עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  2. רכשתי דיסק קשיח נייד transcend 25M. חיפשתי בכל מקום אפשרי מידע על המחיצות ומערכות הקבצים ואיך לחלק. רק דבר אחד לא הצלחתי למצוא. אני רוצה להקצות נגיד 420 GB ל - NTFS, ואת השאר להגדיר למערכת שתומכת ב- MAC, מכיוון שאני זקוק לפעמים להעביר קבצים מMACS. בכל מקדום אפשרי מצאתי רק אופציות להפוך את הדיסק ל- NTFS איך אני עושה זאת בדיוק? באיזה תוכנה אני יכול להשתמש ? תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  3. Started by TheSlider,

כתבתי הודעה שבה המלצתי על חברת השחזור מידע שעשתה על את השחזור אבל משום מה ההודעה פתאום אינה קיימת. מישהו מחק אותה בלי לעדכן שהוא מחק אותה?!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

DVD-R LG 10 Pack Cakebox Speed x8 ב25 ש"ח אני קונה שתי חבילות,רציתי לדעת עם הדיסקים האלה טובים.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by yuyudodo,

קניתי NEC 3550A והוא צורב לי על2X בדיסקים של RICOH X8! עידכנתי קושחה ל1.06 ואין שיפור... ייתכן והספק חלש מדיי (שדרגתי גם כרטיס מסך ויש לי ספק 300 גנרי) ?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by nokobik,

יש לי צורב LG GSA-H22 אני רוצה להבין אם יש לי בעיה בצורב על עוד יש לי אחריות. כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב על X2 מקסימום למרות שבתוכנה מוגדר לו על X16 וגם המדיה תואמת (BENQ). ניסיתי מס' תוכנות צריבה שונות ובכולן התופעה זהה. לעומת זאת, דיסק CD הוא צורב בסדר עד כמה שאני זוכר, למרות שאני אעשה בדיקה נוספת היום. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  7. נגיד ואני מחבר דיסק קשיח אז מה אני עושה ? צריך לעדכן או שזה מתעדכן לבד ? תודה

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  8. הנה הקישור. תודה! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=361888.0

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  9. אהלן קניתי אתמול את הדיסק אחרי שהמליצו לי עליו ואני רוצה לדעת אם המהירות תקינה בנצ'מרק מהWD שלי, ובנצ'מרק מהסיגייט החדש: הכל בסדר? מה זה random access time? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by Lanzar,

שלום, חבר שלי הביא לי מחשב שאני יתקן לו, הלוח שלו שהיה כולל חיבורי סאטה נשרף, נתתי לו לוח אחר שלא כולל חיבורי סאטה, אני צריך בקר IDE TO SATA לא יקר והכי חשוב שיכלול בוט... ראיתי כמה אבל לא כתוב אם הם כוללים בוט או לא... אשמח ללינק לכרטיס כזה מחנות רשת, ( KSP,IVORY וכו" ) תודה

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  11. ובכן, הזמנתי שבוע שעבר והיום הלכתי לקחת אותו. התקנתי אותו במחשב - חיבור SATA ו-SATA Power. ב-BIOS מזהה את הכונן, אבל כשאני נכנס לויסטה, הויסטה לא מזהה אותו ולא מתקינה אותו. כנ"ל לגבי תוכנות אחרות, הן לא מזהות את הכונן. האם שכחתי משהו? בכונני SATA, צריך או לא, לשים ג'אמפר על אחד מהכוננים? תודה! [br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:19:49 עדכון: עכשיו ניתקתי וחיברתי מחדש את כל הכוננים ועכשיו הויסטה זיהתה לי את הכונן החדש, אבל שוב, אני לא רואה אותו ב-My Computer.מה אפשר לעשות?[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 14:54:54 עדכון 2: מצאתי דרך, אני צריך פשוט לעשות מחיצות, אני עושה דרך Manage של ויסטה.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  12. Started by hachling,

יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by sazoulai,

היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  14. זה הבקר: http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=138# עד לפני יומיים הבקר הנ"ל היה בזאפ דרך מספר חנויות ומשום מה איננו עוד. מעדיף לינקים לחנויות לקנייה און-ליין (בארץ). לא משנה, מצאתי.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  15. האם בתדירות של כחצי שנה אני אבצע 3 פירמוטים זה יכול לגרום נזק לרכיב כלשהו כגון HDD וכ"ו? תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by aviv5g,

שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by Lost Spirit,

ברשותי סאנדיסק טיטניום 4GB, במהלך תהליך הפירמוט בטעות עשיתי delete partition לDOK אשר היה מחובר למחשב, רק לאחר שניסיתי להיכנס אליו לאחר הפירמוט בשביל להתקין דברים חשובים [לא סתם יש תיקיה בשם after formatting בDOK] הבנתי שעשיתי משהו לא טוב כעת מערכת ההפעלה לא מצליחה לפרמט את הDOK :-\ נורא חבל שהלכו לי הקבצים כי היה קשה למצוא, דברים חשובים בהחלט ולא סתם דרייברים, אלא גם חומרי לימוד :-\ ניחא, יותר חשוב לי שהDOK יחזור לפעולה ולא יהיה מושבת! יש פיתרון? :'( [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by LinKinG,

יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. אני צריך איחסון נייד, וה USB FLASH מתאים, מתאים לי ה 128MB אבל הבעייה שיש הרבה חברות, איזו מהם לקנות : Pockidrive M-Systems Easy Disk UrTrend Leadtek תנו לי אתרים עם REVIEW או שתיתנו את דעתכם וכמה פרטים עליו תודה :

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  20. Started by ran1809,

טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  21. אהלן, מקווה שאני בפורום הנכון(: אני מחפש דרך להמיר סרטים שנמצאים על קלטות וידאו לקבצים שאוכל לשים אותם על CD\DVD. איזה תוכנה צריך? איזה כבלים\מתאמים? וכו' וכו'.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  22. תודה.

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by rotem20,

שלום, לא מזמן קניתי דיסק קשיח של Western Digital 160GB , שבאתי להתקין אותו הביוס לא זיהה אותו בכלל בחנות אמרו לי שזה בגלל שיש לי פנטיום ,3 1 ג'יגה ושבגלל שזה ישן הוא לא יתאים אז לקחתי 80 ג'יגה במקום וגם אותו הוא לא מזהה... אני לא מבין למה וזה גם לפעמים תוקע את הביוס שאני מנסה למצוא אותו אוטומטית... חשוב לציין שזה הארד דיסק מגירה, חיבור רגיל לא SATA אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי.. ???

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by overload,

PS2 יכל לקרא CD רגיל? נגיד אני מכניס משחק של 600 מגה על דיסק CD רגיל, האם הPS2 יקרא אותו? אם זה לא הפורום, מצטער, RK תעביר.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  25. z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים