אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, לא נראה לי שיש אפשרות להתקין אותו במארז , כי הוא קטן יותר מכונן רגיל 3.5 . מה לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לפני כשנה+- היה לי וירוס מסוים במחשב [לא זכור לי איזה היות ואחיין של חברה הרס לי דאז את המחשב] גיבוי של תמונות ושירים היה לי על דיסק און קי, אממה כל קטעי הפרוזה שכתבתי - הלכו , יש לציין שזה דבר שמאוד קרוב לליבי ולצערי עד היום חיפשתי בכל מקום איחסון אחר אם יש סיכוי לחלקיק גיבוי מסוים - ואין שום דבר. האם יש סיכוי להחזיר את הקבצים? מדובר בכמעט 100 קבצי word תודה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
??? מדיה פלייר כותב: Windows Media Player cannot play the DVD because a problem occurred with digital copyright protection. פאוור DVD כותב: DVD-Video playback graph could not be built due to insufficient decoders. אני מדבר על ניגון - מה זה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם החיבור שונה פיזית או שזה רק עידכון חומרה? ז"א, האם אפשר לחבר תומכי SATA2 לחיבור SATA1? האם יש אפשרות לשדרג לוחות אם תומכי SATA1 ל- SATA2? בתודה מראש, אסף.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מהיר ושקט ובעל נפח של 2gb ומעלה. כמה חשוב והכרחי סוג החיבור? ( FW / USB2 / USB 3 \ ethernet ) הייתם ממליצים לרכוש בחו"ל? תודה למשיבים
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן חברה הבאתי צורב מתאילנד LITE ON LH-20A1H עכשיו מסתבר שיש לו חיבור E-IDE ולא IDE כמו שאני מכיר... והוא לא פועל לי במחשב מה זה ה E IDE הזה בכלל?יש משהו שאני יכול לעשות שהוא כן יפעל לי במחשב? ובלי קשר אני קונה עוד מחשב לבית ולא ראיתי שכתוב במיוחד על לוחות אם שהם תומכים בחיבור הזה?! מישהו יכול לתת לי לוח אם שכן תומך? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 or Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft) רק מי שיודע בבקשה
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך לאבא שלי לחיבור לרכב שיפעל הHDD 2.5 שהכנסתי למארז חיצוני. חוץ ממחשב הוא לא מזוהה ע"י שום דבר, לא הרכב, ולא המערכת אצלו בחדר. אני ממש ממש ממש לא סומך על dok וחוץ מזה יש בתיקייה שלו יותר מ80GB של מוסיקה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי DOK של סאנדיסק. ואתמול הוא פשוט הפסיק לעבוד. אני רואה במחשב רק את המחיצה של הU3 שגם הוא לא רץ והמחיצה של האחסון פשוט חסרה. בdisk managment הוא מופיע כשטח לא מוקצה וכשאני מנסה לפרמט אותו הdisk managment פשוט קורס. (אני רץ על ויסטה 64 ביט). ניסיתי על מחשבים אחרים עם XP ועליהם הוא עולה ואפשר לפרמט אותו כמו שצריך אבל על הויסטה הוא לא מוכן. בנוסף כשאני מחבר אותו לפני הדלקת המחשב אז הוא כן מגיב, אבל ברגע שאני מנתק ומחבר מחדש הבעיה חוזרת. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
קניתי דיסקים DL במהירות X8 ממותג Silverline. המחיר ממש זול 85 שקל ל-10 דיסקים בחנות מכלול בטכניון. ה-ID שלהם הוא CMC MAG D03. (מצאתי באינטרנט איזכורים רק ל-D01, D02 ו-D04) אני יודע ש-CMC הוא יצרן בינוני ולא כל כך מומלץ האם כדאי להמנע מלשמור דברים חשובים על הדיסקים האלו? למישהו יש ניסיון?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש קורא כרטיסים בסכום של עד 150 שקל (אפשר עד 200). עדיף שהחנות תיהיה באיזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, אני חדש כאן ומבקש עזרה. התחדשתי בHDD WD 500GB עם חיבור SATA. פתחתי את המחשב על מנת לחברו. צריך 2 כבלים, אחד גדול יותר ואחד קטן יותר [כתום]. אז זהו שגדול יותר יש לי פנוי, אך על הלוח יש 2 יציאות קטנות כתומות ששניהם תפוסות על ידי הדיסק קשיח הנוכחי שלי, שאני רוצה להשאירו [החדש הוא בנוסף] וע"י הצורב. מה עליי לעשות? איך אחבר אותו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי היום הארד דיסק 2 טרה בייט . כרגע המחשב לא מצליך לזהות. גם בביוס לא מראה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ). ואני רוצה סוף סוף DVD. אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה. יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי. החנות היא IVORY.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היום רכשתי את הצורב אבל בספק כוח שיש לי [ ENERMAX NOISETAKER ] יש רק שני יציאות חשמל של SATA והם צמודים על אותו הכבל ולכן אין אפשרות לחבר גם לדיסק קשיח וגם לצורב אז החלטתי להניח את הדיסק הקשיח על הצורב[ כאילו הוא לא יציב בכלל ] השאלה היא האם זה בסדר ולא פוגע בהם ? ועוד שאלה: צרבתי את הדיסק הראשון וNERO SPEED מדווח על איכות צריבה של 84 ... האם זה תקין ? http://img128.imageshack.us/my.php?image=nerotesthu8.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הוא ניקנה לפני כחצי שנה מFOXPC. תמונה: http://i25.tinypic.com/maktn9.jpg ERROR SCAN: הכל תקין HEALTH: הכל תקין מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחבר בסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים בזמן אמת. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. WD 250GB 7200RPM 16MB RAID SATA2, יחידות 2 ¤600 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=127 האם יש דיסק קשיח שעובד בתצורת RAID עם זיכרון BUFFER גדול יותר לדוגמא 32MB האם יש דגמים עדיפים על זה שבחרתי ? המחשב פועל אצלי לעיתים 24 שעות רצוף SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22…
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ראיתי שיש מאה חברות שמיצרות דברים כאלו במחירים שלפכמים מכפילים את עצמם לאותו נפח יש איזה חברה מובילה או פחות טובה לבעלי ניסיון האם היתה לכם פעם בעיה של תאימות (מחשב לא זיהה את הדיסק?) במוסדות גדולים (בי"ס, אוניברסיטה)
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את הצורב הזה sh-s223f בחיבור SATA וכשאני מנסה לצרוב בOVERBURN דרך נרו אני מקבל את ההודעה הבאה: could not perform start of Disc-at-once הפעלתי את האפשרות לOB בתוכנה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הבנתי שצריך או לוח שמאפשר את זה או לקנות בקר בנפרד hgigabyte_ma_790gp-ds4h זה הלוח אם שלי ... הוא תומך ? ו מה ההבדל בין בקרי RAID למינהם ...הבנתי שיש כמה סוגים 1 0 ? עוד ? באיזה RAID הלוח שלי תומך במידה וכן ואיך בדיוק אני עושה את זה ? פשוט שם עוד הארד דיסק?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-