אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
.השתמשתי במדיה של LG כפול 8 R+ בעזרת CLONE DVD2 וגם בDVD SHRINK העתקתי לHARD DISK ורק אחרי זה צרבתי הצריבה עברה ללא כל בעיות,אך לאחר שניסיתי לקרוא אותו בצורב DVD,הוא לא קרא אותו. ניסיתי גם בDVD שיש לי עם DIVX וגם הוא לא זיהה כלום! כאשר אני מנסה להיכנס לדיסק בצורב דרך MY COMPUTER ,זה מה שאני מקבל (תמונה מצורפת) אמנם הייתי על FW 101 (אין לי מושג אם זה משנה),אבל גם אחרי ששידרגתי לFW 103לא השתנה כלום! הצורב חדש לחלוטין! מישהו יכול לעזור לי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD,אך שהכנסתי דיסק הוא ניגן אותו בWMP אך עם מסך שחור (לא יודע מבחינת הסאונד) מה צריך לעשות שיעבוד? האם זה קשור לתפריטים בדיסק?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז חיצוני לכונן SATA אשר יהיה לו גם חיבור USB וגם חיבור ESATA. הכוונה לכונן 3.5". אידיאלי מבחינתי יהיה תמיכה בכונן של 2TB (הכונן הפנימי אשר אחבר). התקציב שלי לצורך העניין - עד 500-600 שקל. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את ההארד דיסק הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCDataStation400 אני רוצה להתקין עליו XP כך שישמש אותי כשאני מתקלט (על ה-XP אני אתקין את התוכנות והשירים וכו'), אז השאלות הן כאלה: 1. האם באמת ניתן להתקין עליו XP כך שהמחשב יזהה אותו כ-boot? האם זה תלוי בלוח האם? הוא אמור לזהות אותו כ-usb ב-?boot 2. האם "מהירות גישת נתונים" היא המהירות שקובעת עד כמה מהר הכונן הזה יגיב כשאני מפעיל תוכנה המותקנת עליו? אם כן, מהי המהירות של הכונן הזה, כי זה נתון שחסר שם. ועוד דבר בהקשר לזה, האם זוהי מהירות "טובה"? כלומר כזו שמספיקה להפעלת תוכנת תיקלוט (שלא יהיה מצב של "freeze" או "השהייה" בזמן התגובה של ההארד דיסק). תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה ההבדל בין DVD+R לבין DVD-R
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 פשוט ראיתי שה"מתחרה" שלו של WD לא עובד תחת XP ....
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי ברכישת כונן קשיח עם 8MB לבין רכישת כונן דומה עם 16MB זיכרון... תודה...
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי רכשתי התקן זכרון נייד שהוא בעקרון ג'נרי, לפחות מבחוץ, בנפח 30 גיגה (ולא 32) בתחילה הוא כתב במהירות של בין 9 ל-10 מגה בשניה, אך לאחר מספר "ניסויים" שכללו מחיקת מחיצות, יצירת חדשות, ופרמוט, הוא החל לכתוב במהירות קבועה של 1.5 מגה. בתחילה חשבתי שהוא עבר לעבוד בתקן USB 1 אבל אז ראיתי שהוא קורא במהירות של מעל 20 מגה לשניה. אז הבעיה היא מבינת כתיבה בלבד. למישהו יש איזה רעיון, לפני שאני הולך לממש אחריות? אגב יש לי כאן DOK Sandisk 16GB שכותב במהירות 4 מגה לשניה, וקורא ב20, לשם השוואה. עוד פרטים על ההתקן: על האריזה רשום שרכיב הזכרון הוא של סמסונג. מערכת ההפעלה מזהה אותו כדיסק שהוא לא מסוג removable storage (מופיע יחד עם הדיסקים הקשיחים ולא יחד עם דיסק-און-קיי ו-DVD) מבחינת חומר…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הצריבה עצמה עוברת חלק ובמהירות עד שזה מגיע לשלב ה Lead in-Lead out. מתחילת השלב הזה לוקח לו דקה או יותר עד שהוא מסיים וככה הצריבה נמשכת 3.5-4 דקות. אני משתמש בנרו 6 ובדיסקים של Memorex ו TDK. הבעיה נמשכת כבר כחצי שנה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי ועם אוויר דחוס, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים וכנראה אני קונה מ-SkyPc בגלל שהם מאוד זולים (ויש להם את המארז NZXT Apollo ) עכשיו המליצו הרבה פעמים בפורום מפרטים על הצורב של LiteOn אבל ב-SkyPc אין של LiteOn בכלל הכמויות צורבים שם ירודה... אז איזה צורב הכי מומלץ משם? צורבי DVD
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מפרט מחשב אתם יכולים לראות בצד. אני רוצה להוסיף כונן קשיח 250GB SATA, ורציתי לדעת אם זה אפשרי, ביחד עם שני הכוננים הנוכחיים שיש לי?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, מסיבה לא ברורה, הופיעה הודעה בטלפון של אשתי (גלקסי S3) אשר מודיעה כי לא ניתן לזהות את הכרטיס (או משהו בדומה). ההודעה הבאה שהופיעה שאלה אם למחוק את המידע - אשתי לחצה "אישור". ההמשך ברור לכל. מה שמוזר כאן זה שהטלפון לא זיהה את הכרטיס (מיקרו SD). ניסתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה אשר מומלצת כאן באתר - אך שוב, קורא הכרטיסים שלי לא מזהה את הכרטיס (בדקתי, הקורא תקין שכן הוא זיהה כרטיס מיקרו SD אחר שברשותי). מה ניתן לעשות עכשיו, אם בכלל ? תודה, עמית.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
הרצתי HD TUNE וקיבלתי תוצאה מוזרה בהחלט, ממוצע של בערך 5.5GB\s, מה הקטע פה? וגם זמן הגישה הוא 0.0 שניות, אני חושב שזה שיא עולמי. עכשיו, מה קורה פה? התוכנה השתגעה או שהתברכתי בהארד דיסק הטוב בעולם? עריכה: עכשיו גם הרצתי בדיקת שגיאות והוא בדק במהירות של בערך 8GB לשנייה, זה בסדר או שגם זה מוזר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשות הרדיסק של סיגייט 250 ג'יגה SATA. הוא מחובר במארז חיצוני שהיה פעם מארז של כונני ZIP.... אני מתשמש במולקס שלו ובמתאם מSATA לUSB. הספק הוא פנימי מיוצב. הספק גם הוא מתחמם מאוד אבל זה לא מעניין... ע"פ התוכנה SIW הדיסק עובד ב56 מעלות (במנוחה) ומגיע ל57 גם. אני יודע שהמקסימום להרדיסקים זה 55 מעלות באמצעות רב מודד המתח שנמדד מהמולקס (כשההרדיסק מנותק כמובן) היה: 5.25 וולט ו12.75 וולט. מה עושים? אין לי ספק אחר (ניסיתי לפני כמה שעות עם ספק שונה אבל ההרדיסק לא זוהה מה גם שהוא עשה טיקים מחזוריים כאלה כמו של הרדיסק מת... הספק הקודם נוסה עם הרדיסק שונה וגם לא עבד..אותם קולות. בספק החדש שני ההרדיסקים עובדים ללא דופי) תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם נרו אקספרס. שמעתי שניתן לצרוב על דיסק ולהשאיר אותו פתוח לצריבות נוספות (לא לנעול אותו). איך אני עושה את זה? תודה רבה!! שלומי
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
<p>אהלן,</p><p>רכשתי מחשב חדש ואני מנסה לברר האם התקינו לי את כל הרכיבים הנכונים...</p><p>במקור ביקשתי במפרט צורב DVD של סמסונג S183L שאמור להיות שכבה כפולה ועם lightscribe</p><p>הצצה במנהל ההתקנים גילתה לי שמה שהותקן בפועל זה: TSST corp SH-S182D</p><p>אשמח אם תגלו לי מה לעזאזל התקינו לי? האם זה בכלל סמסונג? כי על ה"מגירה" רשום רק writemaster בלי שם חברה ובלי כלום...</p><p>ואם זה סמסונג, האם עדיף על פני מה שביקשתי במקור? או לא?</p><p>ממש אשמח לעזרה...ואם אפשר במהרה כדי לדאוג לתיקון...</p><p>תודה </p>
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הצורב DVD לי פשוט הפסיק לצרוב דיסקים DVD הוא צורב רק דיסקים של 700. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה הבעיה אני אשמח לעזרה או לפחות להסבר למה זה קרה. טנקס =]
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
עוד מעט אקנה מחשב חדש עם דיסק קשיח 250GB AAKS של WD . וברשותי כונן של 80GB . איך לפי דעתכם כדאי לי לחלק (אם בכלל) את הדיסק קשיח החדש???
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 450ש"ח מקסימום הצורב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה! ראיתי את הצורב של סוני DWD-23A-שווה?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-