אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום רב חברים, אני צריך המלצה למגירה לכונן קשיח [samsung 2TB 5400 אם זה משנה..] שיחובר באמצעות USB לסטרימר Popcorn Hour A-210. כמה שיותר שקט אך יחד עם זאת שיהיה איוורור קטן להארדיסק.. זה חשוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
היי אנשים. קניתי כרטיס זיכרון לפלאפון של SANDISK של 2GB הכרטסי הוא MICRO-SD TRANS FLASH והוא עושה לי בעיות... למשל ביום הראשון עבד טוב מאוד היה מזהה 2GB ואחרי זה באותו יום חשבתי לנסות לעשות לא פורמט מאז הוא רק משתגע לי אני בא עושה פורמט אז הוא מתחיל לעשות איתחולים חוזרים לפלאפון.... ניסיתי לבדוק במחשב נייד מה ניסגר והמחשב הנייד אומר שזה כרטיס של 1GB ... ניסיתי לבדוק בפלאפון אחר גם שם הוא מזהה רק 1GB ובעוד פלאפון הוא רושם שיש 2GB אבל אחרי שאתה עושה פורמט הוא רושם שפנוי רק 1GB ובשימוש 1GB ...
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של סמסונג ולא מצאתי כמה פלטות יש לו. והאם הוא עדיף על הכונן WESTERN DIGITAL 640AAKA?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
קניתי SSD, והשתמשתי ב EASEUS Partition Master בשביל להעתיק את כונן C לSSD (עם copy partition), עכשיו אני רוצה להפוך את הSSD (כרגע H) לכונן C, וכמובן לעשות BOOT ממנו, ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי, משהו יכול להסביר מה אני צריך לעשות? כשאני מגדיר את המחשב לעשות BOOT מהSSD (בBIOS), אני מקבל שגיאה שזה שאי אפשר לעשות BOOT ממנו.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
האם הצורב הזה שווה קנייה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_933_1041&products_id=11055 ואם לא תציעו משהו יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועייים קניתי סוף סוף מחשב ובו שני הארד דיסקים: האחד RAPTOR של WD של 36GB והשני SEAGATE שך 250 GB. לא ברור מי מהם אבל אחד מהם בטוח מרעיש (או שאולי שניהם..) זה נישמע כאילו המחשב לועס משהו. אני מכירה את הרעש הזה של ההארד דיסקים ב- PC (ב-MAC לא שמעתי) אבל אפילו במחשב הישן שהיה לי עד עכשיו לא היה כזה רעש חזק... בכל מקרה רציתי לשאול אם הבעיה מוכרת והאם ניתן לעשות משהו בנושא? כי לחנות כבר הלכתי עם המחשב ולא בגלל ההארד דיסקים אלא בגלל שהתחיל רעש, כנראה של המאוורר במהלך השבוע השני שהמחשב אצלי. בחנות הרכיבו איזה חלק על המאוורר (ZALMAN) של ה- CPU (שכנראה שכחו להרכיב) ואיתו ניתן לווסת את הרעש...אבל...זה עזר בדיוק ליום...היום שוב אני שומעת את הרעש הזה. אבל סלי…
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדלים בין ריד 0 - 5 (ז"א מ 0 עד 5, 1 2 3 4 5 [אם יש :-\]) אם זה לא מקשה עליכם אז עדיף שזה יהיה לפי הקרטריונים הבאים: 1. כמה נפח יתבזבז בגלל הריד ? [ נניח שיש לנו 2 כוננים של 120 GB] 2. האם זה מוסיף מהירות \ מוריד מהירות 3. כל דבר אחר שאני לא מודע לו אני אודה למי שיוכל לכתוב שורה עם הסבר
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. אני צורב מלא ועד עכשיו לא היו לי בעיות. אני צורב סרטים בDATA על דיסקים של DVD של חברת VERBATIM דיסקים DVD+R כשני מכניס את הדיסק לנגן DVD בסלון הוא מזהה לי רק חלק מהסרטים,לפעמים רק אחד מתוך 5. במחשב הוא מזהה את כולם. אני צורב במהירות X8. צורב NEC 3550A מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
רוצים להוסיף מספר כונני SSD חדשים בתצורת M.2 למערכת שלכם במקביל? זה המוצר בשבילכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
LG H62L - גרסאת הLS עם הסטה LiteON LH-20A1S - גרסאת הסטה איפה אני יכול להשיג את שני הצורבים הללו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3133 http://hdd-compare.com/en/seagate/2tb/st2000dl003 - בנצ'מארק!.. יש לי שאלה אני לא ממש מבין מה כל הפרמטרים בבנצ'מארק אומרים לי(פרט ל transfer rate שאת זה הבנתי) אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מה הפרמטר הכי משמעותי ?.. זה הגבול(650שח) שאני מוכן להשקיע מבחינת מחיר...ועוד דילמה שלי זה בין 1TB ל 2TB במחיר הזה יש המלצות??. הוא נחשב הרדיסק טוב(יחסית מהיר,אמין)??(כי אם לא אז השמח להמלצות ) נ.ב - במחשב אני משחק משחקים כבדים+סרטים+אינטרנט תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, אבל מה שמצאתי בעיקר זה דיונים על צורביDVD או על דיסקים לצריבה וכ"ו וכ"ו. אז על מה אתם ממליצים? או שזה לא כזה משנה ואפשר לקנות כמעט כלDVD-ROM כמו שניתן לקנות כבר כלCD-ROM?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ההרדיסק הוא WD2500KS SATA2 עכשיו גמפרתי אותו כך שיעבוד בSATA1 ובביוס הוא נקלט הבעיה הייתה בWIN XP לאחר ששברתי תראש במשך חצי שעה עליתי על הבעיה בביוס יש אפשרות שאומרת שיקלוט את הSATA בתור 1 ACHI(לא נראה לי שכתבתי נכון) 2 IDE 3 RAID שיניתי לIDE וזה עבד ונקלט גם בWIN השאלה היא 1. מדוע זה כך?? 2. מה זה אומר??
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כרטיס ווידאו ומצלמה דיגיטלית ואני מעביר קבצים למחשב בלי בעיה. הבעיה שלי היא, שאין לי צורב די וי די ואם אני נגיד צילמתי שעה וחצי אז איך אני אצרוב את זה ויעביר לדיסק. אז החטלתי לקנות צורב דיוידי, עכשיו הבעיה שלי היא איזה צורב לקנות ואם באמת כאשר אני אקנה את זה יהיה לי מקום בדיסק די וידי לשעה וחצי של וודיאו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שנה טובה לכל חברי הפורום!!! ועכשיו לשאלתי: אני מחפש לקנות צורב, ואבקש לקבל המלצות לגבי איזה צורב אני צריך לקנות. בעיקר השאלה שלי מפנית לגבי חברות המייצרות צורבים - האם יש עדיפות משמעותית לחברה זו או אחרת? או שכולם אותו דבר? ההפרש במחירים אינו רציני, 50 שקל לכל היותר, ממה שראיתי, אז כסף זה לא העניין... תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני דיסק קשיח האחדWD Caviar SE16 250 GB SATA= WD2500KS ו השניWD RE 250 GB SATA = WD2500KS אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא צריך אותו למחשב חדש שיהיה תחת עומס וצריך לעבוד מהר אלה הדיסקים בתקציב שלי 460 שח
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי . מאז שהתקנתי הארדיסק SATA אני לא מצליח לעשות גיבוי לכל C שלי באמצעות GHOST... מישהו יודע איך מסדרים את זה? הוא פשוט יוצא לדוס בשביל לעשות את הגיבוי ואז נתקע ....
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול בהארדיסקים חיצוניים אבל אני מחפש לקנות אחד כזהת אמנות ושטח אחסון הם שני הדברים העיקריים שאני מחפש אבל גם שלא יהיה איטי מדי אז בבקשה תמליצו לי על אחד טוב ואם צריך אז אפשר אולי לחרוג מה 500 ש''ח תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 הייתי רוצה להוסיף עוד כונן 160GB, אבל אני רוצה לשמור על ביצויים מירביים... אז כדאי לי לקחת 160GB או פשוט כדאי לקחת עוד אחד כמו שיש לי???
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. יש לי פלאפון של סוני-אריקסון עם כרטיס M2, ואחרי שאני מחבר אותו למחשב ומסיים להעביר את הקבצים, הוא לא מצליח לעשות safley remove hardware - אני מקבל הודעה שגיאה כלשהי. זאת למרות שסיימתי עם כל ההעברות/ סגרתי את כל החלונות אשר קשורים אליהם. זה קריטי אם במקרה כזה אני פשוט מנתק את הכבל מהמחשב? או שיש פתרון אחר.. תודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-