עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofer40,

היי כאמור בדקתי את הדיסק במספר תוכנות וכולן נתנו לי הודעת SMART שהדיסק שלי במצב קריטי וצריך להחליפו. אמנם הדיסק עדיין לא קרס ועוד לא עשיתי פירמוט אבל האם הודעת SMART בהכרח מצביעה על קריסה קרובה של הדיסק? שנית האם פירמוט יכול לתקן משהו או שאין מה לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי WD200 פיצלתי אותו ל 3 כוננים 73 C 97 D 15 E ב D מותקן XP ב E 64 BIT אני עושה בכונן C CTAL+A ועושה מאפיינים לראות כמה גיגה בשימוש אז אני רואה שרשום ?51.8 GB ?(55,721,819,621 בתים)? פנוי 5 GB לאן נעלמו לי בערך 16 גיגה ?! אולי איחוי יפתותר תבעיה?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  3. שלום! אני מעוניים לרכוש הארד דיסק 160 ג'יגה והלוח שלי לא תומך ב SATA רק בIDE. האם שווה לי לרכוש הארד דיסק ide או לרכוש SATA ואז לקנות גם בקר וכך לא יהיו לי בעיות בעתיד לגבי תמיכה ב SATA.

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by Or ei,

האם אני חייב לשים פלופי במחשב או שאפשר לבטל אותו דרך הביוס זכור לי שאפשר אבל עדיין ניתוק פיזי אפשרי?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by G-BOY10,

יש לי שתי כוננים על המחשב, כונן אחד מפוצל לשתיים. ואמרו לי שאני צריך להגדיר זיכרון וירטואלי על שתי הכוננים כי אם אני אגדיר רק על אחד אז הביצועים במשחקים שאני מפעיל מהכונן ללא הזיכרון הוירטואלי יפעלו הרבה יותר כרועה מהמשחקים שמופעלים מהכונן עם הזיכרון הוירטואלי האם זה נכון?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  6. Started by avvvi,

השתמשתי בDOK שלי במחשב הנייד בויסטה וכשהעברתי אותו ל PC הוא לא הסכים לפתוח אותו והוא מבקש פרמוט ניסיתי להחזיר אותו לויסטה וגם שם הוא מבקש לפרמט אותו מחיקה של כל המידה לא ככ"ך באה בחשבון מה ניתן לעשות ? בעזרת איזו תוכנה ניתן לחלץ את הקבצים ?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  7. מפת הדרכים של הצלע השלישית במירוץ האחסון המכאני מפנטזת על מעבר אל טכנולוגיות MAMR ו-HAMR בדרך לדגמים עם נפחים של 40TB או יותר בתוך כשלוש שנים מהיוםלכתבה

8. רציתי לדעת איזה דיסקים CD או DVD כדאי להשתמש לגיבוי של סרטים מוסיקה תוכנות תמונות וכו לאורך זמן. אם אתפ עונים כבר תגידו בבקשה של איזה חברה ואיזה דגם ואיפה אפשר לקנות אותם.. תהיו גדולים אם תביאו בבקשה קישור לקניה.... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by soft40,

שלום לכולם ! יש ברשותי מחשב חדש עם כונן בודד (SSD 128GB) ,המחשב באמת טס עולה ב כמה שניות. היות ושטח האחסון קטן (128 GB) רציתי להוסיף כונן רגיל 3.5 ולהתקין עליו STEAM ואת שאר המשחקים. רציתי לדעת האם זה יאיט לי את המחשב ? מה הדרך הנכונה לחיבור? ומה הפתרון (3.5) הכי מהיר ? תודה. מפרט: 1. מעבד I5 4460 בסטוק 2. לוח Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 3.זיכרון G.Skill Aegis 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit 4. ספק ANTEC 850W מודולארי 5. SSD 128 Sapphire Radeon R9280 DUAL-X BOOST OC 3GB 2 X 6. Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB SSD SATA III 7. מארזThermaltakeCore V71 Full Tower Black

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Flea,

שלום. קודם כל המפרט: Gigabyte 770T-USB3 AMD Phenom II X4 955 Windows 8.1 x64 אז קניתי את ה Samsung SSD 840 EVO 120gb חיברתי אותו עם כבל SATA כמו כל הארדיסק, ניסיתי לכל פורט אפשרי, המערכת מזהה אותו ב'מנהל התקנים' (בדר"כ מציגה) אבל כשאני מנסה לפרמט הוא עושה שגיאה ורושם שאי אפשר לאחות את הכונן חרשתי את גוגל ולא הצלחתי לפתור את הבעיה! מגוון מצוות לעוזרים הישרים

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by SyMiC,

איזה מבין שניהם יותר טוב ? ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ Seagate 500GB 7200RPM,16MB, SATA II WD שניהם אותו מחיר

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Drazick,

שלום, אני מחפש את הכונן Samsung 850 Pro בנפח 512GB. האם מישהו מכיר חנות אמינה ם מחירים טובים שמוכרת את הכונן הזה ומקבלת תשלום דרך PayPal? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום לכולם! הסיפור הוא כזה, יש לי הארד דיסק 500GB שהיה מחולק לשתי מחיצות (PARTITION), עוד HD של 1TB וHD של 160GB שעליו יושבת המערכת הפעלה חלונות 7. הורדתי תוכנה שנקראת PARTITION WIZARD ורציתי לאחד את שתי המחיצות. הגדרתי הכל כמו שצריך והתוכנה התחילה לעבוד. על ההתחלה היא אמרה שמכיוון שיש תוכנות שמשתמשות בקבצים על הHD (מוזיקה) היא רוצה לאתחל ולסיים את העבודה לפני עלייה של חלונות. כשהשתמשתי בתוכנה על מנת להגדיר אות למחיצה אחרת התוכנה עשתה את אותו הדבר, כלומר איתחלה את המחשב וסיימה את העבודה ללא תקלות. הפעם, לעומת זאת, אחרי האיתחול התוכנה התחילה לעבוד אבל המחשב משום מה נכבה אחריכמה דקות בזמן הפעולה. עכשיו מה שאני רואה ה את המחיצה עם המידע עם אות אבל הFILE SYSTEM שלה מוגדר…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by Elad_m,

שלום יש לי דיסק קשיח wd250ks ולפעמים אני מרגיש איטיות בהעברת קבצים ויש רעש של טחינה,הורידי את hdtune, האם התוצאה תקינה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. ?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. אורח rotem956
    Started by אורח rotem956,

שלום, קניתי דיסק קשיח חיצוני יד שניה, אילו בדיקות מומלץ לעשות כדי לבחון את מצבו? ברשותי התוכנות HDDScan, SeaTools ו-HD Sentinel.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. קראתי כאן באתר שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות דיסקים/DVD לצריבה, אבל יש הרבה מאוד מותגים. האם זה אומר שכשאני רוכש מדיה לצריבה, לא אמור לעניין אותי שם המותג, אלא צריך לבדוק ממש מי ייצר את הדיסק ? 2. אם כן, כיצד אני בודק ? מה בדיוק אני בודק ? שם ייצרן ? קוד יצרן ? 3. האם יתכן שקוד ייצרן לא מספיק, מכיוון שאותו ייצרן יכול הרי לייצר חלק באיכות טובה, וחלק באיכות פחות טובה (יותר זול) ? 4. אם כך, איך בכלל אני אמור לקנות מדיות ? אני לא יכול לבדוק את קוד הייצרן לפני שאני קונה, וגם אם קניתי והייתי מרוצה, מי מבטיח לי שבחבילה הבאה שאקנה, היא תהיה באותה איכות ? אולי זה אותו יצרן, אבל איכות פחות טובה ?

18. Started by Elad87,

אז ככה אני נמצא כרגע באקוודור וקניתי דיסקאוןקיי של קינגסטון 16 ג'יגה דגם DT101 העברתי אליו תמונות וככל הנראה גם וירוס מאחד הקבצים ומאז אין לי אפשרות לפתוח את המכשיר המחשב מבקש כל הזמן לפרמט את המכשיר ןכל פעם לקראת סוף הפירמוט יש הודעה שאין אפשרות להשלים את הפירמוט. רציתי לדעת אם יש איזה משהו לעשות כדי לסדר את זה בעזרת תוכנה או שפשוט אני אצבע אותו בכחול ואזרוק לים. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. על אותו כבל ביחד עם הארד דיסק או ביחד עם הצורב השני?? :s05:

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. האם ניתן לחבר שני כוננים כאלו לRAID ? האם יש את האפשרות בכוננים אלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. Started by yanivganor,

שלום, האם ניתן לחבר 3 דיסקים קשיחים כאשר אחד מהם ישמש ל SYSTEM (רפטור) ושני האחרים (SATA רגיל לDATA) יחוברו ב RAID1 ? תגובתכם בבקשה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. Started by deso,

ראיתי שלהרבה כונני DVD יש מהירויות שונות.. איזו מהירות הכי מומלצת לכונן DVD? וגם איזו חברה טובה לכוננים האלו? תודה

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  23. Started by threeme2189,

שלום אני צריך עזרה עם פקודת rsm mount. אני לא ממש מבין אילו פרמטרים אני צריך לתת לו כדי שהוא יעבוד ומאיפה אני מקבל את הפרמטרים האלו. הינה הסינטקס של הפקודה: RSM MOUNT /L[G|F]<LogicalMediaID> | /P[G|F]<PartitionID> | [/s[G|F]<SlotID> /C[G|F]<ChangerID>] [/D[G|F]<DriveID>] /O[ERRUNAVAIL|DRIVE|READ|WRITE|OFFLINE] [/R[NORMAL|HIGH|LOW|HIGHEST|LOWEST]] [/T<timeout>] The /[L|P|S|C|D]G option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a GUID. The /[L|P|S|C|D]F option should be used when the LogicalMediaID, PartitionID, SlotID, ChangerID or DriveID is supplied as a friendly name. /O …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. טוב, אז לאחר שהתייעצתי כאן עם חברי הפורום וקראתי כמה השוואות ב-tomshardware קניתי את ה-WD1001FALS. חיברתי אותו למחשב, התקנתי ווינדוס, הכל היה טוב. חיברתי את ההארד דיסק הישן, WD1600JS, ושניהם עלו. התחלתי להעביר קבצים מהישן לחדש ופתאום המחשב עשה ריסט. חשבתי שזו היתה הפסקת חשמל, אבל לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהטמפרטורה של הכונן החדש שלי היא 51 מעלות! איך הוא הגיע לחום הזה? האם יש קשר לזה שלא שמתי אותו במקום המיועד להארד דיסקים? פשוט במארז שלי יש מקום לכונני 2.5" ולא ל-3.5". האם שינוי במיקום שלו יעשה את ההבדל? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. רוצים להרחיב את נפח האחסון בסמארטפון או בטאבלט שלכם בלי להסתבך, ובאופן שילך איתכם בכיס לכל מקום? לסאנדיסק יש מה להציע לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לסאנדיסק-יש-כונן-usb-אלחוטי-חדש-בשבילכם/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.