עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי בעיה כלשהי עם הצורב Lite On שלי, וחשבתי שאולי עידכון קושחה יעזור. אני יודע שהצורב הוא 52X32X52, אבל אין לי מושג מה הדגם המדויק. איך אני יכול למצוא את זה? חיפשתי באתר שלהם ומצאתי קושחות למלא דגמים שונים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by yair71,

Hard Drive Inspector מודיע שיש תקלה כבר כמה חודשים וזה קרוב להתרסקות. בכונן של מקסטור 250 ג'יגה בן 7 חודשים אותה תופעה גם לבן שלי בכונן ישן. הוא מודיע על תקלה שתקרה עוד 6 ימים וזה לא קרה. המחשבים שלנו עובדים 24 שעות ביממה ללא הפסקה וללא שום תקלה שמתי לב שהכבל שמחובר למקסטור 250 גיגה הוא SATA 2 ולא הכבל הרגיל, ?האם זאת הסיבה . לבן זה כבל רגיל מה הפתרון לסלק שגיאות מיותרות אלו. מצורף צילום התוצאה [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האלו, רציתי לדעת משהו, שלאחרונה נורא הפריע לי, ולא מצאתי חומר ברשת... באופן היפותטי, אם אני לוקח כונן קשיח חדש, ומחלק אותו למחיצות לוגיות, נניח, לשלושה, יש איזשהו הבדל בביצועים מאשר הייתי משאיר את אותו כונן פיזי אחד, ללא מחיצות. זמני גישה, קצב העברה בין המחיצות וכדומה בתודה מראש, אלירן...

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by The Ripper,

רציתי לקנות את הסמסונג 250G SATA II - SP2504C על לוח אביט IC7 MAX3 שתומך בSATA הראשון (1.5Gbps). חשבתי שלא צריכה להיות בעיה,אבל בחנות אמרו לי שיכול להיות שהלוח לא יזהה את כל הנפח של ההארד-דיסק ולא ברור כמה יזהה. האם מישהו באמת נתקל בתופעות האלה, והאם למישהו יצא להתקין כונן SATA-II כלשהו על לוח אביט מסדרת IC7. תודה, ...המרטש

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  5. Started by borg,

אני מחפש דיסק קשיח חיצוני עם תקשורת אלחוטית WiFi b/g ו-LAN (חיבור לנתב אלחוטי). רצוי שיהיה לדיסק הקשיח גם חיבור USB 2.0 ו/או FireWire. נפח רצוי: 500GB. יש בארץ חיה כזאת? :

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. מה מצב ? אני מחפש כבר כמה ימים באינטרנט כוננים קשיחים .. מצאתי דברים ממש זולים.. אני רק מפחד שאני קונה "זבל" האם - דיסק קשיח - Westren Digital 200GB 7200 8MB Buffer WD2000JB שווה 480 שקל ? ומה ההבדל בין 8MB Buffer WD2000JB ל... 8MB Buffer Sata WD2000JD ל... 8MB Buffer Sata II WD2000JS המפרט שלי : AMD Athlon XP 2600+ 1.91 GHZ ASUS A7N8X-VM תודה רבה לעוזרים !!! חד פורים שמח !

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by bboyfreeze,

מצאתי מפרט שאני די מרוצה ממנו למחשב -נייד- אך אבוי, כתוב : דיסק קשיח : 80GB 4200 rpm אז השאלה שלי, מה ההבדל בביצועים בין 4200 ל7200, והאם בימינו אני חייב לקחת 7200 לא פחות? תודה רבה על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. צריך מידע בכול הנוגע לההבדלים שבין מחיצות מערכת מחיצות NTFS לבין FAT32 . בבקשה ... ותודה לכול העוזרים!!!!

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. http://www.cdfreaks.com/article/262/11

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. קניתי את הצורב ליפני כמה ימים והוא עבד והכל היה סבבה ועכשיו אני לא יודע למה אני מפעיל תנרו הוא אומר לי לשמור image וזה אף פעם לא עשה לי את זה ואם אני עושה לו לשמור הוא אומר שאין מקום , ניסיתי לצרוב דרך האשף הזה שיש לווינדוס אקספי והוא אומר שאין דיסק והוא כן קורא את הדיסק בדקתי במנהל התקנים הוא לא מראה שיש בעיה תעזרו בבבקשששהההההה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by yonamor,

צרבתי סרט dvd על מדיית dvd-r של teac בצורב nec ובתוכנת nero . צפיתי בדיסק הצרוב ב dvd הביתי, בימים הראשונים הדיסק הצרוב עבד חלק וכעבור כמה ימים הסרט מקרטע ומאוחר יותר הסרט נעצר לגמרי. משיהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעייה כאן?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  13. תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. מחקתי כמה תמונות שאני ממש חייב בחזרה האם יש תוכנה כלשהי שיכולה להחזיר את התמונות? מחקתי אותם מלפני הרבה זמן ואני חייב להחזיר את הקבצים הנ"ל.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by tigery,

אוקיי אני מחפש צורב די וי די חדש עד מחיר של 400 אפשר חרגיה לא גדולה מדיי אני רוצה שתומך בעל הפורמטים או ברוב בפורמטים אני לא רוצה צורב זול ושאני יקלל תרגע שקניתי אותו ושיעה לי בעיות צורב אמין מהיר. לא lg יש לי צורב והיה לי כונן שלהם ואני שונא אותם מתעב תסחורה שלהם אני לא יודע איך צורבי די וי די אבל לא רוצה להתקרב אליהם יותר. תגידו כדאי לחכות לבלו ריי או איך שלו קוראים לזה?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. היי יש לי בערך 300 שקל ואני רוצה לקנות צורב DVD חדש. הצורב הזה הוא לצריבת: משחקים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילים, סרטים על דיסקים של DVD וגם לפעמים על דיסקים רגילי ועוד כל מני דברים שאני אצטרך לצרוב. אז בקיצור איזה צורב DVD הכי טוב שאני יכול לקנות בכ-300-350ש"ח, עם צריבה מהירה ואיכותית של דיסקים של DVD ודיסקים רגילים? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. איך אני עושה זאת? אני אקנה מחשב חדש בעתיד הקרוב, ואני ארצה לחבר את הדיסק הקשיח שלי(PATA) ללוח האם שיהיה בעל חיבור SATA... צריך לקנות מתאם נכון? איפה אפשר לקנות, וכמה זה יעלה?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by UBS,

שלום קניתי כונן קשיח חדש: Seagate Barracuda 250Gb SATA2 NCQ רציתי לדעת אם מישהו יודע איך יודעים אם ה NCQ עובד ? ואם הלוח בכלל תומך בזה ? (Lanparty nf4 ut ultra - D ) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by ryan_b,

יש לי דיסק קשיח 40 גיגה בייט של ווסטרן דיגיטל שמלווה אותי כבר יותר מחמש שנים. אתמול הפעלתי את האימיול, ושנייה אחרי שהפעלתי אותה שמעתי אתהדיסק קשיח מפסיק לעבוד ומסך כחול שמבשר לי לבדוק את הדיסק הקשיח שלי. חשבתי שזאת מעידה חד פעמית, אבל היום הווינדוס נתקע כמה פעמים במהלך העלייה שלו. מה קרה לדיסק שהוא הפסיק לעבוד בבת אחת? האם הדיסק שלי יכול לחיות עוד זמן רב? איזה תוכנות מומלצות לבדיקת המצב שלו? והאם מישהו חווה ארוע דומה? נ.ב. הנתונים החשובים מגובים.

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  20. יש לי מחשב : AMD (Athlon) 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM אני רוצה לקנות כונן קשיח של WD 160G עכישו.. אני רק רוצה להיות בטוח שמה שאני יקנה יתאים ללוח אם שלי... אני ממש לא מבין בזה.. רק ראיתי שיש כל מיני סוגים של ממקים.. איזה מהם יתאים ללוח אם שלי ?? ומה זה לעזאזל זכרון נדיף !? וכמה זכרון כזה רצוי שיהיה ? תודה לעוזרים !!! יום טוב !

• 6 תגובות
    • 586 צפיות
  21. Started by dimashk,

אתמול בערב שמתי לב שהצריבה של מדיה DVD מתבצעת שונה מהרגיל, עם הפסקות קצרות בתהליך הצריבה. אחרי הצריבה, סריקת שגיאות הראתה שיש כמות שגיאות עצומה. מאז ניסיתי לצרוב עוד 5 מדיות DVD, סריקות היו יותר גרועות מדיסק לדיסק. מדיות CD הוא צורב כרגיל. שינוי גרסאות firmware לא שינה שום דבר. האם הצורב פשוט גוסס לאט לאט?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לשים 2 דיסקים ברייד 0 אבל אנשים כל הזמן אומרים לי וגם במאמרים כל הזמן אני קורא שאם יהיה שגיאה אז הכל הולך! אבל אני שואל למה שתהיה שגיאה?? כאילו זה קורה הרבה?? (אולי זה קורה אצלי הרבה ואני לא מודע לכך -אני משתמש עכשיו רק בדיסק אחד) כאילו ממה יכולה לקרות שגיאה??

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Cupid Me,

חבר'ה עד כמה אפשר לצרוב באוברבורן על דיסק של 700 מגה? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אנשים יש לי מחשב מסוג P-4 1800 Mhz עם HD של סמסונג 40Ghz ועם חיבור ATA אני זקוק ל- HD נוסף בנפח של 80Ghz אשר יהיה שקט,אמין ובמחיר זול עד כמה שניתן מבקש המלצתכם

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  25. Started by roes,

1. הדיסק הקשיח הזה טוב? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 SATA2 16mb 250GB 2. שקט? 3. תגובות נוספות... הוא שווה... דרך אגב הוא עולה 593 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6V250F0

• 10 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.