אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום, באחד השרתים שלנו בטכניון, התקלקל אחד הכוננים במערך הרייד (הכולל חמישה כוננים אם איני טועה ומטעה). הכונן הוא מסוג UltraStar ddys-t36950 של IBM בממשק SCSI במהירות 10000RPM. (בנפח של 36GB) חברת החומרה שהמעבדה שלנו עובדת איתה הודיעה שהיא לא מסוגלת לספק כונן דומה אלא רק כונן מתקדם יותר במהירות של 15000RPM. האם תהיה בעיה לחבר כונן מהיר יותר למערך הרייד?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא יודע אם משהו שם לב... ה PIONEER 108 עולה היום 550 שח כולל משלוח, אחריות לשנה ה NEC 3500 עולה כולל משלוח 500 שח, אחריות שנתיים ה LG 4160 עולה 550 כולל משלוח, כנראה גם עם שנה אחריות... סתם, שתדעו... יניב
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ומתוך הכונן כולו הקציתי מחיצה חדשה של 500GB באמצעות ACRONIS. החלוקה הייתה רגילה. עכשיו אני רואה שיש USED SPACE של 105MB. איך ולמה ? האם עשיתי משהו לא נכון ? לא שזה עקרוני אבל אני לא מבין. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. בתודה, קיריל
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהארדיסקים חיצוניים אבל אני מחפש לקנות אחד כזהת אמנות ושטח אחסון הם שני הדברים העיקריים שאני מחפש אבל גם שלא יהיה איטי מדי אז בבקשה תמליצו לי על אחד טוב ואם צריך אז אפשר אולי לחרוג מה 500 ש''ח תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח פנימי 500 ג'יגה מינימום עד 500/600 שקל גג עוד שאלה קטנה דיסק חיצוני עם אני שם אותו בתור דיסק קשיח שיתחבר נגיד בUSB והקצב העברה שלו יהיה מהיר יעבוד והמחשב יקח ממנו את הנתונים זה יהיה יותר איטי בהרבה? עם לא אז אפשר המלצה לאחד טוב בסיבבות ה1000 (אני צריך דגם (תשם)) ואני יזמין מחו'ל ראיתי כבר כמה של WD אבל לא יודע מה טוב מה פחות טוב כאילו כתוב פרימיום וכל זה לא יודע בקיצור אני צריך או כונן פנימי / חיצוני מה שעדיף מבחינת נפח/ מהירות עם אין הבדל גדול אז עדיף חיצוני מהיר ואני כבר יחפש בEBAY או משהו תדגם ויזמין אני רק צריך לדעת מה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם 300 GB שטח פנוי. חלקתי אותו ל2 מחיצות של כונן C וכונן D. החלטתי לאחר חצי שנה, להתקין ווינדווס אחר במחשב (XP), בגירסה ישנה יותר, שהגעתי לפירמוט, הוא שאל האם ברצוני לפרמט את כונן C עם 120 GB מקום (כי שאר ה180 נמצאים בכונן D). עניתי כן ופרמטתי את כונן C, והתקנתי עליו את הווינדווס החדש אולם גיליתי שכונן D(שהוא מחיצה מכונן C) נעלם ולא מופיע, ויש עליו המון תיקיות חשובות איך אני מוצא או משחזר אותו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
זה עם המערכת הפעלה וטורנט עובד ברקע זה החדש שעובד רק לאיחסון בביוס של dq6 הגדרתי Set 'On-board SATA/IDE Device' to 'Enabled' -Set 'On-board SATA/IDE Ctrl Mode' to 'IDE' -Changed 'SATA RAID/AHCI Mode' to 'AHCI' -Changed 'SATA Port 0-3 Native Mode' to 'Native' היה גמפר על החדש שמגביל ל 1 וחצי הורדתי אותו אבל אין הבדל
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס למכשיר TOUCH DIAMOND 2 , בערך 8 גיגה , זול ,אך איכותי. תודה [=
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
טוב, אז הצורב שלי החליט להפסיק לצרוב, אחרי כמה נסיונות הצורב שך LG (ימשך שמו וזכרו) גם שרף לי את הספק והייתי צריך לקנות ספק חדש, ועכשיו אני גם צריך לקנות צורב חדש, אז רציתי המלצה על צורבים טובים במחיר של עד 250 ש"ח, המהירות המינימלית היא 40X12X40X, תודה רבה על קריאת ההודעה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לצורב פנימי איכותי מאוד. אני צורב דיי הרבה DVD וDVD-DL. פשוט הצורב שלי בשלבי גסיסה. מעדיף מ-KSP כי הם ממש קרובים.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מה בדיוק הצורב עושה שונה ומה בכלל ההבדל בין שניי השיטות הנ"ל? והאם זה יתכן שהצורב יצרוב ב DAO יותר מהיר ב 10-15 שניות מאשר TAO? תודה.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה... איך אני יכול לצרוב קובץ Image שמעל 4.7 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
טוב אז ככה ברמת העיקרון הצורב תומך מהירות של עד 16 בDVD אז שלשום קניתי חבילת 50 דיסקים של סילבליין DVD-R X16 אלה עם הצבע הכחול למי שמכיר, ניסיתי לצרוב ב 16 צרב עד הסוף ובסוף רשם writing shor lead out כמובן הדיסק לא יצא איזה כמה דקות עד לאיתחול המחשב שיוציא את הדיסק. עשיתי בדיקה לדיסקים והיה כתוב , מהירות התחלתיתי X6 מהירות ממוצעת X12 ומהירות סופית X16 והכל עבד . הכנסתי עוד דיסק שמתי על X12 והוא לאחר כמה דקות כשל בצריבה אותו סיפור של ה writing shor lead out רשם שצריבה נכשלה . מה הקטע פה , צרבתי קודם על דיסקים של פוגיי DVD+R במהירות X8 והיה מעולה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי את המחשב לפני ארבע שנים . עם תחילת המעבר לWIN XP HOME התחילו הבעיות והצורב לא צרב . (זוהה אבל לא צרב!) כיום אני משתמש בWIN XP PRO SP2 . הצורב מזוהה אבל לא צורב . הרצתי חיפוש בגוגל לדרייברים והגעתי לנושאים הקשורים בצורב (כולל בפורום כאן). הורדתי דרייבר אך מסתבר שזה עדכון . והעדכון לא מצליח! שם הדרייבר : 2100Inst אשמח אם מישהו יוכל לעזור . רפאל מנצור.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי המלצות על הצורב NEC 3540 , מה דעתכם ? איפה כדאי לקנות באיזור המרכז ומה המחיר המומלץ?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני לא יודע תאמת אם זה קשור לכאן אבל אם לא תעבירו.. יש לי כונן DVD שקניתי (הבעיה גם הייתי בצורב הישן). עכשיו שאני מכניס דיסק אני אמור לראות חלון קופץ נכון ? אז הדיסק לא מזהה לי אוטומטית את הדיסק מה אני עושה כדי לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי קורא כרטיסים זול של Silverline, כשניסיתי לבדוק מהירות עם HDTune, נתן IO ERROR אחרי שניה... שמתי לב שהכרטיס התנתק והתחבר באותו רגע, ניסיתי עוד פעם ואחרי כמה שניות נתן אותו דבר. פעם שלישית חטפתי מסך כחול. אחרי שהדלקתי את המחשב, ניסיתי כניסת USB אחרת, אותו דבר (קורא כרטיסים ישן שלי עובד מעולה והכל מתפקד למזלי). התחלתי להבין שמשהו דפוק פה אז ניסיתי במחשב אחר (ישן), ואותו אפקט (לא הגעתי למצב של מסך כחול). נראה לי שהוא מקצר בזמן קריאה/כתיבה... יש דעות?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווחיברתי היום דיסק קשיח 250GB SATA2... הדיסק כמובן ריק לגמרי, אני מכניס את תקליטור הווינדוס אקס פי הום אדישן ושאני מגיע לעמוד שבו אני יכול לחלק מחיצות הוא רושם לי שיש רק 130000 מ"ב. למה? מה ההבעיה? המחשב שלי הוא P4 2.0GHZ 512ddr לוח אם של asrock 486 משהו כזה אני לא בטוח. תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב P3 733 ועליו מחוברים 2 הארדיסקים, אחד 40 ג'יגה והשני 20 ג'יגה. רציתי להתקדם אך עקב בעיות תקציב יש לי אפשרות לקנות רק הארדיסק. באחד החנויות המקווננות ראיתי את ההארדיסק הזה: Maxtor SATA2 250 GB 7V250F0 וחקירה קצת יותר לעומק הראתה שהוא תומך PATA ו - SATA2. http://www.maxtor.com/_files/maxtor/en_us/documentation/data_sheets/maxline_iii_data_sheet.pdf האם יכול להיות? כלומר יכול להיות שיש פלאג שמגיע עם ההארדיסק שהופך הארדיסק SATA2 ל- PATA? האם מחשב P3 יכול לסחוב כזה הארדיסק, כלומר הלוח אם. ושאלה אחרונה ומקווה שלא מציקה רק ליישור קו מה שנקרא, PATA זה חיבור הIDE שיש על הלוחאם נכון? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשחזר קבצים יותר נכון סרט שצילמתי במצלמה על dvd-rw איך אני עושה זאת? הקבצים נמחקו בטעות
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
דעתכם על EVO 950 של סמסונג על הלוח שכתבתי בכותרת. הלוח מתאים גם ל-2260 וגם ל-2280. מה אומרים? שווה לרכוש או שאוותר וארכוש SSD רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-