עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש אפשרות לחבר למחשב כונן FLASH (נגיד של 5GB) ולהתקין עליו XP? האם זה יאפשר למחשב "לעלות" מידית? (מאחר וFLASH לא מאבד את המידע בחוסר חשמל)

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני מעוניין לעשות את הרכישה הזאת. הבעיה שלי היא שאני לא כל כך מבין בצורבים. אז השאלה שלי היא לפי אילו פרמטרים בוחרים צורב טוב. התקציב שלי הוא 300 שקל, ואני אםילו לא יודע על מה הכסף שלי הולך. אז אם מישהוא יוכל להמליץ לי על צורב משתלם מבחינה כלכלית, ויסביר לי גם למה הוא כזה טוב ועל מה אני מוציא את הכסף שלי אני אודה לו מאד!.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by wow,

אני מתכוון לדגם הזה ואגב באיזה תוכנת צריבה הכי טוב\הכי נוח או שהיא הכי טובה לצריבה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. היי, אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח עליו מערכת ההפעלה יושבת כעת ל-SSD ורציתי לדעת האם ניתן להעתיק את הכול מכונן C באופן מושלם ככה שאני אוכל לעשות שימוש בכל התוכנות שיר מבלי שאצטרך להתקין הכול שוב מחדש. מדובר על כונן קשיח שמפוצל לשלושה חלקים ורק את C אני מעוניין להעתיק לSSD (מה גם שלשאר לא יהיה מקום..). האם זה אפשרי ואיך? בתודה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Forge,

הורדתי תמונות מהטיול שלי לדיסק וכשצרבתי את הSESSION החדש רשמתי ב- NERO שיתחיל אחד חדש ולא ימשיך את מה SESSION האחרון. עכשיו במקום 5 ספריות יש לי רק 4, ה SESSION ה- 4 נעלם. יש למישהו מושג איך לשחזר אותו? תודה. נ.ב ב- NERO רואים שיש 5 SESSIONS .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  6. יש את SANDISK CRUISER ואני לא מצליח לנקות אותו, אפילו פירמוט לא מוחק את הU3 המטופש! מישהו יודע איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eMo7ioN,

aya li 160 GB kaniti ayom HD hadash shel 320 GB asiti update ve akol ba hardware ani roe oto aval nishar li 160 gb kmo she aya toda le kol mi she inase lazor ( marehet windows be anglit

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. היי, יש ברשותי DOK של SanDisk 8 GB U3, פתחתי אותו הרגע מהקופסא. אפילו שהדיסק ריק, לא ניתן להעביר אליו קובץ שגודלו 4 ג'יגה, למשל. הוא אומר שהדיסק מלא, מה שכמובן לא נכון. לעומת זאת, קובץ של 3.5 ג'יגה הצלחתי... למישהו יש מושג? תודה! (:

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by mrraz,

במערכת כמו שלי עם הרבה דיסקים ו- 160 ג"ב נפח, ראיתי שתוספת 256 מ"ב זיכרון (לסה"כ של 512) משפיעה באופן דרסטי על הגישה לכוננים ובמיוחד מהרגע שסימנתי ב סיסטם פרופרטיז /אדוונס / סטינגס/ אדוונס, הפניית יותר זיכרון ל- SYSTEM CACHE

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Be BEN,

אחותי מתלוננת אלי כל הזמן שהמחשב שלה איטי אז בדקתי כל מיני אפשרויות עשיתי לה פירמוט לפני שבועיים ויש שיפור קליל! למרות השיפור המחשב היה שלי בעבר והוא יותר איטי מאיך שהוא היה אצלי אז בדקתי עוד אפשרויות, המחשב לא הכי יציב אבל אפשר לעבוד עליו שעות לפני שהוא נופל אז בדקתי את הכונן הקשיח של WD IDE 120GB והוא קורא ב50MB לשניה ויש לה כונן נוסף של HITCHI IDE 160GB שהוא יותר מהיר הוא קורא על 80MB לשניה אז אני מעוניין לשכפל את הכונן הישן ולשים את המהיר יותר כראשי גם אם זה ישנה אפילו במעט את מהירות המחשב אז אני מעוניין אבל אין לי ניסיון בנושא ואני צריך ללמוד 1) האם בכלל זה כדאי (האם יהיה שיפור מורגש)? 2) באיזה תוכנה להשתמש? 3) הבנתי שיש תוכנות שההפעלה שלהם היא על DOS צריך הסבר אי…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  11. אני רוצה להפוך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני ומצאתי כבל בDX http://www.dealextreme.com/p/usb-sata-ide-cable-set-474 ניראה טוב הבעיה היחידה היא שממה שהבנתי הוא לא יתאים לשקע של ישראל המתאם הזה יעביר טוב את החשמל? http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 אם לא אז בקשה תמליצו לי על אחד אחר שיעבוד עם זה תודה רבה אה ועוד שאלה יש למישהו מושג מתי מחירי ההארד דיסקים יחזרו להיות נורמלים?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

יש לי HD של סמסונג שהשתגע. מציג בריאות 60%. לא יודע מה הגודל שלו והפך מNTFS לRAW. קרה באמצע עבודה עם המחשב. המחשב נתקע באמצע עבודה ואחרי ריסט זה היה המצב. אז- א: מישהו מכיר תוכנה טובה שתצליח לחלץ החוצה את הקבצים או אפילו יותר טוב מכך תוכנה שאולי תצליח לתקן את הHD??? ניסיתי לעבוד עם TestDisk אבל לא ממש היה לי מושג איך היא עובדת אז זה לא הצליח. ב. קניתי את הHD ב12.4.09 בפנדה וכתוב על הקבלה שהאחריות נגמרת ב11.4.12 (לפני יומיים ). מישהו מכיר איזה חוק שאמור לאפשר לי לקבל אחריות עד סוף החודש או תוך שבועיים או משהו כזה? שמעתי על כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by coorva,

שלום רב יש לי xp pro פנטיום 4 מעבד 2.8 על לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2, וכונן קשיח IDE MAXTOR 40G 7200 שמתי לב שההארד דיסק שמחולק לשתי מחיצות, הוא בפורמט NTFS באחת ו- FAT32 בשנייה. כשאני עושה בדיקה לאיחוי קבצים במחיצה של ה- NTFS התוכנה אומרת שצריך איחוי אך כשאני מבצע איחוי זה כביכול מבצע איחוי אך בבדיקה חוזרת מייד לאחר מכן מומלץ שוב לעשות איחוי. מה הסיבה לתופעה זו? (במחיצה השנייה FAT32 אין בעיה). מה הגודל המקסימלי של הארד דיסק שאני יכול לשים במחשב שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  14. זהו כונן של 736gb ומשום מה אני לא מבין למה הוא כמעט מלא ?לאחר בדיקה שלי על כל קובץ הגעתי לסך של 70gb נכנסתי להגדרות מתקדמות של תצוגה ובחרתי בלי קבצים מוסתרים יש למישהו כאן בבקשה פתרון ?או רעיון? בתודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by Cha,

שלום רב.. הרכבתי מחשב חדש לגמרי... התקנתי בו ווינדוס 7 בעת ההתקנה המחשב המיג לי את הכוננים שלי והוא שאל אותי באיזה כונן אני מעוניין להתקין את הווינדוס.. 1. WD 2T 2. WD 750G 3. 160G על כל מיקרה בחרתי ב 2 T ושהווינדווס פועל ואני נכנס למחשב שלי הוא קולט רק את הכונן שהתכנתי עליו את הווינדוס ולא את שאר הדיסקים הקשיחים שאני נכנס לביוס אני רואה אותם .... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by menihen16,

שלום לכם... הורדתי סרט ובהגדרות המחשב מראה לי שהסרט הוא 702MB.. שמתי את הסרט בתוכנת הצריבה (Nero) וכשאני מגיע למצב של צריבה התוכנה מוסרת מידע שהסרט גדול מדי(703MB) והדיסק יכול להכיל רק 702MB! מה אני יכול לעשות בכדי לצרוב את הסרט?. ד"א, אני צורב במצב DATA..זה בסדר נכון? תודה לעוזרים, מאד חשוב לי. מני חן.!

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by romi103,

בס"ד באיזה שהוא מקום ראיתי שמישהו כתב את המשפט הזה: "כדי למקסם (את המיהרות) עליך להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק SSD ובנוסף להכניס עוד אחד למחשב ועליו לשמור את החומרים. חשוב מאד שהתוכנה והחומרים לא יהיו על אותו דיסק. במיוחד אם אתה עובד עם CS6." . השאלה למה זה חשוב שהתוכנות לא יהיו באותו דיסק של מערכת ההפעלה? שיהיה עוד SSD ? לעשות על זה RAID ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rhin0,

^^^ .seagate hitachi samsung תודה מראש

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by ORrrr,

קניתי CDROM LGx52 180 שח.... זה CDROM טוב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sunlight,

היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר. א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל. שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  21. Started by antgold,

יש לי dell 8300 עם הרד דיסק מהיר מאוד - 10000 RPM ( לא scasii( אני חושב שהוא SATA (כבל נתונים דק ) המחירים של דיסקים כאלה עדיין מאוד גבוהים - מה גם שמה שחשוב לי שמערכת ההפעלה עם קובץ swap ישבו לי על ה דיסק המהיר ונתוני ארכיון ישבו על דיסק קצת יותר איטי וזול משמעותית . השאלה - אם אני מוסיף דיסק יותר איטי מבחינת מהירות הסיבוב (7500 במקום 10000 ) האם המערכת לא "תתישר" לפי הדיסק האיטי יותר ? וזה אומר שאני מחויב להוסיף דיסק במהירות זהה לדיסק המקורי ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by Shahaf86,

היי, אבא של חברה שלי קנה כונן קשיח של WD עם החיבור לחשמל ה-"3.5 בכל מקרה כשהוא קיבל אותו הוא פירמט אותו ומאז המחשב לא מצליח לזהות אותו. ניסיתי להחליף כבל לא עבד כשאני מחבר אותו למחשב הוא מראה שהוא מזהה אותו אבל לא ככונן אלא כדיסק כזה כמו הכונן דיסקים שיש למחשב. בבקשה עזרה, תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shaynet,

איזה צורב עדיף ? NEC 3550A או LG GSA-H10AB ובבקשה תגידו לי שמה הצורבים האלה לא תומכים שצורבים יקרים יותר כן תומכים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by skullfacer,

יש לי בעיה מאוד מעצבנת אני עם וויסטה 64bit ולפי החישובים שלי צריך להיות לי 15GB פנוי בC וזה אומר לי שיש רק 3GB עכשיו אני ניכנס לC מחפש מחפש ולא מוצא שום דבר שלוקח לי כולכך הרבה מקום 2.58GB Free of 48.8GB אין חיפשתי עם תוכנות ואין שם משהו ששוקל כולכך הרבה איך אפשר לסדר את זה תודה מאוד לעוזרים

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.