אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכולם! זה תמיד עניין אותי ואף פעם לא שאלתי. אכשיו כשיש לי דיסק בגודל 500GB זה יותר מרלוונטי. אחרי ההתקנה, המערכת הפעלה מראה כי יש מקום איחסון של 465GB למרות שגודלו 500. כאשר הדיסק ריק לגמרי. כלומר 35GB הולכים לאיבוד (כביכול). אני יודע שהדיסק שומר את המקום הזה לכל מיני... אבל השאלה האם ניתן להקטין למינ' את הגודל הזה? כי זה כבר מתחיל להיות דיי משמעותי. דרך אגב איך נקרא המושג המקצועי בשטח הדיסק הזה שהוא לא מנוצל כביכול? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
רוצים להוסיף מספר כונני SSD חדשים בתצורת M.2 למערכת שלכם במקביל? זה המוצר בשבילכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם HP DV5203EA הארדיסק פשוט תקוע ואינו עובד כלל. אני רוצה להזכיר שישנה מחיצה בהרדיסק שחברת HP עשתה לצורך שיחזור המחשב. ואני מעוניין לרכוש הרדיסק חדש ולהתקינו במחשב האם זה משנה איזה סוג הרדיסק אני קונה חוץ מזה שהארדיסק צריך להיות למחשב נייד? האם זה אפשרי? תודה קובי.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
LG H62L - גרסאת הLS עם הסטה LiteON LH-20A1S - גרסאת הסטה איפה אני יכול להשיג את שני הצורבים הללו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
** אני לא בטוחה שזה מתאים לפורום הזה אך אני משערת שבמידה ולא המנהל כבר יעביר אותי לפורום המתאים** אז הבעיה שלי היא כזו ??? ??? : יש לי שני כוננים קשיחים על המחשב C ו E כאשר E גדול משמעותית מC. מאחר והמקום כמעט ונגמר בכונן C (גודלו רק 20 G) ברצוני להעביר חלק מהקבצים עליו לE. אך מכיון שייתכן שזה יכול לסכן התקנות מסויימות או רכיבים מסוימים במחשב אסמך אם תייעצו לי מה מותר להעביר ומה לא: APPLICATION DATA LOCAL SETTINGS (4 ג'יגה!!) כל דבר שקיים בPROGRAM FILES: java,office, כדומה.... וכמובן תייקינת windows שבה אני משערת אסור לגעת אשמח לעצות, תודה ושלום
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הארדיסק 80GB SATA ואני מתלבט איזה, Seagate, Maxtor או WD. אשמח לקבל עצה טובה מי מהם יותר טוב ולמה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
על מי הייתם ממליצים בקטגורית הכוננים הקשיחים 500GB? Westren Digital או HITACHI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שנה טובה לכל חברי הפורום!!! ועכשיו לשאלתי: אני מחפש לקנות צורב, ואבקש לקבל המלצות לגבי איזה צורב אני צריך לקנות. בעיקר השאלה שלי מפנית לגבי חברות המייצרות צורבים - האם יש עדיפות משמעותית לחברה זו או אחרת? או שכולם אותו דבר? ההפרש במחירים אינו רציני, 50 שקל לכל היותר, ממה שראיתי, אז כסף זה לא העניין... תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ומתוך הכונן כולו הקציתי מחיצה חדשה של 500GB באמצעות ACRONIS. החלוקה הייתה רגילה. עכשיו אני רואה שיש USED SPACE של 105MB. איך ולמה ? האם עשיתי משהו לא נכון ? לא שזה עקרוני אבל אני לא מבין. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. בתודה, קיריל
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בבקשה ממכם תעזרו לי יש לי וידנוס אקס פי יש לי WD500 כבר שנתיים חיברתי אותו ופתאום המחשב מבקש שאני יאתחל אותו בקשה תעזרו לי יש לי שם קבצים חשובים, אני מפחד לאבד אותם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם 300 GB שטח פנוי. חלקתי אותו ל2 מחיצות של כונן C וכונן D. החלטתי לאחר חצי שנה, להתקין ווינדווס אחר במחשב (XP), בגירסה ישנה יותר, שהגעתי לפירמוט, הוא שאל האם ברצוני לפרמט את כונן C עם 120 GB מקום (כי שאר ה180 נמצאים בכונן D). עניתי כן ופרמטתי את כונן C, והתקנתי עליו את הווינדווס החדש אולם גיליתי שכונן D(שהוא מחיצה מכונן C) נעלם ולא מופיע, ויש עליו המון תיקיות חשובות איך אני מוצא או משחזר אותו?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי של 32 ג'יגה. איזה חברה נחשבת איכותית?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום יש לי במחשב הארדדיסק קשיח שמחובר בעזרת סאטא ללוח אם והיום התקנתי כונן דיוידי בקיצר חיברתי את הכבל ide ואת הכבל השני לכונן אבל ביוס הוא אומר לי שהוא בסלייב ואני רוצה שהוא יהיה בפרימרי אם תוכלו לעזור לי אני לא יודע מה זה ג'מפר ואיפה הוא נמצא אז אם תוכלו להסביר לי תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם לא איך אפשר להוריד את הטמפרטורה ??? יש מאוורר ג'נרי שמקרר(אם בכלל) עליו ישירות האם החיישן שלו אמין?כמה הסטייה שלו? תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הוספתי למפרט הנוכחי שלי כונן קשיח בגודל 320 ג'יגה וחיברתי אותו בחיבור SATA ישירות ללוח האם. הכונן מופיע ככונן נוסף ולא הפכתי אותו ל- RAID משום סוג. אך מאז הוספתו, לפעמים כשאני מעתיק דברים מכונן לכונן, המחשב מאיט משמעותית וכמעט נתקע, כמו כן, בעיה נוספת שאני לא חושב שקשורה לכונן, אבל זה התחיל מאז שהרכבתי אותו, היא שלפעמים לכמה שניות הסאונד הבוקע מהמחשב (לא בעיה ברמקולים, בדקתי) נשמע עם הפרעות ורעשים ולאחר זמן מה מפסיק מעצמו... איך אני פותר את שתי הבעיות הנ"ל? תודה.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני לא ממש יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום הכי קרוב..... אני מחפש נגן MP3 אשר יכול לשמש גם כזיכרון FLASH(בסיגנון DISK ON A KEY) במקביל ונפח של 256 מגה לפחות. מישהוא מכיר???
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח GIGABYTE GA-P35-DS4. יש לו בקר RAID. האם אני יכול ליצור 2 מערכי raid במקביל? זאת אומרת - 2 כוננים של 250GB על RAID1, ושני כוננים 500GB על RAID0? תודה.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, יש לי DVD RW מסוג Sony NEC Optiarc AD 7170A. משום מה אחרי בסה"כ 2-3 צריבות הוא החליט שהוא לא רוצה לצרוב יותר. הבעייה התחילה כאשר הכנסתי CD רגיל והצריבה נתקעה ב-99% (הופיעה הערה שהצורב לא יכל להשלים את הצריבה בלה בלה בלה). הכנסתי פעם נוספת CD רגיל (650 MB) ושוב אותה הבעיה. לאחר מכן ניסתי לצרוב על דיסק DVD-R רק אז הוא נתקע ב54%. מאז הוא אפילו לא מצליח לקרוא לי דיסקים צרובים כמו שצריך. ושאני מכניס דיסק לצריבה התוכנה (NERO 6) מבקשת להכניס דיסק ריק. מישהו נתקל בתופעה? יודע מה לעשות? חשוב לציין שאני במסגרת האחריות (חודש וחצי בלבד מאז הקנייה).
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב חברים, אני צריך המלצה למגירה לכונן קשיח [samsung 2TB 5400 אם זה משנה..] שיחובר באמצעות USB לסטרימר Popcorn Hour A-210. כמה שיותר שקט אך יחד עם זאת שיהיה איוורור קטן להארדיסק.. זה חשוב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי דיסק קשיח: 160GB של MAXTOR 3.5" 8MB SATA II אם אני קונה את הדיסק הזה: http://skypc.co.il/pl_product~10836~7~0.htm 1. תהיה בעיה של התאמה? כי הוא 16MB ולא 8 כמו שלי 2. והדיסק הזה, ובכלל, דיסקים קשיחים, לוקחים הרבה מהספק כח? 3. הדיסק הזה הוא טוב? כי שמעתי שיש בעיה עם דיסקים של Seagate תודה לעוזרים! תענו לפי הסעיפים בבקשה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Extreme-USB-3-0-CZ80-64GB-High-Speed-USB-Flash-Drive-/120929082143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item1c27ef5b1fשווה להזמין אותו מחו"ל? זה חסכון של יותר מ100 שקל לעומת המחיר בארץ
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
משום מה שכחתי ואני לא זוכר איך עושים את זה??? אני זוכר שזה נמצא בניהול מחשב> ניהול דיסקים>? ושמה שחכתי מה עושים!?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין את חלונות על מחשב חדש עם דיסקשיח SATA של Maxtor. ישנו כלי שעושה FDISK מבית Maxtor עשיתי ועד כה הכל בסדר. אני מפעילה את התקנת Windows עם איתחול המחשב ומגיעה לשלב ההתקנה וכאן פתאום הוא אומר שהוא לא מזהה שום דיסקשיח ומודיע לי שאני צריכה לצאת. לא משנה אם אני עושה FDISK כ-NTFS או כ-fat32 כלום לא עוזר, בהתקנה הוא לא מזהה שום דיסקשיח. חיפשתי "במלך" (Google) ונאמר בתוצאות ללחוץ F6 בתחילת ההתקנה ולהכניס דיסקט עם דריבר כדי שחלונות תזהה את הדיסקשיח. לא מצאתי שום דריבר עבור SATA (גם לא באתר של חברת Maxtor), ובטח לא כזה שעולה על דיסקט כדי שהתקנת חלונות תזהה אותו. אשמח מאד אם אוכל לקבל עצה\עזרה\דריבר כלשהו\י. תודה!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-