עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZeppeliN,

אז ככה, יש לי דיסקים DVD+RW של ורבטים מתוצרת טאיוואן. אבל אין לי מושג איך מפרמטים את הדיסקים האלה. יש לי ויסטה וNERO החדש (נדמה לי 8) . איך לעזאזל עושים את זה?!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אני לא ממש יודע אם זה קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום הכי קרוב..... אני מחפש נגן MP3 אשר יכול לשמש גם כזיכרון FLASH(בסיגנון DISK ON A KEY) במקביל ונפח של 256 מגה לפחות. מישהוא מכיר???

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by mnbvcxxzz,

מהי תוכנת הצריבה שהייתם ממליצים לי להשתמש בה על מנת לצרוב סדרות טלוויזיה? אני משתמש במדיות DVD של silverline,האם הן טובות? האם הן יחזיקו את הסדרות שלי לאורך זמן? האם הן לא יתקלפו?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by orental5,

שלום, יש לי 2 HDD של WD מסדרת avjs בגדלים 160 ו 500 GB ויש לי בעיה מוזרה: אני חושב שאחד מהדיסקים נכבה ונדלק כל כמה זמן (שומע רעש של איתחול). נא דעתכם תודה,

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by fireskill,

שלום ;D קניתי מחשב חדש!!! והוא הגיע היום בבוקר עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס , והוא אומר שהוא לא מצליח לזהות את ב-HD אז יתקשרתי לחברה שהזמנתי ממנה את המחשב (נועה מחשבים) ובהצלחה אמרו לי להוריד מחדש את הדרבריים שלי הלוח אם (של DFI מסוג NF4 ultra ) לא עזר, אז אמרו לי לפתוח את המשחב ועשיתי את זה, ועכשיו שמנו לב של-HD מתחבר רק כבל אחד והוא הולך ללוח אם, אין יותר כבלים מחוברים הם אמרו לי שצריך להיות יציאות לבנות לחבר ל-HD אז לקחתי אחת (אמרו לי העיקר שלא יהיה מחובר לכלום),ולחבר ל-HD אבל לא הצלחתי לעשות את זה, זה לא מתחבר... ביום ראשון הם אמורים לבוא לקחת את המחשב (אחרי איומיים) וביום שני להחזיר (בתקווה) יש משהו שעד אז אני יכול לעשות לסדר את זה שהם לא יתצרכו לבוא?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by parker,

היי, לאחרונה התחדשתי ב samsung galaxy s3 ואני מעוניין להוסיף לו כרטיס זכרון. מבדיקה שטחית שעשיתי ראיתי מיליון יצרנים, סוגים ומהירויות גישה והאמת שאני לא יודע מה כדאי. האם תוכלו להמליץ על כרטיס micro sd בגודל 32GB? תודה :]

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by iem,

קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם: Barracuda 7200.10 250GB ST3250410AS האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה ולקבל הכסף בחזרה... דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ? האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה... אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. אם כן.. אז קישורים לחנויות בארץ תודה רבה

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by Dror D.,

הזמנתי את הצורב Samsung SH-S203B והחליפו לי אותו אל הצורב Samsung SH-S223F באותו המחיר. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר את הצורב הזה ויכול לעמוד על טיבו? , לא מצאתי ביקורת מקצועית על הצורב הזה אז אני מהסס לקחת אותו במקום ה- Samsung SH-S203B שהוכרח כצורב מעולה. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by לוח שנה,

שאלה בכותרת, תודה.

11. יש לי שני קשיחים של 1TB בחיבור של SATA. על שניהם יש מערכת הפעלה WIN7. אני רוצה להעביר חומר מדיסק אחד לשני (אני בכוונה לא משתמשת בעזרים חיצוניים כי חיבור באופן ישיר ללוח הוא הפעולה הכי אמינה להעברת כמות של מידע) מה יקרה אם אחבר את שניהם ללוח? ההגיון אומר שלא יקרה שום דבר נורא או לא רצוי. ההגיון אומר שהמחשב יתחיל מהמערכת ההפעלה הראשונה שהוא מוגדר בביוס לעלות ממנה (0 או 1) ואת שאר המחיצות הוא פשוט ימספר כהמשך D \ E \ F \ G \ H וכו..... - (האם אני צודקת?) על שני הקשיחים יש WIN 7 , ושניהם מחולקים ל 3 מחיצות ( C\D\E) . האם תהיה התנגשות מאחר ויש שני כונני C? אנא עזרו לי להבין. לוח - ZGIGABYTE Z86P - DS3 קשיח - WD 1TB BLUE 64MB

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by NI4NI,

קצת מצחיק שכתבה כזאת מופיעה רק עכשיו. היא הייתה מתאימה יותר לפני שלוש שנים. היום הבעיה הזאת כמעת שלא קורית, בחלקה בגלל כל הטכנולוגיות כמו JUSTLINK שמונעות את הבעיה, אבל גם בצורבים עתיקים בלי שום הגנה זה כבר לא קורה כי המחשבים כבר מספיק מהירים כדי למלא את ה BUFFER לפני שתהיה בעיה. בקיצור, מעניין אבל קצת איחרתם.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  13. Started by ViPeRT,

יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם: DV6160ea בתוכו יש הארד דיסק 80GB של חברת FUJITSU דגם: FKL-MHY2080BH הממשק שלו הוא SATA 1.5 לפי מה שהבנתי. אני רוצה להחליף את הארד דיסק ולא מצאתי בעל ממשק 1.5 האם הארד דיסק SATA 2 יעבוד על המחשב הזה? אפשר המלצה לגודל 320 GB?

14. שלום, הסתכלתי בסטיקי אך לפי הקצב המהיר של שינויים ב- SSD הסקתי כי מה שמעודכן שם לא בהכרח 100% נכון. אני צריך SSD בנפח 240GB ולא 120GB מאחר וכרגע רק התיקיות הבסיסיות (Windows, Users, Program Files) תופסות אצלי 92GB וזה לפני שהתקנתי משחקים (שכל אחד תופס כ- 10GB)... השאלה היא איזה כונן 240GB נחשב מומלץ, אמין וטוב כיום? יותר חשובה לי האמינות כי אני קורא לאחרונה הרבה על SSD ששובק וכד', אז אמנם אני מתכוון לעשות גיבוי אינקרמנטלי של ה- 240GB לכונן רגיל (7200RPM) למקרה שיתקלקל כך שזו לא תהוה בעיה, אך אני מעדיף שיתקלקל כמה שפחות, שלא אבזבז את הזמן בלרוץ לחנות ולהחליף כל פעם. בסופו של דבר נראה שכל הזמן שאנחנו חוסכים כמה שניות כאן וכמה שניות שם (ברכישת SSD) מתבזבז אח"כ על החלפת הכונן…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  15. אז חשבתי על הארדיסק של מחשב נייד למשל: WD1600BEKT http://review.zdnet.com/product/hard-drives/wd-scorpio-black-wd1600bekt-hard-drive-160-gb-sata-300/33171887 מישהו מכיר? בעיקרון אני מעדיף: 7200 rpm - (בגלל שהמחשב צריך לעשות 'בוט' הכי מהר שאפשר..) sata - (יותר קל יהיה לחבר, ויותר מהיר?) שטח איכסון לא הכי רלוונטי 80 גיגה ומעלה יספיק לי..(אפילו 60) מחיר - זול כמה שאפשר... יש לכם המלצות? תודה, אנשים

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by corefff,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 כמות: 1 - מחיר: ₪568 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 סה"כ: ₪1148 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1126 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/c7fjn1xq איזה בין שני הרדיסקים עדיף? הSEAGATE עם הSATA 3?? או הסמסונג?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by YoShow,

בהתקנה, מגיעה שאלה: is there any non-raid driver connected to your computer? מה אני אמור לענות? yes או No?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. אני מקבל תוצאה נמוכה עם כונן Samsung SSD 840 256GB. להלן המפרט של המחשב: מעבד: Intel Haswell Core I5 4570 לוח אם: GA-H87-D3H זיכרון: Crucial 16GB TRIM פועל ולמרות זאת אני מקבל תוצאה נמוכה. מה עוד אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של הכונן?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי כונן Seagate בנפח של 500GB שהקושחה שלו היא CC34. הכונן נדפק כנראה ממכת חשמל (אני יכול לראות סימני שריפה על הלוח האלקטרוני של הכונן). על הכונן נמצא חומר מאוד חשוב לי. חברים הציעו שאמצא כונן עם אותה קושחה ולחליף את הלוחות שלהם. אני לא כל כך בטוח לכן אני מבקש את עזרתכם או בעצות או בלעזור לי למצוא אחד כזה אפילו אם הוא משומש כי אני לא מוצא בחנויות המחשבים בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by Shbd,

ובכן, ברשותי 2 הארדיסקים של 250 ו-200 ואני די לחוץ מבחינת מקום ואני מרגיש שאני חייב מקום אכסון חדש. חשבתי על כונן חיצוני נייד של 1 טרה בו אני יאכסן את כל ההתקנות, קבצים גדולים ותכני HD שנורא חשובים לי ושוקלים המון. השאלה, אם זה כדאי או שמא לקנות הארד דיסק רגיל ואולי אפילו לפרמט ולבצע RAID עם 2 ההארד דיסקים הנוכחים?

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by TRISOMY,

לפני שאני הולך לקנות, כדי להימנע מאי-נעימויות בבית עסק, אני מעוניין לדעת מה אמור להיכלל בערכה של הדיסק הקשיח... בגדול אני עומד לקנות את ה-320 או ה-500 גיגה..... בעיקרון ראיתי שגם קיים דוק למכשיר, האם הוא נכלל בערכה? אם לא, איפה אפשר לרכוש אותו? מה מצורף ל-HD? תודה לעונים....

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by KYSG,

DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  23. הדיסק הקשיח שלי נקנה לפני שנתיים, (Western Digital 160GB 7200RPM (WD 1600 AAJS. הוא נכשל בשלב של הBIOS כבר מספר פעמים בעבר אך בזמן האחרון התחיל לעשות בעיות רציניות, של תקיעות, לא מזוהה על ידי המערכת, ולא לדבר בכלל על מספר ההכשלויות בשלב הBIOS. הומלץ לי להשתמש בתוכנה HDD Health אך כשרציתי להוריד אותה היא לא דורגה כתוכנה טובה במיוחד. בנוסף בדקתי בפורומים של אתר זה אם ישנן תוכנות אחרות, אך לא מצאתי. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה שהתנסתם בה וראיתם שהיא באמת טובה. תודה.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. אם אני קונה כונן SCSI למחשב רגיל E6600 עם לוח P5W DH או כל לוח 680I אחר. איך אני מחבר אותו למחשב? אני יודע שצריך מתאם או משהו (מה הוא בדיוק עושה? איפה אני מוצא את זה? וכמה זה עולה?) אני רוצה לקנות את אחד משני אילו אם זה משנה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822141134 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822111148 תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.