אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
מתכנן לעשות נקיון כללי ויסודי להרד הפנימי,אך לא רוצה להתעסק מחדש עם כמה דברים..לכן זקוק למקום איחסון... אז על איזה HD נייד תמליצו? והעיקר-מה לא לקנות? תודה רבה וחתימה טובה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה מראש יש לי HD של WD 80GB SATA שאלתי לי אליכם במחשב חדש עם מעבד AMD 3000 איך להגדיר את הכונן שיעבוד בצורה הכי אמינה הכי מהירה והכי אופטימלית בניצול מקסמילי האם לעבוד בהגדרה של NTFS? האם לעבוד ככונן אחד(הכוונה למחיצה C בלבד) אן האם לחלק למס' מחיצות C וD ? ואם לחלק לאיזה גודל(הכוונה לכמה GB כל מחיצה)??
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אני אשתמש בו בעיקר כדי להעביר את כל הקבצים שלי בין המכללה למחשב בבית. אני מתכנן להריץ _ממנו_ את כל התוכנות שאעשה בהן שימוש (דפדפן, אופיס). חשוב לי שיהיה קטן (לכן וויתרתי על האופציה של כונן HDD נייד).
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
סמסונג, אינטל ו-ADATA מתחילות לדבר על הדור הבא של אחסון ה-NVMe - שאמור להתחיל לצבור תאוצה במהלך השנהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
- 2 followers
-
-
עז ככה מחשב מחשב משודרג , שני רפטורים ברייד אפס ,לוקח להם חמש דקות לעלות לחלונות וויסטה , ::dfi t3eh8
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז חיצוני לכונן SATA אשר יהיה לו גם חיבור USB וגם חיבור ESATA. הכוונה לכונן 3.5". אידיאלי מבחינתי יהיה תמיכה בכונן של 2TB (הכונן הפנימי אשר אחבר). התקציב שלי לצורך העניין - עד 500-600 שקל. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם עדיין שווה לרכוש כונני ATA/IDE במידה (בהתייחס לזה שאני לא יכול להשתמש ב SATA)
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ההארדיסק הלך לעולמו, אני צריך המלצות להארדיסק 128 ג'יגה שקט ואמין ל- IDE... ושלא יהיה יקר מדי בתודה הגולם
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי SSD והתקנתי אותו במחשב, הביוס קולט אותו אבל אבל המחשב לא עולה במצב של AHCI. *מערכת הפעלה כבר מותקנת על כונן קשיח ואני לא מפרמט אלא מעביר לSSD. עזרה בבקשה. ד"א הwindows גם לא קולט את הכונן למרות שהביוס כן.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
התחדשתי ב SSD EVO 120 GB איך אני מתקין עליו ווינדוס? לחבר אותו למחשב וללוח אם אני יודע איך משנים את הכונן שיהיה ACHI? עושים את זה לפני התקנת ווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום. התקנתי היום את התוכנה HDDlife. כשהפעלתי אותה, היא עשתה רעשים של אזעקה, והיה כתוב שההארד-דיסק שלי עובד בטמפרטורה של 52 מעלות, חוץ מזה היה כתוב שהביצועים שלו בסדר גמור. האם מדובר בטמפרטורה קיצונית? ומה אפשר לעשות על מנת להנמיך אותה?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו (T60) עם כונן קשיח sata ואני רוצה לשדרג אותו. האם אוכל להשתמש ב sata2? אני לא יודע האם המחשב שלי תומך בזה (אני חושב שלא) אבל אני גם לא בטוח שהוא צריך לתמוך... יש לכם מושג? אה, עוד משהו, אין הגבלה לנפח שאני יכול להכניס נכון? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
בעזרת השם בשבוע הקרוב אני צריך לקבל את הכונן SSD החדש שלי שיפיח לי רוח חיים חדשה בנייד. עם זאת יש לי כונן רגיל של 500GB שאני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני (הוא SATA) ראיתי שטווח המחירים הוא בין 50 ל-200 שקלים לקופסאות מתאימות - (SATA+USB2) יש לכם ניסיון\המלצות למארז מתאים ואיכותי? תודה מראש לעונים, שבת שלום מבורכת!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לא מזמן התקנית את hdd health ושאומרת לי מה הטמפרטורה אבל אני לא יודע מה נחשב לטוב או רע.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להתקין WIN XP עם RAID בלי כונן דיסקטים?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר יצא לי לשכפל כונן קשיח עם כל המיידע שעליו לכונן אחר באותו גודל, לצורך איחזור מהיר של כל המערכת ללא צורך לבצע התקנה של כל המחשב מחדש. עשיתי זאת בעזרת תוכנת אקרוניס, ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היא שהכונן אליו מעתיקים את החומר נאלץ לעבור פירמוט על מנת להתאים עצמו לכונן המקור. השלאה שלי היא, האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט של הכונן השני. אשמח להצעות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי צורב dvd מדגם: Sony RW DW Q28A הבעיה היא שהמחשב מזהה את הכונן ככונן cd ולא כ-dvd . זוהי בעיה מוכרת בקרב הצורבים מדגם זה, אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה או להביא לי איזה שהוא דרייבר, תודה רבה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המלצה על HD משהו טוב נפח גדול למפרט הזה אני לא מבין ב SATA ATA וכל מה שקשור אני צריך רק ארדיסק טוב ומהיר לוח אם זה Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE ובקשר לצורב DVD רציתי לדעת אם שווה לקנות ואם הDVD שלי יקרא צרובים וכל השאלות והתשובות לזה כמה עולים דיסקים מה אפשר לצרוב איך ... יש לי PROSOUND 909PS
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מפעיל VISTA MEDIA CENTER ומשום מה יש בעיית איכות תמונה ב לייב טיוי עד שאני מוסיף התקן Ready Boost. וזאת למרות שאני מריץ RAID 0 ועכשיו לנקודה. מה הוא ה DOK המהיר ביותר שנמכר בישראל ? בעקרון אני מחפש בנפח של 2-4 GB כשהמטרה היחידה שלו היא כהתקן Ready Boost לויסטה. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS4. יש לו בקר RAID. האם אני יכול ליצור 2 מערכי raid במקביל? זאת אומרת - 2 כוננים של 250GB על RAID1, ושני כוננים 500GB על RAID0? תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חברתי עורכת סרטים וצריכה צורב DVD שיצרוב את הסרטים באיכות גבוהה. היא רוצה גם אפשרות לצרוב תמונה על המדיה אז דרוש גם צורב שתומך בלייטסקרייב או לייבלפלאש. לוח האם הוא ישן אז צריך חיבור IDE. בעקרון עברנו על רשימת המומלצים והזמנו מחנות אינטרנטית את הLiteOn. הנבלות שלחו את הגרסא הרגילה ולא את הLS אבל לא על זה באנו לקטר. כרגע אנחנו רוצים לקנות מחנות אמיתית אבל לא מצליחים למצוא חנות המוכרת את ה LiteOn המדובר. בקיצור - נשמח לקבל המלצה לצורב IDE, תומך LS או LF, צורב סרטים איכותי תקציב באזור ה400. מחנות מסודרת ולא חנות וירטואלית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה הצורב הורס לי יותר מדי דיסקים אני משתמש בדיסקים של silver line הם אף פעם לא עשו לי בעיות לאחרונה אני עשיתי עדכון קושחה להכי עדכני היה לי מקודם 1.2 עכשיו יש לי 1.6 מה יכולה להיות הסיבה להנ''ל האם הקושחה היא הבעיה להחליף לקושחה שהיתה? או זה רק הדיקים עצמם (לדעתי הדיסקים בסדר גמור צרבתי יותר מ500 דיסקים של סילבר ליין ו95% מהם בסדר גמור) מה ההצעות שלכם רבותי?
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-