אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! יש לי לוח מסוג GA-8I955X Royal . http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I955X%20Royal.htm ויש לי את ההארד דיסק הזה: Western Digital 7200RPM 200GB/8MB Cache SATA II - 300 וכדי שהמחשב יזהה אותו אני חייב לכנס לביוס ולהגדיר שה- RAID יהיה DISABLED . השאלה שלי האם עדיף לי לקנות : Western Digital 7200RPM 250GB/8MB *RAID Edition* SATA150 פשוט מהשם זה נשמע יותר טוב, לכן רציתי לשאול אם מדובר באיכות ומהירות יותר טובה, ואם זה יותר טוב ללוח כי אז לא צריך שאבחר שה- RAID יהיה על DISABLED . אשמח לקבל תשובות ענייניות! תודה!
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם צריך להגדיר שיהיה על IDE או על ACHI? לוח כתוב בצד.. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן חיצוני, זול ככל הניתן של 2TB. העניין הוא ההבדל בין USB 2 VS 3. ההגיון בהתחלה אמר לי שלא אמור להיות הבדל בין הכוננים משום שההארד דיסק עצמו איטי ככה שההבדל אמור להיות מורגש בחומרה אחרת ולא בכוננים אבל קראתי עכשיו כתבה בנושא ולאור הכתבה הוא אמור להיות מהיר יותר פי 3.5 לכוננים. בהנחה שאני צודק, מצאתי כונן אחד כזה זול אבל אני לא מכיר אותו ולכן אשמח לשמוע את דעתכם או לחילופין לקבל הצעה למשהו אחר. Samsung STORY Station 3.0 2000GB HXDE020EB http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=D2020EB&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he אגב, המטרה היא גיבוי ענק של מדיה. הכונן יהיה מחובר כל הזמן ואני אעבוד איתו אבל לא יהיה עליו מערכת הפעלה או משהו כזה או …
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מרוב יער לא רואים את העצים,פשוטו כמשמעו.קראתי הרבה מדריכים בנושא צריבת סרטים בצורב דיוידי ופשוט הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר לא הצלחתי,כפי שנאמר "קראת מרובה לא הבנת".חחחח . בקיצור יש לי את הסידרה lost ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק דיוידי עם צורב דיוידי ולצפות במכשיר דיוידי רגיל בבית. והרי לפניכם פרטי אחד הפרקים" lost18[1].213.hdtv-lol.srt עם תרגום מובנה פורמט הוידאו: xvid,mpeg4 איכות הוידאו:992kbps, 2-pass VBR תמונות לשנייה: 23.976Fps רזלוציה סופית: 624x468 פורמט הסאונד: mpeg Layer-3 איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps איך אני צורבת ואו צריכה לערוך את הסרט על מנת שזה יפעל במכשיר דיוידי רגיל שיש בכל בית מה אני צריכה לעשות בדרך הפשוטה ביותר ואו המהירה תודה …
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני לא יודע תאמת אם זה קשור לכאן אבל אם לא תעבירו.. יש לי כונן DVD שקניתי (הבעיה גם הייתי בצורב הישן). עכשיו שאני מכניס דיסק אני אמור לראות חלון קופץ נכון ? אז הדיסק לא מזהה לי אוטומטית את הדיסק מה אני עושה כדי לסדר את זה ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה המצב חברה? על פניו נשמע כתמחור לא רע לדיסקים סבירים, מישהו ניסה כבר? המחיר בלירה 245 שקל, העניין הוא שב vcdhelp הביקורות מעורבות ברגע שזה לא של ווברטים. הקיצר האם מישהו ניסה? או שיודע לתת לי תשובה האם הקניה כדאית? http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=250&cat=24 מקווה לשמוע חוות דעת. the Z-Guy
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
על המחשב שלי כבר יש וינדוס שמותקן בכונן ישן, היום קניתי הרדיסק חדש חיברתי אותו למחשב הוינדוס זיהה אותו וגם הביוס אבל הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי". איך אני מתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
קניתי דיסק חדש 80 ג'יגה 8 מגה ושמתי אותו בMASTER עם הג'אמפר.. זה גרם לתקיעות והכל אז הוצאתי את הג'מפר שלו והכל טס אפשר לעבוד בלי ג'מפר? כי אני עכשיו ללא בעיות בכלל הכל טס
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי! ברשותי דיסק USB3 כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה WIN7 ULTIMATE , עד כאן הכל תקין.. לאחר כדקה מופיע הודעה שיש צורך בסריקת הדיסק לאיתור תקלות.. לפעמים אני מצליח לנגן את קבצי המוסיקה שעליו ולפעמים פשוט הכל קופא ואין תגובה ללחיצות העכבר וכל מערכת ההפעלה נתקעת..ניסיתי לעשות SCAN DISK כאשר 2 האפשרויות מסומנות ..הסריקה מתחילה אבל שום דבר לא קורה ..הבר בתחתית לא מתקדם לשום מקום.. אנא עצתכם!
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום, כשאני צורב מוזיקה מהמחשב לדיסקים רגילים לא אמ פי שלוש, אז כשאני מתחיל את הצריבה הבאפר עומד על 98%.. אני לא יודע מתי בדיוק אבל לפני האמצע בערך ב 20 אחוז משהו אני חושב, הוא מתחיל להשתולל בטווח האחוזים שבין 93%-98%... עכשיו בדרך כלל אני צורב DAO, אולם צרבתי היום גם ב TAO וזה יצא אותו דבר בטראקים הראונים החוזים היו 98 ואחר כך זה השתולל בשירים הבאים.. אני תמיד בודק אחר כך בסידי ספיד שבא עם נרו (גרסא 6++) ואו שיוצא בהתחלה איזה 50אלף משהו c2 errors או שהגרף נראה ממש מוזר לא קו ליניארי.. משהו מבולגן כזה.. ובכל זאת אני יכול לשמוע בסדר את הדיסקים.. האם זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הבנתי שבשלב יותר מאוחר אמור לצאת עדכון ל LG 4120 שלי שיתמוך
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
במחשב שלי יש מערך RAID המורכב משני דיסקים קשיחים של 320 ג'יגה, בסוג חיבור SATA המערך הזה לא נראה בדוס, ואי אפשר לפרמט את המחיצה של חלונות דרך חלונות.... אני מעוניין לפרמט רק מחיצה אחת במערך ולא את כולן... למישהו פיתרון? בבקשה....
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
לפני שלושה שבועות בערך במקום שאני עובד בו קנו 2 מערכות מחשבים זהות רק שבמחשב אחר שמו HD של Seagate 160GB בחיבור SATA ו HD נוסף עם אותם נתונים רק של WD בחיבור SATA גם הוא (מכיוון שלא היה לחנות במלאי Seagate נוסף הבוס שלי קנה WD במקום הסיגייט). המחשב השני עם ה WD בהתחלה עבד כמו שצריך (מע' הפעלה הגיעה מותקנת) עד שיום אחד המחשב הזה לא הפסיק לעשות רסטארטים אוטומטים. חשבתי שאולי יש בעיה של דרייברים או בעיית חום כלשהי כי התקנתי כרטיס רשת אלחוטי חדש אבל זאת לא הייתה הסיבה מכיוון שביטלתי את הרסטארט האוטומטי (לפני שהבעיה התחילה) ועדיין XP סירב לעלות והמשיך ברסטארטים האוטומטים. לא הייתה לי ברירה מלבד לפרמט (מה שהיה לוקח פחות זמן מאשר לעלות על התקלה), אחרי הפרמוט הכל עבד כמו שצריך, כ…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הרעיון הוא לגבות 111GB של מוזיקה (אל תשאלו ) הדיסק לא יעבוד על בסיס יומיומי, ככה שלא משנה לי כמה באפר או RPM. העיקר שיתאפשר להעמיס עליו את כל החומר ולהניח אותו בצד. חיבור SATA יהיה אידאלי בשבילי בתודה מראש, הבורקס
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי,ברשותי HD חיצוני של WD. האם ניתן להחליף בו את ה-HD? איך? זה הדגם: http://www.meganet-pc.co.il/Product.aspx?ProductID=321 תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את הדיסק אחרי שהמליצו לי עליו ואני רוצה לדעת אם המהירות תקינה בנצ'מרק מהWD שלי, ובנצ'מרק מהסיגייט החדש: הכל בסדר? מה זה random access time? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש עם 1000 GB ויש רק 931 בפועל זה תקין?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של 500 ג'יגה שעמוס בסרטים, ומן הסתם לא כל היום אני יושב וצופה בסרטים שבו. יש לי 2 שאלות: 1. האם הבלאי של הדיסק הזה הוא פחות באופן משמעותי מהדיסק השני שבו מותקן וינדוס וכו'. 2. האם אפשר לכבות את הדיסק הזה ולהדליק אותו רק כשאני רוצה לצפות בסרט,כדי למנוע בלאי נוסף.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב NEC 4551 ואמרו לי שנגמר המלאי אבל הם יכולים לתת לי את 4571 באותו מחיר. האם 4571 הוא צורב טוב יותר ובאמת כדאי לקנות אותו במקום ה4551 ?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי! מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1) WD: 500 GB,SATA 2,16MB Buffer שנתיים אחרית, 404 ש"ח 2) Seagate: 500 GB, Sata 2, 32MB Buffer חמש שנות אחריות, 339 ש"ח לכאורה לסיגייט יש יתרון גם ב-BUFFER, גם במס' שנות האחריות וגם במחיר (65 ש"ח הפרש), אבל בחנות טוענים שעדיף לי WD כי הם יותר אמינים. לדעתכם הWD יותר אמין שעדיף לשלם עליו יותר ולקבל פחות BUFFER, ופחות אחריות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-