עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Tov_Tov,

אני מניח שאין יותר מידי התלבטות בתחום אבל עדיין רציתי להתייעץ, אני מעוניין להזמין מEBAY התקציב הוא עד 100 שקל מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.ebay.com/itm/WD-My-Passport-2-5-2-5-inch-External-Hard-Drive-Storage-USB-3-0-SATA-Case-Box-/330951386840?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item4d0e3d66d8 רק שיש כמה דברים שנראים לי מוזר לא מצאתי בשום מקום באתר של WD שבכלל קיימת אופציה כזאת לקנות מארז בנפרד וגם בתמונה של המוצר הכבל USB הוא לא כחול ככה שאני בספק אם זה באמת USB3.0 מצד שני המוכר מכר כבר 185 כאלה והמחיר לא רע בכלל.. מה אומרים? יש גם בTMS ב100 שקל מארז של AGESTAR אבל הוא לא נראה כאילו הוא שווה את הסכום הזה.. http://www.tms.co.il/product/8466 אני מחפש שיגן ברמה גבוהה …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by k22,

שלום לפני חודשיים ארד דיסק היה עולה 300 שקל 1000 gb היום אני ניכנס לכל חנות מחשבים זה עולה 700 ??? מה קורה פה מישהו יכול להסביר לי? 400 gb עולה 600+ ???? למה מה קרה למה הקפיצה הזאת?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by michmich99,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש.. למחשב מצורף SSD. הווינדוס מותקן בכונן הSSD (כונן C). רציתי לדעת אם רצוי להתקין שם את תוכנות בסיס כגון וינראר או כל תוכנה אחרת או שלהתקין בכונן אחר? תודה מראש לעוזרים ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. שלום לכולם. יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L ודיסק 320 של סמסונג HD321KJ רציתי לדעת האם הלוח שלי תומך ברייד בכלל, והאם אני יצטרך לקנות דיסק כזה בדיוק, או שאפשר לקנות דיסק של 500 GB? תודה רבה, דוד.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  5. הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק נהרס, איפה אני יכול לקנות כבל כזה? ניסיתי למצוא החנויות מחשבים כמו באג ואופיס דיפו, אבל אין להם.. ואיפה אני יכול לקנות שלט למיני, כיוון שבדגם שיש לי יש חיבור לשלט אבל הוא לא כלול עם המיני(MZR-505)? כרגע אני משתמש בשלט של המיני הישן שלי של הMZR 37, אבל חצי מהכפתורים בשלט דפוקים.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. היי למומחים, המטרה: רכישת דיסק קשיח חיצוני בנפח 2T. חשוב לי: שיהיה שליף במקרה חירום, USB 3.0. תקציב: 800 ש"ח. אפשר להגיע מקסימום ל- 1,000 ש"ח עבור משהו טוב. צורך: גיבוי. קראתי קצת חומר באתר בנושא, והבנתי שישנה חלופה של קניית דיסק חיצוני רגיל (פנימי) + מארז חיצוני, והרכבה לבד. הייתי מעוניין לקבל הצעות גם בכיוון הזה. כמו כן, ניגשתי היום ל- KSP, והם המליצו לי לא ללכת על החלופה של מארז + דיסק, ובנוסף אמרו לי שבכלל לא כדאי לי לקנות דיסק של 2T, כי הם קורסים הרבה. האם יש משהו בדבריהם? אני צריך דיסק של 2T, ולמען הסדר הטוב לא בא לי לקנות שניים נפרדים. משיטוט באינטרנט הבנתי גם כי דיסקים חיצוניים של WD קורסים די הרבה, ואני מחפש משהו יציב וטוב שישמור על המידע שלי כמה שיותר טוב…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by jeyjey,

מה יקרה אם אני יחבר הארד דיסק מלא שיש בו כבר מחיצת C עם WINDOWS למחשב עם הארד דיסק שגם בו יש מחיצת C עם WINDOWS? הם יצליחו לעבוד ביחד?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  8. ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by L1ron,

http://img850.imageshack.us/img850/8611/unledjc.jpg הארד דיסק חדש נקנה לפני חודשיים , (כל המחשב חדש ..)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  10. Started by star010101,

שלום לכולם אני מחפש חברת אחסון אתרים טובה ומומלצת שתיתן לי נפח עד 50 מגה ותעבורה גבוהה מעל 10GB או בלתי מוגבלת. אשמח לקבל המלצות תודה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. הבעיה היא כזאת : יש לי כונן נייד (WD 80G) שיש בו 50G פנויים. כל פעם שאני רוצה להעביר אליו מהמחשב איזה קובץ של יותר מג'יגה או שניים או אומר לי שאין מספיק מקום בכונן.... ( אם למשל אני מנסה להעביר קובץ ISO של 5ג'יגה אז אי אפשר - אבל אני יכול להעביר את הקבצים שלו אחד אחד בלי בעיה .. ) הכונן הנייד על FAT32 - ובמחשב על NTFS - יש מצב שיש איזה בעיה אם העברת קבצים גדולים בין השניים ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by swetsaar,

שלום יש לי כונן חיצוני 2.5 wd my passport 2tr לפני מספר שבועות הוא פתאום הפסיק להופיע לי במקבוק, ניסיתי לעלות אותו דרך הדיסק יוטיליטי, הוא הצליח לעלות אבל לא העלה את הקבצים, ונכשל לעשות ריפייר. יש לי אופצייה לשלוח אותו לארצות הברית כי האחריות שלי עדיין בתוקף אבל מדובר על זמן וגם על כסף של משלוחים. יש מעבדה אמינה שמישהו יכול להמליץ?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by dvirf1,

קניתי מחשב עם הארד דיסק של 160 ג'יגה לא מזמן וחילקתי את ההארד דיסק למחיצות. יש לי מחיצה ראשית C: שמכילה 5 ג'יגה ועליה אני התקנתי רק windows , partition magic ודרייברים לחומרה שלי. את כל שאר הדברים אני אתקין במחיצות (לא ראשיות, אגב) D - G או D - H (לא זוכר כרגע.. אני לא כותב מהמחשב המדובר). בכל מקרה נכנסתי לC: וסימנתי את כל הקבצים (ולפני כן עשיתי "הראה קבצים מוסתרים") ובדקתי את הנפח שלהם. הנפח שלהם הוא 1.4 והנפח על פני הדיסק (size on disk) הוא 1.51. בחישוב פשוט 5 ג'יגה פחות 1.51 או 5 ג'יגה פחות 1.4 שווה ל 3.49 או ל 3.6. אבל הווינדווס מראה שיש לי רק 1.09 גי'גה פנויים. אין לי על המחשב temporary files או משהו כזה. ולא שכחתי לעשות איחוי להארד דיסק. איך אני מחזיר את המקום שנעלם…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  15. צריך המלצה להארדיסק 500ג'יגה בבקשה.. שקטטטטט מהיר ואיכותי.. קיבלתי לפני כמה ימים את המחשב החדש עם st3500320as והוא עושה טיפה רעש (טיקים כאלה) נאמר לי שזה הרעש הטבעי של סיגייט ואם אני רוצה אז יחליפו לי לwd מה אתם אומרים? על איזה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by er0101,

תחסכו את החוות דעת שלכם על החנויות- יש סמסונג 203 ב99 ש"ח בKSP / ב95 ש"ח באייבורי. אגב, יש במלאי בסניף KSP ר"ג, קניתי אחד ואז חבר ביקש שאקנה לו גם

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by blacklfag,

(אני מצטער מראש אם זאת שאלה מטומטמת) להורים שלי יש מחשב מקרטע שלאחרונה בקושי עובד, ולי יש אצלהם מחשב נורמלי שלא בשימוש. האם זה אפשרי להעביר את הHD מהמחשב הראשון למחשב השני, ביחד עם כל המערכת הפעלה והתוכנות שמותקנות על גבי הדיסק ושזה יפעל בלי בעיות מיוחדות (מעין "השתלת מוח")? כלומר, אם אני אתקין את הHD של המחשב הראשון בשני ואדליק את המחשב, מה יקרה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  19. יש לי צורב כבר שנה וחצי של חברת LG הוא די מהיר ,לא כ"כ זוכר את הדגם. (אודיו הוא צורב במהירות 48) בשבוע האחרון אני מוריד קבצים מהקיו-בייס לשולחן העבודה בפורמט MP3 ואח"כ צורב אותם בפורמט אחר בעיה היא קפיצות בדיסקים במקומות קבועים. בדקתי במספר נגני DVD והקפיצה היא בכולם. יש מצב שהצורב DVD דפוק? עריכה: זה הצורב שיש לי - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7938 אני לא צורב סדרתי.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן אני בחרתי את כל מה שיש בכוןנן C וזה מראה לי 10 גיגה אבל מתי שאני מסתכל באפשרויות של הכונן זה מראה לי ש13 גיגה תפוס לאיפה נעלמו 3 גיגה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  21. טוב קניתי את הצורב הזה: LG gwa-4161b DVD WR עכשיו השאלות שלי זה ככה: 1. האם הוא טוב? מיכיוון שחיפשתי אותו באינטרנט ומצאתי רק דגמים אחרים כאילו לא מצאתי את הדגם הזה ואם הוא לא כול כך טוב אז איזה דגם אני צריך לקחת או איזה חברה קניתי את הצורב הזה ב400 ש"ח זה לא ניראה לי כול כך הרבה כסף 2. הוא תומך בדואל לייר מה שהבנתי מזה שהו תומך בצריבה דו שיחבטית שזה אומר 8.5 אם אני לא טואה איך אני מישתמש בזה אני צריך דיסקים מיוחדים בישביל זה או שלא יודע מה?(אם אני טועה במשהו אז תגדו) תודה רבה לכל עזרים!!

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  22. שלום לכולם! מקווה שתוכלו לעזור לי בבעיה מאוד מוזרה... השתמשתי בתוכנת ACRONIS ע"מ להגדיל את גודל מחיצת המערכת C מ 97.5GB ל 200GB. ב DISK MANAGEMENT של WIN7 המחיצה C הפכה באמת להיות 200GB אבל ב"מחשב שלי" ותכלס בפועל היא נשארה על הגודל הקודם של 97.5GB. ניסיתי לעביר קבצים בגודל כולל של 150GB מכונן אחר ע"מ לראות אם יהיה מקום ולא היה, כאילו WIN7 לא מזהה עד הסוף שהמחיצה גדלה... קצת רקע: מדובר בכונן מדגם WD1002FAEX-00ZLA0 בנפח של 931GB שמחולק ל 2 מחיצות: C- מערכת ו D. חשוב לציין ש D, שהוקטנה כמובן, הפכה ל 731GB... מקווה מאוד שתוכלו לעזור! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. בעיקרון אין לי מסגרת תקציב כי אני לא מבין ממש בחברות היצרניות של הבקרים האלו. אני הייתי מעוניין בבקר עם מעבד וזיכרון עצמאי אבל המחירים מרקיעי שחקים וזה ממש מקשה בבחירה. אני אשמח לתגובות ואתן כל מידע שידרש על מנת להגיע לבחירה טובה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by Devil Servant,

המבצע הזה שווה? http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_RSL&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he מהירות 8... למרות שבמילא מה שאני צורב מצריך מהירות איטית ביותר,אבל עדיין... יש משהו שווה יותר בזול?

25. אני מתכוון להוציא את צורב DVD שלי (LG GSA-H10A) ממארז של מחשב, ולחבר אותו לכבל USB to IDE שיש לי (קניתי בעיקר שיהיה יותר כל לעבוד עם HD אחרים בלי לפתוח את מחשבים). רציתי לדעת האם ביצועי הצריבה צפויים לרדת (בעיקר שגיאות)? האם כדאי לצרוב במהירות נמוכה יותר (ולגבי איזה פורמטים)? פעם קראתי שהדגם שלי ניתן ל"שדרוג" ל H10N (מהיר יותר) או H10L (עם lightScribe) יש עוד אופציות "שדרוג" שנוספו מאז? האם חיבור דרך כבל ה- USB to IDE שלי ימנע או יגביל את השימוש בצורב (רוצה לדעת בעיקר לגבי lightScribe כמובן אחרי "שדרוג" אם אעשה)? האם עדיף לערוך "שדרוג" כשצורב מחובר פנימית או שזה לא משנה וניתן לעשות אותו גם כשאר הוא מחובר בכבל USB to IDE? תודה לעונים, טל

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.