אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה שצצה לי לאחר שראיתי תגובות לגבי SATA וההתקנה שלו, במיוחד בפורום של ה - FAQ. לי יש SATA 120GB לוח אם ASUS-P4P800 deluxe כמובן עם חיבור ל SATA הכל הותקן וחובר ועובד פיקס כמו שצריך (טפו טפו טפו ;D ) לאחר שראיתי את התגובות, איך רואים אם באמת יש SATA? בהתקנה של מע' ההפעלה זוהה לי מיד שיש HD והגודל שלו. כשנכנס ל Device Manager יש זיהוי של HD אבל אין אינדיקציה של SATA אז ייתכן שלא מותקן אצלי טוב???? או שיש מקום אחר שניתן לראות אשמח לשמוע את תגובתכם תודה!
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קרעתי הודעה של משהוא בנושא אבל לא הצלחתי להוריד את התוכנה יש לי WD שנקנה בתחילת 2012 כשהמחירים עלו בגלל השיטפונות עכשיו התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש (היא לא מותקנת בWD) ואני לא מצליח להכניס לWD כלום (כולל הורדות). במחשב שלי רשום שהוא 10.0gb ופנוי 352MB למרות שבמנהל האמצעי אכסון כתוב שהוא כמעת 1TB יש לי בוא 454GB לפי מעפנים על כל הקבצים והתיקיות בתוך הכונן. כמו שכתוב בכותרת עשיתי איחוי והוא לא עזר והצ'ק דיסק נתקע. מה עלי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות למחשב שלי שני כוננים. הראשון בנפח 1 TB לאחסון מידע, והשני בנפח 250 GB למערכת הפעלה והתקנות. בהתחלה התכוונתי לקחת את הכוננים האלו: כונן קשיח Samsung HD252HJ 3.5" 250GB SATA2 16MB ¤203 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-250SATA16M כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TSATA32M אבל אחרי שקראתי את הפוסטים האלה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422181.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=421880.0 החלטתי להחליף את הכונן של ה TB בזה: כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB ¤505 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
תשמעו..חשבתי לקנות דיסק SSD עוד כמה זמן, אבל חשבתי על הנפח הקטן, 40GB, ושזה כלום ולא שווה לי להסתכל על הנפח הזה בכלל. בקיצור דיסק SSD של 40GB עולה בממוצע 400-500 שקל..ושל 80GB עולה בממוצע 800-900..לדעתכם, עוד כמה זמן בערך יש מצב שאוכל להשיג SSD של 80GB במחיר של 400-500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ כאן ולדעת אם כדאי לי לקנות את הכונן של MAXTOR MAXTOR 250GB SATA/SATA150 8MB 7200RPM NEW ב 700 ש"ח מארה"ב ? ? ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם: Barracuda 7200.10 250GB ST3250410AS האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה ולקבל הכסף בחזרה... דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ? האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה... אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות את הצורב http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=GSA4163B&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=38 האם כדי ב 310 שקל ? יש לי תקציב של עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שבמקום לצרוב כל דבר על דיסק כדי לפנות מקום במחשב הגיע הזמן לקנות איזה HD נייד חיצוני. http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=391 מה אתם אומרים עליו? ראיתי ב KSP שהוא עולה 430 ש"ח, שווה את זה? ראיתי אותו המחיר גם באייבורי... יש חשש מקניה בשניהם? המקום הכי קרוב אלי הוא ב"ש בגלל זה השיקול. האם יש משהו אחר בגודל הנ"ל יותר מומלץ? בעיקר הלכתי על הסוג הזה כי בנוסף לקיבולת הגדולה שלהם הם ממש ממש יפים, העיצוב שלהם מהמם במיוחד בצבע האדום. אגב, האם בכלל יש אפשרות להזמין את שאר הצבעים? באתר מפרסמים בדרך כלל את הרגיל שזה השחור. שווה?
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש, אני מתלבט איזה HD לבחור :s05: המחשב משמש לישומי אופיס(XLS,WORD), משחקים(WARCRAFT) ,ואינטרנט הכי חשוב לי שקט אבל ממש שקט (המחשב מבוסס מארז SONATA2, כרטיס מסך בקירור פאסיבי, ומאורר מעבד IGLOO 7002L LIGHT) אני מחפש HD שיהיה בערך ->160MB 8MB BUFFER 7200RPM SATA2 שמעתי ש Samsung וגם Seagate מאוד שקטים. כמה שאלות - מי מהם עדיף ? כמה הם באמת מרעישים ? איזה מודל מומלץ ? יש משהוא אחר יותר טוב ? תודה MAT
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ואם כן , האם הם יעבדו במהיריות הרגילות , או שהם יתקעו אחד את השני ?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק WD3200AAKS (נפח 320GB, זיכרון נדיף 16MB), וכן הארד דיסק WD1002FAEX (נפח 1TB, זיכרון נדיף 64MB). השאלה שלי היא האם כדאי להשתמש בשני הכוננים, הגדול עבור המסמכים והקטן עבור מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים, או שעדיף להשתמש רק בכונן הגדול כיוןן שהוא מהיר יותר (כמובן בשתי מחיצות נפרדות - אחת למערכת ההפעלה והתוכנות, ואחת עבור המסמכים)? השאלה היא בעצם, האם בכך שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד זה מחפה על המהירות הנמוכה של הדיסק? (מדובר במערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
שמעתי שיש כבלי IDE יותר מהירים ויותר איטיים שההבדל שהמהירים זה הכבלים שהכבלים הם הדקים והאיטיים זה הכבלים העבים (הכבלים של חיבור הIDE) עם אני משתמש בכבל עבר (הישנים) זה תיאורטית יותר איטי והדקים זה המהיר? סליחה על הבורות.. אבל הATA 100 שזה התקן התקן הכי עדקני? והתקן עם הכבל הוא עם הפסים העבים (יש לי מלא ממחשבי P2 שמתו..) הוא ATA66 שזה איטי יותר והדקים אלה שבאים עם מחשבים מודרנים הם ATA133/100 והם המהירים? והאם יש דבר כזה ATA133 או 130 סליחה על החפירה חיפשתי בגוגל ול מצאתי..
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הדיסק הבא: Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD אני חושב שהוא נותן את היחס מחיר לגודל הכי טוב. איך הוא לדעתכם? ושאלה נוספת - הוא עולה 390 ש"ח בערך ומופיע בהרבה חנויות. על אילו חנויות מהרשימה הבאה אתם ממליצים כאמינות והוגנות ביותר (בהנחה שהמחיר שווה לכולם): panda, World Expert , glob_net, logic Pc, Gama, e-net, Bug אם ישנה חנות אחרת כדאית אז בבקשה תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 כמות: 1 - מחיר: ₪568 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 סה"כ: ₪1148 מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים! המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1126 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/c7fjn1xq איזה בין שני הרדיסקים עדיף? הSEAGATE עם הSATA 3?? או הסמסונג?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב. כבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה וכד' ואני כלל לא מעודכן למה שקורה בשוק. אני מחפש צורב DVD שיעשה את העבודה במחיר מינימלי, כלומר מקסימום תמורה למינימום מחיר. חשוב שהוא יגיע מהאתר הזה: http://www.scorptec.com.au/ [זה בדולארים אוסטרלים, בערך 3.1ש"ח לדולר.] בעקרון, הצורב ישמש אותי לצריבה של מדיה\משחקים בפרט. אני מקווה שלא החסרתי שום פרט, ואני אשמח לקבל עזרה asap. תודה מראש DrowNz.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לדיסק של הIBM R30 כניראה נימאס מהחיים , יש עליו שגיאות המחשב לא זז והוא מתחמם לכן אני רוצה אחד חדש :,5400,60GB,IDE קריטריונים לפי הסדר: -אמינות -צריכת חשמל נמוכה -מהירות -מחיר היום יש לי היתאצי אשמח לישמוע המלצות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תיאור הבעיה:יש לי DOK של kingstone 16gb , שאני מנסה להעביר קבצים אליו הוא נתקע שנה ב"מגלה פרטים" ואני לא מבין למה פעם זה לא היה עושה את זה מערכת הפעלה:Windows 7 דרכים לפתרון שכבר ניסיתי:Restart למחשב , ניסיתי לחבר את הDok מאחורה תוכנה / מוצר הקשורים לבעיה: הערות נוספות: צירוף תמונה:
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כשניסיתי לעשות דבל קליק על מחיצה D: קיבלתי הודעה : DATA ERROR CYCLIC REDUNDENCEY CHECK כמובן שאין לי גישה למחיצה. עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי וירוס. כמו כן ב PROPERTEIS הוא כותב שאין לי שום דבר כתוב על הדיסק כאילו הוא לא מזהה מחיצה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
קניתי חבילה של 50 מתוכם 3 התקלפו לי נראה לי שאני חוזר לסילבר ליין או לוורבטים היותר זולים חבילה של 50 ב 50 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חובה בעיה עם העברת קבצים ממחשב ה-NU5PPYH להרדיסק חיצוני Seagate Expansion 5TB Desktop External Hard Drive. ההעברה מתחילה בקצב גבוהה מ-100MB ואז מתחילה לרדת לכדי עצירה מוחלטת, רק אחרי כמה שניות טובות ההעברה מתחדשת לכ3-4 שניות ונעצרת שוב. התהליך חוזר חלילה עד שכל הקובץ/קבצים מועתקים. ניסיתי כמה העתקות של קבצים קטנים (<1GB), קבצים גדולים (2GB-25GB) ושילוב של קבצים קטנים וגדולים ללא שינויים במהירות. ניסיתי לשנות "Removal Policy" של ה-HDD וגם לאפשר/לבטל "Write - caching" ללא הועיל. לכאורה "quick removal policy" היה עם הכי פחות נפילות במהירות ההעברה. בחיבור ה-HDD החיצוני למחשב הנייד שלי אני לא חובה בעיות וההעברה/העתקה מבוצעת במלוא המהירות וללא נפילות/עצירות.…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-