עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני עוד נמצא בעידן הפנטיום, ולוח האם שלי אינו תומך בממשק SATA כאשר נקרעה הגומייה (כנראה התייבשה מתנאי חום-קור בארצנו) בצורב הוותיק שלי מבית ASUS לאחר כ4 שנים קניתי צורב חדש מבית LG, שעושה עבודה נפלאה, אך כאמור מחובר בממשק IDE במחשבה עתידית לקניית מחשב חדש, ניתן לחסוך כ-120 ויותר שקלים בשימוש בצורב הנוכחי במפרט החדש או לחילופין, להשקיע את הכסף הנוסף הזה לקניית צורב SATA והרי השאלה שלי: במידה ואינני יודע שהחליפו לי את הצורב לאחד הפועל בממשק SATA, אבחין בכל שינוי בפעולתו בהשוואה לקודם המחובר בIDE? או במילים פשוטות: יש הבדל מורגש/מובחן בין שתי הטכנולוגיות? ואם כן, במה הוא מתבטא? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by amit.w1986,

לקרוא ולהתפעל :-) http://www.fusionio.com/products/iodrive-octal/

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  3. Started by Guy King,

ראיתי ב-KSP את ה-Maxtor OnetTouch IV 500GB ב-359 ש"ח, ולעומתו את ה-Western Digital 500GB הזה בפנדה ב-412 ש"ח: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19344. יש הבדל בין ה-Maxtor ל-Western Digital? ההבדל במחירים יכול להצדיק קניה מ-KSP? או שכדאי לקנות מפנדה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  4. Started by fantax,

שלום רב קניתי HD חדש והתקנתי אותו כHD ראשי ועליו התקנתי את WIN הבעיה נוצרה כאשר נסיתי להתקין את ה-HD הישן , בביוס המחשב מזהה אותו אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו ב"מחשב שלי" הוא רושם כי לא ניתן בגלל שHD דינמי ו"זר" ודורש לפרמט על מנת להפוך לבסיסי. הבעיה שיש לי חומר עלוי שאני צריך, מה אפשר לעשות על מנת להתקין אותו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  5. דעתכם על EVO 950 של סמסונג על הלוח שכתבתי בכותרת. הלוח מתאים גם ל-2260 וגם ל-2280. מה אומרים? שווה לרכוש או שאוותר וארכוש SSD רגיל? תודה

6. Started by MoAv,

מה הדרך הטובה ביותר לצרוב משחק למשל , הבנוי מכמה דיסקים של 700 מגה בערך בקובץ ISO/BIN וכדומה על דיסק DVD אחד ?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by NOEL1282,

קניתי דיסקים של 8.5 ג'יגה dvd+r יש לי משחק של 5 ג'יגה לפליסטיישן 2 תמיד אני צורב עם dvd -r , האם ה + גם טוב למשחקים?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  8. Started by dvirf1,

קניתי מחשב עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לא מזמן וחילקתי את ההארד דיסק למחיצות. יש לי מחיצה ראשית C: שמכילה 5 ג'יגה ועליה אני התקנתי רק windows , partition magic ודרייברים לחומרה שלי. את כל שאר הדברים אני אתקין במחיצות (לא ראשיות, אגב) D - G או D - H (לא זוכר כרגע.. אני לא כותב מהמחשב המדובר). בכל מקרה נכנסתי לC: וסימנתי את כל הקבצים (ולפני כן עשיתי "הראה קבצים מוסתרים") ובדקתי את הנפח שלהם. הנפח שלהם הוא 1.4 והנפח על פני הדיסק (size on disk) הוא 1.51. בחישוב פשוט 5 ג'יגה פחות 1.51 או 5 ג'יגה פחות 1.4 שווה ל 3.49 או ל 3.6. אבל הווינדווס מראה שיש לי רק 1.09 גי'גה פנויים. אין לי על המחשב temporary files או משהו כזה. ולא שכחתי לעשות איחוי להארד דיסק. איך אני מחזיר את המקום שנעלם…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by barbaba,

Nashua היו מצוינים וניגמרו לי , צרבתי על פורטיס ואכלתי אותה הסרט יצא דפוק לגמרי. אני רוצה לקנות cake של LG ב 130 שקל . מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  10. © קרדיט מלא לGenius מאתר Gamer שלום לכולם קיבלתי אתמול חשבון GMAIL ממיכאל ספיר המלך! הוא אמר לי שמותר לו להזמין 6 אנשים להשתמש בזה ושאלתי אותו אם אני יכול גם להזמין 6 הוא אמר לי שכן אבל זה הופעל לי רק היום רואים דבר כזה בצד שמאל Invite 6 friends to Gmail אבל זה לקח לי בערך 12 שעות עד שזה התעדכן הרעיון שלי הוא כזה: אני אזמר שאני אזמין 4 אנשים מגיימר מאור אתה ראשון ועוד שלושה שיבקשו (מועמדים - פבל /אלעד/אורן/ יוני) ו2 אני אשאיר ליום סגריר K ה4 שיקבלו יפתחו עבור עוד 16 אנשים שירצו וככה עוד 64 איש יקבלו וככה כל מי שרוצה בפורום אימייל של GMAIL יקבל חינם חינם כל מי שרוצה לקבל לו חשבון יירשם מה זה GMAIL? חשבון דואל בנפח גיגה שנמצא בשלב בטא מבית Goo…

11. Started by bugiman24,

אני מעוניין לקנות כונן DVD-ROM .... הדילמה היא איזו חברה ואיזה דגם לקנות .... האם יש למישהו אתר או כתבה שבוצעה השוואה בין הדגמים האחרונים של הכוננים שיש בשוק ?? אני מעוניין בכונן שיכול לקרוא את כל הפורמטים (dvd-r , dvd-rw , dvd+r , dvd+rw ) וכמובן עדיף פורמטים נוספים .....More the better . בעל ביצועים טובים ותאימות ...בהעברת מידע ממדיות של DVD ו- CD-R או CD-RW וכן יכולת התמודדות עם מדיות ישנות / בעיתיות . כמו כן קראתי כי ישנם כוננים בעלי נעילת מהירות שניתנת לפריצה בדר"כ בעזרת עדכון firmware פרוץ מאתר ידוע שעוסק בעדכוני firmware . אז מאוד חשוב שלא יהיה בעל נעילה או לפחות בעל פריצת נעילה . ולא לשכוח , ניתן להמירו ל rpc-2 . אנא עזרו לי !!!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Kremer,

יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by Gosha,

עד היום בבוקר היו לי שתי כונני DVD במחשב, אחד קורא והשני צורב והחלטתי להוציא את הכונן DVD הקורא מהמחשב בגלל שכבר אין בו כמעט שימוש. עשיתי את מה שעשיתי, רק הצורב נשאר - אבל כשאני פותח את 'המחשב שלי', הצורב מזוהה כאות "E:", מה שהוא היה קודם, ולא התחלף ל-"D:", מה שהיה ה-DVD הקורא. מה עלי לעשות כדי לשנות את ה-Drive Letter שלו ל- D?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

יש לי את הצורב DVD שבכותרת שהוא אמור להגיע למהירות של 8X אבל כשאני צורב המקסימום שאני יכול לשים זה 4X....למה? הנה תמונה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/page.JPG יכול להיות שזה בגלל המדיות?

15. איפה אפשר להשיג דיסקים של TY חוץ מLIRA וCOMP-IL? כבר נמאס לי מהמדיות של LG המעפן שיש לי עכשיו אני רוצה לצרוב רק על דיסקים איכותיים מעכשיו. אם אין בשום מקום אחר חוץ מלירה וCOMP-IL אז הVERBATIM יהיה גם בחירה טובה? תודה

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by CoolOne,

בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אני רוצה את מערכת ההפעלה ושאר התוכנותב-C המסמכים שלי וכל הדטא ב-D כמה לתת לכל מחיצה? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  18. מה דעתכם על דיסק חיצוני 250GB של WD גודל 2.5?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by mystikal,

שלום ,הבעיה שלי היא שהכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED אמרו לי לבטל את הRAID בביוס כי כנראה שהרדיסקים דומים מבלבלים את המחשב איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  20. מזה כל השטויות האלה סטא אטא ויש עוד כמה כאלה מישהוא מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מזה כל הדברים האלה תודה רבה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by atila3,

שלום רב המחשב הראה לי את הבעיה הזאת לפני כיומיים אז החלפתי מערכת הפעלה התקנתי ללא שום בעיות ובנוסף העברתי 160 ג'יגה של סרטים לכונן, אם הכונן היה דפוק אז זה היה עושה לי בעיות גם בהתקנה וגם בהעברת הנתונים . והיום שוב חזרה הבעיה שוב , פעם עולה ופעם רושם את הבעיה אודה על עזרתכם המהירה גיא

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. Started by hatzhaik,

העתקתי סרט באמצעות התוכנה CloneDVD והצריבה עברה בסדר וגם שאני צופה בסרט במחשב אז רואים טוב אבל שאני צופה בנגן הDVD שבסלון אז רואים כל מיני מריחות השתמשתי בדיסק של silver line dvd-r . ממה מקור הבעייה ? ואיך אפשר למצוא לה פיתרון?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by blade2,

צרבתי סרט מdvd על dvd ולמרות שהוא עובד נהדר בכונן של המחשב, כשאני שם אותו ב dvd בסלון, הוא לא עובד (אומר לי "disc error" משהו) יש לי toshiba Sd200e (ומנסיון הוא קורא Cd-romים צרובים). ייתכן שהבעיה נגרמת בגלל שצרבתי על dvd רב פעמי? (dvd+rw) אם הבעיה ב DVD שלי, מה ניתן לעשות כדי שהוא יקרא צרובים? תודה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by chook_rl,

אני מתכוון כמובן לH.D חיצוני... אשמח לשמוע הערות והארות

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. מה עדיף ראפטור של 36GB 10000RPM SATA או 120GB SATA2 X2 RAID -0 השאלה שלי מתייחסת אך ורק למהירות של הדיסקים ולא למקום האיחסון וגם לא מבחינת כסף!!!

• 1 תגובה
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים