אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
תראו את הדגם של הלוח אם הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3207&catcode=169 כתוב בתיאור "SATA דור 3!" זה אומר סאטה 2 או סאטה 3?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש כונן קשיח למערכת שלי ג'ב512-1000ג'ב, הלוח אם שלי הוא Intel Whitesburg DP55WB מה כרגע הכי מומלץ ומה יתאים לי ללוח אם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ראיתי תוכנית בטלוויזיה (TECH TV) והם הראו כבר סיריאלי לכונן קשיח כבל ממש קטן שלא תופס כמעט מקום למארז. (אני לא מתכוון לכבל עגול רגיל אלא למשהו מיוחד...) מישהו מוכן להסביר לי יותר על זה או לתת קישור לאיפה לקנות?? אם בכלל מישהו מכיר משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
ולג'מפר אותו כ SATA 1?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח מבוסס P965 הדגם במפרט שלי עם מערך RAID1 על הבקר המובנה של הלוח, אני רוצה להעביר אותו למחשב אחר, עם לוח מבוסס P67, אל הבקר המובנה שלו, האם זה משהו אפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מה יותר מומלץ מבחינת אמינות ? הכוונה איזה מהם ישרוד יותר זמן רעש פחות חשוב ,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין LG H10 לבין PIONEER DVD111 ? הPIONEER שווה את התוספת של ה70ש"ח ? אני צורב 99% מהזמן רק על VERBATIM , איזה מהצורבים עובד יותר טוב עם המדיות הנל? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות למחשב שלי שני כוננים. הראשון בנפח 1 TB לאחסון מידע, והשני בנפח 250 GB למערכת הפעלה והתקנות. בהתחלה התכוונתי לקחת את הכוננים האלו: כונן קשיח Samsung HD252HJ 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤203 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-250SATA16M כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M אבל אחרי שקראתי את הפוסטים האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422181.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421880.0 החלטתי להחליף את הכונן של ה TB בזה: כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
תשמעו..חשבתי לקנות דיסק SSD עוד כמה זמן, אבל חשבתי על הנפח הקטן, 40GB, ושזה כלום ולא שווה לי להסתכל על הנפח הזה בכלל. בקיצור דיסק SSD של 40GB עולה בממוצע 400-500 שקל..ושל 80GB עולה בממוצע 800-900..לדעתכם, עוד כמה זמן בערך יש מצב שאוכל להשיג SSD של 80GB במחיר של 400-500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
לאחרונה שאל אותי חבר אם אפשר לעשות RAID בין SATA ל-IDE. אמרתי לו שלא נראה לי - צריך או 2 IDE או 2 SATA. אבל... ליתר בטחון אני רוצה לוודא - אפשר לעשות RAID בין כונן IDE לכונן SATA? תודה.
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום ;D קניתי מחשב חדש!!! והוא הגיע היום בבוקר עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס , והוא אומר שהוא לא מצליח לזהות את ב-HD אז יתקשרתי לחברה שהזמנתי ממנה את המחשב (נועה מחשבים) ובהצלחה אמרו לי להוריד מחדש את הדרבריים שלי הלוח אם (של DFI מסוג NF4 ultra ) לא עזר, אז אמרו לי לפתוח את המשחב ועשיתי את זה, ועכשיו שמנו לב של-HD מתחבר רק כבל אחד והוא הולך ללוח אם, אין יותר כבלים מחוברים הם אמרו לי שצריך להיות יציאות לבנות לחבר ל-HD אז לקחתי אחת (אמרו לי העיקר שלא יהיה מחובר לכלום),ולחבר ל-HD אבל לא הצלחתי לעשות את זה, זה לא מתחבר... ביום ראשון הם אמורים לבוא לקחת את המחשב (אחרי איומיים) וביום שני להחזיר (בתקווה) יש משהו שעד אז אני יכול לעשות לסדר את זה שהם לא יתצרכו לבוא?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, קניתי את הצורב NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מנעה מחשבים. עכשיו לאחר שחיברתי אותו המחשב פשוט לא מזהה אותו, הוא לא מופיע ככונן ב"מחשב שלי" ולא נמצא במנהל ההתקנים... מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש, אני מתלבט איזה HD לבחור :s05: המחשב משמש לישומי אופיס(XLS,WORD), משחקים(WARCRAFT) ,ואינטרנט הכי חשוב לי שקט אבל ממש שקט (המחשב מבוסס מארז SONATA2, כרטיס מסך בקירור פאסיבי, ומאורר מעבד IGLOO 7002L LIGHT) אני מחפש HD שיהיה בערך ->160MB 8MB BUFFER 7200RPM SATA2 שמעתי ש Samsung וגם Seagate מאוד שקטים. כמה שאלות - מי מהם עדיף ? כמה הם באמת מרעישים ? איזה מודל מומלץ ? יש משהוא אחר יותר טוב ? תודה MAT
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אני צריך דיסק קשיח חיצוני לאחסון סרטים ומוזיקה (לא מערכת הפעלה). בנוסף, אני לא מעוניין בחיבור לחשמל. הבנתי שלא ללכת על סדרת ESSENTIALS של WD. ראיתי ב- KSP את המוצר הבא שכולל 3 שנים אחריות: http://ksp.co.il/?store=kspnatania&uin=14548 האם מדובר בחברה אמינה או שעדיף להתרחק? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק WD3200AAKS (נפח 320GB, זיכרון נדיף 16MB), וכן הארד דיסק WD1002FAEX (נפח 1TB, זיכרון נדיף 64MB). השאלה שלי היא האם כדאי להשתמש בשני הכוננים, הגדול עבור המסמכים והקטן עבור מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים, או שעדיף להשתמש רק בכונן הגדול כיוןן שהוא מהיר יותר (כמובן בשתי מחיצות נפרדות - אחת למערכת ההפעלה והתוכנות, ואחת עבור המסמכים)? השאלה היא בעצם, האם בכך שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד זה מחפה על המהירות הנמוכה של הדיסק? (מדובר במערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
יש לי הזמנות לקנות דיסקים לצריבה של DVD (נדמה לי DVD-R) של חברת BENQ ב 34 ש"ח לעוגה של 25, כדאי? איך הדיסקים שלהם? (מצטער אין לי סימני זיהוי אני לא יכול לראות פשוט שאלו אותי אם להביא לי אותם או לא) לפי התיאור שקיבלתי הם צריכים להיות כמו אלו שבתמונות למטה (אבל לא בטוח, התחתון הוא 25 יח' כנראה יותר משקף). אגב מה המחיר הסביר (שבו ניתן לקנות מדיה מחברה טובה) ליחידת מידה של DVD+-R וגם של DVD+-RW? תודה, טל [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי! אני רוצה כונן חיצוני שישמש אותי לגיבוי ולהעברת התמונות שלי מהפלאפון כשז"ל לי שם המקום. לכן הכי חשוב לי שיהיה עמיד לאורך השנים. אני יודעת שבארץ יש פער מחירים גדול, לכן אמזון זו אופציה נהדרת מבחינתי. חשבתי על t7 shield - אך כעת זה יוצא יקר כי יש עלות נוספת של מיסים ומשלוח.. המלצות נוספות? חושבת ללכת על טרה אחד כי ממה שראיתי, ההבדל במחירים בינו לבין 2 טרה די זניח, ומעדיפה לא לשים את כל הביצים בסל אחד (אלא אם יש לכם מחשבה אחרת - שאשמח כמובן לשמוע) רוב תודות! 🙏
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
- 2 followers
-
-
על איזה כונן קשיח אתם הייתם ממליצים? זה כונן לגיבויים נטו. כרגע הוא יחובר למשב נייד עם מתאם USB. בעתיד אולי יתחבר למחשב נייח בSATA. שוב - זה כולה כונן שאחת לשבוע אני מגבה לתוכו איזה 20 ג'יגה וזהו. אני מתלבט בין אלו: Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS 405 ש"ח Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX 410 ש"ח 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 395 ש"ח 2TB EcoGreen F4 32MB SATA II HD204UI 365 ש"ח מן הסתם הוא אמור להיות אמין. שלא יתקלקל לי באמצע כי יש בתוכו מידע חשוב. תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 כמות: 1 - מחיר: ₪568 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 סה"כ: ₪1148 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1126 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/c7fjn1xq איזה בין שני הרדיסקים עדיף? הSEAGATE עם הSATA 3?? או הסמסונג?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? יש לי כמה שאלות על הדיסק קשיח ועל איחסון כללי 1) יש הבדל בכלל בין חברה אחת לשניה?? כי המוצר זה אותו דבר בדיוק 2) עם אני קונה מחשב חדש ואני יוסיף תדיסק קשיח הישן שהוא 5200 RPM וATA זה יעכב ויעט לי תמחשב?? 3) אני יכול להתקין תוכנה או משחק על הזיכרון הנייד?? 4) יש אפשרות לעשות משהו כמו OC לדיסק ולגרום למהירות סיבוב לעלות?? תודב
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הזמנתי צורב LITEON, אז "על הדרך" הזמנתי גם DVD של LITEON, השאלה אם הDVD שלהם טוב כמו הצורב ואם בכלל משנה לי איזה DVD אני קונה או פשוט להזמין את הזול ביותר?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לפני שאני הולך לקנות, כדי להימנע מאי-נעימויות בבית עסק, אני מעוניין לדעת מה אמור להיכלל בערכה של הדיסק הקשיח... בגדול אני עומד לקנות את ה-320 או ה-500 גיגה..... בעיקרון ראיתי שגם קיים דוק למכשיר, האם הוא נכלל בערכה? אם לא, איפה אפשר לרכוש אותו? מה מצורף ל-HD? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-