עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by AntiSocial,

שלום לכולם, כרגע יש לי אפשרות להשיג כונן SSD מהאתר Newegg, אין לי שמץ לגבי אילו נחשבים טובים יותר או פחות. הלוח-אם שלי http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P67%20Extreme4 תומך ב-SATA III. על הכונן אני אתקין את מערכת ההפעלה שלי וכמה משחקים, התקציב שלי הוא בסביבות ה160$, אפשר לחרוג במקרה וההפרש ביצועים מצדיק. מעדיף 120 ג'יגה ומעלה, אני חושב שפחות לא יספיק לי. אשמח לכונן שהוכח כבעל ביצועים מעולים ועם כמה שפחות בעיות. אעריך כל עזרה שאקבל, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. כמובן שאני מדבר על SATA מה צריך לעשות לפני הניתוק של הכבלים שלו תוך כדי זה שהמחשב דולק ושלא ייגרם לו נזק?! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by yotamoo,

אמור להיות צורב טוב, TEAC לא? בכל מקרה הוא לא צורב לי שום דיסק, ואין לי מושג למה... מה שכן יש לי תמונה ולוג, ככה שאולי אחד המבינים פה יוכל לעזור לי... כה אני מקווה לפחות. בכל מקרה זה מאוד חשוב לי אז כל ניסיון יתקבל בברכה... תמונת השגיאה מנרו לוג הצריבה מנרו

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by sigma,

1. כמה פעמים אפשר למחוק קבצים מ- DiskOnKey של 4GB או 8GB מבלי לפגוע באמינותו ? 2. איזה דגם של DiskOnKey עדיף מבחינת אמינות איחסון מידע ?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by zag_zag,

עשיתי בדיקה לכונן שלי באמצעות תוכנה בשם System Speed Test, או בקיצור - speedsys. זו תוכנה אמינה שפועלת ב-dos ואין בעיה איתה. הכונן עצמו הוא מסדרת ה-D740X של מקסטור (דגם 6L040J2), והלוח הוא ASUS P2B (צ'יפסט - i440bx). הכונן אמור לפעול ב-UDMA6, הבקר שעל הלוח ב-UDMA2, כלומר הכל ביחד אמור לעבוד ב-ATA33 והנה התוצאות: maximal seek time: 16.34 ms average seek time: 8.67 ms track-to-track seek: 2.12 ms random access time: 12.54 ms buffered read speed: 9212 kb/s linear read speed: 34761 kb/s linear read speed: 9255 kb/s מה אני יכול להסיק מהתוצאות - בעיה בכונן? בעיה בבקר?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by timac,

אני צריך דיסק קשיח שיהיה עד 500 שקל תנו לי את הכי טוב למחיר הזה.. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  7. Started by black colt,

קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ומחובתי להגיד שלום בקיצור אני ישאל הרבה שאלות כי עכשיו קניתי מחשב חדש לפי מה שאמרו לי מתקדם מאוד (כנראה יותר ממני) לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה אז אני רושם את זה פה כי לדעתי הוא הכי מתאים אם זה לא קשור נא מהמנהלים להעביר לפי מה שהבנתי לכל צורב דיוידי יש את סוג הדיסק שלו לי יש צורב מסוג: RITEMASTER והייתי רוצה לדעת איזה סוג דיסק לצריבת דיוידי הכי מתאים לו ואם אין אחד ספציפי אז איזה דיסק הוא הכי איכותי וייתן לי אתץ התמונה והאיכות הכי טובה תודה עידן

• 10 תגובות
    • 743 צפיות
  8. ניסיתי להדפיס תמונה בצורב החדש שלי - צורב Asus Lightscribe - וזה אומר לי להכניס דיסק שכביכול מותאם לצריבת הלייטסקרייב אז אני צריך לקנות מדיות לצריבה 'מיוחדות' ללייטסקרייב אם אני ירצה להשתמש בפונקציית ההדפסה? ואם כן, זה קצת מאכזב ולא נראה לי אפילו שהמוכר בחנות ידע את זה :s05: או שיש אולי תוכנה שניתן בעזרתה להדפיס על גבי כל דיסק... קצת מידע בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by uziliv,

שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. אני עושה הכשרה לטכני מחשבים מוסמך ושאלתי את המורה שלי אם הכונן מוגבל עד כמה פירמוטים. והיא ענתה לי שכן(תשובה שלה:הוא "נישחק עם כל פירמוט חדש יותר ויותר..עד שהוא לא יעבוד) אז השאלה שלי היא כזאת:כמה פירמוטים הכונן יכול לישרוד?

11. Started by RazorJunior,

סוף סוף אחרי 3 שבועות של המתנה הגיע הצורב DVD החדש שלי (NEC ND2500A) למישהו יש המלצות\טיפים מה לעשות\לא לעשות ? ועל איזה מדיות לצרוב?? תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by NotClear,

ברצוני לקנות כונן חיצוני לנייד (בממשק USB2). מכיוון שאני מסתובב הרבה עם המחשב (ועם הכונן) רציתי לדעת אם יש איזשהו מנגנון אבטחה על הכוננים ואם לא, האם יש דרך לאבטח את הכונן. תודה

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by yotamavi,

נכון לעכשיו יש לי דיסק קשיח 160 ג'יגה ומסתבר שזה לא מספיק כשכל תכני הHD היום מתחילים מג'יגה, אז רציתי להוסיף לתיקיית התכנים D עוד 80 ג'יגה, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? צריך בקר כלשהו? יש חיבורים מהלוח אם לדיסק נוסף?

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by DOGMA,

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by eranmor,

הHD שלי קיבל ציון של 632 נקודות מדובר על WD 10GB 5400RPM אם אני לא טועה עד כמה זה גרוע בהשוואה לHDים חדשים?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by yaron1000,

אני מתבלט בין WD5000AAKSוWestern Digital לWD5000KSוWestern Digital שלא הבנתי מה הבדל שלהם לפי ZAP הם זהים אולי משהו בנותנים שלא כותבים בגדול ויש גם את הכונן הזה וST3500320ASוSeagate שיתרון שיש לו אחריות של 5 שנים ו 32 מגה בופר (הוא יותר יקר ב50 שקל בחניות באזור של הבית שלי)(ואני לא רוצה להתעסק אם אייבורי או אם KSP) לפי מה שנראה הכונן האחרון הוא הכי טוב רק שמה שמפחיד אותי שראיתי פה בפורם דיבורים על זה שלחברה Seagate יש הרבה תקלות ועדיף לא להתקרב

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  17. תקציב שלי הוא 250-300 שקל - לא יכול לחרוג מהתקציב הזה. לא מתחת ל-80 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by duvdevanim,

שלום, נשברו לי 2 כניסות SATA על לוח האם שלי מסוג: asus p4s800d (לא נגרם נזק נוסף ללוח מכיוון שהצלחתי להפעיל ווינדוס בעזרת HD IDE אחר). לכן קניתי בקר SATA מדגם VT6421. כאמור, יש לי מספר הרדיסקים מסוג IDE- שעל אחד מהם יש מערכת הפעלה. הפעלתי את המחשב בעזרת הרדיסק מסוג IDE - התקנתי את הדריבר וההרדיסק עם חיבור ה SATA שמחובר דרך הבקר - מזוהה בווינדוס (ז"א- ברגע שאני נכנס למחשב שלי אני רואה אותו ). ברגע שאני מנסה לעשות בוט מההרדיסק- לא עובד. ניסיתי להתקין מחדש הוווינדוס על ההרדסיק (כאמור, ה SATA) - הכנתי דיסק עם הדיבר של הכרטיס, בהפעלת ההתקנה לחצתי F6 ההתקנה זיהתה את ההרידסק ועשתה פורמט והעתקת קבצים של ההתקנה. ברגע ששני השלבים האלה הסתימו התבצעה הפעלה מחדש אוטומטית - שלאחריה כלו…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  19. היה לי צורב פיוניר 07A יותר מ 4 שנים, שצרב כמות דיסקים שאף צורב לא יכול לעשות (רכשתי אותו בזמנו ב 1500 שקל). התחיל לעשות בעיות ורכשתי עכשיו פיוניר 112D. הוא צורב טוב אבל יש 2 בעיות מרגיזות: 1. הוא לא קורא דיסקים. יש לי המון גיבויים שצרבתי על DVD, והוא פשוט לא מזהה אותם. 2. לא מצליח לצרוב על מדיות CD רגילים. 3. לוקח לו 10 שניות לזהות דיסק ריק שנכנס. הבעיה הראשונה הכי מפריעה לי. זה בעיה ספציפית אצלי? האם יש עדכון קושחא שיכול לעזור? יש לי נסיון טוב עם פיוניר ולכן רכשתי אותו. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by Bingo,

האם יש הבדל בין חיבור מתח SATA לבין חיבור מתח מולקס?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by oren1,

שלום לכם ברשותי דיסק קשיח של MAXTOR בנפח 160 ג'יגה [iDE] פעם זה נחשב לנפח מטאורי !! וגם במחיר של 2TB היום לפני כחודש הפכתי את הכונן במקום לכונן פנימי לחיצוני [ עקב רעשים שהוא יוצר,וגם איטיות] רציתי לדעת: מה אורח החיים הממוצע של הארדיסק מחברת מקסטור ? איך ניתן להאריך את החיים שלו יותר ? ואיך יודעים מתי הארדיסק מתחיל כבר לגסוס? ברמת העיקרון הדיסק קשיח מאוד איטי, אני יודע שניתן לתפור את זה על ידי תיקון סקטורים, אבל אני חושש שבטעות הארדיסק ימות מרוב מאמץ.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by kl00m,

אני עורך וידאו ועובד עם קבצים גדולים והרבה. אני מכוון לקנות כונן חיצוני עם eSata בנפח 500G. אני תוהה מה ההבדלים האמיתיים בין הגירסאות של הדיסקים החיצוניים של My Book. לפי האתר שלהם הStudio הוא בעיקר מהיר, אבל עד כמה? :auto: לגירסאות הHOME והOFFICE יש יותר נטיה להיות כונני גיבוי בלחיצת כפתור, אבל אני לא זקוק לגיבוי אני זקוק לאיכסון בעבודה שוטפת. ההבדלים הכספיים נעים בסביבות ה100-200 שקל לפה ולשם אבל בשום מקום לא מסופק הסבר ממש ברור לנושא. אה, ולמה WD ולא חברה אחרת? כי זה מה שאני מכיר מנסיון במקומות שאני עובד בהם, לא מגזענות.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים