עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BuNKeR,

שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי סופית הכונן הקשיח שלי Wd 80GB 8 MB Buffer החלטתי לקנות חדש אני צריך המלצה איזה HARD DRIVE כדאי אני מחפש מבחינת גודל 120GB - 160GB אני דיי מתלבט בין ה MAXTOR לבין WD מה עדיף ?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Svensk.il,

המרתי סרט שהורדתי בפורמט AVI ל-VOB בעזרת תוכנת WinAVI, וצרבתי אותו. הבעיה היא, שלאחר הצריבה השוליים של הסרט נחתכו קצת, והסאונד התחיל לפגר טיפה אחרי התמונה. אני יודע שאפשר לסדר את השוליים, אבל אין לי מושג איך מחשבים את זה... ומה ניתן לעשות לגבי הסאונד?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by splify,

i have recently bought the Lite-on 1633S and was wondering if its possible, to any of your knowledge, to upgrade its firmware to the Lite-on 1653s considering the only noticeable difference i can see is the burning speed, and my knowledge in DVD-RW drives is wanting at best. Thank you.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by shenig,

במפרט של הלוח כתוב: Silicon Image Sil5723 (Drive Xpert technology)‎ ‎ - 2 x SATA 3Gb/s‎ ‎ - Supports EZ Backup and Super Speed functions‎ ‎ *Drive Xpert function is available only when the hard disk drives are set as data drives לא לגמרי הבנתי מה הכוונה ולמה זה טוב.

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  5. http://www.tomshardware.com/charts/hdd-charts-2012/benchmarks,134.html# מעניין מאוד. שימו לב שמתחת לדיסקים שמסתובבים במהירות מטורפת של 10K, מופיע דיסק של סייגייט מסדרת ה DM..!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  6. חבר שהוא גם טכנאי מחשבים אמר לי שאם אני רוצה לקנות הארד דיסק לדוגמא, בנפח 160 ג'יגה אז עדיף לי לקנות 2 הארד דיסקים של 80, בטענה שיש יותר סיכוי שההארד דיסק הגדול יקרוס יותר מהר. (ואני מדבר על הארד דיסק שמיועד למוסיקה כך שחשוב שיחזיק הרבה שנים) עד כמה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by rtr,

לפני כמה חודשים טובים שאלתי שאלה דומה והתשובה היתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164080.0 האם משהו התחדש בתחום כי אני פשוט לא רואה כאלה... את הסיבה למעבר צינתי קודם.. אני פשוט לא רוצה כבלי IDE במארז.. איזה חיסרונות יש לצורבי DVD חיצוניים בממשק USB ? יש צורב חיצוני ממולץ ?

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. <blockquote>קניתי מכשיר ניווט של Garmin מסוג Nuvi 255w בארה"ב. צריך עכשיו גם מפה של אירופה. באתר שלהם ניתן לרכוש מפה כנ"ל בהורדה. הבעיה - נאמר שם שהמפה היא בגודל של 2300 מגה בייט ואילו במכשיר יש מקום פנוי של 500 מגה בייט בלבד. אפשר להתקין במכשיר Data Card ואז להוריד את המפה. הבעיה שאין לי יותר מידי זמן (נוסע לחו"ל בראש השנה). שאלתי: האם זה כרטיס מיוחד המתאים למכשיר בלבד או שזה סוג של כרטיס סטנדרטי שאפשר למצוא במקומות אחרים. אם כן, איזה כרטיס והיכן ? מה סדר הגודל של המחיר ?</blockquote>

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  9. 1. ל Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB יש NCQ ו?? 2. חוץ מההבדל בזמן האחריות יש הבדל נוסף בין Maxtor Diamondmax 10 ל Maxtor MaXLine III 3. ל Maxtor MaXLine III יש NCQ ו? 4. לאחר שרכישת Maxtor עלי די Seagate תסתיים Seagate תייצר את הכוננים של Maxtor רק שפשוט יהיה כתוב עליהם Seagate במקום Maxtor או שדגמי הכוננים של Maxtor יכחדו ? 5. מה Seagate מייצרת ??

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by MOFRA,

על מה משפיע הRPM בכוננים ניידים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by Sith,

כתיבה אנכית, עדיף ata כי המארז סאטא שלי עושה בעיות. מעל 250 ג'יגה. עדיף מחנות אמינה, זיגזג, פלונטר או למיר לדוגמא.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by guyishai,

שלום, כבר זמן רב אני נתקל במספר בעיות מעצבנות ומטרידות: 1. יש לי שני שני כונני CD-ROM: רגיל וצורב. מדי פעם, כשאני עושה ריסטרט למחשב, פתאום אחד מן הכוננים לא מזוהה ע"י Windows (יש לי XP), ואני חייב להיכנס ל-Device Manager ולעשות Detect new devices כדי שהכונן יזוהה. 2. אחד מן הדיסקים הקשיחים שלי (ששמורים עליו כל המסמכים שלי!) סובל מאותה בעיה של חוסר זיהוי, רק שהפעם זו בעייה יותר בסיסית, ולא רק בעיה ב-Windows. אפילו בביוס הדיסק הזה לא מזוהה כשהבעיה קורה, והדרך היחידה להתמודד עם זה היא לכבות את המחשב ולהדליק אותו לאחר כחצי שעה. יש לציין שחוץ מן הבעיה הזו, הדיסק הקשיח הזה עושה בעיות נוספות: קבצי הרצה של תוכנות התקנה פשוט נפגמים על הדיסק הזה לאחר כמה הרצות, ואני חייב להוריד …

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  13. שלום, באחד השרתים שלנו בטכניון, התקלקל אחד הכוננים במערך הרייד (הכולל חמישה כוננים אם איני טועה ומטעה). הכונן הוא מסוג UltraStar ddys-t36950 של IBM בממשק SCSI במהירות 10000RPM. (בנפח של 36GB) חברת החומרה שהמעבדה שלנו עובדת איתה הודיעה שהיא לא מסוגלת לספק כונן דומה אלא רק כונן מתקדם יותר במהירות של 15000RPM. האם תהיה בעיה לחבר כונן מהיר יותר למערך הרייד?

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by generalA,

מישהו יודע איפה (לינק) אני מוצא תמיד את העדכני ביותר ? באתר של LG אין שום תיעוד עליו לצערי...

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Cyron,

קניתי NEC3500A. רציתי לדעת כמה דברים בכללי ועל הצורב בפרט: 1. מה המהירות צריבה המומלצת לקבצים \ סרטים \ מוזיקה ? 2. האם יש צורך להתקין דריבר עבור הצורב ? (בווינדוס הוא מזוהה כ-Generic DVD-ROM SCSI cdrom Device וב-Nero הוא מזוהה כ-ND 3500AG) 3. איזה מדיות אתם ממליצים ל-NEC ? 4. האם יש צורך בביצוע עידכון Frimware מהאתר של NEC ? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  16. של WD מה זה אומר? להחליף אותו

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  17. עשיתי ל- CD-R את הבדיקה וה- PIF הגיעה לאיזור ה- 5000, האם יש משמעות לבדיקה הזאת בדיסק רגיל? כי זה לא כל כך הגיוני.

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by noam12,

נרכש לפני חצי שנה צרב יופי עד כה האם יש מה לעשות? עידכון ה FIRMWARE יכול לעזור? צורב על אותם דיסקים כל בזמן אם FIRMWARE יכול לעזור אפשר לינק והוראות גרסת הFIRMWARE 1.01 תודה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  19. ניסתי להתקין וינדווס XP על הרד דיסק 80G של MAXTOR ובאמצע הפורמט של הדיסק המחשב כבה, ועכשיו הוא לא מצליח לקרוא אותו, זאת אומרת שאין ביטוי לכונן בשום מקום.. הוא מזהה אותו גם בביוס וגם בווינדוס אחר כשחיברתי אותו בתור סלייב.\ מה לעשות??? תודה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. אורח Saar_G
    Started by אורח Saar_G,

אם לא איך אפשר להוריד את הטמפרטורה ??? יש מאוורר ג'נרי שמקרר(אם בכלל) עליו ישירות האם החיישן שלו אמין?כמה הסטייה שלו? תודה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by zzrxox,

בעבר השתמשתי בממורקס,כרגע קצת קשה להשיג אותן,מה מומלץ ויחזיק הרבה זמן ?

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by Nugget,

היי סורי על הבורות אבל לפני שאני רוכש את הכונן SSD הזה http://www.amazon.com/gp/product/B00RQA6M5Y/ref=br_prlt_slcty_pdt-1?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=merchandised-search-4&pf_rd_r=1DJ9KR01FJAPJ6C3N0SN&pf_rd_t=101&pf_rd_p=39186d6d-2191-4fb7-94f6-eefa0d9b37a7&pf_rd_i=13431004011 מה אני צריך לוודא במחשב שלי על מנת לבדוק תאימות? תודה

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. אוקי אז ככה... אני רוצה לקנות כונן חדש חיצוני בגלל שאני רוצה שהוא ישמש אותו גם כגיבוי... אז לדעתכם קודם כל עדיף לי חיצוני או פנימי? אני ראיתי את הכונן הזה, מה אתם אומרים עליו? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1020&CatCode=405 אני יקנה מאייבורי ניראה לי כי בשאר החנויות הטובות הוא עולה 430-500 וזה כבר הבדל רציני... דבר שני, איזה חיבור עדיף? USB, ESATA? תודה.

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by ZeeD,

ערב טוב, אני לפני קניית הצורב Nec ND-3520A, ובחנות ממנו אני קונה את הצורב הוא נמכר כ bulk, כלומר ללא כבלים או תוכנות. אז רציתי לדעת מהו הכבל ה IDE המתאים לאותו צורב ? כלומר, אם אני לא טועה, יש כבלים - 33, 66\100 וכו.. (?) ואם אפשר, הסבר על איך אפשר לדעת איזה כבל דורש כל כונן ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים