אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום 8) אני בניתי את המפרט שהכי מתאים לי אבל די נתקעתי בחלק של הכונן הקשיח. בכל השאר אני מסודר. הבעיה היא שאין לי מושג איזה שילוב של כוננים יהיה מספיק מהיר בשבילי אבל גם יתן לי מספיק מקום לאכסון. אני מעוניין במינימום 1.2TB שאוכל לאכסן בהם את מערכת ההפעלה, דרייברים, משחקים, תוכנות, שירים, סרטים וכו'. אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תגזול מההארדיסקים המסכנים את כל מהירות העיבוד, אם יש איזושהי דרך לסדר את זה חוץ מ-2 מערכי RAID נפרדים זה יהיה נפלא. בכל מקרה, התקציב הוא 1500 ש"ח ושוב, אני מעוניין במקסימום מהירות תוך כדי שהשטח המינימלי יהיה 1.2TB. אין לי שום בעיה עם RAID, הלוח תומך ב-0, 1, 5 ו-0+1. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נפלא
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני צריך דיסק קשיח נייד לצורך אחסון לכידת וידאו גם בבית וגם במעונות בלימודים. עשיתי חיפוש ועדיין לא הצלחתי להבין מה יותר טוב בשבילי: מוצר קומפלט סדרתי או לקנות מארז בנפרד ודיסק בנפרד ולהרכיב. האם מארז חיצוני טוב מאלומיניום ללא מאוורר (כגון vantec thermaltake) טוב יותר נגיד מהמארז של WD עם המאוורר? נ.ב. - אם אני הולך על קניה בנפרד של מארז סביר להניח שאני כבר אשתמש בWD6400AAKS שיושב אצלי במגירה סגור באריזה- אבל אין לי בעיה לקנות משהו נוסף אם זה יהיה יותר טוב בגלל שזה לצורכי וידאו נראה לי אני אוותר על גדלי 2.5" בכלל הסלד הנמוך. בלפטופ אין ברירה ואני אסתפק בחיבור USB2 , בבית אני מעדיף ESATA ולכן מחפש מוצר שכולל הכל בבאנדל.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני עוד נמצא בעידן הפנטיום, ולוח האם שלי אינו תומך בממשק SATA כאשר נקרעה הגומייה (כנראה התייבשה מתנאי חום-קור בארצנו) בצורב הוותיק שלי מבית ASUS לאחר כ4 שנים קניתי צורב חדש מבית LG, שעושה עבודה נפלאה, אך כאמור מחובר בממשק IDE במחשבה עתידית לקניית מחשב חדש, ניתן לחסוך כ-120 ויותר שקלים בשימוש בצורב הנוכחי במפרט החדש או לחילופין, להשקיע את הכסף הנוסף הזה לקניית צורב SATA והרי השאלה שלי: במידה ואינני יודע שהחליפו לי את הצורב לאחד הפועל בממשק SATA, אבחין בכל שינוי בפעולתו בהשוואה לקודם המחובר בIDE? או במילים פשוטות: יש הבדל מורגש/מובחן בין שתי הטכנולוגיות? ואם כן, במה הוא מתבטא? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, האם יהי הבדל כלשהו אם אשתמש ב-SD למכשיר אלקטרוני או בMIRCO SD בנמצא בתוך מתאם ל-SD רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
האם ניתן וכיצד לצרוב בצורב DVD סרט ולהדביק לו אכשיהו תרגום ללא צריבתו על הסרט עצמו אלא דרך הדבקה המניו
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון : 1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ? 2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ? 3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ? אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
דעתכם על EVO 950 של סמסונג על הלוח שכתבתי בכותרת. הלוח מתאים גם ל-2260 וגם ל-2280. מה אומרים? שווה לרכוש או שאוותר וארכוש SSD רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי התקנתי וינדוס 7 64 ביט אני רוצה לאחד כוננים ולפצל עם תוכנה כמו פרטישן מגיק אבל היא לא תומכת ב64 ביט יש תוכנה אחרת שתומכת?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הרעיון הוא לגבות 111GB של מוזיקה (אל תשאלו ) הדיסק לא יעבוד על בסיס יומיומי, ככה שלא משנה לי כמה באפר או RPM. העיקר שיתאפשר להעמיס עליו את כל החומר ולהניח אותו בצד. חיבור SATA יהיה אידאלי בשבילי בתודה מראש, הבורקס
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את הדיסק אחרי שהמליצו לי עליו ואני רוצה לדעת אם המהירות תקינה בנצ'מרק מהWD שלי, ובנצ'מרק מהסיגייט החדש: הכל בסדר? מה זה random access time? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, כרגע אני משתמש עם WD250GB שמלא כמעט עד אפס מקום.. האם הוספה (בראש שלי כרגע זה 640 GB) של HD נוסף תעזור בשיפור מהירות המחשב? להתקין וינדוס על מחיצה יותר גדולה ושאר התוכנות וירקות על מחיצה אחרת / HD נוסף...תעזור בשיפור? תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברים אני צריך קצת עזרה,אני מחפש בקר IDE שיתמוך ב2 הארד דיסקים ATA-100 ,אני שם לב שיש בקרים עם רייד ובלי רייד,שאלתי היא מה זה רייד בדיוק והאם אני זקוק לזה? ואיך בדיוק מגדירים את ההארד דיסקים עם כרטיס כזה? האם זה יותר מסובך מאשר שהם מחוברים רגיל (על לוח האם)?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש סטה 2(הלוח שלי תומך) אבל הווינדוס והביוס לא מזהים אותו רק ה-raid מזהה שיש הרדיסק אבל אני לא ידוע מה לעשות עם זה אין לי כונן דיסקטים בשביל לנסות להתקין כמו שרשום בחוברת של הלוחם אם למישהו יש דרך/דרייבר שיוכל לעזור לי שהמחשב יקלוט את ההרדיסק :<?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מתקין WIN7 שדורש ש-XP יהיה מותקן במקור - אני מפרמט את הכונן, מתקין XP ואז ישר מתקין WIN7. האם גם במצב זה מתבצע ב alignment שחשוב לביצועי SSD?
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני מספר ימים דיסק קשיח 1.5TB של סיגייט. חיברתי אותו והוא מזוהה גם בביוס וגם בווינדווס XP SP2 כ500GB. (לא בדקתי בלינוקס, אבל אני מאמין שאין טעם אם בביוס הוא מופיע כ500, נכון?) עדכנתי את הביוס לגירסא F12 (לוח האם: P35C-DS3R, בעדכון F8 נאמר שתוקנה הבעיה שכונני 1TB מסויימים הוצגו כפחות) העדכון עבר בהצלחה אבל הדיסק הקשיח עדיין מזוהה בתור 500GB. ניסיתי עם SEATOOLS של הדוס - זה מזוהה שם כ1500.301GB. חיברתי למקום אחר בלוח האם, אותו הדבר. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחיר יחידה הוא 18 ש"ח. נגיד כך... זה לא דיסקים לשימוש יום יומי בגלל מחירם אך זה יכול להיות נחמד למי שצורב תוכנה כל שהיא ורוצה דיסק מיוחד במינו. בכל מקרה כבעל צורב Label Flash אני שמח שסוף סוף אפשר להסיג אותם.
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי. יש לי דיסקים של 4.7 של VERBATIM אני מנסה לצרוב עליהם 4.5 והתוכנה אומרת לי שאין מקום בדיסק... התוכנה היא NERO. מה אפשר לעשות חוץ מלקנות דיסקים חדשים של חברה אחרת?
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 חברות ורבטים DVD+R 16X http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817507003 או TAIYO YUDEN DVD+R 8X (2 כאלה) http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16817172111 מה יותר טוב המחיר כמעט אותו דבר אז זה לא מהווה פה פקטור איזה יותר שווה לקנות? נ.ב הצורב שלי תומך ב16X תודה מראש טל
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום דיסק קשיח של Western Digital מדגם Caviar Green 1TB שהיה בשימוש במחשב מק. הדיסק פורמט לMS-DOS במק ועכשיו כשאני מנסה לשים אותו אצלי בפיסי, בשילוב עם דיסק קשיח ראשי SpinPoint F3 500GB, הוא לא מופיע. בביוס אני יכול לראות אותו, הוא כרגע מוגדר כסלייב.. לוח אם MA78LMT-US2H יש פתרונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש עם כונן WD של 640GB וכאשר התקנתי את הוינדווס וחילקתי את הכונן למחיצות הקיבולת הכללית של הכונן היא610GB למה זה קורה, והאם יש פתרון לדבר כדי שאוכל לנצל את ה-30GB הנוספים??? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-