עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by 114508534,

טוב אז ככה ברמת העיקרון הצורב תומך מהירות של עד 16 בDVD אז שלשום קניתי חבילת 50 דיסקים של סילבליין DVD-R X16 אלה עם הצבע הכחול למי שמכיר, ניסיתי לצרוב ב 16 צרב עד הסוף ובסוף רשם writing shor lead out כמובן הדיסק לא יצא איזה כמה דקות עד לאיתחול המחשב שיוציא את הדיסק. עשיתי בדיקה לדיסקים והיה כתוב , מהירות התחלתיתי X6 מהירות ממוצעת X12 ומהירות סופית X16 והכל עבד . הכנסתי עוד דיסק שמתי על X12 והוא לאחר כמה דקות כשל בצריבה אותו סיפור של ה writing shor lead out רשם שצריבה נכשלה . מה הקטע פה , צרבתי קודם על דיסקים של פוגיי DVD+R במהירות X8 והיה מעולה

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by zoboomafoo,

יש לי HD 80G של WD, בן שנתיים בערך שעשה לי בעיות לפני כמה חודשים. ממש עשה רושם שהוא קורס לגמרי (מסכים כחולים ורעשי "קליקים"). אח"כ הוא חזר לעבוד רגיל (אולי קצת איטי יותר). עכשיו בדקתי אותו ע"י תוכנת בדיקה של WD ושם הוא נמצא תקין. מצד אחד אני שמח, מצד שני אני רוצה לממש את האחריות לפני שיעברו ה-3 שנים. יש איזה תוכנה יותר אגרסיבית לבדיקה?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by הוגו היד,

קראתי כאן שהוא יכול לשמש גם לכונן קשיח וגם לצורב ל-DVD, אבל בחנות אמרו לי שזה לא יתכן בגלל הבדלי הגודל האם יש סוג מסוים שבו זה מתקיים? אני מחפש חנות שבה יש שנתיים אחריות לצורב NEC D, יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  4. היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של Promise, כרגע אני עם שני הדיסקים הקשיחים שבמפרט, ויש הבדל גדול מאוד, הדיסקים הקודמים (מקסטור IDE) שישבו לי במחשב הקודם על הבקר עבדו יותר מהר (במיוחד בהעתקת קבצים מדיסק אחד לשני), כרגע בלי בקר, על SATA שאני מעביר קובץ גדול מסוים, ונגיד אני שומע שיר ברקע, או רואה סרט, התוכנות נתקעות עד שהקובץ מסיים להעביר. האם זה דבר סטנדרטי שבזמן העתקת קבצים מדיסק אחד לשני הכל יקפא ככה? (אפילו אם זה לשניות בודדות). האם יש כבר בקר SATA II? אם למישהו יש בקר SATA ויכול להעלות כמה בנצ'מרקים? (נא לציין איזה בקר בדיוק). תודה.

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by koko0,

פירמטתי דוק ממש ישן שהיה לי בשביל לעשות עליו ניסויים...הפירמוט לקח זמן וביטלתי אח"כ עשיתי פירמוט מהיר של ווינדוס ו...הוא גדל קצת. לטרה. אני מעביר עכשיו קובץ של 4 ג'יגה בשביל לסבך אותו חח...מה יקרה בסופו של דבר?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by gogi,

אני רוצה לקנות כונן קשיח ולא יודע אם יש לי SATA או ATA, הורדתי את תוכנת EVEREST וזה סוג הכונן הקשיח שנמצא: WDC WD300AB-00BVA0 למטה רשום שהוא תומך SMART האם יתכן שיש לי SATA למרות שהמחשב שלי נקנה ב2001?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by artv8,

שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום כולם, קניתי קורא כרטיסים זול של Silverline, כשניסיתי לבדוק מהירות עם HDTune, נתן IO ERROR אחרי שניה... שמתי לב שהכרטיס התנתק והתחבר באותו רגע, ניסיתי עוד פעם ואחרי כמה שניות נתן אותו דבר. פעם שלישית חטפתי מסך כחול. אחרי שהדלקתי את המחשב, ניסיתי כניסת USB אחרת, אותו דבר (קורא כרטיסים ישן שלי עובד מעולה והכל מתפקד למזלי). התחלתי להבין שמשהו דפוק פה אז ניסיתי במחשב אחר (ישן), ואותו אפקט (לא הגעתי למצב של מסך כחול). נראה לי שהוא מקצר בזמן קריאה/כתיבה... יש דעות?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. שלום חברים. יש לי מחשב ישן שננטש במחסן לפני שנתיים בערך כשקניתי מחשב חדש. אני זוכר שהיו בו כמה קבצים שרציתי לשמור אבל בגלל שהוא עבד אז ולא פירקתי אותו הנחתי שאוכל לעשות זאת גם מאוחר יותר. היום אחרי שנתיים אחסנה ניסיתי להפעיל אותו, חיברתי הכל כמו שצריך וברגע שלחצתי על ON , "טוק טוק טוק".. איזה כיף :-[, נקישות מטליות מכיוון ה HD שמלווות בהודעה "please insert boot disk" או משהו כזה, אפילו לא מגיע ל windows כמובן והנקישות לא מפסיקות. מה? הלך? או שיש מה לעשות? האם HD יכול להתקלקל מעצמו כשישב באחסנה? :-\

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by Starsky,

שלום, קניתי ווחיברתי היום דיסק קשיח 250GB SATA2... הדיסק כמובן ריק לגמרי, אני מכניס את תקליטור הווינדוס אקס פי הום אדישן ושאני מגיע לעמוד שבו אני יכול לחלק מחיצות הוא רושם לי שיש רק 130000 מ"ב. למה? מה ההבעיה? המחשב שלי הוא P4 2.0GHZ 512ddr לוח אם של asrock 486 משהו כזה אני לא בטוח. תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 728 צפיות
  11. Started by Radeon38,

שלום רכשתי את ה H58N במציאון של פנדה והייתי רוצה לדעת במה הוא שונה מה H55N. תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by al83,

שלום בגלל רצון לחסוך בחשמל וברעש הרהרתי בדבר כיבוי הארדיסקים לאחר בערך שעה וחצי של חוסר עבודה, כמה שאלות, 1.עד כמה זה מזיק להארד דיסק (הדלקה\כיבוי)? 2.האם רוב האנשים שמדווחים על תקלות בכונן הקשיח הן תקלות שקורות תוך כדי עבודה או בזמן הדלקת המחשב? 3.האם כיבוי הכוננים מכניס אותם למצב stand by(הכוונה לזה שעדיין מגיע אליהם זרם חשמל אך נמוך משמעותית)או ממש מנתק אותם? תודה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  13. Started by ras81,

יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by TheSlider,

כתבתי הודעה שבה המלצתי על חברת השחזור מידע שעשתה על את השחזור אבל משום מה ההודעה פתאום אינה קיימת. מישהו מחק אותה בלי לעדכן שהוא מחק אותה?!

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by david86,

רציתי לישאול כמה יוצא בחלוקה של 50 ג'יגה במספרים ובאפסים וגם 300 ג'יגה וגם 75 ג'יגה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  16. חבר שהוא גם טכנאי מחשבים אמר לי שאם אני רוצה לקנות הארד דיסק לדוגמא, בנפח 160 ג'יגה אז עדיף לי לקנות 2 הארד דיסקים של 80, בטענה שיש יותר סיכוי שההארד דיסק הגדול יקרוס יותר מהר. (ואני מדבר על הארד דיסק שמיועד למוסיקה כך שחשוב שיחזיק הרבה שנים) עד כמה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. נתקלתי בכונן של ווסטרן דיגיטל p10,האם הוא מומלץ לכונן גיבוי? הלוח אם שלי gigabyte b360h-d3h 1151

18. Started by eviatarp,

אני מתלבט בין הדיסק הזה http://1pc.co.il/seagatebarrcuda1tb357200rpm60gbs32mbsata3-p-10640.html הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5800 וזה http://1pc.co.il/westerndigital1tb35sataiicaviargreen64mb-p-11138.html

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

בביוס זה נמצא לי בברירת מחדל ככה אז אני רוצה לדעת אם לאפשר את זה או לא...? יש לי מחשב דיי חדש בקושי חצי שנה (וכל המשתמע מזה אני יודע שמחשב חדש הוא לא בהכרח מחשב "טוב" אבל יש לי הארד דיסק SATA 2 של west digital 250 ולוח אם 965 אינטל)

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by einatt123,

שלום לכולם איזה כונן עדיף ? Western Digital של 500 ? או EXTERNAL HITACHI 2.5" 500GB Mini Carbon Fiber לעצתכם הטובה אודה עינת

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Tchr0,

יש לי הארדיסק IDE ממחשב ישן שכבר לא עולה [לא יודע למה] יש עליו כמה דברים שאני רוצה להעביר למחשב הנוכחי [חיבור SATA] איך אני יכול לעשות את זה? ואם על הישן מותקנת מע' הפעלה זה משנה? תודה

23. רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  24. Started by eyal00,

כשאני צורב דיסק רגיל אז איפה מאוכסן המידע? בכל שטח הדיסק או במקום מסוים בדיסק? תודה

• 4 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.