אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לצרוב DVD-R של VERBATIM באמצעות NERO 7 PREMIUM אחרי ה- CACHING הוא נעצר ונותן הודעת שגיאה "BUFFER TOO LARGE" כשאני מנסה דרך מנהל ההתקנים להפוך מצב DMA ל-ON גיליתי שיש התנגשות משאבים בין Primary IDE Channel לבין SCSI/RAID Host Controller (קוד שגיאה 12) הסרת התקנים והפעלה מחדש לא עזרה מה ניתן לעשות? מבנה המחשב: PIII 1.0GHz לוח אם:ASUS CUV4X-V זכרון: 896MB להלן ה-LOG של NERO : Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02/11/2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.0.0.0 Recorder: <SONY DVD RW AW-G170A> Version: 1.71 - HA 1 TA 0 - 7.0.0.0 Adapter driv…
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 1.5T אני מתלבט בין הSEAGATE FreeAgent Desk WD My Book Essential Edition SAMSUNG Story Station היעוד שלו הוא גיבוי סרטי HD בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
דגם ה-Blue SN550 מיועד להחליף את קודמו הפופולרי ולספק ביצועים משודרגים בקצה התחתון של עולם האחסון הביתי המודרני לכתבה
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש ברשותי SSD 250GB ועוד כונן מכני בגודל 1TB. נכון להיום אני מנצל רק 100GB מה SSD. חשבתי לחלק את הכונן ה SSD למחיצות כך שתיהיה לי מחיצה בגודל של 30GB ואז אני אשתמש בה כדי ליצור SRT intel לכונן המכני ובכך לשפר את הביצועים שלו. מה אתם אומרים? יעיל? מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מארז חיצוני עם חיבור USB עם יכולת של Mirroring? האם הדבר אפשרי? האם קיימת אפשרות של Stripping? אשמח לשמוע גם המלצות למארז רגיל עם חיבור USB לדיסק "3.5.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! רציתי לדעת אם מישהו קנה את הדיסק הזה?? יש המלצות? ביקורות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות צורב די וי די בסכום של לא יותר מ1300 שקל ואשמח גם פחות. אני מעוניין בצורב שהעיקר שיהיה אמין ושיחזיק להרבה זמן אם אני יחכה 5 דקות יותר או פחות לא מעניין אותי העיקר שלא יעשה לי תקלות יהרוס לי מדיות וייהרס אחרי יומיים אני רוצה צורב במהירויות האלו: 4x - DVD-R 2x - DVD-RW 16x - CD-R 8x - CD-RW 12x - Read DVD-Rom 32x - Read CD-Rom אבל לא מחייב אם יש משהוא יותר מהיר או פחות מהיר אבל ששוה נניח תוספת קטנה במחיר או משהוא בסגנון אז תגידו תודה מראש DEMULTI
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
1. שמתי לב שבתמונות של דיסקים קשיחים יש היום תראש שקורא ועוד משהו שדומה לו אבל קטן יותר! מה התפקיד שלו? 2. מה זה 24\7 בדיסקים קשיחים?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג. זה הדיסק: http://www.novocom.co.il/index.php?content=product&pid=490&cid=55&bid=0&tid=73 יש לי אותו כ-9 חודשים בערך. שמתי לב לאחרונה שכשהוא עובד הוא עושה רעשי נקישה כאלו, נוקש קלות ממש.... יש עליו עדיין אחריות. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A ובסלון DVD די מעפן של פרוסאונג ג'רמני (LOL). על איזה מדיות אני צריך לצרוב כדי לראות בסלון? ואיך אני יודע באיזה פורמטים הוא תומך או לא?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אלה : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=557280&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 לאלה: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000gvaeno2TAUmrIuCL1XtqNgr:12bbi68k5?id=587725&pr=QJ5&N=2%2030887%2030849 רק החבילה אולי ? ואיך הם בכללי(Verbatim) ? מומלץ? הבנתי שיש כמה מקומות ייצור לורבטים..מה יותר מומלץ אם יזדמן לי לבדוק בחנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות צורב דיוידי...אבל רוב הפעמים אני אשתמש בו רק לצפיה בסרטים ולא לצריבה.. האם יש משהו בזה שלא בריא למכשיר? משהו שיגרום לו להתקלקל יותר מהר? עדיף לקנות DVD ROM וDVD RW בנפרד? ואם אני קונה צורב...של איזה חברה כדאי? איזה חברה ואיזה מהירות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
צורב DVD יכול לקרוא סרטי דיוידי וגם לצרוב DVD וגם CD על 700 MB?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם הסוף של DVDDECRYPTER מציין את תחילתה של תקופה חדשה? http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14057
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש דיל שרץ [וייגמר אוטוטו] על SAMSUNG S2 Portable 750GB USB 2.0 External Hard Drive HX-MUD75DA/G22ב $75 זה דיל לא רע!!! הנה הPDF שלו [לקח לי זמן לטעון אבל עובד] http://www.google.co.il/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CHwQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.seagate.com%2Fstaticfiles%2Fsupport%2Fsamsung%2Fdocs%2FS2%2520Portable%2520Series-1%2520User%2520manual%2520EN%2520Rev07%2520110714.pdf&ei=vyepT-uYLMeF8gOI_7HlDw&usg=AFQjCNHr25IFcsI3qzlSe1uMlk-qXBHStg&sig2=qRuHSL0Cayfx_W7gDarEmw התמיכה\שירות אגב היא של SEAGATE!! [בארץ זה אומר משלוח לנ.איסוף שלהם בלוד- ואם מקבל חדש בעקבות תקלה- הוא יישלח אלי מאמסטרדם! במקרה זה האם צריך ל…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האם החיבור שונה פיזית או שזה רק עידכון חומרה? ז"א, האם אפשר לחבר תומכי SATA2 לחיבור SATA1? האם יש אפשרות לשדרג לוחות אם תומכי SATA1 ל- SATA2? בתודה מראש, אסף.
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי, בStorage יש מקום ל12 ארד-דיסקים, מותקנים בו 10 אשר עובדים במערך של RAID5. הבעיה היא שלסירוגין או 3 (משמאל) או 7 (מימין) מזדהים וחלק מהמידע במערך לא נגיש. מזדהים = נורית של חץ מעל הבטריה דולקת. לינק למידע טכני של המוצר מצידי שהפתרון יהיה אפילו לשלוף את המידע בכל דרך מהכוננים הקשיחים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם אפשרי לשחזר מידע מHD גם אם נעשה פירמוט או ניסיון לפירמוט ? את התוכנה recover my files אני מכירה אבל יש שיטות אחרות אולי ? אני מכירה שיש שיטות שעולות המון כסף...טכנאי מחשבים ממוצע יכול להציע לי משהו כזה ?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות כונן חיצוני שישמש בעיקר לצורכי גיבוי. תקציב עד 500 ש"ח, ואם יש צורך להתגמש זה אפשרי.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש sata 2 עדיף ... בשביל המחשב החדש שלי ... אני מעוניין לקנות מ ksp את הדגמים הבאים : ?Hitachi? - ?Deskstar 80GB Sata II? או את ה ?MAXTOR? - ?80GB (8MB) SATA II 7200RPM? עכשיו מישהו יודע אם ההיטאצ'י הוא 8 מגה באפר ו 7200 rpm ? כי לא כתוב ... למרות שנראה לי שבקשר ל 7200 rpm זה דיי ברור... אם כמובן אין 8 מגה אני לוקח את המקסטור אגב מה אתם חושבים ? אלו הארד דיסקים טובים ? אגב רציתי לדעת אני בחיים שלי לא נגגעתי ב sata 2 הזה .. האם זה על אותו עקרון כמו IDE ? פשוט מחברים וההארד דיסק מזוהה ? או שצריך דרייברים ל DOS ול WINDOWS... ? יותר חשוב לי לדעת את זה לשלב של ההתקנה של הווינדוס החדש ?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי כיום MAXTOR 40 GB 2 MB ואני מתכוון לקנות הארד דיסק נוסף WD 80 GB 8 MB . השאלה שלי היא האם יכולה להיווצר בעית תאימות בין שניהם , וכמו כן , האם העובדה שהוינדוס(XP) מותקן על המקסטור אומר שאני לא ארגיש בהבדל של ה 8 מגה בהארד דיסק החדש , כלומר האם תהיה שיפור במהירות בכל זאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-