עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום רב לכל חבריי הפורום. ברצוני לקנות כבל IDE 2 USB, ולחבר אליו WD 7200 40GB עד כמה יהיו הבדלי מהירות? (אולי נריץ עליו OS כלשהוא).

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  2. היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני מנסה לעזור למחשב של האבא של החברה. המחשב המדובר מריץ Win XP Pro עם הארד דיסק סביר אבל חלוקה דפוקה. הכונן הלוגי C מכיל את מערכת ההפעלה והוא רק 10 ג'יגה. הגודל ממש מגביל אותו ובמהלך העבודה הוא מקבל הרבה התרעות על מקום פנוי בדיסק והמחשב מאט מאוד. ישנן שתי אפשרויות שאני מכיר (ואם יש אפשרויות נוספות אשמח לשמוע עליהן). 1. פירמוט והגדרה מחדש של הכוננים הלוגיים (בנוסף לעשות סוף סוף גוסט למחשב לצורך שיחזור מהיר בעתיד). 2. Repartition ללא איבוד מידע. בחיפוש בפורום ראיתי הודעה על Partition Magic אבל התוכנה מ2003 ועולה כסף אז רציתי לדעת אם יש אפשרויות חדשות יותר / זולות יותר כיום. כמו כן, יש הפניה לParagon Partition Manager (שגם עולה כסף) ומהאתר לא ברור אם האופציה לRe…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום חבר'ה .. אני מחפש צורב DVD בחיבור של SATA בתקציב של 140-150 ש"ח .. אני פשוט די מבולבל מכל הדגמים שיש אשמח לכמה המלצות טובות .. תודה רבה והמשך יום נעים ..!

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

DVD-R LG 10 Pack Cakebox Speed x8 ב25 ש"ח אני קונה שתי חבילות,רציתי לדעת עם הדיסקים האלה טובים.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by yuyudodo,

קניתי NEC 3550A והוא צורב לי על2X בדיסקים של RICOH X8! עידכנתי קושחה ל1.06 ואין שיפור... ייתכן והספק חלש מדיי (שדרגתי גם כרטיס מסך ויש לי ספק 300 גנרי) ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by ValooMaster,

שלום. קניתי היום הארד דיסק חדש של 80 ג'יגה כתוספת לזה שיש לי. לפי כל אינדיקטור במחשב ההארדיסק אכן נמצא והוא קריא לחלוטין (לפי ה-SETUP של הביוס, לפי ה-DEVICE MANAGER של ווינדוס וכו') אך איני רואה אותו בMY COMPUTER ולכן אין באפשרותי להשתמש בו. מה לעשות? כמו כן ניסיתי להעלות אותו דרך COMMAND PROMPT אך אני משער שגם דרך שם איני מצליח למצוא אותו מאחר ואף כונן תחת אות חדשה אינו נמצא. מה הבעיה לעזאזל?:\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by apelzig,

האם קיים כזה או מתוכנן לצאת?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. מבקש המלצה על דיסק קשיח איכותי ומהיר ככל האפשר עד לסכום של 500 שקל

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  10. http://www.hitachigst.com/hddt/knowtree.nsf/cffe836ed7c12018862565b000530c74/4b1a62a50f405d0d86256756006e340c?OpenDocument

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי שני HD של 60 ו80 הHD של ה60 הוא למדיה (סרטים ומוזיקה) היום הוא התמלא לי לגמרי ויש לי בHD של ה80 מחיצות עם פול מקום שאני לא משתמש יש דרך להעביר את הגיגות מהHD של ה80 לHD של ה60? יעני נגיד מD לG כשD וG לא באותו HD?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. האם הספק שלי (יחד עם המפרט שמפורט בפרופיל שלי), יוכל לתמוך בתוספת של ההארדיסק הזה http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31000340as-barracuda-7200-11-sata-1t-hd&vgnextoid=0732f141e7f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model ובאופן כללי, האם הוא מומלץ? הבנתי שיש איתו כל מני בעיות של קפיאות והתחממות? ואני מתכוון לקנות אותו בKSP, האחריות עליו היא שלהם או של היבואן? כי אם היא שלהם אני יכול לקנות בקצת יותר מזיגזג ולהיות רגוע יותר.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  13. הכוונה: האם כונן קשיח א' חייב להיות מאותה החברה ואותו הדגם של כונן קשיח ב'? יש לי Samsung F1 1TB 103UJ ואני מעוניין לקנות קשיח נוסף של טרה, וההתלבטות היא האם לקנות עוד אחד מאותו הדגם או ללכת על F3 החדש, או אפילו על המודל "הירוק", 5200 RPM. תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. צורב שעושה copy disk חיצוני שלא קשור למחשב ושיכול לעבוד בכמויות גדולות ושכפול מהיר 500 מדיות ליום ככה..ושכפול מהיר אם אין דבר כזה אז USB גם יתקבל בברכה אבל אני צריך משהו מקצועי 500 מדיות ליום ואם אין דבר כזה אז תביאו משהו שהכי קרוב למה שאני צריך

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. אני עיגלתי את כבלי ה-IDE של הצורב והכונן קשיח שיש לי. לקח לי רק 10 דקות לעגל את כבל ה-IDE של הצורב, והכל הלך טוב. אבל משום מה היה לי קשה יותר לעגל את כבל ה-IDE של הכונן קשיח, ואני בטעות חשפתי סליל (אם כך קורים לו) של כבל ה-IDE, בעצם חשפתי שתיים. סליל= החוטים הדקים האלה (בצבע זהב) שנמצאים בתוך הצינורות הרבים של כבל ה-IDE. אני עטפתי את הצינור, שמתוכו נחשף הסליל, ב"סלוטייפ" שמיועד לחשמל (לא סלוטייפ, אבל לא יודע איך קוראים לו), הפעלתי את המחשב והכל פועל כרגיל. אך אני דואג שעלול להיגרם נזק לכונן עצמו בגלל מה שקרה, אז בבקשה תגידו לי יש לי סיבה לדאוג?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by halachmania,

יש לי צורב X48 של פיליפס, הוא עבד מעולה אך לאחרונה התקנתי אותו על מחשב חדש והוא צורב בכל פעם דיסקים פגומים. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by aviv5g,

שלום ובוקר טוב מה יותר עדיף לי.מבין שני הכוננים הבאים Maxtor Basics 1000GB בעלות של 450 שקל או Western Digital WDH1U10000 בעלות של 680 שקל... מה עדיף מבחינת יצרנים וכו'.. חשבתי על WD בעדיפת ראשונה מה אתם ההיתם קונים

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. שלום כמה פורטים יש ללוח שלי? האם זה חיבור רגיל או מיוחד מהתוכנה אני לא חושש אך חומרה ללוח מתקדם זה קצת חשש לתשובתכם אודה וחג שמח, יהודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

אתם בטוח מכירים את התוכנות שכותבות אפסים על הכונן... במה הן שונות מפרמוט רגיל? מה היתרונות/חסרונות? האם ייתכן בעיות לאחר הפירמוט?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by WildFire,

דגם לוח האם שלי הוא זה: Gigabyte GA-M57SLI-S4 ממה שראיתי, הוא תומך RAID0. יש לי שני כוננים קשיחים של "160" GB, אחד של WCD ואחד של Samsung. רציתי לדעת איך אני עושה את זה, אם אני הולך לאבד את כל מה שיש לי על הכוננים, ואם זה שווה את זה מבחינת תוספת הביצועים. עוד שאלה אחת: זה יוצר מחיצה אחת מהירה יותר? [אני לא מבין במערכים כאלה כלום]

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  21. היום לצערי גילתי שהHDD שלי מדגם F3, עם 900GB שבתוכו, שבק. בעבר הצלחתי לשחזר הארד דיסק שנדפק, אבל במקרה הזה שאני מחזיק אותו ביד, לא נראה שהוא "נדלק" ומקבל חשמל. החלפתי תקע מהספק, לא הועיל. יש משהו לעשות מלבד ללכת ולקבל אחד חדש ריק לגמרי?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  22. ראיתי איפשהו את זה ... אבל לא ראיתי באף מקום דיסקים קשיחים שעובדים עם זה ... יש לכם אחד כזה ? מכירים ? נכון לעכשיו זה ההכי טוב ??? לא משנה שזה יקר

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.