אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק לצמד כוננים (אולי עוד אחד שתיים..) בכדי להעביר כ2000 דיסקים לNAS שלי. חלק מהדיסקים ישנים, ונצרבו במהירות של X4.. וכמובן, ישנם אינספור מדיות שונות ומשונות לצערי, חלק מהדיסקים אינם נקראים בצורה טובה, וחלק ניתנים לקריאה בחלק מהכוננים שברשותי לאחר כ 300 דיסקים הגעתי למסקנה הבאה: פייוניר 212, קורא את כ60 % מהדיסקים, וכשהוא קורא - המהירות גבוהה. פלקסטור 760SA, קורא כ70 % מהדיסקים, מהירות: או גבוהה מאוד, או נמוכה (אם הדיסק גרוע) סוני אופטריאק SLIM SLOT IN - קורא כ90% מהדיסקים (ממזר לא קטן הקטן הזה..) בקצב בינוני. אשמח להמלצה על כונן ספציפי שיוכל להתמודד עם המטרה הזו (ולא אכפת לי מהבלאי שלו, רק שישרוד את העבודה הספציפית הזאת)
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש לי הארדדיסק 80 ג'יגה (Maxtor DiamondMax Plus 9) שמחובר בIDE. ואני צריך עוד זיכרון (הגיוני). חשבתי על הMaxLine III אחרי כמה המלצות שקראתי בפורום, יש עוד מתחרים ברמה שלו? הדיסק החדש הולך לשמש ככונן משני, שעליו יהיו סרטים בעיקר. אני לא חושב שאני צריך 250 ג'יגה אבל בהפרש מחירים בין דיסק 160 ל250 אני מעדיף להשאיר מקום לשידרוג עתידי. יש לי לוח אם Intel D865GBF (לצערי), שבו יש תמיכה לשני IDE ושני SATA. יושבים אצלי כבר צורב וDVD (על אותו כבל IDE לדעתי). אני לא בדיוק סגור מה מערך RAID עושה, ולא מצאתי בחיפוש, ולכן אני לא יודע אם: הוא מתאים לי? איך עושים אותו? האם הMaxLine III יתאים לי?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
עד היום בבוקר היו לי שתי כונני DVD במחשב, אחד קורא והשני צורב והחלטתי להוציא את הכונן DVD הקורא מהמחשב בגלל שכבר אין בו כמעט שימוש. עשיתי את מה שעשיתי, רק הצורב נשאר - אבל כשאני פותח את 'המחשב שלי', הצורב מזוהה כאות "E:", מה שהוא היה קודם, ולא התחלף ל-"D:", מה שהיה ה-DVD הקורא. מה עלי לעשות כדי לשנות את ה-Drive Letter שלו ל- D?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום . יש לי דיסק מקורי דוידי שתכולת בו בנפח 4.86GB ואני לא יודע אם הם הכניסו בדיסק רגיל 4.7GB או 9GB אני חושב ברגיל השאלה איך עושים את זה ? איך אני יכול לצרוב על דיסק דוידי רגיל תכולה של 4.86GB ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם לעוד מישהו יש בעיות קריאה עם ה2500? למרות שמבחינת צריבה אין איתו בעיות (צרב כ60 מדיות פורטיס ורק 2 נדפקו (חלקם נצרבו X6)), הוא כל הזמן נתקע בקריאה עד עכשיו לא היתה לי בעיה כי היה לי כונן DVD נוסף (PIONEER 114) (זצ"ל) שהצליח לקרוא כל מה שהנק לא יכל (שריטות קלות ואפילו טביעות אצבעות) אך מאחר והוא החזיר את נשמתו לבוראו, הNEC הפך לכונן יחיד האם הבעיה היא בכונן הספציפי שלי או בעיה כללית בכונני נק? האם למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני צריך כונן ATA\IDE. מה עלי לדעת בקניה? ומה דעתכם על הכונן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=996&CatCode=399 ? אגב, יש חשיבות לכך שזה OEM? חיפשתי תשובות בנעוצים אבל לא מצאתי, אני חושב שאתם צריכים להוסיף כל מיני מדריכי קניה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק 8.5GB, אני מעוניין לצרוב IMG בגודל 8.01GB וזה לא מאפשר לי. כיוון שבפועל שאני מסתכל מהו הנפח של הדיסק הוא מראה לי 7.9 (+/-). השאלה שלי, האם יכול להיות שהצורב שלי הוא לא תומך DualLayer והאם ישנה אפשרות להשתמש בכל ה 8.5 ג'יגה או לא? תודה לכל העוזרים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה יש לי C,D,E. _________________ (E=NTFS (186 GB (C=NTFS (49 GB (D=FAT32 (184 GB _________________ יפה?! עכשיו, יש לי שתי כוננים קשיחים בפועל, אחד של 200 GB ואחד של 250 GB. אפשר להסיק ממה שכתוב ש E ו C (ה-250 GB) הם כונן אחד ו D הוא כונן אחר (200 GB)? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכם! מחר אני מקבל את ההארד החדש WD 80GB 8Mb Buffer ההארד שיש לי עכשיו הוא Maxtor 40 GB 2Mb Buffer אני רוצה להתקין את הווינדוס מחדש על ההארד החדש מכיוון שאמרו לי שיהיה שיפור דיי משמעותי בגלל שהבאפר יותר גדול! אני מתלבט כמה מחיצו לעשות...כמה להקדיש לווינדוס...כמה לכל דבר אחר! והכי חשוב איך...! Fdisk או PartitionMagic Pro 7.0 מה יותר כדאי?! איפה יהיו פחות בעיות? וחוץ מזה תזכירו לי בבקשה איך עושים Fdisk כי כבר המון זמן לא עשיתי! נ.ב המערכת מבוססת XP! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בעיקרון אין לי מסגרת תקציב כי אני לא מבין ממש בחברות היצרניות של הבקרים האלו. אני הייתי מעוניין בבקר עם מעבד וזיכרון עצמאי אבל המחירים מרקיעי שחקים וזה ממש מקשה בבחירה. אני אשמח לתגובות ואתן כל מידע שידרש על מנת להגיע לבחירה טובה.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש למישהו מושג האם ניתן להגן על מידע בDOK, אני אפרט: אני מתכוון לשים מידע על חלק קטן מהDOK אך אני לא רוצה שמהרגע שאני אוסיף לו מידע מסויים מישהו אחר יוכל למחוק אותו, כלומר לשים מידע על גבי DOK באופן שהיו יהיה רק Read Only למשתמשים האחרים בDOK, אני יודע שאפשר לשנות את ההגדרות על ההרשאות NFTS אבל זה רק מונע מאנשים לשנות את התוכן של הקובץ אבל למחוק אותו אפשר. אני רוצה לשים מידע שיהיה באופן קבוע על גבי הDOK. אני יודע שיש חברות של DOK שמספקות תוכנה שבאה עם הDOK שמספקת אבטחה כלשהי, האם ניתן להשתמש בתוכנה עם כל DOK? בתודה מראש, דוד. ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ה-Sandisk Ultra II הינו SSD המציע נפחים מכובדים עבור תג מחיר נמוך. איך הוא עושה את זה, ואיך הוא עובד? לכתבה: http://hwzone.co.il/יותר-נפח-פחות-כסף-כונן-ה-sandisk-ultra-ii-בביקורת/
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן הכונן DVD שלי מראה סימנים של גמגום.. דיסקים CD של צריבה הוא כן קורא.. אבל דיסק מקורי DVD שקניתי הוא לא.. משמיע מן זמזומים כאלה כאילו הוא נתקע.. יש מה לעשות ? חשוב לציין שהדיסק שאני מנסה להפעיל כן עובד במחשבים אחרים.. *הצורב הוא של asus
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח western 1600jb ide ואני רוצה להרכיב אותו איך אני עושה את זה?? זה כמו להרכיב כונן דיסקים?? אני חושב שאני יודע איך אבל אני פוחד שאני יקלקל משהו...
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קניתי עכשיו צורב בחיבור SATA ,וחיברתי את הכבל מהצורב ללוח אם,אבל הצורב לא עובד,הוא לא מקבל חשמל אפילו. צריך לחבר גם כבל חשמל? כי אני רואה בצורב עוד כניסה,שהיא לא כניסה רגילה של חשמל מהספק. או שיש צורך להגדיר משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של ה SATA בכלל.?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
תודה רבה לכל מי שעזר לי (בעיקר נייק) לקבל את ההחלטה אם לקנות חיצוני או פנימי, ובסופו של דבר איזה פנימי לקנות. הוא כרגע מותקן במחשב שלי. בBIOS שני ההארדיסקים שיש לי (WD 250 שעליו נמצא למעשה כל מה שהיה במחשב עד עכשיו), והחדש, מופיעים כmaster, שניהם מחוברים בחיבור SATA2 ישר ללוח אם. הWD מופיע כmaster 0 והברקודה כmaster 2 יש גם master 1 שהוא ריק, ויש 3 4 5 ריקים, 6 שהוא הדיוידי, ויש לו slave שהוא הצורב. זה בסדר, או שאני אמור לחבר אותם אחד לשני ולהגדיר slave? עוד שאלה קטנה, שמעתי איפשהו שלהארדיסק חדש עדיף לתת שירוץ עם המחשב איזה יומיים שלושה ורק אז לפרמט אותו ולהתחיל להעביר אליו דברים. זה נכון או זה שטויות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל פעם כשאני צורב מדיה של דיוידי ה BUFFER משתגע קופת מ 3-85 כל הזמן ובגלל זה הצורב לא יכול לצרוב במהירות מעל ל כפול X1 בדקתי לצרוב מכל הכוננים הקשיחים שלי על כמה סוגי מדיות וגם בכמה תוכנות צריבה (NERO DVDDECRYPTER) ועשיתי DEFRAG. מה יכולה להיות הבעיה? רק אתמול היה תקין ולא הותקן המחשב שום דבר מאז כך שהבעיה הופיע פתאוםץ תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מערכת כך שתכיל מערך raid5 של 4 קשיחים. התקנת כרטיס raid איכותי הוא תמיד האופציה הטובה ביותר - אבל לצערי אין לי חריץ pci-e פנוי (לוח microATX) משהו מכיר דרך לעשות raid ולחבר את המערך בחיבור sata3 בודד בלוח האם?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איך הם בתור דיסקים לצריבה? שווה לקנות אותם?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום במצב הנוכחי יש לי מערך רייד של 2X36 רפטורים ראיתי בטרייד זון כונן של 15K סלד של סיגייט ואני רוצה לדעת האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אחליף את הרפטורים כמערך רייד בכונן בודד במהירות גבוהה יותר או שבכלל עדיף להמתין לכונני SSD.חשוב לציין שהכונן לא הכי זול.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן להתקין שני משחקים מאוד מאוד כבדים שמשקל אחד 100 ג'יגה והשני 250 ג'יגה. רציתי לרכוש כונן חיצוני על מנת להתקין את המשחקים בו ולא להיות מוגבל מבחינת מקום- כלומר 1T או יותר. אני לא בדיוק מבין באילו מרכיבים להתייחס (גודל/מהירויות/חיבורים שונים מלבד USB2) והאם לקנות בארץ או בארה"ב. אשמח לקבל הסבר קצר ותמציתי לגביי האפשרויות האולטימטיביות ומה הייתם ממליצים לי לרכוש. אציין כי אין משקל לאסתטיות בשיקול שלי- נטו שיהיה סוס עבודה. תודה רבה ויום טוב!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-