אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=505&Itemid=99999999&limit=1&limitstart=12
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחרי קריאת ההמלצות פה אני חושב על לקנות הארדיסק של WD 320GB SATA2 16MB האם לוח אם ASROCK 945G-DVI בן שנה יתמוך ב16MB? והאם אני יכול (ואיך אני יכול) להעתיק את תוכן ההארדיסק הישן שלי לחדש ואח"כ פשוט להחליף ביניהם כדי שאני לא אצטרך להתקין שום דבר מחדש? (אני מתכנן לעבוד רק עם ההארדיסק החדש,את ה160GB אני אנתק מהמחשב)
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לחבר כונן בעל נפח 500GB שנועד לעריכת וידאו ב-HD. רצוי כונן בעל יציאת SATA2. הכונן יהיה כונן נייד כך שהאפשרות של מארז לכונן קשיח באה בחשבון בהחלט. נא לפרט סיבות להמלצות וכמובן עלות מול תועלת. תודה מראש על העזרה. 8)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן DVD פילפס מדגם DV5016L2 הכנון עובד יפה מאד אבל לא מזהה דיסקים של 8.5 גיגה.למישהו יש פיתרון לעניין??? חיפשתי באתר של פילפס והוא בגרמנית ובגוגל לא מצאתי כלום. אשמח לקבל עצה.תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
(אני מקווה שזהו הפורום המתאים לשאלה הזו) מישהו יודע איך עוקפים את חסימת האיזורים ב-dvd? ניסיתי להוריד מקאזה אבל כל התוכנות שם היו נגועות בווירוסים אולי יש למישהו משהו כזה? -שי-
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב לצורב צפיה בטלויזיה... איזו חברת מדיות הכי ממולצת?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של טרה, רציתי לקבל המלצות על אחד טוב בדגש על שקט ואמינות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
עקב העובדה שהDVD שלי לא עובד (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288281.0), אני חשבתי לקנות DVD חיצוני. אז זה דגם SE-S184 של סאמסונג. הוא עולה 350 שקל. שווה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות SSD 60GB והתקציב הוא 600 ש"ח ואני לא יודע איזה SSD לקחת כלכך מלא בחירות.. אשמח מאוד אם תגידו לי איזה SSD הכי טוב אני יכול לקבל בסכום הזה. תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
רכשתי nec 4550 . עוד לא קניתי מדיות לצריבה? מה דעתכם על הדיסקים האלה? (חשוב לי שהדיסקים יחזיקו קצת מעמד) http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=286&cat=368 האם המשלוח בדואר יכול להזיק לדיסקים? למישהו יש נסיון עם הזמנה של דיסקים בדואר?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הסיבה אבל יש לי 3 כוננים במחשב של 500GB, שניים שהם של סמסונג F3 ברייד0 ועוד אחד שאני מגבה עליו דברים אבל עליו פעם הייתה מערכת הפעלה שכבר לא בשימוש ואני מעוניין למחוק אותה, אז העברתי את כל הקבצים החשובים לכונן רייד0 וניסיתי לפרמט דרך ווינדוס על ידי קליק ימני על הכונן ופורמט אבל הוא כותב שפעולה לא יכולה להתבצע, עכשיו הכונן תקין ועובד מעולה אני מעביר אליו וממנו קבצים בחופשיות אבל לא מצליח לפרמט אותו, נסיתי גם דרך מנהל הדיסקים אבל גם שם קיבלתי שגיאה, איזה עוד דרך יש לפרמט כונן עקשן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בהארד דיסק הזה WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache ? יענו מזה במיוחד ה8 MB CACHE?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לנתק את אכסון והורדה של המולטימדיה בבית שלי מהמחשב, לשם כך על ה-NAS לעשות את שלושת הדברים הבאים: 1. צריך שיהיה לו FTP קליינט כדי שאוכל להוריד אליו מדיה מהשרת שלי. 2. אפשרות להריץ סקוויז בוקס סרוור. 3. לספק מספיק רוחב פס כדי שמינימום 2 מחשבים יוכלו להריץ ממנו סרטי HD (נגביל את זה ל-MKV) אני נוטה לכיוון ה-QNAP האם יש למישהו רעיונות נוספים? או הרהורים בנושא. בבקשה ללא הצעות לבנייה לבד אין לי לא כוח ולא רצון להתעסק אם זה, תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מספר דברים: 1. אם יש לי כסף - כלומר סכום גבוה של בערך 17,000 ש"ח כדי להכניס 2 רפטורים של 36 ג'יגה במערך RAID 0 ועוד דיסק קשיח בנפרד בשביל מקום - האם זה כדאי? את הביצועים הגבוהים אני צריך, אז לא לשאול שאלות שלא קשורות. 2. הבנתי החיסרון הגדול של הרפטור זה שהוא רועש, האם זה נכון? הוא כ"כ רועש? יש לי מארז Stacker 831 - האם הוא עדיין יהיה רועש? תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אהלן יש לי דיסק קשיח 500 ג"ב שמחולק חצי חצי בין כונן C ל D. אני מעוניין להקטין את C ל 100 ג"ב, להגדיל את D ולייצור כונן נוסף, E. אני מריץ win 7 home premiun בלפטופ. אני יכול לעשות את זה דרך כלי של ווינדוס? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת? (עדיפות לאחת חינמית) פיטר
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם אני אחבר דיסק של SATA1 בנוסף לדיסק שיש לי SATA2 WD 250 על לוח האם G31 , האם זה יגרום לבעיות כל שהם?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
1.אני צריך firmware של philps 1628G שהופך את הצורב ל BENQ 1640 FREE REGION 2.מישהו ניסה להפוך את ה NEC 3550 ל 4550 אם כן איך ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום, יש לי RAID1 במחשב מ-2 דיסקים קשיחים 1TB של WD (סדרה ירוקה). שלשום, תוכנת ה-MATRIX הודיעה כי הRAID כשל עם X אדום על אחד מהכוננים. פירקתי את ה-RAID1 וחיברתי כל אחד למחשב ישן יותר, כמובן לא בו-זמנית. ראיתי כי המידע קיים, אז הרצתי על כל מחיצה בכל דיסק קשיח CHKDSK עם תיקון. זה מצא במחיצה אחת בכל דיסק קשיח תקלה ב-MFT ותיקן. החזרתי את שניהם ועדיין זה נכשל בבנייה מחדש של ה-RAID. אותו דיסק קשיח. אני לא רואה כל בעיה בדיסק קשיח, המחשב הישן קורא אותו ואת כל המידע שבו ולא ברור מה הבעיה. יש לציין שיש לי עוד RAID1 אך מ-2 דיסקים קשיחים של סיגייט והיו מספר מקרים בהם ה-RAID1 כשל אך בנה עצמו מחדש בלי בעיה וכמובן אוטומטית. כאן זה לא עובד, פשוט נכשל שוב ושוב. אני בספק אם החנות ממנה רכש…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איך צורבים סרט עם צורב DVD?. עם איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
יש לי הארד-דיסק חיצוני מסדרת אלמנט של WD, ןיש לי בעית גישה אליו, המחשב מזהה אותו אבל אין אפשר לגשת לקבצים שבתוכו והמידע עליו הוא חשוב מאוד ואני מעדיף מאוד שלא לפרמט אותו
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
מותקן באחד מהסאטות בביוס רואה 803גיגה, בווינדוז רואה מקס 939גיגה והוא בכלל 3 טררה , אין עידכון חדש לביוס ,מערכת הפעלה WIN764BIT לוח ASUS P5Q DELUX אההה וד"א מותקנים בו כבר 3סמסונגים של 1טרה ועובדים מושלם למישהו יש רעיון ?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות דיסק קשיח של מחשב נייד עם מארז חיצוני שמתחבר ב usb כדי להעביר מידע בין מחשבים. אני רוצה להשקיע עד 600 ש"ח לדיסק ולמארז. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה אמינה וטובה של דיסקים כאלה. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-