עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by coorva,

שלום רב יש לי xp pro פנטיום 4 מעבד 2.8 על לוח אם קצת ישן: INTEL D850EMV2, וכונן קשיח IDE MAXTOR 40G 7200 שמתי לב שההארד דיסק שמחולק לשתי מחיצות, הוא בפורמט NTFS באחת ו- FAT32 בשנייה. כשאני עושה בדיקה לאיחוי קבצים במחיצה של ה- NTFS התוכנה אומרת שצריך איחוי אך כשאני מבצע איחוי זה כביכול מבצע איחוי אך בבדיקה חוזרת מייד לאחר מכן מומלץ שוב לעשות איחוי. מה הסיבה לתופעה זו? (במחיצה השנייה FAT32 אין בעיה). מה הגודל המקסימלי של הארד דיסק שאני יכול לשים במחשב שלי? תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  2. שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  3. Started by Angelroad,

דיסק של Western Digital גודל: 1TB דגם: WD10EADS דיסק בן 3 חודשים בלבד !! מתקבלת הודעת השגיאה הבאה בתוכנת Utorrent במסך של הטורנטים מופיע:(Data error (Cyclic redundancy check ותחת לשונית ה-LOGGER מופיעה ההודעה: IO ERROR: 23 Line: 370 Align: -99 Pos: -99 Count: 131072 Actual: 0 להבנתי ואני לא טכנאי או מומחה למחשבים הדיסק אינו תקין באם מישהו נתקל בתופעה כזו ויכול לספר מנסיונו מה היה לאותו דיסק קשיח ואם היה מה לעשות כנגד התופעה או רק ללכת לחנות ולמסור אותו כתקול בתודה מראש על כל עזרה מחברי הפורום.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  4. Started by refaels2006,

צורב הDVD שלי מסוג Optriac A7200s לא קורא DVD . CD הוא מזהה ללא בעיה ולפעמים DVD צרובים אך מקוריים לא .זה אבסורד . אפילו לאחר התקנה מחדש של Windows XP/Vista לא עובד. מה עושים ? באתר של היצרן יש firmware חדש שיצא ב28.1.09 שווה לעדכן ?..

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  5. Started by totlip,

היי! ברשותי דיסק USB3 כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה WIN7 ULTIMATE , עד כאן הכל תקין.. לאחר כדקה מופיע הודעה שיש צורך בסריקת הדיסק לאיתור תקלות.. לפעמים אני מצליח לנגן את קבצי המוסיקה שעליו ולפעמים פשוט הכל קופא ואין תגובה ללחיצות העכבר וכל מערכת ההפעלה נתקעת..ניסיתי לעשות SCAN DISK כאשר 2 האפשרויות מסומנות ..הסריקה מתחילה אבל שום דבר לא קורה ..הבר בתחתית לא מתקדם לשום מקום.. אנא עצתכם!

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  6. Started by zilbermm,

הבנתי שבשלב יותר מאוחר אמור לצאת עדכון ל LG 4120 שלי שיתמוך

7. Started by JekylHyde,

על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS ‎ 405 ש"ח ‎Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX‎ 410 ש"ח ‎2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003‎ 395 ש"ח ‎2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI‎ 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

היי חברתי לאחי HD IDE 160GB חדש אבל הWIN לא מזהה אותו, הביוס מזהה אותו,שיניתי את הJUMP לSLAVE והגדרתי אותו כSLAVE בביוס אבל בכול זאת הWIN אינו מזהה אותו, עזרתכם דרושה בברכת שנה טובה ומאובזרת G.A

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by amirsht,

רכשתי היום מחשב, הוא הגיע, וכמובן שהתחלתי בהתקנה של ווינדאוז 7 ואז נתקלתי בבעיות, הוא לא מצליח לזהות את ההארדיסק לאחר מכן הורדתי דרייבר RAID ועדיין לא עזר... כמובן שהגדרתי בביוס בהגדרות SATA הכל, לאחר מכן שידרגתי את הביוס וניסיתי שוב להתקין את הוינדאוז עם הדרייבר של הRAID, ושום דבר לא הולך החלפתי כבל של ההארדיסק ולא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! הלוח אם שלי של Gigabyte: ‏MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a‎ הדיסק קשיח של Segate: ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS‎

10. Started by eyal00,

יש לי לוח תומך SATA2 ומחובר עכשיו הארד דיסק 80GB שהוא SATA. לא תהיה בעיה להוסיף עוד הארד דיסק,אבל שיהיה SATA2 נכון?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  11. ההרדיסק הוא WD2500KS SATA2 עכשיו גמפרתי אותו כך שיעבוד בSATA1 ובביוס הוא נקלט הבעיה הייתה בWIN XP לאחר ששברתי תראש במשך חצי שעה עליתי על הבעיה בביוס יש אפשרות שאומרת שיקלוט את הSATA בתור 1 ACHI(לא נראה לי שכתבתי נכון) 2 IDE 3 RAID שיניתי לIDE וזה עבד ונקלט גם בWIN השאלה היא 1. מדוע זה כך?? 2. מה זה אומר??

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by bumer,

שלום במחשב שלי יש שני כוננים של WD ורעש שהם מפיקים הוא בילתי נסבל בשעות הלילה . האם ניתן לפתור את הבעיה ,ואיך?בלי לקנות חדשים או לכבות את המחשב כמובן . תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by AndreY`,

"כשמדליקים את המחשב הוא מגיע עד לטעינה של הווינדוס ונותן מסך כחול עם הודעת שגיאה: unmountlbe_boot_volume. זה קורא כל הדלקה וזה התחיל אחרי הפסקת חשמל. אז יצאתי מתוך הנחה שזה ההרדיסק.. הלכתי לריקוברי קונסול ומשם עשיתי chkdsk עד שלא הופיעו לי סקטורים שובבים. אחרי זה פירגנתי גם פקודת fixboot וקיוויתי שהכל יעבוד. ותנחשו מה? זה לא.. עזרה בקשה?" קשיח של WD בחיבור SATA..אין לו כוח לבדוק את הדגם המדויק תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by Mike-,

שלום וחג שמח לכולם. היום ניסיתי לצרוב מדיית DVD+R 8x ומשום מה לקח לי כחצי שעה לצרוב על כל המדיה, הצריבה בוצעה ב8x (מהירות המקסימלית של המדיה), דבר שאמור היה לקחת כ8 דקות. זכור לי שבעבר הצורב היה די רועש בזמן הצריבה, אך כרגע אני בקושי שומע אותו. אני משתמש בNero 6 ומדובר בצורב Samsung SH-S183L בן כשנה. מישהו נתקל בתופעה כזאת ? מה עושים ? *שחכתי לציין שניסיתי גם לעשות Image לדיסק DVD וגם זה לקח כחצי שעה*

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by Nevo,

השאלה שלי היא : אם אני צורב שירים בדיסק ואחרי הצריבה אני רוצה להוסיף שירים נוספים האם זה אפשרי? דיסק רגיל של 700 MB צורב רגיל גם ! לא רב פעמי ולא צורב DVD !!! אמרו לי שיש אפשרות שאתה לא סוגר את הדיסק (נועל) ואז ניתן להמשיך מנקודת הצריבה האחרונה. אני אומר שאי אפשר בגלל שאתה צורב זה סוגר אוטמטי (בדיסק רגיל) תודה לעוזרים!

16. Started by Garbil,

NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מה דעתכם עליו? 195 ש''ח מ KSP.. נראה לי לא רע, אם יש משהו יותר טוב אתם מוזמנים להמליץ במחיר של 195 -:P230 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  17. יש לי צורב ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8? מה זה אומר DVD+-R? תודה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by asafm,

אני בונה לאבא שלי מחשב עכשיו המידע של המחשב הזה עומד להיות רגיש מאוד ככה שאני חייב להשתמש במערך RAID בנוסף הוא צריך ביצועים טובים הכסף פחות משחק בקטע הזה. איזה מערך RAID הכי טוב במקרה הזה? לדעתי RAID 0+1 יהיה הכי יעיל אבל אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא RAID5 שלא הבנתי אותו בדיוק

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  20. Started by yotam.m,

אוקיי אז ככה הבעיה היא כפולה ומתייחסת לשני HD אחרים. קודם כל נתחיל בראשון בזמן האחרון אני לא מבין למה שמוכרים מחשב חדש עם HD SATA לא מספקים דיסקט או משהו דומה להתקנה שלו? הבנאדם צריך להיתקע ולחפש מחשב תקין כדי להוציא דרייבר בשביל שהוא יוכל להתקין מערכת הפעלה? נשמע לי הזוי. בכל מקרה הלוח המדובר הוא P5RD1-VM של ASUS כמובן. באתר של החברה תחת הנתונים של הלוח עליו לא מצאתי דרייבר להתקנה של ה-HD בכל מקרה מאותו מקום שקנו את המחשב אמרו שיש בדיסק ההתקנה של הלוח קובץ שקוראים לו MAKEDISK הוא אמור להיפתח לתוך דיסקט וליצור קובץ התקנה שיפתור את הבעיה עכשיו השאלה שלי היא האם יש דרך להשיג את הדרייבר הזה ללא הדיסק שמסופק עם הלוח כי כרגע הדיסק לא אצלי. ולבעיה השניה היא נוגעת למחשב שלי …

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by j,

פעם היה מבחן שהשווה בין חברות שונות ובהם הדגמים המובילים בארץ. האם יש היום הבדל של ממש בין DOKים שונים? אני רומה של 2GB או 4GB וכמובן שאני רוצה את המומלץ ביותר.. שאלה שניה מה ההבדל בין הדגם הטיטניום לרגיל בSANDISK? תודה

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  22. יש לי הארדיסק של Samsung 80G 2mb buffer... ואתמול, הצלחתי לגרום ל-XP לזהות את הסנסור שיש בו. הכונן עומד על 51 מעלות במנוחה, רציתי לבדוק מה אפשר לעשות, אז הבאתי מאורר יחסית יחסית גדול, כיוונתי על מהירות מקסימלית, כאשר המאורר מכוון ישירות להארדיסק והגעתי ל-35 מעלות, זה משנה משהו?(לא נראה לי משפיע על מהירות) האם כדי לקנות קירור להארדיסק?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  24. יש לי הארדיסק של 500 ג'יגה אני רוצה להוסיף 2 הרדיסקים של 160 במערך רייד האם אפשר שה-2 כוננים של ה160 יעבדו ברייד 0 ו ה500 לא, פשוט ככונן נוסף. והאם זה בכלל ישפר את המהירות אם המערכת הפעלה תהיה על הרייד יש לי לוח אם P5K עם בקר רייד מובנה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  25. קניתי 25 מדיות CD-R של חברה בשם XEO שעליהם כתוב 800MB/90Min, כלומר דיסק של 800 מגה בייט. בכל מקרה, אני מכניס דיסק אחד לצורב, בוחר תיקיה ששוקלת 799 מגה בייט לצריבה, לוחץ התחל צריבה, ואני מקבל הודעה מה-Nero שלי שאין בדיסק מספיק מקום ויש להכניס דיסק...שיש בו מספיק מקום. הורדתי כמה דברים מהתיקיה כך שהיא שקלה 762 מגה, וניסיתי שוב. אותה שגיאה. למה זה קורה? האם עלי לפקפק באמינות החנות שבה קניתי את הדיסקים או באותה חברה גרמנית בשם XEO? האם יש איזושהי דרך לצרוב על הדיסק יותר מ-700 מגה בייט, או שזה באמת לא דיסק של 800 מגה? http://www.xeo.de/90_100.html - הדיסקים שקניתי.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים