אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לבצע פעולה כזאת? הכונן כבר מפורמט על NTFS. יש אפשרות להתקין עליו, לדוגמא, לינוקס? שירוץ לי בנפרד לווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות לגבי הרד דיסק IDE, בגודל 250 גיגה. השימוש המיועד הוא העתקה אחת לחודש של כל השרת ולאחר מכן אחסון בארון של ההרד דיסק. לכן דרושה אמינות של החומרה מחד וחיי מדף ארוכים מאידך. אודה על טיפים בנוגע לרכישה, כגון חברה מייצרת, דגם וגם מקום שידוע במוניטין שלו (לא רוצה לקנות בזול מאיזה אלטע-זחן). באיזור המרכז. תודה.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לקנות 1TB פנימי בסביבות ה500 שקל... מעונין לשמוע ממכם המלצות. שיהיה יותר בכיוון הזול יותר (כן אני קמצן). תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
יש לי ארדיסק של 300 גיגה שמפוצל למספר מחיצות... פצלתי עכשיו איזה מחיצה דרך ה COMPUTER MANAGEMENT של וינדוס ואני רואה שנישארה מן מחיצה של כמה מגה בייטים ואני לא יכול להיפתר ממנה... ניסתי לבטל את המחיצות... לקבץ אותם ביחד אבל כלום... אני פשוט רואה מן "חור" של כמה מגה בייטים בין המחיצות שלא מוכנים להתחבר לכלום... מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שתפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה לעגל את הכבלים כמו במדריך אבל בלי כוונה גיד אחד נחשף עטפתי אותו באיזולירבנד אבל אני מפחד לחבר אותו למחשב האם יכול להיגרם נזק ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק אחד של sata2 16 mb ואר דיסק אחד ide 8mb האם הדיסק קשיח האיטי יאט לי את הדיסק הקשיח המהיר למהירות 8mb ? או שכל אחד יעבוד כרגיל לפי המהירות הטיבעית שלו?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב חדש ואני מתקשה להחליט לבד איזה צורב לשים. חשוב לי שיהיה lightscribe ושיהיה אמין באזור ה200 ש"ח המלצות בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לחבר את הלוח הנ"ל הוא מנסה לחבר את ה-HD בעזרת כבל IDE המחשב מזהה את הדיסק וכאשר הווינדוס מתחיל להיטען הוא מראה מסך כחול לשניה ועושה ריסט, יש לציין שזה הדיסק היחיד שמחובר ללוח ועליו מותקן הווידוס, כאשר חיברנו את הדיסק למחשב הישן (P-4) לא הייתה בעיה והווינדוס עלה חלק. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי דיסק נוסף של 1tb למחשב שלי ויש לי את הדיסק הראשי של 640gb שמחולק עכשיו לשתי מחיצות אחת הראשית שבה יש ווינדווס והיא 200 והשנייה השאר עכשיו אני רוצה להעביר מהשנייה לראשית 100gb בערך ויש לי מקום פנוי בשנייה אז זה לאא בעייה אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני משתמש בפרגון והדבר היחיד שהוא מאפשר לי זה להקטין את המחיצה הראשית ואני רוצה להגדיל איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לגבות מידע בנפח של כ 14G. תוכנה: נרו 6.6.0.8 הרכב הקבצים הינו מגוון: אודיו,וידאו,מסמכים,תוכנות,מקובצים וכדו'... פורמט הצריבה: UDF (הכי מתאים, לא?!) מדיה: דיסקים DVD רציתי בבקשה לדעת אם אחרי שמסתיימת צריבת הדיסק הראשון (אחרי שניגמר בו המקום) ניתן להכניס דיסק ריק אחריו והצריבה תתבצע מהנקודה שהופסקה קודם? אם לא, איך ניתן לצרוב כמות כזאת של מידע על מס' דיסקים? (אם יש צורך בפרטים נוספים תשאלו בבקשה) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם אתם עוזבים את המחשב בזמן הצריבה? התשובה בטח קשורה לחוזק המחשב. אם הוא דואל קור 2 טוב אז אין בעיה? כבר הרבה זמן שאני עוזב את המחשב בזמן שהוא צורב דיסק. האם ניתן להקשיב בכול זאת במקביל לMP3 בזמן צריבה? ענן לבן
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
דיסק של WD עם 8MB זיכרון ו-10000 סל"ד או דיסק של MAXTOR עם 16MB זיכרון ו-7200 סל"ד ???
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם הצורב הזה שווה קנייה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=11055 ואם לא תציעו משהו יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ST315005FDD2E1-RK http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=STFED1500&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE ST310005EXD101RK http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=ST310005EXD101&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE ST310005FDD2E1 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=STFED1000&Cat2Cat1ID=45&Cat2ID=69&aff=Zap〈=HE 1- מה עדיף ביחס ל מחיר לעומת נפח 2- האם מכל הסוגים האלו יש אחד עם חומרה דפוקה? 3- שימוש לגבות את כל הדיסקים והמחשב (כ 700-800GB) 4- צריך שיהיה אמין כמו טנק. תקציב בערך במחיר של הקשיחים האלו 700+-
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום מה נשמע מה שלומכם? אני בעליו הגאה של easy disk 128 MB כבר איזה שנה וחצי, לאחרונה לא השתמשתי בו ועכשיו כשאני רוצה לעבוד איתו , הXP מודיע לי שהוא לא מפורמט , ניסיתי לפרמט אותו דרך הXP והוא לא מסיים את הפירמוט לכן פירמטתי אותו עם התוכנה שבאה איתו והכל נראה בסדר אבל שוב הXP מודיע לי שהדיסק לא מפורמט ??? ניסיתי פורטים שונים ושוב אין שינוי :-[ הלך לי הדיסק? :'( מה אני יכול לעשות? אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום... התקנתי את ווינדוס מחדש... ונתגלתה לי בעיה מוזרה שלא היתה לי לפני כן... כשהכוננים האופטיים שלי בפעולה... המחשב לא זז לגמרי.. פעם עוד הייתי יכול לשמוע שירים ברקע וכו... אבל עכשיו אני בקושי יכול לפתוח את האקספלורר.. מה שגם .. הצורב שלי איטי בצורה משמעותית... צרבתי על מהירות X24 ולקח לו כמעט 8 דקות.... מה יכולה להיות פתאום הבעיה ? אני שידרגתי את הדרייברים של הלוח וזה לא עזר...
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
קניתי למצלמה כרטיס זיכרון של 8 ג'יגה, עכשיו אני מנסה להוציא את התמונות למחשב והוא לא מצליח לחבר מהמצלמה. חיברתי דרך מתאם SD למחשב גם לא עובד. ניסיתי גם את המצלמה וגם את המתאם עם SD של 2 ג'יגה ושל 128 מגה ושניהם עבדו חלק. המחשב עם ווינדוס אקס פי הום... מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחרונה הגיעו לידיי זוג כוננים של סיגייט זהים, שניהם 2.5" במהירות 5400RPM ונפח 160GB. חשבתי על משהו יצירתי לעשות איתם, ותהיתי אם יהיה חכם להשתמש בהם במחשב הראשי שלי (נייח) ב-RAID0, כך שארוויח כונן של 320GB, שזה כבר הרבה יותר מכובד, וגם ארוויח שיפור בביצועים (אני עובד הרבה עם קבצי וידאו גדולים ותוכנות שעושות הרבה HASHING לקבצים, וביצועי הדיסק הקשיח מאוד חשובים לי). השאלה אם זה רעיון טוב. מה דעתכם? שווה אולי לנסות ולראות, או שלא שווה בכלל לטרוח?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
למען שמו באהבה יש לי כונן SATA שמשמש לגיבוי. אני מחפש כבל ESATA או USB 3.0 על מנת שיאפשר לי את החיבור של הדיסק, ואת העברת הגיבויים אליו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות, או להמליץ על מוצר מEBAY? שתהיה לנו שנה טובה! דודי.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ראשית-כונן קשיח חיצוני ודיסק נייד זה אותו הדבר,לא? אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לשימוש תדיר(כי נגמר לי המקום במחשב...),נפח בסביבות ה200-500 GB,שיהיה במחיר לא יקר ממש (נגיד 200-300 ש"ח). קיים כונן כזה שהוא טוב אבל לא יקר כפי שציינתי? זו לא בעיה להתקין אותו,נכון? זה ע"י חיבור USB? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ידידי. אני צריך עזרה לתקלה מאוד מוזרה שקרתה לי. יש לי שלושה דיסקים קשיחים. דיסק א. 80 גיגה SATA. מחיצה 1, 20 גיגה מחיצה 2, 60 גיגה דיסק ב. 30 גיגה IDE מחיצה 1, 15 גיגה מחיצה 2, 15 גיגה דיסק ג. 10 גיגה IDE. מחיצה 1, 5 גיגה מחיצה 2, 5 גגה אני רציתי לפרמט לעשות fdisk לדיסק ב. לכן חיברתי את דיסק א. ו- דיסק ב. ועשיתי גיבוי בעזרת GHOST של המחיצה 2 של ב. למחיצה משנית של א. לאחר מכן כיביתי את המחשב ונתקתי פיזית את א. העלתי את FDISK מכונן פלופי, עשיתי מחיצות ופרמטתי את ב. הכול בסדר. כעת חיברתי את שלושת הכוננים ביחד והעלתי בדוס. תוכנת ה- GHOST של דוס היתה לי על כונן א. באחת הסיפריות שבמחיצת המשנית. אך לרוב תדהמתי כאשר ניסיתי ליכנס לספריה קיבלתי הודעה בנוסח: the labrery has ba…
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
למה הכפתור למטה? יש איזו סיבה הגיונית לזה? כל פעם שאני מנסה לסגור את הכונן אחרי שאני מכניס CD אני צריך להתכופף ולהתחיל לעשות תרגילים כדי להגיע לכפתור שבצורה "חכמה" ביותר ממוקם מתחת למגש הפתוח... למה לא שמים את הכפתור למעלה? יש חברות שמייצרות כוננים עם כפתור מלמעלה?!?! באמת מוזר מי שחשב על זה...
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-