אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אני מחפש צורב די וי די חדש עד מחיר של 400 אפשר חרגיה לא גדולה מדיי אני רוצה שתומך בעל הפורמטים או ברוב בפורמטים אני לא רוצה צורב זול ושאני יקלל תרגע שקניתי אותו ושיעה לי בעיות צורב אמין מהיר. לא lg יש לי צורב והיה לי כונן שלהם ואני שונא אותם מתעב תסחורה שלהם אני לא יודע איך צורבי די וי די אבל לא רוצה להתקרב אליהם יותר. תגידו כדאי לחכות לבלו ריי או איך שלו קוראים לזה?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על דגם מומלץ של חברת LG שתומך בטכנולוגית LIGHT-SCRIBE מעוניין שלצורב יהיה גם חיבור SATA ותמיכה בצריבת שכבה כפולה בתודה מראש איציק
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בעיות. על מה אתם ממליצים? ושיהיה בצבע שחור. איך זה LiteOn LH-20A1S X20 DVD ? או LG GSA-H62N X18 DVD ?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
צריך המלצות לצורב דיוידי חדש בתקציב של עד250 שקל ועדף שיהיה מועה מחשביים או פנדה!! תודה!! ראיתי שיש צורבים שמתחברים עם חיבור של SATA מה אתם אומרים עליהם?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
נתקלתי במלנטלפים צורבי DVD וכוננים בכלל שברגע שהם מחליטים לקרוא דיסק הם עושים רעש כאילו הם ממריאים.. אז רציתי לחסוך ממני בעיה זאת ולהתייעץ לפני הקניה המחודש שלי בכונן צורב DVDשלא עושה בעיות מסוג זה ובנוסוף לא מבייש את עצמו...
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני צריך צורב דיסקים רגיל במחיר של 150 גג עם 180. תודה
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם האדיבה בבחירת צורב DVD עם חיבור SATA שיתמוך בטכנולוגית DUAL LAYER , LIGHT SCRIBE ,DVD-RAM אודה לכם אם תתנו לי את הצורבים המומלצים שתומכים בכל הקטגוריות שרשמתי
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש למישהו להמליץ לי על איזה אחד? כי אני כבר לא ממש מבין בזה הרבה. תודה! (ד"א: נכנסתי לסטיקי למעלה אבל לא היה ברור לי ממש מה שווה לי לקחת עם כל ההודעות שם)
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני מחפש צורב שצורב את הכותרת על המדיה וזה במקום לכתוב את הכותרת של הדיסק בטוש אז ניתן לעשות את זה בצורב אז איזה צורב טוב אפשר לקנות שיעשה גם את זה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
רציתי לדעת אני רוצה להתחיל לצרוב במדיות גדולות לצורך אחסון קבצים וגיבוי סרטים ותוכנות ורציתי לדעת עם בשביל לצרוב על מדיות של 8.5 25 ו50 גיגה צריך צורב בלו ריי או שאפשר בצורב רגיל פשוט צריך מדיה מתאימה ??
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש דבר כזה ? משהו שאני לא חייב לקנות בשבילו VERBATIM ? אני פשוט רוצה לצרוב דיסקים שייעבדו, אבל אני לא מוצא משהו נוראמלי... 3540 שלי לא אוהב דיסקים שהם לא VERBATIM ניסיתי כל מיני דיסקים והתוצאות היו מזעזעות... התוצאות הכי סבירות שראיתי היו של SILVER LINE (למרבה הפלא...) על NEC 3520. אז בשביל צריבת דיסקים באיכות בינונית+ שאפשר לחלק לחבר'ה, איזה צורב/דיסקים אני צריך ? (ניסיון חובה...)
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכונן והצורב שלי כבר התישנו... ולא פועלים היטב, אני צריך כונן DVD וצורב DVD במחירים סבירים שלא יטחנו תכיס.. תודה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אופציה לקחת HDD 2TB ולחבר אותו לטלויזיה. הניידות היחידה תהיה בין המחשב לטלויזיה בשביל להעביר סרטים ומוזיקה. אופצ' 1: לקנות דיסק קשיח חיצוני WD 2TB MY BOOK ESSENTIAL- במחיר 700 ש"ח. פחות התלהבתי בגלל הביקורות על הדיסק. אופצ' 2: דיסק פנימי Seagate Barracuda ST2000DM001 ומארז כזה . יוצא סביב ה-800 ש"ח אבל אני מקבל את הרושם שמדובר באופציה אמינה ומוצלחת יותר. האם נכון? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש קורא כרטיסים בסכום של עד 150 שקל (אפשר עד 200). עדיף שהחנות תיהיה באיזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הבקר של הקשיח (סיפור הזוי) אבל יש עליו מידע חשוב, מנסה למצוא קשיח זהה בשביל לקחת ממנו את הבקר
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אשמח להמלצה לקשיח חיצוני, משהו כמו 1TB או 1.5TB, תלוי בהבדל במחיר בינהם גודל לא כל כך משנה, אבל יש העדפה ל-2.5" הכונן ישמש באופן כמעט בלעדי לגיבוי לכן יש העדפה לכונן שמגיע גם עם תוכנת סנכרון שתוכל לגבות לי תיקיות ספציפיות באופן אוטומטי לכונן החיצוני. אני מחפש משהו עד 400 ש"ח אפשר לחרוג מעט אם זה שווה את זה. בנוסף עוד שאלה קטנה, אני רואה שהרבה מהכוננים החיצוניים מגיעים רק עם חיבור USB 3. החיבור תואם לאחור? זאת אומרת שאם אני מחבר את הכונן לחיבור USB2 הוא יעבוד? (אני מודע לזה שהעתקה ממנו/אליו תיהיה איטית יותר) תודה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כיום מחשבים ניידים מגיעים עם נפחים של 160 ומעלה ואני מעוניין שהמשתמש יראה את הנפח כ-100 מקסימום
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
השנאי נשרף לפני שנה כבר, זה השנאי 5 פינים המקולל הזה שכבר הפסיקו לייצר. באותה תקופה כבר הפסיקו למכור את הכוננים האלה ואחד יבואנים הפסיק לעבוד עם WD נשאר רק את טק דטה ובנדא מגנטיק ולא היה להם את השנאי וגם עכשיו אין להם ולא יהיה. שלחתי מייל לWD אבל הם רק הציעו לשלוח להם את הכונן לחו"ל. לפני שבוע בדקתי בגוגל לגבי שנאי שרוף של WD ומצאתי מישהו בארץ עם אותו כונן שהחליפו לו את השנאי כמה חודשים אחרי המייל שאני שלחתי אז ניסיתי לשלוח מייל לWD שוב אולי הם שינו את המדיניות שלהם אבל שוב אותה תשובה מעצבנת קיבלתי. אני כבר נואש ורוצה לפתוח את הכונן ופשוט לחבר למחשב. אבל הוא עדיין באחריות שלא עוזרת כל כך כי פשוט יחליפו לי אותו בחדש כי אין לאף אחד שנאי. אבל המידע שעל הכונן חשוב לי. עבר מאז…
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במהלך מעבר דירה חבר שלי איבד איכשהו את שנאי המתח של 2 כונני WD MY BOOK 500 GB. איפה ניתן לקנות שנאים תחליפיים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ב-KSP בזמנו 2 מארזים עם דיסקים של 160 GB כל אחד. בתקופת השימוש השוטף בהם, חדלו לתפקד השנאים שלהם כמה פעמים והוחלפו במסגרת האחריות. אחרי שנגמרה האחריות,הם טוענים שאין ביכולתם להחליף/למכור לי שנאים חדשים (או אפילו משומשים). השנאים הם אטומים ולא ניתנים לפתיחה ללא הרס. שאלתי היא: האם ניתן להשיג שנאים חדשים לפי נתוני הספק קיימים? אם כן, איפה? תודה
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-