אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
קצת מצחיק שכתבה כזאת מופיעה רק עכשיו. היא הייתה מתאימה יותר לפני שלוש שנים. היום הבעיה הזאת כמעת שלא קורית, בחלקה בגלל כל הטכנולוגיות כמו JUSTLINK שמונעות את הבעיה, אבל גם בצורבים עתיקים בלי שום הגנה זה כבר לא קורה כי המחשבים כבר מספיק מהירים כדי למלא את ה BUFFER לפני שתהיה בעיה. בקיצור, מעניין אבל קצת איחרתם.
-
-
שלום רכשתי את ה H58N במציאון של פנדה והייתי רוצה לדעת במה הוא שונה מה H55N. תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית רוצה כונני SSD מהירים יותר שיחיו זמן רב ומציגה את טכנולוגיית ה-SuperMLC שמפחיתה בנפחים ומבטיחה להוות תחליף ראוי לשבבי ה-SLC בחברת Transend רוצים יתרון רציני בשוק האחסון המהיר. בין אם מדובר בכונני SSD סטנדרטיים של 2.5 אינצ', ב-כונני M.2 בצורת כרטיסים קטנים, או בלוחות מודפסים גדולים בשוק השרתים, ברור שקיים הצורך להגביר מהירויות. עד כה חלקים גדולים בשוק השתמשו בטכנולוגיית הפלאש MLC, התא הדו-שכבתי. סמסונג כשחקנית מרכזית מתמקדת בנפחים אדירים ובכמויות גדולות עם סדרת ה-850 EVO שעושה שימוש ב-TLC, התא התלת-שכבתי. כדי לייחד את עצמה, לקחה Transcend את הרעיון של MLC ושינתה אותו בצורה מעניינת. היא לוקחת את השבבים האיכותיים ביותר שיוצאים מפס היצור של …
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות עליו ברמה רק כמה מילים שאומרות שהוא בסדר ואחלה וזה לא מה שאני מחפש. אז אם יש פה אנשים שראו ביקורות ברשת עליו בבקשה תתנו לינק ו גם אם יש פה אנשים עם צורב כזה שיגיבו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
היי התקנתי וינדוס 7 64 ביט אני רוצה לאחד כוננים ולפצל עם תוכנה כמו פרטישן מגיק אבל היא לא תומכת ב64 ביט יש תוכנה אחרת שתומכת?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כתבתי את הבעיה בפורום תמיכה טכנית, אבל אולי ניתן לומר שהיא שייכת יותר לפורום הזה שמדברים בו בצורה יותר ספציפית על כוננים קשיחים ועל ההגדרות שלהם. ההודעה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=156239.0
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מקבל תוצאה נמוכה עם כונן Samsung SSD 840 256GB. להלן המפרט של המחשב: מעבד: Intel Haswell Core I5 4570 לוח אם: GA-H87-D3H זיכרון: Crucial 16GB TRIM פועל ולמרות זאת אני מקבל תוצאה נמוכה. מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של הכונן?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות שני דיסקים מהדגם הנ"ל לצורך עבודה לבסיס נתונים בחיבור RAID 0 , האם הדגם הזה מתאים, לאור העובדה שראיתי באתר שלהם כי יש דגם שנקרא F1R שמוגדר כתומך RAID. האם זאת בחירה נכונה או אולי מומלץ משהו אחר. דיסק נוסף שראיתי הוא RAPTOR של WD בנפח 300M , אבל במחיר מטורף, האם יש בשוק דיסק אשר משתווה לו או דומה לו בביצועים במחיר שפויי.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ראיתי את השרשור הדביק עם המלצות אודות כוננים קשיחים פנימיים; מה לגבי המלצות על חיצוניים? (אני חושב לקנות אחד כזה במקום להחזיק את אוסף הסרטים התופח שלי על DVD'ים).
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43251[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי כונן WD 320GBAAKS. הנפח שמראה לי xp הוא 298GB. למה זה??
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
??? 2 סוגים שונים באותו מחיר... תודה...
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות: 1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA. כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו? 2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ? 3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר... תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה דיסק נייד לגיבוי המחשבים שלי, מדובר על 6 מחשבים. אני רוצה שיחובר ישירות לSWITCH ע"מ שאוכל לגבות חומר מאד חשוב. (מ1TB והילך) אשמח להמלצות. תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום דיסק קשיח של Western Digital מדגם Caviar Green 1TB שהיה בשימוש במחשב מק. הדיסק פורמט לMS-DOS במק ועכשיו כשאני מנסה לשים אותו אצלי בפיסי, בשילוב עם דיסק קשיח ראשי SpinPoint F3 500GB, הוא לא מופיע. בביוס אני יכול לראות אותו, הוא כרגע מוגדר כסלייב.. לוח אם MA78LMT-US2H יש פתרונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה דיסיקים קשיחים של מקסטור כולם זההים DIAMONDMAX PLUS 9 120GB ATA 133 הבעיה היא בהעתקה אליו המהירות איטית מגיע עד 1 מגה לשניה לעומת זאת העתקה ממנו המהירות היא בערך 20 מגה בצעתי פורמט מלא )לא מהיר( ניסיתי גם לחברו דרך מתאם USB התופעה זהה אין עליו אחריות יותר יש למישהו רעיון
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.2send.us/uploads/8622691c38.JPG בהתחלה הפכתי את זה לNTFS ואז ניסיתי לעשות MARGE אבל זה לא הציג לי כונן אחד (L)... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע פעולה כזאת? הכונן כבר מפורמט על NTFS. יש אפשרות להתקין עליו, לדוגמא, לינוקס? שירוץ לי בנפרד לווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://yalladeal.co.il/product.asp?Pid=489 שמתי לב שיש לו אחריות לכל החיים. כתוב עליו silicone power לפי התמונה... יש לציין שאין לי מושג ירוק בDOK (אולי פרט לנגן MP3 - MPIO )
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
קניתי אתמול מחשב חדש עם כונן WD של 640GB וכאשר התקנתי את הוינדווס וחילקתי את הכונן למחיצות הקיבולת הכללית של הכונן היא610GB למה זה קורה, והאם יש פתרון לדבר כדי שאוכל לנצל את ה-30GB הנוספים??? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם ואיך ניתן לכבות הארדיסק דרך הוינדוס XP ? כלומר שהוא ממש יפסיק להסתובב עד שאצטרך אותו ?
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-