עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by x-dude,

http://www.plextor.com/english/news/press/716SA_pr.htm לא רע,לא רע.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by Placebo,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by e.s,

אני רוצה לצרוב כמה סרטים לתוך דיסק dvd והבעיה היא שהסרטים עושים בעיות כמו :בעיות בתצוגה, דילוג על קטעים, סרט תקוע ושאין סאונד איך אני פותר את הבעיה- הסרטים מקודדים ל-xvid, ערכתי אותם ב-virtual dub , סוג הקובץ הוא avi בבקשה אני כבר שנים מנסה לפתור תבעיה הזאת!!

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by mz237,

האם תהיה השפעה של הרכישה של מקסטור על הכוננים הקשיחים שלהם?? כי אני מתכנן לקנות מקסטור ואם לא אז WD...מה כדאי??

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by gjook,

שלום, אני מחפש כונן פנימי כתוספת למחשב עובד , אני חושב על נפח של 500 -1000 ג'יגה , אשמח לשמוע המלצה על דגם של כונן בנפחים הנ"ל שהוא גם אמין (חברה מוכרת ודגם שאין איתו בעיות וככה..), וגם שקט .בסביבות 400-450 ש"ח. ראיתי שיש כוננים של 1000 ג'יגה בסביבות ה430 ש"ח , אשמח לשמוע אם הם שווים משהו.(פשוט ראיתי של חברות מוכרות כמו Western Digital וSeagate)[br]פורסם בתאריך: 30.11.2009 בשעה 21:04:06 טוב ראיתי שהכונן HD103SJ הוא ממולץ ,נראה לי שאני אלך עליו.אתם מבחינתי יכולים לנועל.(אני קצת סנילי כבר קראתי לפני זמן מה את הממולצים אבל שחכתי שזה קיים פה , תודה.)

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  6. Started by 114508534,

טוב אז ככה ברמת העיקרון הצורב תומך מהירות של עד 16 בDVD אז שלשום קניתי חבילת 50 דיסקים של סילבליין DVD-R X16 אלה עם הצבע הכחול למי שמכיר, ניסיתי לצרוב ב 16 צרב עד הסוף ובסוף רשם writing shor lead out כמובן הדיסק לא יצא איזה כמה דקות עד לאיתחול המחשב שיוציא את הדיסק. עשיתי בדיקה לדיסקים והיה כתוב , מהירות התחלתיתי X6 מהירות ממוצעת X12 ומהירות סופית X16 והכל עבד . הכנסתי עוד דיסק שמתי על X12 והוא לאחר כמה דקות כשל בצריבה אותו סיפור של ה writing shor lead out רשם שצריבה נכשלה . מה הקטע פה , צרבתי קודם על דיסקים של פוגיי DVD+R במהירות X8 והיה מעולה

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  7. מה הכי טוב? אל ג'י? לייט און? איסוס? או טיאק או אנאעארפ אולי צורב ברבון? טוב שמעו חבר שלי אמר לי שאל ג'י אמנם המהירות לא אמינה אבל יש כוננים שלא קוראים דיסקים שנצרבו בצריבה מהירה ושמוסיקה במילא צורבים במהירות 10 ולא יותר אפילו פחות למה זה ייקפוצ אז אני לא יודע אולי גם אל ג'י זה טוב? עזרה אני מבולבל.......................................

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  9. מפרט מחשב אתם יכולים לראות בצד. אני רוצה להוסיף כונן קשיח 250GB SATA, ורציתי לדעת אם זה אפשרי, ביחד עם שני הכוננים הנוכחיים שיש לי?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  10. Started by avivlevy,

משום מה שכחתי ואני לא זוכר איך עושים את זה??? אני זוכר שזה נמצא בניהול מחשב> ניהול דיסקים>? ושמה שחכתי מה עושים!?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  11. שלום לכולם, מעוניין בהתייעצות לגבי דיסק קשיח שאמור לעבוד יחסית הרבה. החלטתי על נפח של 3TB. אני רואה שני דגמים שנראו לי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797378 http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=8152 לא מצליח להבין כל כך את ההבדל ביניהם. אולי רק SATA3. האם יש לזה משמעות חזקה לגבי השימושים שאני אמור לעשות עם הדיסק. האם באופן כללי הייתם ממליצים על דיסק שונה משום שהוא אמור להחזיק הרבה חומר ויחסית לקרוא ממנו הרבה דרך רשת של מחשבים. תודה ויום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  12. במחשב שלי יש מערך RAID המורכב משני דיסקים קשיחים של 320 ג'יגה, בסוג חיבור SATA המערך הזה לא נראה בדוס, ואי אפשר לפרמט את המחיצה של חלונות דרך חלונות.... אני מעוניין לפרמט רק מחיצה אחת במערך ולא את כולן... למישהו פיתרון? בבקשה....

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול מה ההבדלים בין SATA II לבין ATA IDE ומה עדיף ליקנות. יש הבדלים במהירות או משו? או שזה רק חיבורים אחרים?! וללוח אם מסוג http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4036 מתאים הכונן הקשיח הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by einatt123,

שלום לכולם איזה כונן עדיף ? Western Digital של 500 ? או EXTERNAL HITACHI 2.5" 500GB Mini Carbon Fiber לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  15. אני צריך לפרמט כי המחשב שלי נהיה כבר איטי, יש דברים שחשובים לי שאני לא רוצה למחוק אותם ואין לי אפשרות לגבות אותם (כי הצורב שלי מת).. אני רוצה ליצור בעזרת PartitionMagic8 עוד מחיצה (כונן) ואז להעביר אליו את כל הדברים החשובים ולפרמט את C איזה מערכת קבצים לבחור למחיצה החדשה, FAT32 או NTFS ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  16. שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  18. הפעם XBITS עשו עבודה רצינית יותר מהפעם הקודמת ובדקו מעל 20 מדיות על 4 צורבי DVD. כמובן שיש להם עדיין מה לשפר שכן TY כמעט לא נבדקו, DL של חברות חוץ מרייטק לא נבדקו, וכמובן אם מביאים כבר פלקסטור אז למה את ה 716 הישן, ולמה לא בדקו גם את ה BENQ1620/40. התוצאות לא מפתיעות. כדאי לקרוא. http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/dvd-4burners.html

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום לכולם.. אני ממש לא מבין בRAID 0,איך מקבלים אותו,איך צריך לחבר וכו...המעט שאני כן יודע זה שצריך 2 הארדיסקים באותו נפח מאותו יצרן(לא יודע גם אם מאותו דגם) יש לי WD 250G wd2500ks זה ההארדיסק החדש יותר שרכשתי..ויש לי ישן יותר Maxtor 120G 6y12060 מה שאני שואל או יותר נכון מבקש שתסבירו לי מה אני צריך לקנות/לשדרג כדי להגיע למצב של מקסימום ביצועים(הבנתי שרק עם RAID 0) מבחינת מערכת ההפעלה(אני מתכנן להתקין VISTA 64BIT ULTIMATE) ומאד חשובים לי ביצועי המחשב והיכולת שלו לשלוף נתונים במהירות מקסימלית מההארדיסק וגם מהירות העתקת/העברת קבצים.האם אני צריך 3 הארדיסקים(אחד נפח קטן אבל 10000 RPM ושניים זהים לדוגמא WD 250G יש לי כבר אחד אז להוסיף עוד אחד),אין לי מושג אני זורק נתונים מהמיד…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  20. לפני שבוע קניתי הרד דיסק חיצוני מגרמניה של טושיבה שמתחבר דרך USB 2.0 מהירות 3.5 נפח1.5TB. במחיר 90יורו (450ש"ח). האם השתלם לי מבחינת המוצרים שיש בארץ? והאם הרד דיסק הנ"ל הוא ברמה גבוהה, איכותי, ואמין מבחינת גיבוי קבצים חשובים? מצאתי את הדגם באינטרנט הנה: http://skinflint.co.uk/at/a437129.html תודה לעונים. שבת שלום ארקדי

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  21. שלום רב, כפי שהכותרת מציינת אני מעוניין לקנות אמצעי אחסון חדש למחשב שלי, כבר 3 שנים יש לי את אותו ההארד דיסק והוא מתחיל לעשות קצת בעיות. ולכן אני זקוק להמלצה על הארד דיסק חדש. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, והשימושים העיקריים שלי הם משחקי מחשב והתעסקות בתלת מימד (בתור עבודה ולא תחביב). אני לא פוסל גם קניה של SSD אבל במידה ותמליצו לי על SSD אני אצטרך לפחות של 256GB (או בסביבה), כמובן שאני יודע שאז המחיר יהיה בסביבות ה-2500 שקל. המון תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Yaniv_Uzan,

לא יודע אם משהו שם לב... ה PIONEER 108 עולה היום 550 שח כולל משלוח, אחריות לשנה ה NEC 3500 עולה כולל משלוח 500 שח, אחריות שנתיים ה LG 4160 עולה 550 כולל משלוח, כנראה גם עם שנה אחריות... סתם, שתדעו... יניב

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by oz25,

אהלן המחשב שלי כל הזמן עושה רעשים וכשהעליתי סרטון של הרעש אחד המשתמשים העלה שהרעש מגיע מהצורב שלי ואכן הוא צדק, כשאני פותח את הצורב הרעש מפסיק וכשאני סוגר אותו הרעש ממשיך. מישהו יכול לנחש ממה הרעש הזה קורה ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. קניתי NEC 3550A מksp בת"א וחיברתי אותו למחשב במקום כונן DVD רגיל שהיה לי (עכשיו יש לי צורב רגיל +הצורב DVD שקניתי ) אחרי שחיברתי אני מדליק את המחשב (בלי לגעת בביוס) והוא רושם בעיה : boot failure please insert a boot diskatte to drive a press any when ready אחרי שהוא עשה לי את הבעיה בדקתי בביוס והצורב DVD מוגדר כמסטר והצורב הרגיל מוגדר כסלייב ההארד דיסק שלי הוא IDE (שאלו אותי את זה בפורום אחר אז כבר רשמתי) יש למישהו דרך לפתור את הבעיה שלי ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. http://www.israelcoupon.co.il/%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-%D7%91%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-750g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-%D7%91-335%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים