אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו התנסה עם הרדיסקים שלהם? האם הם משתווים לרמה של wd? בנוסף יש לי עוד שתי שאלות האם יש הבדל משמעותי בין הרדיסק ata 133 בלי באפר ולבין אחד של ata 100 עם באפר ?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.2send.us/uploads/8622691c38.JPG בהתחלה הפכתי את זה לNTFS ואז ניסיתי לעשות MARGE אבל זה לא הציג לי כונן אחד (L)... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בס"ד שלום שאלה כללית בנוג לכונני NVME\SSD\SSD חיצוני אם אני יוצר מספר מחיצות זה יכול לגרום לאטיות מסויימת או בעיות אחרות? בין אם זה כונן שמותקנת באחת המחיצות מערכת הפעלה ובין אם זה כונן ללא מערכת הפעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי פלופי (בבקשה לחסוך ממני את השאלות של "למה את צריכה את זה? ), חיברתי אותו, הגדרתי בביוס, הווינדוס מזהה, הכל לכאורה נראה בסדר, טוב ויפה. הכנסתי 25 דיסטקים לבדיקה, מחבילות שונות ומשונות, אלה דיסקטים ישנים, אבל לא יכול להיות שכולם לא עובדים!!! כשאני מפעילה מחדש את המחשב אז לפני שהוא יוצא מהווינדוס (כשאין דיסקט בפנים) הוא נותן לי את ההודעה: {אתחול דיסק לא מוכר} הדיסק בכונן A: אינו מאותחל כראוי. נא בדוק את הדיסק ואתחל אותו מחדש במקרה הצורך. (ביטול, נסה שנית, המשך) כשאני מנסה להריץ בדיקת אנטי ווירוס על דיסקט (וניסיתי על כולם) אז אני מקבלת את אותה ההודעה + הודעה מהאנטי ווירוס: Boot sector of disk A: - Error reading disk sector Path A:\ is invalid. נו, אז מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנת NERO 6 ויש לי מס' שאלות על מושגים שנתקלתי בהם: 1. מה זה צריבה בסימולציה? מה תפקידה ואיך אני משתמש בה? 2. מה זה UNDERRUN BUFFER? הבנתי שחשוב שזה יהיה אבל מה תפקידו? 3. מה פירוש המלה ISO כי כל פעם שאני צורב דיסק זה מופיע לי כ- ISO. מה ראשי התיבות ולמה בכולם זה מופיע? 4. קראתי שיש 2 שיטות צריבה. אחת, iso data in XA והשניה mode 1. מה ההבדל? תודה רבה לכל המשיבים...
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן קורא סרטי בלו ריי והגעתי למוצר הזה ולא מבין מה זה בכלל ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VPDS-7T-LS http://www.vinpowerdigital.com/Products/Controllers/ManualTowerController/ManualTowerController.asp מה זה עושה ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 פשוט ראיתי שה"מתחרה" שלו של WD לא עובד תחת XP ....
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי HD מדגם SAMSUNG 501LJ, בן 4 בערך, שהתחיל להשמיע רעשים ולעשות בעיות. בדקתי אותו עם HD Sentinel, היה כתוב שיש לו 6% HEALTH ושנשארו לו 6 ימים לחיות. כמו כן היה כתוב: here are 429 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area. Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps. There are 103 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. 987 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, …
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אבקש המלצתכם לגבי כונן קשיח חיצוני. דרישות: נפח: 1T-2T (לא קריטי הגודל המדוייק. אעדיף גדול יותר מותנה במחיר) ממשקים: usb2.0, 3.0, esata לא משנה 2.5/3.5" פחות משמעותי עבורי רעש, נוחות ניידות וכו' רצוי מהירות 7200 (להבנתי משמעותי כבר בממשקים המהירים). אבקש גם המלצה לחנות ספציפית, כולל קבלת אחריות אמינה (מבדיקה שביצעתי בכמה חנויות לא מצאתי דגם שעונה על דרישות הממשקים) אפשרי מבחינתי גם כונן חיצוני שלם וגם לקנות בנפרד כונן ומארז (מוכן לספוג תוספת מחיר מסויימת) בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אם כן.. אז קישורים לחנויות בארץ תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על מקום בו ניתן לקנות מדיות לצריבה DVD-R טובות ובמחיר סביר. חרשתי את האינטרנט בחנויות בארץ ולא מוצא כלום. לפני כמה חודשים קניתי מלמיר דיסקים של חברת FUJI (לפחות ככה הם טענו) עוגה של 50 יח'. בערך 10 ש"ח יח'. היו דווקא דיסקים טובים. לא עשו בעיות. נצרבו ב- X2. הבעיה שהם נגמרו לי ולמיר לא מוכרים אותם יותר. ניסיתי לקנות אצל שמעה קומפיוטר מיבנה. הזמנתי 10 דיסקים שהם אומרים שזה של LEAD DATA אבל הם פשוט דפוקים. (הצורב שלי הוא SONY DRU-500A ). אם מישהו מכיר מקום טוב שיספר לי, אני חייב דיסקים. אם יש מקום שמוכר RITEK בכלל ברכה. רציתי גם לשאול משהו נוסף... ראיתי באחד הנושאים שניתן לראות מידע כמו מיהי החברה המייצרת של ה-DVD לצריבה... איזה תוכנה זאת ומאיפה אפשר להשיג או…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש דיסק קשיח לנייד. ישנם WD שמשום מה זולים יותר מהאחרים ברוב האתרים ולי יש זכרון / נסיון לא טוב איתם. מצד שני ישנם HITACHI, SAMSUNG, TOSHIBA שאותם אני לא מכיר מנסיון אישי ולא בכלל. האם יש למישהו כאן דיעה לגבי אמינותם וטבעם? הם יקרים יותר מWD ולא במעט. 80GB IDE של WD יכול להגיע ל400 ש"ח עם 3 שנות אחריות בעוד שהמקבילים עולים כ490ש"ח עם 3 שנות אחריות או 420 עד 440 עם שנה אחת. האם יש עצות ודיעות שיכולות לעזור לי? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
משום מה שכחתי ואני לא זוכר איך עושים את זה??? אני זוכר שזה נמצא בניהול מחשב> ניהול דיסקים>? ושמה שחכתי מה עושים!?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב יש לי 2 הרדיסקים אחד הוא: http://www.24p.co.il/model.aspx?cat=BEA&id=22891 והשני: http://www.bhphotovideo.com/c/product/401312-REG/Hitachi_18P6270_147GB_Ultrastar_15K147_80_Pin.html#features איזה עדיף לי מבין שניהם לשמש למערכת הפעלה? נא להתייחס למהירות לרעש לחום וכו תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם אפשר ליצור RAID 0+1, כלומר stripping+mirroring בעזרת תוכנה ב - XP SP2? ראיתי מאמר על RAID5 אבל שם נחוצים לדעתי יותר משני כוננים. ברצוני ליצור את ה - RAID על 2 כוננים (IDE) שאהפוך אותם לדינמיים. מערכת ההפעלה תשב על כונן בייסיק (SATA) מחוץ ל - RAID. ושאלה אחרונה - האם לשים את הדיסקים על אותו channel ב - IDE?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אמממ... לפני שאני קונה מחשב חדש אני רוצה את הצורב כדי לגבות כמה דברים... איזה צורבים מאלה שיש בKSP הוא הכי טוב? קראתי את ת'רד המומלצים אבל מופיע שם רק הLG... דעתכם? המון תודה! נ.ב אם אני משלם באשראי כמה זה עולה שם? כי כל המחירים זה בכסף מזומן...
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הדיסק הבא: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD אני חושב שהוא נותן את היחס מחיר לגודל הכי טוב. איך הוא לדעתכם? ושאלה נוספת - הוא עולה 390 ש"ח בערך ומופיע בהרבה חנויות. על אילו חנויות מהרשימה הבאה אתם ממליצים כאמינות והוגנות ביותר (בהנחה שהמחיר שווה לכולם): panda, World Expert , glob_net, logic Pc, Gama, e-net, Bug אם ישנה חנות אחרת כדאית אז בבקשה תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב. כבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה וכד' ואני כלל לא מעודכן למה שקורה בשוק. אני מחפש צורב DVD שיעשה את העבודה במחיר מינימלי, כלומר מקסימום תמורה למינימום מחיר. חשוב שהוא יגיע מהאתר הזה: http://www.scorptec.com.au/ [זה בדולארים אוסטרלים, בערך 3.1ש"ח לדולר.] בעקרון, הצורב ישמש אותי לצריבה של מדיה\משחקים בפרט. אני מקווה שלא החסרתי שום פרט, ואני אשמח לקבל עזרה asap. תודה מראש DrowNz.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי עכשיו WD 500GB 16MB בן כשנה. שהמקום בו הולך ואוזל מהר למדי בעקבות לא מעט סרטי 1080P. שמעתי על RAID אבל מעולם לא השתמשתי בזה. יש לי כרגע כונן אחד בלבד ללא גיבוי. מאז שאני משתמש במחשב אני ככה ומעולם לא איבדתי מידע. מהי הדרך הכי טובה להגדיל את הקיבולת שלי? לקנות כונן חדש זהה? לקנות כונן חדש ולהעיף את הישן? תודה לחברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לצורב DVD עד 450ש"ח מקסימום הצורב הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה! ראיתי את הצורב של סוני DWD-23A-שווה?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מנסה לעזור לחבר בבעיה שיש לו במחשב- כשמדליקים את המחשב, המסך בכלל לא מגיב ונמצא בסטנדביי תמידי. שמתי לב שנורית ה-HD במארז לא עובדת בכלל- האם יש לזה השלכה על תצוגת המסך? אם הדיסק הקשיח תקול אז המסך לא עובד בכלל? ניסיתי להחליף את הכבל של המסך מ-DVI ל-VGA וזה עדיין לא עובד. יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
[iurl]http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=43251[/iurl]
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אחרי שבוע של המתנה, פתחתי את ה-330 של אינטל וחיברתי אותו למחשב דרך esata. עשיתי סריקה בוינדוס לאיתור חומרה חדשה והוא לא זיהה לי אותו... למה? מה עושים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-