אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. אני רוצה לקנות HDD נוסף למחשב שלי ולהגדיר את הישן בתור סליב כך ששניהם יפעלו ביחד, אבל אני לא בטוח אם החיבורים והכול יתאים ואם המחשב יזהה אותו הינה לינק למה שאני רוצה לקנות http://citcom.shopy.co.il/products/27147 גם הHARD DISK הישן שלי הוא של ATA אמור להיות לי בעיות עם זה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן.. החלטתי שאני קונה צורב DVD ... ואני מאוד מתלבט... בעיקר עקב העובדה שאני באמת לא מבין שום דבר בזה! קראתי את ההמלצות פה בפורום.. ובמקומות אחרים, והחלטתי ללכת על אחד מאלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=40570 או זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=371539 האם למישהו יש הצעה אחרת או משהו להגיד על המוצרים הנ"ל (בעיקר מה ההבדל ומה עדיף!) ? אני אשמח לשמוע הצעות .. בתודה!
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לדיסק קשיח חיצוני בתקציב של עד 350 ש"ח בחיבור USB2 דיסק קשיח 120GB יספיק לי. ומה ההבדל בין שני סוגי ההארדיסקים האלו של WD בלי שום קשר לגודל. http://zap.co.il/model.asp?model_id=598377 http://zap.co.il/model.asp?model_id=587168
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני קונה צורב DVD שכנראה יגיע בלי כבלים. השאלה שלי היא האם אפשר להישתמש בכבלים שהסי די רום שלי מחובר איתם (אני מחבר את הצורב DVD במקום ה-CD ROM) או שאני אצתרך לקנות כבלים חדשים? והאם אפשר להשתמש בג'מפרים שיש על ה-CD על הצורב DVD? והשאלה השלישית היא: יש לי במחשב עוד צורב (צורב CD רגיל) הוא כרגע נמצא כ- MASTER האם אני אצתרך לשנות ולשים את הצורב DVD כMASTER או שזה לא משנה והוא יכול להישאר כ-SLAVE? תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ואם כן , האם הם יעבדו במהיריות הרגילות , או שהם יתקעו אחד את השני ?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אז ככה.. יש לי צורב תומך Lightscribe (המפרט בצד) למען הסר ספק, אני התקנתי את הדרייברים הכי אחרונים של Lightscribe מהאתר שלהם והצורב שלי חדש אז אין לי בינתיים גרסאות חדשות. יש לי חבילת דיסקים של Verbatim שקניתי מזמן וממש נדמה לי שהיה כתוב על האריזה שהם תומכים בתכונה החדשה הזו.. : ואין לי את העטיפה של ה-spindle של חבילת הדיסקים ככה שאני לא יכול לזהות אותם במראית עין. הדיסק הוא DVD-R במהירות X16 עם ציפוי לבן לגמרי ומחוספס (אמור להיות עליו את הסמל של Lightscribe בקטן איפשהו?) והשאלה היא כמובן אם הם תומכים? ניסיתי להדפיס על אחד מהם תמונה (כמובן שהפכתי אותו והכנסתי אותו הפוך לכונן) אבל הכונן הוציא אותו ואמר שהוא לא נתמך. אולי קניתי דיסקים שהם Printable ולא תומכי Li…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בדיון של משתמש שקראו לו berserk הוא שאל על סוגי צורבים בייחוד על Benq DW1620. הוא שאל מה הגרסא הכי מתקדמת ו Integral אמר ש DW1620Pro. אז מן הסתם צריך להיות גם NonPro. עכשיו אינטגרל - איפה ראית גרסת פרו? או שזו הייתה סתם טעות? או שכל דגם נקרא pro ז''א אין non-pro? אם יש פרו, מה ההבדלים בין פרו ללא פרו ואיפה אני משיג את הפרו.. יש לך איזה ביקורת\לינק?? המון תודה מראש...... מאור
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
???????????
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם... הורדתי סרט ובהגדרות המחשב מראה לי שהסרט הוא 702MB.. שמתי את הסרט בתוכנת הצריבה (Nero) וכשאני מגיע למצב של צריבה התוכנה מוסרת מידע שהסרט גדול מדי(703MB) והדיסק יכול להכיל רק 702MB! מה אני יכול לעשות בכדי לצרוב את הסרט?. ד"א, אני צורב במצב DATA..זה בסדר נכון? תודה לעוזרים, מאד חשוב לי. מני חן.!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 4200 ובלוח אם שלי asus m2npv-vm יש כמה חוטים קטנים של SATA... הכונן קשיח שלי הוא 120 G ואני לא רואה שאפשר לחבר לו את החוטים האלה רק את הפס השחור הגדול ואת החשמל.. אז מה זה בעצם SATA?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש אמצעי גיבוי אמינים. יש לי את ההארד דיסק הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1KKEX25HDD160GB אבל מה קיים היום לשוק המקצועי, משהו שבאמת מבטיח גיבוי אמין.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הקלטת של החתונה שלי האורך שלה הוא קצת יותר מ - 5 שעות. עכשיו הצלם ערך והעביר לקלטת DVD יצא 4 דיסקים של DVD ממש "שושלת" סידרה בפרקים. לפי מה שאני יודע דיסק DVD יכול להכיל עד 8 שעות סרט. איך יצא לו 4 דיסקים? כמה שעות סרט וידיאו יכול להכיל דיסק DVD של 4.7 GB ? ושל 8.5 GB ? כמה עולה דיסק של 8.5 GB ? ואיך צורבים על שתי הצדדים? ואיך אפשר לעשות רצף לקלטת?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני עומד לקנות צורב החלטתי על nec 4550 בכ 300 שח מאחר ואני לא מאוד לחוץ לקנות צורב חשבתי אולי לחכות קצת עד שיגיע nec 4551 שצורב עם Labelflash . נראה לי שזו פונקציה שיכולה להיות מאוד יעילה ונוחה. גם נראה לי שאני אתבעאס מאוד לקנות ולגלות עוד חודש שה4551 הגיעו ואפשר לקנותו בתוספת קטנה. (גם יכול להיות שמחירי הצורבים ללא Labelflash יצנחו ) האם שווה לחכות? :
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אתחיל מזה שבצריבת CD רגיל הכל עובד מצויין, הבעיה מתחילה כשאני רוצה לצרוב DVD... אני בוחר בDATA DVD ומתחיל לצרוב, רק שהתוכנה ניתקעת על 2% ולא זזה.. מדובר בתוכנת NERO 10 וצורב בן שנתיים לפחות.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מדיות לצריבה של DVD בגודל 8.5 (Dual Layer)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן קשיח סיגייט ברקודה 7200.11 ST3500320AS פגום שלאחר הצגת מסך טעינת מערכת ההפעלה מציג מסך כחול (לא מסך "המוות הכחול" אלא מסך כחול שמצביע על תקלה טכנית כלשהיא) עשיתי עדכון קושחה לגירסא התקינה אך עדיין הבעיה נמשכה אז ניסיתי לעשות פורמט לכונן C מכיוון שכל המידע החשוב שלי נמצא בכונן D אך הפורמט נכשל. אם זה עוזר במסך שבוחרים איזה כונן לפרמט כתוב שהמערכת קבצים של D היא NTFS ושל C לא ידועה (UNKNOWN). בנוסף ניסיתי לחבר את ההארד דיסק למחשב אחר תקין וכיוונתי את מערכת ההפעלה לעלות מההארד דיסק שלו אך לאחר הצגת מסך טעינת מערכת ההפעלה מוצג מסך שחור ללא שהמסך מתכבה וזה נשאר ככה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עברתי בפורומים וערכתי חיפושים אך לא מצאתי תשובה ממשית לבעיה.. ברשותי AMD2800 64 bit עם לוח אם שי איפוקס HDA5J. בעת התקנת winxp אני מנסה להתקין את ההארדיסק עם דיסקט התקנה שפעם עבד לי. הבעיה שהמערכת מזהה את את הדיסקט וכביכול מתקינה את הדרייברים אבל בפועל ההתקנה לא מצליחה לזהות את ההארדיסק. ניסיתי הכל ועדין לא הולך לי.. מישהו מוכן לתת לי לינק לדרייברים המתאימים או לשלוח לי למייל? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש סטה 2(הלוח שלי תומך) אבל הווינדוס והביוס לא מזהים אותו רק ה-raid מזהה שיש הרדיסק אבל אני לא ידוע מה לעשות עם זה אין לי כונן דיסקטים בשביל לנסות להתקין כמו שרשום בחוברת של הלוחם אם למישהו יש דרך/דרייבר שיוכל לעזור לי שהמחשב יקלוט את ההרדיסק :<?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדיה לצריבה INTENSO DVD+R Double Layer? מדיות טובות? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2094&scat=272&tcat=34 אני אשמח לדעת עם הם שווים כי עם כן אולי אקנה כמה כאלה ואחליף את הצורב DVD שברשותי לצורב dual layer.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-