אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יש לי חוח אם של ASUS מסוג SABERTOOTH X58 עם שני בקרי רייד כאשר חיברתי 4 דיסקים של 1 טרה מסוג WD Caviar Black כאשר הגדרתי בביוס את סוג המערך שבו אני רוצה לעבוד (רייד 5) שמערכת הפעלה עלתה הכוננים לא זוהו נכון כפי שהגדרתי בביוס האם אני צריך לקנות דיסקים שמיועדים ספיצית למערכי רייד כמו WD RE4 ?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה ההבדל זה משמעותי מאוד ההבדל? יש לי 80GB SATA 8MB ועכשיו אני רוצה לקנות 250MB SATA 16MB הם יעבדו יחד אין בעיה עם זה נכון? וה250 ינצל את ה16 ה8 לא יפריע לו?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום צורב הLG שלי מיומו הראשון היה רועש במיוחד ולאחר חצי שנה החליט לצאת לגמלאות מוקדמות מאחר שמימוש האחריות עליו מסובכת החלטתי לקנות צורב זמני בחנות השכונתית הצורב היחיד שהיה להם היה של סוני חיברתי אותו והצבעים שקיבלתי בצפייה היו מזעזעים צבעים פלסטיים לא חדים ומרוחים החזרתי אותו לחנות והם אמרו לי שזה מוזר אבל יש להם במקרה צורב של טושיבה לקחתי זה נראה בערך אותו דבר ידידי טוענים שזה לא הגיוני שלצורב אין שום השפעה על צבעים שזה אחד ואפס בלבד בכל אופן איך זה שסרטים שצולמו במייטב הטכנולוגיה נראים כמו שצולמו ממצלמת פוקט הייכן הבעיה שלי אני על 3770K ללא כרטיס מסך שאר המדיה כמו תמונות נראים סביר והכל מעודכן תודה למשיבים
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
או סגייט 160 NCQ או WD 200GB JD??? לעבודה של 24/7 עם OC ולמשחקים??
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קשה שהHDD מהווה בישבילי צוואר בקבוק ענק! אני עובד בפוטושופ בקבצים שמגיעים עד לגיגה ויותר וכל פעולה לוקחת לו שנים!!(כמה שניות הוא מעבד ואחר כך רק רושם לHHD!!) יש לי: 2GB זיכרון ו250GB 16MBX2 בRAID 0 האם קניית בקר RAID כמו זה למשל ישפר את הביצועים משמעותית?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_283_66_1249&products_id=7883 ואם לו אז מה לעשות? האם 4GB יספיקו ? כי לא משנה כמה זיכרון יש הפוטושופ אחרי כל פעולה כותב הכל שוב לHDD וזה לוקח המון זמן!! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B לאחר צריבה הסרט יצא תקין אבל אי אפשר להעתיק אותו למחשב מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי כבר אחד של 160GB והיום הוספתי עוד דיסק של 250GB (שתיהם של WD עם ממשק SATA) אני לא יודע אם זכור לי טוב אבל אני צריך להגדיר אותו קודם?! בתמונה אפשר לראות את הדגמים שלהם: ד"א הHDD החדש מזוהה על ידי הביוס ועל ידי מערכת ההפעלה במנהל ההתקנים הבעיה שהוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" ככונן כמו C ו D תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כמו למשל H20L וכו' שזה אומר לקרוא דיסק dvd מקורי/ודיסק dvd data או שרק כונני dvd
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את הלוח A7N DELUX כרגע יש לו דיסק 80 IDE ואני מתכנן לבנות מערך רייד 1 או 0 עם שני כונני SATA לא זהים אחד היטא'צי ואחד מקסטור שניהם זהים בנפח אבל אחד SATA 1 ואחד SATA 2 האם יהיה שיפור בעבודה של המחשב?? עלייה של מערכת ההפעלה ?? רציתי להרכיב מערך דומה ב IDE אבל הלוח תומך רק ב SATA. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המשתיק Stabilizer של חברת Scythe יגיע לארץ? ולאיזו חנות אם אפשר... אני חייב את זה דחוף... תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום אני עדיין משתמש בתקן הישן ATA 100 היה לי דיסק קשיח של WD של 40 גיגה 8 באפר ו 7200 היום התקנתי בנוסף אליו עוד אחד של 160 גיגה עם אותם נתונים אני לא רואה אותו כשאני לוחץ על המחשב שלי , אך ב HARDWARE MANEGER אני כן רואה ששניהם מזוהים? מה יכולה להיות הבעיה? אגב גם בביוס שניהם מזוהים אחד מאסטר ואחד סלייב באותו צאנל
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר יצא לי לשכפל כונן קשיח עם כל המיידע שעליו לכונן אחר באותו גודל, לצורך איחזור מהיר של כל המערכת ללא צורך לבצע התקנה של כל המחשב מחדש. עשיתי זאת בעזרת תוכנת אקרוניס, ולא הייתה שום בעיה. הבעיה היא שהכונן אליו מעתיקים את החומר נאלץ לעבור פירמוט על מנת להתאים עצמו לכונן המקור. השלאה שלי היא, האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט של הכונן השני. אשמח להצעות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
צרבתי 4 דיסקים אני מכניס את ה-5 שם קבצים ולוחץ BURN וזה נותן לי הודעת שגיאה:[ניסיתי כול מיני דיסקים וניסיתי קבצים אחרים...] [attachment deleted by admin]
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם צורב DVD של LG ועוד כונן DVD רגיל של סוני. הכונן של ה LG עובד מעולה, שקט מאוד וקורא מהר את הדיסקים (אני חושב שזה H10K משהו) ואילו הכונן של SONY זוועתי. עושה רעש פי 2 יותר מכל המחשב כאשר אני פותח את WINDOWS, מרעיד את המארז, ויש מדי פעם שהוא לא קורא קבצי RW. *למדו והשכילו.
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי צורב DVD של NEC דדגם 3550A. הצורב עובד היטב אני צורב בו imag-ים, data ועוד. לאחרונה ניסיתי לצרוב סרט DVD ,אך גיליתי שהמחשב אינו מזהה שיש דיסק בכונן. ניסיתי מספר סרטים על מנת לוודא שהבעייה איננה בסרט. כמו כן עידכנתי קושחה (גירסה 1.06), אך הבעייה נותרה בעינה. אני רוצה להדגיש שהבעייה היא רק בקריאת סרטי DVD. האם מישהו יודע במה מדובר והאם יש פתרון, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה עדיף 2 כוננים של 80ג' ב ראיד 0 או אחד של 160ג' אני מבין את יתרון המהירות של 2 כוננים בראיד 0 ואת החסרון - 1 הלך הכל הלך מנסיון שלכם - יש הבדל משמעותי?, שווה את המחיר (כ 300 שח יותר כאשר קונים 2 כוננים) לא מיועד למערכת הפעלה תודה boludo
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
איך אני סם תמונה בדיסק? שמעתי שצריך לקנות איזה מדבקה אבל איך אני סם תמונה במדבקה צריך איזה מכונה? ואיזה מדבקה בידיוק צריך לקנות?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הHDD שלי הוא מדגם WD3200AAKS של WD. הטמפ' שלו נעה בין 36 מעלות במנוחה ל40 מעלות במאמץ. האם זה תקין?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הבקשה מופיעה "בנושא" א. מה ההצע וביקוש ב. מה עדיף וטוב
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
יש לי dell 8300 עם הרד דיסק מהיר מאוד - 10000 RPM ( לא scasii( אני חושב שהוא SATA (כבל נתונים דק ) המחירים של דיסקים כאלה עדיין מאוד גבוהים - מה גם שמה שחשוב לי שמערכת ההפעלה עם קובץ swap ישבו לי על ה דיסק המהיר ונתוני ארכיון ישבו על דיסק קצת יותר איטי וזול משמעותית . השאלה - אם אני מוסיף דיסק יותר איטי מבחינת מהירות הסיבוב (7500 במקום 10000 ) האם המערכת לא "תתישר" לפי הדיסק האיטי יותר ? וזה אומר שאני מחויב להוסיף דיסק במהירות זהה לדיסק המקורי ?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-