אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן רציתי לשאול אם אפשרי לשחזר מידע מHD גם אם נעשה פירמוט או ניסיון לפירמוט ? את התוכנה recover my files אני מכירה אבל יש שיטות אחרות אולי ? אני מכירה שיש שיטות שעולות המון כסף...טכנאי מחשבים ממוצע יכול להציע לי משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היייתי קצת על המחשב והוא עבד די מוזר... פתאום כול המחשב נתקע והתחיל את עצמו מחדש. מה שמוזר שלא הכרטיס מסך היתחמם, לא שיחקתי אוו משהוא ובנוסף לכך שמעתי את ההרדיסק כאילו שמדליקים תמחשב והוא מתחיל לעבוד. יענו, הוא התעייף נכבה ונדלק מחדש מעצמו... זאת בעיה נפוצה? אוו שזה קורה מדי פעם?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי חברה, שאלה לי אליכם בנושא החלפת דיסק קשיח ב360. בעקבות תגובה של ת'רד שלי כאן בנושא העברת מידע בין דיסקים קשיחים של 360 גיליתי שאני יכול לשדרג את הדיסק הקשיח לבד. קניתי wd scorpio blue בגודל 160 ג'יגה והתקנתי אותו. אתמול, אחרי 5 ימי עבודה הדיסק שבק חיים באמצע משחק GTA, בדקתי אותו במחשב ואכן הוא לא מזוהה אפילו בשלב ה-BOOT. זה מרגיש כאילו המנוע בכלל לא מתחיל. בכל אופן השאלה היא האם אתם חושבים שסתם נפלתי על דיסק פגום או שיש סיכוי לחוסר תאימות בין הקונסולה לדיסק? כעיקרון אני חושב שמדובר במזל גרוע אבל עדיין הייתי שמח לדעתכם. תהליך ההתקנה ב-XBOX דורש השמת קובץ מפתח שנועל את הדיסק כך שרק 120 ג'יגה זמינים לשימוש (מגבלה שהושמה ע"י מיקרוסופט - החתימה הדיגיטלית ששמים על הדיסק ב…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קרוב מאוד לרכישת מחשב חדש ואני מתלבט בין שני צורבי DVD: Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA / Lite-On 20A1P DVD-RW Dual Layer X20 או צורב,לא שחור, אחר: http://tms.co.il/index.php?cPath=86_70_92 אין לי צורך ב-LS. מה עדיף לדעתכם? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קיצר, ממה שראיתי, סיקורים וביקורות שקראתי, והעובדה שהוא הפט של כ"כ הרבה מקומות כיום, אז החלטתי ללכת עליו, למרות הסלידה שלי מקנית חומרה יצרניות שנוגעות בהמון תחומים. כל מה שאני שואל, זה כדרך אגב, איפה אני משיג מדיות זולות, סטייל Silver Line, בשבילו, ואיפה אפשר להשיג אותו באריזת Retail, או שזה לא כ"כ קריטי? או שמישהו רואה אותי כעושה טעות פה, ורוצה להמיר אותי לNec 3520A? בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אני יכול לפרמט HDD של מחשב אחר במחשב שלי ואחרי זה להתקין XP (בלי דרייברים ותוכנות) ואחרי זה להחזיר אותו למחשב המקורי שלו? השאלה אם הוא יפעל ואם המחשב שלי יזהה את ה HDD שלי? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
*** למנהלי הפורום, אני מבקש להפוך את הת'ראד לסטיקי לפחות לשבוע על מנת להגביר את הערנות לנושא ולהגדיל את מס' המשתתפים בשאלון *** כחלק מהכתיבה של המאמר על הNAS נוצר לי הצורך לברר מס' פרטים עם משתמשי הNAS האחרים שיש בפורום למרות שכבר היה שאלון קודם שמכיל את השאלות שיש פה אני מבקש לענות על השאלון הזה בלבד בגלל שהוא שונה והותאם לצורך הכתבה, נוצר גם חשבון מייל יעודי שאליו יש לשלוח את השאלון iakovl.NAS@gmail.com להלן השאלון עצמו > https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Am3-BFMVOvcFdF9BMUVkR0FPZXBLMDJGeERYQzZ2U1E&hl=iw יש לערוך את הטופס ולשלוח למייל החדש, iakovl.NAS@gmail.com לצורך בדיקת המהירות יש להוריד את התוכנה הבאה > http://software.intel.com/en-us/articles/inte…
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי SSD 250GB ועוד כונן מכני בגודל 1TB. נכון להיום אני מנצל רק 100GB מה SSD. חשבתי לחלק את הכונן ה SSD למחיצות כך שתיהיה לי מחיצה בגודל של 30GB ואז אני אשתמש בה כדי ליצור SRT intel לכונן המכני ובכך לשפר את הביצועים שלו. מה אתם אומרים? יעיל? מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זה יותר מהיר אבל עולה פחות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=2234 זה עולה יותר אבל פחות מהיר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=1728 im yesh lahem hamlazot aherot le zorvim ad 400 shekel esmah lishmoa avak ani madif et asus tnx
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה היתרונות של SATA2 והאם באמת רואים הבדל משמעותי בביצועים? השאלה שלי נובעת מתוך בעיה... האם לבחור בלוח אם (ל-AMD) בעל SLI אך ללא SATA2 או הפוך עם SATA2 אך ללא SLI תודה!
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
התמונות הנ"ל הם של הארד דיסק של מחשב נייד קטן. לכאורה לפי המפרט נראה שזה אמור להיות דיסקים של 2 וחצי אינץ', אבל בתמונות (זה התמונה שהצלחתי להשיג) נראה שזה חצי גודל. מישהו יכול לעזור לי בזיהוי (למרות איכות התמונות) של גודל הדיסק (פיזית), חיבור הוא כנראה IDE רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום.קניתי היום כונן נייד של ViPower מסדרת saturn הדגם הוא 3528T עכשיו,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור mass storage device ובהוראות כתוב שזה אמור להופיע במחשב שלי בתור כונן נייד אבל זה לא מופיע כתוב שם גם ללכת לניהול מערכת או משהו כזה אבל זה גם לא שם... אז מה לעשות? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלומות, בבעלותי WD 200GB SATA, נקרש מ KSP, כאמור כל הזמן הטמפ שלו הייתה מאוד גבוה.. הוא תמיד על 50 מעלות... שזה נראה לי גבוה מאוד להרדיסק.. עכשיו לא מזמן שמעתי שישנה תופעה שגילו ש KSP מוכרים הרדיסקים משופצים וכמדומני בהרדיסק שלי מתחת זה כזה הציפו מלוכלך ונראה כיאילו הוא קצת "נמס" כזה... שאלתי היא כזו האם ישנה דרך שאוכל לגלות אם ההרידסק שלי אכן ממוחזר \ משופץ ולא באמת חדש? במידה וכן מה אכול לעשות וכיצד אפנה ל KSP עם האחריות בכל מקרה אני מריח משהו מסריח עם הסחורה שלהם, ואני מקווה שאני לא הולך להריח בזמן הקרוב את הריח השרוף של ההרדיסק שלי ! בכל מקרה אשמח לעזרה אם יש איזה ברקוד מיוחד לממוחזרים או משהו שאוכל לגלות תודה וחג סוכות שמח
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, אני לפני שידרוג כללי של המחשב שלי והחלק היחיד שנשאר לי הוא הצורב. בגלל שאני כב מחוץ לתחום המחשבים כבר כמה שנים, אין לי מושג אם צורב SATA יתאים למערכת שלי המערכת שלי היא: A64 3000+ ASUS K8V-SE Deluxe Sapphire X1600PRO 512MB AGP Twinmos 512MB DDR400MHZ מה שאני מחפש הוא צורב טוב ויעיל שיתאים ללוח האם שלי, טווח המחירים שלי נע בין 150-250 שקלים אני בנאדם שלא מתפשר על איכות, ולכן אני מחפש צורב שמבחינת עלות/ביצועים/איכות יתאים לי תודה מראש,Visual_boy
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן אני שואל אותכם אם יש הבדל בין ה NEC 2500 ל 2500A? ובאותו עניין אם יש הבדל בין ה PIONEER A07 ל 107 ? זה נראה מאוד מבלבל ואני לא מבין מה ההבדל פה בעצם... תודה רבה יניב
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
המבצע הזה שווה? http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=DVD_RSL&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7550&aff=Zap〈=he מהירות 8... למרות שבמילא מה שאני צורב מצריך מהירות איטית ביותר,אבל עדיין... יש משהו שווה יותר בזול?
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש יש לי דיסק קשיח של WD SATA2 עכשיו שאני מתקין תווינדוס יש דברים שאני צריך לעשות בהתקנה... ובאיזה סוג של פורמט לבחור NTFS או FAT32 ודרך אגב מומלץ לחלק את הדיסק קשיח ל2 מחיצות? ואיך אני עושה תזה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות דיסק קשיח של 320 ג'יגה. לאחרונה התעניינתי קצת וקראתי על חיבור בraid0. הבנתי שאם אני מחבר בraid0 אז הנפח שלי או סכום שני הכוננים בהם אני משתמש, נכון? אם כן אז שווה לקנות בקר ו2 דיסקים של 160 ג'יגה ולשלם את ההפרש של ה 200 שקל+ ?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חייב למצוא. אם יש למשהו seagate st3500320as. תודיעו לי, בבקשה. אני חייב למצוא חלק ממנו בשביל להוציא חומר.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני אמור לקנות BLU RAY אבל אני לא יודע אם הבלו ראי יפעיל לי את הדיסקים של HD כאילו הם באיכות יותר טוב הסרטים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, הזמן האחרון התחלתי לראות שכל המשחקים שאני מתכנן לקנות יוצאים אך ורק בגרסאות DVD-ROM וזה ממש מבאס, אז חשבתי לקנות לי כונן DVD .. עכשיו יש לי 2 שאלות בקשר לנושא.. : 1. יש לי צורב רגיל (לא DVD) ואם אני ישים דיסק רגיל בכונן הDVD וירצה לצרוב אותו בצורב הרגיל - אני יוכל? 2. הכונן הכי זול הוא של LG ושמעתי שבתחום הכוננים הם חרא, זה נכון? תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=557280&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 לאלה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=587725&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 רק החבילה אולי ? ואיך הם בכללי(Verbatim) ? מומלץ? הבנתי שיש כמה מקומות ייצור לורבטים..מה יותר מומלץ אם יזדמן לי לבדוק בחנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-