אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי במדיות במקרה של דיוידי שהן של SAMSUNG וכשאני מכניס אותן לצורב אז התוכנה אומרת שהיצרן שלהן BeAll G00001 אני אישית לא שמעתי אליו כלום, חיפשתי קצת בגוגל וזה העלה הרבה אתרים אבל שום אתר עם ביקורת כלשהיא עליו בגלל זה אני שואל אותכם.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
והנה קישור כי המחיר נראה לי שווה ... http://www.comjet.co.il/Product_page.asp?PID=403
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה סמרט ריספונט לSSD שלי הוא רושם לי בלוח בקרה לאחר שלחצתי על האץ - בחר כונן להאצה =מכאני וכונן למטמון= SSD ואז הוא מראה לי את חלון האזהרה הזה שאומר שכל הנתונים יימחקו בכונן מטמון ולבחור כונן מטמון והאצה . : http://www.*צונזר*/my/490329164080.png מה לעשות עכשיו ? ומה הקשר למחוק נתונים ? הגדרתי מראש מערך RAID בביוס כמו שהדרכתם כאן , וזה לוח אם שלי - GA Z77 D3H חייב עזרה חברים , תודה מראש ושבת שלום !
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
JBOD- Just A Bunch Of Discs אמרו לי שזה דומה לRAID ועושה שאם מחברים שני הארד דיסקים או יותר שלא משנה איזה דגם הם או שלא חייבים להיות אותו גודל, אז הם מתפקדים כהארד דיסק אחד.. האם זה נכון ואיך עושים את זה בדיוק והאם יש בזה סכנות (חוץ מזה שאם אחד מת אז כל השאר מתים)...??
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ושמתי לב שכולם מדברים על verbatim קניתי דיסקים של סוני ובינתיים הם נראים לי אחלה.. אשמח לקבל המלצה ממישו שמשתמש בהם לאורך זמן.. ודרך אגב אשמח לקבל המלצה על הרדיסק 500 GB של WD mybook (אני מתכוון לסוג השחור הפשוט usb2) תודה..
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה שהפכה למוכרת בישראל תודות לדגמים בינוניים במחירים טובים משיקה את כונן האחסון המתקדם ביותר שלה עד כה - שמכוון באופן ספציפי ליכולת הרחבת האחסון הטרייה בקונסולה המצליחה של סונילכתבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
מותג צנוע מהמזרח הרחוק הוא הראשון להציע כונן SSD שמבוסס על בקר ה-SM2262 של חברת Silicon Motion לכתבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.ebay.com/itm/Seagate-1TB-32MB-7200RPM-SATA2-Hard-Drive-FREE-SHIPPING-/320880421800?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ab5f6aba8#ht_1484wt_1139 הוא מוכר 1TB של סיגייט ב 35$. למוכר יש 30 פידבקים חיוביים. הפידבקים הם על מוצרים בעלי ערך, לא על דברים בדולר. האם לדעתכם המחיר הזה הגיוני, ושווה להסתכן ולקנות?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני מוכר את ה OCZ vertex 2 sata ii SSD 60GB חדש בקופסא שמעולם לא נפתחה! נקנה בארה"ב עם 3 שנים אחריות לפני כמה ימים. יש קבלה לאחריות. חשוב להזכיר הדגם כמאט ולא נמכר בישראל... חדש לגמרי מעולם לא נפתח כמו לקנות מהחנות... הנה כמה תמונות : 350 ש"ח אביב -0509047087 avivsahar3@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היו לי שני הרד-ידיסקים בRAID ביצועים (שני הרדיסקים שנראו למחשב כמו אחד ועבדו כמו DUAL CHANNEL) אחד מהם מת (יהי זכרו ברוך) ואני חייב לשחזר משם תמונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום, HD 500G חדש (ללא שימוש) במחיר מציאה, במידה ויש צורך כדאי לקנות! לפרטים - 0507200741
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11675 The TDK Professional Disc, which uses a blue-violet laser with a short wavelength for recording and playback, boasts a capacity of 23.3GB approximately five times that of DVD media as well as a rapid transfer rate of 72Mbps. Thanks to its random data access capability and other features available only from optical disc media, it can be expected to find growing acceptance in broadcasting applications. פששש,כל מה שנשאר לחכות זה למכשיריפ במחיר סביר,לסרטים בפורמט הזה ולכל הבלאגנים של הפורמטים HDDVD ו בלו-ריי ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי בכונן הזה שימוש לפני איזה שבועיים והכול עבד בסדר ועכשיו פתאום יום בהיר אחד אני בא לעשות ריסט למחשב והווינדואס מציג לי הודעה שגיאה : WINDOWS - DIVE NOT READY THE DRIVE IS NOT READY FOR USE ; ITS DOOR MAY BE OPEN. PLEASE CHECK DRIVE A: AND MAKE SURE THAT A DISK IS INSERTED AND THAT THE DRIVE DOOR IS CLOSED קיצר אני לא מבין מה הולך כאן שפתאום הכונן הקטן לא עובד והמנורה הקטנה גם לא עובדת הוא פשוט לא מנסה אפילו לקקרוא.. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי דיסק שכתוב עליו 800MB 90 דקות... שאני מכניס אותו NERO מזהה אותו כ700MB וגם סתם שאני עומד על האיקון של הצורב במחשב שלי הוא כותב גם 700MB מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי... אני שוקל לקנות צורב DVD, אחד השיקולים הוא אם אפשר יהיה לנגן את הדיסקים שאני צורב במכשיר DVD מסוים שיש לי, אמרו לי שפעם ניסו להכניס לו דיסק צרוב...אין לי מושג איזה סוג ואם זה היה בכלל DVD, ושהדיסק נתקע בפנים... מישהו ניסה, יודע על דיסקים שנתקעים? יודע איך אפשר למנוע את זה? ויודע אם המכשירים הישנים יכולים לנגן דיסקים צרובים חדשים? תודה
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי! האם קיים מכשיר שמסוגל "להתחבר" לכונן CD\DVD\ETC ולהחליף דיסקים באופן אוטומאטי?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה, אני זוכר שראיתי כתבה על מכשיר כזה, אבל אני לא זוכר באיזה עיתון או גליון...
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מכשיר שיכול לקלוט דיסק קשיח חיצוני מחיבור USB ומקליט עליו קטעי וידאו ורציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לחבר אליב את המחשב הנייד שלי (דרך כבל usb-usb) ושהמכשיר יקלוט את המחשב הנייד כדיסק קשיח חיצוני? אני מודע לזה שאם אני פשוט יחבר עם כבל usb-usb זה לא יעבוד אז אני בעצם מבקש תוכנה שתעשה את הדבר הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הסיפור מתחיל הרחק לפני 11 חודשים שקניתי מחשב חדש, קניתי אותו עם צורב LG, שכמובן נדפק לאחר חצי שנה, למען הסר ספק, והשקט הנפשי המרתי את הצורב (בתשלום כמובן) ל TEAC 52X24X52, שגם הוא למרבי הפלא נדפק לאחר שלושה חודשים, עכשיו החלפתי ל LITE ON 52, מה היה עדיף לקחת TEAC חדש, או שמה שקיבלתי בסדר?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
במשך זמן רב אמרתי לכם שהמדיות שלי טיאק והיה לי ויכוח עם כמה, על האיכות. היום ניסיתי לגבות עם תוכנת ארקוניס ונאמר לי שהמדיה מסוג נחות כאשר הכנסתי את המדיה של LG התוכנה החלה לגבות. מהיום אני מפסיק לקנות טיאק, רק חבל שיש לי 100 DVD ו-100 CDR של טיאק אי לכך ובהתאם לזאת אני מתנצל בפני כולם שהתווכחנו לריק.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התרגלנו למאבקים בין השמות הללו בתחום הכוננים הקשיחים, אך כעת נראה שהתחרות מתרחבת אל מחוזות חדשים - כשה-IronWolf החדש ניצב מול החדשים במשפחת WD Redלכתבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
- 1 follower
-