אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP COMPAQ NC6220 שמריץ WINDOWS XP עם קורא כרטיסים מובנה שלא קורא אף כרטיס שמוכנס אליו. פשוט לא מופיע כונן במנהל ההתקנים ואין שום הודעת שגיאה פשוט אין התייחסות. כאשר אני מנסה עם LIVECD של UBUNTU קורא הכרטיסים עובד מצויין וקורא אפילו כרטיסי SDHC. הנה מספר הדברים שניסיתי לעשות: 1. להסיר את הדרייברים ולשים את החדשים ביותר. 2. לנסות את כל גירסאות הדרייברים. 3. להסיר את הדרייברים ולהתקין ידנית (דרך אשף הוספת חומרה) 4. לעשות INSTALL לקובץ הINF עצמו של הדרייבר. 5. לחבר הרדדיסק שונה, להתקין עליו WINDOWS XP נקי ודרייברים. 6. אני כבר לא זוכר אבל עשיתי עוד דברים. שום דבר מכל זה לא שינה כלום - הכרטיסים אינם מזוהים בשום צורה שהיא. הWINDOWS מעודכן. כל התשובות שמצאתי באינ…
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מזה כל השטויות האלה סטא אטא ויש עוד כמה כאלה מישהוא מוכן להסביר לי אחת ולתמיד מזה כל הדברים האלה תודה רבה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי מחשב ב- ksp חיפה לפני כמה חודשים עם הארד דיסק 80 ג'יגה sata של westen digital וחסרים לי 5 וחצי ג'יגה אני יודע שזה אף פעם לא 80 בידיוק אבל למה כל כך הרבה? :s05: תודה למי שעונה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי(תמונות, מסמכים, סרטים) וגם כזה שישמש כדיסק נוסף להורדות.(חיבור USB) האם אפשרי אם אני מוריד לדוג' ב1.5מגה לשניה, הוא יכול לשמש כעוד הארד דיסק, בלי מגבלות הכתיבה של USB? אני לא יודע מחירים ודגמים. שיהיה 500GB בגלל שלדעתי היום 320GB זה קטן מידי ואין הבדל משמעותי במחיר(אם יש אני מוכן לקחת גם 320GB) תקציב 350 ש"ח http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ST305004FDD2E1-RK&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=54&aff=Zap〈=HE איך זה? גם 500GB גם 5 שנים אחריות וגם ב350 שקל. האם הוא אמין? איך הוא מול הדגמים של WD? תודה, אריאל
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי.. דיברתם פה מתישהו על מאפיינים של הצורב כמו נגיד בדגם שלו יש כל מיני אותיות בסוף.. S ו-ל K או משהו כזה.. מה הן אומרות..? האם יש דגם אחד של צורב שהוא יותר טוב מהאחר?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיות רבות עם אחד ה-HD במחשב שלי. באילו תוכנות אני יכול לבדוק את תקינותו של ה-HD ולדעת האם הוא בדרכו למות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כן, יש עדין כאלה עם מחשבים ישנים ) אני צריך הארדיסק IDE למחשב ישן של אבא שלי. ראיתי בזאפ את זה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=574284 אבל אולי יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי להגיע לבחירה טובה יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בעקרון ברגע שאתה מוחק קובץ מסל מחזור אתה לא יכול לגשת אליו יותר כלומר הוא נמחק FOREVER אבל אז הבנתי ממקום כלשהו שהמידע לא באמת נמחק FOREVER אלא הוא נשאר ב SECTIONS של הכונן ונמחק באמת רק כאשר עושים OVERWRITE ב SECTION של הכונן שבו הקובץ היה קיים כלומר עד שאני לא משתמש כביכול במקום הקובץ עדיין קיים וניתן לשחזור האם הדבר נכון? ואם כן הוא בר ביצוע? איך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כפי שהכותרת אומרת, זקוק להמלצה על DOK 32GB בחיבור USB2. הדבר הכי חשוב הוא שתהיה מהירות כתיבה טובה. לא חשוב אם זה מחנות בארץ או מאיביי, טווח מחירים עד 120 ש"ח בערך. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאינטרנט עכשיו הארד דיסק של 640 ג'יגה.. אין לי כל כך תקציב.. 400 שקל גג.. אני רוצה את המקסימום שאני יכול לקנות בוא.. מצאתי באייבורי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2137 מה אתם אומרים? כי המחיר שם פגז ולפי zap הם הכי זולים.. ובכלל זה הblue? יכול להיות שיש הארד דיסק יותר טוב ממנו במחיר דומה? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי הרדיסקים של שׁsas 15k תוך פחות מחצי שעה כמעט כולם הגיעו ל 55 מעלות!! האם זה נורמאלי?? ברור לי שאני צריך למצוא פתרונות קירור אבל מהי הטמפרטורה המקסימלית בה הרדיסק יכול לעבוד?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. חשוב לציין כי מטרת המחשב היא בעיקר משחקים. אני מעוניין לקנות 2 הארדיסקים של 250GB כל אחד ולהריץ אותם ב raid 0 בנוסף אני מעוניין לקנות איזה הארדיסק שיוכל להחזיק מערכת הפעלה כגון VISTA ו XP אני מעוניין שההרדיסקים יהיו שקטים וכמובן שינתו ביצועים טובים. התקציב הוא עד 1000 בשביל שני ההארדיקסים של ה raid 0 ו 250 שקל להארדיסק שיכיל את מערכת ההפעלה. כמה שאלות: 1)האם זה נכון באמת להריץ את מערכת ההפעלה על הארדיסק שאינו במערך ה raid 0? 2)בנוגע להתקנת הraid 0. לפי הבנתי כל מה שצריך לעשות הוא לעשות לאפשרות "enable" בביוס. לאחר מיכן שנמחשב עולה ללחוץ על CTRL s או f10 או מה שלא יהיה ושם לבחור את ההארדיסקים שרוצים לעשות להם raid 0. א…
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ה BIOS מזהה אותו אך ה WIN XP לא מזהה אותו, מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
קניתי את הנ"ל שבכותרת מדגם: Barracuda 7200.10 250GB ST3250410AS האם היה כדאי באייבורי ותמורת 290 ש"ח ? בבקשה תענו לי כי יש לי שבועיים להרוס את העסקה ולקבל הכסף בחזרה... דבר נוסף... כאשר קניתי אותו הוא הגיע בשקית אנטיסטטית אבל מצד אחד היא היתה סגורה הרמטית ומצד שני היא היתה פתוחה שרואים שגזרו אותה ואחכ שמו מדבקה של "יוצר בתאילנד", האם לדעתכם הוא יכול להיות דפוק ? האם יש תוכנה לבדיקת הכונן ? בשירות שלהם הטלפוני אמרו לי שהם פותחים את כל השקיות שלהם ע"מ לשים מדבקה לאחריות. נשמע לי כמו חירטוט כי פעם קניתי HD של WD אצלהם והדרך היחידה להוציאו מהשקית היתה לגזור אותה... אני מרגיש די רע עכשיו עם העסקה הזו...
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי דיסק שנותן לי BOOT. ויש לי דיסק עם כל מיני מידע חיוני. האם אני יכול לצרוב דיסק חדש, שייתן לי את ה BOOT של הדיסק הראשון ויכיל גם את הכל המידע שיש בדיסק השני? אם כן איך? אני צריך תוכנה מיוחדת? או שאפשר עם נרו? אני יודע שאפשר ליצור בנרו דיסק BOOTABLE כבר עשיתי את זה בעבר, אבל פה הבוט הוא התקנה של תוכנה, אז אני לא יודע אם זה יעבוד.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח שימש אותי ב nas ברשת האלחוטית. אני מסתכל על כונני 2tb כוננים "ירוקים" למינהם הרבה יותר זולים, אני שמתי לב להבדל מרכזי שהוא ה rpm וגודל ה cache. באוף טופיק ומתוך סקרנות, מה ההבדלים הנוספים? השאלה העיקרית שלי היא מה יהיו הבדלי הביצועים בין כונן חזק עם 7200rpm ומהירות העברה של 6GBpS ו 64mb cache לעומת כונן "ירוק" טוב. כשהשאלה העיקרית זה האם אני ארגיש בהבדל בכלל או שצוואר הבקבוק שלי יהיה הרשת. ה nas שלי הוא ה dlink DNS-325 והראוטר האלחוטי שלי הוא linksys E2500 מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אז מה באמת ההבדל ? :s05: 200GB 7200 ATA-100 8MB ל: 200GB SATA ואם יש לי 8MB כבר ואני מוסיף עוד HD האם הוא חייב להיות מאותו סוג ? ואם לא האם הוא מאט את ביצועי המחשב ?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 250GB שמחולק לשתי מחיצות: אחת ל135 GB והשנייה כל השאר. אני רוצה להגדיל את המחיצה היותר גדולה על חשבון המחיצה הקטנה. השאלה שלי אם זה ייפגע לי בנתונים הקיימים, או שבכלל זה ימחוק לי הכל?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש חברת אחסון אתרים טובה ומומלצת שתיתן לי נפח עד 50 מגה ותעבורה גבוהה מעל 10GB או בלתי מוגבלת. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
קצת מצחיק שכתבה כזאת מופיעה רק עכשיו. היא הייתה מתאימה יותר לפני שלוש שנים. היום הבעיה הזאת כמעת שלא קורית, בחלקה בגלל כל הטכנולוגיות כמו JUSTLINK שמונעות את הבעיה, אבל גם בצורבים עתיקים בלי שום הגנה זה כבר לא קורה כי המחשבים כבר מספיק מהירים כדי למלא את ה BUFFER לפני שתהיה בעיה. בקיצור, מעניין אבל קצת איחרתם.
-
שלום. אני קונה מחשב חדש ואיתו גם צורב. על איזה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-