אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר 4 ארדיסקים יחד הבנתי שיש דבר שנקרא RAID שמאפשר 4 חיבורי IDE האם זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
ערב טוב אני כנראה קונה צורב חדש בגלל שהצורב הנוכחי שלי נהרס ( פתחתי דיון בנושא פה ) ואני צריך המלצות לצורבים התקציב הוא עד 300 שקל והצורב צריך להיות שחור . שמעתי שהצורבים של Lite-On הם צורבים ממש טובים ואמינים מה דעתכם על הצורב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_205&products_id=1503 האם הצורבים האלה באמת אמינים וטובים או שכדאי להסתכל על חברה אחרת ?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מהו הדיסק קשיח הכי זול שיקבל 5.9 בexperience score של ויסטה? רצוי 160 גיגה אבל אפשר גם 80. ואם אפשר לפרט בכלליות איזה מפרט צריך להיות לדיסק (כמו זיכרון נדיף וRPM) כדי שיקבל 5.9 בבדיקה של הויסטה.
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש למישהו מושג האם ניתן להגן על מידע בDOK, אני אפרט: אני מתכוון לשים מידע על חלק קטן מהDOK אך אני לא רוצה שמהרגע שאני אוסיף לו מידע מסויים מישהו אחר יוכל למחוק אותו, כלומר לשים מידע על גבי DOK באופן שהיו יהיה רק Read Only למשתמשים האחרים בDOK, אני יודע שאפשר לשנות את ההגדרות על ההרשאות NFTS אבל זה רק מונע מאנשים לשנות את התוכן של הקובץ אבל למחוק אותו אפשר. אני רוצה לשים מידע שיהיה באופן קבוע על גבי הDOK. אני יודע שיש חברות של DOK שמספקות תוכנה שבאה עם הDOK שמספקת אבטחה כלשהי, האם ניתן להשתמש בתוכנה עם כל DOK? בתודה מראש, דוד. ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כונן קשיח של 250 ג'יגה, והוא עובד בנוסף עם דיסק נוסף של 160 שיש לי. ה250 החליף דיסק ישן של 80 ג'יגה שעדיין נמצא ברשותי. יש לי במחשב רק 2 בקרי SATA (כניסות על הלוח אם, וגם הביוס נראה לי מוגבל בעניין). האם יש דרך לעקוף את העניין כך שבכל זאת אני אוכל להשתמש בדיסק של ה80 ג'יגה? אפילו אם יש מתאם בין IDE לSATA שדרכו אני אוכל לחבר את הכונן, קיים דבר כזה? אם אין אפשרות כזאת, כנראה שהאופציה היחידה שלי היא למכור את הכונן הזה. יש מעוניינים במקרה ולא ימצא לי פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בעקרון ברגע שאתה מוחק קובץ מסל מחזור אתה לא יכול לגשת אליו יותר כלומר הוא נמחק FOREVER אבל אז הבנתי ממקום כלשהו שהמידע לא באמת נמחק FOREVER אלא הוא נשאר ב SECTIONS של הכונן ונמחק באמת רק כאשר עושים OVERWRITE ב SECTION של הכונן שבו הקובץ היה קיים כלומר עד שאני לא משתמש כביכול במקום הקובץ עדיין קיים וניתן לשחזור האם הדבר נכון? ואם כן הוא בר ביצוע? איך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/productdetail.php?id=1354 אמרו לי פעם (לא לפני הרבה זמן) שהוא טוב וזול יחסית,שווה לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. לפני כמה ימים התעסקתי עם חיבורי הIDE שלי במחשב אבל רק עם ה 60/100 לא נגעתי ב33 שמתחבר לfloppy, אחרי יומיים שמתי לב שהמנורה של הfloppy כל הזמן דולקת, מהרגע שאני מדליק את המחשב ועד שאני מכבה אותו... הכנסתי דיסקט ניסיתי להיכנס אליו והוא אומר לי שאין דיסקט בכונן, ככה זה עם כל דיסקט... החלפתי כמה חיבורי 33 ואותו סיפור עם כל אחד מהם, עד ששמתי את החיבור של הפנטיום 1, שלי, אז המנורה הפסיקה לדלוק. עכשיו כשאני שם דיסקט הוא אומר לי כזה דבר: A:\ is not accessible no id mark was found on the floppy disk ככה הוא אומר לי עם 4 מתוך 5 דיסקטים, דיסקט חמישי הוא כן הצליח להפעיל אותו נורמלי. כמובן שניסיתי להחליף floppy אותו סיפור, הבעייה לא בזה. בקיצור אני כבר התייאשתי אני לא …
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום החלפתי לוח ומעבד והתקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ללא בעיות. בהתחלה היא הייתה מותקנת על כונן nmve של corsair mp510, הוספתי כונן נוסף של wd sn770 ואז אחרי ההחלפה של הלוח התקנתי עליו את מערכת ההפעלה מחדש. מפה לשם, רציתי לפרמט את הכונן הישן ולא הצלחתי, כי יש עליו מערכת הפעלה. כשאני מנסה עכשיו למחוק את הכונן או להתקין מחדש או לא משנה מה, שאני מעלה את ההתקנה של הווינדוס מדיסק און קי, הוא פתאום לא מזהה את הכונני m.2. בביוס רואים את שניהם, אבל אני יכול לבחור לעשות בוט רק מהכונן הישן, כשאני כן עושה בוט אני יכול לבחור את שתי מערכות ההפעלה כדי להתחיל לעבוד וזה עובד בלי בעיה. איך אני יכול שהכוננים יוצגו שוב בהתקנה של ווידונס ואיך אני יכול לפרמט כונן עם מערכת…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מנסיונכם עם דיסקים קשיחים חיצונים. מה לדעתכם האמינות של המוצרים האלו? הרי בסופו של דבר, אנשים קונים דיסקים בנפחים עצומים ושומרים עליהם כמויות גדולות מאוד של מידע חשוב להם. השאלה, היא מה הסיכוי של דיסק כזה להידפק כך שכל המידע שעליו יאבד (ללא אפשרות שיחזור)?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, יש דיל שרץ [וייגמר אוטוטו] על SAMSUNG S2 Portable 750GB USB 2.0 External Hard Drive HX-MUD75DA/G22ב $75 זה דיל לא רע!!! הנה הPDF שלו [לקח לי זמן לטעון אבל עובד] http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.seagate.com%2Fstaticfiles%2Fsupport%2Fsamsung%2Fdocs%2FS2%2520Portable%2520Series-1%2520User%2520manual%2520EN%2520Rev07%2520110714.pdf&ei=vyepT-uYLMeF8gOI_7HlDw&usg=AFQjCNHr25IFcsI3qzlSe1uMlk-qXBHStg&sig2=qRuHSL0Cayfx_W7gDarEmw התמיכה\שירות אגב היא של SEAGATE!! [בארץ זה אומר משלוח לנ.איסוף שלהם בלוד- ואם מקבל חדש בעקבות תקלה- הוא יישלח אלי מאמסטרדם! במקרה זה האם צריך ל…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. יש לי HTPC עם HDD של 500GB, סאטה 2, 7200RPM. דיי סטנדרטי אני מניח. בנוסף יש לי HDD דיי ישן (אבל עובד בלי בעיות...) של 40GB בחיבור IDE. גם הוא, דיי סטנדרטי.. 7200RPM ו.. לא יודע יותר מזה. עכשיו, השאלה שלי דיי פשוטה, מה עדיף, להישאר במצב הנוכחי? שזה אומר HDD אחד (500GB) עם מחיצה למערכת ההפעלה? (ויסטה ד"א...) או.. להוסיף את ה-IDE ולהעביר אליו את המערכת הפעלה? אני שואל מה עדיף בעיקר מבחינת הביצועים. פחות מזיז לי שיהיה עוד 40GB לסרטים ושטויות. אז, מבחינת המהירות של המחשב וכל זה, מה עדיף? תודה רבה, גיא.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הזמנתי מהאתר lira.co.il את הדיסקים האלו: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=23 שהבנתי שהם אחלה דיסקים, ובבדיקה שהרצתי ב nero infotool קיבלתי על המדיה את המידע שבתמונה המצורפת אני רואה שה media code שונה בשניהם, האם קיבלתי את מה שהזמנתי? או משהו יותר/פחות טוב? או שאני סתם לחוץ המדיות שקיבלתי מיוצרות ב india (הודו).... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כדי להתקין WINDOWS אני צריך תקליטור עם הדרייברים פעם נתנו לי דרייבר אחד אבל הוא עושה לי בעיות אני רוצה את ההכי עדכני ואת ההכי טוב איפה אני יכול למצוא או שמשהו יכול לתת לי את ההכי חדש
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חברת OWC האמריקאית שמתמחה ביצירת מוצרי חומרה עבור מוצריה של הענקית מקופרטינו מציעה כונני SSD ייעודיים לשדרוג מחשבי ה-MacBook העדכניים של אפל, אבל בכלל לא בטוח שהאם יהיו שווים את ההשקעה הבלתי מבוטלת הגן הסגור שאותו מפתחת ומטפתח אפל באופן מתמיד מעניק לה כמה וכמה אפשרויות להציע מאפיינים שלא ממש קיימים אצל יצרניות אחרות, אך גישה זו גם יוצרת לעתים בעיות ומגבלות לא ממש נעימות – ואחת הדוגמאות לכך הן המחשבים הניידים מקווי ה-MacBook Air וה-MacBook Pro של החברה, אשר שודרגו לכונני SSD מבוססי ממשק ייעודי ובלעדי לקו PCI-Express עוד במהלך שנת 2013, אך לא איפשרו לצרכנים להחליף את לשדרג את האחסון (אם לא לוקחים בחשבון מכירה של כונני אפל ייעודיים שנלקחו ממוצרים מפורקים) מהסיבה הפשוטה …
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש קורא כרטיסים בסכום של עד 150 שקל (אפשר עד 200). עדיף שהחנות תיהיה באיזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני יודע מה זה master וslave אבל מה זה primary channel and secondary channel?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אני מחפש כונן קשיח חיצוני ואיכותי בגודל 2.5 אינטש? (גודל קטן וסקסי) במהירות 7200RPM ולפחות 8MB Buffer ואם אפשר שיהיה לו גם חיבור E-SATA בנוסף ל- USB רצוי שגדול הכונן יהיה 160GB ומעלה התקציב שלי עד 700 ש''ח האם קיים בשוק כונן עם נתונים כאלה פחות או יותר? :s05: תודה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לי צורב LG GSA-H22 אני רוצה להבין אם יש לי בעיה בצורב על עוד יש לי אחריות. כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD הוא צורב על X2 מקסימום למרות שבתוכנה מוגדר לו על X16 וגם המדיה תואמת (BENQ). ניסיתי מס' תוכנות צריבה שונות ובכולן התופעה זהה. לעומת זאת, דיסק CD הוא צורב בסדר עד כמה שאני זוכר, למרות שאני אעשה בדיקה נוספת היום. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
נשבר לי דיסק בסידי רום הצלחתי לפתוח עכשיו אם יש אחריות צריכים להחילף לי אותו?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קיצר קניתי ההרד דיסק חדש WD2000 זה 200GB כמובן SATA עכשיו יש לי חיבור SATA כמובן והיה לי ההרד דיסק נוסף לפני והיא כאילו בSATA 0 והשני החדש בSATA 1 אני מחבר נכנס למחשב שלי ואין שם שום כונן חדש אה ועוד דבר יש שם את הדבר הזה שקובע אם זה SLAVE וניסתי את כל ה-4 http://wdc.custhelp.com/cgi-bin/wdc.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=1027&p_created=1056559256 כנראה אני לא מבין בזה בבקשה עזרה פליזז ההרד דיסק של זה WD 2000JD לוח האם הוא PC PARTNER נ.ב. הרדיסקים אחרים ישר עבדו ככה של חברים שלי וזה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שזה הפורום המתאים כי פשוט לא ידעתי לאיפה זה מתאים : אז ככה החלטתי שאני קונה צורב חדש אבל אני צריך תעזרה שלכם ... אז ככה איזה צורב אתם ממליצים לי לקנות כי אין לי ממש מושג בזה האמת שרציתי לקנות של sony בקיצור חברים תנו הצעות לצרוב סוס ללא בעיות וכו' אשמח לקבל הצעות תודה רבה .
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-