אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי הארדיסק ישן ממחשב קודם ועליו,בין היתר,XP. האם אני יכול לחבר אותו למחשב חדש וכך לנהל במקביל 2 מערכות הפעלה (יחד עם ויסטה)?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן לכם. יש לי כ500 סרטי DVDRip. עד עכשיו הייתי מאכסן אותם בדיסקים רגילים. לא מזמן עברתי לדיסקים של DVD, צמצמתי את מספר הדיסקים פי 6 בערך(: עדיין, משהו מפריע. תמיד יש הסיכוי שהדיסק יהרס [ועל הדיסקים שלי איכשהו תמיד יש לפחות שריטה או שתים כבר בהתחלה] חשבתי, אולי אתם מכירים איזה אמצעי אחסון אחר? כמו דיסק נייד או משהו? אני לא ממש בקיא בנושא אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אמצעי אכסון אחרים למדיות.
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ראיתי את הדיסקים של SAMSUNG SPINPOINT בגודל 640GB ו750GB במחירים לא רעים. מישהו מכיר אותם? איך הם מבחינת שקט ואמינות? תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום. יש לי כבר ספינדל 50 DVD-R יוקרתי ויקר של וורבטים לצריבות גרנדיוזיות בלבד. הייתי מעוניין בספינדל נוסף אבל פשוט יותר לצריבות יום-יומיות על גבי דיוידי. יש לי צורב נאק 3520. הייתי רוצה לדעת - מה דעתכם עם ה- Ritek? מה שאני מחפש זה G04/G05 (זה הקוד)? ואם אני כבר הולך על זול - אולי כדאי לקנות dvd+R ועם ביטסטינג ל- דיוידירום? אגב, מישהו יודע מהו המדיה קוד המלא? תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
סליחה על הבורות האם כונן SSD מורכב בתוך המארז, או שהוא חיצוני ומחובר ע''י כבל?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי לפני מספר ימים דיסק קשיח 1.5TB של סיגייט. חיברתי אותו והוא מזוהה גם בביוס וגם בווינדווס XP SP2 כ500GB. (לא בדקתי בלינוקס, אבל אני מאמין שאין טעם אם בביוס הוא מופיע כ500, נכון?) עדכנתי את הביוס לגירסא F12 (לוח האם: P35C-DS3R, בעדכון F8 נאמר שתוקנה הבעיה שכונני 1TB מסויימים הוצגו כפחות) העדכון עבר בהצלחה אבל הדיסק הקשיח עדיין מזוהה בתור 500GB. ניסיתי עם SEATOOLS של הדוס - זה מזוהה שם כ1500.301GB. חיברתי למקום אחר בלוח האם, אותו הדבר. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי דיסק של שירים במחשב איך אני מעתיק את השירים האלו למחשב שאני מעתיק רגיל אז זה מעתיק רק קצורי דרך איך אני מעתיק את כול השיר?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי HDD של היטאצ'י 160GB IDE. נשברו לו 3 פינים ומאז הוא לא מזהה אותו יותר. יש עליו חומר לא ממש חשוב אבל אני רוצה להשתמש בדיסק בנוסף למה שיש לי... אין עליו עכשיו(קניתי ב2004). הדגם הוא Hitachi Deskstar 160GB HDS722516VLAT20 פירקתי לו את הPCB בעדינות ויש בו צ'יפ של IBM ושל סמסומג מה אפשר לעשות כדי שהוא ישוב לעבוד? איפה אפשר למצוא את החלק המבוקש? מה המחיר אם בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
עשיתי ל- CD-R את הבדיקה וה- PIF הגיעה לאיזור ה- 5000, האם יש משמעות לבדיקה הזאת בדיסק רגיל? כי זה לא כל כך הגיוני.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שמתי לב שבקטגוריה של כונן קשיח IDE 80G 7200 8MB הכונן של MAXTOR יקר בערך ב-100 ש"ח משל שאר היצרנים. האם קיימת לדעתכם הצדקה להבדל במחיר ובאמת הכונן של MAXTOR נותן יותר תמורה? תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הרדיסק 120GB 8MB Buffer השאלה זה מה עדיף של מאקסטור או ווסטרן דיגיטל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות צורב DVD. חשוב לי שיהיה SATA (ושיהיה שחור). על איזה צורב הייתם ממליצים (רצוי שיהיה זול...) תודה,
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי של 32 ג'יגה. איזה חברה נחשבת איכותית?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
נרכש לפני חצי שנה צרב יופי עד כה האם יש מה לעשות? עידכון ה FIRMWARE יכול לעזור? צורב על אותם דיסקים כל בזמן אם FIRMWARE יכול לעזור אפשר לינק והוראות גרסת הFIRMWARE 1.01 תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה אמא שלי מילאתה טופס של החזרת מס או משהו כזה (אני גר בארה"ב) ויצא לנו שאני מקבלים 5,000$ עכשיו אני רוצה לקנות כמה דברים ואני צריך המלצות : הארד דיסק אני יודע שWD חברה טובה אבל אני לא ממש בטוח אם אני רוצה WD כרגע יש לי MAXTOR 40GB ATA והוא החזיק לי כמה שנים טובות והוא עדין עובד כמו גדול אבל אני גם בספק עם MAXTOR.... עכשיו שמעתי פה שHITACHI חברה טובה וחיפשתי בNewegg והנה כמה תוצאות שחשבתי שהיו טובות... חשוב גם לציין שאני משתמש בהארד דיסק בעיקרון לאיחסון מידע (סרטים, משחקים בעיקרון) אז אני מסתכל על הטווח של 200-300GB (אולי אני מגזים בגלל הכמות הקטנה ש"גרתי" איתה כל השניחם האלה). 1) HITACHI 2) Seagate 3) Maxtor 4) Western Digital צורבי DVD חשבו לציין שאני ישתמש בצ…
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב dvd - ide ושמתי לב שיותר קל למצוא זהב אז אשמח אם תעזרו לי.. ראיתי כמה מומלצים כמו : samsung sh22 lg ghnp20 phioneer 115\116 דרך אגב שמתי לב שאין פה צורבי סוני ide שנחשבים לטובים ביותר לפי מה שאני מבין לא רשמתי תדגמים במדיוק אבל אני בטוח שהבנתם...אז איזה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Disc On Key בנפח של 4 GB , אני צריך אחד שיתן ביצועים מקסימלים עם אחריות ארוכה . התקציב הוא 450 שח מקסימום ! אשמח להעצות
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
דבר ראשון שלום לכולכם אני שחף...אני חדש בפורום ולבעייתי, לאחרונה קניתי כונן חיצוני מסוג "western digital mybook essential edition 500gb" , חיברתי אותו למחשב והכל עבד מצויין. במבט שני שמתי לב שלפי מה שכתוב במחשב הדיסק הוא בעל קיבולת של 435gb בלבד. השאלה היא למה זה והאם זה נורמלי? (זה הפרש של 75gb בין מה שכתוב על האריזה למה שיש באמת)
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי לוח מסוג GA-8I955X Royal . http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I955X%20Royal.htm ויש לי את ההארד דיסק הזה: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 וכדי שהמחשב יזהה אותו אני חייב לכנס לביוס ולהגדיר שה- RAID יהיה DISABLED . השאלה שלי האם עדיף לי לקנות : Western Digital 7200RPM 250GB/8MB *RAID Edition* SATA150 פשוט מהשם זה נשמע יותר טוב, לכן רציתי לשאול אם מדובר באיכות ומהירות יותר טובה, ואם זה יותר טוב ללוח כי אז לא צריך שאבחר שה- RAID יהיה על DISABLED . אשמח לקבל תשובות ענייניות! תודה!
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האלן חברים אני לא יודע עם אפשר לדבר על זה "השגתי"משחק לXBOX והוא שוקל 7.5 גיגה ומתי שאני בא לחלץ תקבצים דרך WINRAR הוא רושם לי 1:שאין לי מספיק מקום=אחרי שהשגתי תמשחק עוד נשאר לי בערך 12 גיגה פנוי .. לא מבין א תזה 2:שאני לא יכול לחלץ יותר מי 4.5 גיגה מה אני עושה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי דיסק קשיח SAMSUNG SATA 160GB. המחשב מזהה אותו ב-BIOS) הכל טוב ויפה רק ב-WINDOWS הוא לא מזהה אותו יש לי WIN XP PRO+SP1. המחשב נותן לי הודעת שגיעה על ערוץ IDE. מה אני עושה כדי ה-WINDOWS יזהה את הדיסק קשיח בלי להתקין WINDOWS מחדש?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני 500/320GB (לא חשוב 2.5 או 3.5 וחשוב שיהיה מKSP כי משם אני קונה) עם תוכנת גיבוי שאפשר להגדיר שתעשה גיבוי אוטומטי בזמנים קבועים ולקבצים לפי בחירה. תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
פירמטתי דוק ממש ישן שהיה לי בשביל לעשות עליו ניסויים...הפירמוט לקח זמן וביטלתי אח"כ עשיתי פירמוט מהיר של ווינדוס ו...הוא גדל קצת. לטרה. אני מעביר עכשיו קובץ של 4 ג'יגה בשביל לסבך אותו חח...מה יקרה בסופו של דבר?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המרתי סרט שהורדתי בפורמט AVI ל-VOB בעזרת תוכנת WinAVI, וצרבתי אותו. הבעיה היא, שלאחר הצריבה השוליים של הסרט נחתכו קצת, והסאונד התחיל לפגר טיפה אחרי התמונה. אני יודע שאפשר לסדר את השוליים, אבל אין לי מושג איך מחשבים את זה... ומה ניתן לעשות לגבי הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-