עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קניתי מחשב ב- ksp חיפה לפני כמה חודשים עם הארד דיסק 80 ג'יגה sata של westen digital וחסרים לי 5 וחצי ג'יגה אני יודע שזה אף פעם לא 80 בידיוק אבל למה כל כך הרבה? :s05: תודה למי שעונה.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  2. היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. בWindows 7 אפשר ליצור תוכנית מותאמת לצריכה בחשמל אחת אפשרויות היא כיבוי הדיסק הקשיח לאחר מס' דק' שהמערכת לא בשימוש זה יכול להזיק לו אם הוא יכבה וילק בצורה כזו כמה פעמים ביום?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  4. ברצוני לעשות RAID 0 למערכת הפעלה ואיני יודע איזה דיסקים לקנות ובאיזה גודל. חשוב לי מאוד השקט וכמובן המהירות. הבנתי שיש דיסקים שמתאימים יותר לRAID 0 ויש פחות. התקציב שלי הוא בסביבות ה700 ש"ח לשני הדיסקים. תוכלו בבקשה להמליץ לי איזה 2 דיסקים לקנות שיתאימו לי לדרישות...

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Epic,

מה ההבדל בין 3 הצורבים הבאים ואיזה מהשניים התחתונים טוב יותר ולמה: ‏SH-S203B ‏SH-S223B ‏SH-S223F שלושתם samsung. איזה מהצורבים, שנמצאים ב-ksp או ivory הייתם ממליצים (הצורבים המומלצים שלכם לא נמכרים שם מלבד ה-asus, אך הוא כבר עולה 160)?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  7. כאילו אם אני חבר SATA למחשב שלי ה SATA2 יעבוד במהירות של ה SATA?(בלי רייד)

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  8. שלום, עומד להיגמר לי המקום ב-HDD של הלאפטופ שברשותי. דגם HP Pavilion Entertainment PC dv6. כמו כן, גם בדיסק החיצוני שברשותי עומד להיגמר המקום. שניהם בנפח של 300 GB כרגע... אני מעוניין להחליף את שניהם בהארד דיסקים בעלי נפח באזור ה-500GB... פה אתם נכנסים לתמונה. הצעות?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by popcop,

מהו הכונן הכי טוב מבחינת ביצועים שגודלו הוא 1Tb? הערות: *שיהיה SATA2 ולא ESATA *שיהיה לשימוש נרחב מאוד ובמשך זמן *שקט

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by ClleG,

שלום לכולם. אני מחפש דיסק קשיח לנייד. ישנם WD שמשום מה זולים יותר מהאחרים ברוב האתרים ולי יש זכרון / נסיון לא טוב איתם. מצד שני ישנם HITACHI, SAMSUNG, TOSHIBA שאותם אני לא מכיר מנסיון אישי ולא בכלל. האם יש למישהו כאן דיעה לגבי אמינותם וטבעם? הם יקרים יותר מWD ולא במעט. 80GB IDE של WD יכול להגיע ל400 ש"ח עם 3 שנות אחריות בעוד שהמקבילים עולים כ490ש"ח עם 3 שנות אחריות או 420 עד 440 עם שנה אחת. האם יש עצות ודיעות שיכולות לעזור לי? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי שאלה שיותר מופנית למקצוענים ובעלי הניסיון כאן... אני מחפש אמצעי איחסון מידע כזה: כניסות: וידיאו (קומפוסיט, פורמט אנלוגי, למשל PAL) וכניסת מידע כלשהי בפורמט TTL או RS-232. הכרטיס/מודול ידע לשמור את האות וידיאו כאשר הוא דוחס אותו ב-REAL TIME וידע לשמור גם את אות המידע שנכנס.... מומלץ מוצר מדף. הגבלה כספית -אין. (טוב, נו, נגיד 2000$ ;D) יש המלצות? תודה, ליאור.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by edenbd,

יש לי את הלוח הזה: Asus P4S800-MX SE אני רוצה לקנות דיסק קשיח. אם אני יקנה דיסק SATA II זה יעבוד?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  13. שלום.. לפני כשבוע קניתי מחשב, והייתה לי בעיה עם ההארדיסק שלי (160 ג'יגה) שהמחשב זיהה רק 131 ג'יגה, וזה משום שהייתי אמור לעשות עדכון ביוס (הלוחות של היום מזהים מקס' עד 137 ג'יגה). בעזרת האנשים פה בפורום הצלחתי להזהות עוד 25 ג'יגה בערך שכך יש לי עכשיו 153 ג'יגה. מה שהצלחתי לזהות איחדתי עם כונן D ועכשיו יש לי בו 113 ג'יגה וב C יש לי 39 ג'יגה. הבעיה שיש לי עכשיו היא: שאחרי פרמוט של כונן C (בלי D) המחשב מזהה עדיין 131 ג'יגה וכל מה ששמרתי בD נשאר אבל, הוא לא נוצן לי להיכנס לכונן ואני צריך לעשות לכונן D פורמט והכל נמחק. **מה אני אמור לעשות בכדי שאחרי כל פירמוט של כונן C אני לא אצטרך לפרמט גם את כונן D וכל המידע שלי ימחק מהכונן?? אני חייב תשובה די מהירה בכדי שאוכל לגשת לחנות בהקד…

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שתי סיבות שמרחיקות אותי בינתיים מקניית מדיות דיוידי הם המהירות הנמוכה(4X) שלא מנצלת את המהירות של הצורב שלי(16X) וגם מחירם הנמוך. במידה ואני טועה ויש מדיות טובות במחיר יחסית נמוך,אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. רקע: קניתי דיסק 500GB, 16MB SATA2 7200RPM קיבלתי 5400RPM, Samsung HD503HI בחנות אמרו שאני יכול לבוא ולהחליף ל-7200 אבל יש להם רק HITACHI. אין לי רכב אז ללכת ולהחליף פירושו נסיעה באוטובוס ובזבוז זמן יקר. השאלה: עד כמה משמעותי ההבדל ובאיזה נסיבות\שימושים יבוא לידי ביטוי? וגם האם הדיסקים של HITACHI מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  16. שלום כולם ! קניתי מחשב חדש בשעה טובה, הכל טוב ויפה עד שחיברתי את ההארד דיסק הישן למחשב, אני פשוט רוצה להעתיק כמעט את כל המידע (עשרות ג'יגה) למחשב החדש. אני לא יודע אם יש לזה חשיבות, אבל בעקבות מידע שקראתי על NTFS שלא קורא FAT32 אני מציין את זה בכל זאת, ההארד דיסק החדש (SATA2 דרך אגב) הוא NTFS והישן הוא WIN32. חיברתי את הישן והוא לא הופעל באופן אוטומטי ... נכנסתי ל disk management, אני רואה את ההארד דיסק הישן שהוא כאילו לא פעיל, "unallocated", שאני לוחץ עליו קליק ימני עם העבר יש לי אפשרות לעשות NEW PARTITION, אבל כאמור אני חייב את המידע שיש עליו ואסור לי לפרמט ..... מה עליי לעשות ? תודה מראש !

17. יש לי דיסק חיצוני MY PASSPORT WD 320GB חדש יחסית, כל פעם שאני מחבר אותו ל-USB הקדמי אחרי זמן מסויים הוא מתחיל להשמיע רעש פיזי (מעיין קליקים כאלה מתוכו) ואז המחשב לא מזהה אותו יותר. עכשיו חיברתי אותו לאחורי המחשב לא מזהה אותו ביכלל?? מה הסיפור של החתיכת זבל הזה?? נעם

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by RayZ,

צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Bud,

מה ההבדל בין הצורב LG DVD±RW GSA-H42NB x18 לצורב הזה - LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 תודה .

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. Started by חנוך111,

2 כונני Optiarc שונים לא מצליחים לקרוא את המדיה, למרות שהיא נצרבה ע"י אחד מהם. לעומת זאת כונן Matshita כן מצליח לקרוא את המדיה. אני מעוניין לקנות צורב של Matshita ל- PC, אבל לא מצליח למצוא. מישהו יכול להמליץ על צורב DVD שיכבה כפולה מתוצרת אמינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. אחרי שבוע של המתנה, פתחתי את ה-330 של אינטל וחיברתי אותו למחשב דרך esata. עשיתי סריקה בוינדוס לאיתור חומרה חדשה והוא לא זיהה לי אותו... למה? מה עושים? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by MadGhost,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שמבודד רעשים וויברציות מהדיסק קשיח ? כל הגומיות שהגיעו עם המארז שלי(6A19) התקשו, ומתפוררות במגע עם הבורג... ובלי גומיות כאלה אני לא יכול לחבר את הכונן...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. הבנתי של Optiarc 3570 וה 3571 יש את אותה החומרה, אז אם אני יצרוב Firmware של ה 3571 על ה 3570 אני יקבל תמיכה ב Lightscribe או שאיך שהם קוראים לזה LabelFlash..?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Dubek,

איך אני יודע על אילו פינים צריך הג'אמפר של ההארד דיסק לשבת? (המדבקה שעל ההארד דיסק מראה 3 אפשרויות - Device 0, Device 1 ו- Cable Sel.)

• 1 תגובה
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.