עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by YRP99,

יש לי את הבקר הזה http://www.epinions.com/Adaptec_AHA_2940U2__aha2940u2__SCSI_Controller/display_~full_specs הוא שווה משהו? כלומר יש אפשרות לרכוש בשבילו הארדיסק מיוחד כדי לקבל ביצועים טובים במיוחד או שהוא כבר מיושן ועדיף למכור אותו אם מישהו יקנה בכלל?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by digitalseeker,

חיפשתי גם בEBAY , מצאתי רק DL של רב פעמי בBLURAY. למישהו יש קישור לDVDRW שהוא גם DL ?

3. Started by amir85,

אני קונה DISK ON KEY אחרי שהישן שלי התפחלץ הצצתי ב ZAP וראיתי שהמוצרים של SanDisk הכי נפוצים השאלה היא האם יש איזה הבדל בביצועים בין הסדרות שלהם TITANIUM כי עיצוב וU3 ושאר השטויות לא מעניינות אותי. ואם יש בדל אז האם הוא שווה את המחיר או שפשוט להכנס ולבחור את ה 8G הכי זול שאני אמצע ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. אפילו לא הצלחתי למצוא רק קופסא של כונן קשיח מבוסס רשת. וההארדיסק הכי זול מתחיל מ900 שקל!! מישהו מכיר מקום שמוכר במחירים שפויים?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by n-o-a-m,

הצורב DVD לי פשוט הפסיק לצרוב דיסקים DVD הוא צורב רק דיסקים של 700. אם מישהו יודע מה אפשר לעשות או מה הבעיה אני אשמח לעזרה או לפחות להסבר למה זה קרה. טנקס =]

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by The UnKnown,

אני חושב אולי לקנות מתאם לSATA כי כרגע יש לי את WD800JB עם IDE ואני די מסוקרן לדעת איך מתאם פועל ? והאם זה משתלם? בגדול זה בשביל הכבל המאוד נחמד של הSATA. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מארז להרדיסק חדש שקניתי שהוא IDE עכשיו אני רוצה שהמגירה תתמוך ב SATA גם !!.. ראיתי שיש בזאפ אבל אני לא יודע מה הכי ממולץ?? מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  8. (פתחתי את הנושא גם בפורום אנדרואיד, אם זה עובר על חוקי הפורום אני מתנצל) היי, יש ליכונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  9. היי הזמנתי דיסקים לצריבת DVD של חברת MASTER בכתובת הבאה: http://mediashop.shopy.co.il/products/16205 אשמח לקבל חוות דעת לבעלי נסיון תודה מראש משה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  10. Started by iakovl,

יש לי כרגע את הWD160IDE של ואני מרוצה ממנו אבל המקום מתחיל לאזול (אני מוריד בטרוף ) אני מעביר מידע לDVD אבל זה לא מספיק אני שוקל לקנות איזה 80G בשביל שיעזור לי עם המקום ויאכלס את המערכת הפעלה והמשחקים שלי ולשאיר את ה160 רק להורדות יש המלצות

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. תודה.

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by ron1979,

הבנתי שיש דיסקים מיוחדים לraid.. אני מתכוון לרייד 5 עם 3 דיסקים. דרישות: גודל -אין לי צורך ביותר מ250GB גם לא בסה"כ. ממשק- שיתאים לממשק החדש סטה 2 עדיין חדש ? . מישהו מכיר מקום שעושה הנחה בקניית 3 דיסקים? אולי לארגן קנייה קבוצתית?מישהו? תודה http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=7231 איך זה? רק עוד שאלה, מה עוד צריך בשביל raid? בקר או שזה בא בלוח אם יעודי לרייד?

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by eli33,

שלום קיבלתי דיסק און קי של קיגסטון 256mb במתנה לאחר שקניתי אל פסק עכשיו השאלה שלי היא כזאת . למה הדיסק הוא בגודל של 243mb או משהו כזה ? נתקלתי בזה בעוד כמה מקומות.. למה זה? שאלה שניה מערכת הקבצים של הדיסק היא FAT האם אני יכול לאתחל אותו כל שיהיה FAT32 ? ואם כן אז האם בכלל כדאי לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  15. היי רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש מתאם PCI-SATA (כרטיס PCI עם יציאות SATA עליו) מדגם VT6421 של VIA ? המקום היחיד שמצאתי בו היה פנדה והזמנתי מהם , אבל כמובן שקיבלתי מוצר אחר מזה שהוזמן. תודה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by SP,

לפני כמה ימים קניתי WD 640 חדש. התקנתי אותו לבד הכל עבד טוב והוא היה מהיר יותר מהWD הישן שלי שהיה 250 ג'יגה. עכשיו פתאום יש איטיות מורגשת בכונן החדש כשפתיחת סרט מווינראר לוקחת כ 7 דקות במקום דקה כמו שהיה לי בהתחלה שקניתי אותו. בהארד דיסק של ה250 המהירות נשארה אותו הדבר. מה יכולה להיות הבעיה בהתחשב שבהתחלה הכל עבד יפה מאוד :s05:

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  17. יש לי KingSton USB 2.0 Flash ווינדוס 98 לא מזהה אותו , אני צריך את הדרייבר שלו והדרכה אין בדיוק אני מתקין ומוסיף ידנית אותו כי עבר הרבה זמן מאז שעבדתי עם 98

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי צורם SONY DW-U10A ואני משתמש בNERO 6, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק DVD (כאשר הדיסק חדש ואני מנסה להעתיק מידע בגודל 2.2 GB) הוא לא מצליח הוא נותן לי הודעה שהפעולה לא התבצעה בהצלחה ובלוג הוא כותב לי שהוא לא הצליח לסגור את הSESSION - מה לעשות.??? הבעיה היא בצורב? בתוכנה? הלכו לי כבר כמה דיסקים בגלל זה.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by Epic,

מה ההבדל בין 3 הצורבים הבאים ואיזה מהשניים התחתונים טוב יותר ולמה: ‏SH-S203B ‏SH-S223B ‏SH-S223F שלושתם samsung. איזה מהצורבים, שנמצאים ב-ksp או ivory הייתם ממליצים (הצורבים המומלצים שלכם לא נמכרים שם מלבד ה-asus, אך הוא כבר עולה 160)?

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  20. שלום וחנוכה שמח יש לי P4P800 ועלין HD כונן CD וצורב CDR אנימוסיף צורב DVD אמרו לי בחנות לא לחבר אותו במקביל ל HD כדי שלא יאיט את התעבורה אליו 1) האם זה נכון? 2) האפ CDR מאיט גם כן? 3) האם כונן CD מאיט גם כן? נכון, אם זה הכל מאיט אני אוריד את כונן CD, זה ברור. בברכה ובתודה, יהודה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by nir.nir,

שלום ברשותי דיסק קשיח WD 80 ג'יגה, חדש לגמרי. התקנתי אותו בשבוע שעבר, ומדי פעם אני שומע מן רעשים שהוא מוציא... כמו רעשים של כתיבה שהיו מקובלים עוד בהרדיסקים המאוד ישנים...כמו חריקות כאלה. זה קורה כל כמה שעות, הדיסק כאילו כותב או מבצע משהו. ואז מפסיק. זה יכול להמשך שניה-שתיים...או לעיתים עד חמש שניות רצופות. חוץ מזה, המחשב עובד בצורה טובה, אין באגים או מסכים כחולים. הכל נראה תקין למעט אותו רעש. האם זה משהו טבעי, או משהו שצריך להדליק נורה אדומה? תודה.

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  22. שלום לכולם, ברשותי צורב DVD של NEC דדגם 3550A. הצורב עובד היטב אני צורב בו imag-ים, data ועוד. לאחרונה ניסיתי לצרוב סרט DVD ,אך גיליתי שהמחשב אינו מזהה שיש דיסק בכונן. ניסיתי מספר סרטים על מנת לוודא שהבעייה איננה בסרט. כמו כן עידכנתי קושחה (גירסה 1.06), אך הבעייה נותרה בעינה. אני רוצה להדגיש שהבעייה היא רק בקריאת סרטי DVD. האם מישהו יודע במה מדובר והאם יש פתרון, תודה מראש

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by iyehuda,

1.silverline-ritekg04 2.memory-cmc mag e01 3.silverline-infomediar20 4.sky-aml oo1 בעיקר לגיבויים של תוכנות וסרטים

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  24. תקשיבו אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בצורב .. אז ככה אני חשבתי או על pioneer או Lg או samsung.. samsung - ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎ Lg - ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ pioneer - ‏DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata‎ מי הכי מומלץ (צורב טוב וכדומה),הכי שקט ועם הכי פחות בעיות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  25. שלום רב לכל חבריי הפורום. ברצוני לקנות כבל IDE 2 USB, ולחבר אליו WD 7200 40GB עד כמה יהיו הבדלי מהירות? (אולי נריץ עליו OS כלשהוא).

• 7 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים