אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מה הדרך הטובה ביותר לצרוב משחק למשל , הבנוי מכמה דיסקים של 700 מגה בערך בקובץ ISO/BIN וכדומה על דיסק DVD אחד ?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Samsung 530U4B-S01IL UltraBook. המחשב בא עם דיסק קשיח 500 + 36 ssd. 90 אחוז מהזמן שהמחשב דלוק אני גולש בלינוקס, וחשבתי אולי להתקין את הלינוקס על ה 36 ssd cache שיש לי, השאלה אם אני יראה שזה לא משהו, האם אני יוכל להחזיר את הכונן הזה להיות cache שוב? תודה...
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי עכשיו WD 500GB 16MB בן כשנה. שהמקום בו הולך ואוזל מהר למדי בעקבות לא מעט סרטי 1080P. שמעתי על RAID אבל מעולם לא השתמשתי בזה. יש לי כרגע כונן אחד בלבד ללא גיבוי. מאז שאני משתמש במחשב אני ככה ומעולם לא איבדתי מידע. מהי הדרך הכי טובה להגדיל את הקיבולת שלי? לקנות כונן חדש זהה? לקנות כונן חדש ולהעיף את הישן? תודה לחברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
קניתי דיסקאוןקיי של קינגסטו 16 גיגה בשביל שאני יוכל להאתיק סרטים בגודל של 6 ומ8 גיגה ממחשב למחשב -הבעיה שכשאני מנסה לעתיק הוא רושם שהוא מלא למרות שבמאפיינים מראה שיש 14 גיגה שמתי לב שהוא מפורמט בFAT32 ועד כמה שזכור לי זה לא תומך ביותר מ2 גיגה- האם יש פיטרון או אפשרות לפרמט את זה שונה כך שאני יעתיק את הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן DVD-ROM .... הדילמה היא איזו חברה ואיזה דגם לקנות .... האם יש למישהו אתר או כתבה שבוצעה השוואה בין הדגמים האחרונים של הכוננים שיש בשוק ?? אני מעוניין בכונן שיכול לקרוא את כל הפורמטים (dvd-r , dvd-rw , dvd+r , dvd+rw ) וכמובן עדיף פורמטים נוספים .....More the better . בעל ביצועים טובים ותאימות ...בהעברת מידע ממדיות של DVD ו- CD-R או CD-RW וכן יכולת התמודדות עם מדיות ישנות / בעיתיות . כמו כן קראתי כי ישנם כוננים בעלי נעילת מהירות שניתנת לפריצה בדר"כ בעזרת עדכון firmware פרוץ מאתר ידוע שעוסק בעדכוני firmware . אז מאוד חשוב שלא יהיה בעל נעילה או לפחות בעל פריצת נעילה . ולא לשכוח , ניתן להמירו ל rpc-2 . אנא עזרו לי !!!!!!!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף, לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי שוב את המחשב, הוא לא הצליח להעלות את הווינדוז. התקנתי את הווינדוז מחדש אחרי שפירמטתי את הכונן הדפוק, מתוך ידיעה שהכונן הקשיח עם כל המידע החשוב נמצא בכונן אחר, אבל שאיננו עם מערכת הפעלה. לאחר התקנת הווינדוז ניסיתי לשוב אל הקבצים בכונן שלא נדפק, והם נעלמו באורח מפתיע (פתאום יש כמה ספריות שהן - ACCESS DENIED - לא ברור מדוע). ניסיתי לעשות FIXMBR דרך ה-RECOVERY של התקנת ה-XP, אולם לאחר שהמחשב הודיע כי הוא כתב מחדש את MBR, עדיין לא מצאתי את הקבצים... אני אשמח אם מישהו יעזור לי, אני נואש..כל העבודות הסמינריוניות שלי שם, ביחד עם עוד מלא מלא מלא קבצים שאספתי במשך שנים... אנא עיזרו מואב
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נק 3500 ושמעתי שיש כל מיניצריבות ביוס לצורב שעושות אותו יותר טוב שיצליח לקרוא יותר סוגים של דיסקים וכו אם תוכלו להפנות אותו לאחד טוב ככה כמו שצריך!תודה
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רכשתי היום מחשב, הוא הגיע, וכמובן שהתחלתי בהתקנה של ווינדאוז 7 ואז נתקלתי בבעיות, הוא לא מצליח לזהות את ההארדיסק לאחר מכן הורדתי דרייבר RAID ועדיין לא עזר... כמובן שהגדרתי בביוס בהגדרות SATA הכל, לאחר מכן שידרגתי את הביוס וניסיתי שוב להתקין את הוינדאוז עם הדרייבר של הRAID, ושום דבר לא הולך החלפתי כבל של ההארדיסק ולא עוזר אני כבר לא יודע מה לעשות!! הלוח אם שלי של Gigabyte: MA770-UD3 AM2+, AM3 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a הדיסק קשיח של Segate: 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מארז להרדיסק חדש שקניתי שהוא IDE עכשיו אני רוצה שהמגירה תתמוך ב SATA גם !!.. ראיתי שיש בזאפ אבל אני לא יודע מה הכי ממולץ?? מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כול דיסק שאני שם הוא לא מצליח לקרוא אותו. יש לי של CREATIVE X52 ואני לא מבין למה הוא מתנהג ככה יש פתרון?----> CD ROM תודה רבה לעוזרים. ועכשיו אני צריך להשתמש בצורב שלי וזה לא טוב שמתקינים דרכו.
