אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני ממש אובד עיצות. יש לי מחשב נייד מסוג סוני VAIO שכנראה ה HD שלו הלך. אני לא מצליח למצוא כונן קטן (פיזית) כמו של המחשב שלי. אמרו לי שהכונן שלי הוא 1.8". הוא גם בחיבור IDE. למישהו יש מושג? תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 13:54:28 אני חייב לציין שגם לא נראה לי שזה כונן 1.8 רגיל.הנה תמונה שלו: הוא עטוף בפלסטיק שחור ויש לו מחבר מיוחד שמחבר אותו ללוח בנייד מישהו מזהה?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שכשאני צורב שירים על הדיסק אז הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל אין שיר אחד אפילו שנצרב ונמצא בדיסק אחרי הצריבה ניסיתי לצרוב את הדיסק דרך כמה תוכנות צריבה חוץ מנרו ולא מצאתי פתרון. הציעו לבדוק אם הצורב שלי מקבל את הדיסק rewritable אבל אני לא יודע איך למצוא תפתרון לבעיה. מי שיכול לעזור לי אני נמצא גם באי מייל natalie03@bezeqint.net או באיי סי קיו: 161725061
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלא תיתן להעתיק חומר מהקונן דיסקטים (אני רוצה ליצור טקליטון עם חומר ושלא היה ניתן להעתיק אותו )
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי מישחק בקובץ ISO אחד של 6 גיגה. אני מחפש דרך לפרק אותו ל 2 חלקים או משהו בסיגנון ולצרוב על 2 דיסקים של dvd זה אפשרי? ליאור.
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שנה טובה לכל חברי הפורום!!! ועכשיו לשאלתי: אני מחפש לקנות צורב, ואבקש לקבל המלצות לגבי איזה צורב אני צריך לקנות. בעיקר השאלה שלי מפנית לגבי חברות המייצרות צורבים - האם יש עדיפות משמעותית לחברה זו או אחרת? או שכולם אותו דבר? ההפרש במחירים אינו רציני, 50 שקל לכל היותר, ממה שראיתי, אז כסף זה לא העניין... תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
i got a plextor premium burner, and been having a problem with it for the past couple of weeks: all burns run ok, but after 50% of burning @ 30+, it usually stops for a sec, and resumes @ x20/x16 till the end of the burn. i have tried to burn in both windows and linux, and got the same result. also, tried different media types. what could be the problem (other than defective burner), PSU issues perhaps ? (got a 400W PSU). any help would be greatly appreciated p.s. the burner is capable of x52 burns, and i have gotten x52 burns with it in the past.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אהלן.. החלטתי שאני קונה צורב DVD ... ואני מאוד מתלבט... בעיקר עקב העובדה שאני באמת לא מבין שום דבר בזה! קראתי את ההמלצות פה בפורום.. ובמקומות אחרים, והחלטתי ללכת על אחד מאלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=40570 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371539 האם למישהו יש הצעה אחרת או משהו להגיד על המוצרים הנ"ל (בעיקר מה ההבדל ומה עדיף!) ? אני אשמח לשמוע הצעות .. בתודה!
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס raid promise sx6000 אם 128MB cache ו6 ערוצים של IDE יש לי גם 3 דיסקים של 120GB אני רוצה לבנות מהם raid עוד לא החלטתי או 5 או 3 אני רוצה עזרה בבחירה ובנוסף רציתי לשאול אם המחשב שלי אם ספק גנרי שהוא midtower יעמוד בזה גם מבחינת חימום וגם הספק
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם! ברצוני לרכוש דיסק קשיח נוסף למחשב שלי (p4 1.6GHZ 865PE SATA RAID0/1 ) כיוון שמדובר במחשב מיושן יחסית אבקש המלצה להארדיסק משני בקיבולת של 160GB , נכון לעכשיו קיים WD 8 מגה באפר ו80GB קיבולת. אני מתלבט אם אני אקנה דיסק חדש SATA (תמיכת SATA 2 לא זמינה אצלי כנראה) ואחבר אותו כראשי זה ישנה משהו, ובמידה וזה לא משמעותי ההבדל אעדיף להפוך הדיסק למשני ובו כל גיבויי קבצי המסמכים והמוסיקה החשובים. אני צריך דיסק מהיר ושקט ובעל אמינות גבוהה אשמח להכוונה בהתאם. כמו כן יהיו כבר 2 דיסקים במארז ורק 3 מאווררים , האם כדאי להוסיף עוד אחד , מה מומלץ להוסיף אם בכלל? ***עריכה: האם ניתן לחבר דיסק התומך בSATA 2 לללוח אם התומך אך ורק בSATA רגיל? תודה רבה מראש והמשך לילה טוב , SPID…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ולג'מפר אותו כ SATA 1?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
-
קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
האם אפשר לחלק את הכונן החיצוני ולהשתמש בחלקו כמקום איחסון ובחלקו לגיבוי עם התוכנות המצורפות?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
אוקי אנשים יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לענות לי עליה .. יש לי הארד-דיסק שלא בשימוש , ואני רוצה לנסות אליו כל מיני דברים , רציתי לשאול אותכם אם עצם זה שאני יחתוך חור בחלק העליון של ההארד-דיסק (בכדי להכניס לשם מאורר שיקרר) לא יפגע בהארד דיסק עצמו ? מה יותר ישפיע אם המאוורר יוציא אוויר או יכניס ? (אני מתכוון מה יותר יקרר..) האם כל הרעיון הגיוני (אני מדבר על החתך והכנסת המאורר) ?.. והאם הוא נעשה כבר , במקרה ונעשה אשמח לקבל דוגמאות .. תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מרוב יער לא רואים את העצים,פשוטו כמשמעו.קראתי הרבה מדריכים בנושא צריבת סרטים בצורב דיוידי ופשוט הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר לא הצלחתי,כפי שנאמר "קראת מרובה לא הבנת".חחחח . בקיצור יש לי את הסידרה lost ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק דיוידי עם צורב דיוידי ולצפות במכשיר דיוידי רגיל בבית. והרי לפניכם פרטי אחד הפרקים" lost18[1].213.hdtv-lol.srt עם תרגום מובנה פורמט הוידאו: xvid,mpeg4 איכות הוידאו:992kbps, 2-pass VBR תמונות לשנייה: 23.976Fps רזלוציה סופית: 624x468 פורמט הסאונד: mpeg Layer-3 איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps איך אני צורבת ואו צריכה לערוך את הסרט על מנת שזה יפעל במכשיר דיוידי רגיל שיש בכל בית מה אני צריכה לעשות בדרך הפשוטה ביותר ואו המהירה תודה …
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להעביר בין שני כוננים קשיחים,מהמחשב הישן לחדש משהו כמו 40 גיגה,לא הרבה,ואין לי כח להתחיל לצרוב! אז איך אני יכול להעביר בין הכוננים?יש דרך בכלל?זה איזה כבל?מסובך?מבולבלים?חח,סתם...אשמח לתשובה! תודה רבההה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-