עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני זקוק למידע אודות היכן ניתן להחליף דיסק 40 GB 7200 RPM של WD ? הדיסק עדיין באחריות אבל החנות ממנה קניתי כבר לא ממש נותנת אחריות... ליתר דיוק - אין עם מי לדבר - כולם הלכו הביתה... מה עושים ? יש לאן לפנות ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי שלושה הארד דיסקים מסוג סיגייט 500 ג'יגה כאשר אחד מהם 16MB והשניים הנותרים 32MB ואני מעוניין לעשות מערך של RAID 0. 1 האם זה אפשרי לעשות מערך כזה עם שלושת ההארד דיסקים שלי או שאני צריך בדיוק את אותם הדגמים ולכן אאלץ להשתמש בשניים מהם ? 2 על כמה שיפור בביצועים אנחנו מדברים והאם זה בכלל מורגש ובמה ? 3 אם אני בסופו של דבר כן עושה RAID 0 ואח"כ בונה כמה מחיצות ז"א מאחד את הכוננים ואח"כ שוב מפצל אותם האם זה פוגע בביצועים או שזה לא משנה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  3. שלום לכולם. אני צריך עזרה בבחירת דיסק קשיח חיצוני 1T למטרת אחסון קבצים שונים שאין לי צורך בהם על המחשב ובעיקר למטרת שמירת סרטים, שירים ותמונות. למרות שההארד דיסק הזה לא יהיה זה שמערכת ההפעלה רצה עליו אלה רק מחובר כשאני אצטרך אותו, אני חושב ש USB 3 יעזור לי בזמן העתקת קבצים בנפח גבוה. ובכלל האם עדיף הארד דיסק חיצוני או הארד דיסק פנימי עם תושבת שתירכש בנפרד. בעניין העלות, אין צורך להשתגע, כמה שפחות יותר טוב, כל עוד זה ימלא את צרכי המצופים. אני גר בפ"ת, ככה ש KSP או IVORY בהחלט יתאימו לי. תודה רבה על כל עזרה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  4. מצאתי את הכונן הזה - http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736217 - במחיר "רגיל" - 300 ש"ח - לנפח 500G , אבל עם חיבור מהיר - ESATA . מהירות 3GB/sec(פי 6 מUSB2) .לא מצאתי כוננים דומים 2.5" ברמת המחיר הזו *עם* SATA. מבחינתי זה יתרון גדול. מה דעתכם ? הדיסק מיועד להיות מחובר די הרבה למחשב ופה ושם - להעברת מיידע מחוץ לבית. בבירור שלי עלה כי פנימית יתכן ומדובר בחומרה של טושיבה. הנקודה שלי הפריעה - המהירות סיבוב שלו - 5400. זו המהירות הנהוגה בכוננים 2.5" ? אני מודע לזה שהדיסק יצטרך גם את חיבור הUSB במקביל - להספקת מתח (או חיבור חיצוני למתח). זה חסרון משמעותי נוסף ? אגב, במחשב שלי אין חיבור ESATA חיצוני, והתכוונתי לרכוש כבל/Bracket מתאם SATA - ESATA. http:…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by moshen1169,

מאחר ולא ענו לי בפורום הדיון של בעיות סיגייט אני אכתוב את זה כאן יש לי תכונן הזה של ST3320662AS Seagate 320GB 32MB המידע קיים אבל אין לי נגישות אליו אני צריך עדכון קשוחה חיפשתי בפורום ולא מצאתי אבקש לינק ישיר תודה מראש

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by AvlK,

שלום חברים, אני מחפש דיסק און קי מהיר בנפח של 32GB (אולי ישתנה בהתאם למחיר), כמה מהיר? אני רגיל להעביר בין קשיח נייד (Transcend StoreJet 1000GB USB 3.0) למחשב בקצב של 80-110 MB\S דרך USB 3, אז אין לי מושג אם דיסק און קי במחיר סביר יכול להגיע למהירויות כאלה (אם מישהו יכניס אותי לפרופורציות זה יהיה אחלה). אני זוכר בזמנו שדובר רבות בפורום על הדגם הזה כמוצלח: http://ksp.co.il/?select=.33..393..210.&list=1&sort=3&glist=0&uin=16072&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 רק שאין לי ממש מושג מה יהיו הביצועים בפועל.. לפי הטבלה הזו (שאין לי מושג כמה היא אמינה) המהירויות בפועל יהיו קריאה 30MB\S וכתיבה 20MB\S בערך: http://usbspeed.nirsoft.net/?o=4 וז…

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by CaRTeR,

שלום להרדדסיק שלי יש ide של 80 גידים ולכונן דיסקים שלי 40 האם החלפת 80 הגידים בהרדדסיק ל 40 תוריד את הביצועים ? ובקשר לכונן דיסקים 40 גידים זה מה שהוא צריך להישאר איתם ? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by בייגל טוסט,

האם לדעתכם כדאי לי להוסיף צורב בנוסף לנוכחי (Nec 2510A) כדי שהנ"ל ישמש כונן נטו? או שהסרבול הקל לא מצדיק הוצאה של 200-300 ש"ח? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Sifo Jen,

היי! יש לי שני כוננים של 250GB SATA II 16MB. אני רוצה לחבר אותם ברייד 0 , יכול להיות שאני טועה במונח, הכוונה היא שמערכת ההפעלה תזהה אותם כהרדיסק אחד של 500GB ותכתוב לשניהם. אני מודע לסיכונים אז בו נחסוך מראש אזהרות. אני רק רוצה לדעת איך עושים את זה, אני מניח שזו הגדרה דרך הביוס, יש לי ASUS A8N SLI PREMIUME ואני יודע שהוא תומך ברייד השאלה מה אני מגדיר ואיך מחבר פיזית. תודה!

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. השאלה שלי אם אפשר לצרוב נגיד תוכנית טלויזיה שמורידים מהאינטרנט עם צורב דיוידי בצורה שיהיה אפשר לראות אותה בדיוידי שלא תומך אפילו ב vcd כלומר לצרוב את זה בפורמט של דיוידי ואם כן איך?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by michmich99,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש.. למחשב מצורף SSD. הווינדוס מותקן בכונן הSSD (כונן C). רציתי לדעת אם רצוי להתקין שם את תוכנות בסיס כגון וינראר או כל תוכנה אחרת או שלהתקין בכונן אחר? תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. Started by furry,

האם הSamsung 850 EVO 250GB תומך SATA Express. והאם ESATA זה שם נרדף לטכנולוגיה הנ"ל? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה הנ"ל הפורום המתאים - אם לא , עמכם הסליחה... רציתי לדעת איך אני מוציא (בשלום) את ההארד דיסק מתוך המארז שלו. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  14. האם אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by iSolt,

למעלה משנה כונן 4TB WD חיצוני מחובר אצלי לintel nuc ומזרים סרטים חלק ללא בעיה (25GB לסרט) למחשב הנייח השני שלי, הצפייה תמיד עם SMB (השיתוף קבצים של וינדוס, תיקית רשת). בחודש האחרון במהלך הצפייה, הסרטים נתקעים ומגמגמים. בדקתי אם יש קיטוע בכונן, גיליתי שכן וביצעתי לו איחוי (אין כרגע קבצים מקוטעים) והדבר הזה ממשיך איך מגלים את המקור לבעיה? בדקתי את הכונן עם הבדיקה הזו Data Lifeguard Diagnostic for Windows מכאן http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en התוצאות תקינות בשני הבדיקות, גם הארוכה (3 ימים סקטור אחרי סקטור) וגם הקצרה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. Started by @ The_Dude @,

טוב אז ככה אבא שלי יש לו מרפאה והוא צריך לגבות כל יום שישי את הנתונים עכשיו הקאץ זה שהנתונים גדלים עם הזמן אז יוצא ככה שעכשיו הוא על 680 Mb אבל יותר מאוחר זה כבר יעבור את ה 700 עכשיו הוא משתמש בצורב אבל יש את הבעיה של מקום אז אני מבקש ממכם אם אתם יכולים לעזור לי למצוא אמצאי אחסון במחיר יחסית נמוך אבל אמצאי יעיל וגם שלא ידרוש יותר מידי אנא ממכם נ.ב המכשיר חייב להיות נייד והעיקר לא ענק שיהיה אפשר לקחת אותו אתך תודה מראש על כל העזרה.

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  17. שלום. יש לי HD של WD WD Enhanched IDE Caviar 30GB איפה אני מוצא איך אני מגדיר את זה כ slave? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by maxrub,

שלום, שמעתי פעם על אפשרות לחבר מארז חיצוני לראוטר של הרשת, האם באמת קיים מארז כזה? ואם כן, כיצד הוא עובד?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by Classify,

שלום. רציתי לדעת אם יש הבדל כלשהו הין 3 ה-DOK ים האלו? SanDisk Cruzer 8GB SanDisk Cruzer Blade 8GB SanDisk Cruzer Micro 8GB * SanDisk Ultra Backup 8GB איזה DOK 8GB מומלץ לרכוש (עכשיו יש לי מיקרו והוא מספק אותי אבל 2 האחרים יותר זולים אז חשבתי אולי לרכוש אחד מה-2?) מצד שני שמעתי על בעיות איטיות ב-2 האחרים. יש הבדל בגודל בין ה-3 או שמיקרו זה סתם שם והוא באותו גודל.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. Started by eran1,

יש לי את הצורב די וי די של NEC 3520. שאני צורב בנרו 6 דיסק דאטה המקסימות של המהירות שהוא מאפשר לי היא x16 האם זה הגיוני הוא שזה צריך להיות יותר?

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  21. הגרסה המהירה של WD לטרה, ראיתי הוא מחסל את כל הברקודה והדסקסטר בביקורות.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by lidor_abo,

חברה אם המאוורר מוציא חום זה אומר שזה המאוור שמוציא אוויר?!

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  23. Started by tood24,

היי, הכונן מחובר באמצעות USB למחשב נייד הכונן מחולק ל-2 מחיצות מחיצה אחת תקינה מחיצה שנייה לא מזוהה ולא ניתנת לפתיחה אין אפשרות לבצע כל פעולה במחיצה זו יש פתרון? תודה

24. Started by HapCol,

http://www.aliexpress.com/store/product/SAMSUNG-SSD-120G-250G-500G-1TB-850-EVO-Internal-Solid-State-Disk-Drive-SATAIII-SATA-3/810302_32593449574.html?spm=a2g01.7925412.r0832aa.4.vQqIUi הייתם הולכים על זה?? 75$ למחיר 250GB במבצעי אלי אקספרס שווה? יש ביקורות טובות + שם המוכר זה AE-SAMSUNG STORE קיים מ 2012 מה שמעיד שהוא לא בעיתי / מוכר מזויף שווה? מחיר פיצוץ!

• 15 תגובות
    • 5k צפיות
  25. אני קראתי באתרים באינטרנט ובפורום פה על זה שאפשר לעשות קרוס פלאש לH10A מה פירמוויר המקורי שלו (JL04) לפירמוויר של H10N שהוא JL11. הצורב היה בן כמה ימים יחסית אבל התלהבתי ולא היססתי לעשות את זה, אפילו שזה מבטל את האחריות. צרבתי מספר דיסקים ומסתבר שהם כולם דפוקים. כניראה בגלל שהם לא איכותיים אבל הם עבדו ליפני הקרוס פלאש. חיפשתי מלא זמן איך להחזיר את הפירמוויר המקורי של הצורב ומצאתי. :] החלטתי שאולי יש עוד אנשים כמוני שמחפשים אז החלטתי לכתוב את זה. אני לא אחראי לכל נזק שיגרם. אז ככה, בגלל שבעידכוני הגירסא של LG יש דבר שבודק את הגירסא המותקנת כבר בצורב זה לא נותן "לעדכן" אחורה. וזאת הבעיה שכולנו בעצם ניתקלנו בה (יותר נכון כל מי שניסה לעדכן אחורה). וכאן בא לעזרתינו הפירמוויר…

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.