אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב ולהוסיף לו מקום אז אני צריך הצעות לארד דיסק טוב שיהיה שקט ומהיר לא משנה לי החברה כל כך רק שיהיה אמין. כמה שהמחיר יהיה יותר נמוך יותר טוב(450 שקל במקסימום) כמובן שזה לא יבוא על חשבון מהירות או אמינות. תודה לכל הממליצים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מבקש לדעת היכן ניתן למצא כונן של WD מסוג RAPTOR 36GB ?.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי HDD של מקסטור מלפני 6 שנים בערך ועכשיו גיליתי שהוא מקור הרעש ולא הHDD של WD שקניתי לפני חצי שנה. הרעש הוא "תיקתוקים זריזים " כאלה. בזמנו קראנו לזה "המחשב חושב". יש דרך להשתיק את זה?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 HDD של WD מסדרת avjs בגדלים 160 ו 500 GB ויש לי בעיה מוזרה: אני חושב שאחד מהדיסקים נכבה ונדלק כל כמה זמן (שומע רעש של איתחול). נא דעתכם תודה,
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים Serial ATA שמחוברים ב-RAID-0 האם אני יכול לחבר דיסק קשיח רגיל נוסף שלא היה קשור לשני הדיסקים האחרים אני צריך אותו לאחסון
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני לצורך גיבוי,הדרישות שלי מהכונן זה שהוא יהיה בין 1 טרה לבין 2 טרה ,שיהיה של חברת WD USB2/3 אמין (כמובן באופן יחסי)שיהיה מתאים לגיבוי ושיהיה חזק פיזית לנפילות וכאלה(לא חייב). ??? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי דיסק קשיח 160 ג'יגה ומסתבר שזה לא מספיק כשכל תכני הHD היום מתחילים מג'יגה, אז רציתי להוסיף לתיקיית התכנים D עוד 80 ג'יגה, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? צריך בקר כלשהו? יש חיבורים מהלוח אם לדיסק נוסף?
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לגבות מידע בנפח של כ 14G. תוכנה: נרו 6.6.0.8 הרכב הקבצים הינו מגוון: אודיו,וידאו,מסמכים,תוכנות,מקובצים וכדו'... פורמט הצריבה: UDF (הכי מתאים, לא?!) מדיה: דיסקים DVD רציתי בבקשה לדעת אם אחרי שמסתיימת צריבת הדיסק הראשון (אחרי שניגמר בו המקום) ניתן להכניס דיסק ריק אחריו והצריבה תתבצע מהנקודה שהופסקה קודם? אם לא, איך ניתן לצרוב כמות כזאת של מידע על מס' דיסקים? (אם יש צורך בפרטים נוספים תשאלו בבקשה) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה HD הזה : Seagate 500GB Sata II 32MB מה דעתכם עליו ? מה בכלל הדיעה הרווחת על הדיסקים של סיגייט ? יש לו 5 שנים אחריות שזה דבר אדיר. האם הוא שקט ? והאם עדיף WD ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בבקשה אני חייב את העזרה שלכם בדחיפות אני לא יודע מה לעשות כבר. הינה הסיפור שלי : לפני יומיים התקנתי כל מיני תוכנות שמנקות את המחשב ואז החלטתי לעשות גם סריקת דיסק מחוץ לוינדאוז ומאז הכול השתבש לגמרי! בסריקה שלפני שהוינדאוז מתחיל פתאום זה אומר שזה מתקן קוצה $DIH או לפעמין HDI$ [או משהו כזה]לID XXXX בקובץ 9 או קובץ 9 לא כ"כ זוכר. וככה את זה זה מתחיל כזה להריץ מספרים מ1 עד אין סוף איפה ששמתי את ה XXXX. כשלחצתי על מקש כלשהו לפני שהבדיקה החלה קפץ לי מסך כחול עם ג'רביש ומה שהצלחתי להבין זה HIVE ותקיית סיסטם32 ועוד כמה... ניסיתי על מצב בטוח, אותו דבר! עשיתי חושבים ומכיוון שלא יכולתי להכנס לוינדאוז שלי החלטתי להתקין עוד אחד בארד דיסק שיושב בארון ולהכנס דרכו לארד דיסק שלי ולנסות ל…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/kigston-hyperx-ssd-raid0_7.html עפ"י המאמר הנ"ל לא ניתן לעדכין קושחה /עדכון ב- SSD RAID 0 זה נכון גם לאינטל ?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, הסתכלתי בסטיקי אך לפי הקצב המהיר של שינויים ב- SSD הסקתי כי מה שמעודכן שם לא בהכרח 100% נכון. אני צריך SSD בנפח 240GB ולא 120GB מאחר וכרגע רק התיקיות הבסיסיות (Windows, Users, Program Files) תופסות אצלי 92GB וזה לפני שהתקנתי משחקים (שכל אחד תופס כ- 10GB)... השאלה היא איזה כונן 240GB נחשב מומלץ, אמין וטוב כיום? יותר חשובה לי האמינות כי אני קורא לאחרונה הרבה על SSD ששובק וכד', אז אמנם אני מתכוון לעשות גיבוי אינקרמנטלי של ה- 240GB לכונן רגיל (7200RPM) למקרה שיתקלקל כך שזו לא תהוה בעיה, אך אני מעדיף שיתקלקל כמה שפחות, שלא אבזבז את הזמן בלרוץ לחנות ולהחליף כל פעם. בסופו של דבר נראה שכל הזמן שאנחנו חוסכים כמה שניות כאן וכמה שניות שם (ברכישת SSD) מתבזבז אח"כ על החלפת הכונן…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות... במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart שמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם... האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני של חברת iOmega, כאשר הכונן מחובר נורת ההדלקה פועלת, אך המחשב לא מצליח לזהות (ניסיתי בכמה מחשבים) ושאלתי אליכם: מכירים מעבדה טובה (זולה בעדיפות) שתוכל לשחזר לי את המידע? אם יש מישהו שכבר שיחזר ובא לו לפרט לי קצת אשמח!!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור בצורה כלשהיא להאטת המחשב שלי בתקופה האחרונה ( או שהדיסק עומד למות, או שזה עקב הOC הכבד, נשמע מוזר, הא?) בכל אופן, הרכבתי לפני כמה דקות את הראפטור החדש שלי, ושמתי לב, שהלוח של המקסטור שלי, בוער, הדיסק עצמו די קריר, אך הלוח לוהט, ובייחוד הצ'יפים שנמצאים עליו, זה די מלחיץ אותי, שכן יש לי עליו מידע די יקר, לכן אשמח לשמוע את דעתכם בעניין לפני שאני קופץ מחר לקנות דיסק חדש, ולמסור את הנ"ל לבדיקה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפני זמן מועט ביותר קיבלתי לתיבת הGmail שלי את הדוא"ל הבא: Ariel, Could u please find out about portable hard disks for me? My friend bought a 30G by Freezone (I think) for 80 Euro. See if you can find out if it's a good company and a good price. Gracias! שולחת הדוא"ל היא אחותי והיא נמצאת ברגעים אלו ממש(בשנייה שאני כותב שורות אלה!) בברצלונה, בירת קטלוניה שרשמית היא עדיין חלק מספרד. אין לי שמץ של מושג מה זאת החברה הזאת, שמץ של מושג. חיפשתי בגוגל, חיפשתי בוויקפדיה וכל מה שאני מוצא זה דברים על סינטולוגיה, שום קשר לכוננים קשיחים או קשוחים. כמו כן אין לי מושג אם זה מחיר טוב כי כל הכוננים הקשיחים שאני מוצא למכירה בארץ עולים 800 שקל+, אבל זה ל100 ג'יגה. אז שאלותי הן: 1. איפה אפש…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
קניתי למצלמה כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה, עכשיו אני מנסה להוציא את התמונות למחשב והוא לא מצליח לחבר מהמצלמה. חיברתי דרך מתאם SD למחשב גם לא עובד. ניסיתי גם את המצלמה וגם את המתאם עם SD של 2 ג'יגה ושל 128 מגה ושניהם עבדו חלק. המחשב עם ווינדוס אקס פי הום... מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
חברה שלום יש לי מחשב של DELL GX520 קניתי לאחרונה ארד דיסק חדש! W.D 80G SATA2 ,לאחר הפרמוט וההתקנה, יש רעשים מהארד-דיסק כאשר המחשב עולה,וכאשר מבצעים פעולות קריאה\כתיבה מולו. במצב מנוחה הוא לא מרעיש,הרעשים נשמעים כמו ארד-דיסק ישן עם מעין "חרחורים" חזרתי לחנות והחליפו לי 2 ארדיסקים נוספים,כאשר אחד מהם דגם אחר[160G W.D SATA2 ] עדיין אותם רעשים פחות או יותר בשניהם. מה כדאי לעשות??? יש לי במחשב השני W.D 40G SATA1 בן 3 שנים ולא שומעים אותו בכלל. איזה ארד-דיסק הכי שקט?? תודה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-