עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by digitalseeker,

חיפשתי גם בEBAY , מצאתי רק DL של רב פעמי בBLURAY. למישהו יש קישור לDVDRW שהוא גם DL ?

2. Started by shriko,

לאחר העתקה של הרדיסק 40 GB ל 80 GB ע"י ACRONIS (העתקה שכוללת מערכת הפעלה) הפעולה בוצעה בשלמות ללא הפרעות לאחר מיכן ניתקתי את ההרדיסק הישן וניסיתי להדליק את המחשב במהלך הפוסט התקבלה ההודעה: MISSING OPERATING SYSTEM מה עושים??? תודה

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Seagate ST3000DM001-1CH1 Seagate ST3000DM001-1CH166 Seagate ST3000DM001-9YN166 לפי PASSMARK הם מקבלים ציונים שונים משמעותית.. מה ההבדל ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by alfus73,

שלום. מתלבט בין רכישת HD: 1. W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER : נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 16MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק 2. SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB SATA II 32MB SATA II נפח : 500 גיגה 7200RPM : מהירות 32MB : זיכרון מטמון SATA II : ממשק המחיר כמעט זהה. בשני נותנים אחריות ל- 5 שנים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל כשאני מוריד לאט (נגיד ב100-150K) אז פעולות כמו UNRAR לוקחות הרבה הרבה פחות זמן מאשר אם אני מנצל את כל רוחב הפס שלי (600-640K), אגב, כל הפעולות מבוצעות על אותו דיסק קשיח, בגלל זה ההאטה בפעולות האלה (כגון UNRAR) קודם כל גרמה לי לחשוב בכיוון הניצול כתיבה של ההורדות מהאינטרנט...

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  6. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD לי פשוט הפסיק לצרוב דיסקים DVD הוא צורב רק דיסקים של 700. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה הבעיה אני אשמח לעזרה או לפחות להסבר למה זה קרה. טנקס =]

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by apelzig,

האם קיים כזה או מתוכנן לצאת?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  8. האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  9. רוצים להוסיף מספר כונני SSD חדשים בתצורת M.2 למערכת שלכם במקביל? זה המוצר בשבילכם לכתבה

10. Started by grove,

שלום לכולם רציתי לשאול את דעתכם המלומדת איזה דגם מומלץ לקנות בנפחים קטנים 160 250 320 SATA שהוא בעל ביצועים גבוהים יחסית ויספק בתור דיסק SYSTEM למערכת הפעלה וכמה תוכנות כמובן שמיותר לציין שאני מחפש גם משהו עם אמינות WD? SEAGATE? דגמים תודה וסליחה על החפירה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by ranran,

LG H62L - גרסאת הLS עם הסטה LiteON LH-20A1S - גרסאת הסטה איפה אני יכול להשיג את שני הצורבים הללו בארץ?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  12. צריך המלצה להארדיסק 500ג'יגה בבקשה.. שקטטטטט מהיר ואיכותי.. קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש עם st3500320as והוא עושה טיפה רעש (טיקים כאלה) נאמר לי שזה הרעש הטבעי של סיגייט ואם אני רוצה אז יחליפו לי לwd מה אתם אומרים? על איזה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  14. כול דיסק שאני שם הוא לא מצליח לקרוא אותו. יש לי של CREATIVE X52 ואני לא מבין למה הוא מתנהג ככה יש פתרון?----> CD ROM תודה רבה לעוזרים. ועכשיו אני צריך להשתמש בצורב שלי וזה לא טוב שמתקינים דרכו.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  15. אני רוצה את מערכת ההפעלה ושאר התוכנותב-C המסמכים שלי וכל הדטא ב-D כמה לתת לכל מחיצה? תודה

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by LinKinG,

יש לי את ההארדיסק WD 120GB 8MB S-ATA כגשיו צריך לחסבר את החשמל של הSATA וגם את הרגיל? כי אין לי כבל כזה.... למישהו יש מדריך ? כאילו נכון להארדיסק יש שלושה כניסות אחד של חשמל רגיל אחד של הSATA המידע ואחד של SATA חשמל צריך לחבר את החשמל כי לא רבילתי כבל כזה ועם הלוח אם שלי קיבלתי רק את הכבלים של המידע (ASUS P4P800 Delux)

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by ofer40,

היי קניתי מחשב חדש עם הארד דיסק SATA 2 ושמעתי שישנה בעיה להתקין XP על דיסקים כאלה? האם זה נכון? אם כן איך מתקינים? תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by galh_5,

האם זה עוד מעט יוצא? או שאני טועה ועדיין לא מתכננים כזה דבר

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. יש לי KingSton USB 2.0 Flash ווינדוס 98 לא מזהה אותו , אני צריך את הדרייבר שלו והדרכה אין בדיוק אני מתקין ומוסיף ידנית אותו כי עבר הרבה זמן מאז שעבדתי עם 98

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by psycho,

הצריבה עצמה עוברת חלק ובמהירות עד שזה מגיע לשלב ה Lead in-Lead out. מתחילת השלב הזה לוקח לו דקה או יותר עד שהוא מסיים וככה הצריבה נמשכת 3.5-4 דקות. אני משתמש בנרו 6 ובדיסקים של Memorex ו TDK. הבעיה נמשכת כבר כחצי שנה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי ועם אוויר דחוס, לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by kashiko,

שלום לכולם, מסיבה לא ברורה, הופיעה הודעה בטלפון של אשתי (גלקסי S3) אשר מודיעה כי לא ניתן לזהות את הכרטיס (או משהו בדומה). ההודעה הבאה שהופיעה שאלה אם למחוק את המידע - אשתי לחצה "אישור". ההמשך ברור לכל. מה שמוזר כאן זה שהטלפון לא זיהה את הכרטיס (מיקרו SD). ניסתי לשחזר את המידע באמצעות תוכנה אשר מומלצת כאן באתר - אך שוב, קורא הכרטיסים שלי לא מזהה את הכרטיס (בדקתי, הקורא תקין שכן הוא זיהה כרטיס מיקרו SD אחר שברשותי). מה ניתן לעשות עכשיו, אם בכלל ? תודה, עמית.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. שלום לכולם, מעוניין בהתייעצות לגבי דיסק קשיח שאמור לעבוד יחסית הרבה. החלטתי על נפח של 3TB. אני רואה שני דגמים שנראו לי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797378 http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=8152 לא מצליח להבין כל כך את ההבדל ביניהם. אולי רק SATA3. האם יש לזה משמעות חזקה לגבי השימושים שאני אמור לעשות עם הדיסק. האם באופן כללי הייתם ממליצים על דיסק שונה משום שהוא אמור להחזיק הרבה חומר ויחסית לקרוא ממנו הרבה דרך רשת של מחשבים. תודה ויום טוב לכולם

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  24. שלום, הסתכלתי בסטיקי אך לפי הקצב המהיר של שינויים ב- SSD הסקתי כי מה שמעודכן שם לא בהכרח 100% נכון. אני צריך SSD בנפח 240GB ולא 120GB מאחר וכרגע רק התיקיות הבסיסיות (Windows, Users, Program Files) תופסות אצלי 92GB וזה לפני שהתקנתי משחקים (שכל אחד תופס כ- 10GB)... השאלה היא איזה כונן 240GB נחשב מומלץ, אמין וטוב כיום? יותר חשובה לי האמינות כי אני קורא לאחרונה הרבה על SSD ששובק וכד', אז אמנם אני מתכוון לעשות גיבוי אינקרמנטלי של ה- 240GB לכונן רגיל (7200RPM) למקרה שיתקלקל כך שזו לא תהוה בעיה, אך אני מעדיף שיתקלקל כמה שפחות, שלא אבזבז את הזמן בלרוץ לחנות ולהחליף כל פעם. בסופו של דבר נראה שכל הזמן שאנחנו חוסכים כמה שניות כאן וכמה שניות שם (ברכישת SSD) מתבזבז אח"כ על החלפת הכונן…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים