עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by reyrey_200,

שלום היום קניתי מאייבורי כונן קשיח של סמסונג 1 טרה. באתי הביתה חיברתי אותו למחשב,ו"במחשב שלי" הוא לא מופיע, הסתכלתי המנהל ההתקנים וראיתי שהוא מופיע שם,א ך אני לא מצליח לעבודה איתו...מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by elad-k1,

יש לי צורב של lite on 52x32x52 עכשיו כול פעם שאני נכנס לנרו זה עושה לי לא מגיב זה צורב חדש אני לא יודע מה הבעיה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לרכוש את הכונן Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB מskypc בהתחלה התלבטתי בין ה Samsung HD642JJ שעולה 404 ש"ח אבל אז שמתי לב שהseagate עולה 435 ש"ח ויש בו נפח של 750GB לעומת הsamsung 5 שנים אחריות ו32mb cache הבעיה היא שקניתי פעם את הseagate 500gb 32mb והיה לי איתו בעיות כנראה הכונן היה תקול מהתחלה וזה גרם להרבה ריסטרטים פתאומיים וקפיאות של המחשב אז החליפו לי אותו ל wd5000aaks אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי לדעת שאני לא יקבל הפעם הארד דיסק תקול .. ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה שלא תיתן להעתיק חומר מהקונן דיסקטים (אני רוצה ליצור טקליטון עם חומר ושלא היה ניתן להעתיק אותו )

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. Started by Bingo,

האם יש הבדל בין חיבור מתח SATA לבין חיבור מתח מולקס?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by primo,

שלום לכולם, ברצוני לקנות צורב dvd... התקציב זה 200-250 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג... אשמח להמלצה ואם אפשר גם את שם החנות שהוא נמצא או לינק... תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by superginiman,

דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות

8. אני רוצה להכין מוד מסוייים אשר יכיל את הצורב שלי במאונך - האם זה אפשרי? דרך אגב - הכונן הוא נק 3500

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  9. יש לי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=37765 ואני חייב עוד דיסק קשיח להוסיף בנוסף למה שיש לי ומתאים ללוח הזה ... ,האתר הזה תותחים תודה מראש........

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  10. החלטתי שאני הולך לקנות את ה NEC ND3500A ורציתי לדעת איפה בארץ באזור השרון\מרכז אני יכול לקנות אותו? (לא באינטרנט) תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by nanu,

שלום, קראתי את הסטיקי בנושא של כוננים חיצוניים. אני מחפש כונן חיצוני לסטרימר, האם עדיף לי 2.5 או 3.5 כלומר שקט וגודל לעומת נפח ומהירות. אני מבקש המלצה לכונן ספציפי מאנשים שיש להם ועל פי הנסיון שלהם אל תגידו לי זה עניין שלך. האם מישהו ממליץ על דיל עכשווי או ממליץ להימנע מחברה מסויימת - על פי נסיונו. תודה למגיבים. ירון

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  12. יש לי 2 הארד דיסקים של 80GB שעובדים ואני רוצה להוסיף עוד אחד מהיר עם לוח תומך SATA. אפשר להפעיל את המחשב כשמערכת ההפעלה מותקנת על HD SATA והרגילים משמשים כאיחסון?

13. Started by death_star,

יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

הדגם : NEC ND-3550A

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by haviv822,

לאחר חיפוש קטן בפאנדאס מצאתי משהו מוזר לגבי הדיסקים הקשיחים של חברת WD צירוף האותיות JS כאן: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מה ה- JS אומר בדיוק? יש לו משמעות כלשהי? זה מה שמשפיע על המחיר הנמוך של הדיסק הקשיח בפאנדאס? (465 ש"ח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 עריכה: JS - זה אומר שזה SATA 2 ? ו- JD - זה SATA ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. Started by SugarFreeBoy,

כאשר אני צורב דיסק DVD בצורב החדש שלי (NEC 3520A, קושחה מעודכנת ל3.04) בNERO כל חצי דקה בערך הבאפר מתרוקן (וכך גם הבאפר הפנימי של הצורב, הצריבה נעשת במהירות X8) למרות זאת הנרו כותב שהדיסק נצרב בהצלחה, וכשאני בודק את הדיסק ואת המידע שבו הכל עובד (מהחלקים במידע שהספקתי לבדוק). יש לי 2 שאלות. אחת היא איך הדיסק עובד למרות שהבאפר מתרוקן כלכך הרבה פעמים והאם זה פוגע באיכות הצריבה עצמה? (אל תענו אם אתם לא בטוחים בתשובה בבקשה) והשניה היא למה כונן 7200RPM של מקסטור עם 8 MB זיכרון פנימי ומחשב לא חלש בכלל הוא לא מסוגל לצרוב את הדיסק בצורה רציפה? תודה רבה לעונים, אביתר.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  17. Started by HFDO5,

היי ניסיתי לעשות GHOST בין שני דיסקים SATA אני מעלה את המחשב עם הדיסקט של ה GHOST וזה פשוט תוקע את המחשב מישהו יודע אם GHOST 2003 תומך SATA או לא ואם כן אז מה הבעיה או איך אפשר לעשות את זה? ???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. שלום לפורום, לאחרונה נתקלתי בבעיה שWIN7 מתריע לי עלייה כי הHDD שלי עלול להיפגם בקרוב ועליי לגבות את המחשב. ניסיתי לבצע איחוי (מה שאני מבצע על בסיס שבועי),ועוד שלל אופציות כמו התקנת WIN7 חדש אך אלו עלו בתוהו. לכן אני מחפש HDD (עדיפות לביצועים גבוהים),ההתלבטות שלי היא האם ללכת על HYBRID או על רגיל (דוגמת 7200 וכו')? הדגם המדוייק הינו SEAGTE MOMENTUS XT או להזמין מחו"ל (או אם קיים בארץ) את גרסת הXT2 המשופרת עם נפח 750GB מכיוון שאיני רוצה להתפשר רבות על נפח וגם על ביצועים מקסימליים. אז מה לרכוש בנפחים של עד 1TB לרגילים ועד 750 ל HYBRID ומאיפה? בנימה אחרת האם ניתן לבצע משהו ע"מ "לסדר" את הHDD הנוכחי? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. רציתי לדעת אם טכני זה אפשרי לחבר 4 כוננים קשיחים על מחשב אחד. מדובר במחשב עם מעבד DualCORE 3GB זכרון פנימי כוננים קשיחים SATA האם זה אפשרי לחבר 4 כוננים? זה לא מומלץ? במה זה כרוך? תודה !

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by viper_sb,

יש לי שני דיסקים שהביוס לא קורא אותם (עכב תקלת חשמל) אך הדיסקים עובדים האם יש תוכנה צד שלישית (לא חייב גואית) שיכולה לשכפל דיסקים ?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  21. משום מה הצורב צורב ממש לאט גם דיסק רגיל וגם דיסק דיוידי דיקס רגיל לוקח לו 20 דקות! כמו זמן צריך לקחת לצרוב דיסק דאטה של 700MB?אני מאמין ש2 דקות! יש משהו שצריך להגדיר או שהצורב פשוט דפוק? דרך אגב הצורב חדש קניתי לפני שבועיים:\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by shloosh,

מDOK של OCZ ATV או מהארד דיסק של מחשב נייד VAIO 5400 RPM... זאת מצגת חשובה להצגה... תודה!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  23. DVD די חדש של ASUS (שנה וחצי בערך על הכביש) הפסיק לקרוא CD צרובים (לא DVD צרובים) היש מדריך לניקוי תיקון כונני CD / DVD ???

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. אני רוצה לקנות צורב חדש אני צריך שתעזרו לי לבחור מה הכי כדאי לקנות אני צריך גם שהצורב יהיה אמין ויחזיק הרבה זמןיכולים לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.