אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה טוב יותר מיבינהם ואיך אני יכול לדעת עם צורב תומך בגרסה מסויימת
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של WD נייד : "פספורט" כתוב לי בוא MAX 480 מגה לשניה רציתי לדעת קוסם אם הוא על זיכרון פלאש או שזב דיסק מסתובב בפנים? יש לי מחשב נייד עם חיבור E.SATA הו כרגע בתיקון ככה שאני לא יכול לבדוק הוא חוזר מחר השאלה היא האם אני ארגיש הבדל כאשר אני אחבר אותו ל E.SATA את האר דיסק? כרגע אני עובד איתו במחשבים ישנים עם USB 2.0 מה ההתרונות של E.SATA אם אני אחבר זאת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה פתאום יש לי בעיה בצורב DVD של NEC [דגם 3520A] שהוא החליט שהוא קורא רק CD, ו DVD לא [למרות שהדיסקים DVD בדוק עובדים במחשב אחר] הוא עושה לי את השגיאה הבאה: --------------------------- Disk is not formatted --------------------------- Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not compatible with Windows. --------------------------- OK --------------------- עדכון קושחה גם לא עזר. איך הבעיה קרתה פתאום, למה היא קרתה ואיך אני מתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע RAID מיועד לגיבוי נתונים, שמים דיסקים קשיחים על אותו ערוץ והוא מגבה אוטומטית את המידע {או שאני טועה}, רציתי לדעת עם אני יכול להשתמש ב-RAID מובנה בלוח בתור חיבור נוסף להתקני IDE, אפשרי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה אמצעי אחסון עדיף לשימוש עם ixtreamer. האם dok בנפח 32 או 64 ג׳יגה לניגון קבצי וידאו מסוג mkv בגודל 25 ג׳יגה ייתן פתרון טוב? או שצפוי לי תקיעות בזמן ניגון קבצים בסדר גודל שכזה. ניסיתי להפעיל סרטים דרך הרשת אבל זה לא נוח. כל הזמן יש לי תקיעות ואי אפשר לבנות מהסרט. שימוש בhdd יותר מסורבל כיוון שזה גורם לעבודה כפולה. העברת המידע מהמחשב ל dok, ואז העברה נוספת ל hdd שמחובר לאקסטרימר. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי הארד דיסק של LACIE עם יציאת ESATA בנפח 1TB היום הוא התחיל לעשות בעיות בכך שהמחשב לא מזהה אותו ע"ג "המחשב שלי" הוא מזוהה במנהל ההתקנים.מזוהה באופציה להוצאת החומרה כשאני מחבר אותו.אבל לא משנה מה עשיתי הוא לא מזוהה ע"י המחשב.(זו לא בעיה בהארד דיסק עצמו כי שמתי אותו על לפטופ עם ESATA והוא כן עבד וזוהה) אני כבר נואש.מישהו יכול לעזור לי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כשכונן האיחסון C שלי התמלא עד אפס מקום העברתי קבצים לכונן D, אך כאשר אני מחפשת קובץ על ידי החיפוש של שורת סרגל הכלים הוא אינו מוצא אותם ואני צריכה ליכנס לכונן D ולחפש את מה שאני צריכה. האם יש לכך פיתרון? וכן האם ישנם עוד פונקציות שלא פועלות על הקבצים שהעברתי לכונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתעשה מה- Dok שלי מן מפתח שכל פעם שיהיה צריך להכנס למחשב הוא יהיה צריך להיות מחובר..
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
יש איזה שהיא חנות (אסור לפרסם) שאני יכול להסיג את זה במחיר הזה זה הגיוני??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי הארד דיסק נוסף והוא מוגדר בביוס .. בל בוינדוס עצמו לא רואים אותו ... כאילו הוינדוס לא מזהה אותו... מה עושים
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצורב שאני מכניס דיסק לצריבה עולה לי ההודעה הבאה : http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyzndazj4gm.gif אני אשמח לדעת איך פותרים את הבעיה תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
דיסק קשיח של סיגייט בנפח 320 ג' שהתחיל לעבוד לאט . דוגמא: לוקח להעתיק 1ג'יגה כ6-8 דקות מ ו לדיסק הזה מעבר לזה , כל המחשב נהיה איטי הרבה יותר כאשר אני עובד עם ההאריסק הבעייתי - עד רמה שהעכבר מקרטע עשיתי דפרג ולא עזר עשיתי סקאןדיסק פרמטטי ולא עזר מה עוד אפשר לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם התקלקל לי המק בוק שלי פירקתי את הדיסק הקשיח וכאשר חיברתי אותו לווינדוס אקס פי המערכת מזהה את הדיסק כדיסק לא מאותחל מה עושים? יש לי מידע מאוד יקר לליבי בדיסק הזה יש לציין שהבעיה במק היא לוח אם שרוף ולא בעיה בדיסק הדגם הוא: ibook g4
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי צורב DVD של LITE ON , הדגם עצמו אני לא זוכר (ואני לא שם), הוא מסרב לצרוב DVD-RW, ניסיתי גם + שיש לי והוא מסרב למחוק קבצים שכבר יש עליו... אני לא יודע מה בדיוק הבעיה... ואני לא בדיוק מומחה בתחום מישהו? תודה....
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
עם חיבור USB 2.0 או Firewire למחשב. חשבתי בכיוון המארז הבא: http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=enclose35&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4855 מה דעתכם על הדגם/חנות? יש המלצות למשהו יותר טוב עד 150 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
http://www.theregister.co.uk/2005/04/18/seagate_momentus_120gb/
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי דיסק און קי 16 GB של סאן דיסק וברגע אחד הוא החליט שהוא מוגן לכתיבה (לא באמצעות ביטלוקר) ומעכשיו לא ניתן לגזור/למחוק וכו'. נעזרתי במדריך הנ"ל (http://hwzone.co.il/community/threads/511611-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%90%D7%95%D7%9F-%D7%A7%D7%99-%D7%9C%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93) אבל אחד התת תיקיות שם לא נמצאה אצלי במחשב וגם לא במחשב נוסף. כמו כן בדקתי בשורת הCMD את ההגנה של הדיסק און קי וכתוב שהוא לא מוגן ואין הצפנה של ביטלוקר. כמו כן ניסיתי לאתחל והוא כותב שהדיסק מוגן מפני כתיבה. מה ניתן לעשות? תודה מראש!! גל
-
- 1 תגובה
- 10.6k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין לינוקס... אבל זה לא כל כך הצליח משום מה.... אבל הבעיה שנהייתה לי קצת בעיה עם המחיצות של כונן D במקום המחיצה של כונן D בקיבולת של 54GB קיבלתי את כונן D כ 48GB ועוד שתי מחיצות... אחת של 480 מגה ועוד אחת של 6GB אני רוצה להחזיר את סדר המחיצות למצב הקודם כך שמחיצת D תחזור להיות 54GB בלי המחיצות הקטנות האלה... איך אני עושה את זה? **מצורפת תמונה להמחשה** תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
מה הבדלים בין הדגמים הבאים של 160GB של WESTERN DIGITAL????? BEVS - באפר של 8מב למחשבים נייידים AAJS - באפר של 8 מב JS - באפר של 8 מב. לא הבנתי מה ההבדל בינו ל AAJS YS - באפר של 16מב תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
כעת WD מצטרפים ל-Segate וגם נותנים 5 שנים אחריות עם הדיסקים הקשיחים. מעניין מה תהיה המדיניות כלפי דיסקים קשיחים שנרכשו ועומדים בתנאים. מצורפים סקרינשוטים מהאתר של WD: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי 16 ג'יגה מומלץ שיהיה מהיר ובתקציה עד 100 ש"ח ואולי קצת יותר.. שיוכל להתחבר לטלויזיה להפעיל ממנה סרטים באיכות HD (קובצי mkv) . אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דיסק און קי שיוכל לעשות את העבודה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
לעשות סגירת דיסק לפני הצריבה כולנו יודעים . השאלה היא מה עושים לאחר שכבר בוצעה הצריבה ? צרבתי על תקליטור ב-NERO 5.5.9.9 ואני רואה את הקבצים במחשב אבל לא מסוגל להפעילם . איך ניתן בכל זאת עדין להציל את החומר ?
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-