עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by pasha314,

הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  3. Started by ISmile4U,

מישהו מכיר את המדיה לצריבה INTENSO DVD+R Double Layer? מדיות טובות? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2094&scat=272&tcat=34 אני אשמח לדעת עם הם שווים כי עם כן אולי אקנה כמה כאלה ואחליף את הצורב DVD שברשותי לצורב dual layer.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by viper_sb,

יש לי חוח אם של ASUS מסוג SABERTOOTH X58 עם שני בקרי רייד כאשר חיברתי 4 דיסקים של 1 טרה מסוג WD Caviar Black כאשר הגדרתי בביוס את סוג המערך שבו אני רוצה לעבוד (רייד 5) שמערכת הפעלה עלתה הכוננים לא זוהו נכון כפי שהגדרתי בביוס האם אני צריך לקנות דיסקים שמיועדים ספיצית למערכי רייד כמו WD RE4 ?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  5. מצד אחד חלק מהביקורות כאן מרתיעות אותי: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=22-149-382&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo אומרים כאן שהכונן הוא בעצם דגם מסויים של HITACHI. מצד שני המחיר ב-TMS הוא 350. אחריות לשנתיים. מישהו יכול לחוות דיעה? אולי יש משהו אחר בנפח האיחסון הזה של 1TB? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. http://www.extrememhz.com/nd3500a-p1.shtml

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by dorratz,

שלום יש לי שאלה: יש לי כונן שלך 40GB, וכבר עכשיו אין לי מספיק מקום פנוי עליו, הוא מפוצץ במלא דברים. השאלה שלי היא האם אפשר לקנות עוד הארד דיסק שיפעל לצד הכונן הקיים? אגב, אין לי RAID על לוח האם.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  8. שלום חברים, תמליצו לי בבקשה על דיסק חיצוני 2.5" USB2 320GB אמין ומהיר בתודה ויום טוב לכם

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by dazzler,

האם מישהו התנסה עם הרדיסקים שלהם? האם הם משתווים לרמה של wd? בנוסף יש לי עוד שתי שאלות האם יש הבדל משמעותי בין הרדיסק ata 133 בלי באפר ולבין אחד של ata 100 עם באפר ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. יש לי צורב ?NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8? מה זה אומר DVD+-R? תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  11. שלום , יש לי חומר חשוב מאוד לצרוב , ואני אמור לצרוב אותו פעם אחת בלבד!! מהמחשב , לכן אני מחפש דיסקים טובים , שיהיו חזקים ועמידים לאורך הרבה זמן. ד"א , יש לי דיסקים של SERVAL LINE - הם נחשבים טובים? ועוד שאלה : איך אפשר לצרוב דיסק DVD , כשיש רק כונן DVD אחד במחשב -שהוא הצורב- ? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by supgog,

שלום לכולם, אני מחפש מארז חיצוני לכונן SATA אשר יהיה לו גם חיבור USB וגם חיבור ESATA. הכוונה לכונן 3.5". אידיאלי מבחינתי יהיה תמיכה בכונן של 2TB (הכונן הפנימי אשר אחבר). התקציב שלי לצורך העניין - עד 500-600 שקל. מישהו יכול לעזור? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by AnTiSh0ck,

אז יש לי סרט DVDR והקבצים הם לא ISO אלה הקבצים הרגילים שיש בסרט DVDR רגיל כמו VTS_01_0.VOB VTS_02_0.VOB ... אז איך אני צורב אותם ( בנרו ) שכשאני יכניס את הסרט לDVD אני יראה את התפריט של הסרט ולא את הקבצים ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

קיבלתי מחבר שלי דיסק קשיח של GB 6 (WESTERN DIGITAL) חיברתי אותו לחשמל (החות הציבוני הזה) וחיברת את הIDE (בצבע אפור) אני מדליק תמחשב והוא לא קולת אותו ניסתי ללחת לBOOT בBIOS ולא היא אפשרות של הכונן כאילו הוא לא מחובר מה אני עושה ? תנו לי מדריך או משהו עם תמונות (שהיא בעיברית)

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by Radeon38,

שלום יש לי את הלוח A7N DELUX כרגע יש לו דיסק 80 IDE ואני מתכנן לבנות מערך רייד 1 או 0 עם שני כונני SATA לא זהים אחד היטא'צי ואחד מקסטור שניהם זהים בנפח אבל אחד SATA 1 ואחד SATA 2 האם יהיה שיפור בעבודה של המחשב?? עלייה של מערכת ההפעלה ?? רציתי להרכיב מערך דומה ב IDE אבל הלוח תומך רק ב SATA. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום רב. למכיר שלי נשרף הלוח אם והוא רוצה להעביר את כל המידע מהHHD הישן למחשב החדש שלו הבעיה שהיה לו מחשב ממש ישן פנטיום 3 אני חושב 800MHZ ועכשיו יש לו AMD אתלון 3000+ האם אומר להיות בעיה אם אני אחבר את הHHD הישן למחשב החדש (אחרי ג'מפור לסליב כמובן) תודה מראש לעוזרים

17. שלום, יש לי שני 250AAKS ב RAID0 בשתי מחיצות, אחת של 80GB והשניה של כ-380GB. אני מקבל היום את ה 1TB F1 של סמסונג ומעוניין להעביר את כל המידע משתי המחיצות הללו - אל ה F1, כנראה לתוך שתי מחיצות, אחת של 80GB, והשניה של השאר(840 בערך). יש לציין שאני אח"כ מפרמט ומממש אחריות על המערך, כיוון שיש בו סקטורים פגומים. השאלות שלי הן כאלו: 1: איך אני עושה זאת(האם דרך GHOST זה אפשרי?). 2: האם עקב כך שיש סקטורים פגומים, אך המערכת הפעלה יציבה(יחסית), יכול לגרום לבעיה בהעתקת ה IMAGE? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  18. שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by psycho,

הצריבה עצמה עוברת חלק ובמהירות עד שזה מגיע לשלב ה Lead in-Lead out. מתחילת השלב הזה לוקח לו דקה או יותר עד שהוא מסיים וככה הצריבה נמשכת 3.5-4 דקות. אני משתמש בנרו 6 ובדיסקים של Memorex ו TDK. הבעיה נמשכת כבר כחצי שנה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי ועם אוויר דחוס, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by quantoM,

אני מדבר על דיסקים.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by Bori4ka,

שלום נשרף לי הצורב הישן ואני רוצה להביא צורב עם LightScribe יש המלצות לדגמים מסויימים? תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by hilikventura,

האם יש אפשרות או קיים מכשיר אחסון כגון דיסק נייד USB או SCASI שמאפשר לי להעביר קבצים בדוס המטרה היא: לגבות IMG של GHOST בדיסק חיצוני למחשבים ניידים וכמובן שאם זה USB אז שיתמוך ה V2 לא אכפת לי שזה יהיה רכיב חיצוני כגון PCMCIA

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. שלום, יש ברשותי הארד דיסק WD3200AAKS (נפח 320GB, זיכרון נדיף 16MB), וכן הארד דיסק WD1002FAEX (נפח 1TB, זיכרון נדיף 64MB). השאלה שלי היא האם כדאי להשתמש בשני הכוננים, הגדול עבור המסמכים והקטן עבור מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים, או שעדיף להשתמש רק בכונן הגדול כיוןן שהוא מהיר יותר (כמובן בשתי מחיצות נפרדות - אחת למערכת ההפעלה והתוכנות, ואחת עבור המסמכים)? השאלה היא בעצם, האם בכך שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד זה מחפה על המהירות הנמוכה של הדיסק? (מדובר במערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה)

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  24. היי לכולם 2 צורבים של WD .מה ההבדלים ביניהם ואת מה לקחת?<שניהם אותו מחיר,308 ש"ח SATA 2> 1-Westren Digital WD1600JS 160GB 2-Westren Digital 1600AAJS 160GB בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  25. הנה הלוח שלי,אני רוצה לקנות דיסק sata ואני לא בטוח עם יש לו בנוסף ל-ide (מחשב לפני כמעט 3 שנים) גם sata,הקפתי בכחול את החיבור שאני חושב שהוא sata,האם החיבור הנ"ל הוא באמת sata ?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.