עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Yonka,

אני צריכה כרטיס זיכרון למצלמה, הכרטיס שיש לי עכשיו הוא של SANDISC SDHC האם תהיה בעיה אם אקנה כרטיס בנפח של 16 GB ולמרות שהייתי מעדיפה כרטיס של SANDISC לא מצאתי בנפח הזה מצאתי רק של TRANSCEND האם זה סבבה?

2. Started by shacharoren,

שלום, כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעיליפ פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד 0 ? המערכת עובדת עם 4גיגה ראם. תודה על כל עזרה, שחר.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  3. שלום, שלוש שאלות לי: 1. האם ניתן להפוך את הצורב ל- Region Free? 2. מה דעתכם על הצורב? מישהו התנסה איתו ויכול לתת טיפים או כל מידע? 3. מה זה Book Type Stting? תודה...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by x-dude,

היי חברים אני צריך קצת עזרה,אני מחפש בקר IDE שיתמוך ב2 הארד דיסקים ATA-100 ,אני שם לב שיש בקרים עם רייד ובלי רייד,שאלתי היא מה זה רייד בדיוק והאם אני זקוק לזה? ואיך בדיוק מגדירים את ההארד דיסקים עם כרטיס כזה? האם זה יותר מסובך מאשר שהם מחוברים רגיל (על לוח האם)?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  5. Started by shlominavi,

#1 היום, 00:46 shikoba Fxp Novice תאריך הצטרפות: Jan 2008 הודעות: 302 שלום..חלק מהאנשים בפורום אומרים שיש להרד דיסק הזה קצת בעיות? כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤364 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 איזה בעיות התגלו מישהו יודע? אני אישית חושב שכל פעם הוא מראה שיש יותר מקום תפוס נגיד אם נכנסתי לבדוק היה 3 תפוס אחרי רבע שעה רק מגלישה באינטרנט היה 3.5 מישו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by wwll soldier,

קניתי הרדיסק חדש סטה 2(הלוח שלי תומך) אבל הווינדוס והביוס לא מזהים אותו רק ה-raid מזהה שיש הרדיסק אבל אני לא ידוע מה לעשות עם זה אין לי כונן דיסקטים בשביל לנסות להתקין כמו שרשום בחוברת של הלוחם אם למישהו יש דרך/דרייבר שיוכל לעזור לי שהמחשב יקלוט את ההרדיסק :<?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  7. עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by dannygnh,

מנסה לצרוב קובץ iso לדיסק , נרו מודיע שהצריבה הסתימה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ הצרוב לא רואים כלןם.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות הרדיסק 120GB 8MB Buffer השאלה זה מה עדיף של מאקסטור או ווסטרן דיגיטל? תודה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. שלום לכולם. ברשותי כונן WD BLACK CAVIAR 2TB. מכיוון שהמידע על הכונן די רגיש וחשוב לי, ברצוני לקנות כונן נוסף, WD CAVIAR GREEN 2TB ולקנפג את 2 הכוננים ב RAID 1. כמה שאלות: 1. מאחר ובכונן הקיים קיים כבר מידע, מי אחראי על העברת המידע מהכונן הקיים לחדש על מנת שיהיו מסונכרנים? האם זה מתבצע אוטומטית ע"י הבקר או שאני צריך לסנכרן בינהם לפני שאני מקנפג אותם? 2. האם מהירות הקריאה/כתיבה מוכתבת ע"י הכונן המהיר יותר או האיטי יותר? או שזה שילוב של שניהם? 3. האם קניית בקר נפרד מהלוח אם תשפר את הביצועים? אם כן, מה הקנה מידה של השיפור? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  11. Started by GZA3,

SATA-RAID SiI 3112 SATALink זה הכרטיס שיש לי והוא עודה לי בעיות. הוא מסכים לקרא רק הרד דיסק אחד ומהשני הוא מתעלם. רציתי לדעת איך אפשר לפתור את הבעיה ? אולי יש בעיה שהוא עושה RAID אוטומטית? אם כן אשמח לדעת איך אני מבטל את זה..

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  12. ההארדיסק הלך לעולמו, אני צריך המלצות להארדיסק 128 ג'יגה שקט ואמין ל- IDE... ושלא יהיה יקר מדי בתודה הגולם

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  13. ניסיתי לפחות 4 כבלים שמחברים את הלוח אם לכוננים, ובכולם המחשב קולט רק אחד מהם, את מה שהוא לא כונן dvd. הוא קולט את כונן ה dvd רק אם אני מוציא את החיבור של הלוח אם מהכונן השני הרגיל שקורא דיסקים רגילים. מה אני אמור לעשות כדי שהמחשב יקרא את 2 הכוננים ביחד ולא רק אחד מהם?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by zag_zag,

עשיתי בדיקה לכונן שלי באמצעות תוכנה בשם System Speed Test, או בקיצור - speedsys. זו תוכנה אמינה שפועלת ב-dos ואין בעיה איתה. הכונן עצמו הוא מסדרת ה-D740X של מקסטור (דגם 6L040J2), והלוח הוא ASUS P2B (צ'יפסט - i440bx). הכונן אמור לפעול ב-UDMA6, הבקר שעל הלוח ב-UDMA2, כלומר הכל ביחד אמור לעבוד ב-ATA33 והנה התוצאות: maximal seek time: 16.34 ms average seek time: 8.67 ms track-to-track seek: 2.12 ms random access time: 12.54 ms buffered read speed: 9212 kb/s linear read speed: 34761 kb/s linear read speed: 9255 kb/s מה אני יכול להסיק מהתוצאות - בעיה בכונן? בעיה בבקר?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by MoAv,

קניתי השבוע צורב חדש , האסוס המומלץ כאן בסטיקי. הכל הלך טוב ב-5 דיסקים ראשונים (של TEAC) והחלטתי לנסות אם הצריבה שלו ב-X4 אולי תהיה יותר טובה ותשמור על הדיסקים לאורך זמן רק יותר. אחרי הצריבה הכונן לא מראה לי מה יש בדיסק, כאילו דיסק שנצרב עם 0 מידע. גם אחרי שחזרתי לצרוב ב-X8 הוא עדיין לא מראה את מה שיש בכונן. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש לעונים, פרס כספי וירטואלי מובטח לעונה הראשון עריכה : הוא גם לא מראה דיסקים ישנים יותר, בני יומיים, שהוא צרב קודם לכן וגם הראה מה נצרב ...

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by falcofalco,

שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו (T60) עם כונן קשיח sata ואני רוצה לשדרג אותו. האם אוכל להשתמש ב sata2? אני לא יודע האם המחשב שלי תומך בזה (אני חושב שלא) אבל אני גם לא בטוח שהוא צריך לתמוך... יש לכם מושג? אה, עוד משהו, אין הגבלה לנפח שאני יכול להכניס נכון? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  17. קניתי לפני חצי שנה תכונן Maxtor EasyManage 1TB כונן רשת חיברתי אותו לראוטר..בזמן האחרון הוא עשה לי רעש מהמאורר שבפנים אז פתחתי תכונן כדי לראות מה הבעיה שלו פתחתי תמארז שלו שימנתי תמאורר לא היה רעשים שבוע בערך ובד"כ הכונן לא דולק רק שאני צריך אותו אני מפעיל אותו כי יש עליו מידע שאני אוגר עכשיו אני מנסה להיתחבר לכונן ואני לא מצליח אחרי כמה ימים שהוא לא היה מחובר בפעם האחרונה שהצלחתי להיכנס אליו הוא קירטע והיה איטיי דרך התוכנה הוא רושם שאין כונן כזה ברשת ופתאום אני שומע נקישות מהכונן עצמו שהוא עובד....תק תק כל כמה דקות מה עושים?? חשבתי אולי הבעיה בראוטור או ברשת איפסתי את הכל ואני לא מצליח להתחבר.. הכונן הלך?? איך אני אדע?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by nathan12345,

שלום אני מחפש מוצר אחסון עם הדרישות הנ"ל : מדיה עם זכרון מבוססת USB. זכרון של לפחות 10 MB . אזור לקריאה בלבד ואזור לקריאה כתיבה המידע צריך להשמר מוצפן אסור לאפשר העתקה של המידע מיחידה אחת לאחרת כמות לפחות 1000 בשנה מדיה מתחברת ל PC עם windows xp רצוי מחיר קטן מ 11 $ ליחידה תודה נתן

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. שלום רב, קראתי היטב באתר כאן בסטיקי את ההמלצות לגבי כוננים בנפח 1TB והמלצתם על 2 סוגים: הסמסונג או WD. אבל, להפתעתי הרבה כאשר פתחתי את מדור מפרטי מחשב המומלצים אצלכם, ראיתי שכל המפרטים בעלי כונן קשיח בנפח 1TB היו בהמלצה לSEAGATE. אז בלבלתם אותי.... : :s05: איזה אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by mnbvcxxzz,

מהי תוכנת הצריבה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה על מנת לצרוב סדרות טלוויזיה? אני משתמש במדיות DVD של silverline,האם הן טובות? האם הן יחזיקו את הסדרות שלי לאורך זמן? האם הן לא יתקלפו?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by eyal00,

כותרת...

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by sha1823,

אני רוצה לקנות את ההארד דיסק הזה Seagate 500GB Sata II 32MB http://tms.co.il/product/4982 עכשיו הלוח אם שלי תומך sata1 והכונן הזה הוא sata2 האם בכל זאת ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי ושהוא יעבוד ? הלוח האם שלי asus p4s800d תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by e.s,

יש לי מעבד 2 ghz וזיכרון פנימי 512 ואני רוצה להתקין במחשב עוד הארד דיסק השאלה שלי היא אם זה יעבוד טוב למרות שהמחשב שלי קצת ישן או שזה לא קשור וכמה ג'גה מקסימום אני יכול להכניס

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה לגבי הפלייסטיישן 2 שלי. היום גיביתי דיסק עם סרטים שיצרתי במצלמה הדיגיטלית שלי למטרה אישית כמובן. השאלה שלי כזאת, הפלייסטיישן שלי קרא את הדיסק הצרוב כמובן, בלי צ'יפ, השאלה שלי אם הוא יקרא גם משחקים בלי צ'יפ? תודה מראש על התשובות.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים