עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אניט מנסה לגבות הופעה בלי לכווץ אותה אני משתמש בתוכנה clonedvd2 . וכשהפעלתי את האופציה SPLIT TO DISKS זה חצה לי את ההופעה ונתן לי לצרוב חלק אחד ולא הצלחתי לצרוב את החלק השני . האם יש לכם המלצות לאיזה שהיא תוכנה נוחה או עצות לתוכנה הנ"ל . אודה מאוד לעוזרים

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. Started by Bear Cub,

רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם צורב DVD של LG ועוד כונן DVD רגיל של סוני. הכונן של ה LG עובד מעולה, שקט מאוד וקורא מהר את הדיסקים (אני חושב שזה H10K משהו) ואילו הכונן של SONY זוועתי. עושה רעש פי 2 יותר מכל המחשב כאשר אני פותח את WINDOWS, מרעיד את המארז, ויש מדי פעם שהוא לא קורא קבצי RW. *למדו והשכילו.

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  3. מה הכי טוב? אל ג'י? לייט און? איסוס? או טיאק או אנאעארפ אולי צורב ברבון? טוב שמעו חבר שלי אמר לי שאל ג'י אמנם המהירות לא אמינה אבל יש כוננים שלא קוראים דיסקים שנצרבו בצריבה מהירה ושמוסיקה במילא צורבים במהירות 10 ולא יותר אפילו פחות למה זה ייקפוצ אז אני לא יודע אולי גם אל ג'י זה טוב? עזרה אני מבולבל.......................................

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by semi-t,

היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by GeForce,

חיפשתי באתר של סמסונג ולא מצאתי כמה פלטות יש לו. והאם הוא עדיף על הכונן WESTERN DIGITAL 640AAKA?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by psxr,

צירפתי תמונה מhdd health עד כמה אני צריך להיות מודאג מהממצאים של התוכנה הזאת ? מישהו יודע מה רמת האמינות של התוכנה הזאת ?(או תוכנה דומה, בכל זאת היא מודיעה לי שהיום הדיסק ימות!!!) נ.ב מדובר בדיסק השמאלי של מקסטור. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  7. Started by bg1987,

קניתי SSD, והשתמשתי ב EASEUS Partition Master בשביל להעתיק את כונן C לSSD (עם copy partition), עכשיו אני רוצה להפוך את הSSD (כרגע H) לכונן C, וכמובן לעשות BOOT ממנו, ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי, משהו יכול להסביר מה אני צריך לעשות? כשאני מגדיר את המחשב לעשות BOOT מהSSD (בBIOS), אני מקבל שגיאה שזה שאי אפשר לעשות BOOT ממנו.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  8. שלום לכולם, מעוניין בהתייעצות לגבי דיסק קשיח שאמור לעבוד יחסית הרבה. החלטתי על נפח של 3TB. אני רואה שני דגמים שנראו לי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797378 http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=8152 לא מצליח להבין כל כך את ההבדל ביניהם. אולי רק SATA3. האם יש לזה משמעות חזקה לגבי השימושים שאני אמור לעשות עם הדיסק. האם באופן כללי הייתם ממליצים על דיסק שונה משום שהוא אמור להחזיק הרבה חומר ויחסית לקרוא ממנו הרבה דרך רשת של מחשבים. תודה ויום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by noodle,

שלום חברים. המוצר הבא: Seagate Backup Plus 3 TB USB 3.0 Desktop External Hard Drive (STCA3000101) נמכר באמאזון ב-100$. יש אפשרות למשלוח לארץ אבל יוצא מחיר כפול יחד עם עלויות המשלוח והמיסים, 53.46$ עלות משלוח ו-26.09$ דולר פיקדון מיסים. פיקדון מיסים ממומש אם המוצר נתפס במכס אז הקונה בעיקרון מאפשר למוכר לשלם בשמו את עלויות המכס, אם המוצר לא נתפס מקבלים את הפיקדון חזרה. לינק למוצר: http://www.amazon.com/gp/product/B00829THQE/ref=ox_sc_act_title_1?t=slicinc-20&tag=slicinc-20&ascsubtag=a_kRpvBKEeK5Rja3AM31nA0_UItd3_mCO_0_0&ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אז אם יש לכם דודה שמגיעה לארץ... תהנו.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  10. יש לי לוח אם ABIT BD7II http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=BD7II&fMTYPE=Socket%20478&pPRODINFO=Specifications&fSEARCHTEXT=BD7II מעבד P4-2.4GB א. איזה נפח של HD אני יכול לשים בו (מהארדיסקים החדשים) ב. ברור לי שהלוח תומך רק ב ATA100 אבל הבנתי שזה לא כזה הבדל, לא תהיה בעית תמיכה בהארדיסק חדש, נכון? ג. כדאי להשקיע בבקר SATA (כלומר כרטיס PCI)? תודה לעוזרים, טל

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by Elad87,

שלום לכולם, אני יוצא לטיול בחו"ל של כחצי שנה היעדים הם מרכז ודרום אמריקה, רציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לאחסן תמונות באינטרנט בלי לאבד מהאיכות שלהם, אין לי מושג אם תיהיה אפשרות להוריד תוכנות למחשב כמו picasa ככה שזה לא פתרון טוב.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by eyal00,

אחרי שאני צורב משהו בצורב(NEC 3550),הוא לא מסוגל לקרוא אותו. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by dudik5,

ההתקן עובד מצויין על מחשב אחד,אך עם המחשב שלי ישנה בעייה: כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים יותר מקובץ DOC ,ההעברה מתחילה אך נתקעת לאחר זמן קצר והמחשב מוציא הודעה שגיאה (רצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. Started by zuriiii,

יש לי את הצורב הזה מלפני שבועיים ויש לי שאלות בקשר אליו: 1. קניתי דסקים ריקים של dvd-r ו dvd+r שניהם בגודל 4.7 ג'יגה!וכשאני מכניס אותם למחשב כתוב שהם 4.38 גיגה! עכשיו זה לא כזה נורא פחות 200 ומשה מגה אבל זה ממש מוזר ואולי תקלה? 2.קניתי סילבר ליין dvd+r שכתוב עלים מהירות8 והצורב הזה אמור לצרוב עד מהירות 16 דיסקים!והוא נותן לי לצרוב על הסלבר ליין מקסימום מהירות 4! בבקשה תעזרו! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  15. יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  16. Started by autoexec,

מעטים יודעים, שבדיסקי פלאש מכל הגוונים, בניגוד לדיסקים מכניים - מערכת ההפעלה אינה שולטת על כתיבת המידע, אלא קונטרולר חומרה. ולכן אין אפשרות לתוכנה למחוק פיסית את התאים המדויקים בהם אוכסן הקובץ. לפיכך, אף תוכנה מהתוכנות הקיימות היום שמוחקות קבצים בודדים על ידי secure erase (מילוי מקום הקובץ במידע) לא תעבוד בדיסקי SSD. למשל, מי שמשתמש ב-CCleaner למחוק את היסטורית הגלישה באופן בטוח, לא יוכל לעשות זאת ב-SSD. הדרך היחידה היא לעשות זאת היא למלא את כל המקום הפנוי בדיסק בבת אחת - דבר בעייתי ב-SSD מכיון שאורך החיים שלו מתקצר משמעותית עם כל כתיבה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by Arkadon,

שלום לכל משתתפי פורום . מחוסר שטח איחסון הייתי רוצה להוסיף למחשב שלי קצת שטח מכיוון ואני עוסק במוזיקה וכמו כן בצילום שני הדברים זוללים מקום כרגע מותקנים אצלי שני הכוננים הבאים WD2500KS-00MJB0 WD5000AAKS-00A7B0 שניהם ב SATA ישנו עוד כונן DVD/RW שמחובר גם כן ב SATA בנוסף יש כונן נייד WD2500KS-00MJB0 שמסתובב עלי. הלוח אם הוא GA 965P -DS3 אני חשבתי לוותר על ה 250 שמותקן במחשב ולרכוש את ה T1 אשמח לכל יעוץ והכוונה בשדרוג והמלצות לבחירת כונן . תודה .

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  18. הדיסק הקשיח שלי נקנה לפני שנתיים, (Western Digital 160GB 7200RPM (WD 1600 AAJS. הוא נכשל בשלב של הBIOS כבר מספר פעמים בעבר אך בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות רציניות, של תקיעות, לא מזוהה על ידי המערכת, ולא לדבר בכלל על מספר ההכשלויות בשלב הBIOS. הומלץ לי להשתמש בתוכנה HDD Health אך כשרציתי להוריד אותה היא לא דורגה כתוכנה טובה במיוחד. בנוסף בדקתי בפורומים של אתר זה אם ישנן תוכנות אחרות, אך לא מצאתי. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה שהתנסתם בה וראיתם שהיא באמת טובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  19. אם מישהו יודע יכול להסביר איך?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. Started by shacharoren,

שלום, כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעיליפ פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד 0 ? המערכת עובדת עם 4גיגה ראם. תודה על כל עזרה, שחר.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  21. Started by daido,

היי אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון: יש לי הארד דיסק שמחובר בכבל SATA (הטכנולוגיה הישננ) והוא קורא את מערכת ההפעלה שלי. יחד עם זאת יש לי כבל בודד של IDE (הכבל ריק מכל חיבור) שעליו אני רוצה לחבר הארד דיסק שיהיה משני, ההארד דיסק יכול להתחבר לכבל הזה IDE. כשחיברתי את ההארד דיסק לכבל הזה, המחשב לא זיהה אותו. מה עושים כדי להצליח שהוא יקרא אותו לאחר שאני נכנס למערכת ההפעלה? הגדרתי אותו כSLAVE או שאין צורך אודה לכם על כל עזרה דיידו

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  22. בזמן האחרון אני חשבתי על לקנות דיסק חיצוני לגיבוי של מידע. עכשיו... יש כמה דברים מבחינת תמכור שאני לא מצליח להבין. הנה דוגמא: דיסק 3.5, 7200, 16MB, USB 2 של 500GB עולה 369 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003&CatCode=405 ודיסק דומה אך עם 8MB ורק 250GB עולה 425 ש"ח. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1781 כמובן שזה לא רק בחנויות האלה ולא רק הדגמים האלה. זה רק דוגמא. למה זה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by dovik,

מתכנן לעשות נקיון כללי ויסודי להרד הפנימי,אך לא רוצה להתעסק מחדש עם כמה דברים..לכן זקוק למקום איחסון... אז על איזה HD נייד תמליצו? והעיקר-מה לא לקנות? תודה רבה וחתימה טובה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  24. Started by eyal00,

כשאני צורב דיסק רגיל אז איפה מאוכסן המידע? בכל שטח הדיסק או במקום מסוים בדיסק? תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by EzE126,

אני מתלבט בין שני דיסק קשיח האחדWD Caviar SE16 250 GB SATA= WD2500KS ו השניWD RE 250 GB SATA = WD2500KS אני אשמח לשמוע את דעותכם בנושא צריך אותו למחשב חדש שיהיה תחת עומס וצריך לעבוד מהר אלה הדיסקים בתקציב שלי 460 שח

• 2 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים