אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
מחקתי מהמחשב קובץ RAR של 2ג'יגה ואחד של 600 MB..איך להחזיר? T_T אני חייב אותם ומחקתי אותם בטעות! יש דרך להחזיר איכשהו?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
במהלך התקנת WIN 10 שהיה חשוב לי שתהיה התקנה נקיה מחקתי בלי כוונה מחיצות בדיסק הקשיח וכעת לאחר ההתקנה הכונן הקשיח שלי קטן למיטב זכרוני מ 340GB ל 298 איך אני מחזיר את הכונן לכודלו המקורי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחר הולך לקנות הארד דיסק 500 אבל עדיין מתבלט בין שתי חברות... אחד סייגיט השני WD איזה מהחברות לקחת ? WD5000AAKS או ST3500320AS היתרון היחיד שמצאתי זה בסייגייט !!! אבל לא יודע עד כמה ישפיע ! אשמח לתגובות !
-
- 9 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום איזה כונן ssd פנימי מומלץ למחשב נייח ? משהו טוב שיחזיק כמה שנים טובות GB 500
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב. הדלקתי, עבד. הרצתי True Image כך שאם יהיו בעיות בעתיד - תמיד אוכל להגיע לנקודת זמן נוכחית. הרצתי עדכוני WINDOWS. הוריד, התקין, הלכתי לאכול, חזרתי, ואני רואה שיש הודעת דוס שלא מזהה את ה Boot device. נראה שהוא לא מזהה שיש SSD. פתחתי את המארז, הסרתי את ה SSD והחזרתי, אך הוא עדין לא מזהה את ה SSD. באתי להריץ True Image, אך הוא כותך שאין שום איחסון על המכשיר. מה עושים? האם יכול להיות שמשהו השתבש בביוס, ויש להגדיר מחדש את ה SSD? עשיתי גם איחזור ברירת מחדל לביוס, אבל זה לא עזר. הוצאת את הסוללה של הביוס. המתנתי כמה דקות. החזרתי. לא עזר. רצ"ב צילומי מסך מהביוס. https://dl.dropboxusercontent.com/u/766…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אלה הנתונים של המחשב שלי - Intel Core 2 Quad Q8400 2.666GHz 2.67 GHz RAM 4.00 GB Mainboard: Gigabyte G41M-ES2L Hard Disk: Hitachi HDS721050DLE630 ATA Device 500GB כרטיס מסך: GeForce 9500 GT 1GB אציין שאני מחבר 2 מסכים לצורך מסחר במניות, השימוש היחיד שלי בו זה אינטרנט ואותה תוכנת מסחר במניות. כשאני לא מפעיל את התוכנה המחשב רץ בסדר גמור אבל כשאני מפעיל אותה היא עובדת באיטיות (חלונות נתקעים, זמן תגובה ארוך, כשאני ממזער אותה ומחזיר לוקח לה כמה שניות כדי לעלות על המסכים וכו'). העניין הוא שבדרישות המומלצות להפעלת התוכנה כתוב שצריך 2GB ומעבד יותר חלש משלי. אצל חבר שלי עם מחשב יותר חלש (2GB ומעבד Core 2 Duo) התוכנה רצה יותר טוב מאצלי. חשוב לציין שגם עשיתי פרמוט לפני כמה ימים…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכנראה היה בארד דיסק דוגמה בהתקנות של משחק THE WITCHER המחשק הוא MDF של דימון טולס וההתקנה נדפקת לפי "מצב הרוח"של הארד דיסק ליפעמים בהתחלה לפעמים לקראת הסוף איך שיוצא (עושה בחירה בין RETRY ABORT IGNORE ) .. יש איזשהו משהו לעשות תוכנת לתיקון ארד דיסק או משהו
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מהי ההמלצה לגבי חלוקה למחיצות למחשב בעל כונן יחיד בגודל 1TB. עיקרי ההתלבטות שלי הם: 1. כמה מחיצות? 2. באיזה גודל כל מחיצה? 3. מה לאחסן על כל מחיצה? (מערכת הפעלה, משחקים ומדיה) אם פיספסתי סטיקי בנושא אשמח אם תפנו אותי.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היה לי כונן IDE 80 ג'יגה שהיה בתור מאסטר,וכונן SATA 160 שהיה מחובר בתור מאסטר שלישי. הלך ה80 ג'יגה לעולמו,וניתקתי אותו מהמחשב. הכונן SATA עדיין מוגדר בתור מאסטר שלישי,אבל המחשב לא טוען ממנו את הווינדוס,ונותן לי הודעה להכניס מדיה לכונן DVD או להגדיר בביוס את הכוננים. רק שה80 ג'יגה מחובר למחשב למרות שאין בו כלום והוא לא עובד המחשב עולה. מה לעזאזל הבעיה? אני יושב כבר שבוע ולא מצליח לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לאחר התייעצות פה באתר. אני כל הזמן שומע רעשי קריאה וכתיבה. הסרתי את האינדקס חיפוש של הווינדוס את הsuperfetch וגם את הwindows defender - זה עדיין לא עוזר ------ יש לי את כונן C: כSSD של סמסונג מסדרה 840 ועוד דיסק קשיח D: של סגייט 1TB 7200 64MB בהתחלה חשבתי שאני שומע את הדיסק הקשיח אבל מהמוניטור נראה שזה בכלל לא הוא. מישהו יכול לעזור, הרעש מחרפן אותי תודה רבה כמו כן, עשיתי את כל מה שרשום כאן במדריך (חוץ מעדכון גירסה, לא יודע איך ומפחד למחוק את הכונן) להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 http://img585.imageshack.us/img585/6708/9xt3.png' alt='9xt3.png'> Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת.. האם אפשר להעביר את כל הדברים שלי מהמחשב הישן ולמחשב החדש סתם עם כבל USB? כי אין לי כוח לצריבות כל זה כי במחשב הישן זה צורב CD ולא DVD
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS הבעיה הדיסק קשיח מרעיש לא בצורה חזקה אבל מרעיש שהוא עובד וזה משגע אותי!! יש לי אפשרות להחליף את הדיסק הקשיח בהתחלה כשקניתי את המחשב הציעו לי את מה שקניתי או מקסטור אבל אמרו לי שעדיף w.d האם מקסטור עדיף או שיש משהו אחר שלא עושה רעש?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ראיתי את כל הדיונים בפורום הנוגע לאיכות מחיר ותקלות. יש לי אפשרות ל ATA133 מה לקנות אם אני לא רוצה יותר מ 80GIGA
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם השתדרגתי במחשב חדש עם המלצות מאוד חמות שלכם, אני חלילה לא בא בטענות רק מנסה להבין ... הארד דיסק נשמע לי מאוד רועש, יכול להיות שזה אני הבעיה ולא הוא, אבל איך אוכל לדעת ? SEAGATE BARRACUDA 7200.12 750GB 32MB SATA2 NCQ - ST3750528AS בעבודה יש לנו מחשבים של HP XW8600 מאוד חרישים , מה הם מרכיבים שם שכל כך שקט ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בעיית חומרה / תוכנה , מקווה שהגעתי לפורום הנכון . קיבלתי היום מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה . כשנכנסים להגדרות לראות את המפרט , הוא כולל HD בגודל 250GB של WD . התחלתי להתקין את מערכת ההפעלה , ובשלב שהוא מבקש לחלק את הדיסק למחיצות הוא מזהה רק 130GB . אני מניח שזה משהו שקשור אולי ל 32 ביט / 64 ביט , כי 128 כפול 2 זה 256 . אולי אני בכיוון ואולי לא, מישהו נתקל בזה פעם ? מה לא בסדר ? צריך לוח אם שתומך 64 ביט ? מערכת הפעלה ללוח 64 ביט ? או שאני טועה לחלוטין והפתרון יותר פשוט. תודה , ליאור .
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה הגיוני ? לא חשבתי שבמחשב החדש שלי יהיה לי חיבור פחות מהיר מ- USB2 :
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי, קניתי לחברה שלי מחשב, זהו המפרט : http://www.tms.co.il/preview/spec/c46n8hxy שמתי לה את ההארד דיסק של המחשב הישן שלה, שהוא מחולק ל3 מחיצות, אחת פירמטתי ובשאר לא נגעתי ואחרי התקנת וינדוס 7 הרגשתי שהמחשב לא טס כמו שהוא אמור לטוס בהפעלה הראשונה שלו האם הבעיה קשורה להארד דיסק ? האם לקנות הארד דיסק חדש יפתור את הבעיה לדעתכם ? האם עדיף לקנות ssd זול ולהישאר עם ההארד דיסק 500gb הישן ? זה נכנס בתקציב שלי : http://ksp.co.il/?select=.1033..152.&list=1&sort=2&glist=1&uin=21931&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 5000 שקל בערך, אז אני צריך המלצה לאיזה דיסק קשיח בסביביות ה30-40 ג'יגה תודה מראש
-
אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יורכב בחנות ממה רכשתי את החלקים (פלונטר). מניסיונכם האם המחשב מגיע כבר מוגדר כמו שצריך בביוס מבחינת הדיסק קשיח? או שאני צריך איך שהוא להגדירו? הבנתי שיש דבר כזה "מערך" משהו עם 1 או 0. "ראשי / לא ראשי". או שאני סתם נכנס פה לדברים לא קשורים? בנוסף, האם התקנת מערכת הפעלה ווינדוס ממצב כזה של דיסק קשיח חדש, ריק, היא כמו התקנה רגילה? אף פעם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה ממצב של דיסק קשיח חדש, ריק. אלא תמיד דיסק קשיח שהייתה מותקנת לפני מערכת הפעלה. אני יודע שצריך להגדיר ב BIOS שהאמצעי אתחול הראשוני יהיה ה CD של מערכת ההפעלה, וכמובן שיהיה עמי את המפתח מוצר. מפה זה פשוט לעקוב אחר ההוראות? יש לי ניסיון בזה, אבל א…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם שקעים של usb1. אם אני מחבר אליו dok שמתאים לusb2 אני מקבל את ההודעה הבאה "the hubs shown in bold type have free ports that " can support the hi speed usb device אח"כ יש כזה עץ שמתחיל ב: sis pci to usb enhanced host controller ואחרי זה סימון של שישה פורטים מה זה אומר? יש אפשרות לusb2 במחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די ישן עם לוח עם ASUS P4P800 שהחיבורי ארדיסק שלו הם: 2 x UltraDMA 100/66/33 2 x Serial ATA, RAID 0, 1 האם ניתן לחבר אליו Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS או שזה בלתי אפשרי וצריך בעצם כונן חיצוני שיעבוד דרך ה USB http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=336&language=en#jump77
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-