אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש ברשותי טלויזית LCD של HAIER שיש לה חיבור של USB, נאמר לי שאפשר לצפות בסרטי HD ע''י חיבור של דיסק או קי ישירות לTV. ראיתי שהמחירים של דיסק און קי 16GB עולים בסביבות ה150 ועולים... אז הסתכלתי על דיסקים קשיחים ניידים וראיתי אחד שנראה לי די בסדר ורציתי לקבל את דעתכם עליו... הכונן הקשיח : Seagate ST305004EXA101-RK 500GB מהירות סיבוב Spindle Speed 7200rpm במחיר מצוין של 320 ש"ח, מה דעתכם? האם כונן זה ראוי לקניה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים SSD ואני צריך מחזיק להם שידבק איכשהו לספק ויהיו תושבת ל-SSD
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום, הכונן Plextor SSD 512GB M6 Series MLC 2.5" 7mm מוצע במחיר זול מאוד ו-5 שנות אחריות. האם כדאי לקחת אותו בגלל המחיר או עדיף לקחת את הכונן המומלץ של אינטל 360 GB? תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם דיסק קשיח 120 גיגה עליו החילוק הוא: d: 6 גיגה c: כל השאר ... רציתי להתקין מערכת הפעלה נוספת על אותו הדיסק הבעיה שאני לא יכול להתקין ווינדווס 7 על כונן d כי יש בו רק 6 גיגה... האם ניתן לקחת חלק מכונן c (ולהשאירו פעיל כולל מערכת הפעלה עובדת) שלא בשימוש (יש בו 40 גיגה פנויים)? אם הדבר אפשרי, כיצד?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
LACIE d2 Quadra 1TB 7200 RPM 3.5" USB 2.0 / IEEE 1394a / IEEE 1394b / eSATA Mac Storage Model 301442U איך הדגם הזה מול ה-ST31000528AS של Barracuda 7200.12 של Seagate או WD1001FALS מסדרת Black של Western Digital??
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס eSATA-II עם ממשק PCI, ומסתבר שזו בקשה מסובכת. נראה שבשוק היום יש בעיקר eSATA+PCI או eSATA-II+PCI-E והשילוב שלי הוא די נדיר. אני מבין למה זה קורה - כרטיסי PCI-E הופכים פופולאריים יותר ויותר - אבל אני מנסה למצוא פתרון eSATA נורמלי בלי לשדרג את לוח האם או להתפשר על SATA במהירות נמוכה. מישהו מכיר כרטיס מתאים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"הערה חשובה: מהירות הסיבוב (5400/7200) לא מהווה שיקול בקניית כונן קשיח חיצוני בחיבור USB 2.0 !" אני צפוי לרכוש כונן 2T ירוק שעובד במהירות 5400 (על פי המלצת הסטיקי סמסונג או WD), המחשב שברשותי עם לוח USB3.0. האם אוכל להנות מהעברת קבצים מהירה של תקן USB3.0 לכונן הנייד שברשותי שגם תומך במהירות של תקן USB 3.0 מכונן שעובד במהירות 5400 ? (כנראה ארכוש WD HD Caviar Green 2TB WD20EARS או SAMSUNG 2TB-Spinpoint F4EG, הדיסק הנייד שיהיה ברשותי בקרוב היינו מסוג Iomega eGo BlackBelt Portable 1TB USB 3.0 ) האם אוכל להגיע למהירות העברת קבצים אשר גבוהה מ 30-32MB לשניה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום. יש לי הארד דיסק שהיה מחובר למחשב ישן, והוא הפסיק לעבוד משום מה. כשאני מנסה לחבר אותו, מידי פעם המחשב מזהה שקיים הארד דיסק, אבל הוא לא פועל. האם ההארד-דיסק מת, או שיש עוד סיכוי להצלה?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט בין ה SSD EVO או ה PRO של SAMSUNG 500GB לבין http://eshop.macsales.com/shop/SSD/PCIe/OWC/Mercury_Accelsior/Tech_Specs ההבדל במחיר הוא בערך 700 שקל, אבל מהירות הכתיבה/קריאה של ה PCI E מהירה משמעותית! האם ההבדל הזה שווה את ההשקעה? או לדוגמא אם אני שם ב RAID 0 2 SSD של סמסונג EVO אחד 500 שני 128 בשני בקרים שונים המהירות תוכפל או שמא ה 128 דווקא יוריד מהמהירות הכללית? אני כרגע מנסה לבנות מחשב "מפלצת" לצרכי עבודה ; מוסיקה/וידאו/VM וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע על הדיסקים שלהם? שווה משהו? לא מצאתי מי מוכר בארץ, הכוונה לחנויות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע אם התחילו למכור את הכונן הזה ואם לא מתי הוא מתוכנן להמכר?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אל תעבירו אם זה לא המקום הנכון רק תענו לי אם 45 מעלות זה בסדר להארד דיסק
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שמעו אני צרכן רגיל ואף פעם לא התעמקתי בנושא הדיסקים הריקים... מה שזול ריק ויש פה 700 מגה פנויים אני לוקח. יש לי מלא דיסקים של גי פי טי וסילבר ליין ועוד כמה זוולת כמו PRINCO . יש לי גם דיסקים של לפני 4-5 שנים ככה והם טובים . יש עליהם דאטה ויש גם דיסקים של מוזיקה אז אני לא מבין מהם הסיכונים ? מה אתם אומרים שאחרי זמן מסוים פשוט יעלם המידע מהדיסק? ואם כן אחרי כמה זמן..? ומה הכי מומלץ אם ככה? תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים כמו רובנו, רוצה לנצל את השישי השחור חבר המליץ לי על הcrucial של 250 ג'יגב (יש לי במחשב 2 כוננים HDD רגילים גודלים אז לא צריך יותר בשביל מע' ההפעלה) באמזון ראיתי מחיר סביר (קצת יותר זול מבארץ), אבל ראיתי גם כמה אנשים שנתנו ביקורות פחות טובות, כי הוא הפסיק לעבוד להם אחרי כמה חודשים עד כמה שנים בודדות (שנה שנתיים) האם למישהו יש ניסיון רע עם הכוננים הללו?? כי קראתי קצת בפורום וראיתי רק דברים טובים שאלה נוספת - המחשב קצת מיושן. על אילו דברים אני צריך להסתכל כדי לדעת שהמחשב מתאים לכונן SSD כזה? (יש חיבור SATA כמובן, יש 12 ג'יגה זיכרון, חלונות 10, מעבד i5).... מה עוד כדאי לדעת? שוב אני בעיקר רוצה שהחלונות יהיה שם, ואולי כמה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מארז חיצוני ל HD 3.5". הדרישות שלי הם חיבור ESATA או FIREWIRE עם USB2. האם משהו מכיר את חברת COOLDRIVES ? יש להם מארז עם כל סוגי החיבורים ובנוסף ספק פנימי : http://www.cooldrives.com/fi800andusb21.html אני לא חושב שניתן לקנות בארץ ויש להזמין באינטרנט אם למשהו יש המלצה אחרת אז אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב ,אז הסיפור כזה . זה התחיל לפני איזה חודש עם ה Maxtor 40GB 7200RPM שלי ... אתם יודעים שאתם מדליקים את המחשב ההארד ישר מתחיל לעבוד ואתם אפילו שומעים את הרעש שלו . אבל אצלי משום מה לפעמים הוא פשוט לא נידלק ... לא רוצה להידלק . המחשב לא מוצא אותו בכלל כי הוא לא עובד ,כאילו אין עליו בכלל מתח . חשבתי שיש איזושהי בעיה בספק ,אבל לא ניראה לי שיש בעיה בספק כי לא קרה שההארד מתכבה בעמצא העבודה כלומר עם הוא נידלק אז הוא עובד ואין בעיות ... אבל לפעמים הוא לא נידלק ואני מכבה מדליק מכבה מדליק עד שזה נידלק . בקיצור יש לי עדיין אחריות אבל פשוט אני לא רוצה ללכת ולהחליף אותו ישר כי יש לי הרבה מידע אליו ואני עדיין לא מוכן . אז אני רוצה לשמוע דעות אילו סיבות יכולות להיות לתופעה הזאת ... …
-
- 17 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ויש לי המון חומר חשוב על ההארדיסק שאני חייב שלפחות חלקו יעבור איתי למחשב החדש מה שיש לי כרגע זה 160GB של HITACHI שמחובר בIDE , דיי ישן ומה שאני קונה זה כנראה SEAGATE BARRACUDA 7200.11 750GB 32MB SATA2 השאלה היא - אם אני אשלב את שניהם במחשב החדש, איך זה ישפיע על הביצועים? האלטרנטיבה היא לגבות את הדברים החשובים בהארדיסק הישן [כמה עשרות ג'יגבייטים] ולהעביר אותם לחדש בקיצור מה כדאי לעשות במצב שלי? ואם כבר פתחתי דיון, ההארדיסק החדש שאני אקנה סבבה? זה תחום שאני ממש לא מבין בו, עדיף אולי של WD או דגם אחר של סיגייט? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח של מקסטור בגודל של 200GB ופירמטתי אותו ועשיתי מחיצות בעזרת תוכנת MAXBLAST וקיבלתי את הגודל הרצוי אבל ב WINDOWS יש לי רק 190GB. האם זה איבוד סביר? ועוד בעיה היא שרציתי להגדיל מחיצה שיש בה כבר נתונים וניסיתי עם PARTITION MAGIC. אבל התוכנה לא נתנה לי לעשות את זה בטענה ש "THE PARTITION IS BAD".
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות צורב DVD במחיר נורמלי, לא יותר מ200 ש''ח. חשוב שיהיה של חברה טובה ומוכרת ומהירות גבוהה לימים אלה.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יכול ללהשיג את ההארד דיסק הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19863&search=intel+760p ב330 שקל דרך אינטל (תכנית לעובדים). האם שווה או שעדיף לקחת אחד אחר (addlink/gigabyte/WD/HP/Adata וכו) שגם ככה עולה 350-400? האם יש אופציה אחרת עדיפה nvme m2 של חצי טרה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-