עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by club_501,

עשיתי חיפוש, אבל מה שמצאתי בעיקר זה דיונים על צורביDVD או על דיסקים לצריבה וכ"ו וכ"ו. אז על מה אתם ממליצים? או שזה לא כזה משנה ואפשר לקנות כמעט כלDVD-ROM כמו שניתן לקנות כבר כלCD-ROM?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by zoman,

ישנו התקן לחיבור דיסק קשיח דרך ה- USB ששמו USB 2.0 to IDE Adapter Cable ,האם ההתקן הוא שווה או שהוא בעייתי בצורה כל שהיא? תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  3. היי רציתי לדעת מה אתם חושבים על הצורב DVD של LG: GSA H42N באתר של LG מצאתי מפרט אבל לא שלו אלא של: GSA-H42LI ההבדל זה רק הצבע? המפרט זהה? זה המפרט: Multi-Format support DVD+R/RW, DVD+R DL, DVD-R/RW, DVD-R DL, DVD-RAM, CD-R/RW Burn customized, silk-screen-like labels onto LightScribe DVD or CD media Max. 18x DVD±R Write Speed Max. 12x DVD-RAM Write Speed Double Layer DVD+R (8.5GB) and dual layer DVD-R (8.5GB) recording supported 2MB Cache Buffer with buffer Under-run protection Enhanced IDE(ATAPI) interface האמתי אני מעדיף חיבור SATA, זה יותר עדיף נכון? יש דגם דומה לזה כ-SATA? כי זה חיבור רגיל IDE ולגבי זיכרון Buffer 2 מגה זה סביר?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  4. החלטתי שאני הולך לקנות את ה NEC ND3500A ורציתי לדעת איפה בארץ באזור השרון\מרכז אני יכול לקנות אותו? (לא באינטרנט) תודה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by rotman,

שלום רב , ראיתי שיש הרבה מאד סוגים שונים ומגוון רחב של מחירים. בגלל שאין לי בכלל ידע ונסיון בעניין , רציתי לבקש ממכם המומחים המלצה. אני רוצה לקנות כרטיס micro sd לסלולארי שלי (samsung galaxy s) וכמובן שמה שאני בעצם רוצה זה מקסימום אמינות ומקסימום מהירות שאני יכול להשיג במגבלת התקציב שלי. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  6. Started by burekas,

אני מעוניין לקנות צורב DVD למחשב (כמובן שגם ישמש ככונן DVD) רציתי לקבל ממכם המלצות אם אתם מכירים את הנושא. ראיתי אשכול של המומלצים כל מיני מושגים כמו lightScribe, סריקת טעויות וכאלה שקצת איבדתי את עצמי אז אם אתם יכולים להסביר מושגים שצריך לדעת, ואיזה חשובים למשתמש ממוצע... וגם להגיד איזה חברה עדיפה: LG NEC Asus Sony Samsung Philips Pioneer LiteOn Plextor לגבי מיקום הצורב, מה יותר כדאי: פנימי או חיצוני? מה היתרון של כל אחד מהם? מבחינת מהירויות: איזה מהירות צריבה DVD מומלצת? איזה מהירות היא סבירה? 20 X 18 X 16 X 12 X 8 X 4 X גם מבחינת מהירות שכתוב DVD: 8 X 6 X 4 X 12 X ועוד פרמטרים בקשר למהירות כמו: מהירות קריאת CD ו-מהירות צריבת CD פרמטרים שקשורי…

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by אבשה,

אז ככה יש די הרבה סרטים על המחשב ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק ורציתי לדעת איזה דיסקים אני צריך לקנות שיתאימו לדיוידי אחשמח אם תעזרו לי תודה...

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. מתכנן פורמט בקרוב וזכור לי שקראתי ש-ahci עדיף ל-ssd. האם הדבר נכון גם לכוננים קשיחים רגילים?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by kobibo,

יש ברשותי את הצורב (אחלה צורב) הנ"ל , כשנסיתי ליצור אימג' למחשב ישירות למדיות DVD נתקלתי בסוג אחד שהצורב פשוט לא מזהה. רציתי לבדוק איזה Frimware יש לי ואולי לנסות לעדכן אותו. אודה ללינק אם אפשר.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by wolly,

רציתי לדעת דעתכם על דיסק במהירות 10000 במקום 7200 להלן קישור באתר שאחד המשובקים בארץ : https://www.lamir.co.il/home.htm#50130 להלן הקישור באתר היצרן: http://www.wdc.com/fr/products/WD360GD.asp?Language=en השאלות הם : 1. האם הוא באמת כל כך מהיר שכדאי לשלם על 40 גיגה 800 ש"ח כאשר אפשר לקנות במחיר זה 120 גיגה במהירות 7200 2. אם אני אתקין את וינדאוס והתוכנות בדיסק זה אבל כל שאר הקבצים יהו על דיסק 7200 עדיין אוכל להרגיש במהירות טובה. 3. יש לי חשש על דברים חדשים - אולי יש מישהו שכבר קנה ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  11. שלום לכולם! אני בא בקשר לכתבה באתר: https://hwzone.co.il/main-computers/בפעם-הראשונה-כונן-ssd-של-טרה-בייט-מ-western-digital-במח/ ברצוני לדעת אם הוא גם תומך במחשב נייח? מאחר שראיתי באתר של אמאזון שכתוב רק LAPTOP תודה!

12. האתר/הבלוג [geeks are sexy] ( ??? ) פרסם מאמר קצר בנושא הבודק אותו, האם הקפאת HD אכן גורמת לHD לעבוד? התוצאות? תראו לבד.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

מישהו יודע איך הם ? אני צריך צורב DVD למחשב החדש, בעקרון אני רוצה את הNEC אבל הוא לא במלאי של החנות ממנה אני קונה (חנות ליד הבית שלי, שיהיה קל לממש אחריות), אני צריך כונן שחור, יש להם רק (ציטוט מהפלאפון) "צורב של סוני הדגם הכי חדש ב280 שקל" (המוכר (שהוא חצי מהבעלים) לא מבין במחשבים, הבעלים השני שכן מבין , בארה"ב באיזה נופש או משהו), האחריות לשנה... שווה לקנות את זה ? איך הצורב עצמו? tnx hwZone fanboys ;D

14. Started by black colt,

קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ומחובתי להגיד שלום בקיצור אני ישאל הרבה שאלות כי עכשיו קניתי מחשב חדש לפי מה שאמרו לי מתקדם מאוד (כנראה יותר ממני) לא ידעתי באיזה פורום לרשום את זה אז אני רושם את זה פה כי לדעתי הוא הכי מתאים אם זה לא קשור נא מהמנהלים להעביר לפי מה שהבנתי לכל צורב דיוידי יש את סוג הדיסק שלו לי יש צורב מסוג: RITEMASTER והייתי רוצה לדעת איזה סוג דיסק לצריבת דיוידי הכי מתאים לו ואם אין אחד ספציפי אז איזה דיסק הוא הכי איכותי וייתן לי אתץ התמונה והאיכות הכי טובה תודה עידן

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  15. אניט מנסה לגבות הופעה בלי לכווץ אותה אני משתמש בתוכנה clonedvd2 . וכשהפעלתי את האופציה SPLIT TO DISKS זה חצה לי את ההופעה ונתן לי לצרוב חלק אחד ולא הצלחתי לצרוב את החלק השני . האם יש לכם המלצות לאיזה שהיא תוכנה נוחה או עצות לתוכנה הנ"ל . אודה מאוד לעוזרים

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by gshhar,

חשבתי לקחת פלקסטור אבל הוא ממש ממש יקר. ואגב מהם כל המספרים למשל 4/2/8//24/16/32 מה כל מספר אומר? חשבתי על הצורב הזה מה אתם אומרים (כ-1100 שקל),האם ההבדל בינו לבין הפלקסטור יהיה משמעותי ובכלל במה הם שונים,דומים?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. אממ , משום מה המחשב מזהה את הדי וי די כסקזי , זה התחיל ככה סתם ביום בהיר אחד. עכשיו הוא לא קורא דיסקים , ואפילו שאני לוחץ עליו כפתור ימני ו eject ' הוא לא מגיב. איך אני מסדר את זה ? :\ תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  18. שלום אני לא כל כך מבין תעזרו חיפשתי במלא פורומים ולא מצאתי תשובה לי יש לי מחשב חדש מחובר אליו כונן SATA2 אני בא לפרמט עם XP הוא מבקש DRIVER הסתכלתי בביוס וראיתי שהארד דיסק מכוון על RAID שיניתי לאמולציה של IDE וזה עבד הצלחתי לפרמט. השאלה שלי מה ההבדל בין RAID לIDE ? יש לי כונן אחד זה משנה ? אם אצליח לפרמט כRAID עם כונן אחד (אשיג DRIVER) המחשב יהיה לי יותר מהיר ? יותר מהיר מהאמולציה של הIDE ? פגעתי במהירות של המחשב ? מה מומלץ לכונן אחד ? להתקינו כ RAID או כאמולציית IDE ? שאלה אחרונה למה שהתקנתי כIDE הפעלתי מחדש החזרתי למצב RAID בביוס והמחשב הXP לא עלה ? ועוד שאלה קטנה חיברתי אותו כIDE התקנתי XP התקנתי DRIVER של סאטה הפעלתי מחדש נכנסתי לBIOS הגדרתי במקום אמולציית IDE הגדרתי…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by bennybl,

שלום, אני צריך כונן אופטי שיודע לקרוא CD במהירות גבוהה, מהי המהירות הגבוהה ביותר שיש כיום? אשמח לקבל גם דגם. בנוסף, האם מהירות הקריאה מהדיסק תלויה בעוד משתנים או רק ביכולת הכונן האופטי? תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by i-kramba,

כיצד יש להתייחס לג'ימפור בדיסק קשיח זה? הפלסטיק הלבן נמצא על ssc אולי זאת הסיבה שמערכת ההפעלה לא קולטת את הדיסק? אבקש גם פירוש לכל אחת מן האופציות שרשומות על הדיסק הקשיח מתחת לפינים של הג'מפר : SSC PM2 OPT1 OPT2 כרגע אני מנסה להתקין דיסק קשיח אחד. מה לגבי אספקת החשמל? יש שתי כניסות: LEGACY POWER ו SATA POWER?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. יש היום GOLD DEAL באמזון על אמצעי אחסון של סאן דיסק. ראשית רציתי להביא את הדבר לידעתכם. שנית אשמח לחוות דעת מקצועית גם לגבי ה-SSD וגם לגבי המיקרו SD האם מומלץ גם ברמת מחיר וגם ברמת המוצר אין לי ידע בדברים אני רק יודע שאני צריך להעביר את מערכת ההפעלה ל-SSD ולשרדג את מהירות המיקרו SD בטלפון שלי תודה למשיבים מצ"ב בקישור לעמוד המבצע http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=xs_gb_AO03OV1XEB54V?ie=UTF8&docId=1000816791&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0Q614WT63C0CM7RX4JP1

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. מה היתרונות של צורב סקזי? ויש לי סמסונג כפול 8 רגיל ויאמהה כפול 8 סקזי, מה עדיף? והאם אפשר להרים טיפה את מהירות הכתיבה של היאמהה.. יש לו מאוורר אז זה בטוח

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. תקציב שלי הוא 250-300 שקל - לא יכול לחרוג מהתקציב הזה. לא מתחת ל-80 ג'יגה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by Pythagoras,

שלום חברים.. אני מעוניין לרכוש HD חיצוני, 500 GB ומעלה לגיבוי בעיקר של תמונות, סרטים וכדומה.. מה אתם ממליצים? והאם אפשר הסבר קטן כי מעט הסתבכתי עם כל האותיות הקטנות, 2.5 , 3.5 ... מה ההבדל? בנוסף, האם מספיק חיבור USB2 או שיש צורך במשהו אחר? ובמה בעצם יותר טוב חיבור SATA או FIREWIRE מ USB (אם בכלל).. בנוסף ומעט Off topic אבל אם כבר אני קונה כונן חיצוני הייתי מעוניין לחבר אותו איכשהוא ל PS3 שלי, האם זה ניתן? תודה לכם על העזרה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.