עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי Caviar Blue 500GB 16MBCache עכשיו הוא היה מותקן במכשיר DVR גנרי שמריץ לינוקס שנקנה בארץ. בארץ המכשיר DVR קיבלת שנה אחריות (לא ידוע לי לגבי אחריות להארדיסק אבל בו נעזוב רגע את זה) התאריך ייצור של המכשיר הוא במרץ 11' ויש מדבקה בסינית שהאחריות היא עד מאי 2014. מה שמעניין אותי האם יש אפשרות לאחריות בינלאומית של WD ואם כן איך עושים את זה וכמה זה אמור לעלות לי והאם היבואן בארץ קשור לזה/ישתף פעולה. אגב האן ניראה לכם שההארדיסק שבק חיים בגלל שהוא היה מחובר כל הזמן לחשמל (לא מפסיק אותו לרגע במשך כשנה) וכותב/מוחק או שזה אולי פעם אחת איזה הפסקת חשמל או משהו כי זכור לי פעם שההגדרות בDVR התאפסו (או שרק היה נידמה לי שהם התאפסו וסתם היה איזה משהו) מה שמוזר יש לי כוננים ישנים ש…

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  2. אני משתמש במדיית DVD-RW מסוג SILVERLINE, מהירות 4X. הצורב שלי הוא Sony DW-Q30A אני מנסה לצרוב דרך נרו (גם EXPRESS וגם BURNING ROOM) והוא אומר שהדיסק לא ריק וצריך לעשות לו מחיקה. עשיתי גם מחיקה "מהירה" וגם מחיקה "מלאה" אבל זה לא עזר, למרות שהדיסק חדש מהחנות! תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by avibl,

שלום לכולם אבקש עזרה הכרטיס SD שלי נדפק עם תמונות. המחשב פשוט לא קורא אותו עם הכונן כך שכרגע אני לא יכול להשתמש בתוכנת שיחזור ! יותר מזה האקפלורר פשוט נתקע בתהליך... כנראה הכרטיס באמת מת האם יש משהו שאפשר עוד לעשות בנידון להציל את התמונות אצלי בבית ?

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שלום לכולם רכשתי לפני כשבוע הארד דיסק של חברת seagate 500GB לפי המספר הסידורי של הגירסא שלו הוא מהגיסרא הבעייתית [ יצא לי לקרוא על כמה הארד דיסקים שהפסיקו לפעול ] רציתי האם אותו הארד דיסק רק שנת יצור אחרת עדיין יכיל את הגירסא הבעייתית? לאחרונה אני חווה תקלה של קפיאות כאלה במחשב [העכבר זז המחשב לא ] ואני חושב שיכול להיות שמדוברכ בארד דיסק [ כי הWIN מותקן על הארד דיסק הזה ] תודה לעוזרים - אגב מדובר בגירסא הבעייתית כי פשוט לא מצאתי את המס' הסידורי שלו , אבל בדקתי לפניכ מה ימים והיה לו אותו מס' סידורי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. הייתי אתמול בחנות מחשבים והמוכר אמר שהכי טוב זה לרכוש כונן קשיח אחד בנפרד לשמש ככונן C עבור מערכת ההפעלה בלבד, ללא מחיצות. הוא טוען שכך היציבות, הביצועים והאמינות של המערכת ישתפרו. עד היום היה לי כונן של 250GB וחילקתי אותו לשתי מחיצות שאחת מהן היא 60GB עבור כונן C. האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אני רוצה ליקנות את הצורב http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=GSA4163B&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=38 האם כדי ב 310 שקל ? יש לי תקציב של עד 400 שקל.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by alonbtm,

שלום חברים , אני מנסה לטפל בבעיה שעל פנייה נראת פשוטה אך ככל שעבר הזמן מסתבר שהיא מוזרה לחלוטין.. מופיעה לי שגיאה disk boot failure insert system disk and press enter חשבתי שאולי הארד דיסק לא מחובר אך הוא מחובר והביוס מזהה אותו (אגב החיבור הוא חיבור SATA) ניסיתי כמה וכמה כלים, לאחר שימוש ב HIREN's והרצה של WIN XP MINI מסתבר שמחיצות הדיסק נמחקו והדיסק במצב לא מזוהה (allocation) כאשר הרצתי recover הצלחתי לשחזר את המחיצות וגיביתי את הנתונים על מנת שאוכל לפרמט את ה HD ולהתקין WIN מחדש.. ווינדוס הותקן לאחר שימוש של כשעה , בוצע ריסט למחשב ובעיה חזרה , אותה שגיאה! ניסיתי עוד פעמיים להתקין את הווינדוס ועדיין אותה תקלה. בין לבין : 1. הרצתי סריקה לתיקון BOOT SECTOR. 2.הוחלף כבל SAT…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by psycho,

הDVD הוא של Pioneer דגם 120 ATAPI. עידכנתי את הFirmware שלו והתוכנה הודיעה לי שהעידכון עבר בהצלחה. איתחלתי את המחשב והטעינה של XP פשוט נתקעה באמצע. אפילו Safe Mode לא עובד. הגעתי למסקנה שדפקתי את הDVD שלי אחרי שניתקתי אותו - אז הXP עלה. מה אני יכול לעשות עכשיו? יש דרך להחזיר לו את הFirmware הקודם? *צריך לציין שהDVD מזוהה בזמן הפעלת המחשב והוא קורא דיסקים לפני הכניסה לווינדוס (הכנסתי לו דיסק של XP).

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  9. Started by Dana_s,

רב פעמית? (כלומר כמה פעמים ניתן לכתוב/למחוק כל פעם מחדש) קניתי לפני מספר ימים דיסק של וורבטין, ולא כתוב עליו לכמה כתיבות הוא מתאים. בעבר היה לי נסיון מר מאוד עם הצורב הישן "שדפק" לצמיתות דיסקים רב פעמיים לאחר מכסימום 4 צריבות. מאז החלפתי צורב והחלטתי לחזור ולנסות את המדיה הרב פעמית. תודה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hagay21,

איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by wow,

אני מתכוון לצורב Toshiba SD-R5112 4/2/12//16/10/40 Bulk DVD-RW למה המחיר שלו נמוך כל כך? או שעדיף להשקיע עוד טיפה למשהו אחר. ואם כן אז על מה אתם יכולים להמליץ לי (מחיר כמה שיותר נמוך אבל שיתן תמורה).

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  12. של מערכת הפעלה או יצירת דיסק שיחזור של מערכת הפעלה הקיימת במחשב: R- או R+ ? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  13. Started by shimon23,

יש לי כרגע כונן קשיח אחד wd 80gb ide שמחובר ללא ג'אמפרים על מנת שיהיה מאסטר. היום קניתי את הכונן WD2500KS שאמור להיות מחובר עם SATA. חיברתי את הכונן, ולא שיניתי כלום בהגדרות של הכונן השני מכיוון שאני מעוניין שהכונן עם ה IDE יהיה כרגע המאסטר. משום מה המחשב לא מזהה לי את הכונן SATA, לא בביוס ולא בווינדוס. מה אפשר לעשות? ד"א הלוח אם שלי הוא ABIT KV8 עם מעבד ATHLON 64 3000 S754.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Itzik 007,

רציתי לדעת כמה את אומרים שעולה הארד דיסק משומש של 30G מחברת WD.... די ישן... הדיסק נראה שמור.. ואם אפשר לדעת - כמה נראה לכם שווה מעבד פנטיום היום? וזיכרון ישן של 16MB... (את אלה מצאתי במחשב הישן ישן שכבר לא בשימוש) תודה

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  15. Started by n_aviv1,

יש לי כרגע מחשב עם 320GB וכמעט הכל תפוס גם ב C וגם ב D ואני עומד לעבור למחשב שבחתימה. המחשב הנוכחי יעבור לאמא שלי ואני אקבל את המחשב שבחתימה. עכשיו אמא שלי צריכה שיהיה לה מקום לעבוד, איך אני יכול להעביר את כל תכולת המחשב הזה למחשב הבא? אני צריך דרך פשוטה ומהירה כי אין לי כ"כ כוח להתעסק בזה...

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  16. Started by itziks123,

ברשותי מחשב נייד, לפני מספר ימים נדפק לי ההארדיסק - כאשר המחשב עולה הוא מציג הודעה שחסר קובץ hal.dll , ניסיתי עם מספר מדריכים לתקן את הבעיה אבל התברר ששום דבר לא עוזר וההארדיסק פגום. כמו כן, ניסיתי לחבר את ההארדסיק כ-slave במחשב אחר, והוא לא העלה אותו. על ההארדיסקים קבצים חשובים מאוד (לא מגובים לצערי), מה הסיכוי שניתן לשחזר את הקבצים במעבדה או אופציה אחרת?? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by davis5,

מצטער על דאבל פוסטינג אבל אני רוצה לחזור היום לחנות ולהחליף את ההרדיסק כי אני לא יכול לסבול את הרעש שלו יש לי מקסטור 160 גיגה לאיזה חברה אחרת כדי להחליף? תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. שלום. האם הכבל עצמו שונה? לאחרונה נתקלתי בלוח אם (יותר נכון - בווידאו שראיתי על לוח אם), שם המגיש ציין שהלוח מגיע עם "כבלי SATA 3 וכבלי SATA 2". לא חשבתי שיש הבדל.

19. אהלן אני מתלבט או יותר נכון טיפה מבולבל , אני מעוניין לעשות רייד ככה ששני הכוננים יעבדו ככונן אחד ( שני כוננים של 500) ושהם יעבדו יותר מהר . האם זה רייד 0 או רייד 1 ? יש לי בקר רייד . עכשיו בנוגע להתקנה של חלונות, אני בהתחלה קובע ששניהם יהיו ברייד ורק לאחר מכן אני מתקין את מערכת ההפעלה ? ככה זה עובד ? אשמח לשמוע עוד טיפים ודגשים לפעולה הזו . תודה

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. כאשר אני צורב DVD המחשב נהיה ממש איטי ואיפלו אי אפשר להשתמש בו למשהו כמו 10 דקות מרוב שהוא איטי. וכמו שציינתי DMA פועל! מה ניתן לעשות ? צורב : LITEON 20A1P עריכה : שאני מנסה לבטל את ה DMA המחשב חצי קופא: אפשר להזיז את העכבר אבל שום דבר לא עובד :\

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by quantoM,

אני מדבר על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  22. Started by eegg,

אני צריך dok 4gb מפנדה אני צריך להזמין מחר בבוקר אז דחוף לי חשבתי על זה אבל אמרו לי שהתוכנה המובנית בו היא מעצבת מה דעתכם?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=13614

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by enzo,

אני רוצה לחבר את הכונן למחשב בנוסף לכונן הראשי שיש לי מסוג SATA2. לאילו חיבורים אני צריך לחבר אותו וכיצד אני מגדיר אותו ככונן נוסף במחשב?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by smootskin,

הי חבר'ה, אישתי לוחצת לקנות לי מתנה ליום הולדת, אז אני אבקש כונן SSD . התקציב שלי נמוך ואני לא צריך יותר מ 240GB להתקנת מערכת ההפעלה. מי מהשלושה הראשונים שווים את הכסף ץ, אם בכלל, והאם יש לכם המלצות אחרות? היא מתכוונת להביא לי את זה מחר אז החנות צריכה להיות באיזור אשדוד https://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=priceLow&act=cat&id=2672&filters[4395][]=4396&filters[2526][]=2530 תודה

25. גרסת הקושחה היא CC1H. לצערי גיליתי את הבעיתיות לאחר הרכישה. התפללתי שלא יקרה דבר והתבדתי. האם יש מה לעשות?(משהו פשוט כי אני לא מתחיל להתקין עכשיו קושחות). אם אני מחזיר את הדיסק לפנדה שמשם הוא נרכש, מה האופציות העומדות לפניי בגדלים של 1.5TB או שכדאי אולי לרדת ל 1TB ? אם אני ארד ל 1TB מה כדאי לקנות? ה7200.12 של סיגייט במקרה זה הוא טוב ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.