עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by SugarFreeBoy,

אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by harfar,

שלום אני קונה מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ודיסק SATA II כנראה WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS. יש לי מהמחשב הקודם דיסק SATA I בגודל 120 ג'יגה. השאלה שלי היא האם תהיה בעיה לחבר את שניהם ביחד או שלא אמורה להיות בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by LinKinG,

איך הם בתור דיסקים לצריבה? שווה לקנות אותם?

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  4. http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0 לא רשום עליו פרטים או משו.. בגלל זה לא יודע אם זה שווה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by davidpc,

קניתי היום הארד דיסק 2 טרה בייט . כרגע המחשב לא מצליך לזהות. גם בביוס לא מראה.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסדרה הפגומה ויש לי את הדיסק מעל לחצי שנה ואין לי שום פגם, אני הולך לקנות עוד קשיח של סיגייט ולעשות RAID עם הקשיח הנוכחי שלי, מישהו יודע למה אין לי שום בעיות והאם יהיו לי בעיות שאני יעשה את הRAID עם הקשיח החדש?

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  7. פירקתי הארדיסק SATA מהמחשב שלי (יש בו מידע) חיברתי אותו לקופסא חיצונית של COOLER MASTER אחרי שחיברתי קיבלתי בועה למטה שרשום שהחומרה מותקנת כמו שצריך והיא מוכנה לשימוש הבעיה כשאני מכנס ל"מחשב שלי" אני לא רואה את ההארדיסק,במנהל התקנים אני דווקא רואה אותו בצורה תקינה ניסתי לשים את ה USB במקומות שונים גם של המארז וגם של הלוח ניסתי לעשות ריסטים למחשב,אבל בנתיים ללא הצלחה מישהו מכיר את הבעיה? תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 10.07.2008 בשעה 21:58:08 תודה הסתדרתי אחרי שעשיתי את זה:

8. Started by dj shay 30010,

טוב מדובר כב שעון שהוא גם DISK ON KEY 128MB השעון היה על השולחן והיה גם מברג עם מגנט זה היה ממש קרוב אחד לשני מהר הזזתי אבל לא מספיק מהר שאני מכניס את השעון למחשב הוא רואה אותו אבל שאני בא להיכנס לכונן הוא לא נותן הוא אומר "נא נכנס דיסק לכונן " ושאני בא לאתחל אותו הוא רושם שלי בלשונית של הקיבולת "קיבולת לא ידועה " בימקום 128MB יש משהו לעשות ??? :'( אני חושב שאולי נימחק לו ה BIOS של DISK ON KEY חיב להיות לו איזה רחיב שרשום שם הקיבולת יש מצב להוריד איזה FLASH לשעון ולסדר אותו זה שעון של חברת XONIX

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by tomeryh,

הבנתי לפי רוח הדברים פה שצורב כדאי לי לקנות את זה של ליט און דיוידי גם כדאי לי ליקנות שלהם?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. Started by Sman,

יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. האם אני יכול לפרמט HDD של מחשב אחר במחשב שלי ואחרי זה להתקין XP (בלי דרייברים ותוכנות) ואחרי זה להחזיר אותו למחשב המקורי שלו? השאלה אם הוא יפעל ואם המחשב שלי יזהה את ה HDD שלי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by rino,

אני אמור לקבל מדיות DVD X16 תוך כשבוע מהמזרח הרחוק. מקווה להעביר לכם את רשמיי . אני אשתמש בNEC 3500

13. Started by yuvalg,

אני מחפש כונן DVD חיצוני וראיתי את המכשיר הבא של TEAC ב-EBAY. המחיר 32$ כולל משלוח. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230311791089&fromMakeTrack=true#ebayphotohosting בהנחה שהנתונים נכונים אשמח לדעתכם.

14. יש לי נייד של לנובו עם BT מובנה ונייח עם דונגל של BT. אני רוצה להעביר ביניהם קבצים, והם מזהים זה את זה, ואפילו הצלחתי להעביר בקלות קובץ בודד, רק שמשום מה, פתאום וללא כל סיבה הנראית לעין, כל קובץ שאני מנסה להעביר נכשל, ומתקבלת ההודעה הזו: The file transfer failed because the receiving Bluetooth computer or device did not respond. If you sent the file to another Windows XP computer, that computer must be running the Bluetooth File Transfer Wizard. If you sent the file to a Bluetooth device, make sure the OBEX File Push Profile is installed. זה לא שהמקבל הקפיץ לי שאלה אם אני מעוניין להתחבר או לקבל קובץ חדש, אלא פשוט זה התחיל ונגמר בשולח, שכשל בהעברת הקובץ. יש דרך שניתן לפתור…

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by guyyug,

ראיתי שיש מאה חברות שמיצרות דברים כאלו במחירים שלפכמים מכפילים את עצמם לאותו נפח יש איזה חברה מובילה או פחות טובה לבעלי ניסיון האם היתה לכם פעם בעיה של תאימות (מחשב לא זיהה את הדיסק?) במוסדות גדולים (בי"ס, אוניברסיטה)

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by Bessmertniy,

האם יש גם להרדיסקים אפשר לעשות update ל firmware שלהם????

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב בזמן האחרון הארד דיסק שלי עושה יותר רעש מהרגיל וזה גבולי יכול להיות שהוא יחזיק תבערך חצי שנה עד המחשב הבא ויכול להיות שלא וביגלל שאני לא רוצה ליקנות במיקרה הצורך ארד דיסק למחשב הזה ואחד אחר למחשב הבא (אני בטח ימכור אותו איך שהוא או שאני ישיג ארד דיסק מימחשב אחר) רציתי לדעת יש מתאם לSATA 2 ללוח שלי ? ובמיקרה שיש כמה הוא עולה? ואני לא מצפה לביצועים מעולים במיפרט הזה אלה במיקרה הצורך ליקנות ארד דיסק גדול ואיכותי +מתאם יחסית זול ובמחשב הבא פשוט לפרמט ולהעביר אותו ואני רוצה להגיד אני לא שואל כרגע על סוגים של ארד דיסקים כי הנוכחי עדין חי אלה רק על מתאמים ומחירים בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by Ashand,

יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by omri09,

*קונה מ- KSP* ההתלבטות היא בין: SanDisk Cruzer Blade SanDisk Cruzer Kingston DataTraveler G2 המטרה היא שה- USB ישמש BOOT DEVICE להתקנת מערכת הפעלה WIN7.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by Omerole,

WOW http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2396

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?

22. Started by Tov_Tov,

אני מניח שאין יותר מידי התלבטות בתחום אבל עדיין רציתי להתייעץ, אני מעוניין להזמין מEBAY התקציב הוא עד 100 שקל מצאתי את המוצר הנ"ל http://www.ebay.com/itm/WD-My-Passport-2-5-2-5-inch-External-Hard-Drive-Storage-USB-3-0-SATA-Case-Box-/330951386840?pt=US_Drive_Enclosures_Docks&hash=item4d0e3d66d8 רק שיש כמה דברים שנראים לי מוזר לא מצאתי בשום מקום באתר של WD שבכלל קיימת אופציה כזאת לקנות מארז בנפרד וגם בתמונה של המוצר הכבל USB הוא לא כחול ככה שאני בספק אם זה באמת USB3.0 מצד שני המוכר מכר כבר 185 כאלה והמחיר לא רע בכלל.. מה אומרים? יש גם בTMS ב100 שקל מארז של AGESTAR אבל הוא לא נראה כאילו הוא שווה את הסכום הזה.. http://www.tms.co.il/product/8466 אני מחפש שיגן ברמה גבוהה …

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. אוקיי ההבדלים במחירים הם 20-80 שקל זה ממש לא ביג דיל איזה חברה הכי מהירה אמינה וטובה תודה לכם עוד שאלה קטנה: האם כדאי לקנות גם כונן DVD וגם צורב DVD או שזה לא הכרחי.. רציתי לקבל תשובה הגיונית .. לא הבנתי פעם קודמת.. א) האם העינית נהרס בצורב רגיל! תענו לי על זה בבקשה... ב) האם בצורב DVD היא לא נהרסת! תודה

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. רציתי לדעת - האם הקוד הזה טוב? המדיות מדורגות כ16X... היום או מחר אני אעשה סריקה - אבל המדיות נחשבות טובות?

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by shimon23,

קיבלתי hd חדש לאחר שהקודם שלי התקלקל(wd 80 gb), וכשהרצתי fdisk כדי ליצור בו מחיצות , ה Fdisk הראה שגודל הכונן רק 10 מגה ולא איפשר לי ליצור כלום חוץ ממחיצה ראשית בגודל 10 מגה. לאחר שפירמטתי את הכונן, בפירמוט הוצג הגודל האמיתי, אך שהרצתי fdisk שנית הוא שוב הציג גודל של 10 מגה, מישהו יודע כיצה בכל זאת אוכל דרך fdisk ליצור מחיצות? האם כשאני יוצר מחיצות ב Partition magic הם יהיו קיימות גם בדוס(למשל לאחר פירמוט/האם יש אופציה כזאת?)

• 6 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים