עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. תודה, בז'נגלו.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by eliau21071981,

מסקרן אותי לדעת נכון שקונים נגיד 160 ג'יגה אז בפועל אני רואה רק 149 ג'יגה אני רואה את זה המון הכל מיני סוגים גם שהיה לי 80 ראיתי רק 73 אפשר הסבר בבקשה?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by ofer_mat,

תודה מראש

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  4. מישהו יודע כמה יעלה בערך הכונן טרה שהולך לצאת?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  5. Started by Semyon171,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6282ea והכונן DVD הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא מזמן . [מן הסתם שהוא לא צורב גם] כשאני פותח 'המחשב שלי' הכונן מופיע ככונן DVD רגיל [לא צורב],ואני מצליח לקרוא רק דיסקים רגילים איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש

6. שלום, כפי שכתבתי בפוסט האחרון שלי, אני קונה מחשב חדש ויש לי כרגע דיסק קשיח 60GB במהירות 7200RPM של SEAGATE עם BUFFER רגיל של 2MB. כבר הבהרתם לי שאין הרבה שינוי בין PATA ל- SATA אבל אני עדיין מתלבט אם לקנות דיסק קשיח עם 8MB של BUFFER. מה ההבדלים בביצועים? בתודה מראש, עומר שקדי.

7. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני רוצה לקנות HD אין תקציב אבל אני מאמין שאני לא רוצה להשקיע יותר מידי. אני צריך את הדיסק קשיח הכי אמין שיחזיק הרבה זמן, שיהיה מהיר, אבל הכי חשוב שייהיה חזק ואמין, שלא ישרף אחרי שנה ולא ישרף אחרי קצר חשמלי. אני צריך HD פנימי. המלצות לגדלים : 500,750,320. שאלה נוספת. האם כדאי לקנות כבר "שרת" כזה שאפשר לחבר אליו HD במקום למארז של המחשב? האם זה מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  8. Started by yosi-m,

שמתי לב שיש על הכרטיס סקזי שלי חיבור חשמל (כתוב עליו גם + - - + ככה שאני בטוח שזה חשמל) . זה חיבור חשמל כמו של כונן דיסקטים פשוט. למה מיועד החיבור הזה ? אם אני יחבר אליו חשמל הביצועיים יעלו ?

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  9. שלום, יש לי HTPC עם HDD אחד של 500GB המחולק ל-2 מחיצות. מחיצה אחת של מערכת ההפעלה (ווינדוס ויסטה) ומחיצה אחרת של כל הקבצים (סרטים, תמונות מוזיקה וכו'..). ה-HDD הוא של WD, 16MB באפר ופועל בקצב של 7200RPM. בנוסף לזה (לא מחובר למחשב, יושב בצד בכלל..) יש לי HDD של 40GB. יש לו 8MB באפר ופועל גם ב-7200RPM. השאלה שלי היא בעצם מה עדיף, להישאר ככה (מחיצה ל-OS ועוד מחיצה לקבצים) או לעבור למצב של מערכת הפעלה על ה-HDD הישן יותר וHDD שלם לכל הקבצים. מה אתם ממליצים? אין לי בעיה של מקום. ה-80GB (תוספת של עוד כונן של 40GB וגם עוד 40GB של מערכת ההפעלה יתפנו מהכונן של ה-500GB) הנוספים האלו לקבצים לא ישנו לי הרבה. השאלה שלי היא מה עדיף מבחינה של יעילות...

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  10. האם מותר (טוב, בעצם אני מניח שמותר) או יותר נכון האם זה טיפשי להרכיב הארד דיסק ישן (אני מניח שהצילום המצורף מפרט את נתוניו) על מחשב עם מעבד ולוח אם חדשים (מעבד AMD 4000). כי אני לא צריך הארד דיסק חדש. אני לא שומר המון דברים בכונן ולכן אחליף אותו רק אם הוא ממש יוריד את הביצועים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  11. Started by Tchr0,

יש לי הארדיסק IDE ממחשב ישן שכבר לא עולה [לא יודע למה] יש עליו כמה דברים שאני רוצה להעביר למחשב הנוכחי [חיבור SATA] איך אני יכול לעשות את זה? ואם על הישן מותקנת מע' הפעלה זה משנה? תודה

12. Started by erezMASTER,

שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by manticore,

קניתי הארד דיסק SATA ואני לא יכול להתקין דרייבר בשבילו כי אין לי כונן של דיסקטים יש איזה דרך אחרת? דיסק און קי אולי??

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  14. אם מישהו יודע יכול להסביר איך?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. האם אפשר לשלב דיסק IDE 7.2K ודיסק SATA2 7.2K על לוח NF4 אולטרה של DFI? והאם זה כדאי בכלל? יש לי עכשיו דיסק של 40 IDE ואני קונה עכשיו דיסק של 320 SATA2 אם אפשר לשלב אז חשבתי לשים ב40 IDE את הווינדוס וכל התוכנות ובשני את ההורדות סרטים וכו'... אם אי אפשר אני יעשה מחיצה בדיסק של ה320 בשביל הווינדוס לא מזיז לי ה40GB הנוספים האלה פשוט כדי לנצל את השני ולא לזרוק אותו בארון תודה מראש טל

16. Started by fffSSS,

יש לי דיסק של שירים במחשב איך אני מעתיק את השירים האלו למחשב שאני מעתיק רגיל אז זה מעתיק רק קצורי דרך איך אני מעתיק את כול השיר?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

אני לא מבין גדול בהארדיסקים חיצוניים אבל אני מחפש לקנות אחד כזהת אמנות ושטח אחסון הם שני הדברים העיקריים שאני מחפש אבל גם שלא יהיה איטי מדי אז בבקשה תמליצו לי על אחד טוב ואם צריך אז אפשר אולי לחרוג מה 500 ש''ח תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  18. Started by jackofalltrades,

אני אשתמש בו בעיקר כדי להעביר את כל הקבצים שלי בין המכללה למחשב בבית. אני מתכנן להריץ _ממנו_ את כל התוכנות שאעשה בהן שימוש (דפדפן, אופיס). חשוב לי שיהיה קטן (לכן וויתרתי על האופציה של כונן HDD נייד).

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. אחרי שאני צורב דיסק אני לא מצליח לבצע סריקה בCD SPEED אין לי אפשרות ללחוץ על START וזה נראה כאילו הוא מזהה אותו בCD רגיל ולא DVD(תמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Grim Reaper,

קניתי לאחרונה את הצורב והוא לא מוכן לצרוב לי דיוידי מעל למהירות 12 (למרות שהוא תומך ב 18 ולדיוידי זה ספציפי הוא יכול לצרוב 16). מעניין שהבעייה נמצאת רק במחשב שלי משום שבמחשבים אחרים זה צורב ללא בעיות. גם דיסקים רגילים נצרבים רק במהירות 36. מישהו יודע את הסיבה?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by Black_Devil,

יש לי הארד דיסק של 80 ג'יגה, שפעל כבר שנה+ הדיסק הראשי שלי מחובר עם SATA הדיסק הנ"ל מחובר בIDE הבעיה היא שהמחשב מזהה את הדיסק בהתחלה, אבל שהוא נכנס לווינדוס הוא לא מזהה אותו. בdevice manager הוא מראה אותו, אבל My Computer הוא לא מראה אותו. נכנסתי ל- Event Viewer וקיבלתי את ההודעה הבאה: The Logical Disk Manager Service failed while registering for device handle notifications on device \\?\storage#volume#1&30a96598&0&signature30002foffset7e00length12a14b8200#{53f5630d-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}. Win32 Error: 2. אם אני עושה בdevice manager דיסייבל ואז אנאייבל להארד דיסק הנ"ל הוא מראה אותו בMy Computer. איני יודע איך לסדר את זה. אודה למי שיוכל. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם רציתי לדעת למה הבדל המחירים כל כך עצום בDOKs הזהים בנפח ושנים בחברה ? חיפשתי לקנות DOK בנפח של 8G וטווח המחירים נע בין 350 ל 1800(!!) שקל מה ההסבר לזה ? ומהו מחיר נורמלי לדיסק און קי בנפח 8G ? ועל איזה נתונים צריך להסתכל ? תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  23. Started by ZeppeliN,

אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  24. אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים