אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כפי שהכותרת מציינת אני מעוניין לקנות אמצעי אחסון חדש למחשב שלי, כבר 3 שנים יש לי את אותו ההארד דיסק והוא מתחיל לעשות קצת בעיות. ולכן אני זקוק להמלצה על הארד דיסק חדש. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, והשימושים העיקריים שלי הם משחקי מחשב והתעסקות בתלת מימד (בתור עבודה ולא תחביב). אני לא פוסל גם קניה של SSD אבל במידה ותמליצו לי על SSD אני אצטרך לפחות של 256GB (או בסביבה), כמובן שאני יודע שאז המחיר יהיה בסביבות ה-2500 שקל. המון תודה מראש על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי NEC3500A. רציתי לדעת כמה דברים בכללי ועל הצורב בפרט: 1. מה המהירות צריבה המומלצת לקבצים \ סרטים \ מוזיקה ? 2. האם יש צורך להתקין דריבר עבור הצורב ? (בווינדוס הוא מזוהה כ-Generic DVD-ROM SCSI cdrom Device וב-Nero הוא מזוהה כ-ND 3500AG) 3. איזה מדיות אתם ממליצים ל-NEC ? 4. האם יש צורך בביצוע עידכון Frimware מהאתר של NEC ? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
זה רק אצלי או שההארד דיסק הנ"ל ממש מעצבן ? הוא עושה רעש צרוד כזה כמו הארד דיסק 20 ג'יגה לפני עשור וממש מעצבן בלילה אם משאירים את המחשב להוריד... ההארד דיסק חדש והמבחנים מראים שהוא בסדר, SMART, סנדרה, וכו'... אין תקתוקים או משהו פיזי, זה פשוט הצרידה הזאת כשהוא חושב, הוא קצת יותר רועש מכוננים אחרים של WD שהיו לי. זה נורמלי לסיגייט הזה או שקיבלתי מוצר דפוק ?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
שלום. התקנתי היום את התוכנה HDDlife. כשהפעלתי אותה, היא עשתה רעשים של אזעקה, והיה כתוב שההארד-דיסק שלי עובד בטמפרטורה של 52 מעלות, חוץ מזה היה כתוב שהביצועים שלו בסדר גמור. האם מדובר בטמפרטורה קיצונית? ומה אפשר לעשות על מנת להנמיך אותה?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
http://www.plextor.com/english/news/press/716SA_pr.htm לא רע,לא רע.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרד דיסק חדש כי מה שיש לי כבר לא מספיק בכלל!! יש לי 20גיגה ועוד 40גיגה אבל זה כבר לא מספיק לי כי אני מוריד מלא דברים ואין לי זמן לצרוב הכל... אז אני רוצה לקנות 80גיגה אבל אני לא יודע אם שווה לי לקנות את זה או 120גיגה כי גם הוא זול מאוד עכשיו... תעזרו לי להחליט
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב כמה סרטים לתוך דיסק dvd והבעיה היא שהסרטים עושים בעיות כמו :בעיות בתצוגה, דילוג על קטעים, סרט תקוע ושאין סאונד איך אני פותר את הבעיה- הסרטים מקודדים ל-xvid, ערכתי אותם ב-virtual dub , סוג הקובץ הוא avi בבקשה אני כבר שנים מנסה לפתור תבעיה הזאת!!
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן פנימי כתוספת למחשב עובד , אני חושב על נפח של 500 -1000 ג'יגה , אשמח לשמוע המלצה על דגם של כונן בנפחים הנ"ל שהוא גם אמין (חברה מוכרת ודגם שאין איתו בעיות וככה..), וגם שקט .בסביבות 400-450 ש"ח. ראיתי שיש כוננים של 1000 ג'יגה בסביבות ה430 ש"ח , אשמח לשמוע אם הם שווים משהו.(פשוט ראיתי של חברות מוכרות כמו Western Digital וSeagate)[br]פורסם בתאריך: 30.11.2009 בשעה 21:04:06 טוב ראיתי שהכונן HD103SJ הוא ממולץ ,נראה לי שאני אלך עליו.אתם מבחינתי יכולים לנועל.(אני קצת סנילי כבר קראתי לפני זמן מה את הממולצים אבל שחכתי שזה קיים פה , תודה.)
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מרוב יער לא רואים את העצים,פשוטו כמשמעו.קראתי הרבה מדריכים בנושא צריבת סרטים בצורב דיוידי ופשוט הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר לא הצלחתי,כפי שנאמר "קראת מרובה לא הבנת".חחחח . בקיצור יש לי את הסידרה lost ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק דיוידי עם צורב דיוידי ולצפות במכשיר דיוידי רגיל בבית. והרי לפניכם פרטי אחד הפרקים" lost18[1].213.hdtv-lol.srt עם תרגום מובנה פורמט הוידאו: xvid,mpeg4 איכות הוידאו:992kbps, 2-pass VBR תמונות לשנייה: 23.976Fps רזלוציה סופית: 624x468 פורמט הסאונד: mpeg Layer-3 איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps איך אני צורבת ואו צריכה לערוך את הסרט על מנת שזה יפעל במכשיר דיוידי רגיל שיש בכל בית מה אני צריכה לעשות בדרך הפשוטה ביותר ואו המהירה תודה …
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני צריך המלצה למגירה לכונן קשיח [samsung 2TB 5400 אם זה משנה..] שיחובר באמצעות USB לסטרימר Popcorn Hour A-210. כמה שיותר שקט אך יחד עם זאת שיהיה איוורור קטן להארדיסק.. זה חשוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מה הכי טוב? אל ג'י? לייט און? איסוס? או טיאק או אנאעארפ אולי צורב ברבון? טוב שמעו חבר שלי אמר לי שאל ג'י אמנם המהירות לא אמינה אבל יש כוננים שלא קוראים דיסקים שנצרבו בצריבה מהירה ושמוסיקה במילא צורבים במהירות 10 ולא יותר אפילו פחות למה זה ייקפוצ אז אני לא יודע אולי גם אל ג'י זה טוב? עזרה אני מבולבל.......................................
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
פירמטתי דוק ממש ישן שהיה לי בשביל לעשות עליו ניסויים...הפירמוט לקח זמן וביטלתי אח"כ עשיתי פירמוט מהיר של ווינדוס ו...הוא גדל קצת. לטרה. אני מעביר עכשיו קובץ של 4 ג'יגה בשביל לסבך אותו חח...מה יקרה בסופו של דבר?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
דיסק קשיח חדש של 200 ג'יגה, מחובר כSLAVE. מזוהה כ127 ג"ב בלבד. בביוס מזוהה על 200 (לוח אם ecs k7s5a , מעבד AMD 2200, ווינ' XP) מאין נובעת הבעיה ומה ניתן לעשות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
רציתי לדעת הטם יש תוכנה שיכולה לבדוק על איזה מהירות צרבו את הדיסק
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
המרתי סרט שהורדתי בפורמט AVI ל-VOB בעזרת תוכנת WinAVI, וצרבתי אותו. הבעיה היא, שלאחר הצריבה השוליים של הסרט נחתכו קצת, והסאונד התחיל לפגר טיפה אחרי התמונה. אני יודע שאפשר לסדר את השוליים, אבל אין לי מושג איך מחשבים את זה... ומה ניתן לעשות לגבי הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
במפרט של הלוח כתוב: Silicon Image Sil5723 (Drive Xpert technology) - 2 x SATA 3Gb/s - Supports EZ Backup and Super Speed functions *Drive Xpert function is available only when the hard disk drives are set as data drives לא לגמרי הבנתי מה הכוונה ולמה זה טוב.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כתבתי הודעה שבה המלצתי על חברת השחזור מידע שעשתה על את השחזור אבל משום מה ההודעה פתאום אינה קיימת. מישהו מחק אותה בלי לעדכן שהוא מחק אותה?!
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אהלן לכם. יש לי כ500 סרטי DVDRip. עד עכשיו הייתי מאכסן אותם בדיסקים רגילים. לא מזמן עברתי לדיסקים של DVD, צמצמתי את מספר הדיסקים פי 6 בערך(: עדיין, משהו מפריע. תמיד יש הסיכוי שהדיסק יהרס [ועל הדיסקים שלי איכשהו תמיד יש לפחות שריטה או שתים כבר בהתחלה] חשבתי, אולי אתם מכירים איזה אמצעי אחסון אחר? כמו דיסק נייד או משהו? אני לא ממש בקיא בנושא אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אמצעי אכסון אחרים למדיות.
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני כעת מנסה לעשות שיכפול בעזרת GHOST בין שני דיסקים המקור WD500gb כבן שנה היעד WD640 חדש שניהם מחוברים ב SATA 2 בלוח 975X של MSI כמות החומר המועבר היא כ 480 גיג קצב העברה לפי תוכנת GHOST 11.5 הוא כ 1230MB/Sec שהם כ 20מג לשנייה ולפי חישוב זה התוכנה אומרת שיקח כ 5 וחצי שעות השאלה שלי האם הקצב תקין? לי הוא ניראה איטי מידי ניסיתי במקום GHOST 11.5 את ACRONIS (שניהם מגיעות עם HIREN BOOTCD 9.7) ואותו קצב התקבל אשמח לשמוע חוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD NEC 2500A תמיד אמרו לי שהוא נחשב בין הטובים, בעיקר בזמן שרכשתי אותו לפני שנה. אבל תמיד לצרוב דיסק רגיל קבצים של 700 מגה זה 4 דקות בערך לדעתי זה הרבה. השאלה שלי מה משפיע על המהירות שלו והאם יש צורבים מסוימים שצורבים במהירויות גבוהות?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. אמש כשהתקנתי על DOK IMAGE של FREENAS, ככל הנראה בחרתי בטעות בUTILITY שצורב את הIMAGE את הכונן הקשיח הראשי שלי. משום מה WINDOWS המשיך לרוץ עוד כחצי שעה עד שהיה מסך כחול ומאז כשאני מעלה את המחשב עולה BOOTLOADER של FREEBSD. גם כשניסיתי להתקין וינדוס מחדש (לראות אם הPARTITIONS נשמרו כדי לשחזר את המידע) הוא לא מזהה את הכונן. חיברתי את הכונן בצורה חיצונית למחשב, אני רואה את הכונן ככונן לא מפורמט או משהו כזה בגדול 24 מגה (כנראה הצריבה של הIMAGE שלא צלחה). למישהו יש מושג אם יש איזשהו כלי שאני יכול לנסות לראות את הפרטישנים האחרים ואולי לשחזר את המידע? תודה (יש שם כמה דברים חשובים ביותר שלא הספקתי לגבות - את הלקח שלי כבר למדתי: א. אל תהיה אדיוט. ב. גיבוי אוטומטי כל יום)…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-