אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה אתם ממליצים.. חשוב שיהיה שקט בלי כל הרעשים המוזרים האלה כשהוא עובד פול טיים ג'וב....
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הינה ההארד איך הוא??!?! http://img226.imageshack.us/my.php?image=10mm.jpg ואיך הוא יעבוד עם הספק שלי? יש לי ספק 240 וואט שמחזיק פנטיום 4 2.4 FX5200 160 ג'יגה SATA כרטיס קול 5.1 וצורב אם אני יוסיף את ההארד הזה לא תהיה לי בעיה עם הספק?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
יש מבצע באופיס דיפוק למחזיקי כרטיס לייפ סטייל של 1+1 חינם על וורבטים עוגה של 25 עולה 90 שקל תעשו את החשבון לבד אין לי שמץ של מושג עד מתי המבצע הזה בתוקף אבל היום קניתי 100 דיסקים ב-180 שקל
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני רוצה לקנות מדיה דו שכבתית לצריבה ואשמח לדעת איזה מדיה מומלצת ואיפה אפשר לקנות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
1. איזה דיסק קשיח יותר טוב ולמה? MAXTOR 160 GB 8MB DiamondMax Plus 9 6Y160P0 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1702&catcode=31&AdCat=&parentid= או Maxtor 160GB SATA-2 DiamondMax Plus 9 6V160EO http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2153&catcode=31&AdCat=&parentid= 2. איזה יותר שקט? (= זה חשוב בשבילי - למען האמת אני רוצה שהכונן הקשיח יהיה מאוד שקט ואני לא ישמע אותו) 3. מה זה SATA ? 4. א. מה יותר טוב SATA 1 או SATA 2 ? במה הוא יותר טוב? ב. ההבדל מורגש? 5. מה זה Plus 9 ? 6. מה זה 7200RPM ? 7. מה זה MB 8 זכרון נדיף(Buffer) ? תודה מראש.. (זה מאוד חשוב לי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את השיכבה הכחולה וכל זה אני רוצה לקנות צורב בשביל לצרוב סרטי DVD שווה לקנות כיום צורב או כדאי לחכות קצת? וגם איזה צורב כדאי לקנות? (לא דגם, ראיתי את הסטיקי) אבל שיתמוך באיזה פורמט? אני ממש לא מתמצא בנושא, אז אם יש פה שאלות שהתשובה ניראת לכם ברורה, מצטער...
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרגע PHILIPS 1628 שמליצו לי פה ואמרו שהוא צורב ממש טוב כי זה BENQ. הנה סריקה של דיסק שצרבתי איתו, מה שמוזר שהוא לא מראה אפילו PIF אחד והציון 100 ואם אני לוקח נגיד דיסקים של RITEK G05 שצרבתי עם NEC אז הוא נותן ציון של 97 אבל גם לא מראה את ה PIF וכשלקחתי דיסק שצרבתי עליו וסרקתי אותו עם NEC אז הוא קיבל 37 כי היה ספייק ענקי של PIF, יכול להיות שהספייק נגרפ עקב סריטה או משהו אבל בלי קשר היו PIF ברמה נמוכה אבל בכל זאת היו שלא כמו PHILIPS שלא מראה אותם. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? כי נראה לי שהצורב הזה פשוט נותן הרגשה טובה ולא באמת עושה צריבות טובות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ומה יותר משתלם 2 160 גיגה סאטא 2 7200 8 מגה קאש ברייד 0 או שמה 250 גיגה סאטא 2 7200 16 מגה קאש בלי חשיבות לנפח!!! אין לי בעיה להפוך את ה250 ל300
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות לגבי הdisk on key החדש של sandisk, שעשוי טיטניום. שאלה ראשונה, מישהו יודע בוודאות אם יש לו חור קטן שמאפשר חיבור לכבל (קשירה למפתחות וכ"ו)? כי לא רואים בתמונה. שאלה שניה, ראיתי שיש דגם קצת יותר חדש של הטיטניום באתר של סאנדיסק, יש לו אותו שם, רק שכתוב NEW. ההבדל לעין הוא בעיצוב שלו ובכפתור שהפך מעיגול לאליפסה. בכל מקרה, העיצובים לא משנים כל כך... השאלה אם הדגם הזה יצא בגלל משהו לא תקין בדגם הקודם... ואולי צריך לחכות לו. תודה! נועם
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום. מכיוון שהמקום על ההארדיסק הנוכחי שלי הולך ואוזל, החלטתי לרכוש אחד חדש (לגיבויים בלבד). על המודל (או לפחות החברה), כבר החלטתי (לאחר קריאה מעמיקה) - מדובר ב- Deskstar של Hitachi. עכשיו, ברצוני לשמוע המלצתכם לגבי מה כדאי לרכוש: - לקנות Deskstar T7K250 - בעל 250 ג'יגה, 8מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s. הוא עולה 600-700 ש''ח. עם המחיר שלו, יהיה לי קל להוסיף עוד אחד בעתיד (אבל לא הקרוב) ולשלב ב- RAID. - לקנות Deskstar 7K500 - ספינת הדגל של היטאצ'י, יותר מהיר משמעותית, בעל 500 ג'יגה, 16מ''ב קאש, 7200סל''ד, SATAII 3.0GB/s, NCQ. הוא עולה בערך 2000 ש''ח. אם אני אקנה אותו, ייקח המון זמן עד שאני אוסיף עוד אחד. אבל מצד שני, יהיה לי יותר מקום אחסון ויותר ביצועים. או: אנ…
-
חבר'ה איך אני צורב 2.7 ג'יגה אם יש לי צורב רגיל (קווייק 4..)?? תודה!
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכם אז אני צריך עזרה במשהו- יש לי במחשב ארדיסק Seagate 80GB (המפרט המלא בפרופיל) ואני רוצה להוסיף עוד ארדיסק, של 160GB, אז איזה כדאי לי? אני צריך אחד שיהיה כמה שיותר שקט.. אבל זה משנה אם אני לוקח ארדיסק שהוא לא SEAGATE? או שעדיף מאותו סוג? וגם אני לא יודע איך מחברים אותו, ואיך מגדירים אחרי זה במחשב שהוא יזהה אותו.... תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איפה אפשר להשיג דיסקים של TY חוץ מLIRA וCOMP-IL? כבר נמאס לי מהמדיות של LG המעפן שיש לי עכשיו אני רוצה לצרוב רק על דיסקים איכותיים מעכשיו. אם אין בשום מקום אחר חוץ מלירה וCOMP-IL אז הVERBATIM יהיה גם בחירה טובה? תודה
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור לכאן.. אבל בכל זאת אני אשאל כאן.. ככה.. יש לי את הנגן.. Prosound 256 Smart.. עכשיו אני יחודע שיש נגני MP תומכי עברית.. השאלה היא איך אני הופך אותו לעברית.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב לכם...יש לי את הנגן RIO NITROS עכשיו יש כניראה בעיה עם קבצים מסויימים בנגן שמשגעים אותו...אני לא יכול למחוק אותם מהנגן כי פתאום אין לי גישה אליו מהתוכנה המצורפת...רציתי לפרמט את הנגן אבל יש לי בעיה...פתאום המחשב לא מראה לי אותו ככונן קשיח (פעם הראה) והמצחיק שהמחשב מזהה אותו כשאני מחבר...אז השאלה שלי אליכם האם יש עוד דרך כלשהי לפרמט אותו? תודה ענקית לעוזרים(אגב אם זה לא מתאים לפה אז איפה לפתוח?)
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק נוסף והוא מוגדר בביוס .. בל בוינדוס עצמו לא רואים אותו ... כאילו הוינדוס לא מזהה אותו... מה עושים
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום. ברשותי הצורב NEC3540 וכבר הרבה זמן אני נתקל בבעיה שמציקה לי, ורק עכשיו מצאתי זמן לכתוב עליה =]. הבעיה היא כזו- כאשר אני רוצה לצרוב דיסק CD-R, אינני יכול לצרוב במהירות יותר גבוהה מX8 , שלדעתי אני אמור לצרוב על מקסימום על 48X, לא??. ניסיתי לצרוב עם מספר דיסקים, שבכולם המהירות היא 52X. האם ניתן לפתור את הבעייה? בתודה, אמיר.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חדש, כרגע יש לי 120GB ואני רוצה להחליף אותו, חשבתי שמבחינת טווח מחירים מול נפח, יהיה הכי נכון לקנות 160GB. רציתי לקבל המלצה לכונן. חשוב מאוד שיהיה אמין, וכדאי שיהיה שקט. יש לי לוח אם ABIT IS7-E שתומך ב-SATA. אני לא בטוח לגבי SATA2 (לדעתי לא). כמו כן, הבנתי שיש כוננים עם NCQ שאמור לשפר ביצועים - אשמח לקבל קצת הרחבה בנושא, והאם זה בכלל רלוונטי (הלוח שלי צריך לתמוך בזה?). תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום, ניתקלתי בבעיה סבוכה מאוד שאני כבר יומיים מנסה לפתור ותלשתי לעצמי את כל השערות מהראש מרוב עצבים... לפני יומיים המחשב נתקע באתחול ולא רצה לעלות. בסדר, קורה... אחרי שניסיתי כמה ניסיונות, התייאשתי והתקנתי מחדש WINDOWS XP על מחיצה אחרת, על מנת לגשת לתיקיית DESKTOP, להוציא משם את כל מה שאני צריך, לפרמט ולהתקין הכל מחדש, כמו שצריך. אך משום מה המחשב לא איפשר לי להיכנס לתיקייה. מה לא ניסיתי, לשחק עם ההגדרות של הרשאת סיסמה, התקנתי את מערכת ההפעלה איזה 10 פעמים. אפילו ניסיתי להתקין לינוקס (אני ממש לא מומחה) על מנת לחלץ את הקבצים. (גרסה של הפעלה מדיסק) בלינוקס יש באמת גישה לתוך התיקייה, אבל לא הצלחתי להעביר אותה לשום מקום אחר, וחוץ מזה לינוקס לא זיהתה שום תיקייה ששם התיק…
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
PS2 יכל לקרא CD רגיל? נגיד אני מכניס משחק של 600 מגה על דיסק CD רגיל, האם הPS2 יקרא אותו? אם זה לא הפורום, מצטער, RK תעביר.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי צורב די וי די אחד,וסידירום אחד.. ואני רוצה לעשות קופי לדיסקים dvd שיש לי בבית,איך אני עושה את זה? יש אפשרות להעתיק את התוכן של הדיסק די וי די למחשב ואז לצרוב אותו וכך יהיה קופי של הדיסק או שיש דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-