אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני עוד נמצא בעידן הפנטיום, ולוח האם שלי אינו תומך בממשק SATA כאשר נקרעה הגומייה (כנראה התייבשה מתנאי חום-קור בארצנו) בצורב הוותיק שלי מבית ASUS לאחר כ4 שנים קניתי צורב חדש מבית LG, שעושה עבודה נפלאה, אך כאמור מחובר בממשק IDE במחשבה עתידית לקניית מחשב חדש, ניתן לחסוך כ-120 ויותר שקלים בשימוש בצורב הנוכחי במפרט החדש או לחילופין, להשקיע את הכסף הנוסף הזה לקניית צורב SATA והרי השאלה שלי: במידה ואינני יודע שהחליפו לי את הצורב לאחד הפועל בממשק SATA, אבחין בכל שינוי בפעולתו בהשוואה לקודם המחובר בIDE? או במילים פשוטות: יש הבדל מורגש/מובחן בין שתי הטכנולוגיות? ואם כן, במה הוא מתבטא? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום רכשתי את ה H58N במציאון של פנדה והייתי רוצה לדעת במה הוא שונה מה H55N. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא מצאתי שום ביקורות עליו ברמה רק כמה מילים שאומרות שהוא בסדר ואחלה וזה לא מה שאני מחפש. אז אם יש פה אנשים שראו ביקורות ברשת עליו בבקשה תתנו לינק ו גם אם יש פה אנשים עם צורב כזה שיגיבו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם נרו אקספרס. שמעתי שניתן לצרוב על דיסק ולהשאיר אותו פתוח לצריבות נוספות (לא לנעול אותו). איך אני עושה את זה? תודה רבה!! שלומי
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לאתר שמתמחר (או מוכר) חומרה לניידים? וביתר פירוט: אני צריך מחיר של הארד-דיסק של נייד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות שני דיסקים מהדגם הנ"ל לצורך עבודה לבסיס נתונים בחיבור RAID 0 , האם הדגם הזה מתאים, לאור העובדה שראיתי באתר שלהם כי יש דגם שנקרא F1R שמוגדר כתומך RAID. האם זאת בחירה נכונה או אולי מומלץ משהו אחר. דיסק נוסף שראיתי הוא RAPTOR של WD בנפח 300M , אבל במחיר מטורף, האם יש בשוק דיסק אשר משתווה לו או דומה לו בביצועים במחיר שפויי.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ראיתי את השרשור הדביק עם המלצות אודות כוננים קשיחים פנימיים; מה לגבי המלצות על חיצוניים? (אני חושב לקנות אחד כזה במקום להחזיק את אוסף הסרטים התופח שלי על DVD'ים).
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43251[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
המהירות של הכונן Western Digital 250GB Passport Essential Portable USB 2.0 Hard Drive , היא 5400 RPM. רציתי לדעת האם זה מורגש ממש באיטיות עבודה בהנחה שאני עובד על הכונן באופן רציף בנייד, או שלא ממש יורגש ההבדל בין 7200 ל- 5400 וזה זניח ? אשמח לתשובה תודה !
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ST31000523AS אני מעוניין בדיסק הזה 1000 GB למרות שמוצג שנמכר כבר בעולם לא מוצא אותו , למה ? מתי יצא בפועל ? הדיסק 2 GB של WD מתי יצא לעולם ?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש סטה 2(הלוח שלי תומך) אבל הווינדוס והביוס לא מזהים אותו רק ה-raid מזהה שיש הרדיסק אבל אני לא ידוע מה לעשות עם זה אין לי כונן דיסקטים בשביל לנסות להתקין כמו שרשום בחוברת של הלוחם אם למישהו יש דרך/דרייבר שיוכל לעזור לי שהמחשב יקלוט את ההרדיסק :<?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתקין WIN7 שדורש ש-XP יהיה מותקן במקור - אני מפרמט את הכונן, מתקין XP ואז ישר מתקין WIN7. האם גם במצב זה מתבצע ב alignment שחשוב לביצועי SSD?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תראו את הדגם של הלוח אם הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3207&catcode=169 כתוב בתיאור "SATA דור 3!" זה אומר סאטה 2 או סאטה 3?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הדיסק הנ"ל הדיסק הגיע עם שני כבלים. הראשון - כבל USB רגיל משני הצדיים (לדברי החנות - להעברת מידע). השני - בצד אחד USB למחשב בצד השני חיבור כוח לדיסק נראה כמו החיבור של נוקיה (לדברי החנות - לתת כוח לדיסק). ניסיתי לחבר את הדיסק בלי החיבור כוח וכל המידע שאיכסנתי בו עובד הכל נמצא כמו שצריך ואני מדגיש שוב - הUSB השני של הכוח לא מחובר כלל. מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה זה ואם בכלל צריך את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום... כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות: 1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA. כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו? 2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ? 3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר... תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי בו את כל הדרייברים והורדתי את כל העידכונים למערכת הפעלה, אך הUSB2 עדיין מסרב לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
היי... לפי דעתי הצורב שלי נדפק... (הוא צורב לא טוב + דברים שהוא צרב טוב הוא לא מצליח לקרא) רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה / בדיקה שיכולה להגיד בוודאות אם הצורב דפוק או לא... תודה אני צריך צורב חדש... עד 150 שקל מKSP תודה :]
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD אבל ההבנה שלי בנושא כמעט ולא קיימת שמעתי שה NEC הוא דיי טוב התפקיד העיקרי 99% של הצורב יהיה לצרוב סרטיי DVD יש לכם אוליי המלצות בשבילי ומדריכים בעברית להכרת כול המושגים והתאמה ושמעתי שצריך לפרוץ אותו שיהיה MULTI ZONE ואיך בכלל צורבים DVD זה כמו צריבה רגילה? (כן עד כדיי כך אין לי מושג) נ.ב: אח שלי בניו-יורק אז אני אקבל המלצות לקנייה בחול
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום דיסק קשיח של Western Digital מדגם Caviar Green 1TB שהיה בשימוש במחשב מק. הדיסק פורמט לMS-DOS במק ועכשיו כשאני מנסה לשים אותו אצלי בפיסי, בשילוב עם דיסק קשיח ראשי SpinPoint F3 500GB, הוא לא מופיע. בביוס אני יכול לראות אותו, הוא כרגע מוגדר כסלייב.. לוח אם MA78LMT-US2H יש פתרונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הנה לינק למדידה: http://members.optusnet.com.au/beesa888/HDTune_Benchmark_SAMSUNG%20HD642JJ.png Test System: Intel Core 2 Duo E8200 A-data 2GB DDR2 800MHz Gigabyte P35-DS3P Nvidia 8800GT 512MB 2x Samsung F1 series 640GB Single Drive performance: Transfer Rate: Minimum: 57.7MB/s Maximum: 113.8MB/s Average: 91.8MB/s Access Time: 13.1ms Burst Rate: 166.1MB/s Cpu: 4.1%
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-