עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב חיצוני של BENQ (חיבור USB) מדגם EW822U ואני מאוד מרוצה ממנו. הבעיה היא שנאלצתי לפרמט מחדש את המחשב, וכנראה שאבד לי הפלופי של ההתקנה, ולכן כאשר אני מחבר את הצורב ל USB, המחשב לא מזהה אותו.. ניסיתי להכנס חאתר של BENQ לשם הורדם תוכנת ההתקנה אך היא לא נמצאה שם. למישהו יש את היכולת או המידע כיצד אני מאתר מחדש את תוכנת ההתקנה כדי שאוכל לחבר ולהשתמש שוב בצורב שלי ? המון תודה מראש, תומר.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  2. שימו לב לדגם הבא http://www.m-systems.com/site/en-US/Products/IDESCSIFFD/IDESCSIFFD/IDE_Selection_Guide.htm שימו לב לדגם השמאלי ביותר ... 45 מגה לשנייה... בפלאש... mSSD UATA רציתי לשאול אם מישהו מכיר או התעסק , הדגם הזה מגיע אלי ברגעים אלו ... רציתי אולי לנסות לשים עליו מע' הפעלה . הרי הארד דיסק תלוי הרבה במהירותו בזמן הגישה שלו לנתונים אם המע' הפעלה תהיה על הארד דיסק פלאש הרי שזמן הגישה הוא אפסי ביותר... מה שיכול להקפיץ את היציבות ונוחות העבודה פי כמה וכמה ... האם אני צודק בדבריי ? האם מישהו התנסה בכזה דבר פעם ? מדובר בהארד דיסק פלאש 12GB ...

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  3. Started by t-mac,

שלום אני מעוניין לקנות זיכרון נייד (dok), בנפח של ג'יגה 1 או 512 מגה, (או 2 ג'יגה, אם יש ב-350 שקל) אני לא יודע איזה חברה לקחת, בייחוד שראיתי שלחברה אחת יש אלף דגמים. התקציב לא מהווה בעייה (350 שקל). ראיתי אחד של סאנדיסק עם קורא אופטי, זה כדאיי? אם יש דגם של חברה מסויימת, שהוא טוב, תמליצו לי כאן בבקשה... תודה רבה ויום טוב לכולם.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  4. של איזו חברה הכי מומלץ בגודל של 160 ג'יגה? והאם אפשר לחבר דיסק SATA2 לחיבור של SATA1? תודה מראש.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Sting,

אז ככה קניתי WD 250GB SATA2 בהתחלה הוא לא היה מזוהה אז פירמטתי אותו דרך ה Disk Management הבעיה היא שהוא מוגדר כ SIMPLE/Dynamic ולא כרגיל , אין לי שום שימוש ב Dynamic לצורך RAID וכו' ולכן אני רוצה לשנות אותו לרגיל אך משום מה אין לי כמעט שום אופציות לשנות את זה וכל האפשריות חסומות כולל בPM ועוד ולא מצאתי עדיין שום הסבר עובד איך לעשות את זה לא פה ולא בעזרה של $M שנתנה אופציות שלא קימות בכלל מישהו יודע איך אני משנה את זה ? תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by B@LENO,

שלום לכולם המערכת שלי היא פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון ווינדוס אקס פי אז ככה יש לי כבר הרבה זמן צורב רגיל של LG 24X10X40 והיום שאני בא לפתוח אותו הוא לא נפתח נידלקת מנורה אבל הוא לא נפתח כיביתי את המחשב ניתקתי והוצאתי את הכבלים שלו ואחריי שהדלקתי את המחשב הוא נפתח ואחר כל ששמתי דיסק לצריבה הוא צורב ממש לאט בדרך כלל דיסק היה לוקח לו 3 דקות ועכשיו קרוב ל7 דקות ופעם שהוא היה צורב הוא היה עושה רעש עכשיו הוא שקט לגמריי וחלק מהצריבות הוא דופק לי אותם ושמתי לב שעשיתי CTRL ALT DELTE המעבד היה רק 3% גג הגיע ל7% ופעם בצריבות המעבד היה לפחות על 40 עד 50% מישהו יודע מה הבעיה האם הבעיה בצורב? או שהבעיה בספק כוח? או במשהו אחר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by solo53,

מדובר על דיסקים LG DVD-R X8 וורד סגול מגעיל הדיסקים האלו הם מהגרועים שהגיעו אלי ההודעות הן תמיד על צריבה ההצלחה בבדיקה לאחר הצריבה על ידי תוכנת הצריבה נרו בדרך כלל הבעיה ב קבצי ה UOB האחרונים הדיסקים האלו זו לא הבעיה הכספית אלא לצרוב איתם זהו פרויקט ללא סוף ניסיתי אותם על מיספר צורבים בNEC וPHLIPS בכלל לא עבדו אם עבדו זה על SAMSUNG ו SONY מתוך חבילה של 25 היו נפל 10 דיסקים זא קראים חלקית דרך אגב את אותם קבצים באותם צורבים במדיות אחרות LG DVD+R X8 או דיסקים לבנים DVD-R שלא יודע מה הם בדיוק הכל עובר בהצלחה הגעיו אלי בטעות הזמנתי את ה LG הכתומים DVD+R שלחו לי את ה - במקום וכל ההחלפה רצו שאני הממן מישלוח

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by Idan-h,

אני יכול לקנות רק בKSP. ממה שראיתי יש להם שם WD1600JB של WD. וגם 160GB (8MB) DiamondMax 10 של מקסטור. אני משער שהHD הוא IDE מאחר וליד ה80 של הדיימונדמקס 10 כתוב SATA (ואחד בלי SATA). מה עדיף? האם הדיימונדמקס שקט? מי יותר שקט מבניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. אמממ אז ככה... יש לי מחשב עם דיסק קשיח SATA2 שעליו מותקן בכונן C הווינדוס ואני רוצה להעביר אליו קובץ אחד מדיסק קשיח אחר, שהוא על כבל IDE, וגם עליו מותקן ווינדוס בכונן C אני רק רוצה להעביר את הקובץ ולנתק אותו... אז השאלה שלי, איך אני עושה את זה? יש התנגשות בין 2 הווינדוסים לא? ואף פעם לא עבדתי עם שני דיסקים, איך אני מגדיר אותו בכלל שיעבוד? ואת העברה אפשר לעשות דרך הדוס? אם כן, מה אני צריך לעשות בשביל זה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. Started by stojakovic,

מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by Zelig,

1) האם ה-4551A וה-4550A זהים בביצועים ותמיכת מדיה (מלבד labelflash)? 2) ראיתי שמוכרים NEC-4550. האם הכוונה ל-4550A או שבאמת יש דגם שונה? 3) אם באמת יש כזה דבר 4550 אז מה ההבדל בינו לבין 4550A?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by nati86,

שלום, ישנה תיקייה שהיא בקטגוריה של קבצי מערכת, שכפי שנראה לי מגבה את מה שמוחקים גם באמצעות SHIFT+DEL. האם יש אפשרות לשחזר קבצים שנמחקו ממנה? תודה.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  13. Started by tibia,

צריך צורב dvd בתקציב של 300 אמרו לי אולי נק אבל אני לחא מבין ולכן אני שואל אותכם. אם אין לי כונן רגיל אז אם אני קונה צורב DVD אז זה גם כמו כונן?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by DC 1.3,

שלום לכולם . ברצוני לקנות צורב DVD היה לי נק 3520A עבד יופי חצי שנה שנה ואז הגיעו הצרות .. לא קורא שום דיסק ולא נעליים היתפטרתי ממנו ועכשיו אני רוצה לקנות צורב איכותי ואמין . חברות אני מתלבט חזק על LG הדגם של LG הוא : GSA-4167B הציעו לי את הצורב של TEAC אמרו שהם טובים ( היו לי מדיות שלהם בחבילה שקניתי והם מצויינים ) ראיתי את הדגם הזה בחנות שעולה 250 שקל ?TEAC DVW516G DVD±RW x16? אז אני רוצה לשמוע חוות דעת על הצורב אם מישהו ניסה או שיש לו או שהוא מכיר בבקשה זה חשוב לי אני רוצה לקנות משהו אוטוטו ואם יש משהו אחר תציעו גם .. טוב תודה למשיבים

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  15. הם אומרים שהדיסק יהיה בו 25 GB, האם זה הגיוני? היכן ניתן למצוא חומר על זה?

16. Started by yuyudodo,

אנשים פה טוענים שהצורבים של NEC לא אוהבים מדיות זולות, משמע שאם יש לי 3550A הוא לא יצרוב על סילבר ליין? שנית שאלה קצת כללית. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק דיוידי מלא ב8X וב 16X תודה...

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  17. שלום לכולם. ראיתי את הדיסק הבא: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?cat=377&pid=251 לטענתם אפשר להפוך את הדיסק והלייזר של הצורב מדפיס על הדיסק תמונה. מישהו היתנסה עם זה? איך זה עובד בכללי? הדיסק מיוחד? הצורב? או שילוב?

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. שלום, כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים. בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח... חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...). מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by ytoledano,

שלום, אני יודע שמוכרים כונני רשת ואני יודע שיש קייסים שמתאמים בין FireWire / USB ל PATA/SATA, אז השאלה אם גם יש קייסים שמתאמים בLAN לPATA/SATA? איפה אפשר להשיג כזה דבר? ואם אי אפשר, איפה אפשר להשיג כונן רשת רגיל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי אתמול כרטיס PCI TO SATA וקניתי גם הארדיסק SATA II עכשיו על ההארדיסק רשום שעל מנת להפעיל אותו במהירות SATA I צריך לג'מפר [ושרטוט] אז ג'ימפרתי בהתאם. חיברתי הכל נכנסתי לביוס ומופיע לי רק ההארדיסק הישן אין לי ווינדוס על המחשב אני רוצה להתקין, אבל על ה-SATA ולא על ה-IDE כך שאני צריך שיזהה לי את הSATA קיבלתי דרייברים עם הכרטיס PCI שאני מניח שאני צריך להתקין אבל איפה אני יכול להתקין? הרי אין ווינדוס. אשמח לקבל תשובה ופתרונות. נ.ב. אם זה משנה אז אני מתכנן לשים ווינדוס אקס פי.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם המחשב צריך משהו במיוחד בשביל זה? או שמספיק לחבר את הדיסק בשיטת pata/sata ובזה נגמר הסיפור?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by NDR,

יש לי מחשב פנטיום 4, 1.8 GHz, לוח אם:Gigabyte GA-8S648FXP-R ואני רוצה לקנות דיסק קשיח ( 80 או 120 ג'יגה), ורציתי לברר כמה דברים: - של איזה חברה לקנות? - איזה סוג לקנות? (SATA, ATA...) - במה עוד אני צריך להתחשב לפני שאני קונה? תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לאחר עידכון SP2 על מערכת P3 עם דיסק קשיח 8.4G וזכרון 1G המערכת לא זזה כלל 1) האם זה בגלל המעבד? 2) האם זה בגלל הדיסק? 3) מה גודל הדיסק המקסימלי שאני יכול להתקין על מחשב זה 4) מה המינימלי הדרוש כי מחשב זה משמש כטרמינל לחומר על מחשב אחר ולגלישה באינטרנט תודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by רן.ט,

האם בשביל להשתמש בטכנולוגיה הזאת אני צריך שיהיו לי שני כוננים קשיחים זהים לחלוטין או שהם יכולים להיות שונים קצת כמו נגיד שתיים אותו דבר של אותה חברה אבל בנפחים שונים??

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. טוב קניתי הארד דיסק עכשיו שמתי לפי ההוראות ב slave והארד דיסק לא עובד המחשב נתקע באמצע הוינדוס ולא זז בביוס הוא לא מזוהה והכול מחובר וגם שהוא בסוף עבד הוא עשה רעשים כמו טרקטור והמחשב נתקע.. צריך עזרה ממכם מה צריך לעשות קיבלתי איתו 2 ג'מפרים שמתי אותם לפי ההוראות ולא עובד?? אני נואש כבר מה עושים?? יש לי כונן של 40 ג'יגה שהוא המסטר ואני רוצה לחבר את החדש ביחד איתו ... בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות כבר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.