אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון אני כותב את אותה הודעה פעמיים כי אין לי מושג לאן זה שייך הנה: שהמחשב עולה רואים את ההארד דיסק(amd 64 3200 asus k8vdeluke maxtor 120 sata) אבל שניסיתי להתקין WIN התוכנה אומרת שההארד דיסק לא קיים אני צריך עזרה דחוף ומה שיותר מוזר זה ש ה PARTION MAGIC כן מזהה וניסיתי כמה גרסאות של WIN כולל חוקיות
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לאחר חיפוש קטן בפאנדאס מצאתי משהו מוזר לגבי הדיסקים הקשיחים של חברת WD צירוף האותיות JS כאן: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM מה ה- JS אומר בדיוק? יש לו משמעות כלשהי? זה מה שמשפיע על המחיר הנמוך של הדיסק הקשיח בפאנדאס? (465 ש"ח) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1664&products_id=10296 עריכה: JS - זה אומר שזה SATA 2 ? ו- JD - זה SATA ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משתלם לקחת כונן עם פחות מ-500GB מבחינת ג'יגבייטים/שקלים, אבל כבר יש לי 160GB ועוד 320GB יספיק לי, אם אני אוסיף עוד 70 ש"ח ואקח 500GB זה לא יתן לי כלום. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
סמסונג, אינטל ו-ADATA מתחילות לדבר על הדור הבא של אחסון ה-NVMe - שאמור להתחיל לצבור תאוצה במהלך השנהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי מחשב די ישן עם לוח עם ASUS P4P800 שהחיבורי ארדיסק שלו הם: 2 x UltraDMA 100/66/33 2 x Serial ATA, RAID 0, 1 האם ניתן לחבר אליו Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS או שזה בלתי אפשרי וצריך בעצם כונן חיצוני שיעבוד דרך ה USB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=336&language=en#jump77
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני נפגש הרבה בזמן האחרון במילה RAID בהקשר של כוננים קשיחים, ואין לי מושג מה זה, למה זה משמש, ולמה זה עולה יותר יקר .?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח של Western Digital 160GB , שבאתי להתקין אותו הביוס לא זיהה אותו בכלל בחנות אמרו לי שזה בגלל שיש לי פנטיום ,3 1 ג'יגה ושבגלל שזה ישן הוא לא יתאים אז לקחתי 80 ג'יגה במקום וגם אותו הוא לא מזהה... אני לא מבין למה וזה גם לפעמים תוקע את הביוס שאני מנסה למצוא אותו אוטומטית... חשוב לציין שזה הארד דיסק מגירה, חיבור רגיל לא SATA אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. ???
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן ישן שאני רוצה לדעת אם הוא יפעל על הלוח אם הזה: http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2521#sp ראיתי שיש על הכונן 2 כבלים -אחד לבן רחב וגדול והשני נראה כמו מולקס רק יותר קטן- אני מניח שזה לחשמל... איך אני יודע עם הם יעבדו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את ההארד דיסק הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCDataStation400 אני רוצה להתקין עליו XP כך שישמש אותי כשאני מתקלט (על ה-XP אני אתקין את התוכנות והשירים וכו'), אז השאלות הן כאלה: 1. האם באמת ניתן להתקין עליו XP כך שהמחשב יזהה אותו כ-boot? האם זה תלוי בלוח האם? הוא אמור לזהות אותו כ-usb ב-?boot 2. האם "מהירות גישת נתונים" היא המהירות שקובעת עד כמה מהר הכונן הזה יגיב כשאני מפעיל תוכנה המותקנת עליו? אם כן, מהי המהירות של הכונן הזה, כי זה נתון שחסר שם. ועוד דבר בהקשר לזה, האם זוהי מהירות "טובה"? כלומר כזו שמספיקה להפעלת תוכנת תיקלוט (שלא יהיה מצב של "freeze" או "השהייה" בזמן התגובה של ההארד דיסק). תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיכול להריץ על הכונן הזה בדיקת מהירות Aja System Test עם ההגדרות שסימנתי בירוק, אחת עם קובץ 16GB, ואחת עם קובץ 64GB, ולתת לכונן לפחות 5 דקות מנוחה בין הבדיקות. https://www.aja.com/products/aja-system-test תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה עם הצורב שלי... כל פעם שאני מכניס דיסק ריק לצורב המחשב פשוט קופא למספר דקות, ולאחר מכן חוזר לפעולה... ניסיתי לפרמט מאה פעם את המחשב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי לנקות את העינית של הצורב, הבעיה לא נעלמה, ניסיתי להחליף כבל IDE הבעיה לא נעלמה... יש למישהו עצות ? מדובר בכונן ricoh 7200a. תודה...
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כונן HD חיצוני של LACIE ולכונן יש 2 חיבורי USB לפי החוברת שלו רשום שיש מחשבים שלא צרכים את שני החיבורים וזה תלוי בהגדרות המחשב... אז השאלה שלי אך אני מעלה את המתח ליציאת הUSB הנ"ל כדי שאני שהוא לא ידרוש 2 חיבורי USB אם זה לא מתאים לפה תעבירו בבקשה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P-4 3.2 לוח ASUS P4P800-E דלוקס 1G זיכרון. הדיסק הקשיח שלי מקסטור 80G מהדור של 2M באפר ואני מאמין שהוא יוצר "צוואר בקבוק" במערכת שלי ובעצם מאט אותה ולא נותן לה לנצל את מלוא יכולתה, ההתלבטות שלי היא בין רכישת דיסק אחד של 250G SATA 7200RPM לבין רכישת 2 דיסקים של 120G SATA 7200RPM ולחברם ב RAID0, אפשרות נוספת היא רכישה של דיסק ראפטור 36G SATA 10000RPM ודיסק נוסף 80G SATA 7200RPM באפשרות זו מערכת ההפעלה ושאר התוכנות יותקנו על הרפטור והדיסק השני ישמש לעבודה השותפת. בכל מקרה את המקסטור הישן אני מיעד לגיבויים שיעשו אחת לשבוע כך שהוא לא אמור ממש להשפיע על עבודת המחשב. שאלתי היא כמובן מה עדיף מבחינת ביצועי המחשב (מהירות עבודה שותפת של תגובה+כתיבה+קריאה), כמו כן,…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
ברצוני לקנות דיסק קשיח חיצוני לצורך גיבוי,הדרישות שלי מהכונן זה שהוא יהיה בין 1 טרה לבין 2 טרה ,שיהיה של חברת WD USB2/3 אמין (כמובן באופן יחסי)שיהיה מתאים לגיבוי ושיהיה חזק פיזית לנפילות וכאלה(לא חייב). ??? בתודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הכוננים הקשיחים הבאים: 1. 500GB sata 2 7200RPM 2. Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB 3. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 איך זה מתבטא בתפקוד של הכונן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצות על הצורב NEC 3540 , מה דעתכם ? איפה כדאי לקנות באיזור המרכז ומה המחיר המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי HD מהמחשב הישן של אח שלי Maxtor D740X-6L מצאתי 2 תמונות : או מה שיש באתר הזה : http://maxtor.custhelp.com/cgi-bin/maxtor.cfg/php/enduser/olh_adp.php?p_faqid=602 עכשיו ניסיתי לשים את הפין כמו בתמונה הראשונה על השני משמאל ... עשיתי ריסטרט ואני לא רואה את הכונן במחשב שלי ... מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום... אני זקוק להמלצה על הרדיסק וצורב דיוידי ניידים טובים מהירים ואיכותיים... אין בעיית תקציב...אולם אשמח לקבל המלצות ממבחר חברות ומחירים מבחינת גודל הרדיסק שיהיה לפחות 160GB ומעלה וכמובן חיבור USB 2 לגבי הצורב דיודי החיצוני שיתמוך בכל הפורמטים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי אני מתקין עכשיו חלונות, כונן זה שמצויין למעלה, פורמט דרך ההתקנה של חלונות לוקח כמעט שעה יתכן:? או שיש בעיה בכונן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה קטנה, היום חיברתי אל המחשב דיסק קשיח נוסף וצצה לי בעיה קטנה... במחשב שלי לא מוצג הכונן וגם בניהול הדיסקים אי אפשר לאתחל אותו... אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
במחשב יש לי הראשון הוא DVD ROM והשני הוא צורב CD . אני קניתי צורב DVD±RW x22 DUAL LAYER . עכשיו במקום ה DVD ROM לשים את החדש שקניתי היום . איך לעשות את זה ? אני יודע שצריך לגמפר . נכון ?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הקבוצה אוספת חברים כרגע. עכשיו פתחתי אתר לנושא זה עם כל הפרטים http://sites.google.com/site/ssd4us2009//url]
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב dvd ואני רוצה לצרוב משהו אבל במהירות הכי נמוכה x1 , שאני מפעיל את הנרו או האלכוהול הוא נותן לי או x8 או x4 (מהירות הדיסק האי x8 ) איך אני יכול לצרוב על יותר לאט ? שמעתי שזה נחוץ (צריבה לps2 למשל...) שאלה נוספת : צרבתי משהו בנרו ולאחר שתהליך הצריבה הסתיים התוכנה בדקה את הדיסק (אימות מידע) , זה נחוץ ? ואם יש דרך לבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי חברה כרגע קראתי כתבה מעניינת בדום9 שחלק מהחברות הגדולות מתכננות להוציא גרסאות קושחה חדשות שיאפשרו למודלים שלהם לצרוב DL דיוידי,שאלתי היא האם מישהו יודע איזה מודלים בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש עוד הבדל בין הצורב H10 לH12 של LG חוץ מזה ש12 הוא כפול18?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-