אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ישנן כמה אפשרויות 1. ה-NEC 4571 החדש שהבנתי שממש על הפנים 2. ה-Pioneer DVR-111 שלא דיברו עליו כאן הרבה אבל מקצת קריאה כללית הבנתי שהוא טוב 3. ה-LG H10A שאני קצת מפחד ממנו בגלל כל הסטוריית ההתפוצצויות דיסקים בכונן שהיו בכונני CD ו-CDRW שלהם פעם... אם יש איזה דגם חדיש וטוב של Liteon זו גם יכולה להיות אופציה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כרגע אני (לא יודע איך בדיוק) עם 20GB+3.2GB. תמיד נמנעתי מלשדרג עקב קמצנות. אני יכול להסתדר עם הארדיסק בינוני, לא צריך 160GB-250GB. אבל מצד שני ההפרשים יחסים זעומים. איזה הארדיסק זול ומשתלם יש? אגב המפרט שלי הוא: 2.8c AI7 2*256 pc3200 samsung 9800pro
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
חברה יצרתי image של הארדיסק שלי האם אני יכול להשים אותו על כל מחשב ? למי שמבין תעזרו לי..! תפרטו לי יותר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חיצוני של חברת מטריקס ואני יודע שאין לו מאוורר, מארז עם מאוורר מייקר קצת את העסק הכונן הוא ממש לא לשימוש יומיומי והוא ישמש רק לגיבוי תמונות אחת לכמה זמן. הוא יהיה מחובר עם USB 2 ורק לרבע שעה מקסימום אני מאמין. האם יש טעם לקנות את המארז עם המאוורר? והאם אתם מכירים את המארזים של מטריקס? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני צריך המלצה לזוג הארדיסקים בנפח 160GB למערך RAID0. צריך שיהיו בממשק SATA2 ושיתמכו בNCQ. תקציב: עד 800 שקל. חנויות: פנדה/נעה/KSP. אני יודע שאין הרבה הבדל בין הכוננים בהשוואה אחד לאחד, אבל ברגע שעוברים לRAID0 של 2 הארדיסקים כל הבדל קטן יכול להיות גדול יותר (לא ככה?) בעקרון שמעתי ביקורות טובות על הסיגייטים מסדרה 10, אבל הם מתחילים רק בנפח של 250GB. :-\ אז, *יש את ה160GB של היטצ'י מסדרה T7K250 (שרשום באתר שלהם שהם גם בנויים לעבודת 24/7). *יש את הST3160812AS של סיגייט (מסדרת 7200.9 SATA) שהוא די דומה להיטצ'י במפרט. *יש את הWD1600JS - אבל לא מצויין באתר של WD שהוא תומך בNCQ, אז... *יש את 160GB מסדרת DiamondMax 10 וראיתי באתר שלהם שיש גם 160GB…
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
-
איזה סוג מדיות מומלץ לקנות עם הצורב החדש? מינוס או פלוס? מה זה משנה בעצם? (מלבד המחיר) כמו כן, האם הכוננים של NEC אכן דורשים מדיות "איכותיות" יותר?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש את שני הדגמים הנ"ל ואני לא יודע איזה לקחת. תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
הדגם הראשון של Cruzer Titanium ספג הרבה ביקורות עוינות ב-newegg, בין היתר על כך שהמוצר מתקלקל בקלות, ושהמנגנון הנשלף לא אמין. קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820155421 בינתיים יצאה מהדורה חדשה של המוצר בשם Cruzer Titanium U3, שחוץ מהתכונה U3, הוסיפה גם שינויים קוסמטיים. לצורך השוואה הדגם הישן... ...מול החדש: ברצוני לשאול האם הדגם החדש משופר מבחינה מכנית. כבר כמה חודשים שהוא בשוק, אבל עדיין אין סקירות. ובכל זאת, מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מרוב יער לא רואים את העצים,פשוטו כמשמעו.קראתי הרבה מדריכים בנושא צריבת סרטים בצורב דיוידי ופשוט הלכתי לאיבוד. בסופו של דבר לא הצלחתי,כפי שנאמר "קראת מרובה לא הבנת".חחחח . בקיצור יש לי את הסידרה lost ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק דיוידי עם צורב דיוידי ולצפות במכשיר דיוידי רגיל בבית. והרי לפניכם פרטי אחד הפרקים" lost18[1].213.hdtv-lol.srt עם תרגום מובנה פורמט הוידאו: xvid,mpeg4 איכות הוידאו:992kbps, 2-pass VBR תמונות לשנייה: 23.976Fps רזלוציה סופית: 624x468 פורמט הסאונד: mpeg Layer-3 איכות הסאונד: 44100KHz Stereo, 128Kbps איך אני צורבת ואו צריכה לערוך את הסרט על מנת שזה יפעל במכשיר דיוידי רגיל שיש בכל בית מה אני צריכה לעשות בדרך הפשוטה ביותר ואו המהירה תודה …
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני לא נתקלתי בכאלה וזה נראה לי הגיוני שיהיו עם בקר של SATA במקום IDE שלאט לאט יוצא מההרד דיסקים.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כאשר ההארדיסק מנותק מהמחשב(וכבוי מן הסתם), אם אני מנענע אותו קלות אני שומע שהפלטות בפנים חופשות להסתובב. האם זה תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני יודע איך להעביר מידע שלם מהארד דיסק אחד לשני במחשב הביתי אבל במחשב הנייד אני צריך לדעת אם יש דרך יותר קלה להעביר מאשר לחבר את הארד דיסק ישירות ללוח אם ולהעביר בדרך אחרת את המידע מהארד דיסק אולי בחיבור usb
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
ועוד משהו רציתי לדעת אם אני ישים אותו במחשב שלי הוא יעשה בעיות? כי זה מחשב די ישן..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה משנה איזה DOK אני קונה אם אני רוצה שהוא יהיה BOOTABLE...ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה??.. אגב...XP PRO כמה תופס אחרי התקנה??
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בביצועים בחיבור שני דיסקים זהים בSATA לעומת חיבור דיסק בודד (לא RAID)? נניח כונן אחד: מערכת הפעלה ותוכנות למינהם כונן שני: משחקים + pagefile אני ארגיש שיפור לעומת זה שהכל יהיה זרוק על כונן יחיד?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
חבר שלי קנה את ה4571... (לא היה לנוע 4551)... וזה OEM... (ולא היה RETAIL/BOX) ולא היתה תוכנה לLABLEFLASH... אתם יודעים איזה תוכנה צריך? אפשר עם הNERO? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, טוב כמו שכתוב בנושא: מה הדיסק הקשיח המומלץ ב-500ש"ח בנפח של 120GB??? אם לדעתכם יש לשים פחות כסף או משהו כזהאת תגידו
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום אתמול כשהפעלתי את המחשב ראיתי שהמחשב לא מזהה את ההארד דיסק. נכנסתי לביוס וראיתי שבאמת לא מוגדר בו הארד דיסק. החיבורים של הארד דיסק היו תקינים לגמרי ואפשר היה לשמוע שהוא מסתובב. כמובן שאף אחד לא פתח בכלל את המחשב כבר המון זמן. הקולות של הסיבוב שלו נשמעו לי די מוזרים, אבל יכול להיות שאני טועה. יש לציין שמדובר בהארד דיסק ישן (בן 4), של 60GB של IBM ניתקתי את הדיסק, ניקיתי אותו מאבק (חיצונית, ככה שאני בספק אם זה שינה משהו), ושמתי אותו בצד. היום החלטתי לנסות לראות אם הארד דיסק יעבוד בכל זאת, ולהפתעתי אחרי שחיברתי אותו הוא באמת עבד. השאלות: למה הארד דיסק לא עבד אתמול? האם יכול להיות שהארד דיסק יתחיל לקרטע לפעמים ולפמים לעבוד? האם זה מעיד שהדיסק הגיע לסוף ימיו? האם רצוי שאקנ…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכוננים קשיחים למערך רייד אני צריך שכל אחד יהיה 250 גיגה בייט חשבתי על ווסטרן דיגטל רייד רדי אבל הבנתי שהם 8 מ"ב קאש ויש כבר 16מ"ב
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מה הסיבה שסדרת 455X עולה יותר מסדרת 457X בחנויות בארץ? האם יש לי ממה לחשוש כשאני בא לקנות את ה-4571? כמו כן, האם יש ממה להירתע מכך שמוכרים את צורבי NEC רק כ-bulk\oem?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי תצורב די וי די הנ"ל lg h10a עכשיו איך אני מבצע איתו ביסטינג? אני מכתוון איך אני הוך דיסק די וי די רגיל ל dvdram
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
תהיתי איך אפשר לצרוב MP3 ושהשם המקורי של השיר יישמר בדיסק במקום שיהיה כך- track 1 track 2 מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-