עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי שני דגמים של WESTERN DIGITAL : WDH1U3200 WDE1U3200E מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? ויש עוד דגמים טובים? (לא דווקא של WESTERN DIGITAL ) תודה הנה השוואה בין 2 הדגמים http://www.zap.co.il/compare.asp אבל משום מה לא ידוע על המהירות של אחד מהם,אז אם מישהו יודע משהו..

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  2. מפרט מחשב אתם יכולים לראות בצד. אני רוצה להוסיף כונן קשיח 250GB SATA, ורציתי לדעת אם זה אפשרי, ביחד עם שני הכוננים הנוכחיים שיש לי?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  3. האם אתם עוזבים את המחשב בזמן הצריבה? התשובה בטח קשורה לחוזק המחשב. אם הוא דואל קור 2 טוב אז אין בעיה? כבר הרבה זמן שאני עוזב את המחשב בזמן שהוא צורב דיסק. האם ניתן להקשיב בכול זאת במקביל לMP3 בזמן צריבה? ענן לבן

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by Pc_Ghost,

שלום. אני מנסה להתקין את חלונות על מחשב חדש עם דיסקשיח SATA של Maxtor. ישנו כלי שעושה FDISK מבית Maxtor עשיתי ועד כה הכל בסדר. אני מפעילה את התקנת Windows עם איתחול המחשב ומגיעה לשלב ההתקנה וכאן פתאום הוא אומר שהוא לא מזהה שום דיסקשיח ומודיע לי שאני צריכה לצאת. לא משנה אם אני עושה FDISK כ-NTFS או כ-fat32 כלום לא עוזר, בהתקנה הוא לא מזהה שום דיסקשיח. חיפשתי "במלך" (Google) ונאמר בתוצאות ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה ולהכניס דיסקט עם דריבר כדי שחלונות תזהה את הדיסקשיח. לא מצאתי שום דריבר עבור SATA (גם לא באתר של חברת Maxtor), ובטח לא כזה שעולה על דיסקט כדי שהתקנת חלונות תזהה אותו. אשמח מאד אם אוכל לקבל עצה\עזרה\דריבר כלשהו\י. תודה!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  5. מה המצב חברה? על פניו נשמע כתמחור לא רע לדיסקים סבירים, מישהו ניסה כבר? המחיר בלירה 245 שקל, העניין הוא שב vcdhelp הביקורות מעורבות ברגע שזה לא של ווברטים. הקיצר האם מישהו ניסה? או שיודע לתת לי תשובה האם הקניה כדאית? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=250&cat=24 מקווה לשמוע חוות דעת. the Z-Guy

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. על המחשב שלי כבר יש וינדוס שמותקן בכונן ישן, היום קניתי הרדיסק חדש חיברתי אותו למחשב הוינדוס זיהה אותו וגם הביוס אבל הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי". איך אני מתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by ccc,

קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  8. חיפשתי באינטרנט, אני מדבר על 256 מ"ב. רוב החברות שמצאתי נראות לי ג'נריות, חוץ מאחת geil, שמוקרת מתחום הזכרונות למחשב. יש לכם איזה המלצה לחברה מסוימת? או משהו מיוחד? אגב, 256 מ"ב של גייל עולה 340 ש"ח, ככה שאם יש לכם יותר זול אז תודה...

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני כשבועייים קניתי סוף סוף מחשב ובו שני הארד דיסקים: האחד RAPTOR של WD של 36GB והשני SEAGATE שך 250 GB. לא ברור מי מהם אבל אחד מהם בטוח מרעיש (או שאולי שניהם..) זה נישמע כאילו המחשב לועס משהו. אני מכירה את הרעש הזה של ההארד דיסקים ב- PC (ב-MAC לא שמעתי) אבל אפילו במחשב הישן שהיה לי עד עכשיו לא היה כזה רעש חזק... בכל מקרה רציתי לשאול אם הבעיה מוכרת והאם ניתן לעשות משהו בנושא? כי לחנות כבר הלכתי עם המחשב ולא בגלל ההארד דיסקים אלא בגלל שהתחיל רעש, כנראה של המאוורר במהלך השבוע השני שהמחשב אצלי. בחנות הרכיבו איזה חלק על המאוורר (ZALMAN) של ה- CPU (שכנראה שכחו להרכיב) ואיתו ניתן לווסת את הרעש...אבל...זה עזר בדיוק ליום...היום שוב אני שומעת את הרעש הזה. אבל סלי…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. זה נורמלי?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. נתקלתי בכונן של ווסטרן דיגיטל p10,האם הוא מומלץ לכונן גיבוי? הלוח אם שלי gigabyte b360h-d3h 1151

12. Started by hararim,

שלום. אני מחפש לקנות כונן חיצוני שישמש בעיקר לצורכי גיבוי. תקציב עד 500 ש"ח, ואם יש צורך להתגמש זה אפשרי.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by moris1977,

היי! יצרתי מחיצות NTFS בפרטישיין מג'יק היתה הגדרה של CLUSTER SIZE בפתיחה שלה הייתי צריך לבחור ב-512 או 1K או 2K וכן הלאה עד ל-64K מה היה עליי לבחור? הקשיח בקיבולת של 160 ג'יגה. תודה!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by alphadog,

שלום רציתי לדעת עם ההארדיסק הזה WD 750GB-16MB AACS - 7200RPM S-ATA 3 יתאים ללוח אם שלי GIGABYTE GA-X38-DQ6 (X38) - ATX http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665 תודה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by liornet,

יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3133 http://hdd-compare.com/en/seagate/2tb/st2000dl003 - בנצ'מארק!.. יש לי שאלה אני לא ממש מבין מה כל הפרמטרים בבנצ'מארק אומרים לי(פרט ל transfer rate שאת זה הבנתי) אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מה הפרמטר הכי משמעותי ?.. זה הגבול(650שח) שאני מוכן להשקיע מבחינת מחיר...ועוד דילמה שלי זה בין 1TB ל 2TB במחיר הזה יש המלצות??. הוא נחשב הרדיסק טוב(יחסית מהיר,אמין)??(כי אם לא אז השמח להמלצות ) נ.ב - במחשב אני משחק משחקים כבדים+סרטים+אינטרנט תודה מראש למגיבים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by dovik,

מתכנן לעשות נקיון כללי ויסודי להרד הפנימי,אך לא רוצה להתעסק מחדש עם כמה דברים..לכן זקוק למקום איחסון... אז על איזה HD נייד תמליצו? והעיקר-מה לא לקנות? תודה רבה וחתימה טובה!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  19. Started by integral,

אז רק לכל המודאגים, היום צרבתי פעם ראשונה CD ב LG4120B. השתמשתי ב CD זבל סוג י' כזה שעולה פחות משקל וכצפוי הכל פיקס במהירות X40.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by yuval12321,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני שיש לו רק יציאת USB (יש כאילו כבל שממיר מאיזה חיבור מוזר לUSB) ואני רוצה להמיר את זה ליציאת eSata כדי שהעברת קבצים תהיה יותר מהירה אני לא מצאתי בארץ מתאם שאני צריך מצאתי רק esata to usb male ואני צריך usb female to esata מצאתי את זה באיביי: http://cgi.ebay.com/USB-Cable-eSATA-2-5-3-5-IDE-Hard-Drive-Disk-Adapter-/260686965845?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb2276c55 אני לא מבין אם זה ספק כוח להארד דיסק או מתאם זה מה שאני צריך? תודה

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by noam12,

נרכש לפני חצי שנה צרב יופי עד כה האם יש מה לעשות? עידכון ה FIRMWARE יכול לעזור? צורב על אותם דיסקים כל בזמן אם FIRMWARE יכול לעזור אפשר לינק והוראות גרסת הFIRMWARE 1.01 תודה

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by j,

פעם היה מבחן שהשווה בין חברות שונות ובהם הדגמים המובילים בארץ. האם יש היום הבדל של ממש בין DOKים שונים? אני רומה של 2GB או 4GB וכמובן שאני רוצה את המומלץ ביותר.. שאלה שניה מה ההבדל בין הדגם הטיטניום לרגיל בSANDISK? תודה

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by wow,

ודרך אגב מה מההירות של ATA?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. אני רוצה לקנות צורב dvd - ide ושמתי לב שיותר קל למצוא זהב אז אשמח אם תעזרו לי.. ראיתי כמה מומלצים כמו : samsung sh22 lg ghnp20 phioneer 115\116 דרך אגב שמתי לב שאין פה צורבי סוני ide שנחשבים לטובים ביותר לפי מה שאני מבין לא רשמתי תדגמים במדיוק אבל אני בטוח שהבנתם...אז איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by shahar1987,

שלום יש לי כונן קשיח של my passport היה איזה לילה אחד שעשיתי עדכון לכונן לא יודע מה שחקתי שם וכנראה שנעלתי אותו המחשב קרס למזלי הרע והכנון כבה באמצע כרגע לא נותן לי להיכנס לכונן וזה לא נותן לי גם לפתוח עפ סיסמא זה כאילו נעול הלכתי לטכנאי מחשבים שניסה בכל דרך ולא הצליח אני ממש מיואש ולא יודע מה לעשות חייב את עזרתם בנושא בבקשה כל החיים שלי שם

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.