אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם אני יכול לפרמט HDD של מחשב אחר במחשב שלי ואחרי זה להתקין XP (בלי דרייברים ותוכנות) ואחרי זה להחזיר אותו למחשב המקורי שלו? השאלה אם הוא יפעל ואם המחשב שלי יזהה את ה HDD שלי? תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב ד.קשיח נוסף עקב חוסר מקום במחשב. רוצה לקנות 1TB, פנימי, מהיר למשחקים, חשבתי להמשיך עם המסורת ולקנות HDD של Western Digital. שמעתי שהקשיחים הללו מומלצים: Western Digital 1TB 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS וגם זה: Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים אחד ישן של 40 ואחד יותר חדש של 80 בקיצר פירמטי ויש לי רק מחיצה אחת ההר דיסק השני לא מופיע לי.... והוא מזוהה בוינדוס ללא שום בעיה הוא מופיע במנהל ההתקנים... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה להארדיסק חיצוני עם חיבור eSATA בנפח של 1TB. התקציב 1000-1200 ש"ח. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני צריך צורב חדש כי מה שיש לי מעפן ודפוק , כמובן שיהיה חיבור SATA צבע לבן לא משנה של איזה חברה שיתמוך בכל המדיות כולל ה8.5GB ושיהיה טוב ושקט.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אז ככה ,תמיד שאני מפרמט אני משתמש בדיסקט שצריך להכניס אותו לפני הפרמוט וללחוץ F6 ואז לבחור קבצים כאלה..בקיצור אין לי את הדיסקט הזה עכשיו ואני צריך את הקבצים האלה... מישהו פה גם משתמש באותו דרך כמו שלי?ויש לו את הדיסקט ? ועכשיו נגיד אם אני מנסה לפרמט אז זה אומר שהקובץ txtsetup.oem לא נמצא אולי אני רק צריך את הקובץ הזה וניסיתי לחפש אותו ולא מצאתי מי שיכול שיעזור לי בבקשה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לרכוש קורא כרטיסים שקורא את כל סוגי ההתקנים האפשריים. מכיוון שאני לא ממש מבין בזה, אשמח לעצתכם. אציין שאני גר בארה"ב [כך שאם יש לינקים, אז לאתרים בארה"ב - תודה!] תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום. לי במחשב יש הארד דיסק 80 ג'יגה סאטא של ווסטרן דיג'יטל. אבא שלי החליט באופן ספונטני לגמרי שהוא מביא עוד הארד דיסק 200 ג'יגה סאטא. אני אשמח לקבל קצת מידע על טכנולוגיית הראיד, האופציות השונות, החסרונות והייתרונות וכמו כן אם אני אוכל לחבר את ההארדיסיקים ולהגדיר אותם באופן מסויים בעזרת טכנולוגיית הראיד ולשפר את הביצועים? זה ממש דחוף לי כי אבא שלי רוצה להזמין עוד השבוע. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, לדעתי הנושא קשור גם לגיבוי וגם לרשתות...אבל נראה לי שזה קשור יותר לפורום הנ"ל. בעבודתי ישנם 6 מחשבים אשר מחוברים לרשת של מקום העבודה. לאחרונה בעקבות גניבת אחד המחשבים הניידים אשר הכיל חומר חשוב החליט מנהל הצוות להקים מערך גיבוי שבועי/חודשי(תלוי ברמת הסבילות של העניין). הבעיה: מנהל רשת המחשבים אינו נותן גישה לשרת ובעצם אנו עובדים על דומיין-קלינט ולא בשיטת הWORKGROUP, מה שאומר שאני לא יכול לראות מחשבים אחרים ברשת. מאידך ישנו מקום על השרת קבצים אשר נועד לתעבורת קבצים בתוך מקום העבודה אך לא נועד לאיכסון והוא מוגבל גם כן על פי שיטת העובדה שכל קליינט יוכל להתעסק רק עם הקבצים שלו ברמה הלוקלית של המחשב. אני זקוק לגיבוי של לפחות 300 גי'גה מכל ששת המחשבים ביחד באופן אינ…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המטרה היא לקבל את מהירות הקריאה וכתיבה הכי טובה שניתן. מבחינת מחיר 3 הכוננים של סמסונג עולים 240*3 = 720 ומחיר כונן אחד של ocz עולה 761 המערכת אמורה לטעון משחקים, קבצי cad , רינדור וידאו. מבחינת מחיר רואים ש ocz עולה יותר השאלה היא מה יותר עדיף יחס עלות תועלת? ועוד שאלה אם הייתי הולך על כונן OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" SSD ? ושאלה אחרונה מה הלימיט שכבל SATA 2 ו SATA 3 מעביר אני יודע שאחד זה 3 והשני זה 6 אני חושב שמחלקים את זה ב 8 וזאת אומר ש 3 = 375 ו 6 = 750 האם אני צודק? תודה רבה, לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המלצה להארד דיסק 500 גיגה עד 300 שקלים חושב שיהיה שקט ומהיר זה קצת דחוף כי הארד שלי גוסס .תודה רבה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי כולם ברשותי כרגע דיסק קשיח אחד, של WD 320GB Blue שעליו מותקנת WinXP. בזמנו חילקתי אותו כך: C - מערכת הפעלה ותוכנות 20GB D- משחקים וכל השאר 300GB עכשיו אני מבין ש-20GB בקושי יספיקו למערכת ההפעלה החדשה, לכן חשבתי לגבות את כל מה שיש לי בכונן, לאחד אותו ולפרמט אותו ככונן אחד, ולקנות דיסק קשיח נוסף , השאלה שלי היא איזה גודל יהיה אופטימלי? בעיקרון המטרה שלי היא - C - מערכת הפעלה ותוכנות - חשבתי אולי להשאיר את הדיסק הנוכחי בשביל המטרה הזו - 320GB D - משחקים, גיבויים/הורדות וכל השאר. - משתלם לקנות היום 640GB? אני גם מעוניין בכמה שפחות פלטות בדיסק החדש. או לקנות דיסק קשיח אחד חדש גדול ולשים בו הכל בלי לחלק, למרות שאני מעוניין שאם ילך הדיסק הישן יותר אז לפחות יהיו לי גיבויים בח…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הכבל שקיבלתי עם המיני דיסק נהרס, איפה אני יכול לקנות כבל כזה? ניסיתי למצוא החנויות מחשבים כמו באג ואופיס דיפו, אבל אין להם.. ואיפה אני יכול לקנות שלט למיני, כיוון שבדגם שיש לי יש חיבור לשלט אבל הוא לא כלול עם המיני(MZR-505)? כרגע אני משתמש בשלט של המיני הישן שלי של הMZR 37, אבל חצי מהכפתורים בשלט דפוקים.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הזמנתי מהאתר lira.co.il את הדיסקים האלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 שהבנתי שהם אחלה דיסקים, ובבדיקה שהרצתי ב nero infotool קיבלתי על המדיה את המידע שבתמונה המצורפת אני רואה שה media code שונה בשניהם, האם קיבלתי את מה שהזמנתי? או משהו יותר/פחות טוב? או שאני סתם לחוץ המדיות שקיבלתי מיוצרות ב india (הודו).... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בעיקרון יש לי 2 הארד דיסקים במחשב... 1 של 40 ג'יגה 1 של 30 ג'יגה לפני כמה זמן, לא יודע איך, אחרי שהפעלתי את המחשב (אחרי כיבויי) ההארד דיסק של 30 גי'גה הפסיק לפעול והמחשב לא זיהה אותו יותר... פתחתי, בדקתי, פירקתי, חיברתי ואפילו פרמטתי ולא יצא כלום פשוט כאילו הוא לא קיים כל מקום בווינדוס לא מזהה אותו, גם דרך Partition Magic, Fdisk, דיסק התקנה של ווינדוס, תוכנות לגילויי חומרה - כלוםםםםםם!!! (חשוב לציין שיש לי שם מידע יחסית חשוב) בגלל זה קרה איזה משהו במחשב וכל פעם שאני מדליק אותו (לרוב אחרי כיבויי ולא הפעלה מחדש) הוא עולה חצי וכותב שאין לי Boot Device ושאין לו לאן לעלות ולכן הוא נתקע ולא עושה כלום. אחרי שאני לוחץ ריסטארט הוא עולה כרגיל על ההארד דיסק של ה-40 ג'גה ועד…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של120 גיגה ושתי מחיצות אחת של ווינדוס 30 גיגה והשניה 90 גיגה השאלה זה כמה באמת אני יכול להשאיר לווינדוס בשביל שיעבוד בסדר ואולי טיפה יותר מבסדר כולל תוכנות כאילו חשבתי על 20 גיגה ככה אולי פחות לדעתכם 30 זה מיותר?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי חבר'ה הגעתי לישורת האחרונה לפני קניית מארז חיצוני בשביל HD SATA,צריך את עזרתכם. קוולמסטר http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=352 או את אותו הדגם רק שבמקום ESATA יש FIREWIRE http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=360 או את הדגם הזה של ת'רמלייק הMAX4,לשים לב שזה הדגם ללא מאוורר,לא מצאתי עם המאוורר בארץ,מי שמצא מוזמן להסב את תשומת ליבי. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2547&products_id=18219 או את הדגם הזה של VANTEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_1689&products_id=12166 כמובן גם מי שמכיר את הדגמים הללו יותר בזול יוכל לתרום למאמץ. תודה …
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כדי להתקין WINDOWS אני צריך תקליטור עם הדרייברים פעם נתנו לי דרייבר אחד אבל הוא עושה לי בעיות אני רוצה את ההכי עדכני ואת ההכי טוב איפה אני יכול למצוא או שמשהו יכול לתת לי את ההכי חדש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-