עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shahar0592,

עד 400 ש"ח עם חריגה של 100 אבל חייב להיות נייד העסק (אני חייל) 2.5 חייב להיות תמיכה ב-USB 3.0 וכמובן אחריות של שנה ומעלה בלי קשר לזה ראיתי את זה אבל אני לא מכיר את החברה (אני כבר הרבה זמן בלי מחשב והיה מהפך רציני מבחינת חומרה) וצריך עזרה של ממש ^^ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 תודה לעוזרים!!!!

2. Started by shira234,

** אני לא בטוחה שזה מתאים לפורום הזה אך אני משערת שבמידה ולא המנהל כבר יעביר אותי לפורום המתאים** אז הבעיה שלי היא כזו ??? ??? : יש לי שני כוננים קשיחים על המחשב C ו E כאשר E גדול משמעותית מC. מאחר והמקום כמעט ונגמר בכונן C (גודלו רק 20 G) ברצוני להעביר חלק מהקבצים עליו לE. אך מכיון שייתכן שזה יכול לסכן התקנות מסויימות או רכיבים מסוימים במחשב אסמך אם תייעצו לי מה מותר להעביר ומה לא: APPLICATION DATA LOCAL SETTINGS (4 ג'יגה!!) כל דבר שקיים בPROGRAM FILES: java,office, כדומה.... וכמובן תייקינת windows שבה אני משערת אסור לגעת אשמח לעצות, תודה ושלום

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  3. תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  4. הביאו לי 2 כרטיסי MICROSD של סנדיסק מסין, כל כרטיס 16GB. כאשר הכנסתי אותם למחשב, היה כתוב 16GB, אחרי פורמט כתוב 905M(כלומר 1GB) --- כבר שראיתי את הכרטיסים, עלה בי חשד. המדבקה היתה קצת מחוקה, שרוטה ובהירה מדי. הכרטיסים באו באריזה סגורה "מקורית". מה אתם אומרים? חח.. ממזרים אלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

הדגם : NEC ND-3550A

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by oz25,

אהלן המחשב שלי כל הזמן עושה רעשים וכשהעליתי סרטון של הרעש אחד המשתמשים העלה שהרעש מגיע מהצורב שלי ואכן הוא צדק, כשאני פותח את הצורב הרעש מפסיק וכשאני סוגר אותו הרעש ממשיך. מישהו יכול לנחש ממה הרעש הזה קורה ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  7. בבקשה ממכם תעזרו לי יש לי וידנוס אקס פי יש לי WD500 כבר שנתיים חיברתי אותו ופתאום המחשב מבקש שאני יאתחל אותו בקשה תעזרו לי יש לי שם קבצים חשובים, אני מפחד לאבד אותם. תודה.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. חבר איפס CMOS והמערך רייד שלו לא מזוהה יותר. האם יש אפשרות להציל מערך זה?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. Started by broshi,

אני צריך דיסק למחשב ישן (פנטיום 3) שכמובן לא תומך ב-SATA (תומך ATA-100), בנפח 160 ג"ב. מכיוון שאני מעריך שהדיסק יחיה יותר מהמחשב, הייתי שמח אם יש דיסק שגם תומך ב-SATA (אני יודע שבמחשבים החדשים יש קם ATA, אבל בכל זאת). האם ידוע למישהו על דיסק כזה ומה הביקורות עליו? [br]פורסם בתאריך: 30.12.2007 בשעה 22:02:15 בשיטוט בזאפ מצאתי את הדיסק הבאhttp://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-HardDrive&model_id=415575 לפי זאפ יש לו את שני הממשקים והוא 300 ג"ב. לפי אתר היצרן הוא SATA ולפי חנויות שונות הוא EIDE. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  10. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל-DMA. …

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  11. אהלן, קניתי כונן 2 טרה של היטאצ'י (7200rpm 64MB cache) לפני כשבוע והרצתי בדיקות עם התוכנות HDTach וMHDD HDTach מצא מהירות ממוצעת של 120MB אבל אני לא יודע אם זה טוב וגם MHDD מצא כמה דברים מדאיגים: AVG 112417 kb/s ACT 73686 kb/s green blocks: 12 (50ms<block<150ms) brown blocks: 1 (150ms<block<500ms) red blocks: 0 כל בלוק זה 255 סקטורים, וזה מצא כמה אלפי סקטורים איטיים, זה אומר שהכונן הקשיח פגום וצריך להחזירו או שזה בדר"כ ככה? אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את הממצאים או להמליץ על עוד בדיקות עם תוכנות נוספות, תודה! נ.ב. למי שמתלבט לגבי קניית כונן 2 טרה, הכונן של היטאצ'י לפעמים רועש מאוד (ממש שומעים את הראש נוגע בדיסק וצורם)

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  13. רק בECDC, נרו צורב על הדיסקים האלו מצוין. זה ככה רק בצורב קומבו DVD שלי (של סמסונג). X4 אם זה משנה....

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. אני מתלבט בין שניהם

16. Started by yakir8,

שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by iSolt,

למעלה משנה כונן 4TB WD חיצוני מחובר אצלי לintel nuc ומזרים סרטים חלק ללא בעיה (25GB לסרט) למחשב הנייח השני שלי, הצפייה תמיד עם SMB (השיתוף קבצים של וינדוס, תיקית רשת). בחודש האחרון במהלך הצפייה, הסרטים נתקעים ומגמגמים. בדקתי אם יש קיטוע בכונן, גיליתי שכן וביצעתי לו איחוי (אין כרגע קבצים מקוטעים) והדבר הזה ממשיך איך מגלים את המקור לבעיה? בדקתי את הכונן עם הבדיקה הזו Data Lifeguard Diagnostic for Windows מכאן http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en התוצאות תקינות בשני הבדיקות, גם הארוכה (3 ימים סקטור אחרי סקטור) וגם הקצרה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  18. Started by toppy,

שלום, האם הצורב הנ"ל מומלץ? SOHW-160P6S http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8237

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  19. Started by aleXtazi,

יש לי הרדיסק 250 פה בצד והוא סאטא... הבעיה שלוח שלי ישן ולא תומך ב SATA ... יש איזה מפצל אולי ?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by Art Tatum,

אז הכל זה ברמת תוכנה ואין שום סיבה לא לשפר את האלגוריטמים ולבנות ממשק שליטה עם אפשרויות כמו: CACHING ליותר מהרדיסק אחד. רשימת INCLUDE וEXCLUDE.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  21. Started by artv8,

שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by yaron86,

יש לי מספר מחשבים בבית וחשבתי לשים NAS ביתי כזה ולחבר אותו לרשת הביתית בבית שיהיה אפשר לגשת למידע מכל מחשב אשמח להמלצה על NAS ביתי, (יש גם קטנים עם nvme m.2? מאשר דיסקים 2.5/3.5 אינץ'?) ולשאלה הכי קריטית, יהיה אפשר לגשת אליו גם עם מק וגם עם פיסי? כי בכל זאת זאת תצורת מבנה שונה, יש פתרונות משהו?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  23. יש לי דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת ההפעלה,תוכנות ,כמה משחקים וכל מיני שטויות,הבעיה היא שאם כל הדברים האלה נשאר לי פחות מ2GB פנוי. האם זה יכול לפגוע בדיסק איכשהו? כמה מומלץ שיהיה מקום פנוי? וזה לא מוזר שיש לי כל-כך קצת מקום פנוי והווינדוס לא העיר לי על זה עדין? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  24. אני מעוניין שהבמדיה יעבוד כל הזמן. שיוריד מוזיקה חוקית\רדיו\כונן רשת\יראה סרטים\ישמיע מוזיקה והמחשב שלי היה סגור שלא צריך.. שאלתי עם לתת למידה סנטר את ה HD הישן(בן שלוש) וכך לשמור על ה חיים של 1GB? או שזה לא משנה.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  25. יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות... במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart שמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם... האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים