אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
כאשר מוחקים מידע מכונן SSD בוינדוס 10, מערכת ההפעלה מבצעת טרים וממלאת באפסים את הסקטורים שבו הוא היה מאוחסן, ככה לפי מה שידוע לי. האם זה אומר שהמחיקה היא סופית ומוחלטת ולא ניתנת לשחזור? השאלה שלי היא תיאורטית, משום שלפעמים כשמחליפים מחשב רוצים למחוק את כל נתוני הכונן לצמיתות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
כן! זה כבר כאן! Now supports Bitsetting for +R +RW +R DL media Now supports PI/PIF Disc Quality Scanning with CD-Speed and DVDInfoPro RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping - optional http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134047
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היו לי שני מחיצות ורציתי שהם יהיו מחיצה אחת אז מחקתי את שתיהן אבל עכשיו מופיעים לי שני חלקים Unallocated במקום אחד גדול. ניתן לתמונה לדבר איך אני מאחד את שני השטחים האלו? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! אני כניראה אלך לרכוש אחד מהצורבים המומלצים כאן : NEC 3540 או LG 4163 ( נידמה לי זה הדגם, יכול להיות אני מתבלבל במס'). אני לא אשאל מה אתם ממליצים משום שכבר שאלו את זה מיליון פעמים, לכן מה שמעניין אותי לדעת זה איזה צורב שקט יותר? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע 4 כוננים קשיחים (3 SSD ואחד HDD) ובאופן מדהים זה פשוט לא מספיק לי. הלוח שלי (GA Z87x-D3H) מגיע עם 6 יציאות SATA, אבל בגלל המיקום שלהם, בדיוק מתחת לכרטיס מסך, אני לא מצליח לגשת ליציאה האחרונה שנשארה פנויה. המצב הוא שיש לי כרגע SSD נוסף ששוכב על המדף ואני מעוניין להוסיף HDD של 2TB לפחות, אז חשבתי לעצמי שהיות ויש לי חריצי PCI פנויים, האם ניתן להשתמש בכרטיסי הרחבה? האם הם יהיו מספיק טובים או שיהוו צוואר בקבוק? חשבתי על משהו כמו זה - https://www.tms.co.il/a550 האם הוא יהיה טוב להוספת עוד שני כוננים? בנוסף אשמח להמלצה לכונן HDD עד 2TB, עיקר השימוש שלו הוא לאחסון ארוך טווח וגיבויים, אני לא מאמין שיותקנו עליו ספציפית תוכנות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי KingSton USB 2.0 Flash ווינדוס 98 לא מזהה אותו , אני צריך את הדרייבר שלו והדרכה אין בדיוק אני מתקין ומוסיף ידנית אותו כי עבר הרבה זמן מאז שעבדתי עם 98
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן בגודל 1T חשבתי על ה WD או Seagate ה - Seagate קצת יותר זול, שקט ומהיר במספר פרמטרים. אבל הוא נותן רק 3 שנות אחריות יחסית ל WD עם 5 אשמח לקבל את דעתכם
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYTE, עם אפשרות שני חיבורי SATA ושני חיבורי IDE. הכונן הארדדיסק (240GB) מחובר לSATA הראשי (או הראשון, קיצור מופיע ליד זה כיתוב SATA1 ויש SATA2). הכונן דיסקים הרגיל שלי מחובר לIDE1 (סקונדרי) במסטר (אם אני לא טועה), ויש עוד חיבור IDE0 (פריימרי) פנוי לגמרי. השאלה שלי היא כזו: אני מעוניין לקנות צורב DVD שתומך בכל מה שהדגם הנ"ל תומך והיות בארץ אין עדיין (לא מצאתי) את GSA-H62LI, אני אקנה את הצורב GSA-H55L. לאיזה מקום כדאי לחבר את הצורב שמוזכר בכותרת שמגיע עם כניסת IDE? תודה רבה מראש לכל מי שיעזור, RocketLauncher
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים של הדיסקים הקשיחים של טושיבה זולים משמעותית כיום משאר החברות. 500GB ב379 ש"ח במקום 500 ומשהו. איך הדיסקים של טושיבה? נחשבים אמינים? מומלץ לקנות אחד כזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
איזה צורב של נק עדיף ה-NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מה עדיף ובמה הם שונים זה מזה? והאם כדאי להוסיף 40 שקל בשביל לקנות את החדש יותר?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 80GB ואני רוצה להפוך אותו ל-2 'הארד דיסקים' של 40GB כל אחד.(C- windows ו-D) אני לא מבין כל כך את ההוראות של התוכנה ואתם תוכלו להסביר לי את זה יותר טוב, אני מקווה
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש המלצה למשהו מסוים ? בעיקר בכדי להעביר סדרות\סרטי HD. אשמח לקבל המלצה על DOK מהיר איכותי ואמין. וכמה אמור לעלות DOK כזה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רכשתי את הכונן המדובר, ההתקנה לא מזהה את הכונן למרות שהכונן מזוהה בביוס, אשמח לפתרון מהיר של הבעיה . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
הצורב שלי הפסיק לקרוא דיסקים לאחרונה, פתחתי את המארז, חיברתי מחדש את הכבלים, עדיין לא קורא, ניסיתי לקרוא איתו דיסק מוזיקה שאני שומע הרבה, ושהוא קרא הרבה פעמים בעבר, לא הצליח לקרוא אותו, כלומר, הוא התנהג כאילו אין דיסק בכונן, אפילו שהיה, למישהו יש מושג מה עשויה להיות הבעיה? עריכה : אה, ניסיתי גם להכנס ל"My computer", ללכת ל-D (זה הכונן) ולהגיד לו EJECT, המגירה לא נשלפה, לעומת זאת כשאני לוחץ על הכפתור שלו, המגירה כן נשלפת, לא יודע אם זה שימושי, אבל אם כן, אז סבבה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
רציתי המלצה לכונן קשיח חיצוני טוב מ 500 ג'יגה ומעלה עם חיבור firewire וגם את המחיר שלו
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה שלי היא די פשוטה. מה ההבדל בין גירסת ה-N לגירסת ה-A של הצורבים הבאים: H10 H12 H22 אגב עלה לי 180 ש"ח באייבורי ברמת-גן, גירסת OEM כמובן. תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך את חוות דעתכים מה אתם אומרים על Corsair Force Series 3 120GB CSSD-F120GB3-BK
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום.. לפני כמה ימים לקחתי ממחשב ישן של אבא שלי ורציתי לקחת ממנו כמה חלקים.. קיצור הוצאתי ממנו את ההארד דיסק (6.5 ג'יגה.. חשבתי לשים עליו קצת גיבויים וכאלה..) וניסיתי לחבר למחשב שלי.. ניסיתי שעה להבין מה הולך וחוץ מלהרוס את המחשב אני לא חושב שעשיתי משהו :-\.. אז אם מישהו יוכל בערך להסביר לאן צריך לחבר כל דבר.. או אם מישהו יודע אם יש אפשרות אולי לקנות מפצל ולחבר אתו דרך הארד דיסק אחר.. בכל מקרה.. עזרה תתקבל בברכה (ד"א.. אם צריכים תמונה של המחשב/החיבורים/ההארד דיסק או כל דבר אני יכול לעלות תמונות ממצלמה דיגטלית אם הפורום תומך באפשרות הזאת...)
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
האלן, חילקתי את הארדיסק לשתי מחיצות, אחרי ההתקנה של הויסטה הוא מזהה לי רק כונן אחד.. כונן C נכנסתי לניהול מחשב - איכסון... אני רואה את הארדיסק השני אבל הוא כיאלו מושהה כתוב בעמודת מצב "תקין (תצורת ESIA)" איך אני מחזיר אותו לשימוש ??
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לילה טוב, השבוע קניתי לאמא שלי דיסק קשיח. חיברתי אותו למחשב שלי וחילקתי אותו לשני PARTITIONS. אחד לווינדוס והשני לאחסון מידע. אח"כ העתקתי לה כמה שירים וסרטים על הכונן שמשמש לאחסון מידע. חיברתי את הדיסק למחשב שלה והתקנתי ווינדוס. אח"כ ניסיתי להפעיל חלק מהקבצים אך לא כולם עבדו, הם תקעו את המדיה פלייר. נסיתי לחבר שוב למחשב שלי, וכל הקבצים עבדו. למישהו יש מושג מה קורה כאן? תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD עם לוח אם של MSI. מותקן אצלי כונן קשיח של WD 80 GB SATA. רכשתי כונן נוסף של 160 GB ושאלתי היא כזו: הבנתי שכדי להתקינו אני אנתק את הכונן הקיים(שעליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל הקבצים האחרים), אחבר את החדש, אתקין עליו את מערכת ההפעלה ולאחר מכן אחבר את הקודם(של ה 80 GB). קודם כל האם עלי בזמן ההתקנה של החדש להתקין דרייבר דרך הפלופי(פרוצדורה שלא עשיתי מידי פעם שפירמטתי), ושאלה שנייה האם לא תהיה התנגשות נתונים בין הקיים לחדש? כמו כן יש לי שני צורבים, כונן פלופי ואת הקשיח הראשון. האם אני צריך לנתק אחד מהם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-