עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום חבר'ה .. אני מחפש צורב DVD בחיבור של SATA בתקציב של 140-150 ש"ח .. אני פשוט די מבולבל מכל הדגמים שיש אשמח לכמה המלצות טובות .. תודה רבה והמשך יום נעים ..!

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by Royz,

שלום. אני קונה מחשב חדש ואיתו גם צורב. על איזה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  3. Started by nokobik,

יש לי צורב LG GSA-H22 אני רוצה להבין אם יש לי בעיה בצורב על עוד יש לי אחריות. כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב על X2 מקסימום למרות שבתוכנה מוגדר לו על X16 וגם המדיה תואמת (BENQ). ניסיתי מס' תוכנות צריבה שונות ובכולן התופעה זהה. לעומת זאת, דיסק CD הוא צורב בסדר עד כמה שאני זוכר, למרות שאני אעשה בדיקה נוספת היום. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  4. בעקבות חוסר המבחר של מארזיים לקשיחים בארץ, חשבתי ללכת על הנ"ל: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12636 איך הוא? חברה טובה? יציב\עמיד?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by Kobb,

שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by nirtaz,

ניסיתי כבר את 2 הגרסאות - גם SATA וגם ATA ... בשתיהן אותה בעיה - הכל עובד מעולה - אבל אף תוכנה לא מזהה לי את התכונה של הLIGHTSCRIBE לא הNERO ולא הLABEL SIMPLE בדקתי את הBLT עם DVDINFO והוא מזהה LIGHTSCRIBE אבל זה לא עוזר .. אניי לא מצליח לצרוב את זה (את הכתוביות,מידע כן) מישהו מכיר? :s05:

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by barbaba,

Nashua היו מצוינים וניגמרו לי , צרבתי על פורטיס ואכלתי אותה הסרט יצא דפוק לגמרי. אני רוצה לקנות cake של LG ב 130 שקל . מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  8. האם יש הבדל משמעותי במחיר בניהם ?

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  9. יש לי הארדיסק של 40 גיגה. אני רוצה להוסיף הארדיסק חדש. איך אני יכול לחבר אותו ככה שהוא יתווסף כעוד כונן במחשב? (אם בכלל) סליחה על הבורות, תמיר.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  10. Started by spon83,

שלום לכולם, אני חובה בעיה עם העברת קבצים ממחשב ה-NU5PPYH להרדיסק חיצוני Seagate Expansion 5TB Desktop External Hard Drive. ההעברה מתחילה בקצב גבוהה מ-100MB ואז מתחילה לרדת לכדי עצירה מוחלטת, רק אחרי כמה שניות טובות ההעברה מתחדשת לכ3-4 שניות ונעצרת שוב. התהליך חוזר חלילה עד שכל הקובץ/קבצים מועתקים. ניסיתי כמה העתקות של קבצים קטנים (<1GB), קבצים גדולים (2GB-25GB) ושילוב של קבצים קטנים וגדולים ללא שינויים במהירות. ניסיתי לשנות "Removal Policy" של ה-HDD וגם לאפשר/לבטל "Write - caching" ללא הועיל. לכאורה "quick removal policy" היה עם הכי פחות נפילות במהירות ההעברה. בחיבור ה-HDD החיצוני למחשב הנייד שלי אני לא חובה בעיות וההעברה/העתקה מבוצעת במלוא המהירות וללא נפילות/עצירות.…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. שלום לכולם, האם יש הבדל מהירות בין הדיסקים הבאים? והאם ארגיש בשיפור ביצועים אם אחליף את הWD (שעליו מותקנת WINDOWS XP) לדיסק SATA 2? כרגע מותקן על הWD וינדווס, האם כדאי להתקין את הXP על דיסק SATA ולהריץ ממנו את מערכת ההפעלה או שזה זניח? הדיסקים שמותקנים: WD 80GB ATA100 8MB SEGATE SATA 320GB 16MB MAXTOR SATA2 160GB 8MB תודה רבה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  12. Started by DMAN,

אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  13. Started by blacklfag,

(אני מצטער מראש אם זאת שאלה מטומטמת) להורים שלי יש מחשב מקרטע שלאחרונה בקושי עובד, ולי יש אצלהם מחשב נורמלי שלא בשימוש. האם זה אפשרי להעביר את הHD מהמחשב הראשון למחשב השני, ביחד עם כל המערכת הפעלה והתוכנות שמותקנות על גבי הדיסק ושזה יפעל בלי בעיות מיוחדות (מעין "השתלת מוח")? כלומר, אם אני אתקין את הHD של המחשב הראשון בשני ואדליק את המחשב, מה יקרה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  14. אז יש לי משחק מחשב על דיסק של 8.5 ג'יגה אבל הכונן לא יכול לקרוא אותו.. למה זה?

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by moryo,

שלום, החלטתי לשדרג את ההארד דיסק שלי והבאתי כונן של 500 ג'יגה (במחשב שלי יש שני כוננים של 80 והכונן של ה-500 יבוא במקום אחד מהם, זה שעליו לא מותקנת מערכת הפעלה) השאלה שלי היא איך אני יכול להעביר מידע מהכונן הישן אל הכונן הזה?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  16. (פתחתי את הנושא גם בפורום אנדרואיד, אם זה עובר על חוקי הפורום אני מתנצל) היי, יש ליכונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  17. אהלן, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB שישמש אותי לאיחסון מוזיקה,סרטים,משחקים, וכדומה. המחיר המקסימלי שהייתי מוכן להוציא על דבר כזה הוא בין 200-350 ש"ח. על מה אתם ממליצים? נתקלתי בכמה מוצרים של Western Digital בטווח המחירים הזה, אבל אני לא בקי בחומרה שכזו ולכן אשמח לקבל המלצות מאנשים שמבינים.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. התקנתי בXBOX רכיב XKEY שמדמה את כונן הדיסקים עם דיסק נייד. אני מחפש דיסק נייד זול ולא מהיר (כי הרכיב במילא ישתמש באותה מהירות של הכונן) עם דגש על: * USB2 * שהחשמל יתחבר מהקיר ולא דרך USB * אין צורך בנפח גדול (גג 1000 GB) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  19. בעיקרון אין לי מסגרת תקציב כי אני לא מבין ממש בחברות היצרניות של הבקרים האלו. אני הייתי מעוניין בבקר עם מעבד וזיכרון עצמאי אבל המחירים מרקיעי שחקים וזה ממש מקשה בבחירה. אני אשמח לתגובות ואתן כל מידע שידרש על מנת להגיע לבחירה טובה.

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  20. Started by MetalFan,

קניתי צורב של LG דגם gh20 עם חיבור sata לוח האם שלי ישן יחסית (sokcet 478) אבל יש בו חיבור לsata כשהמחשב עולה יש הודעה שהצורב מזוהה ורשום none raid אבל בוינדוס אין כונן של צורב הבנתי שצריך להתקין controller מסויים או משו כזה,מישהו יודע מה לעשות? תודה לעונים ;D

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. Started by kovar,

שלום אני מתלבט בין 2 כוננים חיצונים 2.5" 500GB הראשון http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4278388&pr=QJ5&N=2%2032705 השני http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4216438&pr=QJ5&N=2 ההבדל העיקרי הוא באחריות WD שנתיים סיגייט 5 שנים הדבר היחידי שאני לא בטוח אם לקנות את הסיגייט כי לא שמעתי עליו ביקורות לעומת ה WD שכל הביקורות עליו טובות. אם מישהו יוכל לאזור לי אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by קובי 1980,

תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  23. אני מחפש המלצות לכונן קשיח חיצוני למחשב הנייד, USB 2, בנפח 150-250 (תלוי במחיר מול נפח..כמובן עדיפות למשקל מינימלי) המוצר יקנה רוב הסיכויים ב L.A לכן המחירים בארץ לא כל כך מעניינים אותי, אשמח לשמוע המלצות מכל סוג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  24. Started by x-dude,

הגיע הזמן באמת,לפי דעתי אין שום דבר חדש...גם ה3500 מספיק (אלא אם אנשים מספיק חרמנים בשביל DL)....בסה"כ מהירויות צריבה קצת יותר גבוהות. http://www.cdfreaks.com/article/206

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by Jack_g,

הברירת מחדל היא FAT לפחות בשלי שהוא SANDISK MICRO CRUZER TITANIUM U3 2GB כדי להמיר את זה ל FAT32? או NTFS? אפשרי בכלל?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים