עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by םר,

שלום יש לי במחשב הארדדיסק קשיח שמחובר בעזרת סאטא ללוח אם והיום התקנתי כונן דיוידי בקיצר חיברתי את הכבל ide ואת הכבל השני לכונן אבל ביוס הוא אומר לי שהוא בסלייב ואני רוצה שהוא יהיה בפרימרי אם תוכלו לעזור לי אני לא יודע מה זה ג'מפר ואיפה הוא נמצא אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by dotans,

שלום לכולם מחפש DOK בנפח 256/512MB (לגבי SanDisk, קראתי שדגמי Cruzer איטיים בהעברת תיקיה עם מספר גדול של קבצים, ומהירים בהעברת קובץ אחד גדול) אשמח לקבל המלצות על דגמים של DOK קומפקטים, אמינים ועם קצב העברה גבוה ללא תלות בגודל/סוג הקובץ

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  3. אז ככה אמא שלי מילאתה טופס של החזרת מס או משהו כזה (אני גר בארה"ב) ויצא לנו שאני מקבלים 5,000$ עכשיו אני רוצה לקנות כמה דברים ואני צריך המלצות : הארד דיסק אני יודע שWD חברה טובה אבל אני לא ממש בטוח אם אני רוצה WD כרגע יש לי MAXTOR 40GB ATA והוא החזיק לי כמה שנים טובות והוא עדין עובד כמו גדול אבל אני גם בספק עם MAXTOR.... עכשיו שמעתי פה שHITACHI חברה טובה וחיפשתי בNewegg והנה כמה תוצאות שחשבתי שהיו טובות... חשוב גם לציין שאני משתמש בהארד דיסק בעיקרון לאיחסון מידע (סרטים, משחקים בעיקרון) אז אני מסתכל על הטווח של 200-300GB (אולי אני מגזים בגלל הכמות הקטנה ש"גרתי" איתה כל השניחם האלה). 1) HITACHI 2) Seagate 3) Maxtor 4) Western Digital צורבי DVD חשבו לציין שאני ישתמש בצ…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  4. אני מחפש מישהו שיכול להריץ על הכונן הזה בדיקת מהירות Aja System Test עם ההגדרות שסימנתי בירוק, אחת עם קובץ 16GB, ואחת עם קובץ 64GB, ולתת לכונן לפחות 5 דקות מנוחה בין הבדיקות. https://www.aja.com/products/aja-system-test תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by gshhar,

חשבתי לקחת פלקסטור אבל הוא ממש ממש יקר. ואגב מהם כל המספרים למשל 4/2/8//24/16/32 מה כל מספר אומר? חשבתי על הצורב הזה מה אתם אומרים (כ-1100 שקל),האם ההבדל בינו לבין הפלקסטור יהיה משמעותי ובכלל במה הם שונים,דומים?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. אני מנסה לעגל את הכבלים כמו במדריך אבל בלי כוונה גיד אחד נחשף עטפתי אותו באיזולירבנד אבל אני מפחד לחבר אותו למחשב האם יכול להיגרם נזק ?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש כי מה שיש לי כבר לא מספיק בכלל!! יש לי 20גיגה ועוד 40גיגה אבל זה כבר לא מספיק לי כי אני מוריד מלא דברים ואין לי זמן לצרוב הכל... אז אני רוצה לקנות 80גיגה אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות את זה או 120גיגה כי גם הוא זול מאוד עכשיו... תעזרו לי להחליט

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by doker,

ההרדדיסק מזוהה בביוס ומזוהה בווינדוס אבל הוא לא מופיע במחשב שלי מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by amit1242,

שלום,אני מתכנן בקרוב לקנות ת500GB של סייגיט עם ה32MB ...הוא SATA אז תגידו,איך מתקינים אותו? יש איזה מדריך או משהו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by RayZ,

שאלה אחת - אם אני מחליף הרד דיסקים. (בד"כ כל 7 שעות או 6) זה הורס את המחשב? יענו, יש לי 2 הרד דיסקים.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by OverclockedMyToaster,

הHDD שלי הוא מדגם WD3200AAKS של WD. הטמפ' שלו נעה בין 36 מעלות במנוחה ל40 מעלות במאמץ. האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  12. אהלן עוזרים יקרים! אני מתלבט כרגע אם לקנות כונן קשיח פנימי או חיצוני כי אני רואה, מעיון לא מעמיק במיוחד, שחיצוניים עולים ממש מעט יותר מפנימיים. אז בנוגע להתלבטות הראשונית - האם אני צודק, או שאולי הסתכלתי על דגמים זולים ומחורבנים של כוננים חיצוניים? קושיה נוספת, בתוך תחום החיצוניים, האם שימוש בחיבור USB יהיה איטי במידה בלתי נסבלת לעומת חיבור של הארד דיסק פנימי? והאם יהיה זה דבר שיפריע לי לעשות את הדברים הצנועים שאני רוצה לעשות - לשמוע מוזיקה ולראות סרטים, בגדול? בנוסף, קראתי כאן שיש אפשרות למעין תותב כזה ללוח האם שמאפשרת להוציא את החיבורSATA החוצה ובעצם הופכת אותו ל-ESATA, זה זורם עם כל לוח אם, גם אחד בן כ-8 שנים? כי אם זוהי אפשרות פשוטה וטובה כמו שהיא נשמעת אז היא …

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, התקנתי דיסק קשיח SAMSUNG SATA 160GB. המחשב מזהה אותו ב-BIOS) הכל טוב ויפה רק ב-WINDOWS הוא לא מזהה אותו יש לי WIN XP PRO+SP1. המחשב נותן לי הודעת שגיעה על ערוץ IDE. מה אני עושה כדי ה-WINDOWS יזהה את הדיסק קשיח בלי להתקין WINDOWS מחדש?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. שמתי דיסק קשיחנוסף אצלי .. נראה לי שהוא מאט ת'עבודה או שזה פסיכולוגי ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Svensk.il,

המרתי סרט שהורדתי בפורמט AVI ל-VOB בעזרת תוכנת WinAVI, וצרבתי אותו. הבעיה היא, שלאחר הצריבה השוליים של הסרט נחתכו קצת, והסאונד התחיל לפגר טיפה אחרי התמונה. אני יודע שאפשר לסדר את השוליים, אבל אין לי מושג איך מחשבים את זה... ומה ניתן לעשות לגבי הסאונד?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. חיברתי אותו למקום SLAVE על הלוח אמ + הג'מפר נמצא ככה: **** אז על השניים השמאליים.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by langa,

ואני רוצה לשאול. ראיתי בהגדרות שצריך לבחור (REGIOEN) איזורים ויש עד חמש החלפות. האם זה באמת ינעל לאחר חמש החלפות? איך פותחים את זה?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני רוצה לקנות HD אין תקציב אבל אני מאמין שאני לא רוצה להשקיע יותר מידי. אני צריך את הדיסק קשיח הכי אמין שיחזיק הרבה זמן, שיהיה מהיר, אבל הכי חשוב שייהיה חזק ואמין, שלא ישרף אחרי שנה ולא ישרף אחרי קצר חשמלי. אני צריך HD פנימי. המלצות לגדלים : 500,750,320. שאלה נוספת. האם כדאי לקנות כבר "שרת" כזה שאפשר לחבר אליו HD במקום למארז של המחשב? האם זה מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. 1. ל Maxtor 6V250F0 Diamondmax 10 SATA 2 , 16 MB , 7200 RPM , 250 GB יש NCQ ו?? 2. חוץ מההבדל בזמן האחריות יש הבדל נוסף בין Maxtor Diamondmax 10 ל Maxtor MaXLine III 3. ל Maxtor MaXLine III יש NCQ ו? 4. לאחר שרכישת Maxtor עלי די Seagate תסתיים Seagate תייצר את הכוננים של Maxtor רק שפשוט יהיה כתוב עליהם Seagate במקום Maxtor או שדגמי הכוננים של Maxtor יכחדו ? 5. מה Seagate מייצרת ??

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by ido2309,

היי,ברשותי HD חיצוני של WD. האם ניתן להחליף בו את ה-HD? איך? זה הדגם: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=321 תודה.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by moris1977,

היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. Started by alphadog,

שלום רציתי לדעת עם ההארדיסק הזה WD 750GB-16MB AACS - 7200RPM S-ATA 3 יתאים ללוח אם שלי GIGABYTE GA-X38-DQ6 (X38) - ATX http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  23. Started by raul53,

קניתי דיסק קשיח חדש עם 1000 GB ויש רק 931 בפועל זה תקין?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד והוא איט מאוד אני חושד ב HD (בדקתי את הזיכרון עם MEMTEST) אבל אני לא מקבל אחרי הביקה פלט סיכום מהשום מה ...? מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים