אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שנה טובה לכל חברי הפורום!!! ועכשיו לשאלתי: אני מחפש לקנות צורב, ואבקש לקבל המלצות לגבי איזה צורב אני צריך לקנות. בעיקר השאלה שלי מפנית לגבי חברות המייצרות צורבים - האם יש עדיפות משמעותית לחברה זו או אחרת? או שכולם אותו דבר? ההפרש במחירים אינו רציני, 50 שקל לכל היותר, ממה שראיתי, אז כסף זה לא העניין... תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי יש שני כוננים של WD ורעש שהם מפיקים הוא בילתי נסבל בשעות הלילה . האם ניתן לפתור את הבעיה ,ואיך?בלי לקנות חדשים או לכבות את המחשב כמובן . תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני קונה צורב DVD מחר מחרתיים אני צריך הממלצה של צורב DVD בין המחירים 300-400 ש''ח לינקים מחיר והמלצה תודה רבה compman112
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
יש לי התלבטות מכיוון שהמחשב שלי נורא איטי למרות שהוא מחשב גיימרים טוב מאוד, והמשחקים רצים עליו מהר מאוד, אבל פעולות פשוטות נתקעות (כמו גלישה באינטרנט, שימוש באופיס ועוד דברים יומומיים אחרים..)(ההארד דיסק שלי הוא מסדרת caviar green של WD ולא שמתי לב לזה כשבניתי את המחשב). בקיצור, ההתלבטות שלי היא בין הארד דיסק כמו Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX שנחשב למהיר ואיכותי בין ההארד דיסקים הרגילים. לבין, הארד דיסק מסוג SSD בנפח של 40 GB, שיריץ את הווינדוס ועליו יותקנו הדפדפן ואופיס ועוד דברים שצריכים לעבוד מהר, ומאחוריו יעבוד הcaviar green שלי (500 GB) לשמירה של דברים כבדים כמו משחקים וסרטים. אז.. מה כדאי? ואם HDD אז האם כדאי 10,000 RPM? ואם SSD אז האם לקחת 25…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים של MAXTOR זהים בדגם, על אחד מהם מותקנת מערכת ההפעלה,ואני רוצה להפוך את הדיסקים לRAID 1(כלומר שזה יעשה מירור לדיסק של מערכת ההפעלה) יש סיכוי לעשות RAID 1 מבלי למחוק את תכולתו של אחד הדיסקים? כמובן דרך הIntel Matrix Storage,ולא דרך כרטיס RAID או משהו..
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לדוד שלי נכבה המחשב וכשלקחתי את ההארדדיסק אלי אז ב WINDOWS הוא אומר ש1 הכוננים לא מפורמט אבל היה שם מידע ומידע חשוב האם יש דרך לשחזר את המידע הזה??? צריך עזרה מהר תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לאחד שני PARTITONS ל-1 (כוננים D ו F בתמונה), שניהם שייכים לאותו הרד דיסק אבל בעבר אחד מהם היה כונן C. ניסיתי לפרט את כונן F (שהיה פעם C) ללא הצלחה... איך אני עושה את זה בלי לפגוע במה שיש בכונן D? תודה לעוזרים. Uploaded with ImageShack.us
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברים שלום אני יודע שהמון פעמים עולה נושא איזה HD לרכוש אבל מתברר שלא תמיד יש את התשובה לכן אבקש תשובות ל: מה המשמעות של הסיומות של כל דגם הHD אם יש הHD שמתאים לשרת וגם למחשב נייח האם כל הHD מהדור החדש מגיע עם מאוור או צורת קירור כל שהיא האם הHD חצוני מגיע עם תוכנת גיבוי אשמח לקבל המידע בברכה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
יש לי אר דיסק אחד של sata2 16 mb ואר דיסק אחד ide 8mb האם הדיסק קשיח האיטי יאט לי את הדיסק הקשיח המהיר למהירות 8mb ? או שכל אחד יעבוד כרגיל לפי המהירות הטיבעית שלו?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי HD 80G של WD, בן שנתיים בערך שעשה לי בעיות לפני כמה חודשים. ממש עשה רושם שהוא קורס לגמרי (מסכים כחולים ורעשי "קליקים"). אח"כ הוא חזר לעבוד רגיל (אולי קצת איטי יותר). עכשיו בדקתי אותו ע"י תוכנת בדיקה של WD ושם הוא נמצא תקין. מצד אחד אני שמח, מצד שני אני רוצה לממש את האחריות לפני שיעברו ה-3 שנים. יש איזה תוכנה יותר אגרסיבית לבדיקה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אחרי שיטוט בפורום קיבלתי תשובות חלקיות אז בכל זאת אני שואל יש לי שני דיסקים קשיחים במחשב אחד -רפטור של WD 36 גיגה שני 200 גיגה של WD - SATA I 8MB על הרפטור יושבת מערכת ההפעלה והשני משמש לאחסון שאלתי היא כזו אני רוצה להחליף את ה -200 ב320 של סיגייט עם 16 מגה זיכרון וחיבור SATAII. האם זה כדאי וכמה זה ישפר את הביצועים של המחשב. חשוב לציין שאני עובד בעריכת וידאו.לכן הדילמה. הבנתי שלסיגייט יש 5 שנים אחריות ואת ה NCQ מה שאין ל WD. תודה רבה על העצות\תשובות. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193879.0 אשמח לקבל הבהרה למה SATA II אינו 3GB לפי מה שאני יודע ככה זה הולך UDMA 66 UDMA II 100 UDMA MAXTOR 133 SATA I 150 SATA II 300 אז אם אני רוצה את התקן האחרון הכי מה…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היו לי 2 הארדיסקים על המחשב, כשכל אחד מהם מחולק ל-2 מחיצות, ויש לי מחשב נוסף. פירמטתי את הראשוני, עליו מותקת מערכת ההפעלה, ובזמן הזה חיברתי את המשני למחשב השני כי הייתי צריך לעבוד איתו. הכל טוב ויפה, היה לי קצת בלאגן עם הראשון אבל בסוף הסתדרתי, הצלחתי להתקין עליו מערכת הפעלה. אני מחבר את ההארדיסק המשני ו....בעיה הוא קורא את המחיצה הראשונה אבל למחיצה השנייה הוא לא מצליח להיכנס. הוא רושם שהיא לא מאותחלת ושואל האם ברצוני לאתחל... ואין זה רצוני כלל וכלל. ניסיתי להעביר שוב למחשב השני, למחשב נוסף (של חבר) אבל כלום לא עוזר. מה גם שכשאני נכנס לכלי ניהול בלוח הבקרה או לpartition magic הוא כל פעם רושם לי בעיה אחרת. פעם אחת כשניסיתי למזג את המחיצות הוא רשם לי שהגרסאות שלהם לא מתאימו…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הצורב הנ"ל נמצא ברשותי כשנה וחצי - בין השאר מידי פעם צורבת שירים כדי לשמוע באוטו. מאז שאני צורבת איתו יש הרבה בעיות קריאה באוטו, וזאת בניגוד לעבר כאשר עבדתי עם צורב CD ישן יותר ואיטי יותר. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיית מדיה - בדקתי מדיה של וורבטים ושל TEAC והתופעה זהה. מדיות צרובות מהצורב הקודם או ממקורות אחרים נקראות בקלות וללא בעיות באוטו. האם יש חשיבות גבוהה למהירות הצריבה? לכמה רצוי להוריד אם כן? היות ויש לי מחשב די ישן ולא הכי חזק, אני מקפידה לפני צריבות לאתחל אותו ולסגור כמה שיותר אפליקציות ברקע (למקרה שמישהו רוצה לדעת). תודה, ורד
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של סמסונג ולא מצאתי כמה פלטות יש לו. והאם הוא עדיף על הכונן WESTERN DIGITAL 640AAKA?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
משום מה שכחתי ואני לא זוכר איך עושים את זה??? אני זוכר שזה נמצא בניהול מחשב> ניהול דיסקים>? ושמה שחכתי מה עושים!?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין שתי הגירסאות של הדיסקים 2. מה מומלץ יותר למחשב HTPC 3. והאם יש צורך/כדאי להוסיף דיסק נוסף של 160GB עבור מערכת הפעלה ותוכנות
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD אין תקציב אבל אני מאמין שאני לא רוצה להשקיע יותר מידי. אני צריך את הדיסק קשיח הכי אמין שיחזיק הרבה זמן, שיהיה מהיר, אבל הכי חשוב שייהיה חזק ואמין, שלא ישרף אחרי שנה ולא ישרף אחרי קצר חשמלי. אני צריך HD פנימי. המלצות לגדלים : 500,750,320. שאלה נוספת. האם כדאי לקנות כבר "שרת" כזה שאפשר לחבר אליו HD במקום למארז של המחשב? האם זה מומלץ? תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שבחתימה ותהיתי לאן צריך להתחבר הHD SATA יש לי 2 חיבורים של INTERNAL (חיבור 3,4) ושני חיבורים של EXTERNAL (חיבור 1,2). לאן צריך הHD שלי להתחבר?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הדיסק הבא: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD אני חושב שהוא נותן את היחס מחיר לגודל הכי טוב. איך הוא לדעתכם? ושאלה נוספת - הוא עולה 390 ש"ח בערך ומופיע בהרבה חנויות. על אילו חנויות מהרשימה הבאה אתם ממליצים כאמינות והוגנות ביותר (בהנחה שהמחיר שווה לכולם): panda, World Expert , glob_net, logic Pc, Gama, e-net, Bug אם ישנה חנות אחרת כדאית אז בבקשה תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הבנתי שבשלב יותר מאוחר אמור לצאת עדכון ל LG 4120 שלי שיתמוך
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש הציעו לי בחנות לקנות שני כוננים קשיחים 1) sata - 74 gig 10k rpm 8mb raptor ------- אליו תישב המערכת (זה הכרטיס העיקרי החזק) 2) sata 2 - 200 gig 7200 rpm 8mb --------- פה צריך לשבת ה"מחסן" עכשיו מה ההבדל בין sata ל sata2? מה ההבדל בין 8mb ל 16mb? האם sata - 74 gig 10k rpm 8mb raptor חזק ומהיר מאוד? אשמח לקבל תגובות נוספות תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. דרך אגב שחכתי לציין שהמחשב החדש הוא מחשב נייד בגלל זה לא אוכל לחבר אותו ישירות. תמונה של הכונן: '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/26c8b5b977.jpg '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/2790519957.jpg תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדלים בין ריד 0 - 5 (ז"א מ 0 עד 5, 1 2 3 4 5 [אם יש :-\]) אם זה לא מקשה עליכם אז עדיף שזה יהיה לפי הקרטריונים הבאים: 1. כמה נפח יתבזבז בגלל הריד ? [ נניח שיש לנו 2 כוננים של 120 GB] 2. האם זה מוסיף מהירות \ מוריד מהירות 3. כל דבר אחר שאני לא מודע לו אני אודה למי שיוכל לכתוב שורה עם הסבר
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-