עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by FatalClaw,

שלום. אני בתהליך של קניית HD חדש, אבל יש לי שאלה\בעיה. יש לי לוח אם של חברת GIGABYTE. לוח אם דגם: GA-8IPE1000 Pro v2.0 יש לי HD כרגע מחובר שאני משתמש בו של חברת WD בנפח של 80 GB. - זה SATA 1. אני רוצה לקנות WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII והשאלה שלי היא: האם אני אוכל להשתמש בו עם הלוח אם שיש לי כרגע? תודה מראש. =]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. הכונן אינו פועל וכאשר מחבר אותו למקור מתח מהמחשב הכונן עובד כמו כן כאשר מחבר את הקבל המצ"ב (באמצאות מתאמים) למאוורר הוא פועל [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בסוגיות הבאות: 1. האם הפרש של 100-150 ש"ח מצדיק קניית צורב חיצוני יעודי או אפשר לחסוך אותם ולרכוש צורב DVD פנימי להוסיף ממיר USB-IDE (כרגע אני מדבר על כבל אבל אולי אני אחליט על ממיר בדמות מארז מסודר) מישהו ניסה לעבוד עם הסידור הזה, זה עובד? האם הכבל שקוף לתוכנות הצריבה ולמערכת הפעלה, כלומר האם אין בעיות זיהוי של הצורב וניצול של תכונותיו? 2. האם ניתן (בריא/מזיק...) לחבר צורב DVD על צד (נתקלתי באותה שאלה על HD אבל אותי מעניין לגבי DVD)? בהקשר זה רואים לא פעם צורבים חיצונים שבאים עם מעמד להעמדתם על צד, האם זה אומר משהו? האם מותאמים מראש לזה? 3. יש לכם ניסיון עם טכנולוגיית LightScribe? האם היא שימושית ופרקטית? האם אין פגיעה בביצועי הדיסק, עד כמה …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי למרות שאין לי שום בעיות או רעשים עם ההארד דיסקים סתם ראיתי פוסט של מישו שהמליץ על התוכנה הזאת אז אמרתי יאללה אני יבדוק גם בכל מקרה יש לי שני הארד דיסקים הנה התוצאות של התוכנה(תתעלמו מהחלוקה לפרטישנים, אני יודע שסתם חילקתי יותר מדי וכן צריך לפנות מקום בפרטישן של הוינדווס): http://img179.imageshack.us/img179/1091/hddscv2.jpg מה שמסומן בכחול זה הפרטישנים של אותו ההארד דיסק 81-82 אחוז Health זה טוב ? ולמה בשני זה רק 82 אחוז ביצועים ? זה יכול להיות כתוצאה מזה שלא עשיתי איחוי הרבה זמן או חוסר מקום ? אתם מוזמנים להגיב וגם לפרסם תוצאות שלכם.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. שלום. ברשותי צורב DVD NEC 3500A שעבד עד היום מצוין. אתמול רכשתי 25 מדיות של TEAC DVD-R X8 ואני לא מצליח לצרוב איתם. ב EZ CD CREATOR הצריבה פשוט נתקעת בהתחלה ובתוכנות אחרות החומר נצרב אבל אחר כך לא ניתן לקרוא אותו, לא בכונן ולא בDVD הביתי שלי (אני צורב דיסק DATA רגיל) יש לציין שאני מצליח לצרוב CD מישהו חווה בעיות תאימות עם הסוג הזה של מדיות? נראה לכם שאני יוכל לקבל החזר?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by lowlow1001,

שלום וברכה קניתי הרד דיסק WD 250 GB 16 MB-BUFFER SATA2 במחיר מוזל (470 ש"ח) ועוד לא קיבלתי אותו ויש לי אפשרות לשנות הסיבה היא שבגלל שקניתי לוח אם תומך קונרו אוטמטית חשבתי שהוא תומך ב SATA2 אבל הוא לא הלוח הוא ASROCK 775 VSTA ULTRA השאלה היא האם כמו בזכרונות שהיה אפשר להלביש 400MHZ DDR על SLOT של 333MHZ DDR אפשר גם לחבר SATA2 ל חיבור SATA1 אמנם ללא שיפור בביצועים אבל עדיין יעבוד רגיל בתודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  7. אם מדובר בחריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת אז אפשרי עוד 50 ש"ח אני יודע שהיו פה בטח אלפי דיונים בנושא אבל במרוב שמות לא רואים את היער חח קיצר אני מחפש צורב שיעשה עבודה טובה גם מדיות לא כל כך איכותיות !! ולא תהיה לו בעיית קריאה עם קצת שריטות על דיסקים כמו כן שיתמוך באוברברנינג כולל על דיוידי ושיצרוב דיסקים רגילים ללא כל בעיה מיוחדת למי שיש המלצות שיתן לי אותן פה... מי שיש לו נסיון חיובי ופחות חיובי שיציין אותו גם כן.. תודה מראש נ.ב. אם הצורב דורש משאבים יותר מהרגיל בגלל תכונות מיוחדות וכו' אז לא להמליץ כי המערכת שלי חלשה מאוד.. 256 זיכרון..

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by sos,

היי יש לי מחיצה ובה שמור מידע. במחציה זו יש נפח לא מנוצל שהייתי רוצה להפוך למחיצה נוספת. רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני עושה את זה והאם אפשר לעשות זאת מבלי לפגוע במידע?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. Started by Skippy,

שלום, ברשותי שני הארדיסקים של ווסטרן דיגיטל, 80 ג'יגה ו40 ג'יגה, בנוסף יש לי צורב דיוידי ושתי יציאות איידיאי על הלוח אם, אני מנסה לחבר את שלושתם אך משום מה ההארדיסק של ה40 ג'יגה לא מזוהה על ידי המערכת, מה אני צריך לעשות כדי שכולם יעבדו? הם מחוברים בצורה כזאת: pri ide1 - master hd 80gb system boot slave hd 40gb sec ide1 - dvd-rw master משום מה בביוס הוא מזהה את שני הכוננים אבל בווינדווס הוא לא מכיר בכונן של ה40 גיגה..

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  10. כי יש הפרש של איזה 20 ש"ח בינהם, השאם אם זה דגם זהה או שונה..

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by Jenia24,

אוקיי קיבלתי ת'מחשב החדש שלי ושמתי ת'כונן הישן שלי 80 GB ביום הראשון הכל הלך סבבה השארתי אותו דלוק בלילה , בבוקר אני מתעורר ועושה ריסט למחשב ואז הוא מתחיל לטעון ת'ווינדוס וכאשר הוא אמור להכנס ליוזר שלי הוא בדיוק עושה ריסט עם מסך כחול שמהבהב לשנייה. ניסיתי לפרמט הפירמוט נתקע ב12 ועושה בעילה של faild opartaing system .. יש איזה דרך לתקן ת'בעיה?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by honore,

שלום , בוואלה שופס מוצעים למכירה 10 מארזים של 25 מדיות DVD-R במהירות X8 DVD-R של LG ב 268 ש"ח כולל משלוח . http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1HCDVDR_X8 המחיר די משתלם כ 1.07 ש"ח לדיסק . מישהו יכול להעריך באיזה מדיה קוד מדובר ?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  13. יש לי כמה ארד דיסקים שמכילים שתי מחיצות כל אחד עם עשרות גי'גות ... היתי רוצה לאחד כמה מהמחיצות האלה בלי לפגוע בתוכן שלהם באחריות אני זוכר שבפעם האחרונה שעשיתי זאת עם PM המידע נדפק בסופו של דבר . יש איזה שהיא דרך אחרת אולי שעבדה לכן ? או שאני יהיה חייב לגבות את הכל (מעל ל100 ג'יגה) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by tick tak,

ואם כן אז האם זה משמעותי?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  16. שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג ממצלמה דיגיטלית עד מחיר של 100 ש"ח? משהו טוב ואמין שאתם מכירים ויכול לשמש אותי ביעילות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  17. Started by boaz2463,

לפי מה שראיתי יש כונן SATA/IDE שתומך ב RAID . ויש דיסק שהוא SATA2. מדוע ? מה הקשר בינהם?. כרגע אני מעוניין לעבוד עם דיסק אחד ב SATA2 ושיהיה לי כסף אני יוסיף עוד אחד ומעוניין לעבוד ב RAID, כי הבנתי שהחשב יותר מהיר בצורה כזו . תודה.

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. Started by Vindicator,

שאלה ממש נובית אבל מה ההבדל ביניהם ומה עדיף בHD של 80 GB?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. wd caviar 250gb 7200rpm sata 3.0gb cache 16 seek time:8.9 write time:10.9 המחיר (מארה"ב) 70 $. שווה משהו?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by ofeky1,

לא משנה לי פנימי או חיצוני העיקר שיהיה כמה שיותר מהיר!! הכי חשוב שיתמוך ב SD וב RS-MMC!! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by aaviran,

הנרו CD-DVD Speed לא נותן לי לבדוק את איכות המדיות, מצורפת תמונה.

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by shtung,

שלום לא מזמן היה לי וירוס במחשב פירמטתי והתקנתי את ווינדוס מחדש על שלושת הכוננים הקשיחים שלי כבר הספקתי לשים מידע חדש יום למחרת אני מפעיל את המחשב ויש רק כונן אחד שני כוננים נעלמו עם המידע שהיה עליהם ניסיתי הכל אבל המחשב פשוט לא מזהה אותם מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש yam2

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. Started by aeea,

מאיזה אתר אני יכול להוריד עידכוני קושחה רשמיים ולא רשמיים של הצורב הזה? ואיך הצורב הזה טוב? יש לי אותו יותר מחצי שנה ורק עכשיו אני מתחיל להשתמש בו

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by nirtaz,

יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. אני משתמש בהם לצריבת סרטים ומשום מה שאני צורב במהירות גבוהה..52 נראה לי ושם ב DVD יש מין עצירות והפרעות.. לא ניסיתי לצרוב במהירות נמוכה עדיין.. אני צריך לדעת אם זה משנה משהו .

• 7 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.