אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אממ איזה חברה עדיף Seagate אוWD כי יש איזה הפרש של 200 ש"ח אני יודע ששתיהם חברות אמינות אבל דעה לא תזיק תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לירכוש HD חדש, אך הסכום שברשותי לא גדול. לאחר שבזבזתי סכום לא קטן על טסטים וחסכתי כסף לרכישת רכב (יש עוד זמן..) נישארו בירשותי 250 ש"ח. חשבתי שיהיה נחמד אם אני אקנה HD חדש, מכיוון שאני עד היום חייתי עם HD בקיבולת של 30GB (לא יאומן) אני מניח שאפילו עוד HD של 30GB ישמח אותי מאד! ראיתי כמה חברות שונות ואת מחירם והיסתבר שב 300ש"ח ~ אפשר להשיג HD של 40GB שאם אניח את ידי עליו אשמח עוד יותר. מכיוון שאיני בקי "בחומר" אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על HD טוב, רצוי שיהיה בו 8MB Buffer, בעל שם טוב, אשמח עוד יותר אם מישהו יוכל לימצוא HD כזה עם 40GB בגבול ה300 ש"ח תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היום הייתי אצל חבר והוא מצא אצלו HD ישן של סיגייט. הבעיה שלו שהוא נתקע ב12% בפירמוט. האם אפשר לעשות עם זה משהו חוץ מלקבור אותו?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לחבר שלי קרתה תקלה והוא הציף את אחד המחיצות. שהוא מנסה לפתוח את המחיצה יש לו אפשרות רק לאתחל. אבל יש לו קבצים חשובים שהוא לא רוצה למחוק. האם יש דרך להציל את הקבצים לפני שבמצעים אתחול?. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות צורב dvd... התקציב זה 200-250 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג... אשמח להמלצה ואם אפשר גם את שם החנות שהוא נמצא או לינק... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי משחק באינטרנט שמשקלו 7 ג'יגה וצרבתי אותו בנרו על גבי דיסק Dual layer שיהיה לי גיבוי הצלחתי לצרוב אותו אבל הבעיה שאני מכניס את הדיסק לוקח לו איזה דקה לעלות וגם העתקה ממנו איטית מאוד עכשיו השאלה שלי מה לא בסדר בצריבה כי בכל זאת נרו רשם לי שהצריבה הסתיימה בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 32bit ולאחרונה ראיתי שישנם התקני usb שהיא לא מצליחה לזהות,כגון: sansa disk on key וכמו כן קורא זיכרונות שרכשתי לפני כמה ימים, לפי מה שהבנתי פה בפורום אין תמיכה ל disk on key Micro של sansa (נראה מוזר שחברה כה ידועה לא נתמכת בויסטה ) וגם קורא הזיכרון לא מזוהה שב XP הוא מזדהה תוך שנייה. יש פיתרון מלבד לחזור ל XP ?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
עדיף SSD באזור של ה 120 ג'יגה (זה בערך התקציב ממה שהתרשמתי מהמחירים) אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על כונן דרישות - שיהיה אמין סה"כ מערכת ההפעלה,ה Page file של 8Gb, ועוד המון תוכנות הולכות לשבת עליו. עדיף כונן שיהיה הכי מהיר לדרישה הנל. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי דיסק של שירים במחשב איך אני מעתיק את השירים האלו למחשב שאני מעתיק רגיל אז זה מעתיק רק קצורי דרך איך אני מעתיק את כול השיר?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא יודע אם משהו שם לב... ה PIONEER 108 עולה היום 550 שח כולל משלוח, אחריות לשנה ה NEC 3500 עולה כולל משלוח 500 שח, אחריות שנתיים ה LG 4160 עולה 550 כולל משלוח, כנראה גם עם שנה אחריות... סתם, שתדעו... יניב
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאלה קטנה, אם אני משתמש בדיסק קשיח SCSI U320 עם בקר של U160, דיסק בודד, צריכה להיות איזו הורדה בביצועים ? כי תאורתית הדיסק לא מגיע ל 160 MB/s שהבקר מגביל. מדובר ספציפית ב Seagate Cheetah 10K.7 תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
משום מה הצורב צורב ממש לאט גם דיסק רגיל וגם דיסק דיוידי דיקס רגיל לוקח לו 20 דקות! כמו זמן צריך לקחת לצרוב דיסק דאטה של 700MB?אני מאמין ש2 דקות! יש משהו שצריך להגדיר או שהצורב פשוט דפוק? דרך אגב הצורב חדש קניתי לפני שבועיים:\ תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי דיסק קשיח של GB 6 (WESTERN DIGITAL) חיברתי אותו לחשמל (החות הציבוני הזה) וחיברת את הIDE (בצבע אפור) אני מדליק תמחשב והוא לא קולת אותו ניסתי ללחת לBOOT בBIOS ולא היא אפשרות של הכונן כאילו הוא לא מחובר מה אני עושה ? תנו לי מדריך או משהו עם תמונות (שהיא בעיברית)
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להתקין WIN XP עם RAID בלי כונן דיסקטים?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כזו: יש לי מחשב שמריץ xp/sp3. ניסיתי לחבר אליו כונן פנימי wd160 ממחשב קודם דרך ממיר sata/ide ל- usb. תחילה נראה כי המחשב מזהה רכיב חדש והוא מציג אייקון של חיבור usb - mass storage device אבל אני לא מצליח לראות את הכונן בשום מקום, גם לא רק computer management מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש צורב שיצרוב גם DL וגם DVDRAM, ושיהיה כמובן איכותי! יש הצעות ?אני קונה היום !!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. האחד IDE 80 GIGA, השני SATA 160 GIGA. ברצוני לקנות דיסק קשיח חדש בגודל של 400 או 500 GIGA,ו להוציא את הIDE. כמו שהבנתי במידה ואני משתמש גם SATA וגם IDE המהירות של הSATA יורדת למהירות של הIDE, זה נכון? באותה המידה זה עובד לכיוון הSATA והSATA2? עכשיו רציתי לדעת מה ההבדל בין SATA ל SATA2? והאם בכלל הלוח אם שלי תומך בSATA2 ועד כמה GIGA הוא תומך? דגם הלוח אם הוא. PT880 NEO תודה אור
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב חדש אני צריך שתעזרו לי לבחור מה הכי כדאי לקנות אני צריך גם שהצורב יהיה אמין ויחזיק הרבה זמןיכולים לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כונן חיצוני לנייד (בממשק USB2). מכיוון שאני מסתובב הרבה עם המחשב (ועם הכונן) רציתי לדעת אם יש איזשהו מנגנון אבטחה על הכוננים ואם לא, האם יש דרך לאבטח את הכונן. תודה
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חיבור USB2 (או 3 שעתיד לבוא)\ חיבור FIREWARE \חיבור SATA2\ ESATA ? חיבור כוננים בRAID וכו .... מה האופציה הכי מהירה ועדיין בהתחשבות למשתמש הפשוט. יש לי כונן של 160GB שנקנה פחות משנה של חברת WD, אני לא יודע מאיפה קניתי אותו אבל אני יודע שיש לי אחריות של שלוש שנים מי היבוראן שאני יכול לפנות אליו ? אגב, הבעיה בכונן היא קצת מוזרה, אני לא יודע אם יש בעיה אבל אם אני מפעיל SMART MONITORING בBIOS אז קופצת לי הודעת שגיעה לכונן וצריך ללחוץF1 כדי להמשיך. וגם הוינדוס ויסטה מקפיץ לי הודעה שהHD שלי עומד ליפול וכדאי שאני אגבה את המידע עליו. רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
צורב nec מזהה רק חלק מהדיסקים? nec dvd rw nd-3550a תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-