אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
לפני שאני הולך לקנות, כדי להימנע מאי-נעימויות בבית עסק, אני מעוניין לדעת מה אמור להיכלל בערכה של הדיסק הקשיח... בגדול אני עומד לקנות את ה-320 או ה-500 גיגה..... בעיקרון ראיתי שגם קיים דוק למכשיר, האם הוא נכלל בערכה? אם לא, איפה אפשר לרכוש אותו? מה מצורף ל-HD? תודה לעונים....
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
משום מה המדיות הנ"ל לא עובדות על הצורב שלי (LG GSA-4163B) מה יכולה להיות הבעיה? כי דיסקים אחרים כן עובדים (Silver line,TDK ואפילו של חברה סינית לא ידועה) ודוקא אלה לא (וכן בדקתי את המדיות על צורב אחר והם עובדות)
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש דיסק חיצוני קטן. הבעיה שלי שיש בביתי 2 מחשבים - האחד XP והשני לינוקס. בהנחה שאיני מעוניין בתכניות הגיבוי (רק בדיסק עצמו) על איזה דגם הייתם ממליצים שיעבוד על 2 המחשבים? תודה,
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי בפורומים וערכתי חיפושים אך לא מצאתי תשובה ממשית לבעיה.. ברשותי AMD2800 64 bit עם לוח אם שי איפוקס HDA5J. בעת התקנת winxp אני מנסה להתקין את ההארדיסק עם דיסקט התקנה שפעם עבד לי. הבעיה שהמערכת מזהה את את הדיסקט וכביכול מתקינה את הדרייברים אבל בפועל ההתקנה לא מצליחה לזהות את ההארדיסק. ניסיתי הכל ועדין לא הולך לי.. מישהו מוכן לתת לי לינק לדרייברים המתאימים או לשלוח לי למייל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הדיסק הנ"ל הדיסק הגיע עם שני כבלים. הראשון - כבל USB רגיל משני הצדיים (לדברי החנות - להעברת מידע). השני - בצד אחד USB למחשב בצד השני חיבור כוח לדיסק נראה כמו החיבור של נוקיה (לדברי החנות - לתת כוח לדיסק). ניסיתי לחבר את הדיסק בלי החיבור כוח וכל המידע שאיכסנתי בו עובד הכל נמצא כמו שצריך ואני מדגיש שוב - הUSB השני של הכוח לא מחובר כלל. מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה זה ואם בכלל צריך את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
היי, היה לי מערך RAID של 2 דיסקים 500 סיגייט ST3500320AS. אחד מהם התקלקל והלכתי לממש אחריות עליו אצל KSP. הם אמורים לתת לי דיסק חדש אחר תקין... אבל אין להם יותר את הדגם של 500 ג'יגה 32 מגה באפר... באתר שלהם מופיע רק הדגם ST3500418AS עם 16 מגה באפר... מה עלי לעשות במקרה כזה? לשתוק ולקבל את הדגם עם ה 16 מגה באפר? לבקש אולי WD עם 32 באפר להתעקש על סייגייט עם 32 באפר למרות שזה לא מופיע אצלם באתר? מה לקחת בישביל שאני אוכל לעשות שוב RAID נורמלי... תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי רבות על ההמלצות שאנשים נותנים לצורב DVD של LG. יש לי 3 מחשבים בחדר, ואני מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני טוב. כזה שיעבוד כמו שצריך ב USB ויעשה את העבודה כמו שצריך. חוץ מאשר המחיר, יש עוד סיבות שבגללן ממליצים תמיד על צורב פנימי ולא חיצוני ? אבקש דגם ספציפי וחברה טובה, ואם אפשר אז גם טווח מחירים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קשה שהHDD מהווה בישבילי צוואר בקבוק ענק! אני עובד בפוטושופ בקבצים שמגיעים עד לגיגה ויותר וכל פעולה לוקחת לו שנים!!(כמה שניות הוא מעבד ואחר כך רק רושם לHHD!!) יש לי: 2GB זיכרון ו250GB 16MBX2 בRAID 0 האם קניית בקר RAID כמו זה למשל ישפר את הביצועים משמעותית?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_283_66_1249&products_id=7883 ואם לו אז מה לעשות? האם 4GB יספיקו ? כי לא משנה כמה זיכרון יש הפוטושופ אחרי כל פעולה כותב הכל שוב לHDD וזה לוקח המון זמן!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ההרדיסק מיועד לגיאים של מוסיקה וסרים, אז רצוי שיהיה אמין ולא ישרף לי כשיש עליו 100 ג'יגה מוסיקה... תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי... לפי דעתי הצורב שלי נדפק... (הוא צורב לא טוב + דברים שהוא צרב טוב הוא לא מצליח לקרא) רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה / בדיקה שיכולה להגיד בוודאות אם הצורב דפוק או לא... תודה אני צריך צורב חדש... עד 150 שקל מKSP תודה :]
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי צורב ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8? מה זה אומר DVD+-R? תודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
יש שתי דיסקים קשיחים של 120 גיגה ניסיתי לחבר כל אחד לRAID מסויים ושמתי ב CS את הדיסקים שיניתי את ה PROMISE למצב של RAID לא מצאתי אפשרות לשם מצב RAID 1 יש לי לוח GA - 7VXRP
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
קניתי היום הר דיסק של 160 ג'יגה sata של חברת מקסטור אחרי שהתקנתי אותו יש לו מין רעשים של תקתוקים כשהוא עובד האם זה אמור להיות כך או שזה רק אצלי ואם כן צריך להיות האם יש חברות שקטות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין הסדרה S2 לבין G2 של סמסונג? ואם ניתן לומר איזה מהסדרות יותר מוצלחת. למיטב הבנתי G2 זה USB 2 ו- S2 זה USB3 תודה
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום , יש לי חומר חשוב מאוד לצרוב , ואני אמור לצרוב אותו פעם אחת בלבד!! מהמחשב , לכן אני מחפש דיסקים טובים , שיהיו חזקים ועמידים לאורך הרבה זמן. ד"א , יש לי דיסקים של SERVAL LINE - הם נחשבים טובים? ועוד שאלה : איך אפשר לצרוב דיסק DVD , כשיש רק כונן DVD אחד במחשב -שהוא הצורב- ? תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
במחשב די חדש שקיבלתי . ווינדוס XP HOME בעברית עם SP2 במחשב יש לי צורב די וי די שעד עכשיו לא עשיתי בו שימוש רב רק כמה פעמים אחדות צרבתי בו דיסקים רגילים ולפעמים השתמשתי בו כצורב רגיל. אתמול רציתי לצרוב דיסק מוזיקה, כשהכנסתי את הדיסק הכונן לא זיהה אותו ועשה קולות של טיקטוקים כל כמה שניות ניסתי עם דיסק לצריבה אחר וגם עם סתם דיסק מוזיקה ואצל כולם אותה בעייה. אבל כשהכנתי דיסק צריבה לדי וי די תוך שנייה הוא מזהה אותו ומעלה את החלון הקטן של ווינדוס שאפשר לבחור אם לפתוח את הדיסק לצרוב עליו או או לא לעשות כלום. מישהו יודע למה הצורב די וי די הפסיק לזהות דיסקים רגילים וסתם תוקע את המחשב כשאני מכניס אותם אבל כשאני מכניס DVD הוא רגוע ? תודה רבה ניר
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני בונה לאבא שלי מחשב עכשיו המידע של המחשב הזה עומד להיות רגיש מאוד ככה שאני חייב להשתמש במערך RAID בנוסף הוא צריך ביצועים טובים הכסף פחות משחק בקטע הזה. איזה מערך RAID הכי טוב במקרה הזה? לדעתי RAID 0+1 יהיה הכי יעיל אבל אמרו לי שיש כזה דבר שנקרא RAID5 שלא הבנתי אותו בדיוק
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם עדיין שווה לרכוש כונני ATA/IDE במידה (בהתייחס לזה שאני לא יכול להשתמש ב SATA)
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי דיסק קשיח של GB 6 (WESTERN DIGITAL) חיברתי אותו לחשמל (החות הציבוני הזה) וחיברת את הIDE (בצבע אפור) אני מדליק תמחשב והוא לא קולת אותו ניסתי ללחת לBOOT בBIOS ולא היא אפשרות של הכונן כאילו הוא לא מחובר מה אני עושה ? תנו לי מדריך או משהו עם תמונות (שהיא בעיברית)
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברה היי שבת שלום איזה כרטיס זיכרון יותר עדיף? יותר טוב מבין השנים http://www.ebay.com/itm/Samsung-Micro-SD-Memory-Card-32GB-Class-10-SDHC-TF-Flash-Galaxy-S2-Tab-HTC-DVR-/160883069187?pt=PDA_Accessories&hash=item257560d103 או http://www.ebay.com/itm/32GB-SANDISK-MOBILE-ULTRA-UHS-I-MICRO-SDHC-MEMORY-CARD-WITH-SD-ADAPTER-/280947817312?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item4169cb7b60
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אם ה-HD הוא S-ATA אז שני חיבורי ה-IDE בלוח-אם פנויים האם אז כדאי להתקין כונן CD וצורב בנפרד ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הספק נשרף ויחד איתו ההרדיסק יש פה איזה רכיב שנראה לי חשוד אז אני מחפש תמונה של החלק התחתון (תמונה ברורה) כדי לבדוק אם זה באמת התקלה. אין לי כרגע מצלמה אחרת הייתי מעלה תמונה של ההרדיסק שלי בעיקרון מה שאני מחפש זה משהו כזה (פשוט זה לא בדיוק ההרדיסק שלי) גם הדיסקים אחרים של WD יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
אם כן.. אז קישורים לחנויות בארץ תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-