עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bd,

קניתי היום תכונן WD500AACS 500GB 16MB 290 שקל... כונן טוב ?! שווה?! או שהיה אפשר למצוא משו טוב יותר? כי אני רוצה לקנות עוד אחד עד 350 שקל

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  2. שלום. תכונות כמו ה AS SSD Benchmarks, ודומותיה, מציגות 4 נתונים: Sequential Read + Write 4K 4K-6Thrd Access Times השאלה שלי היא זאת: כצרכן מן השורה (פה אני מתכוון לאדם ששימושו העיקרי במחשב הוא שימוש של גלישה, עיבוד תמלילים, צפייה בווידאו, ושאר ירקות), איזה מן הנתונים הללו צריך לעניין אותי יותר, ואיזה פחות? זאת אני שואל משום שנהגתי להסתכל על נתוני ה Sequential Read/Write, אך חבר זרק לי באוויר שנתונים אלה פחות חשובים מה 4K למשתמש הביתי. אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by free fraek,

הכרטיס משמש אותי בתור הרחבה לIriver e100 וכשאני רוצה לחבר אותו למחשב עם מתאם רגיל המחשב לא מזהה אתו בכלל. כשהוא נמצא בתוך הE100 הוא עובד סבבה.. איך זה?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by DMAN,

אוקיי יש תצורב של הליטון (אני חשבתי על זה) : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783 אממ תגידו לי רק אם המחיר בסדר הצורב עצמו מצוין! ויש את הצורב של האסוס (נראה אחלה אבל משהו לא מסתדר לי עם המחיר זה לא יותר מידיי זול?) : http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEASUS_52 תודה לכל העוזרים חבר המליץ על הפורום לטובה!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by MDK,

היי ראשית אני מנסה להפעיל את הדיסק דרך הצורב DVD (OPTIARC( משהו מוזר : הEXPLORER מזהה אותם כקבצים ששוקלים 1K (בסיומת CDA) ניסיתי מספר תוכנות : WMP, WINAMP וNEROSHOW TIME MEDIA PLAYER CLASSIC מפעיל אותם אבל הם קופצים ולא מתנגנים כמו שצריך. החבילת CODES שברשותי היא COMBINED COMMUNITY. כשאני מכניס את הדיסק לכונן השני ASUS DVD הקבצים עדיין מוצגים בEXPLORER כך, אך הדיסק כן מתנגן בMP ובWINAMP. דבר נוסף - ניסיתי להריץ מספר AUDIO CD צרובים במחשב ולא עבדו לא בצורב ולא בDVD ובאוטו עבדו מעולה. כיצד לדעתכם ניתן להסביר את התופעה!?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by BURTON,

יש לי את ה2500 ואני רוצה להפוך אותו ל2510 בשביל השכבה הכפולה איך עושים את המוד? במה זה כרוך? ומה הסיכון?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  8. שלום, האם השארת כונן חיצוני דלוק דינה כהשארת כונן פנימי? מישהו אמר לי שהם רגישים ועדיף שיהיו מכובים אם לא משתמשים בהם. האם זה נכון ? תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  9. Started by Yossi Yemin,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם בפרויקט קטן, אני מעוניין לבנות cloud פרטי בבית. אחד כזה שאני אוכל לגשת אליו מכל מקום, המטרה היא גישה נוחה לקבצים שיושבים על המחשב. הגישה לרוב תתבצע דרך הטלפון (אייפון) והמחשב חיצוני שלא נמצא ברשת הביתית, זאת אומרת יש צורך בגישת web. הפלטפורמה האפשרית להתקנה היא windows. - אין לי כוונה לרכוש nas יעודיי ניסיתי כמה דרכים מוכרות : owncloud - הרצתי דרך docker לצערי לא הצלחתי לאפשר לו למשוך קבצים ישירות מתיקיה במחשב אלה כל קובץ שמועלה לשרת נשמר על הכונן הווירטואלי שנוצר ע"י ה docker. nextcloud - בדומה לowncloud tonido - נראה כמו אופציה טובה אבל לצערי לא נתמך יותר כך שכבר מרבית הפונקציות לא עובדות עליו. אשמח להמלצות חדשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by CoolOne,

בהרבה מהלוחות החדשים יש רק בקר IDE אחד, מה שמעלה את השאלה המתבקשת - האם ישנם כונני DVD וצורבים בעלי ממשק SATA?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  11. היי! אני מחפש דרך לצפות בספריות של התקן כאשר הוא אינו מחובר, כלומר: נניח שאני מחבר התקן כמו DOK - אז שתהיה לי אפשרות לצפות בספריות והקבצים, גם כאשר הDOK מנותק. מישהו מכיר דרך לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by AboveBeyond,

קראתי את הסטיקי , לא הבנתי ככ אם הוא מעדוכן או לא אני רוצה לקנות 500gb דיסק פנימי איזה דגמים הכי מומלצים כרגע ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  13. כונני ה-HyperX Savage החדשים מתפארים ביכולתם להגיע לקצבים של עד 350 מגה-בייט לשניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כמעט-ssd-קינגסטון-משיקה-כונני-usb-חדשים-ומהי/

14. Started by Nevo,

השאלה שלי היא : אם אני צורב שירים בדיסק ואחרי הצריבה אני רוצה להוסיף שירים נוספים האם זה אפשרי? דיסק רגיל של 700 MB צורב רגיל גם ! לא רב פעמי ולא צורב DVD !!! אמרו לי שיש אפשרות שאתה לא סוגר את הדיסק (נועל) ואז ניתן להמשיך מנקודת הצריבה האחרונה. אני אומר שאי אפשר בגלל שאתה צורב זה סוגר אוטמטי (בדיסק רגיל) תודה לעוזרים!

15. z'up? יום ראשון אני מקבל(הידעת?ksp is a big !@#!@#$@#$$(ת'הארד דיסק החדש,הוא עובד על ATA133 לעומת הקודם שעבד על 66... על מנת לא לאבד ביצועים,החלטתי לחבר ת'קודם למתג בכונן פלופי(פלסטיק מיותר בגודל של הפלופי כן...)כשהכבל חשמל ומידע תמיד מחוברים אבל למעשה הוא יעבוד רק כשארצה... ככה אוכל להתקין עליו המון מערכות הפעלה ;D(לינוקס לרוב)גיבויים קבצים אישיים סדרות וכו' מבלי לאבד ביצועים... כמובן שלא אדליק ואכבה אותו מבלי שהמחשב כבוי........... טוב לשאלות: 1.האם בכל זאת אאבד ביצועים גם כשהאיטי כבוי?(אבל עדיין מחובר לכבל מידע (80 גידים ATA133)) 2.נגיד שלא, האם אצטרך להגדיר כל פעם מחדש על כמה אני רוצה שהוא יעבוד? 3.האם כיבוי והדלקה(שוב רק כשהמחשב כבוי)יגרום נזק לבקר בלוח אם?לאחד הכוננ…

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by bad-sector,

הראשונה היא שיש שאני לא מצליח לצרוב SVCD, הוא תמיד טוען שאין מקום... הוא מראה שהדיסק 800 מגה אחרי ENCODING הוא הופך אותו ל 1.4GB, אני לא מצליח לצרוב עם זה... השנייה היא שיש סרטים שאני צורב והדיבוב לא תואם את הסרט... מה יכולות להיות הבעיות האלה?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by eli33,

שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by panic,

קראתי כבר את כל השאלות בנושא ואכן אמור לזהות 149 - למישהו יש רעיון איך אני מאתר את ה 19 גיגה הנותרים ?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Sifo Jen,

היי, אוקי, הבנתי שאם אני מחבר שני הרדיסיקים ברייד 0 אז הם הופכים לאחד, עכשיוו יש לי כמה שאלות בנידון (יש לי שניים של ווסטרן 160 גיגה): אין לי בלוח אם רייד ואני מחפש כרטיס פי סי שיבצע את העבודה כהלכה המלצות? אם אני משתמש בכרטיס, האים הביוס יזהה אותו?, כלומר האים אני אוכל להפעיל במצב דוס את המחשב? מה קורה אם אני מנתק הרדיסק אחד? איך הוא ממיר בחזרה את הקבצים? נניח והמהירות קריאה של ההרדיסק שלי 20 מגה לשניה (שניהם), מה המהירות תיהיה ברייד 0? (אני יודע שזה לא מדע מדויק אבל בערך). כמה לדעתכם שווה להוציא על כרטיס רייד ביחס לביצועים הכללים שזה מוסיף? תודה רבה!!!!

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  20. שלום, יש לי שני 250AAKS ב RAID0 בשתי מחיצות, אחת של 80GB והשניה של כ-380GB. אני מקבל היום את ה 1TB F1 של סמסונג ומעוניין להעביר את כל המידע משתי המחיצות הללו - אל ה F1, כנראה לתוך שתי מחיצות, אחת של 80GB, והשניה של השאר(840 בערך). יש לציין שאני אח"כ מפרמט ומממש אחריות על המערך, כיוון שיש בו סקטורים פגומים. השאלות שלי הן כאלו: 1: איך אני עושה זאת(האם דרך GHOST זה אפשרי?). 2: האם עקב כך שיש סקטורים פגומים, אך המערכת הפעלה יציבה(יחסית), יכול לגרום לבעיה בהעתקת ה IMAGE? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  21. האם ניתן לחלק הארד למחיצות אחרי שהתקנתי את מ.ההפעלה? (XP)

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אני מחפש המלצות לכונן קשיח חיצוני למחשב הנייד, USB 2, בנפח 150-250 (תלוי במחיר מול נפח..כמובן עדיפות למשקל מינימלי) המוצר יקנה רוב הסיכויים ב L.A לכן המחירים בארץ לא כל כך מעניינים אותי, אשמח לשמוע המלצות מכל סוג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. Started by RobiNooB,

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 פשוט ראיתי שה"מתחרה" שלו של WD לא עובד תחת XP ....

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  24. מה יותר מומלץ מבחינת אמינות ? הכוונה איזה מהם ישרוד יותר זמן רעש פחות חשוב ,כל עוד זה בגבול הטעם הטוב בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין LG H10 לבין PIONEER DVD111 ? הPIONEER שווה את התוספת של ה70ש"ח ? אני צורב 99% מהזמן רק על VERBATIM , איזה מהצורבים עובד יותר טוב עם המדיות הנל? תודה

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.