עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. נשבר לי דיסק בסידי רום הצלחתי לפתוח עכשיו אם יש אחריות צריכים להחילף לי אותו?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  2. קיצר קניתי ההרד דיסק חדש WD2000 זה 200GB כמובן SATA עכשיו יש לי חיבור SATA כמובן והיה לי ההרד דיסק נוסף לפני והיא כאילו בSATA 0 והשני החדש בSATA 1 אני מחבר נכנס למחשב שלי ואין שם שום כונן חדש אה ועוד דבר יש שם את הדבר הזה שקובע אם זה SLAVE וניסתי את כל ה-4 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1027&p_created=1056559256 כנראה אני לא מבין בזה בבקשה עזרה פליזז ההרד דיסק של זה WD 2000JD לוח האם הוא PC PARTNER נ.ב. הרדיסקים אחרים ישר עבדו ככה של חברים שלי וזה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  3. שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים כי פשוט לא ידעתי לאיפה זה מתאים : אז ככה החלטתי שאני קונה צורב חדש אבל אני צריך תעזרה שלכם ... אז ככה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות כי אין לי ממש מושג בזה האמת שרציתי לקנות של sony בקיצור חברים תנו הצעות לצרוב סוס ללא בעיות וכו' אשמח לקבל הצעות תודה רבה .

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  4. יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ). ואני רוצה סוף סוף DVD. אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה. יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי. החנות היא IVORY.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by psu,

התקנתי היום HD חדש מסוג samsung 1 tera 103 sj - ווינדוס 7 רשם לי שהוא זיהה את ההתקן והתקין בהצלחה. הוא גם מופיע במנהל ההתקנים ללא שום בעיות. אך ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע כלל. מה הבעיה? מה צריך לעשות? נכנסתי גם ל BIOS וגם שם ראיתי שהוא מחובר ושהכל תקין. כמובן שעשיתי ריסטרט וכול'י

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. אז ככה אני עומד בפני החלטה של לקנות הרד דיסק... הדרישות הם SATA II ו200GB וכמה שיותר שקט... איזה חברה נותן ביצועים טובים וגם שקט?? Samsung Western Digital SEAGATE MAXTOR HITACHI או חברה אחרת??

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  7. קניתי אתמול דיסק קשיח חיצוני של WD והוא עובד מעולה ואני מרוצה מאוד. יש לי רשת מחשבים בבית ואחד מהם הוא מחשב מדיה סנטר שעליו נמצאים כל המשחקים והסרטים. ניסיתי להעביר למשל משחק מהרשת לדיסק והיה כתוב לי שהקובץ גדול מדי לדיסק. מה הבעיה? יש לי 420GB פנויים בדיסק.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by Sman,

יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by iakovl,

*** למנהלי הפורום, אני מבקש להפוך את הת'ראד לסטיקי לפחות לשבוע על מנת להגביר את הערנות לנושא ולהגדיל את מס' המשתתפים בשאלון *** כחלק מהכתיבה של המאמר על הNAS נוצר לי הצורך לברר מס' פרטים עם משתמשי הNAS האחרים שיש בפורום למרות שכבר היה שאלון קודם שמכיל את השאלות שיש פה אני מבקש לענות על השאלון הזה בלבד בגלל שהוא שונה והותאם לצורך הכתבה, נוצר גם חשבון מייל יעודי שאליו יש לשלוח את השאלון iakovl.NAS@gmail.com להלן השאלון עצמו > https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Am3-BFMVOvcFdF9BMUVkR0FPZXBLMDJGeERYQzZ2U1E&hl=iw יש לערוך את הטופס ולשלוח למייל החדש, iakovl.NAS@gmail.com לצורך בדיקת המהירות יש להוריד את התוכנה הבאה > http://software.intel.com/en-us/articles/inte…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by michael1232,

שלום יש לי צורב dvd של סוני בן כשלוש לאחר ניסיון לאחר מלחמה להסיר את נרו 9 ולחזור ל8 (נרו 9 סירב להימחק) הצלחתי לחזור ל8 וכעת דיסקי dvd של verbatim שעבדו לפני כמה שבעות וכמעט אף אחד לא נכשל פתאום נכשלים אחד אחרי השני, גם דיסקים רב פעמים הוא פתאום צורב אבל בסוף שהוא אמור להוציא את הדיסק הוא נתקע... דיסקים של 700 מאותו חברה גם עושים בעיות בצריבה ניסתי לצרוב דיסק הרגע הצליח אבל אחרי כחמש דקות ניסתי לצרוב עוד דיסק ולא הלך וכעת הכנסתי עוד דיסק ושיניתי את המהירות הצריבה ליותר גבוה וכעת זה צרוב. האם הבעיה בדיסקים או שמשהו בצורב הולך? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by Bh,

שלום. אני בונה מחשב HTPC, עם ספק NSK2400 בצבע כסוף. קראתי את ההשוואות לגבי צורבי DVD בפורום, אך לא מצאתי צורב מומלץ בצבע כסוף שמתאים לצבע המארז שלי. היכן ניתן להשיג צורב כסוף? מצאתי רק צורב כסוף של SONY ואני לא רוצה אותו. אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by yair1920,

מה היתרונות של SATA2 והאם באמת רואים הבדל משמעותי בביצועים? השאלה שלי נובעת מתוך בעיה... האם לבחור בלוח אם (ל-AMD) בעל SLI אך ללא SATA2 או הפוך עם SATA2 אך ללא SLI תודה!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by gal1,

למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי במדויק איך לחבר צורב???

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by x-dude,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16342 מעניין לקרוא, נתונים טכניים, לא לאלו שסובלים מכאבי ראש בזמן קריאת נתונים טכניים

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by freerider,

קניתי השבוע צורב DVD Nec 3540A ובכל הצריבות מתרוקן הבאפר (תמונה מצורפת) כרגע אני עוד מנסה לצרוב במהירות X8 וכבר המחשב לא סוחב, מה ייקרה במהירות X16 ? הצורב (סלייב) וה-HD (מאסטר) מחוברים על אותו כבל IDE CD מחובר על כבל IDE לבד ככה בדיוק היה מחובר קודם הצורב ה"רגיל" ולא הייתה בעיה עם הבאפר אגב, מה המשמעות של התוצאה הזאת (תמונה שניה) ? זה טוב ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by Qtec,

היי במן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף). מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק? ד"א- האם זה כונן טוב??

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  17. http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000055NHn2oFXI36tmAZqfA02hn:12bbi68k5?id=4081501&pr=QJ5&N=2 31485 ולמה ההבדל הענק במחיר בינו לבין האחרים כמו ווסטרן למשל?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by Ash Binary,

יש מצב מועדף להתקנה של הרד דיסק 3.5 '' רגיל ? מצב שבו הדיסק יהיה אם אורך חיים ארוך יותר ויישאר שקט יותר לאורך זמן ? הכוונה היא למצב שבו הוא מותקן בתוך המארז כמו אופקי כמו ברוב המחשבים אנכי על הצד הארוך אנכי על הצד הקצר (כך שהוא עומד לגובה)

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by ZaKeN17,

אני מחבר diskonkey למחשב והוא לא מזהה, בכל החיבורים שום דבר לא עוזר... יכול להיות שיש איזהשהי הגדרה שסוגרת את כל החיבורים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

20. זו הפעם הראשונה שלי > שאני מנסה לגבות את אחד מהדיקים DVD שלי שלב ראשון המרתי את הקבצים = והעתקתי למחשב בעזרת תוכנת >>DVD Decrypter (אגב ישנה תוכנה מומלצת יותר ? ) >>> לתיקיה ששוקלת 7.5 G בשלב הבא אני מנסה לצרוב למדיה >> ששוקלת 4.5 >>> לא זכור לי שראיתי בחנות מדיות גדולות יותר >>> האם אני טועה? בקיצור אני לא מצליח >>> קראתי את המדריכים >> ולא ממש מצאתי תשובות מי עוזר לי ? 1. איזו תוכנת גיבוי מהDVD המקורי להשתמש ? 2. איך ליצרוב למדיה DVD בגודל 4.5 G>>> האם אפשרי ? THX

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by yoni123,

שלום, יש לי כרגע הארדיסק של מקסטור - 40GB, ואני רוצה לקנות הארד דיסק נוסף של 80 או 120 GB ... רציתי לדעת כמה דברים - - האם יש הגבלה מסוימת על כמות הזיכרון שהמחשב שלי יכול להחזיק? אם כן איך אני בודק כמה היא ? - מה אתם אומרים על הארדיסקים של מקסטור? אם אני קונה אני כנראה קונה של מקסטור שוב, כי הקודם לא עושה בעיות .. תודה.

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  22. קניתי לאבא שלי ארדיסק חיצוני Seagate External Desktop Drives הוא מחובר בחיבור USB2 הבעיה שעושים ריסט הביוס פשוט עוצר במסך הראשי שלו וכל לחיצה לא עוזרת... רק עם מוציאים את הכבל של ה USB ולוחצים על כפתור הריסט אז זה עובד... וכשהוינדוס עולה שוב אפשר להכניס את הכבל והכל עובד טוב... מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  23. Started by corefff,

אני בקרוב קונה מחשב חדש בעוד שבועיים. ואני שוקל לקנות ארד דיסק של 500GB בגלל כל עליות המחירים והאמת אני לא זקוק ליותר מ-500 אבל מה שמפריע לי זה ה-16MB שלו. האם יש הבדל משמעותי בין ה-16MB ל-32MB כשזה מגיע למשחקים? ואני מתכוון למשחקים שתופסים הרבה GB כמו BF3 וגם למשחקים עוד הרבה יותר גדולים שככל הנראה יצוא בעתיד. האם המצב הזה התן עדיפות משמעותי ל32MB בעתיד?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  24. שלום. אני מחפש DOK מהיר עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. המטרה היא הצגת סרטים ב-DVD ובמכשירי מדיה אחרים כאשר הסרט נמצא על הדוק. חשוב לי שכאשר אני מריץ אצ הסרט על הדוק לא יהיו תקיעות או משהו ולכן אני מעדיף משהו מהיר (אם זה בכלל קשור..) תודה חשבתי על ה-SanDisk Cruzer 4GB איך הוא?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by chook_rl,

אני מתכוון כמובן לH.D חיצוני... אשמח לשמוע הערות והארות

• 5 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.