אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
לא ברור למה, אולי עידכון של חלונות, או התקנת תוכנה כלשהי...גם לא משנה כבר... אבל המערכת שלי הפסיקה לזהות חיבור של כל הDOK ....ניסיתי לפחות 3 מכל מני סוגים. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אתמול התקנתי RAID 0, ל-3 הארדיסקים: WD 80GB 8MB BUFFER 2X WD 250GB 16MB BUFFER עכשיו כשאני חושב על זה, יכול להיות שההארדיסק הקטן יותר מהווה רגל שלישית? Lanparty ultra-d, DC 3800+ @ 2.4ghz, RAID 0 128kb
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
ההתקן עובד מצויין על מחשב אחד,אך עם המחשב שלי ישנה בעייה: כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים יותר מקובץ DOC ,ההעברה מתחילה אך נתקעת לאחר זמן קצר והמחשב מוציא הודעה שגיאה (רצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי לקנות SSD של חברת toshiba מסדרה: [h=1]Toshiba Q-Series 128GB[/h]יש למישהו ניסיון איתם? או יצא לו לעבוד איתם או שמע אלייהם אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, בעיקבות הדיון בפורום זה אני מתכוון לקנות היום אחד משני הדיסקים הבאים (SSD) http://ksp.co.il/?uin=23483 http://ksp.co.il/?uin=26609 העניין הוא שהמחשב שלי הוא עם SATA2 בלבד. אני חושב לקנות מחשב חדש תוך חצי שנה. השאלה היא: האם קודם כל זה יעבוד עם המחשב שלי ? מדובר בכונני SSD של SATA3, ואינני יודע אם יש תמיכה אחורה ב SATA2 מבחינת תאימות כבלים וכו' שאלתי השנייה - האם זה ייתן ביצועים סבירים ? אני לא מחפש משהו מיוחד, אם זה ייתן ביצועים של פחות 20 או 30 אחוז בממוצע זה גם טוב בברכה דן
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום, רכשתי Samsung portable S2 הארדיסק חיצוני נייד. ברצוני להגן עליו באמצעות סיסמה, כך שבכל מחשב אשר אני יחבר את המכשיר אליו, תבוקש הסיסמה ורק אז יהיה ניתן לגשת לחומר שבתוכו. אני מחפש משהו פשוט לא מסובך. (לא מפריע לי אם זה חינמי או לא). תודה רבה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, כרגע מותקנים לי ארבעה כוננים במערכת. 2 של 320 לאחסון כללי ו 2 שמחוברים ברייד 0 ועליהם מותקנת מערכת ההפעלה וכל האפליקציות הדרושות - 36gb SAS drive 15k.4 seagate עקב מערכת ההפעלה והתוכנות, נשאר זמין כרגע רק 15גיגה פנויים. בעבודה מאוד מאומצת של פוטושופ CS3 המקום שנותר על הסאסים אוזל תוך שניות ספורות ומגיע למצב שקורסת הפעולה בפוטושופ עקב מחסור במקום על הדיסק! מישהו יודע למה זה קורה? למה בעצם המקום אוזל בכונן (ומדובר ב 15גיגה) כאשר מפעיליפ פילטר כבד בתוכנה? מה יתן לי אם אחבר ארבעה כונני סאס עם קונטרולר מתאים (adaptec 3405) ברייד 0 ? המערכת עובדת עם 4גיגה ראם. תודה על כל עזרה, שחר.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP הוא לא מזהה את כונן הSATA, אני צריך את הדיסקט, אני מחפש אותו בכל מקום, גם באתר של MSI וגם של SIS זה הלוח: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=661FM2-LSR מישהו יודע אולי איך מכינים את הדיסקט, כי מה שהורדתי משני האתרים לגבי SATA/RAID אין בו אופצייה להכין דיסקט ניסיתי גם להעתיק קבצים זה לא הלך אולי למישהו יש את הדיסקט/יודע מאיפה?! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מתקין WIN7 שדורש ש-XP יהיה מותקן במקור - אני מפרמט את הכונן, מתקין XP ואז ישר מתקין WIN7. האם גם במצב זה מתבצע ב alignment שחשוב לביצועי SSD?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, האמת שאני מתלבט בין הsegate 320GB ל- WD Passport 320GB, הבדל המחיר נכון להיום 10 שח (WD יותר יקר) ולא משמעותי. לכן אשמח לקבל המלצה על סמך ביצועים, איכות מוצר ואמינות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
תראו את הדגם של הלוח אם הזה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3207&catcode=169 כתוב בתיאור "SATA דור 3!" זה אומר סאטה 2 או סאטה 3?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום... כמו בכותרת, יש לי שלוש שאלות: 1) אני מתכוןן לקנות מארז חיצוני מהדגם ST-2316 C של SNT, ולהלביש אותו על WD3200KS. כרגע אני אחבר אותו ב- USB2/FW ובעתיד ב- eSATA. כרגע אני מחבר את ההארדיסק דרך SATA ו- SATA Power, ובשביל זה אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב כל הזמן... עם המארז החדש, אני אוכל לחבר ל- USB ולהוציא איך שאני רוצה מבלי לפגוע בהארידסק \ מחשב? או שיש כפתור הדלקה למכשירים האלו? 2) האם יש כזה דבר DVD-/+RW DL (לא משנה פלוס או מינוס) שאפשר להשיג בארץ? 3) אשמח להמלצה על דיסקים DVD-/+R במחיר סביר פלוס, שלא יהיו טובים כמו ורבטים אבל לא הכי גרועים שאפשר... תודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Latitude 110L), בן 3 שנים ו-4 חודשים. Pentium M, 1.6GHz RAM = 512MB HD = 40GB, Fujitzu MHT2040AH אני משתדל לעקוב אחרי הביצועים שלו מפעם לפעם. לאחרונה הרגשתי ירידה במהירות. יש תחושה שה-HD עובד שעות נוספות בזמן שאני מחכה לחלונות שיפתחו... בדקתי את ביצועי ה-HD באמצעות HD Tune, והשוויתי עם תוצאות קודמות מלפני חצי שנה ושנה. יצאו לי הבדלים בין שתי ההפעלות שעשיתי היום, אבל השורה התחתונה: מהירות קריאה וכתיבה כמעט לא השתנתה, Access Time ספג כנראה פגיעה כלשהי, וה-Burst Rate, ירד באופן ניכר. (מה המשמעות של - CPU Usage?) צירפתי להודעה את תמונות המסך של התוצאות. השאלה שלי היא מה גורם לירידה הזו - האם זה בהכרח בעיה בהארד דיסק, או שיכולה להיות בעיית ח…
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, התקנתי בו את כל הדרייברים והורדתי את כל העידכונים למערכת הפעלה, אך הUSB2 עדיין מסרב לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
אהלן, אני רוצה דיסק נייד לגיבוי המחשבים שלי, מדובר על 6 מחשבים. אני רוצה שיחובר ישירות לSWITCH ע"מ שאוכל לגבות חומר מאד חשוב. (מ1TB והילך) אשמח להמלצות. תודה, משה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD אבל ההבנה שלי בנושא כמעט ולא קיימת שמעתי שה NEC הוא דיי טוב התפקיד העיקרי 99% של הצורב יהיה לצרוב סרטיי DVD יש לכם אוליי המלצות בשבילי ומדריכים בעברית להכרת כול המושגים והתאמה ושמעתי שצריך לפרוץ אותו שיהיה MULTI ZONE ואיך בכלל צורבים DVD זה כמו צריבה רגילה? (כן עד כדיי כך אין לי מושג) נ.ב: אח שלי בניו-יורק אז אני אקבל המלצות לקנייה בחול
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לרכוש כונן קשיח למערכת שלי ג'ב512-1000ג'ב, הלוח אם שלי הוא Intel Whitesburg DP55WB מה כרגע הכי מומלץ ומה יתאים לי ללוח אם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב ורציתי לדעת מה בעצם ההבדל בין הLiteON LH-20A1S והLG GSA-42N ובעצם עד כמה שווה להוציא עוד 70 שקל על ה LITEON תודה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח להמלצות לגבי הרד דיסק IDE, בגודל 250 גיגה. השימוש המיועד הוא העתקה אחת לחודש של כל השרת ולאחר מכן אחסון בארון של ההרד דיסק. לכן דרושה אמינות של החומרה מחד וחיי מדף ארוכים מאידך. אודה על טיפים בנוגע לרכישה, כגון חברה מייצרת, דגם וגם מקום שידוע במוניטין שלו (לא רוצה לקנות בזול מאיזה אלטע-זחן). באיזור המרכז. תודה.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שימו לב למחיר הזול מאוד זה קצת מחשיד לא?!? http://www.dstore.co.il/yp/product.asp?pc=61790
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי בלוח,בחיבורים האחוריים חיבור של SATA חיצוני. עכשיו השאלה היא איך מחברים לו חשמל,הרי אם עשו חיבור כזה בטח יש איזושהיא דרך לחבר לו חשמל בקלות,אולי מישהו פה יודע איך? בטוח יש איזה פיתרון חוץ מלקחת כבל ישירות מהספק,כי אחרת זה סתם לא יעיל... תודה מראש. הלוח רשום למטה...
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-