עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, ברשותי צורב DVD של NEC דדגם 3550A. הצורב עובד היטב אני צורב בו imag-ים, data ועוד. לאחרונה ניסיתי לצרוב סרט DVD ,אך גיליתי שהמחשב אינו מזהה שיש דיסק בכונן. ניסיתי מספר סרטים על מנת לוודא שהבעייה איננה בסרט. כמו כן עידכנתי קושחה (גירסה 1.06), אך הבעייה נותרה בעינה. אני רוצה להדגיש שהבעייה היא רק בקריאת סרטי DVD. האם מישהו יודע במה מדובר והאם יש פתרון, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by talt18,

שלום לכולם, ברצוני להחליף מחשב. המחשב החדש כמובן מגיע עם הארדיסק משלו. יש לי דברים על ההארדיסקים הקיימים שברצוני לשמור. אם אני יחבר אותם כמו שהם למחשב החדש (כמובן אחרי שהתקנתי על המחשב החדש ווינדוס והכל) האם זה יעבוד בלי שאצטרך לפרמט אותם? בתודה מראש, טל.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by DaniDin,

החלטתי לבדוק את המהירות של הצורב שלי בתוכנת nero info tools ושם הוא מראה לי שמהירות קריאת הצורב היא 40 והצורב שלי הוא 48 , בDVD שהמהירות שלו 48 הוא מראה נכון 48. גם בתוכנה של פלקסור טולס זה מראה כך, עידכנתי את הביוס של הצורב ולא עזר, החלפתי את הצורב וגם לא עזר. השאלה האם זה צריך להיות כך?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. תשמעו אני מתכונן להתקין את ההארדיסק 80ג'גה החדש שקיבלתי ובינתיים מותקן לי על המחשב דיסק של 60גיגה ואני רוצה להעביר את הכל מה60 ל80 ושיעבוד כרגיל עם הווינדוס והכל...יש אפשרות או שחייב להתקין הכל מהתחלה על הכונן החדש?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by Jack_g,

כל פעם כשאני צורב מדיה של דיוידי ה BUFFER משתגע קופת מ 3-85 כל הזמן ובגלל זה הצורב לא יכול לצרוב במהירות מעל ל כפול X1 בדקתי לצרוב מכל הכוננים הקשיחים שלי על כמה סוגי מדיות וגם בכמה תוכנות צריבה (NERO DVDDECRYPTER) ועשיתי DEFRAG. מה יכולה להיות הבעיה? רק אתמול היה תקין ולא הותקן המחשב שום דבר מאז כך שהבעיה הופיע פתאוםץ תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  7. קניתי דיסק און קין 32GB חדש, באריזה כתוב 5 שנים אחריות בשפה אנגלית.שאלתי את המוכר כמה שנים אחריות הוא אמר לי 3 שנים אחריות בישראל.באריזה שכתוב באנגלית 5 שנים אחריות זה רק בחוץ לארץ. האם בעל חנות מחשבים אמר נכון והוא צודק וזאת אמת? למה הוא לא נותן לי אחריות 5 שנים לפי שכתוב באריזה בשפה אנגלית? מיכאל

8. אני יודע שאין הבדל משמעותי מבחינת הביצועים בינהם, אבל חבר שלי טכנאי אומר שבלוחות אם מסוימים ההארדיסק SATA מהיר מבחינה משמעותית מההארדיסק הרגיל.. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by Hitman_47,

קניתי דיסק קשיח חדש חדש Hitachi 80 GB 7200 ATA-100 עכשיו אני רוצה לחלק אותו ל 4 קוננים של 20גיגה כל אחד ואני כבר מיזמן לא עשיתי F- DISK יש מישהו שיכול לעזור לי בבקשה..? שמעתי שיש איזה תוכנה ב XP שגם עושה את זה אז אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור לי

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by digitalseeker,

חיפשתי גם בEBAY , מצאתי רק DL של רב פעמי בBLURAY. למישהו יש קישור לDVDRW שהוא גם DL ?

11. היי, יש לי שני צורבים ואת נירו. אני רוצה לצרוב בכל כונן תמונת דיסק שונה, בו זמנית, האים זה אפשרי? אם כן, איך? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by BubbaJ,

אוקי. קניתי מחשב חדש , שאמור להגיע בתוך יומיים , ובמחשב ישנו צורב דיוידי. עכשיו השאלה שלי היא : אם יש לי צורב דיוידי + כונן רגיל , אני יכול לשים דיוידי של איזה סרט בכונן הרגיל , ודיסק ריק של דיוידי בצורב דיוידי , ופשוט לצרוב את הדיוידי? תודה בעתיד , באבה.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  13. שלום לכם הדיודי עולה 110 שח בחנות שאני קונה מישם והאחריות שנה והשרות אמין מניסיון ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by wazwaz,

אני ממש אובד עיצות. יש לי מחשב נייד מסוג סוני VAIO שכנראה ה HD שלו הלך. אני לא מצליח למצוא כונן קטן (פיזית) כמו של המחשב שלי. אמרו לי שהכונן שלי הוא 1.8". הוא גם בחיבור IDE. למישהו יש מושג? תודה.[br]פורסם בתאריך: 20.02.2008 בשעה 13:54:28 אני חייב לציין שגם לא נראה לי שזה כונן 1.8 רגיל.הנה תמונה שלו: הוא עטוף בפלסטיק שחור ויש לו מחבר מיוחד שמחבר אותו ללוח בנייד מישהו מזהה?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by davis5,

קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  16. שלום. תכונות כמו ה AS SSD Benchmarks, ודומותיה, מציגות 4 נתונים: Sequential Read + Write 4K 4K-6Thrd Access Times השאלה שלי היא זאת: כצרכן מן השורה (פה אני מתכוון לאדם ששימושו העיקרי במחשב הוא שימוש של גלישה, עיבוד תמלילים, צפייה בווידאו, ושאר ירקות), איזה מן הנתונים הללו צריך לעניין אותי יותר, ואיזה פחות? זאת אני שואל משום שנהגתי להסתכל על נתוני ה Sequential Read/Write, אך חבר זרק לי באוויר שנתונים אלה פחות חשובים מה 4K למשתמש הביתי. אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות הרדיסק חדש (למחשב חדש יחסית - בן פחות משנה) בתוספת להרדיסק (160G) שנקנה ביחד עם המחשב,מחיר בסביבות ה- 300 ש"ח, גודל ההרדיסק שאני מעוניין בו הוא 250G, לא חושב שאזדקק ליותר מזה. . אין שימושיים קיצוניים במחשב - בעיקר אינטרנט, סרטים,WORD וקצת תוכנות ללימודים אם אתה מכיר -ORCAD , MATHEMTICA, MATLAB החנות שאני מתכוון לקנות בה היא : http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399. תודה עדי

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מארז להרדיסק חדש שקניתי שהוא IDE עכשיו אני רוצה שהמגירה תתמוך ב SATA גם !!.. ראיתי שיש בזאפ אבל אני לא יודע מה הכי ממולץ?? מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. זה הבקר: http://www.promise.com/product/product_detail_eng.asp?segment=Non-RAID%20HBAs&product_id=138# עד לפני יומיים הבקר הנ"ל היה בזאפ דרך מספר חנויות ומשום מה איננו עוד. מעדיף לינקים לחנויות לקנייה און-ליין (בארץ). לא משנה, מצאתי.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם הדגם של הלוח הוא GA-7N400VPRO רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני הארדיסקים שלא שווים בגודלם במצב RAID ??? ואני רוצה שיופיע לי כונן אחד אם הנפח של שניהם... עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי מה שחיפשתי... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by UBS,

שלום יש לי שני כוננים כשיחים : 1 - RAPTOR 74 GB והשני SAMSUNG 80GB SATA עכשיו שאני מדליק את המחשב זה רושם לי S.M.A.R.T מכובה (באנגלית) עכשיו רציתי לדעת האם כדאי להפעיל את זה ואם כן אז איך ? תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  22. האם יש חנויות באינטרנט ששם אני יוכל למצוא ועוד שאלה האם כל צורב מתחבר למחשב נייד או שיש למשל הבדל בין מחשבים של HP ל COMPAC

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי, ניתקלתי בצורב הזה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=258 ויש לי כמה שאלות לגביו: איך יכול להיות שזה אחד מהצורבים המהירים ביותר בעולם והוא כזה זול? למישהוא יש ניסיון איתו או סקירות שלו? איך החברה הספציפית הזו? (אני מאמין שזה PCH בשם אחר). OVERALL , האים זו קניה שווה? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ag43,

יש לי מחשב נייד HP COMPAQ NC6220 שמריץ WINDOWS XP עם קורא כרטיסים מובנה שלא קורא אף כרטיס שמוכנס אליו. פשוט לא מופיע כונן במנהל ההתקנים ואין שום הודעת שגיאה פשוט אין התייחסות. כאשר אני מנסה עם LIVECD של UBUNTU קורא הכרטיסים עובד מצויין וקורא אפילו כרטיסי SDHC. הנה מספר הדברים שניסיתי לעשות: 1. להסיר את הדרייברים ולשים את החדשים ביותר. 2. לנסות את כל גירסאות הדרייברים. 3. להסיר את הדרייברים ולהתקין ידנית (דרך אשף הוספת חומרה) 4. לעשות INSTALL לקובץ הINF עצמו של הדרייבר. 5. לחבר הרדדיסק שונה, להתקין עליו WINDOWS XP נקי ודרייברים. 6. אני כבר לא זוכר אבל עשיתי עוד דברים. שום דבר מכל זה לא שינה כלום - הכרטיסים אינם מזוהים בשום צורה שהיא. הWINDOWS מעודכן. כל התשובות שמצאתי באינ…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. Started by SwiftCat,

היי, קיבלתי 2 כוננים 500GB של WD, כאשר אני מגדיר אותם לעבוד ברייד 0 ווינדוס לא עולה (נתקע במהלך BOOT) ואני מקבל מסך כחול. נתוני מערכת: Win XP SP3 שמותקן ועובד בצורה תקינה על Raptor 74GB לוח Asus Rampage Formula Q9450 4GB זכרון מה אני עושה לא נכון? ???

• 5 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.