עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לציין שהמפרט בו בוא יושם ישמש למשחקים כבדים רק שתדעו אם יש לזה השפעה על ההחלטה........

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by morans,

(לא בטוחה שאני בפורום הנכון...) יש לי בעיה עם התקנות מה-CD ROM אני מתחילה להתקין את משחק מסויים, וברגע שהוא מגיע לחלק בו הוא מעתיק את הקבצים ההעתקה מאוד איטית וזה לוקח המון זמן. זה לא היה ככה, פירמטתי היום את המחשב ומאז זה התחיל. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by hilikventura,

האם יש אפשרות או קיים מכשיר אחסון כגון דיסק נייד USB או SCASI שמאפשר לי להעביר קבצים בדוס המטרה היא: לגבות IMG של GHOST בדיסק חיצוני למחשבים ניידים וכמובן שאם זה USB אז שיתמוך ה V2 לא אכפת לי שזה יהיה רכיב חיצוני כגון PCMCIA

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  4. שלום 8) אני בניתי את המפרט שהכי מתאים לי אבל די נתקעתי בחלק של הכונן הקשיח. בכל השאר אני מסודר. הבעיה היא שאין לי מושג איזה שילוב של כוננים יהיה מספיק מהיר בשבילי אבל גם יתן לי מספיק מקום לאכסון. אני מעוניין במינימום 1.2TB שאוכל לאכסן בהם את מערכת ההפעלה, דרייברים, משחקים, תוכנות, שירים, סרטים וכו'. אני מעוניין שמערכת ההפעלה לא תגזול מההארדיסקים המסכנים את כל מהירות העיבוד, אם יש איזושהי דרך לסדר את זה חוץ מ-2 מערכי RAID נפרדים זה יהיה נפלא. בכל מקרה, התקציב הוא 1500 ש"ח ושוב, אני מעוניין במקסימום מהירות תוך כדי שהשטח המינימלי יהיה 1.2TB. אין לי שום בעיה עם RAID, הלוח תומך ב-0, 1, 5 ו-0+1. תודה רבה לעוזרים והמשך יום נפלא

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  5. לפני כחודש קניתי HARDDISK 250GB של WD - SATA. יצרתי עליו 2 מחיצות - C ו-D. שמתי לב שכשאני עושה ל-D את ה- FULL FORMAT ולא את ה-QUICK - הוא מוחק גם את המחיצה אז עשיתי QUICK. הבעיה הגדולה שהתחלתי להשתמש בכונן ואחרי מספר ימים של שימוש פתאום כונן D נמחק לי. הוא מופיע ברשימה אבל דורש לעשות לו FORMAT וכמובן כל המידע שהיה עליו לא נגיש. כונן C שעליו מותקן ה- WINDOWS מתפקד (ביינתים) כמו שצריך תודה לאל. השאלה מה יכול לגרום לזה ? הכונן לא תקין ? הגדרות בביוס ? חיבור לא נכון ? מצורפת תמונה :

• 12 תגובות
    • 765 צפיות
  6. Started by Teekay,

היי, הגדרתי RAID 1 ואחד מהHDDs מת.. הוצאתי את הדיסקים הקשיחים מהמחשב כדי לבדוק איזה מהם מת, אבל עכשיו כשאני מדליק את המחשב הוא כאילו שכח את המערך של הרייד (הוא לא מראה לי את מבנה המחיצות..) איך ניתן לגשת למידע? תודה עריכה: אני לא יודע אם מה שגרם לזה זה זה שבשלב כלשהו ניתקתי את שניהם או זה שהעברתי בBIOS ל IDE ואז החזרתי ן RAID

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by yaloner,

האם קיים הרדיסק שאפשר לחבר אותו ב-IDE ללוח אם ישן וגם בעתיד ב-SATA ללוח אם משודרג ? (או אולי יש מתאם IDE לדיסק SATA ?)

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by dg_142,

למען שמו באהבה יש לי כונן SATA שמשמש לגיבוי. אני מחפש כבל ESATA או USB 3.0 על מנת שיאפשר לי את החיבור של הדיסק, ואת העברת הגיבויים אליו. מישהו יודע איפה אפשר לקנות, או להמליץ על מוצר מEBAY? שתהיה לנו שנה טובה! דודי.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  9. האם הוספת כונן קשיח שלישי תפגע בביצועי המחשב? תכביד על המעבד? המעבד: Q6600 לוח האם: ABIT IP35 PRO תודה, ארז.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. Started by arkadur,

רכשתי היום מתקן מאוד מאוד שימושי, DOCK שולחני לקשיחים, עם חיבור USB וגם עם חיבור ESATA שיש לי כמעט בכל מחשב, לכן אני פוסל את השימוש בUSB הבעיה היא שאני צריך להפעיל את המחשב מחדש כל פעם כדי לחבר דיסק אחר, איך בדיוק אני מפעיל את הHOT SWAP כדי למנוע את הטרטורים הללו? מדובר בViPower SmartDock SD1 לכל מי שתוהה. בכל מקרה - אני רק ממליץ למי שיש בבית ערימות של קשיחים.. ----- עריכה: האם הפעלת ACHI בביוס תפתור לי את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. Started by danshimsh,

שלום רב, בעיקבות הדיון בפורום זה אני מתכוון לקנות היום אחד משני הדיסקים הבאים (SSD) http://ksp.co.il/?uin=23483 http://ksp.co.il/?uin=26609 העניין הוא שהמחשב שלי הוא עם SATA2 בלבד. אני חושב לקנות מחשב חדש תוך חצי שנה. השאלה היא: האם קודם כל זה יעבוד עם המחשב שלי ? מדובר בכונני SSD של SATA3, ואינני יודע אם יש תמיכה אחורה ב SATA2 מבחינת תאימות כבלים וכו' שאלתי השנייה - האם זה ייתן ביצועים סבירים ? אני לא מחפש משהו מיוחד, אם זה ייתן ביצועים של פחות 20 או 30 אחוז בממוצע זה גם טוב בברכה דן

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by erezMASTER,

שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by aviv512,

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by jondoo77,

ST31000523AS אני מעוניין בדיסק הזה 1000 GB למרות שמוצג שנמכר כבר בעולם לא מוצא אותו , למה ? מתי יצא בפועל ? הדיסק 2 GB של WD מתי יצא לעולם ?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. Started by tk_mc,

איך מגדירים ארדיסק בביוס?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  16. Started by shaykosss,

הי ... ברשותי הארדיסק שחשוב לי המידע בו ... לאחר ניתוקו וחיבורו לפתע הוא לא זוהה יותר ולאחר זמן מה שהיה מחובר נשרף בו הג'וק(מצורפת תמונה עם סימון) לאחר שהתחמם יותר מדי... סברתי שהבעייה הייתה בבקר שנשרף בו ג'וק ולכן הזמנתי בדיוק אותו בקר ...החלפתי והפתעה !! לאחר שתי דקות שהיה מחובר למחשב נשרף שוב בדיוק אותו ג'וק ובדיוק באותו במקום !!! כלומר הדיסק עצמו גורם משום מה לשריפה של הג'וק ... מה לעשות ?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by ISmile4U,

מישהו מכיר את המדיה לצריבה INTENSO DVD+R Double Layer? מדיות טובות? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2094&scat=272&tcat=34 אני אשמח לדעת עם הם שווים כי עם כן אולי אקנה כמה כאלה ואחליף את הצורב DVD שברשותי לצורב dual layer.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  18. מחכה כמה יחידות עבור גיבוי מתגלגל של כמה דברים חשובים רכישה מהארץ

19. Started by rino,

בדיוק כמו הכותרת ???

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by bla7,

יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה

21. Started by Tik-Tak,

טוב, צריך המלצה למשו טוב ושלא יהיה יקר מידי. ראיתי את ה NEC ND-4550 ואת ה4570 עכשיו: מה ההבדל בינהם? מה ההבדל בינהם לבין 4551 האם יש צורבים אחרים יותר מומלצים? האם יש לו מתחרים מחברות כגון LG או סמסונג שגם נחשבים טובים תודה

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by jackhammer,

יש לי כרגע 2 דיסקים של 320 גיגה כל אחד ברייד 0 יש לי בנוסף עוד אחד זהה יושב מחוץ למחשב (חדש ומחכה להכנס לפעולה כמובן) אני רוצה לדעת מה הנקודה המושלמת לביצוע ה SHORT STROKE אני רוצה לבצע את זה על שלושתם ולשים אותם ברייד 0 (לא להתייחס לגיבויי אני דואג לזה באופן נפרד) אני מצרף 2 תמונות ממבחן של HD TACH (אחד מבחן קצר והשני ארוך) בשניהם אני חושב שהנקודה המומלצת זה באיזור ה 100GB אבל האם אפשר להסתמך על הנתונים האלה בהתחשב בעובדה שהמבחן הזה רץ על דיסקים שכבר נמצאים ברייד0? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  23. Started by ninjastar,

שלום לכולם! אני חדש כאן, ואשמח לעזרה בכמה שאלות שיש לי: אני מעוניין לשמור מידע רב על דיסקים כגיבוי (במיוחד קבצי AVI ו MPEG ). השאלה שלי היא: מה הדרך הכי איכותית ובעלת זמן מדף ארוך לשמירת מידע כזה. קראתי את כל מה שרשום בסטיקי של צורבי די.וי.די. מומלצים, והתקשתי להבין את ההבדלים בפרטים הקטנים. מה שאני מחפש בשורה התחתונה הוא צורב די.וי.די בעל איכות צריבה\שמירת מידע גבוהה ככל האפשר ( להגיע למצב של 99 אחוזים בבבדיקת טעויות של CD SPEED ), מהירות קריאת הדיסק נמצאת אצלי בחשיבות משנית ואילו קריאת הדיסק בחשיבות אחרונה. אשמח לתשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. צרבתי קובץ של 600M במצב מולטיסשן, לאח"מ ביקשתי להוסיף קובץ נוסף, וכעת אני רואה רק את הקובץ הנוסף, והקובץ הראשון "נעלם", האם יש אפשרות לראות אותו באיזו שהיא צורה, או שאיבדתי אותו?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Garbil,

NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 מה דעתכם עליו? 195 ש''ח מ KSP.. נראה לי לא רע, אם יש משהו יותר טוב אתם מוזמנים להמליץ במחיר של 195 -:P230 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים