אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אם אני שם על DOK מספר תוכנות BOOTABLE אני יוכל לבחור מי מבניהן תעלה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי צורב די.וי.די של lg4167. איך אני הופך אותו למולטיזון??? תודה.
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
כנראה שאני מוסיף HD חדש, כי ה40GB שיש לי לא מספיקים לי. אני אוסיף 120GB, כי אין הרבה הבדל במחיר בין 80GB ל120GB. אני קונה את הWD1200JB ATA 100, מישהו ממליץ על חברה אחרת, חשבתי על סייגיט, אבל יש לי במחשב WD, ואני חושב שהם הכי טובים. 1) הבנתי שלא כדאי SATA, נכון? (אין הבדל במהירות). יש לי תמיכה בSATA. 2) כרגע יש לי במחשב WD400BB, כלומר עם 2 מגה באפר, האם הדיסק השני מהיר יותר משמעותית בגלל ה8 מגה, וכדאי שאני יוציא את ה40 שיש לי ולהשאיר רק את ה120GB? אני לא חושב, אבל אני רוצה תגובות של מביני עניין. 3) אם אני יקנה את הATA, כדאי לי לשים אותם על IDE נפרדים, נכון?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי כונן גיבוי 500G ובתוכו 400 G תפוס. כאשר אני נכנס אליו איני רואה את התיקיות כולן אלא רק 100 G חומר נגיש. עשיתי הצג תיקיות מוסתרות אך ללא הועיל. נכנסתי אל תוך הכונן עם דיסק MINI XP וראיתי את כל החומר ביצעתי העתקה אל כונן אחר אך הוא לא הופיע למקום שאליו הועתק. כאשר אני עושה מאפיינים על הכונן מופיע שתפוס 400 G. אשמח לסיוע המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום , מחפש מן מוצר אחסון אלחוטי שאני יוכל לגבות אליו קבצים מהפלאפון . כמו המוצר הזה: http://www.amazon.com/dp/B00DR8LAE2?tag=price301-20&m=ATVPDKIKX0DER האם יש תחליפים אליו ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם המוצר הזה באמת שווה משהו ? נותן מהירות מלאה של NVMe M.2 SSD כמו במחשב ? יתרונות / חסרונות ? האם מצריך חיבור מיוחד בלוח אם ? האם האתר יכול לבקש מהיבואן לבדוק את המוצר לאיכות ? https://www.guru3d.com/story/usb-32-gen-2-compatible-nvme-m2-ssd-stand-with-direct-insertion/
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
- 2 followers
-
-
חשקה נפשכם בכרטיס MicroSD בנפח גדול והם ביצועים מינימליים מובטחים או בכונן SSD בנפח חצי טרה-בייט מתחת לרף הפטור הישראלי ממסים? אל תפספסו את ההזדמנויות הללו לכתבה
-
- 29 תגובות
- 54.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מטרת הדיון להחיות את הנושא ולעשות סדר בדברים. ביצועים. אמינות. מחיר. המשתלמים במיוחד. SSD 120/128GB הערה: כונני 120/128GB הפכו ללא משתלמים במחיר פר גיגה יחסית לנפחים גדולים יותר. אפשר להוסיף סכום לא גדול לרוב הדגמים הנמכרים(100-150 שקל), ולקנות כונן עם נפח כפול וביצועי כתיבה משופרים. חיסכון: Crucial MX100 128GB יתרון: מחיר מעולה וביצועים משופרים יחסית לכונן חיסכון. יתרון: אולי האופציה הכי טובה למי שמחפש הוצאה מינימלית על SSD. אפשר להשיג במחיר מעולה בפלונטר. סמסונג 120GB EVO. יתרון: ביצועי כתיבה רציפה גבוהים יחסית לנפחו. יתרון יחסי, עולה פחות מסמסונג 840 PRO. חיסרון יחסי: פחות IOPS בכתיבה מה840 PRO וגם מהNEUTRON GTX(מתבטא בעיקר בעומס יוצא דופן בפעולו…
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
כרטיסי microSD זריזים, התקני USB מסוגים שונים וגם כונני SSD מחכים לכם בתגי מחיר שכדאי לכם בהחלט לבחון לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
המותג הזה LaCie, מכירים? יש נסיון? מי היבואן? מה יש בפנים, כלומר איזה דיסקים מכניסים היום לקופסאות "2.5 שהם מוכרים כדיסק חיצוני בחיבור USB? כתוב "אחריות לשנתיים על ידי BUG" . האם זה אומר שמדובר ביבוא "מקביל" והאחריות עלולה להיות בעייתית? ראיתי בחיפוש שאלות דומות מלפני שנה ושנתיים על המותג הזה, ונכתב שמוכנסים לשם דגמי היטאצ'י מרעישים. זה עדיין כך היום?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים השנייה בגודלה מצטרפת אל טושיבה עם מוצר בנפח שיא, תוך התבססות על טכנולוגיית ה-PMR הנודעת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה האמריקאית מביאה את השם BarraCuda גם אל עולם כונני האחסון שאינם זקוקים לחלקים מכאניים נעים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
יש ל שאלה כונן שהוא מותג (מוכר) הוא יטען את מערכת ההפעלה יותר מהר זאת אומרת שהוא ישפיע על הטעינה(אופן הטעינה) יטען יותר מהר מכונן רגיל שהוא לא חברה מוכרת תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי סרטי HD לפעמים אני רואה 720P ולפעמים 1080P אבל אני לא מרגיש הבדל בין ה720 ל1080 יש הבדל בין 1080P ל 720P ? אני לא שם לב. ראיתי שהסרטים שאני רואה לפעמים רשום גם BLURAY אז רציתי לשאול מזה אומר ? וצריך תמיכה מלאה בHD בשביל לראות באיכות מקסימלית 1080P ? תודה *לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור אז שמתי בכללי.
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
-
-
מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מזה כבל 80 פינים איך הוא ניראה ולמה זה טוב??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שהרכבתי, בהתחלה הוצאתי את HDD אחד כדי לעשות התקנה של הווינדוס (8) ואחר כך חיברתי אותו וראיתי שבביוס,הבעיה הוא שיש ממשק חדש כי זה מחשב חדש אז אני לא ממש יודע מה לעשות אני רואה 1.צורב 2. HDD והוא לא נוסף לשם, *אבל* קטגוריה אחת למטה יש לי קטגוריה של כוננים ושם הוא כן מופיע. מה לעשות? לוח האם הוא גיגה בייט Z77-D3H
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
פיוניר 111D שתי שאלות : 1. יש לי עוד כונן דיוידי על המחשב ושניהם מחוברים על אותו הכבל כשהצורב החדש הוא המאסטר. זה משנה אם הם על אותו הכבל או שכדי לי להוסיף עוד כבל ושכל אחד מהם יהיה על כבל שונה? 2. בקשר לעידכון FRIMWARE כרגע הגירסה שלו 1.23 וקיים 1.29 יש משהו שאני צריך לדעת או לעשות לפני שאני מתקין את העידכון הזה? תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
האם הסיבה שהם כבר לא רלוונטיים ?
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-