עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. נשאר לי במחשב רק חיבור sata אחד שהוא פנוי במחשב (יש סה"כ 4 חיבורי sata). האם לאחר שהוא יהיה תפוס (עוד דיסק שאוסיף כנראה בהמשך) ניתן יהיה להוסיף בצורה כלשהי חיבורי sata נוספים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 00Amir,

אני מחפש כונן 1T אשר ישמש לגיבוי בעיקר. ראיתי שהסמסונג F3 מומלץ , לא הצלחתי להבין למה הוא מומלץ.. לא הבנתי למה בסטיקי יש רק כונני סמסונג.. האם יש כונן יותר איכותי מה Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX - ב 455ש"ח מה רע? תודה

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  3. כפי שציינתי בהודעה האחרונה. בינתיים בדקתי מול פנדה, ומאחר שהרווחים על כוננים קשיחים נמוכים מאוד, הוא יבדוק כיצד הוא יכול לבוא לקראתנו. בינתיים הוא עדכן בשבילנו את המחיר לF1 של סמסונג, כמו כן המחירים הללו לא נמוכים מהמחירים מקבילים למחירים של IVORY, אך ובנוסף לפי בדיקה שלו מול מנהלת המוצר של היבואן, IVORY לא עובדים איתם. פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_3151_973 Samsung 750GB 32MB 7200RPM SATA II HD753LJ Spinpoint F1 410ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 499 ש"ח כוננים נוספים Seagate Barracuda 7200.12 1Tb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 32MB ST31000528AS הסדרה החדשה. 560 ש"ח (הוסף לאתר בשבילנו) Seagate Barracuda 1.5Tb 3.5…

• 153 תגובות
    • 42.7k צפיות
  4. אני רוהצ לקנות צורב 52X24X52 עכשיו אני מתלבט בין LG,SONY,LITE ON,BENQ בקיצור.... מה כדאי?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Jaman,

אני רוצה לצרוב משחק שקניתי ב steam, אני יכול לבחור לצרוב בשני DVD רגילים, אבל אני מעדיף לצרוב אותו על מדייה אחת. הבעיה היא שאני מקבל הודעה שחסרים לי בסך הכל 14MB ! האם ואיך ניתן לעשות overburn ל DVD Dual layer ? ניסיתי לאפשר את זה בגרסה של נירו שיש לי, אבל הוא מאפשר לי לשנות את הגודל המקסימלי של DVD ל 4600MB, לכן אני חושד שלא ניתן לבצע overburn על DVD DL. חוץ מזה, עד כמה משמעותי הסיכון לנזק לצורב בחריגה קטנה כזו של 14MB?

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by sdahan12,

שלום, רציתי לשאול לגבי מהירות כתיבה של הארד דיסק, נניח שאני מעביר קבצים ברשת אישית עם חוט של/sec 100mbit מהי המגבלה של הארד דיסק מבחינת מהירות הכתיבה בהנחה שהארד דיסק גם כותב וגם קורא באותו הזמן? משהו יכול להגיד לי על איזה פרמטר אני צריך להסתכל כדיי לדעת את זה? ומה הכי מהיר שיש היום? תודה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  7. Started by Pure-Gold,

איפה מומלץ לאחסן כונן קשיח שלא נמצא בשימוש ויש עליו מידע כמו שירים וסרטים ? במקרר ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  8. Started by jack77,

מה ההבדל בין :Western Digital 320Gb 16MB AAKS-עולה 343 ש"ח Western Digital 320Gb SATA II 8MB AAJS-עולה 430 ש"ח מה ההבדל בינהם והאם הוא שווה את הכמעט 100 ש"ח הפרש?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  9. אני מחפש כונן קשיח פנימי עם נפח של 1TB שיתאים לוח אם שלי gigabyte ep43-ds3l בתקציב של 500 פחות או יותר מKSP. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  10. 1-יש לי מחשב דיי ישן לפני 4 שנים האם הוא יזהה אותו? 2-מתלבט בין Seagate ST310005FDD2E1-RK 1000GB ובין Maxtor Basics 1000GB התקציב שלי הוא 500 שקל האם יש בכלל סוג אחר ללא חשמל?[br]פורסם בתאריך: 16.04.2009 בשעה 22:50:46 שכחתי עוד משהו,אני צריך גם שDVD קורא USB יזהה אותותודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  11. כול הסרטים התמונות ועבודות העריכה שבדיסק הנייד בעל יציאת היואסבי, יופיעו לי על מירקע הטלוויזיה דרך כניסת היואסבי שבדיוידי המחובר לאותה הטלוויזיה. האם יש צורך בספק או את הכוח יקבל הארד דיסק מהיואסבי של הדיוידי כפי שקורה בחיבור ללא הספק ורק דרך כניסת היואסבי בחיבור למחשב מופעל? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by hararim,

שלום לכולם רכשתי מצלמת וידאו חדשה ( http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/hs60_tm60_sd60/specifications.html ) ואני צריךלרכוש כרטיס זיכרון מתאים. תוך כדי חיפוש הבנתי שיש חלוקה לרמות של כרטיסים וטווח המחירים הוא גדול. אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים לצילום וידאו ב-HD

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by bullman,

אחרי קריאה מעמיקה של ביקורות בפורום והסטיקי של הצורבים המומלצים צומצמה הרשימה לשלושה הבאים: 1. Pioneer DVR-112 2. LiteOn 20A1P 3. LG GSA-42 מה שאני צריך זה צריבה איכותית גם בCD וגם בDVD (מהירות הצריבה פחות משמעותית) והיכולת להתמודד עם מדיות לא איכותיות כיוון שרוב העבודה תהיה לגיבוי תמיכה בטכנולוגיות חדשות לא מעניינת אותי וגם קריאת DVD מקורי לא ממש חשובה. איזה צורב יתן את התמורה ההולמת ביותר לדרישותי?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  14. ברשותי 2 כוננים מחוברים ב usb לראוטר fritzbox 7390 ומשותפים ברשת. משני מחשבים שונים, מק וpc, אינני יכול לכתוב קבצים בעברית אל האחסון ברשת. ברגע שאני מנסה שם הקובץ נהיה בג'יבריש. במה הבעיה טמונה? כיצד ניתן לסדר? אשמח להצעות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by w7_znay,

יש לי בעיה שכול פעם שאני מכניס דיסק שיש בו אוטופליי (לדוגמא דיסק מקורי של משחק) המחשב עושה ריסט ואז הוא אפילו לא מספיק להגיע ל-LOADING של הווינדוס יש עוד ריסט וככה זה נימשך כול עוד אני לא מוציא את הדיסק . וכשאני מכניס דיסק שאין בוא אוטופליי (לדגוגמא דיסק צרוב של מוזיקה ) הכול פועל חלק וגם כשאני מנסה ליצרוב משהו באמצע הצריבה יש ריסט . הכונן שלי הוא : HL-DT-ST-CD-RW GCE 8526B בבקשה תעזרו לי זה דחוף תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  16. שלום הארד דיסק מדגם barracuda 7200.11 st3500320as הפסיק לעבוד מה לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by lalo,

יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  18. אני מחפש משהו כזה. מישהו מכיר? אני גמיש מבחינת שיטת התקשורת שזה משתמש בה, וכמו כן גמיש לגבי האם זה מצריך dongle בנוסף, לעומת שימוש בראוטר של הבית/חברה, או דבר כזה.. אשמח לכל רעיון. תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. רק מבינים בזה תעזרו לי... יש לי כונן קשיח במחשב שהוא E ואני הורדתי מהאימיול קובץ בין של משחק אז אני הוצאתי מקובץ הבין את כל הקבצים שהיו בתוכו והעתקתי אותם ישר לE(לא לתוך תיקייה) והפעלתי אאת ההתקנה התקנתי,הכל היה בסדר ולמחרת(היום) נעלם הסמל של הכונן והוא הפך לסמל של המשחק אז מה שאני מנסה לומר זה שE(כונן קשיח!) הפך להיות כאילו של דיסקים ויש לו אפילו AUTOPLAY והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבטל את זה שיהיה AUTOPLAY ואיך אני יכול להחזיר את האייקון בבקשה תעזרו לי... מי שעוזר לי הוא מלך :s05:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן חברה, שבת שלום. לפני שלושה ימים קיבלתי את הרכש החדש שלי, דיסק קשיח חיצוני מדגם G3, 3.5" של חברת Samsung, תחילה הדיסק קשיח עבר כשורה, בחיבור ישיר למחשב ובחיבור למקורות אחרים. אתמול שיתפתי את הדיסק קשיח ברשת (באמצעות חיבור כבל הUSB לראוטר שלי מחברת אורנג' - Smartbox), הדיסק עבד תקין הצלחתי לפתוח אותו בכל מחשב שמתחבר לרשת. לאחר מכן כשהוצאתי את הדיסק קשיח מהחיבור הקיים ונסיתי להפעיל אותו במחשב, המחשב מקבל אות של חיבור, הדיסק נמצא במנהל ההתקנים הכל כרגיל מלבד להציג אותו ככונן במחשב שלי, גם אחרי שעה שהוא מחובר המצב נשאר אותו מצב, לאחר שעושים הפעלה מחדש למחשב הדיסק פתאום מזוהה במחשב שלי ככונן אך אין אפשרות גישה אליו, כל פעם שמנסים להכנס המחשב פשוט נתקע ולא חוזר למצב הנורמלי…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Dark Respect,

יש לי דיסק בן 7 שנים שיום אחד הפסיק לאפשר לעשות BOOT מעליו אך היה אפשר לגשת לקבצים, ואחרי כמה חודשים שבק חיים כליל אני מעוניין בשחזור נתונים אך המחירים שהם מבקשים גבוהים מדי בשביל בעיה שהיא די פשוטה - כנראה צריך רק להחליף את הפלטה האלקטרונית מה אני יכול לעשות כדי להציל את הנתונים של הדיסק?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Black_eagle,

שלום. קניתי את הצורב הנ"ל.. עכשיו כתוב שהוא צורב דיסקים ב כפול 16.. וכשנכסנתי לנרו הוא מראה שהמקסימום שלו זה X4. האם זה בעיה כל שהיא? ועוד שאלה האם הצורב הזה אומר ליהיות עם פס שחור כזה מקדימה כי אני קיבלתי אותו לבן בלי שום פס

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  23. http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by Leo101,

הלוח אם שלי נדפק ואני צריך להחליף אותו...הבעיה שהארד דיסק שלי ישן ואם אני לא טועה הוא ata (איך אני בודק את זה דרך אגב?) רציתי לדעת אם לוח של היום תומך אוטומטית בata או צריך לוח מיוחד לזה..(לא שנראה לי שיש כי הכי ישן שראיתי זה sata) תודה רבה לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. היי.. קודם כל אני חייב לציין שהפורום פה הוא אחד הדברים המפליאים שעולם האינטרנט סיפק לי. כל הכבוד !!! אינני גאון מחשבים (למרות שאני מתיימר להבין קצת) אך המידע שיש ברשותי הינו מספיק ע"מ לקבל עזרה. אז ככה... אני רוכב תחרותי במירוצי ראלי (ג'יפים, כמו בפאריס-דאקר) ואני מנווט עם מחשב טאבלט של פוגיטסו 4121. כמעט לאחר כל מירוץ אני נדרש לקנות הארד דיסק חדש מכיוון שההארד דיסק נדפק לגמרי מרמת הזעזועים שהוא סופג ולכן המחשב שובק חיים לאחר זמן לא רב ואני נדרש לנווט ע"י מכשירים ומפה. חשבתי להחליף את הכונן הקשיח בזכרון מסוג COMPACT FLASH. זהו זיכרון שיכול לספוג זעזועים ואינו מושפע מטלטולים או מכות. אני יודע שהדבר אפשרי מכיוון שבמחשבי הנווטים המקצועיים אין הארד דיסק אלא כרטיס זכרון. קניתי…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.