עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כדי לקנות 25 מדיות של TDK ב66 שקל ? זה מדיות טובות ? אם לא על איזה מדיות אתם ממלצים תודה...

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by wow,

אני מתכוון לדגם הזה ואגב באיזה תוכנת צריבה הכי טוב\הכי נוח או שהיא הכי טובה לצריבה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  4. ערב טוב, האם כדאי לקנות כונן קשיח של 1TB מבית SEAGATE קישור : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730223 יותר נכון לקנות 2 כוננים קשיחים כאלו ולעשות מהן RAID 1 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  5. יש לי כמה שאלות, בנוגע למחשב הנייד שלי וקנייה של צורבי DVD. נתחיל במחשב. בעיקרון, מצאתי את המחשב הישן של אחי, 200 MHZ. עכשיו, מה שאני צריך לדעת זה 1) האם אתם חושבים שאפשר לנגן סרט, נגיד שהורדת מהאינטרנט על המחשב הזה? כי עוד מעט יש טיול שנתי, וחשבתי לקחת את המחשב הנייד לשם. ואני רוצה לדעת אם הוא יוכל לנגן סרטים באופן נורמלי. 2)נראה לי שיש למחשב כונן דיסקים חיצוני, אני צריך לשאול את אחי. פשוט אני רוצה להתקין office, כדי שיהיה אפשר לעבוד על המחשב. וגם כמה תוכנות לנגן סרטים. בינתיים, איזה פתרונות להעברת מידע מהיר יש לכם? למחשב יש USB 1.0, ואני לא רוצה לקנות ZIP drive סתם בשביל הטיול. אגב, יש לי זמן כי הטיול הוא בעוד 3 שבועות. ובנוגע לצורבי DVD, חיפשתי הרבההה זמן, ואני לא יודע…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by Atlon-Xp,

DVD-R LG 10 Pack Cakebox Speed x8 ב25 ש"ח אני קונה שתי חבילות,רציתי לדעת עם הדיסקים האלה טובים.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  7. נתקלתי בכונן של ווסטרן דיגיטל p10,האם הוא מומלץ לכונן גיבוי? הלוח אם שלי gigabyte b360h-d3h 1151

8. חוקרי אוניברסיטת בן גוריון פיתחו דרכים יצירתיות במיוחד להוציא מידע ממחשב שנותק מהרשת, וגם דרך מעניינת להעביר אליו מידע לכתבה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  9. היי, יש לי שני צורבים ואת נירו. אני רוצה לצרוב בכל כונן תמונת דיסק שונה, בו זמנית, האים זה אפשרי? אם כן, איך? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by apelzig,

האם קיים כזה או מתוכנן לצאת?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. http://www.hitachigst.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  12. שלום לכם הדיודי עולה 110 שח בחנות שאני קונה מישם והאחריות שנה והשרות אמין מניסיון ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by wazwaz,

אני ממש אובד עיצות. יש לי מחשב נייד מסוג סוני VAIO שכנראה ה HD שלו הלך. אני לא מצליח למצוא כונן קטן (פיזית) כמו של המחשב שלי. אמרו לי שהכונן שלי הוא 1.8". הוא גם בחיבור IDE. למישהו יש מושג? תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 13:54:28 אני חייב לציין שגם לא נראה לי שזה כונן 1.8 רגיל.הנה תמונה שלו: הוא עטוף בפלסטיק שחור ויש לו מחבר מיוחד שמחבר אותו ללוח בנייד מישהו מזהה?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  14. Started by erezb84,

שלום, אפשר לקבל המלצה לכונן חיצוני, סביבות 500G, לא קריטי הגודל הפיזי, חשוב שלא ידרוש חיבור לחשמל, אלא רק דרך ה USB והכי חשוב שיהיה אמין ולא עם כבל קצר כמו של WD... בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  15. Started by חנוך111,

2 כונני Optiarc שונים לא מצליחים לקרוא את המדיה, למרות שהיא נצרבה ע"י אחד מהם. לעומת זאת כונן Matshita כן מצליח לקרוא את המדיה. אני מעוניין לקנות צורב של Matshita ל- PC, אבל לא מצליח למצוא. מישהו יכול להמליץ על צורב DVD שיכבה כפולה מתוצרת אמינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. Started by netanel1,

מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  17. אני מנסה לעזור לחבר בבעיה שיש לו במחשב- כשמדליקים את המחשב, המסך בכלל לא מגיב ונמצא בסטנדביי תמידי. שמתי לב שנורית ה-HD במארז לא עובדת בכלל- האם יש לזה השלכה על תצוגת המסך? אם הדיסק הקשיח תקול אז המסך לא עובד בכלל? ניסיתי להחליף את הכבל של המסך מ-DVI ל-VGA וזה עדיין לא עובד. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by sazoulai,

היי מתלבטת בין שני דיסקים קשיחים פנימיים בעלי אותו מחיר 1. Hitachi HDS721050CLA360 500GB, 7200, 16MB SATA II 2. Seagate ST500DM002 500GB SATA3 7200rpm 16MB כמו כן, איך יכול להיות שדיסק אחד SATA 2 והשני SATA 3 והם באותה רמת מחיר? בתודה,

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. הגדרתי בPartitionMagic ארבע Primary Partitions, וכשניסיתי להגדיר עוד מחיצה אחת כExtended Partition (רציתי להגדיר בתוכה כמה Logical Partitions) הוא אמר לי שאני לא יכול להגדיר מחיצה נוספת מכיוון שכבר יש לי 4 Primary Partitions. אז זה לא אפשרי? אני רוצה להגדיר מספר כזה של מחיצות לצורך התקנת מספר מערכות הפעלה במקביל בMulti Boot.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by Dubek,

איך אני יודע על אילו פינים צריך הג'אמפר של ההארד דיסק לשבת? (המדבקה שעל ההארד דיסק מראה 3 אפשרויות - Device 0, Device 1 ו- Cable Sel.)

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  22. יש לי במחשב דיסק קשיח של 80 ג'יגה וניסיתי להוסיף לו עוד דיסק של 120 בלי להתקין עליו וינדוס ובלי כלום.הבעיה היא שמהרגע שאני מחבר את הדיסק החדש (של ה120)המחשב ניהיה איטי נורא ונתקע כל כמה שניות,למרות שבדרך כלל הכל רץ חלק ואין כל כך תקיעות. אם אני מחבר את הכונן כשהוינדוס פועל אז גם יש איטיות,ואם אני מנתק אז זה חוזר למהירות נורמלית. בעיקרון אני רוצה להעתיק את מה שיש לי על הדיסק החדש לדיסק הקיים,ליצור ממנו כמה מחיצות ולפרמט.אבל אני לא רוצה לפרמט את הוינדוס שעכשיו מותקן לי בדיסק של ה80. יש פיתרון?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  23. Started by CoolOne,

בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים