אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי דיוידי של פוג׳יקום דגם cdp-001, לדיוידי יש כניסת usb וכרטיס זיכרון, באתר של פוג׳יקום רשום שהוא קורא עד 2gb אבל ניסיתי 4gb וזה עבד, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי או כרטיס זיכרון של 4gb שיעבוד על הדיוידי בלי בעיות ותקיעות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
16GB, שיהיה עשוי מחומרים טובים - עמיד, הוא הולך להסתובב הרבה בחוץ בין אם בין משרדים ובין אם בשטח, מאוד מאוד מאוד חשוב לי שהוא יקרא ויכתוב מהר ושיהיו לו כמה שפחות חלקים שיכולים ללכת לאיבוד או להדפק עקב בלאי. התקציב הוא 150 ש"ח +\- תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. יש לי הרדיסק חדש של Seagate 25 G , הוא משמיע רעשים שדומים לסוג של סריטוט או משהוא כזה.. בנוסף עשיתי לו בדיקה ב HD Tach העם היא תקינה.? תודה רבה .. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
enermax עם ה noisetaker eg425p בביקורת ספקים אצל pcabusers: http://www.pcabusers.com/reviews/enermax/noisetaker-eg425p/main.htm 6 כונני sata/ide המחוברים ב raid מנסים לאיים על ביצועי ה raptor ב gamepc: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=serialcompare&page=1&cookie%5Ftest=1&MSCSProfile=95385A1F52DEA1A229D5B3754205446465FA2D9A990D0E03363E664C576666FA49B7FD51B63EC73FD5C5F7956B4C6C3F7C517ED2E5C8F9D653DB9E3562EA797A51903F4A47CF4CD36B69FAC574A990A754C20447C2ECE76484E0C3BBE2BD8179CB339CE2B961338D0EDD8710A384ABFD92A77350820E3670C4CD3138BB93329B78ED9AE6C613FC19
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
בסטיקי ראיתי המלצה לPioneer DVR-115D & DVR-116D, אבל לא ממש הבנתי את היתרונות\ חסרונות שלו... אני צריך משהו שלא יעשה לי בעיות עם דרייברים ונירו 6, ושיצרוב טוב עד CD וDVD (במיוחד סרטים...) רעש ומהירויות גבוהות במיוחד לא כל כך חשוב לי... ב4 השנים האחרונות היו לי 2 צורבים של LG שהיו סבבה, אבל אם יש משהו טוב יותר- למה לא לבדוק? רצוי משהו שאפשר קנות מנועה או זיגזג (עם עדיפות לנועה)... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לא יודע אם זה שיך לכאן אבל איפו אני יכול לקנות מתאם USB TO SATA +IDE לדיסק קשיח באזור פתח תקווה ראש העין ובתל אביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש הרדיסק 500 ג'יגה. ראיתי שפער המחירים היום בין החיצוני לפנימי הוא מאוד קטן. האם ישנו ההבדל בין מהירויות הכתיבה והקריאה? לא הצלחתי למצוא ביקורות על החיצוניים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=687383 ראיתי גם שקיים דגם Plus המכיל בנוסף חיבור FIREWIRE שקיים אצלי במחשב ונחשב ליותר מהיר. לא הצלחתי למצוא ביניהם הבדלים. האם שווה להשקיע בו? דבר נוסף, המחשב שלי מכיל חיבור IDE בלבד ולכן זה מקשה עוד יותר על מציאת הרדיסק מתאים. גם הלוח אם לא חדש במיוחד האם ישנו סיכוי שהרדיסק פנימי לא יזוהה? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
היי.. אני מעוניין לבצע את המשימה המורכבת שבכותרת ואני זקוק להכוונה ??? מדובר בכונן WD 160GB שקרס. ראש הקריאה/כתיבה נדפק ואין אפשרות לגשת למידע. בחברת שחזור מידע רצו, תחזיקו חזק - 6400 ש"ח לשחזור. ממש דמי כיס הא? בכל מקרה החלטתי שאנסה לבצע את התיקון לבד. הבנתי שיש אפשרות להעביר את הפלטות מהכונן לכונן זהה אחר או להחליף את ראשי הקריאה/כתיבה בכונן עצמו.. אין לי אמנם "חדר נקי" אבל אני מוכן לקחת את הסיכון כי אין לי מה להפסיד. יש איזה מדריך שיכול לעזור בנושא?
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום יש לי HD של Western Digital דגם 500GB Blue. ה-HD שקט מבחינת פעולות שהוא עושה, כלומר קריאה וכתיבה, אבל עצם היותו פועל(גם בלי קריאה או כתיבה) גורם לרעד קל במחשב. הרעד הזה הופך במארז, לקול עמום שנשמע כמו "ממממ". דיי מעצבן.. איך נפתרים מזה? תוספת קטנה: הרעד נובע מ-HD, ולא מהמאוורר של המעבד או מהמאוורר של הספק. איך אני יודע? ניתקתי את ה-HD, והמאוורר של הספק והמאוורר של המעבד לא גרמו לשום רעש או רעד. כשהחזרתי את ה-HD לעבוד, חזרה הבעיה. מקווה שיש אנשים שנתקלו בבעיה הזו כבר קודם, ויודעים איך לפתור אותה.. ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט.. תודה רבה card
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רשתותי W.D 200GB 8MB Buffer SATA עקב מחזור במקום (כן 200 גי'גה לא מספיק יש לי רק 20 פנוי ) אני רוצה לרכוש הרדיסק זהה ולעשות רייד. פעם אני קראתי על סוגי הרייד השונים, רייד אחד ששני הרדיסקים מתפקדים כמירור אם אני לא טועה וזה רק נותן לך 200GB ולא 400GB אבל זה עובד יותר מהר... עכשיו תהיתי לדעת מה זה RAID 0, האם הוא משפר ביצועים ? מה בידיוק זה עושה, ומה השוני מסתם שאני יחבר אותם שניהם בSATA בלי להגדיר RAID אשמח לטיפים והסברים על ה RAID לפני שאני מתכוון לרכוש הרדיסק נוסף תודה מראש לעוזרים.. עריכה: קראתי פה דיון שנאמר כי יש "סיכון" שאם הרדיסק אחד הולך ובגלל שהמידע נחלק בין שני ההרדיסקים אז כל המידע הולך.. אבל באותו מידה אם יש לי רק הרדיסק 1 , והוא נדפק ! בכל מקרה כל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני ראיתי לוח אם עם 4 CHANNEL של SATA ואני רוצה לחבר 5 הארדיסקים SATA אז מה עושים במקרה כזה וגם בנוגע לבקר...אני רוצה שלעשות מערך הגנה RAID5 אז איזה בקר אני צריך...? SATA RAID? או רק בקר RAID 5 אני לא מבין בזה כל כך.......... תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לפני כשלושה חודשים, נתקלתי בכונן SSD מתוצרת Viking בפורמט MO-297 (הידוע כ-Half Slim Sata) שפורק ממכשיר רפואי תקול. דגם הכונן VRFEM1037GBISSMA. בנוסף כתוב על המדבקה שעליו: Industrial grade, Raw Capacity 64GB (50GB usable), SLC NAND Flash רכשתי את הכונן במחיר סמלי (50 ש"ח), ואז גיליתי שקשה מאוד למצוא מתאם מפורמט זה ל-Sata רגיל (ב-Ebay לא היה קיים אפילו מתאם אחד). בסופו של דבר, מצאתי ב-Alibaba מוכר שהסכים למכור לי מתאם אחד (בדרך כלל הוא מוכר רק בכמויות). אתמול קיבלתי סוף סוף את המתאם בדואר. חיברתי את הכונן למתאם ואת המתאם למחשב, ניסיתי להעתיק קבצים ולקרוא קבצים והכל עובד חלק, אבל לא הרגשתי שיפור מהמהירות של הכונן הקשיח המכני (WD 640GB). הפעלתי את התוכנה Crystal Disk Mark וק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מסמלים הפלוס והמינוס שעל המדיה לצריבה -+R ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את המלצתכם לקניית דיסק קשיח חיצוני, לגיבוי התמונות במחשב. ה-HD בבית הוא 320GB, וכרגע יש עליו בסביבות 60-70GB תמונות. במחשב שלי אין לדעתי חיבוריים מיוחדים פרט ל-USB. איזה גודל דיסק מומלץ(320/500) ושל איזה חברה/דגם? המחיר עד 400 ש"ח. תודה ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות אדריכלות וגרפיקה מצאתי מפרט מסויים בחלק של דיסק קשיח רשום : 128GB SSD + 1000GB 5400RPM מה זה אומר ? למה יש 2 חלקים לדיסק ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן מעוניין לקנות אחד מהדגמים להלן http://ivory.co.il/product.asp?productid=3813&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3556&CatCode=405 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 רציתי לדעת אם יש דגם מועדף, האם אחד פחות מומלץ מהשני, או מישהו חווה תקלות באחד מאלו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
בהמשך לפוסט הקודם... עשיתי מעט סקר שוק יש שתי אפשרויות : 1. בסביבות ה 500 שקל יש את ה WD20EARS ואת ה HD204UI אחד מהיר מעט יותר והשני 64MB מצאתי ציטוט שיכול לסכם: The Samsung is more noisy (humming noise) and has less cache (only 32mb), however it is slightly faster (10%) than the WD. You need to balance your priorities אני רוצה מהירות ואמינות, מה לדעתכם יותר מתאים? כי יש פעילויות/קונפיגורציות בהם ה WD יותר מהיר (אני פשוט לא מבין מספיק) http://www.tomshardware.de/Western-Digital-EARS,testberichte-240496-7.html 2. בסביבות ה 800 שקל יש את WD2001FASS וה WD2002FAEX , ולכאורה אחד SATA2 והשני SATA3 אבל כבר ראיתי שכתוב שאין הרבה הבדל במהירות ביניהם מי יותר כדאי מבין השניי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בערך 200 ש"ח איזה חברה ואיזה דגם? (יש לא מעט) צורב שישומש הרבה לצריבה. בבקשה לבחור מפה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_933
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי HD של WD 80GB SATA מלפני שנה בערך. עכשיו בספיר פאן הוא רשום שהטמפ' על 60 מעלות מה שאומר שאם אני נוגע בו עם היד הוא אמור להיות דיי חם? בקיצור, כשאני שם את היד, הוא בכלל לא חם שאי אפשר לגעת בו, האם יכול להיות שהחיישן שלו מזייף? ניראה לי מאז שיש לי אותו רוב הזמן בספיד פאן הוא על 61 אבל כשנוגעים בו הוא לא ממש חם... ועוד משהו ( אם אפשר ) אני רוצה המלצה ל HD טוב של 160GB במחיר סביר. תודה מראש, יניב
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת יש לי כונן 7200.11 עם fm העדכני הבעיה היא שהכונן נכשל בself test של seatools של seagate יש מה לדאוג ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי windows 64 עם raid עליו. במהלך ההתקנה הייתי צריך להשתמש כמובן בכונן A כדי לתת לו את הדרייברים של הרייד. עכשיו הרייד מותקן כמו שצריך. אני רוצה להתקין עכשיו Windows רגיל. השאלה היא אם אני יכול לוותר על התהליך התקנת הרייד עם התקנת הווינדוז ואז להתקין את הדרייברים אחרי שהכל עלה או שאני חייב את זה? ההתקנה תהיה על כונן שאין לו קשר לרייד.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ישנה תפיסה מקובלת הטוענת שיש לחלק את הדיסק הקשיח ל-2 מחיצות (מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לשאר הקבצים). עפ"י רוב תפיסה זו נכונה בהקשרים של תחזוקה ושל גיבוי ושחזור. אני בא לשאול בהקשר של ביצועים מה עדיף? מצד אחד, יש האומרים שאם נשים את כל החומר רק על מחיצה אחת C, הביצועים יהיו פחות טובים: 1. בגלל שהמחיצה תהיה יותר מידי גדולה ועמוסה בריבוי תיקיות וקבצים. 2. בנוסף לכך, ישנו תהליך מוגבר יותר של פרגמצטיה במחיצה גדולה, שמוריד באופן ניכר את הביצועים. מצד שני, יש האומרים שדווקא החלוקה ל-2 מחיצות היא זו שפוגעת יותר בביצועים, מכיוון שראשי הקריאה צריכים לעבור כל הזמן ממחיצה C ל-D הלוך ושוב, במקום להישאר במחיצה אחת. המעבר הזה גורם להאטה בביצועים ולבלאי מוגבר של הדיסק קשיח. מה יותר…
-
- 38 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-