אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את הדיסקים הנ"ל של HP תחת הקוד שמצורף בתמונה. ויודע אם הם שווים משהו? כי לפי מה שאני זוכר מפעם, CMC היו לתקופה דיי ארוכה למיץ של הזבל(חוץ מההתחלה שאז הם נחשבו סבירים).
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברתי תצורב הנייד של חבר שלי למחשב שלי לפי הפרטים שבחתימה היה ברשותי 5 דיסיקם של מהירות 4X וצרבתי סרטים VCD על הדיסק עד לנפח של 4.5GB וזה הצליח בתוך שעה ועשרים ממוצע זה צרב דיסק :0] פעם שעברה צרבתי על X2 אז זה אפשרי לכל מי שיש לו פנטים 3
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעבר לסוג של נאמנות מובנה שיש לי לWD, האם באמת הם הכי מומלצים (SATA / ATA), או שזה סוג של אגדה אורבנית, כמו זה שביל גייטס לא מתכנן לשלוט על העולם, או שמייקל ג'קסון מרים משקולות?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך הצורב DVD הזה AW - G170A - B2 ומהם החסרונות העיקריים שלו. תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי של 1TB, חשבתי על SAMSUNG F3 מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו ב KSP? ולשאלה העיקרית: יש לי כרגע כונן 250GB די ישן שבעיקר משמש לאחסון ועוד כונן 500GB שטיפה יותר מהיר והוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100GB שעליה מותקנת מערכת ההפעלה VISTA 64BIT והשאר כ 340GB שמותקנים תוכנות ומשחקים וגם קצת אחסון. בגלל שנגמר לי המקום לגמרי אני קונה את הטרה. השאלה שלי היא איך להגדיר את הטרה החדש שהוא כמובן הרבה יותר מהיר מהכוננים האחרים, האם לחלק אותו למחיצות נפרדות? האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עליו? בעתיד אני אשדרג ל7 אז אני יוכל כבר להתקין אותה על החדש. האם לעשות מחיצה נפרדת למשחקים ותוכנות או שעדיף להתקין אותם על אותו כונן או מחיצה שעליו מותקנת מע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניסיתי לצרוב ולהפעיל קובצים עם סיומות ISO,BIN וקבלתי הודעה " הקובץ אינו יישום חוקי של WIN32 " שאלתי אך צריכים לטפל בקבצים מסוג זה ???
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מי מבין הצורבים הללו הכי כדאי ולמה. והייתי רוצה לדעת גם מהם החסרונות של הAWG170A של סוני בבקשה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
אלוהים ישמור רק עכשיו שמתי לב אחרי שכיביתי הכל הWD5000AAKS שלי רועשים בטירוף, שלישיה חדשה מהחנות בת פחות מחודש אבל איזה רעש... אלוהים, אני שומע כמעט כל SEEK מה לעשות!?!!??!
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
זה בכתיבה, בקריאה הוא יותר טוב אך עדיין יותר איטי מSSD הכי זול של Corsair. עדכון קשחה לא פתר את הבעיה. Vertex Plus 60GB Corsair CSSD-F40GB2 Deskstar 7K3000 2TB בסביבות 142MB/s גם בקריאה וגם בכתיבה. האם זה נחשב נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיניתי לא מזמן מחשב חדש עם צורב DVD של NEC 3500A עכשיו אני מכניס מדיה לצריבה בגודל של 780 MB של סילברליין מזהה המחשב אותה בתור אחת עם 700MB ודיסק על 800 MB של DCD LINE עם 68 MB העם זה מדיות דפוקות או שמה? אגב דיסק של DVD+R קורא מצויין
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן SMASUNG 840 EVO 120GB. בינתיים הוא שוכב בקופסא כי אני אתקין אותו במחשב חדש שעוד לא רכשתי את כל החלקים אליו )המערכת הפעלה תהיה מותקנת על הSSD) ראיתי את הפרסום על התיקון ועלו לי כמה שאלות: האם במידה של פרמוט הכונן דרך ההתקנה של ווינדוס, השדרוג נמחק? האם יהיה לי יתרון בביצועים אם אני אעשה את השדרוג לפני התקנת הווינדוס? במידה וכן, פשוט לחבר עם כבל SATA את הכונן למחשב הקיים? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB, בתקציב המצויין בכותרת. אולי למשהו מכם יש מנסיון אישי המלצה או סתם המלצה, אני יודה לכם מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ובהמלצה של אחד האנשים פה קניתי כונן של 64GB, אני מאוד מרוצה מהבחירה של הדגם רק שיש לי בעיה של מקום בלי שממש עשיתי משהו מיוחד. יש לי בנוסף כונן של 1T וכל מה שמותקן על ה SSD זה win7 ו firefox ובכל זאת אני כבר ב 16GB שזה פחות מ 30%. יש איזה המלצה לגבי ניהול המקום בכונן או שישנן פעולות שגרתיות שממולץ לעשות? אני די חדש בתחום של שימוש בכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה. תודה מראש, ירון
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,אני מעוניים לקנות DOK כדי להריץ סרטים בDVD. הרבה אנשים המליצו לי על כל מיני סוגי זיכרון נייד שכולם הורא איטיים (ולי אין סבלנות). אשמח אם תמליצו לי על זיכרון נייד שהוא יחסית מהיר בהפח 4-8 GB.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
ניראה לי ההרדיסק נידפק אני מחבר אותו הוא עובד אני מרגיש ושומע אבל אבל המחשב לא מזהה אותו......... בבקשה תעזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. ברצוני לקנות כונן קשיח נייד אשר ימלאו את הדרישות הבאות: - עד 500 ג'יגה זיכרון (512). - חיבור מהיר להעברת\קריאת קבצים (יותר מאשר הUSB הרגיל) לדוגמא: עבודה עם קבצי PSD, JPG, MP3 כשהם נמצאים בזיכרון הנייד. - תוכנה לגיבוי קבצים. - אין לי צורך בכונן קומפקטי במיוחד מפני שהוא ישאר בעיקר בבית. אני משתמש במאקבוק 2.0 תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם , תכננתי לפרמט את המחשב שלי אז העברתי את כל המידע החשוב להארד דיסק חיצוני WD PASSPORT 60GB בטעות במקום לפרמט את ההארד דיסק הפנימי פירמטתי את החיצוני לא נורא שהמידע הלך אבל עכשיו המחשב לא מזהה את ההארד דיסק מה אני עושה ? זה ההארד דיסק של המשרד של אבא שלי ואני חייב לגרום לו לפעול :-X תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
רציתי לדעת - האם הקוד הזה טוב? המדיות מדורגות כ16X... היום או מחר אני אעשה סריקה - אבל המדיות נחשבות טובות?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים במחשב, משתי חברות שונות בעלות נפח שונות ומאמין שגם BUFFER שונה אבל שניהם SATA האם ניתן לעשות להם RAID ?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום. אני רואה סרטי 720p brrip ב-XBOX שלי דרך דיסקים שאני צורב מהמחשב, והם עובדים מעולה בלי תקיעות או משהו.. ואני עכשיו קולט שזה ביזבוז כל הזמן ליצרוב דיסקים אז חשבתי פשוט לקנות דיסק קשיח חיצוני. רציתי לדעת כמה דברים.. קצת ההעברה של דיסק קשיח חיצוני (דרך USB) הוא יותר איטי מקצב העברה מדיסק DVD? כי פשוט אני רואה סרטי 720p brrip, והם סרטים ממש כבדים ואני לא רוצה לגלות שהסרט עובד עם תקיעות בגלל שהוא עובר דרך דיסק קשיח חיצוני במקום מה שהיה עד עכשיו דיסק DVD רגיל. במידה ולא אמורות להיות בעיות חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=24627 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=28599 אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הכונן שלי נהרס ורציתי לקנות כונן חדש. קראתי הרבה המלצות בקשר לLG GSA-H62N וחשבתי לקנות אותו. אך באשקול בנעוץ היה פרט שתפס את עני: "שימו לב שה- N לא תומך Lightscribe בעוד שה- L כן" מה זה lightscribe? מה זאת אומרת N לא וL כן? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
טוב, אז התחדשתי בCRUCIAL M4 128G ונדמה לי שאני מקבל תוצאות די מאכזבות. אשמח אם יודעי דבר יגיבו לצילום מסך שצירפתי. כאמור מדובר על חיבור בSATA2 - עדיין נראה לי איטי מידי. לוח GIGABYE 965P-DS3 REV3.3 עם גירסת ביוס אחרונה. מדובר על תוצאות לאחר שדרוג הFW לגירסה אחרונה + שימוש בPARAGON SSD MIGRATION להעברת המערכת הפעלה שלי לSSD. אשמח לחוות דעת מקצועית.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-