אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב של ימהה 24X10X40 CRW3200E זה הדגם שלו צורב טוב שלא עשה לי אף פעם בעיות עכשיו.. רציתי לצרוב על מדיות של 800 מגה והוא לא זיהה לי אותן אז ניסיתי לעשות לו עדכון של הביוס שלו נראה לי כמו שכתוב באתר שלהם http://www.yamaha-service.de/ שם נכנסים ל DOWNLOAD לדף של ה PRODUCT SERVICES CD RECORDERS IDE BURNER CRW3200E DOWNLOAD והורדתי את הראשון... עשיתי את ההוראות שביקשו לעשות לפי העדכון (יש לי XP) בקשי להיכנס להתקן של ה SECONDERY IDE למתקדם ולשנות שם ל PIO ONLY עשיתי את זה והרצתי את העדכון עשיתי ריסטארט כמו שביקשו ו... זהו הלך הצורב הוא לא רואה דיסקים שמכניסים לו לצרוב הוא יכול אבל לקרוא לא... מישהו יודע איך לעשות ביטול לעדכון הזה? או דרך אחרת לפתרון של הבעיה הזאת? תעזרו …
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אז ככה, אבא שלי רוצה לבנות משרד בבית וזה אומר חדר "ממוחשב" : אז צריך מחשב נייד עם הדגשים הבאים: א) מעבד SONOMA (דותן נראה לי)-לא סלרון למיניהם... ב) זכרון מינימום 512MB ג) כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה (לא למשחקים-אבל שיציג סרטים וידע לטפל בעריכת תמונות) ד)הארדיסק על הנייד-40GB(מינימום), אבל: וזה קריטי-בנוסף -הארדיסק חיצוני גדול יותר (לא מחייב מהיר- יותר לאחסון) -רצוי בFIREWIRE אבל לא מחייב, (כדי שאוכל לחבר גם מחשב מחדר אחר לכונן)- נפח 120-200GB ה)כמובן אפליקציות תקשורת (FIREWIRE וכו'...) ו) כ.קול נורמלי (שאפיל ויהיה ONBOARD אבל שיביא צליל 5.1 סביר) ז) צורב DVD (חובה) ח) רצוי קורא כרטיסי זכרון מובנה (לא מחייב אבל מאוד רצוי) מבחינת ציוד היקפי: א) מסך דק 17" - שיה…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתבלט בין WD5000AAKSוWestern Digital לWD5000KSוWestern Digital שלא הבנתי מה הבדל שלהם לפי ZAP הם זהים אולי משהו בנותנים שלא כותבים בגדול ויש גם את הכונן הזה וST3500320ASוSeagate שיתרון שיש לו אחריות של 5 שנים ו 32 מגה בופר (הוא יותר יקר ב50 שקל בחניות באזור של הבית שלי)(ואני לא רוצה להתעסק אם אייבורי או אם KSP) לפי מה שנראה הכונן האחרון הוא הכי טוב רק שמה שמפחיד אותי שראיתי פה בפורם דיבורים על זה שלחברה Seagate יש הרבה תקלות ועדיף לא להתקרב
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נייד לצורך אחסון לכידת וידאו גם בבית וגם במעונות בלימודים. עשיתי חיפוש ועדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: מוצר קומפלט סדרתי או לקנות מארז בנפרד ודיסק בנפרד ולהרכיב. האם מארז חיצוני טוב מאלומיניום ללא מאוורר (כגון vantec thermaltake) טוב יותר נגיד מהמארז של WD עם המאוורר? נ.ב. - אם אני הולך על קניה בנפרד של מארז סביר להניח שאני כבר אשתמש בWD6400AAKS שיושב אצלי במגירה סגור באריזה- אבל אין לי בעיה לקנות משהו נוסף אם זה יהיה יותר טוב בגלל שזה לצורכי וידאו נראה לי אני אוותר על גדלי 2.5" בכלל הסלד הנמוך. בלפטופ אין ברירה ואני אסתפק בחיבור USB2 , בבית אני מעדיף ESATA ולכן מחפש מוצר שכולל הכל בבאנדל.
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כמשני על אותו כבל של ההארד דיסק הראשי או כראשי בID המשני?
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי שאלה קטנה, היום חיברתי אל המחשב דיסק קשיח נוסף וצצה לי בעיה קטנה... במחשב שלי לא מוצג הכונן וגם בניהול הדיסקים אי אפשר לאתחל אותו... אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחזר קבצים יותר נכון סרט שצילמתי במצלמה על dvd-rw איך אני עושה זאת? הקבצים נמחקו בטעות
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי HD עם חיבור SATA שמחובר למחשב. אני רוצה להוסיף אליו עוד HD עם חיבור IDE אבל אני לא בטוח בכמה דברים. יש לי בלוח אם חיבור IDE אחד שאליו מחוברים שני צורבים ואני הוצאתי אחד וחיברתי במקומו את ההארד דיסק. אין לי מושג מה אני עושה עם הMASTER/SLAVE שלהם כי זה לא שני הארד דיסקים אלא הארד דיסק וצורב. אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד אשמח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
צירפתי צילום מסך מ- Ashampoo HDD control. זה מצב אבוד שמצריך לקנות חדש או שעוד אפשר להציל? תודה,יניב. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
קודם כל נתחיל בשאלה הדבילית - האם התקנת HD במארז חיצוני מבטלת את האחריות באיזשהו אופן? (ברור לי שזה דבילי, אי אפשר "להוכיח" איפה היה מותקן, אבל סתם מעניין אותי). השאלה הזו באמה מכיוון שהשיקול העיקרי שלי לבחור ב-HD רגיל + מארז לעומת HD חיצוני יעודי היא תקופת האחריות הארוכה יותר באופציה הראשונה. שאלה שנייה - מכיוון ש-FireWire לא רלוונטי כרגע (נייד ללא חיבור ואני לא מתכוון לקנות כרטיס בקרוב), מן הסתם נלך על USB2. ראיתי בעקרון את שני הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1689&products_id=9786 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_436_1688&products_id=5726 על הדגם של Vantec קראתי ביקורות לא רעות בכלל, כשהדבר שהכי הפתי…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב dvd ואני רוצה לצרוב משהו אבל במהירות הכי נמוכה x1 , שאני מפעיל את הנרו או האלכוהול הוא נותן לי או x8 או x4 (מהירות הדיסק האי x8 ) איך אני יכול לצרוב על יותר לאט ? שמעתי שזה נחוץ (צריבה לps2 למשל...) שאלה נוספת : צרבתי משהו בנרו ולאחר שתהליך הצריבה הסתיים התוכנה בדקה את הדיסק (אימות מידע) , זה נחוץ ? ואם יש דרך לבטל את זה ?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בשני הדיסקים הקשיחים יש sata2 250gb 16mb 7200rpm איזה יותר אמין פולט פחות חום ועושה פחות רעש, איזה יותר כדאי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חדש?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הדרישות שלי שיהיה בין 500GB ל 640 לא יותר או פחות ושיהיה טוב ושקט המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים או שמה אתם ממליצים קשיח אחד רק לווינדוס וויסטה שלי נגיד160GB והשני למשחקים והשטויות 500GB איכותי? תנו דיעות
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
עם לא פחות מתשע פלטות מסתובבות שעטופות בתא הליום אטום, היצרנית היפנית מאמתת את השמועות ומשיקה מוצר מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת, איזה מערך רייד מעמיס יותר על הכוננים המשותפים באותו מערך, אני מדבר מבחינת עומס עבודה, קריאה וכתיבה, מבחינת ביצועים העניין ברור.
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כזה: http://www.scsi4me.com/snt-sas3051b-3x5-25-bays-to-5-sas-sata-hdd-hot-swap-internal-sas-cage.html Hot Swap Internal SAS Cage איפה אני מוצא כזה בארץ??[br]פורסם בתאריך: 12.04.2010 בשעה 13:26:50 אוףףף מצאתי אבל יקר רצח...
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
<נושא>? שמעתי על הרפטור 36G שהוא מהיר מאוד, האם יש מהירים ממנו? (למטרת שידרוג הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה אצלי המחשב).
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, אחד בגודל 1TB, והשני בגודל 300GB. אני מעוניין להתקין 2 מע' הפעלה (XP ו-UBUNTU). עיקר השימוש יהיה ב-XP. מע' ההפעלה השניה (UBUNTU) מיועדת רק כגבוי במידה ו-XP לא עולה מסיבה כלשהיא (וירוסים וכד'). 1. כיצד הייתם ממליצים לי לחלק את המחיצות? 2. היכן לשים את ה-SWAP FILE, והאם להתקין לו מחיצה נפרדת (גודל ה-RAM שלי הוא 4 GB)? 3. האם לשים מחיצה נפרדת ל-My Documents? 4. האם לשים מחיצה נפרדת ל-Temporary Files? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לפי דף ההמלצות נראה לי אני אלך על זה LG GSA-H22N יש לי IDE על הלוח האם זה יתאים? והאם לא יהיו בעיות אם אני יחליף את הת הצורב הנוכחי שלי ויחיף בחדש? יש ל LG GSA-H22N דרישות מיוחדות כלשהם? אשמח לתגובות והמלצות נוספות
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למארז חיצני לדיסק שקיח IDE+SATA, ובעל יציאות USB+FIREWIRE 3.5" תודה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה (לינק) אני מוצא תמיד את העדכני ביותר ? באתר של LG אין שום תיעוד עליו לצערי...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בהנחה שמהירות לא מעניינת אותי ו DVD RAM גם לא עושה לי את זה (הצורב מיועד בעיקר לצריבה של סרטים ומעט מאוד DATA) מבחינת איכות מה עדיף? יוסי
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-