אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 פשוט ראיתי שה"מתחרה" שלו של WD לא עובד תחת XP ....
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי קובץ ששוקל קצת מעל 8.5GB דיסק DL לא מצליח להכיל אותו כשאני פותחת את הקובץ עם DAEMON TOOl הוא מעלה לי את הקבצים אני לוחצת על ה-SETUP מכניסה סיריאל מסכימה לרישיון ואז כשהוא מנסה להתחיל את ההתקנה הוא מבקש שאני אכניס את הדיסק לכונן ולא ממשיך בהתקנה למישהו יש פתרון? תודה מקווה שזה הפורום הנכון
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כל פעם כשאני צורב מדיה של דיוידי ה BUFFER משתגע קופת מ 3-85 כל הזמן ובגלל זה הצורב לא יכול לצרוב במהירות מעל ל כפול X1 בדקתי לצרוב מכל הכוננים הקשיחים שלי על כמה סוגי מדיות וגם בכמה תוכנות צריבה (NERO DVDDECRYPTER) ועשיתי DEFRAG. מה יכולה להיות הבעיה? רק אתמול היה תקין ולא הותקן המחשב שום דבר מאז כך שהבעיה הופיע פתאוםץ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של WD 80 ג'יגה. הוא עד היום היום היה מחובר ללוח אם P4S800D-X. היום קיבלתי סופסוף את המחשב החדש עם הלוח P5W DH Deluxe. אני רוצה לחבר אותו למחשב החדש, אחרי שחיברתי אותו והכל טוב ויפה אני מפעיל את המחשב ואחרי שתי שניות שהוא מציג את החלון של ההרצה של הוינדוס הוא עושה מסך כחול ונופל. מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקין הכל מחדש ?! וחוץ מלהשתמש בהארד דיסק אחר ?! אני מאוד מודה לעוזרים, ירון !
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום מחר יש לי יום הולדת והחלטתי לפנק את עצמי בהארד דיסק חדש של 500 ג'יגה במיוחד שעכשיו שמתי לב שהמחירים נמוכים במיוחד, אז כמה שאלות קטנות לפני שאני קונה, אני רוצה לוודאות כמה דברים. המפרט שלי נמצא בצד 1. את כל החיבורים להארד דיסק אני מקבל איתו , נכון ? 2. יש צורך במשהו מיוחד במארז שלי (p180 ) בשביל לחבר ? 3. איך אני יודע עם יש עוד מקום לחבר את הארד דיסק ללוח אם ? (יש לי רק הארד דיסק אחד) 4. איזה הארד דיסק מומלץ ? ראיתי ב-KSP (לרוב אני לא קונה משם,אבל המחיר ממש זול ) את -WD5000AAKS ב-375 ש"ח זה מחיר ממש מפתע, אבל האם יהיו לי איזשהם בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מדריך לשימוש בתוכנה הנ"ל - אני צריך ליצור קובץ אימאג' יש שני דיסקים: המקורי עם מערכת הפעלה WIN 2000 ואני צריך לעשות ממנו אימאג' כדי שאוכל להעביר אותו לכמה דיסקים אחרים שיושבים במחשבים עם אותה קונפיגורציית חומרה וגם כגיבוי שאם נדפק הווינדוס אז יש גיבוי ואין צורך להתקין הכל מחדש. אשמח אם תעזרו לי בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ווינדוס על אחד מהם איזה יותר מהיר ?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יודע שאין הבדל משמעותי מבחינת הביצועים בינהם, אבל חבר שלי טכנאי אומר שבלוחות אם מסוימים ההארדיסק SATA מהיר מבחינה משמעותית מההארדיסק הרגיל.. מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני קונה DISK ON KEY אחרי שהישן שלי התפחלץ הצצתי ב ZAP וראיתי שהמוצרים של SanDisk הכי נפוצים השאלה היא האם יש איזה הבדל בביצועים בין הסדרות שלהם TITANIUM כי עיצוב וU3 ושאר השטויות לא מעניינות אותי. ואם יש בדל אז האם הוא שווה את המחיר או שפשוט להכנס ולבחור את ה 8G הכי זול שאני אמצע ?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
נכון בצורב SATA יש 2 חיבורים ??? עכשוי אני מנסה לחבר תצורב אז יש לי תקבל SATA האדום איזה עוד כבל צריך ? עם אפשר תמונה ולאיפה מחברים תכבל בלוח זה יעזור תודההה
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום דיסק לצריבה מספר 1 זה TDK ואף אחד לא חולק על זה. דיסק של סילבר-ליין יש שאומרים שהוא טוב ויש שאומרים שהוא הכי זבל כמו GPT , המליצו לי על LG , מה אתם אומרים על דיסק של LG , הוא ברמה של TDK ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שתי סיבות שמרחיקות אותי בינתיים מקניית מדיות דיוידי הם המהירות הנמוכה(4X) שלא מנצלת את המהירות של הצורב שלי(16X) וגם מחירם הנמוך. במידה ואני טועה ויש מדיות טובות במחיר יחסית נמוך,אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם הדיודי עולה 110 שח בחנות שאני קונה מישם והאחריות שנה והשרות אמין מניסיון ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מעוניין להבין מה זה והבנתי שיש באתר מאמר כזה אבל לא מצאתי אותו. מישהו יכול להסביר או לתת לינק למאמר? רק לא מאמר באנגלית כי זה לא יעזור לי בכלום. תודה מראש למסייעים.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי דיסק 2T של WD מהסידרה הירוקה. מספר חודשים לאחר הרכישה נתקלתי בבעיות בהן קבצים מסויימים פשוט מקבלים גודל אפס ואי אפשר לקרוא אותם. הפעלתי על הדיסק את תוכנת הדיגנוסטיקה מהאתר של WD והיא עצרה באמצע בגלל שלטענתה יש יותר מדי BAD SECTORS בדיסק. יש משהו שאפשר לעשות או שהדיסק תקול וחייבים להחליף?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
:'( אני ממט טמבל אבל החלפתי מחשב והסתכבתי עם הRAID כי זה עניין חדש בשבילי והסתבכתי ומחקתי את הפארטישן של ההארדיסק הישן שלי ומחקתי איזה 40 ג'יגה של מוזיקה ועוד כמה דברים מאד חשובים....יווו איך אני אמור לשרוד עכשיו זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות :'(
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חבריה הביוס מוזהה אותו 32 gb וינדוס מזהה רק 17 גיגה יש פתרון? תודה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
"כשמדליקים את המחשב הוא מגיע עד לטעינה של הווינדוס ונותן מסך כחול עם הודעת שגיאה: unmountlbe_boot_volume. זה קורא כל הדלקה וזה התחיל אחרי הפסקת חשמל. אז יצאתי מתוך הנחה שזה ההרדיסק.. הלכתי לריקוברי קונסול ומשם עשיתי chkdsk עד שלא הופיעו לי סקטורים שובבים. אחרי זה פירגנתי גם פקודת fixboot וקיוויתי שהכל יעבוד. ותנחשו מה? זה לא.. עזרה בקשה?" קשיח של WD בחיבור SATA..אין לו כוח לבדוק את הדגם המדויק תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-