אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
http://www.de.nec.de/productdetail.php?id=1354 אמרו לי פעם (לא לפני הרבה זמן) שהוא טוב וזול יחסית,שווה לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היתרון היחיד שיש לכונן של סוני על פני המקביל של לייטאון (אגב, ללא ספק כוננים זהים) הוא בגרסאת הקושחה של סוני: שימוש נמוך יותר במעבד (בעגה המקצועית: CPU Usage). של לייטאון עומד על בערך 11% בשימוש שיא בעוד של סוני 6% בשימוש שיא. שווה לדעת.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני אמור לקנות BLU RAY אבל אני לא יודע אם הבלו ראי יפעיל לי את הדיסקים של HD כאילו הם באיכות יותר טוב הסרטים
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
טוב אני צריך כונן קשיח חיצוני, שאחרי פירמוט אני יוכל להעביר חזרה כמה משחקים וזה.. יספיק לי אפילו 320GB אבל שלא יהיה יקר מידי אין מצב שאני משלם 500 שקל. עוד משהו, אני טס עוד שבוע ויכול להיות שבדיוטי יהיה זול יותר? אם כן תגידו... ושיהיה חברה טובה, ואיכותי כמובן. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, לדעתי הנושא קשור גם לגיבוי וגם לרשתות...אבל נראה לי שזה קשור יותר לפורום הנ"ל. בעבודתי ישנם 6 מחשבים אשר מחוברים לרשת של מקום העבודה. לאחרונה בעקבות גניבת אחד המחשבים הניידים אשר הכיל חומר חשוב החליט מנהל הצוות להקים מערך גיבוי שבועי/חודשי(תלוי ברמת הסבילות של העניין). הבעיה: מנהל רשת המחשבים אינו נותן גישה לשרת ובעצם אנו עובדים על דומיין-קלינט ולא בשיטת הWORKGROUP, מה שאומר שאני לא יכול לראות מחשבים אחרים ברשת. מאידך ישנו מקום על השרת קבצים אשר נועד לתעבורת קבצים בתוך מקום העבודה אך לא נועד לאיכסון והוא מוגבל גם כן על פי שיטת העובדה שכל קליינט יוכל להתעסק רק עם הקבצים שלו ברמה הלוקלית של המחשב. אני זקוק לגיבוי של לפחות 300 גי'גה מכל ששת המחשבים ביחד באופן אינ…
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום את ה DVR 111 מ KSP החלפתי את הצורב שהיה לי, צורה CD של סמסונג ב DVR 111 בתצורת מאסטר, חיברתי הכל ומשום מה המחשב לא מזהה אותו =\ ניסיתי להתקין דרייבים אבל אני מקבל שגיאה: ''available target is not found'' הצורב בגסת OEM.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
המלצה להארד דיסק 500 גיגה עד 300 שקלים חושב שיהיה שקט ומהיר זה קצת דחוף כי הארד שלי גוסס .תודה רבה לכם מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
היי חברים העלתי את הבעיה באתר השכן ולא נתנו לי פיתרון אז אני מתייעץ איתכם. ובכן זה הסיפור... ברשותי בקר פרק 5 עם קושחה של LSI כדי שיעבוד עם חלונות XP. עד עכשיו הוא עבד רק עם שני רפטורים בתצורת רייד 0 למערכת הפעלה. לפני שבועיים..כן שבועיים !!!.רכשתי 3 כונני סמסונג F3.התקנתי את התוכנה של LSI לניהול הבקר ויצרתי דיסק וירטואלי וחילקתי אותו ל-2 במיקרה X או פשוט ללא חילוק במיקרה Y. בשני המיקרים הכונן ראשון של שני הרפטורים ניקרא VD 0 ואילו מה שנוצר משילוב הכוננים החדשים ניקרא VD 1 ו - VD 2 בהתאמה. משום מה אחרי סיום ההגדרות ברגע שאני מאתחל את המחשב הבקר פוסח על ה VD 0 (ששם יש לי את המערכת הפעלה ) וקופץ יש ל VD 1 או 2 שהם ריקים מתוכן וטוען שאין מערכת הפעלה על המחשב וכותב לי - in…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
איפה מומלץ לאחסן כונן קשיח שלא נמצא בשימוש ויש עליו מידע כמו שירים וסרטים ? במקרר ?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
יש לי Dok של סאנדיסק בנפח של 16 GB . ועכשיו נשבר לי החיבור של ה USB ונשאר לי רק הצ'יפ .. ובכל זאת אני לא רוצה לקנות חדש תהייתי אם אני יוכל להלחים את החיבור USB לצ'יפ בלי לגרום נזק ? ואם כן ,אז תוכלו להמליץ לי על חנות תיקונים בצפון ?(זולה כמובן :-\)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
מהו הצורב האמין ביותר לאורך זמן שמבצע צריבה איכותית על מדיה מסוג DL- 8.5 GB? אני דווקא מעדיף דגם ישן ו-"איטי " שהוכיח כבר את אמינותו מאשר דגם חדיש ו-"מהיר " עם גימיקים כמו lighscribbe ,labelfish וכל שאר השטויות שהיצרנים דוחפים לשוק על מנת לבדל את מוצריהם לעומת המתחרים . אני מוכן גם לשלם יותר עבור מוצר שעובר בקרת איכות מחמירה ונהנה מזמן אחריות מורחב ככול האפשר.
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם בן 3 שנים של MSI (לא מצליח לזהות איזה דגם) עם צ'יפסט 865PE אליו מחובר הארד דיסק ישן של 80 GB בחיבור SATA 1 אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש של WD בנפח 250 GB בחיבור SATA2. האם זה יתאים או שיהיה עלי לקנפג איכשהו את הביוס???
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי צורב asus drw-1608p35 והדלת היתה תקועה, פתחתי את הצורב שמנתי את הדלת ועכשיו היא עובדת חלק לגמרי אבל הצורב לא קורא דיסקים ריקים, דיסקים צרובים הוא קורא, ריקים לא, (גם דיסקים מקוריים הוא קורא) ולפני השימון הוא קרא וצרב מעולה. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, כמה הבדל יהיה מבחינת מהירות בין אם מערכת ההפעלה תהיה מתוקנת על כונן קשיח (IDE) עם 16 מגה לבין 8 מגה. אני מתכוון לקנות כונן קשיח חדש על מנת להתקין את המערכת הפעלה שם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
באחד המחשבים בבית ההארדיסק (נראה לי, ממש לא בטוח) התחיל לעשות בעכיות הוינדוס לוקח לו שנים לעלות, וכשהוא עולה אז לפעמים הוא עובד ממש מהר ולפעמים נתקע לכמה שניות, הטמפרטורות מעולות, ההארדיסק הוא 120GB של WD IDE בן כבר לפחות 3... עם איזה תוכנה הכי טוב לבדוק האם זה הוא ? כי הוא לא עושה תיקתוקים או משהו בסגנון... HDTACH הראתה ביצועים טובים בהתחלה ואז הכל ירד ל-0 והמחשב קפא עד שלא סגרתי אותה... אשמח לעזרה מהירה...
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבל SAS http://zimply.com/StarTechcom-18-Sas-29-PIN-To-Sata-Cable-SAS729PW18-SCSI-Cable.html?z=/sf-1/pid-54728781 חנות בארץ, מישהו יכול לכוון אותי? לא מצאתי אחת כזאת... הזמנתי לפני חודש מאיביי ועדיין לא הגיע המחיר של 2 כבלים כאלו עלה לי 5 דולר כולל משלוח אבל נראה לי גם שלא יגיע....המוכר באיבביי הינה חנות עם ציון ותו תקן אמינות של איביי... תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
קיצר קניתי ההרד דיסק חדש WD2000 זה 200GB כמובן SATA עכשיו יש לי חיבור SATA כמובן והיה לי ההרד דיסק נוסף לפני והיא כאילו בSATA 0 והשני החדש בSATA 1 אני מחבר נכנס למחשב שלי ואין שם שום כונן חדש אה ועוד דבר יש שם את הדבר הזה שקובע אם זה SLAVE וניסתי את כל ה-4 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1027&p_created=1056559256 כנראה אני לא מבין בזה בבקשה עזרה פליזז ההרד דיסק של זה WD 2000JD לוח האם הוא PC PARTNER נ.ב. הרדיסקים אחרים ישר עבדו ככה של חברים שלי וזה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הארד דיסק שלי התחיל לעשות בעיות בערך לפני 3 שבועות. זה התחיל כשהמחשב היה מציג הודעת שגיאה על כשל בקריאה מהדיסק במהלך העבודה, היה עושה RESTART, וכשהמחשב היה עולה ה-HD לא זוהה ב-BIOS. אחרי כמה זמן (כמה דקות אפילו) הייתי מפעיל מחדש את המחשב, והוא היה מזהה את ה-HD, ועובד עד שהייתה מופיעה ההודעה, ואז שוב - RESTART, ביוס לא מזהה HD, מחכים כמה זמן, BIOS כן מזהה את ה-HD וחוזר חלילה. מההתחלה הבנתי שצריך לקנות HD חדש, אבל אני חייל :'(, ואין לי זמן, ורק עכשיו ברגילה היה לי זמן ללכת לקנות HD. בינתיים משכתי כשה-HD מקרטע, כי הייתי צריך מחשב. יש לציין שה-HD היה קורס בהתחלה אחרי כמה עשרות דקות, ובהמשך אחרי דקות בודדות. וד דבר חשוב - כשהדיסק היה קורס שמעו את זה, זה נשמע כאילו המנוע שלו מפ…
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי היום HD חדש מסוג samsung 1 tera 103 sj - ווינדוס 7 רשם לי שהוא זיהה את ההתקן והתקין בהצלחה. הוא גם מופיע במנהל ההתקנים ללא שום בעיות. אך ב"מחשב שלי" הוא לא מופיע כלל. מה הבעיה? מה צריך לעשות? נכנסתי גם ל BIOS וגם שם ראיתי שהוא מחובר ושהכל תקין. כמובן שעשיתי ריסטרט וכול'י
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי לפי רוח הדברים פה שצורב כדאי לי לקנות את זה של ליט און דיוידי גם כדאי לי ליקנות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אז ככה הצורב המדובר הינו בן חודשיים שלושה לא משנה עם איזו תוכנה אני צורב אודיו ב90% מהצריבות יש קפיצות בשירים(וזה חשוב לי מאוד כי אני DJ) התוכנה BURRRRN שהייתי מאוד מרוצה ממנה החליטה שהיא נכשלת כמעט בכל צריבה (דיסק לפח) והNERO פשוט צורבת עם קפיצות גם במהירויות איטיות פעם זה לא היה ככה...(הצורב הנ"ל מחליף דגם ישן יותר של סמסונג אני לא זוכר איזה בדיוק אבל הוא נפטר בשיבה טובה...) מה אתם אומרים איפה במחשב הבעיה? מותר לציין שבזמן צריבות לא עובדות תוכנות במקביל למרות שכשהמחשב היה חדש(3שנים...) לא הייתה בעיה לצרוב על מהירות מירבית ולהפעיל תוכנות במקביל המחשב הוא P4 2.8 (1024mb(256*4 אם יש דרישה לעוד נתונים אנא ציינו בתודה מראש ישי
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 40 גיגה. אני רוצה להוסיף הארדיסק חדש. איך אני יכול לחבר אותו ככה שהוא יתווסף כעוד כונן במחשב? (אם בכלל) סליחה על הבורות, תמיר.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
*** למנהלי הפורום, אני מבקש להפוך את הת'ראד לסטיקי לפחות לשבוע על מנת להגביר את הערנות לנושא ולהגדיל את מס' המשתתפים בשאלון *** כחלק מהכתיבה של המאמר על הNAS נוצר לי הצורך לברר מס' פרטים עם משתמשי הNAS האחרים שיש בפורום למרות שכבר היה שאלון קודם שמכיל את השאלות שיש פה אני מבקש לענות על השאלון הזה בלבד בגלל שהוא שונה והותאם לצורך הכתבה, נוצר גם חשבון מייל יעודי שאליו יש לשלוח את השאלון iakovl.NAS@gmail.com להלן השאלון עצמו > https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Am3-BFMVOvcFdF9BMUVkR0FPZXBLMDJGeERYQzZ2U1E&hl=iw יש לערוך את הטופס ולשלוח למייל החדש, iakovl.NAS@gmail.com לצורך בדיקת המהירות יש להוריד את התוכנה הבאה > http://software.intel.com/en-us/articles/inte…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-