עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי צורב DVD,צורב רגיל ודיסק קשיח. לפעמים חלק מהם נעלמים ולפעמים כולם ואז המחשב לא עולה. איפה יש הסבר על אופן החיבור שלהם באופן פיזי ואיך מגדירים אותם בביוס. הבעיות התחילו מאז שהתקינו לי את הDVD כנראה הוא פישל שם במשהו. אגב כשהמחשב עולה וכתוב MASTER 1 וכו כתוב לי NONE בכל השורות.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  2. לפני כשלוש שנים קניתי לי כונן קשיח של WD בנפח 1 טרה 3.5 אינץ'. חיברתי לחשמל בהתלהבות והעברתי אליו את כל המידע הרלוונטי מהמחשב (לא כגיבוי לצערי). לאחר כשבועיים ביקר אצלנו חשמלאי, וככל הנראה הוריד את החשמל מספר פעמים כדי לבדוק משהו, כשהגעתי הביתה, הכונן נהרס, התחילו תקתוקים והוא לא נפתח בשום מחשב. עברתי סיוט עם חברות ואנשי מחשוב בנוגע לשחזור וגיליתי שהמחירים מרקיעי שחקים וויתרתי על השחזור. ככה חלפו להן שנים בלי שהסכמתי לגעת בכוננים 3.5 אלא רק עם 2.5 שאני מחבר למחשב, מעתיק אליהם מידע ומחזיר אותם למגירה. כעת הגיע הזמן לכונן קשיח 3-4 טרה כדי לגבות המון המון מידע (אני צלם ומעצב גרפי) ואני זקוק לזה נואשות. אני מחפש כונן קשיח 3.5' עם כפתור כיבוי ותוכנת גיבוי שתדע לסנכרן בין המח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Nachum987,

שלום לכל חברי הפורום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לתוכנה שאותה אוכל להתקין על הדיסק און קי, שבעצם תדרוש סיסמא בכל פעם שאני מחבר את ההתקן למחשב כלשהו. הדיסק און קי שאני מעוניין למגן: Kingston DataTraveler Generation 3 (G3). http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?root=il&LinkBack=http://www.kingston.com/ilroot&ktcpartno=DTIG3/8GB תודה מראש על כל עזרה שתינתן.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by NewRig,

הטוב ביותר שניתן לקנות עד 300-350 ש"ח, תומך ב-DL ושתהיה לו תאימות גבוהה (כתיבה על רוב סוגי המדיות, ומדיות כתובות נקראות במרבית הכוננים -גם standalones) קראתי את הסטיקי, את ה-BenQ לא מצאתי בחיפוש זריז והפיליפס לא תומך ב-DL

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  5. Started by frikki386,

מעוניין לשדרג מערכת נוכחית של 2 HDD ב RAID1 ולעבור ל SSD, כנראה 128GB. האם הגיוני לשמור על תצורת RAID1 עם שני ה SSD החדשים בינם לבין עצמם ? האם SSD כיום פגיעים ברמה שהמידע השמור יכול להתאדות פתאום? ולגבי שחזור מידע מדיסק SSD פגוע - עד כמה זה אפשרי או מעשי ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by tuki,

התקנתי צורב DVD חדש, אך הוא לא מופיע ב"המחשב שלי" במנהל ההתקנים נראה לי שמופיע HELP תודה, TUKI

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. יש לי כונן של 500GB של סייגט כבר כמעט חצי שנה ועובד פיקס בלי בעיות, לפני מספר ימים פרמטתי אותו אבל להתקין עליו מערכת הפעלה לא הצלחתי כי המחשב התחיל לזהות אותו כדיסק של 8MB בלבד, יש לציין שבביוס הדיסק לא ניראה, רק בווינדוס. אני ניסיתי לשחק עם הכבלים SATA והחיבורים של החשמל אבל שום דבר לא עזר, יש לכם רעיונות?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by ^alon^,

קניית צורב DVD... קניתי דיסקים DVD+R...באופיס דיפו... ואני לא מצליח לצרוב בנרו...... זה מתחיל לצרוב....מסיים את הצריבה...והדיסק נשאר ריק.....למה זה קורה? זה בעיה בחומרה? בתוכנה? אני ממש לא מבין את זה.... תעזרו לי בבקשה...! תודה... אלון

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. נתוני המערכת שלי הם ככה: Athlon XP 2500 Barton Abit NF7-s 1GB memory MSI Geforce Ti 4200 128 40+80GB hard disks אני רוצה להחליף את הארד דיסקים להארד דיסק אחד 160-200, SATA II - זה אומר שאני גם צריך להחליף את לוח האם. בזה, אני לא יודע כבר מה אני צריך והאם יש בנמצא לוח אם שתומך גם ב- SATA II וגם במעבד שלי שהוא יחסית ישן, אבל לא נראה לי שיש לי צורך באחד חזק יותר. השימוש שלי במחשב הוא לצורך צפייה בסרטים, משחקים - אבל לא החזקים ביותר (יותר אסטרטגיה והרפתקאות מאשר משחקי פעולה דורשניים), הורדה ומוזיקה - ועדיף הכול בבת אחת. ;D אני צריך המלצה ללוח אם שאני אוכל לבנות עליו גם בעוד שנה כשאני אעשה איזה UPDRAGE רציני יותר וגם להארד דיסק טוב. אם יש טכנולוגיות רציניות שיהפכו חובה בכל מח…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Lackluster,

אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי WD 40G 5400 IDE מחובר כפריימרי... עוד WD 30G 5400 מחובר וריק (כי תוקן ואני עדיין לא משתמש בו)... עוד WD 10G 2800 שרק נמצא במחשב ואינו מחובר חשבתי לקנות עכשיו WD 80G 7200 IDE חדש... [הכל IDE] מה אתם אומרים? הוא יעבוד לי לאט יותר? כי זה על אותו כבל? או עדיין מהיר? ויש כבלים לחיבור HD אם יותר מ-2 חיבורים, נגיד 4+??? תודה

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by Internal,

אני מתלבט בין שתי חברות wd & maxtor 160gb וגם שאלה התמיכה במחשב שלי היא סאטה 1 אבל חשבתי לקנות 2 , שיהיה לעתיד האם זה כדאי וזה יעבוד בכלל?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום אני קונה hd חדש sata ורוצה לחבר אותו ללוח אם ide האם זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by GoldFish,

אני מעוניין לרכוש דיסק גיבוי חיצוני אשמח להמלצות. חשבתי על 1. 3TB, Seagate STDT3000200, יש לי אפשרות לקנות אותו ב 540 ש"ח (שנתיים אחריות) 2. 2TB, Seagate STDR2000200, ב 450 ש"ח במבצע בסוף השבוע הזה (שנתיים אחריות) הבנתי שאלו שני מוצרים שונים, אחד "קבוע" ליד המחשב והשני קל ונייד. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצרים הנ"ל, כמו גם לקבל המלצות על דיסקים נוספים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by EagleXDR,

היי, קניתי הארד דיסק נוסף (סך הכל 4), שאמור להיות בקופסא חיצונית. החלטתי, כיוון שזה קריטי כרגע, לחבר אותו בצורה פנימית בינתיים, בנוסף ל3 הקיימים. עד עכשיו היה רווח מכובד בין כל כונן וכונן (רווח של.. קצת פחות מהארד דיסק הייתי אומר?). עכשיו, כשאני בא להוסיף עוד אחד, אני נאלץ להצמיד את הכוננים הקיימים, במצב שמגיע לרווח של פחות מסנטימטר... לפי המבנה של המארז, יש מקום לחמישה כוננים, אך בצופף. בפועל, זה מדאיג אותי. האם יש מקום לדאגה, או שאין סכנה לקרבה ביניהם? תודה, נעם.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by SpiritKnight,

יש לי אפשרות להביא מארה"ב כונן חיצוני, אני מחפש המלצה לכונן בעל נפח של 500GB-1TB, עד גבול ה100$\400-500 ש"ח, שישמש בעיקר לסרטים בין המחשב לטלויזיה. צריך לציין שיש במחשב USB 3 אשמח להמלצות. תודה!

17. שלום לכולם קיבלתי דיסק או קיי שכאשר מכניסים אותו נפתח 2 כוננים חדשים , איך משלבים אותם? (אחד מהם קטן של 3 מגה והשני זה שאר הדיסק) תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by amitbl,

זה בחדשות.... http://hwzone.co.il/news/1175032353/9447/ סתם לידיעה, בנאדם שמתנגש במהירות 100 קמ"ש בקיר, אמור להרגיש בסביבות ה130 ג'י. הדיסק יכול לספוג 950 כוחות ג'י!? לא נראה לי הגיוני... ובמהלך פעולה 350 ג'י?! WTF, זה כאילו שנזרוק את המחשב הנייד שלנו על קיר במהירות 250 קמ"ש בעודו עובד, והוא לא יתרגש מזה בכלל זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... גם טיטניום יתחיל להתעקם ולהתעוות בסביבות ה950 ג'י....

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by henpl900,

היי, התקנתי על הכרטיס זכרון איזה לינוקס או לא זוכר מה, לפני מלא זמן, עכשיו אני רואה שבמקום 32 גיגה, יש לי משהו כמו 300 מגה. אני לא מצליח לפרמט, גם לא דרך סרטונים ביוטיוב, יש איזה תוכנה שאפשר להוריד לוינדוס 10 שעושה את כל הפעולת מאוחרי הקלעים ומפרמטת? כי בפרמוט הרגיל של הוינדוס לא עובד, גם לא עם כניסה לביוס (נדמה לי זה ביוס) לפי מה שרשום באיטנטרנט תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הבעיה היא שאין לי גישה לכל הקבצים שיש לי בכונן (משהו כמו 500GB), ניסיתי בשני מחשבים לבדוק אותו וההודעה שהמחשב רושם לי לאחר דקה: You need to format the disk in drive F: before you can use it. המחשב מזהה את הדיסק קשיח בתור כונן פנימי Desktop usb drive דגם של SAMSUNG HD154UI USB DEVICE...רשום לי The device is working properly רק שאין שום פרטים לגביו מעבר לזה בPROPERTIES. האם יש דרך כלשהי לשחזר את המידע עם תוכנה מסוימת? זה חשוב לי מאוד! אני לא רוצה לשלוח את הכונן לתיקון ושיחזירו לי אותו מפורמט/אחד חדש! כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש, רועי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

חושב לקנות את הדיסק הזה למ"ה וינדוס 7.... האם הוא הרבה פחות טוב מהאינטל X25 40 ג'יגה? המחיר שלו 76 דולר..... במידה ואני אקנה אותו . איך אני מתקין את הוויינדוס עליו? בהתחלה אני מפרמט את הווינדוס הנוכחי ואז מתקין את הדיסק הקשיח או איך? הוא יזוהה כ כונן C? ****או את הדגם הזה HDSSD: 32GB (2,5") Samsung MLC (read: 220MB/s; write: 200MB/s) (MMCRE32G5MSP-0VAD1)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by DarkLloth,

Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM או Western Digital Caviar SE16 WD3200AAKS 320GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM והאם Perpendicular Recording Technology זה משנה בהרבה בביצועים?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by WIZARD221,

דרוש צורב פנימי, הצבע לא משנה, שיהיה בעל יכולת צריבת DL ואם אפשר גם LIGHTSCRIBE אפילו שלא באמת הכרחי. מוכן להשקיע עד 160 שח. בינתיים NEC AD7220S X22 DVD נראה ממש מבטיח ב- 130 שח. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני, חיבור USB 3.0 בגודל 2.5' נפח 0.5 או 1 טרה. על איזו חברה ודגם, הייתם ממליצים לי בבקשה. חשבתי לקנות בסכום, סביב ה 350 ש"ח. במסגרת התקציב, אם היחס בין המחיר לתמורה משתלם, אני מוכן להוציא יותר. בבדיקה שלי לבד, התלבטתי בין http://ksp.co.il/?uin=20971 ל http://ksp.co.il/?uin=19597 . כעיקרון חשבתי, שמשתלם להוסיף 100 ש"ח ולקבל נפח כפול. או אולי בכלל, ללכת על חברה זולה יותר, שגם נותנת 3 שנות אחריות. בתודה.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  25. יש לי המון תמונות משפחתיות במחשב שאני מעוניין לגבות באופן הכי בטוח. לצרוב על דיסקים של DVD זה מסורבל ולוקח הרבה זמן אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני של WD בנפח של 1000 ג'יגה ולגבות את כל התמונות עליו ולשים אותו בארון . האם זה רעיון טוב? כמה זמן דיסק קשיח יכול להחזיק מעמד? האם הוא יכול להתקלקל אם הוא מאוכסן בארון?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.