עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by hellyeahmofo,

הדגם : NEC ND-3550A

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by haviv822,

לאחר חיפוש קטן בפאנדאס מצאתי משהו מוזר לגבי הדיסקים הקשיחים של חברת WD צירוף האותיות JS כאן: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מה ה- JS אומר בדיוק? יש לו משמעות כלשהי? זה מה שמשפיע על המחיר הנמוך של הדיסק הקשיח בפאנדאס? (465 ש"ח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 עריכה: JS - זה אומר שזה SATA 2 ? ו- JD - זה SATA ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by geniaXP,

אני יודע שזה לא משתלם לקחת כונן עם פחות מ-500GB מבחינת ג'יגבייטים/שקלים, אבל כבר יש לי 160GB ועוד 320GB יספיק לי, אם אני אוסיף עוד 70 ש"ח ואקח 500GB זה לא יתן לי כלום. מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. האם יש הבדיל משמעותי בביצועים במשחקים בין sata לide?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  5. יש לי מחשב די ישן עם לוח עם ASUS P4P800 שהחיבורי ארדיסק שלו הם: 2 x UltraDMA 100/66/33 2 x Serial ATA, RAID 0, 1 האם ניתן לחבר אליו Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS או שזה בלתי אפשרי וצריך בעצם כונן חיצוני שיעבוד דרך ה USB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=336&language=en#jump77

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי (או יותר נכון היה לי) צורב דיוידי של NEC דגם 3520A רק שנה והוא התפגר - מתחיל לדפוק דיסקים, בזמן המרה מDVD לDIVX אני פיתאום מקבל הודעת שגיאה, צריך לחכות המון זמן עד שיקלט דיסק אצלו או שצריך להוציא ולהכניס את הדיסק כמה פעמים ואז הוא לא תמיד נקלט יש לכם המלצה לכונן אחר? ולא של NEC בבקשה... אין לי הגבלה תקציבית אבל לא להתפרע במחיר דרך אגב, אני רואה כרגע שהוא עדיין באחריות, יכול להיות דבר כזה שאני יוכל לשלם קצת יותר מהערך שלו ולקבל צורב אחר? קניתי אותו מלוג'יק ברמת גן, הם יעשו בעיות על דבר כזה? תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by after,

שלום לכם ותודה מראש היתי רוצה לדעת האם יש תוכנה שאני יכול בעזרתה לזהות בודאות מי יצר את הכונן הקשיח שלי? מה שאני יודע שלפי תוכנה EVEREST הכונן קשיח זוהה כך WDC WD800JD-00LSA0 74 GB, IDE

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by fatalico,

יש שם משהו כמו 20 צורבים ואני רוצה לדעת איזה לקנות. המחיר לא משנה כי ההפרש זניח. לא יודע מה זה LightScribe אבל אם זה מביא איזה תועלת אז בכיף להוסיף 20 שקל. תודה מראש. אגב אם צריך אני יכול להעתיק אותם לפה אבל הערכתי שזה לא סיפור להיכנס ל www.KSP.co.il ולראות. פטאליקו.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. שלום! הזמנתי מחשב חדש מ-SkyPc, ובימים הקרובים אני אקבל אותו, כשהחנות תרכיב לי אותו. הצלחתי להשיג דיסק של XP Pro מקורי, ורציתי לשאול לגבי אופן ההתקנה מבחינת ההארדיסק, ועוד כל מני. הבנתי בכלליות שאני פשוט מדליק את המחשב, משנה איזו הגדרה בביוס (לכך שהמחשב ייטען מה-CD-ROM אם אני לא טועה), מכניס את הדיסק ומתקין כמו כל תוכנה. עכשיו, באיזה שלב של ההתקנה אני צריך יוכל לפצל את ההארדיסק, וכיצד? בקשר לכמות. הארדיסק בנפח 320GB ותכננתי לפצל ל-20GB רק למערכת ההפעלה וכל השאר (300GB) לתוכנות, משחקים, סרטים, כל השטויות שלי. הדבר השני הוא שהמחשב ישמש אותי ואת אחי הקטן, שכל מה שהוא עושה במחשב זה ICQ ובדיחות ב-Walla. מה שחשבתי עליו זה לקחת את ההארדיסק מהמחשב הישן (40GB, חיבור IDE, דגם …

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by shloosh,

מDOK של OCZ ATV או מהארד דיסק של מחשב נייד VAIO 5400 RPM... זאת מצגת חשובה להצגה... תודה!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. יש לי הארדיסק של Samsung 80G 2mb buffer... ואתמול, הצלחתי לגרום ל-XP לזהות את הסנסור שיש בו. הכונן עומד על 51 מעלות במנוחה, רציתי לבדוק מה אפשר לעשות, אז הבאתי מאורר יחסית יחסית גדול, כיוונתי על מהירות מקסימלית, כאשר המאורר מכוון ישירות להארדיסק והגעתי ל-35 מעלות, זה משנה משהו?(לא נראה לי משפיע על מהירות) האם כדי לקנות קירור להארדיסק?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by N N C,

יש לי בעיה דיי מוזרה עם הצורב שלי... כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצורב המחשב פשוט קופא למספר דקות, ולאחר מכן חוזר לפעולה... ניסיתי לפרמט מאה פעם את המחשב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי לנקות את העינית של הצורב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי להחליף כבל IDE הבעיה לא נעלמה... יש למישהו עצות ? מדובר בכונן ricoh 7200a. תודה...

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by aleXtazi,

יש לי הרדיסק 250 פה בצד והוא סאטא... הבעיה שלוח שלי ישן ולא תומך ב SATA ... יש איזה מפצל אולי ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. יש לי HD פנימי SATA אני חושב בין 3 שניים .. אני די מרוצה ממנו (שקט) שאלתי עד מתי אני יכול למשוך איתו את המחשב .. ואיזה מדדים באמת נותנים לי אינדיקציה שזה כבר לא בטוח לעבוד איתו (אם יש כאלה..?)

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by lvionok5,

אני רוצה לקנות זיכרון נייד של 128 מ"ב. אם יש למישהו המלצות לגבי חברה מסויימת וטיפים לקנייה אשמח לתגובות. תודה מראש דני.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. היי אני מתקין עכשיו חלונות, כונן זה שמצויין למעלה, פורמט דרך ההתקנה של חלונות לוקח כמעט שעה יתכן:? או שיש בעיה בכונן ? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. בסביבות 100-200 שקל תודה רבה

18. Started by Big_Guy7,

יש לי צורב DVD שלLG. עשיתי קצת סדר במחשב מבחינת כבלים ובטעות נקרע לי כבל שמחבר בין הצורב לכניסת CD1 בלוח אם. הכבל בצבע שחור ואפור, והחיבור שלו בלוח אם הוא 4 פינים. למה הכבל משמש, והאם אני יכול לעבוד גם בלעדיו? תודה על העזרה, גיא

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by Ancient1,

הקבוצה אוספת חברים כרגע. עכשיו פתחתי אתר לנושא זה עם כל הפרטים http://sites.google.com/site/ssd4us2009//url]

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by rtr,

לפני כמה חודשים טובים שאלתי שאלה דומה והתשובה היתה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=164080.0 האם משהו התחדש בתחום כי אני פשוט לא רואה כאלה... את הסיבה למעבר צינתי קודם.. אני פשוט לא רוצה כבלי IDE במארז.. איזה חיסרונות יש לצורבי DVD חיצוניים בממשק USB ? יש צורב חיצוני ממולץ ?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  21. 1. ל Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB יש NCQ ו?? 2. חוץ מההבדל בזמן האחריות יש הבדל נוסף בין Maxtor Diamondmax 10 ל Maxtor MaXLine III 3. ל Maxtor MaXLine III יש NCQ ו? 4. לאחר שרכישת Maxtor עלי די Seagate תסתיים Seagate תייצר את הכוננים של Maxtor רק שפשוט יהיה כתוב עליהם Seagate במקום Maxtor או שדגמי הכוננים של Maxtor יכחדו ? 5. מה Seagate מייצרת ??

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  22. לפני שתקפצו, קראתי את הFAQ, שם כתוב שזה צריך לזהות 186GB, סבבה, הכל טוב, אני מבין למה, אבל זה מזהה רק 131. זה הבדל של 55GB מהרצוי למצוי! עכשיו, יש לי פנטיום 3, 1GHZ... יש מצב שהוא פשוט לא תומך בכמות הזו? יש משהו שיכול לעזור לי? אני ממש מקווה שאני לא עברתי על החוקים, נכון, שאלה דומה לשלי מופיעה בFAQ, אבל זו לא הבעיה שלי... אצלי הבעיה אחרת... תודה מראש לכל עוזר...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  23. Started by bluemail,

קודם בכותרת ודבר שני האים יש אפשרות לחבר שני קבצים כאלה יחד ? ואיך

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שלא תיתן להעתיק חומר מהקונן דיסקטים (אני רוצה ליצור טקליטון עם חומר ושלא היה ניתן להעתיק אותו )

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. היי, שיכפלתי סרט דרך DVDSHRINK והורדתי כל מיני דברים כמו התוספות וזה אל באת האונד השארתי כמו שהוא... לא נגעתי בו.... בטוח! האיכות תמונה כמו המקור אבל הסאונד ממש ממש חלש וגם לא 5.1.... למה זה? תדוה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.