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בביוס שלי הכוננים הקשיחים מוגדרים כ AUTO אבל אני רוצה לדעת באיזה מוד המערכת בחרה mode 4? 5 ? המערכת שלי WIN XP תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי צורב שאני מפעיל עם נרו עכשוי אני מכניס דיסק ריק וצורב שירים והכל בסדר אבל אם אני צורב כל כל דבר אחר אם זה סרט או תוכנה הוא מראה כאילו הוא צורב אבל בסוף מוציא את הדיסק ואומר שהצריבה נכשלה. האם זה יכול כשל טכני? ואם כן אז למה שירים כן ו DATA לא ? תודה רן
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, קיבלתי 2 כוננים 500GB של WD, כאשר אני מגדיר אותם לעבוד ברייד 0 ווינדוס לא עולה (נתקע במהלך BOOT) ואני מקבל מסך כחול. נתוני מערכת: Win XP SP3 שמותקן ועובד בצורה תקינה על Raptor 74GB לוח Asus Rampage Formula Q9450 4GB זכרון מה אני עושה לא נכון? ???
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.liteonit.com.tw/ODD/webfw/LTR-52327S/R52QS0C.zip
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
ולג'מפר אותו כ SATA 1?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן 160 GB של סאמסונג... אני לא יודע... מאז ששמתי אותו פשוט מורגשת איטיות בכל אפליקציה כבדה שאני מפעיל.. ההארדיסק "חושב " המון... עם רעש חזק... ועד שהמחשב שלי זז ויוצא מההלם 3600xp+ לוקח לו זמן.... זה קורה לי במיוחד שאני משחק Wow זה קורה לי גם באמצע המשחק ואז המשחק נתקע למשך כמה שניות ושוב חוזר לעצמו... אני זוכר במדיוק שלא היה לי את הבעיה הזאת לפני כן... עשיתי defrag עם diskeeper כמה וכמה פעמים ועדיין אין שיפור.. זה כאילו ההארדיסק מתאמץ יתר על המידה... יש דרך לתקן או לבדוק דבר כזה ?? :\ זה ממש טריד
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 כוננים חיצונים 2.5" 500GB הראשון http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4278388&pr=QJ5&N=2%2032705 השני http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000tKyr5JeBSQFLgcwe34LC9AA:12bbi68k5?id=4216438&pr=QJ5&N=2 ההבדל העיקרי הוא באחריות WD שנתיים סיגייט 5 שנים הדבר היחידי שאני לא בטוח אם לקנות את הסיגייט כי לא שמעתי עליו ביקורות לעומת ה WD שכל הביקורות עליו טובות. אם מישהו יוכל לאזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
אני זוכר שלפני שנה קראתי על כך שלאט לאט יעלמו ההארד דיסקים המכאנים שכולנו מכירים מן העולם, ויחליפו אותם SSDים, יש חדש בנושא הזה בעולם? אני כבר לא מעודכן. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה תשובה סופית,פרסמתי הודעה בנידון אבל הדעות היו חלוקות.חלק אמרו ככה וחלק אחרת. הדיסק המדובר הוא של wd 250 gb sata 2.שקניתי כחלק ממחשב חדש ב ksp. צריך לשים לידו מאוורר או משהו כזה? המרחק בינו לבין המאוורר הראשי דיי גדול והאוויר לא מגיע בצורה אופטיטמלית אליו. המארז אם זה משנה הוא של צ'יפטק מידי טאוור מאש תודה
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי צורב Nec ND3540... ויש לו הגנת Region חומרתית. איך אני מוריד אותה ? ( אני יודע שתוכנתית אפשר להשתמש ב - AnyDVD, אני מדבר על החומרתית )
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 הצורבים הבאים ואיזה מהשניים התחתונים טוב יותר ולמה: SH-S203B SH-S223B SH-S223F שלושתם samsung. איזה מהצורבים, שנמצאים ב-ksp או ivory הייתם ממליצים (הצורבים המומלצים שלכם לא נמכרים שם מלבד ה-asus, אך הוא כבר עולה 160)?
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ברשותי Disk On Key שאינו באחריות. המתחבר ישירות לחיבור ה- USB במחשב ללא צורך בכבל. בטעות נתתי מכה למכשיר ושברתי את המחבר מהכרטיס אך ראיתי שהכרטיס לא ניזוק לאחר שפתחתי אותו ובדקתי. אני יודע להלחים מעולה. איפה אני משיג מחבר כזה ??? בדקתי באריהב יש לו מספר רחב ביותר של סוגים אבל חלקם לא מראה תמונה ע"מ לבחור. יש אולי חנות מקוונת אחרת לבדוק שכוללת תמונות של המחברים ?? בבקשה בלי עצות סתמיות כמו א. אבן או סימטת המוסיקה. רק חנויות מקוונות בעלות תמונה בלבד של המחברים אפילו אם צריך להגיע אליהם ע"מ לקנות. תודה אנשים !!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות SSD שיהיה לפחות 240GB. ההתלבטות שלי כרגע היא בין הדגמים האלה: Sandisk Extreme, Corsair Force GT , Neutron GTX, Samsung 840 PRO למיטב הבנתי הניוטרון GTX והסמסונג פחות או יותר שווים. השאלה שלי אם לדעתכם ההבדל בביצועים מצדיק תוספת של 300 שקל לעומת הפורס וסנדיסק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-