אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי דיסק קשיח חיצוני של iOmega מסדרת iGO בנפח של 1TB. היום ניסיתי להעתיק קובץ לדיסק הקשיח, והעתקה נתקעה. הוצאתי את הכבל USB והחזרתי אותו שוב, והמחשב כותב שצריך לפרמט את הדיסק הקשיח, והוא לא מזהה את המחיצה. איך אני יכול לשחזר את המחיצה, בלי לפרמט את הדיסק הקשיח, ולשמר את כל הקבצים שיש בו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי: p4 1.9ghz 256mb yamaha crw 2200E (secondry-master) משתמש בתוכנת צריבה נירו. מדיה -LG. בכל סוג של צריבה(audio,data,image) הנירו מתחיל לצרוב ומשום מה הוא נתקע על 3%, וזמן הצריבה ממשיך לרוץ. אשמח מאוד במידה ותוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאחר שנשרף לי הלוח אם לפני שלושה חודשים החלטתי לקנות כונן חיצוני, כמפורט בכותרת (הדגם בלי הכפתור, רק הנורית הכחולה). היום לאחר שכיביתי את המחשב, הכונן לא נכבה. הנורה במקום להיעלם מהבהבת בקצב קבוע כל שניייה ולא נכבית, ולא חוזרת לתיפקוד מלא לא משנה מה אני עושה. האם תוכלו לעזור לי, מכיוון שעכשיו באמת יש חומרים חשובים בכונן? בכדי למנוע בילבול, הנה הדגם: http://www.westerndigital.com/en/products/products.asp?driveid=351 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש ברשותי הארד דיסק של WD 160GBJS SATA2 שאלתי: בקרוב אני מחליף אותו לאותו סוג בדיוק רק אחד שונה.. איך לסדר את המחיצות? שיהיו רק 2 מחיצות.. =] כמה להקדיש לכל אחת?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לפני חודשיים ארד דיסק היה עולה 300 שקל 1000 gb היום אני ניכנס לכל חנות מחשבים זה עולה 700 ??? מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? 400 gb עולה 600+ ???? למה מה קרה למה הקפיצה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כשהסתכלתי בהגדרות, ראיתי שהDVD מחובר עם ההרד דיסק והDVD על PIO וההרד דיסק על DMA (נראה לי) ניסיתי לשנות את זה לDMA אבל זה לא שינה יש דרך נוספת חוץ מלעשות UNINSTALL ולתת לWINDOWS לזהות מחדש?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עבדתי במחשב שלפתע ההארד דיסק נכבה ונדלק אחרי הריסט partion אחד שלי ה FAT נמחק בו איך אני יכול לגשת למידע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
לפני מספר חודשים קניתי את הכונן הנ"ל.קיבלתי אותו באריזת ניילון בלבד בשבוע האחרון הוא התקלקל (בעיית מנוע ו/או גומייה קרועה) מאחר והוא היה עדיין בטווח אחריות,אמר לי בעל החנות שבתוך ימים ספורים,אקבל כונן חדש. היום ניגשתי לקחתו אך לאחר מספר שעות (לא הורכב) עלה בי חשד שקיבלתי את אותו הכונן או כונן אחר אך מתוקן ולא חדש כפי שהבטיח לי. הסיבה לחשדי נובע מהעובדה שגם הפעם,הגיע הכונן באריזת ניילון בלבד,כאלו רואים במעבדות לתיקונים. יש בי תחושה לא נעימה שאולי "סידרו" אותי פעמיים.האם זה לא אמור להגיע ארוז בקרטון,ואולי אפילו עם קלקרים ? תודה למשיבים שיסירו את הספק מליבי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הייתי רוצה לדעת אם אתם יודעים מתי יצא הארדדיסק עם זיכרון FLASH עליו ביחד. ??
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם הצורב שברשותי שבק חיים האם יש לכם המצלמה על צורב DVD טוב? תקציב עד 350 שקל המון תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הייתי חייב !! לכתבה המשמחת כעת לשאלה שלי..... האם עדיין מייצרים את ה 1640 ? במידה וכן.. איפה אפשר לקנות? אנשים, תגיבו !!!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לגבות את ה-HD שלי ואני צריך המלצה. חשבתי להרכיב דיסק חיצוני ממארז + HD רגיל. גודל - 160 GB יספיק (אפשר גם 250GB). שאלותי: 1) ראיתי שמארזים בד"כ תומכים ב-SATA ויש כבר דיסקים עם SATA2. האם זה נתמך לאחור? 2) חשובה לי אמינות ה-HD יותר מאשר המהירות/רעש/טמפרטורה וכו'. על איזה דגם הייתם ממליצים? 3) יש הבדל בין מארזים (ל-HD יחיד)? 4) יש סיבה לקנות כונן חיצוני ולא מארז+HD רגיל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום רב קודם כל אני די חדש פה אז אני מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.... יש לי הארד דיסק נייד של חברת verbatim (המחשב מזהה אותו כסמסונג) 250 ג'יגה שלפני כחצי שנה פורמט בטעות. לאחר הפירמוט לקחתי אותו לטכנאי ששיחזר לי את ההארד דיסק במלואו והכל עבד טוב ויפה לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב (לא שלי אלא של אחי הקטן) שמסתבר שהUSB בו די דפוק, וכשחיברתי אותו הוא נתקע בAUTOPLAY ולא זז הוצאתי אותו ומאז ניסיתי לחבר אותו בכמה מחשבים, וכולם מזהים אותו אבל כאילו הוא ריק, בלי מידע בכלל, וחלק מהמחשבים אומרים לי שצריך לפרמט לפני ההפעלה היה לי עליו מלא מלא מלא דברים חשובים ואני די תקוע פה, אז אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור עם עצה טובה מה לעשות כי זה די מדאיג אותי תודה רבה רבה רבה לכל מי שיעזור …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, אז שוב CDFREAKS אינם מחמיאים לפיוניר. אומנם הם אומרים שאיכות הצריבה טובה (בד"כ) אבל התבאסו מהתאימות של פיוניר למדיה ומאיטיות הצריבה הנובעת מכך. http://www.cdfreaks.com/article/162/9
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי צורב DVD חדש מסוג SAMSUNG 203B. וקיבלתי צורב DVD מסוג SAMSUNG 203D. מה ההבדל ביניהם ? חיפשתי ולא מצאתי ואני מת לדעת !!! ??? והאם זה פחות טוב או יותר טוב? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן הצורב שלי עשה את שלו (NEC ND3500AG) כונן בן 3 שנים שצרב כבר אלפי דיסקים ומתחיל לזייף קצת (חלק מהדיסקים שהוא צורב הוא כבר לא קורא) כנראה אלצהיימר של צורבים... אני מתוכנן לרכוש צורב חדש אך מתלבט בין 2 צורבים : LiteOn DH-20A3S Samsung SH-S203B איזה צורב עדיף? (בד"כ אני משתמש במדיות של VERBATIM מסוג +R) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק של Samsung 80G 2mb buffer... ואתמול, הצלחתי לגרום ל-XP לזהות את הסנסור שיש בו. הכונן עומד על 51 מעלות במנוחה, רציתי לבדוק מה אפשר לעשות, אז הבאתי מאורר יחסית יחסית גדול, כיוונתי על מהירות מקסימלית, כאשר המאורר מכוון ישירות להארדיסק והגעתי ל-35 מעלות, זה משנה משהו?(לא נראה לי משפיע על מהירות) האם כדי לקנות קירור להארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305097
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-