אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לדגם הזה ואגב באיזה תוכנת צריבה הכי טוב\הכי נוח או שהיא הכי טובה לצריבה?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני ומצאתי כבל בDX http://www.dealextreme.com/p/usb-sata-ide-cable-set-474 ניראה טוב הבעיה היחידה היא שממה שהבנתי הוא לא יתאים לשקע של ישראל המתאם הזה יעביר טוב את החשמל? http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 אם לא אז בקשה תמליצו לי על אחד אחר שיעבוד עם זה תודה רבה אה ועוד שאלה יש למישהו מושג מתי מחירי ההארד דיסקים יחזרו להיות נורמלים?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב קומבו של LG 4120B בעבר הייתי מכניס דיסקים וצורב בלי בעיות ב X8 יום אחד המחשב החליט שאותם דיסקים שהיו טובים ל X8 לא טובים יותר והוא לא איפשר לי X8 יותר אלא רק X4 אמרתי בסדר זרמתי איתו בימים האחרונים התחלתי לצרוב על DVD-RW במהירות X2 והיום על אותו דיסק הוא החליט שגם את זה הוא לא נותן לי ומאפשר לי רק X1 על אותם דיסקים ניסיתי גם את נירו 7 וגם את נירו 6 למישהו יש מושג מה הבעיה? כל הצעה לפיתרון תתקבל בשמחה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על דיסק קשיח איכותי שיחזיק לאורך כמה שנים שהנפח שלו הוא 250 או 320 GB עד מחיר של 400 שקלים
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי הארדדיסק 80 ג'יגה (Maxtor DiamondMax Plus 9) שמחובר בIDE. ואני צריך עוד זיכרון (הגיוני). חשבתי על הMaxLine III אחרי כמה המלצות שקראתי בפורום, יש עוד מתחרים ברמה שלו? הדיסק החדש הולך לשמש ככונן משני, שעליו יהיו סרטים בעיקר. אני לא חושב שאני צריך 250 ג'יגה אבל בהפרש מחירים בין דיסק 160 ל250 אני מעדיף להשאיר מקום לשידרוג עתידי. יש לי לוח אם Intel D865GBF (לצערי), שבו יש תמיכה לשני IDE ושני SATA. יושבים אצלי כבר צורב וDVD (על אותו כבל IDE לדעתי). אני לא בדיוק סגור מה מערך RAID עושה, ולא מצאתי בחיפוש, ולכן אני לא יודע אם: הוא מתאים לי? איך עושים אותו? האם הMaxLine III יתאים לי?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל כשאני מוריד לאט (נגיד ב100-150K) אז פעולות כמו UNRAR לוקחות הרבה הרבה פחות זמן מאשר אם אני מנצל את כל רוחב הפס שלי (600-640K), אגב, כל הפעולות מבוצעות על אותו דיסק קשיח, בגלל זה ההאטה בפעולות האלה (כגון UNRAR) קודם כל גרמה לי לחשוב בכיוון הניצול כתיבה של ההורדות מהאינטרנט...
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה כתוספת לזה שיש לי. לפי כל אינדיקטור במחשב ההארדיסק אכן נמצא והוא קריא לחלוטין (לפי ה-SETUP של הביוס, לפי ה-DEVICE MANAGER של ווינדוס וכו') אך איני רואה אותו בMY COMPUTER ולכן אין באפשרותי להשתמש בו. מה לעשות? כמו כן ניסיתי להעלות אותו דרך COMMAND PROMPT אך אני משער שגם דרך שם איני מצליח למצוא אותו מאחר ואף כונן תחת אות חדשה אינו נמצא. מה הבעיה לעזאזל?:\ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום כולם ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל טוב ויפה עד שחיברתי את ההארד דיסק הישן למחשב, אני פשוט רוצה להעתיק כמעט את כל המידע (עשרות ג'יגה) למחשב החדש. אני לא יודע אם יש לזה חשיבות, אבל בעקבות מידע שקראתי על NTFS שלא קורא FAT32 אני מציין את זה בכל זאת, ההארד דיסק החדש (SATA2 דרך אגב) הוא NTFS והישן הוא WIN32. חיברתי את הישן והוא לא הופעל באופן אוטומטי ... נכנסתי ל disk management, אני רואה את ההארד דיסק הישן שהוא כאילו לא פעיל, "unallocated", שאני לוחץ עליו קליק ימני עם העבר יש לי אפשרות לעשות NEW PARTITION, אבל כאמור אני חייב את המידע שיש עליו ואסור לי לפרמט ..... מה עליי לעשות ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לא ברור למה, אולי עידכון של חלונות, או התקנת תוכנה כלשהי...גם לא משנה כבר... אבל המערכת שלי הפסיקה לזהות חיבור של כל הDOK ....ניסיתי לפחות 3 מכל מני סוגים. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן Seagate בנפח של 500GB שהקושחה שלו היא CC34. הכונן נדפק כנראה ממכת חשמל (אני יכול לראות סימני שריפה על הלוח האלקטרוני של הכונן). על הכונן נמצא חומר מאוד חשוב לי. חברים הציעו שאמצא כונן עם אותה קושחה ולחליף את הלוחות שלהם. אני לא כל כך בטוח לכן אני מבקש את עזרתכם או בעצות או בלעזור לי למצוא אחד כזה אפילו אם הוא משומש כי אני לא מוצא בחנויות המחשבים בשום מקום.
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים מחזורים של 20-30 שניות כל פעם של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אהלן יש לי שני HD של 60 ו80 הHD של ה60 הוא למדיה (סרטים ומוזיקה) היום הוא התמלא לי לגמרי ויש לי בHD של ה80 מחיצות עם פול מקום שאני לא משתמש יש דרך להעביר את הגיגות מהHD של ה80 לHD של ה60? יעני נגיד מD לG כשD וG לא באותו HD?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי לקנות SSD של חברת toshiba מסדרה: [h=1]Toshiba Q-Series 128GB[/h]יש למישהו ניסיון איתם? או יצא לו לעבוד איתם או שמע אלייהם אשמח לקבל תשובה תודה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
רוצים להוסיף מספר כונני SSD חדשים בתצורת M.2 למערכת שלכם במקביל? זה המוצר בשבילכם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
DFI Lanparty NF4 SLI-D nForce4 Socket 939 ATX Motherboard?
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צרבתי עכשיו 2 דיסקים עם צורב של nec nd4550 ויש לי בעיה כזאת - אחרי שאני מסיים לצרוב את הדיסק - קבצי וידאו עם נרו - הצריבה מסתיימת בצורה מוצלחת לפי נרו ואז כשאני לוחץ סיים זה מוציא את הדיסק..ועכשיו אני לא מצליח לקרוא את הדיסקים אחרי שהם גמורים בהתחלה חשבתי שאולי זה דיסק דפוק של teac ועכשיו גם צרבתי על דיסק של xerox וגם הצריבה הסתיימה באופן מוצלח והדיסק לא עולה אחרי הצריבה ..מה זה אומר שהצורב שלי התחיל להרוס דיסקים ? או שזו רק בעיה במחשב שלי ובמחשב אחר הדיסקים יעלו ?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כבר יומיים שה HD שלי משחק משחקים מסוכנים, אני שומע באמצע העבודה את כיבוי ה HD שלי (יש לי שניים ואני מדבר בוודאות על HD 40 GB של WESTERN שהוא גם C אצלי) אני שומע אותו פשוט באמצע העבודה מתכבה, עכשיו, יש לי פנל קידמי למארז שמחובר יחד עם ה HD והוא גם מתכבה, אז אני חושב שהבעיה היא לא ב HD אלה באחד החיבורים במולקס או בספק, האם אני צודק? או שזה ה HD?
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הדיסק הנ"ל הדיסק הגיע עם שני כבלים. הראשון - כבל USB רגיל משני הצדיים (לדברי החנות - להעברת מידע). השני - בצד אחד USB למחשב בצד השני חיבור כוח לדיסק נראה כמו החיבור של נוקיה (לדברי החנות - לתת כוח לדיסק). ניסיתי לחבר את הדיסק בלי החיבור כוח וכל המידע שאיכסנתי בו עובד הכל נמצא כמו שצריך ואני מדגיש שוב - הUSB השני של הכוח לא מחובר כלל. מישהו יכול להגיד לי בבקשה למה זה ואם בכלל צריך את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
במחשב הישן היה צריך לילחוץ על F-6 ולהוסיף דריבר של SATA אבל במחשב החדש לא היה צריך, פשוט התקנתי את ה WIN-XP-SP2 כרגיל, והוא זיהה את הכונן הקשיח. את כל הדרייברים הורדתי מהאתר של ASUS והתקנתי אותם בלי שום בעיה... למעט הדריבר של ה SATA2 ! אני לא בטוח אם הכונן הקשיח באמת עובד עם אופציות של SATA2 ומהירות 300 , או שהוא מזוהה כ-ATA בילבד. במנהל התקנים רשום שהכונן עובד עם דרייבר של WINDOWS ואני הרי התקנתי SiI3114... אז ניסתי שוב לעדכן את הדריבר דרך מנהל ההתקנים אבל הוא לא קיבל את זה ואני גם לא בטוח עם איזה דריבר עלי לעבוד, בקיצור קצת ערפילי ולא ברור, האם אפשר להסביר קצת על העינין? האם יש דרך לוודא האם אני מריץ את הכונן שלי על SATA2 ? תודה רבה. -------------------- המחשב החדש:ASUS…
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כול דיסק שאני שם הוא לא מצליח לקרוא אותו. יש לי של CREATIVE X52 ואני לא מבין למה הוא מתנהג ככה יש פתרון?----> CD ROM תודה רבה לעוזרים. ועכשיו אני צריך להשתמש בצורב שלי וזה לא טוב שמתקינים דרכו.
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד (Dell Latitude 110L), בן 3 שנים ו-4 חודשים. Pentium M, 1.6GHz RAM = 512MB HD = 40GB, Fujitzu MHT2040AH אני משתדל לעקוב אחרי הביצועים שלו מפעם לפעם. לאחרונה הרגשתי ירידה במהירות. יש תחושה שה-HD עובד שעות נוספות בזמן שאני מחכה לחלונות שיפתחו... בדקתי את ביצועי ה-HD באמצעות HD Tune, והשוויתי עם תוצאות קודמות מלפני חצי שנה ושנה. יצאו לי הבדלים בין שתי ההפעלות שעשיתי היום, אבל השורה התחתונה: מהירות קריאה וכתיבה כמעט לא השתנתה, Access Time ספג כנראה פגיעה כלשהי, וה-Burst Rate, ירד באופן ניכר. (מה המשמעות של - CPU Usage?) צירפתי להודעה את תמונות המסך של התוצאות. השאלה שלי היא מה גורם לירידה הזו - האם זה בהכרח בעיה בהארד דיסק, או שיכולה להיות בעיית ח…
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
ראיתי איפשהו את זה ... אבל לא ראיתי באף מקום דיסקים קשיחים שעובדים עם זה ... יש לכם אחד כזה ? מכירים ? נכון לעכשיו זה ההכי טוב ??? לא משנה שזה יקר
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בנייד 40 ג'יגה.. עכשיו נמאס לי שאין לי מקום ואני צריך למחוק על הזמן דברים בשביל דברים אחרים.. אני מעוניין לקנות הארד דיסק.. ואני מתלבט אין חיצוני או הארד דיסק רגיל לנייד 2.5 אינץ' .. מה אתם ממליצים.. ויש לי שאלה בקשר לחיצוני, הוא מתץחבר דרך USB? הוא מהיר כמו הארדיסק פנימי רגיל? אפשר המלצה על אחד המוצרים מאתר כלשהו? תודה מראש לעוזרים( לא ידעתי איפה לרשום אז מצטער אם לא רשמתי במקום הנכון מקווה שלא תנעלו ישר כמו רובוטים )
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-