עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש תוכנה שתנתח את ההארד דיסק. כמה סקטורים תקינים וכו מישהו מכיר??? :s05:

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. בבקשה תעזרו ליייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. תגידו מה גורם לדבר הזה שניקרא בד סקטור בהרדיסק אני לא מבין את זה תודה לכול מי שיענה

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  4. אני יודע שזה כבל שיוצא מלוח האם אבל מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינניהם ומה הם עושים בכלל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היום בבוקר עוד עבדתי על המחשב עם ההרד דיסק וחזרתי בצהריים ראיתי שזה בקטע של הבוט הוא לא זיהה שיש הרד דיסק אם זה עשה ריסט והגיע לבוט ולא זיהה הרד דיסק זאת אומרת שהדיסק שלי מת? הוא של maxtor הוא גם מציג שמות מוזרים במקום השם שהוא אמור לכתוב, שזה נראה כאילו מישהו חיבל בו רציני יכול להיות שהוא פשוט מת? או גוסס בצורה בלתי הפיכה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=501 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. שלום, אני נמצא בכרגע אצל אבא שלי בארה"ב, והוא רוצה לקנות לי הרדיסק חדש... ואני סתם מתוך סקרנות וחוסר ידע מעוניין לדעת מה זה Data buffer מה זה עושה? שמתי לב שיש 2MB וראיתי 8MB מישהו יכול להסביר לי מה זה ? מה זה עושה? שמתי לב שיש את זה גם בצורבים .... חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מדוייקת... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 11.4k צפיות
  8. מישהו יכול להסביר לי מה זה מערך RAID? למה זה טוב? מה צריך בשביל להכין מערך RAID? ואיך להכין אותו?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  9. Tolerance for Max jitter. Note highest tested is 20. And starting value is 8. These measurements are based on audiodev cats equipement and use a special manipulated disc. So 20 is the maximum jitter tollerance level they can test. This gives some info on tollerance for reading bad burned disc's.(not on DVD 9 disc's) So far tested Drive- maximum jitter it can read Benq DW400A(B1HY) -15,7 Dix-all DIX-DRW416(0039) -20,0 Iomega Super DVD (A106) -15,9 LG GSA-4040B (A104) -14,0 LiteOn LDW-401S (ES0G) -17,4 Mitsumi DW-7802TE (1.00) -12,9 MSI DR4-A (2.21) =15,9 NEC ND-1300A (1.06) =15,5 Nu Tech DDW-081 (BX02) =14,7 Pioneer DVRa06(1.06) -20,0 Plextor PX-708A(1.01) -…

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. הנה לינק לכתבה על הצורב: http://www.cdrinfo.com/Sections/Articles/Specific.asp?ArticleHeadline=CeBIT+2003+Show+Coverage&index=10 אודה מאוד למי שיסביר לי מה כל הטכנולוגיות שכתוב שמה, לא ממש הבנתי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  11. שלום כעובד החברה יש באפשרותי לרכוש כונן SSD מדגם C300 של מיקרון בנפח 128GB ובמחיר של 65$. המחיר הינו מאוד קורץ לעין בהשוואה למחירים של SSD אחרים. השאלה היא האם איכותו של הכרטיס וביצועיו יספקו אותי או שמא עליי להשקיע סכום יקר עד פי 3 ב SSD מסוג אחר? (שימושי מחשב סטנדרטיים. יותקנו עלי מערכת הפעלה אופיס ועוד כמה תוכנות ומשחקים ממש לא כבדים) (ואם זה אכן שווה-כמה עליי להצטער שהיצע ה SSג בנפח 256GB ובמחיר 85$ אזל?) תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  12. Started by gal,

היי לכולם אני אמור לקבל מתנה בקרוב מכשיר DVD שקורא צרובים ופורמטים רבים האם מישהו מתמצא בעניין ויכול להגיד לי האם כאשר אני מקבל ממישהו דיסק עם סרט לאיזה פורמט צריך להעביר אותו בשביל לצפות בDVD והאם אני יכול לשנות את הרזולוציה כדי שאפשר יהיה לראות בטלויזיה בכל המסך? האם יש תוכנות להעברה מפורמט לפורמט ואם כן מה שמם? תודה מראש גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by El Cuervo,

אז ככה יש לי צורב יאמאהה דפוק שהורס לי דיסקים ולפעמים צורב ולרוב נתקע אני רוצה לקנות צורב וכרגע יש לי 114 שח בחשבון חודש הבא אני מקבל איזה 382 שח 382 +114 = 496 שח ואני רוצה לקנות צורב אז ככה אני יודע שפלקבטור זה צורב הכי טוב אבל הוא עולה גם הרבה מחיר פתיחה בנטאקשן 775 שח ואמרו לי שגם איזוס טוב (Asus) והוא עולה משהו בסביבות ה 200 + עכשיו אני מעוניין בפלקסטור אך אין לי כרגע תכסף ולא רוצה ללוות מההורים לא נעים כדאי לי לחכות שיהיה לי כספ לפלקסטור? או ללכת על האיזוס? או לקחת משהו אחר יותר זול וטוב? יש דבר כזה? אם כן מה? או שאתם יכולים להציע לי משהו אחר? ד"א אני חייל

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  14. שלום חברים, עומד לרכוש דיסק פנימי של 3TB (אולי גם 2TB יספיק) ולא ממש יודעים להגיד לי מה ההבדלים בינהם. הדיסק עומד להחליף דיסק פנימי ירוק של 1TB במחשבי. (הדיסק הוא משני ולא ראשי) הראשי שלי הוא 1TB Black של WD. אבל על המשני יושבים כל קבצי הוידאו שאני מצלם ב-Full HD ואותם אני עורך כך שמהירות כן חשובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by animal,

איזה כונן SSD NVME בנפח 250 מומלץ לקנות היום? אני נורא מבולבל מהביקורות הסמסונג 960 EVO מקבל אחלה תוצאות בהשוואות אבל אנשים אומרים להתרחק ממנו כי הוא מזייף בתוצאות MP500 של CORSAIR נראה נחמד אבל בקושי יש עליו ביקורות PM961 גם נראה סבבה אבל הוא לא באחריות של סמסונג יש כאלה שאני לא יודע עליהם? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יוצא כ~400 ש"ח כולל מע"מ ומכס מכאן: http://goo.gl/SwyT לשימוש ב-ASUS R2H (זה SSD בגודל 1.8 אינטש בממשק ZIF ובנפח 32G של סאנדיסק). ראיתי בכמה מקומות שזה דגם שיצא מהמחזור, אבל זה ה-SSD היחיד בפורמט הזה שזמין ממוכר TOP RATED ב-EBAY כרגע ומפירמה מעולה במחיר מצויין. מצאתי סקירה של אחיו בגודל 2.5 אינטש: http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-hdd-battery,1955-6.html אז אם אני מבין נכון, הוא היחיד שבאמת חסכוני בהספק וביצועיו דומים לדיסק של 7200RPM, לא? אשמח אם מי שמתמצא יעזור לי לנתח את התוצאות שם - רק זכרו שהדיסק הנ"ל מיועד להחליף דיסק מכני ב-4200RPM שאיטי ב-ה-ר-ב-ה מזה שבסקירה . עריכה: נראה שביצועי דיסקים ב-4200RPM נמוכים משמעותית ממה שה-SSD האיטי הזה משיג... וציטוט נוסף מ…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. קניתי מיקרו אסדי של סנדיסק מאליאקספרס, ואני חושד שהוא מזויף. אמנם הקיבולת והמהירות תקינים, כך שאם זה מזויף - מדובר בזיוף ברמה, ולא זבל סיני ירוד [אולי זבל סיני איכותי...], ובוודאי לא מזויף מבחינת הקיבולת שלו. זה נבדק בתוכנת H2testw. האם מישהו יכול לדעת על פי הצורה החיצונית שלו האם הוא מזויף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני מדבר על אלו: http://www.zam.co.il/category.asp?cat_id=53 (100 יח' ב-3 ש"ח ליח', 250 יח' ב-2.94, 25 ב-4.5) הם החזירו לי אימייל בסופשבוע האחרון ואמרו שמדובר אכן בריטק הרגיל, והאמת היא שאני צריך לקנות מדיות דחוף אז אני רוצה להזמין משם 100 יח', אבל אני מפחד להתקע עם מדיות גרועות. מישהו ניסה אותם כבר? למישהו יש ניסיון עם האתר הזה בכלל, לא רק עם מדיות? (אגב, מישהו מעוניין לארגן הזמנה גדולה משותפת (האמת שהיא שה"רווח" בהזמנת של 250 יח' הוא בסה"כ 15 ש"ח לעומת ה-100, ככה שזה לא סוף העולם))...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. מה הבעיה להריץ כבר היום תוכנות כמו Portable Firefox או Portable Thunderbird ישירות מה-DOK? מה בדיוק חדש כאן?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. ערכתי חיפוש בפורום, ויצאתי מבולבל יותר אם הבנתי נכון, אין ממש חשיבות לשם החברה של ה DVD (כגון Silver Line, TDK, Verbatim וכו'), וזאת מכיוון שיש מעט מאוד חברות שממש מייצרות את ה DVD, אבל יש הרבה חברות שמוכרות אותו ופשוט משתמשת בשם הידוע שלה. ובנוסף, יש חברות שמוכרות תחת השם שלה, DVD בסוגי איכות שונים. אם הבנתי נכון, הדבר היחיד שיש להתייחס אליו הוא קוד מסויים שאפשר לבדוק בעזרת תוכנה, כאשר יש DVD ביד, והקוד הזה אומר בעצם מי ייצר בפועל את ה DVD, ויש טבלאות לקודים המעידים על איכויות שונות. האם עד פה הבנתי נכון ?

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by TaMiRn2,

מה התנאים שמעתי שזה טוב ויעיל חשבתי למה לא זה יכול להיות נחמד בבית... אז אני רוצה לדעת מה התנאים שצריך כדי שזה יפעל...(מבחינת חומרה ותוכנה)...תודה...

22. Started by p-o-i,

עד היום היתי בטוח שאני יודע מה זה ועכשיו אמרו לי שטעיתי....אז בישביל להוכיח טענה מישהו יכול לומר לי מה זה מערך RAID.????

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  23. אני מדבר על כוננים רגילים (לא SSD וכו', אלו מבוססי ראש זז וכו') אני שומע בכל מיני מקומות, שככול שכונן מתמלא יותר (יותר מקום תפוס בנתונים) ככה הכוננן נהיה איטי יותר. עכשו בהנחה שאני עושה כל הזמן DEFRAG ודואג לשמור על כונן תקין (אין בו BED SECTORS וכו'), יש סיבה שזה יקרה? ומדוע זה קורה אם קורה? וכמה זה אכן משפיע על המהירות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by the duck,

שלום אני מחפש דיסק קשיח שני למחשב של 500GB עכשיו יש לי 250 WD KS וחשבתי על ה W.D AAKS אבל ראיתי בחנות רק AACS מה זה הדגם הזה? הוא טוב יותר טוב מהAAKS? ומה ההבדל? ובכלל איזה דיסקים קשיחים עכשיו נחשבים הכי טובים ומה כדאי לקחת? תודה.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by abatiah,

שלום, 1) יש לי הארדיסק מסוג SAMSUNG HD103SJ ATA שמחולק ל3 מחיצות. אני מנסה לגלות את פרופיל השימוש של מחיצת C ולשם כך הפעלתי את PERFORMANCE MONITOR. השתמשתי במדריך הזה: http://blog.whitesites.com/How-to-Measure-your-Server-s-Disk-Writes-for-SSD-consideration__634941054420312500_blog.htm (או בכל מדריך אחר ברשת) וכאשר אני מגיע לשלב שבו אני צריך להגדיר את מונה הביצועים (PERFORMANCE COUNTER) שיקליט את מה שאני רוצה- בתגית של הדיסק הפיזי (PHYSICAL DISK) במקום לקבל חלוקה לפי מחיצות, המונה מאפשר לי להקליט רק את הפעילות הכוללת של כל הדיסק. מה ניתן לעשות כדי: א. להקליט מחיצה אחת בלבד? ב. להקליט פעילות בתיקיה אחת בלבד? 2) כשאני מקבל את גרף התוצאות- אני רואה מספר מטריקות שמראות לי את …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים