עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by apelzig,

האם החיבור שונה פיזית או שזה רק עידכון חומרה? ז"א, האם אפשר לחבר תומכי SATA2 לחיבור SATA1? האם יש אפשרות לשדרג לוחות אם תומכי SATA1 ל- SATA2? בתודה מראש, אסף.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by r.g.comuters,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול לבדוק איתה את הזיכרון של הDOK לשגיאות BAD SEKTORS ועם יש לDOK שגיאות פשוט לחתןך אותו ע"י צריבת נתונית חדשים לביוס של הDOK העם יש כזה דבר ??...... ריאיתי תוכנה כזואתי אבל אני לא זוכר מה שמה אני רק זוכר זהיה לה בחלון שאתה לוחץ לה אנלייז והיא אומרת עם הדיסק תקין או לא ואז אתה לוחץ בדיקה והיא חותכת לך ממנו את החלק התקין חברה עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  3. היי חבר'ה הגעתי לישורת האחרונה לפני קניית מארז חיצוני בשביל HD SATA,צריך את עזרתכם. קוולמסטר http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=352 או את אותו הדגם רק שבמקום ESATA יש FIREWIRE http://www.slg.co.il/shop/product_info.php?cPath=73_76&products_id=360 או את הדגם הזה של ת'רמלייק הMAX4,לשים לב שזה הדגם ללא מאוורר,לא מצאתי עם המאוורר בארץ,מי שמצא מוזמן להסב את תשומת ליבי. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_2547&products_id=18219 או את הדגם הזה של VANTEC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_436_1689&products_id=12166 כמובן גם מי שמכיר את הדגמים הללו יותר בזול יוכל לתרום למאמץ. תודה …

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  4. Started by alon83438,

שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by shmoolik_y,

שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by DJZamix,

נגיד יש לי סרט די וי די מקורי שאני רוצה לעשות לו גיבוי אני יכול באמצעות צורב DVD לצרוב אותו??(יש לי עוד כונן DVD נפרד) או יש איזה הגנה או משו כזה? ואני מתכוון לצרוב אותו DVD עם כל התפריטים והתוספות לא XVID או SVCD תודה מראש.... נ.ב כמה בערך עולה היום מדיה של צריבה חד פעמית לDVD?? חבילה של 50 ככה.. ותגידו שווה צורב DVD של LG במהירות 16 ב230 שקל??(חדש)

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by tomer87,

לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by jara14,

שלום לכולם, רציתי לברר האם כדאי לי לחסוך בקניית HD חדש למחשב חדש. יש לי HD ישן SATA1 בקיבולת 80 ג'יגה 7200RPM. אני יודע שזה עלוב, אבל יש לי פשוט HD חיצוני של 2T שמחובר קבוע. האם שימוש ב- HD ישן כזה עלול ליצור צוואר בקבוק במחשב חדש באם מע' ההפעלה תרוץ עליו?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by giliboy,

רציתי לדעת אם הלוח שלי עובד בsataI הוא יעבוד עם הרדיסק ב ?sataII אם כן חשבתי ללכת על ההרדסיק הבא: Seagate ST3320620AS הצעות על הרדיסקים אחרים יתקבלו בברכה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  10. אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. השתמשתי בכבל IDE של הצורב וחיברתי גם לכונן החדש שהוספתי... חיברתי לחשמל הכל... לא ניתקתי שום דבר, לאחר שהדלקתי את המחשב הצורב לא עבד וזה מוזר כי לא ניתקתי שום כבל.. מה יכולה להיות הבעיה? שהשתמשתי בכבל IDE אחד לשתי כוננים ?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  12. למה הוא צורב במהירות כזאת ולא ב 52 כמו שאמור להיות

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by (Arik),

יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by mani007,

שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by netanel1234,

שלום, יש לי שני HARD DISK של MAXTOR (מחשב ישן) עכשיו אני לא מצליח לחבר את שני ה HARD DISK אני יודע שאחד צריך לכוון על MASTER והשני על SLAVE עשיתי את זה וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי ללחוץ על CTRL+ATL+DELETE ניסיתי הכל ואני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד! הנה תמונה עם תצליחו לראות משהו. מצד שמאל זה MASTER והשני זה SLAVE איך אני אמור לחבר? תודה!!

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב בזמן האחרון הארד דיסק שלי עושה יותר רעש מהרגיל וזה גבולי יכול להיות שהוא יחזיק תבערך חצי שנה עד המחשב הבא ויכול להיות שלא וביגלל שאני לא רוצה ליקנות במיקרה הצורך ארד דיסק למחשב הזה ואחד אחר למחשב הבא (אני בטח ימכור אותו איך שהוא או שאני ישיג ארד דיסק מימחשב אחר) רציתי לדעת יש מתאם לSATA 2 ללוח שלי ? ובמיקרה שיש כמה הוא עולה? ואני לא מצפה לביצועים מעולים במיפרט הזה אלה במיקרה הצורך ליקנות ארד דיסק גדול ואיכותי +מתאם יחסית זול ובמחשב הבא פשוט לפרמט ולהעביר אותו ואני רוצה להגיד אני לא שואל כרגע על סוגים של ארד דיסקים כי הנוכחי עדין חי אלה רק על מתאמים ומחירים בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by shuy,

http://www.wellspent.org/Product?p=91168 מישהו שמע פעם על זה?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by omri09,

*קונה מ- KSP* ההתלבטות היא בין: SanDisk Cruzer Blade SanDisk Cruzer Kingston DataTraveler G2 המטרה היא שה- USB ישמש BOOT DEVICE להתקנת מערכת הפעלה WIN7.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  19. אצלי ההרדיסקים עשו די הרבה רעש אז במקום לבזבז 200 שקל על כלובים שמשתיקים את הרעש פשוט סיבבתי סביבם 2 גומיות והחזרתי לכלוב של ההרד דיסקים וזה עזר בהחלט

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  21. שלום יש לי בעיה די מוזרה: הביוס של הלוח אם NF7-S מזהה לי את את הדיסק הקשיח כמו שצריך, אבל בנפח הוא טועה! במקום שיהיה רשום 80GB(ובפועל הוא נותן 74.5GB) הוא רושם לי 69GB (ובפועל נותן לי רק 66.4GB) לפני ההפסקת החשמל, הוא זיהה לי אותו כמו שצריך, וגם ניסיתי כבר דיסק קשיח נוסף מאותו הדגם(ממחשב אחר) והוא מזוהה כמו שצריך! יש פיתרונות?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  22. הארדיסק אחד במחשב, פתיחת קובץ RAR של 700 מגה איטית מאוד, עצירה בהתקדמות הפתיחה לכמה שניות ואז ממשיך וכשעובדים עם תוכנה אחרת היא נתקעת לרגעים ואז ממשיכה לעבוד וכו' מה הכי סביר שהבעיה? המחשב עובד בסדר כאשר אין שימוש בהארדיסק (פתיחת FIREFOX תהיה איטית אבל ברגע שזה בזיכרון זה עובד מהר) עריכה : התוכנה של WD לבדיקת שגיאות בהארדיסק מוצאת את הארדיסק תקין וכל הדברים ש SMART בודק "עובר"

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  23. ברשותי הרדיסק חיצוני חדש לגמרי Toshiba Store Art 500GB . ישנם קבצים מסוימים שאני לא מצליח להעביר מהמחשב להרדיסק בטענה שאין מספיק מקום על הדיסק. מיותר לציין שההרדיסק רחוק מלהיות מלא. אשמח לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  24. ?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? אני מחר הולך לקנות ב KSP ואני רואה שהמליצו פה באשכול של הצורבים המומלצים את הצורב LG GSA-H22N ופה בשני הצורבים הבאים אחרי ה H22N* הוסיפו באחד K ובשני B אז מה ההבדל בניהים בעצם ? הם אותו המחיר

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  25. ??? מדיה פלייר כותב: Windows Media Player cannot play the DVD because a problem occurred with digital copyright protection. פאוור DVD כותב: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני מדבר על ניגון - מה זה?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים