אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_lp לאחרונה ראיתי שחברת סיגייט לא קפאה על השמרים וכבר החלו להגיע לארץ כוננים איטיים במהירות 5900 בנפחים של אחד וחצי עד 2 טרה. היחוד שלהם שיש להם צריכת מתח נמוכה כמו הסדרות הירוקות של סמסונג ו WD.אשמח לקבל דעות על הכוננים האלה. זולים הם לא כל כך אבל בהתחשב שה F3 לא ממש מבצע "עלייה" הם בהחלט אופציה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
HDD: Mobile 2,5" 500 Gb 5400 SATA Hitachi 8МБ Travelstar (NCQ) (HT0A57915) HDD:500 Gb 5400 (2.5") USB 2.0 Samsung 8 Mb, White (HXMU050DC/GW2) HDD: Mоbilе 2,5" 500 Gb 5400 SATA Samsung 8Mb HM500JI
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכם צורב דיוידי מסוג NEC A355 קיבל סיבוב וצורב רק CDS ניסיתי לצרוב עם כמה תוכנות וכל פעם זה נדפק בהתחלה (5 אחוז או 3) במקרה הטוב במקרה הרע הDVD לא מזהה בכלל שהוכנס אליו דיסק DVD רק ומבקש להכניס דיסק לצריבה מה הולך פה? O_o
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 or Lite-on 1633 x16 Dual x2 (soft) רק מי שיודע בבקשה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים קיבלתי DOK של סאנדיסק. ואתמול הוא פשוט הפסיק לעבוד. אני רואה במחשב רק את המחיצה של הU3 שגם הוא לא רץ והמחיצה של האחסון פשוט חסרה. בdisk managment הוא מופיע כשטח לא מוקצה וכשאני מנסה לפרמט אותו הdisk managment פשוט קורס. (אני רץ על ויסטה 64 ביט). ניסיתי על מחשבים אחרים עם XP ועליהם הוא עולה ואפשר לפרמט אותו כמו שצריך אבל על הויסטה הוא לא מוכן. בנוסף כשאני מחבר אותו לפני הדלקת המחשב אז הוא כן מגיב, אבל ברגע שאני מנתק ומחבר מחדש הבעיה חוזרת. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היייתי קצת על המחשב והוא עבד די מוזר... פתאום כול המחשב נתקע והתחיל את עצמו מחדש. מה שמוזר שלא הכרטיס מסך היתחמם, לא שיחקתי אוו משהוא ובנוסף לכך שמעתי את ההרדיסק כאילו שמדליקים תמחשב והוא מתחיל לעבוד. יענו, הוא התעייף נכבה ונדלק מחדש מעצמו... זאת בעיה נפוצה? אוו שזה קורה מדי פעם?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי חברה, שאלה לי אליכם בנושא החלפת דיסק קשיח ב360. בעקבות תגובה של ת'רד שלי כאן בנושא העברת מידע בין דיסקים קשיחים של 360 גיליתי שאני יכול לשדרג את הדיסק הקשיח לבד. קניתי wd scorpio blue בגודל 160 ג'יגה והתקנתי אותו. אתמול, אחרי 5 ימי עבודה הדיסק שבק חיים באמצע משחק GTA, בדקתי אותו במחשב ואכן הוא לא מזוהה אפילו בשלב ה-BOOT. זה מרגיש כאילו המנוע בכלל לא מתחיל. בכל אופן השאלה היא האם אתם חושבים שסתם נפלתי על דיסק פגום או שיש סיכוי לחוסר תאימות בין הקונסולה לדיסק? כעיקרון אני חושב שמדובר במזל גרוע אבל עדיין הייתי שמח לדעתכם. תהליך ההתקנה ב-XBOX דורש השמת קובץ מפתח שנועל את הדיסק כך שרק 120 ג'יגה זמינים לשימוש (מגבלה שהושמה ע"י מיקרוסופט - החתימה הדיגיטלית ששמים על הדיסק ב…
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי.
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HD חיצוני של 1.5T אני מתלבט בין הSEAGATE FreeAgent Desk WD My Book Essential Edition SAMSUNG Story Station היעוד שלו הוא גיבוי סרטי HD בעיקר...
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי צורב פנימי . המחשב שלי שבק חיים אבל יש לי את הנייד של העבודה ואני רוצה לחבר אליו את הצורב. אני יודע שיש מארזים חיצוניים לצורבים אבל הם מאוד יקרים. האם יש פתרון זול יותר? ידוע לי על כבל |IDE ל-USB. מישהו מכיר את הכבל הזה? בתודה מראש אמיר
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
איזה דיסקים לצריבה לCD רגיל הכי מומלץ היום במחיר זול אבל טוב ? תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של סיגייט מהסדרה הפגומה ויש לי את הדיסק מעל לחצי שנה ואין לי שום פגם, אני הולך לקנות עוד קשיח של סיגייט ולעשות RAID עם הקשיח הנוכחי שלי, מישהו יודע למה אין לי שום בעיות והאם יהיו לי בעיות שאני יעשה את הRAID עם הקשיח החדש?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לתקן מחשב שעמד זמן מה בלי שימוש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס ואחרי ההפעלה המחשב נתקע. הדיסק הקשיח עצמו מחובר בכבל SATA. האם זה אומר שהדיסק הרוס? עשיתי ריסט לביוס אבל זה לא שינה כלום. המחשב amd 64 athlon 3000+ gigabyte ga-k8vt800 צורב כונן קשיח WD
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי בפעם ראשונה RAID 0 לשני HD של 250GB כל אחד והשארתי אותם ככונן אחד ©. א. כשהתקנתי WINDOWS 7, אז בתחילת ההתקנה (כשבוחרים על איזה כונן להתקין) נאמר לי ש-WINDOWS לוקחת 100GB לקיבצי מערכת ועושה מזה כונן. לא הבנתי למה ואיפה הוא, כשב-WINDOWS אני לא רואה אותו? ב. דבר המוזר עוד יותר, שאותו הכונן עם RAID 0 ב-WINDOWS אני רואה בעל קיבולת של 500GB ולא של 250GB כפי שציפיתי. למה? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי במן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף). מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק? ד"א- האם זה כונן טוב??
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום.קניתי היום כונן נייד של ViPower מסדרת saturn הדגם הוא 3528T עכשיו,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור mass storage device ובהוראות כתוב שזה אמור להופיע במחשב שלי בתור כונן נייד אבל זה לא מופיע כתוב שם גם ללכת לניהול מערכת או משהו כזה אבל זה גם לא שם... אז מה לעשות? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלומות, בבעלותי WD 200GB SATA, נקרש מ KSP, כאמור כל הזמן הטמפ שלו הייתה מאוד גבוה.. הוא תמיד על 50 מעלות... שזה נראה לי גבוה מאוד להרדיסק.. עכשיו לא מזמן שמעתי שישנה תופעה שגילו ש KSP מוכרים הרדיסקים משופצים וכמדומני בהרדיסק שלי מתחת זה כזה הציפו מלוכלך ונראה כיאילו הוא קצת "נמס" כזה... שאלתי היא כזו האם ישנה דרך שאוכל לגלות אם ההרידסק שלי אכן ממוחזר \ משופץ ולא באמת חדש? במידה וכן מה אכול לעשות וכיצד אפנה ל KSP עם האחריות בכל מקרה אני מריח משהו מסריח עם הסחורה שלהם, ואני מקווה שאני לא הולך להריח בזמן הקרוב את הריח השרוף של ההרדיסק שלי ! בכל מקרה אשמח לעזרה אם יש איזה ברקוד מיוחד לממוחזרים או משהו שאוכל לגלות תודה וחג סוכות שמח
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חשבתי על מדיות של ורבטים! אבל יש עדיפות למדיות של + או -? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio לוח אם: INTEL ROCKLAKE 865 הבנתי שלא כל הארד דיסק יתאים לי למערכת , איזה HD אתם ממליצים לקנות למערכת הזאת עד 280 שקל אפשר לחרוג ל-300..
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מחפשת המלצה על כונן חיצוני לגיבוי 1TB לפחות, עדיף 2 (תלוי מה יהיו המחירים....) SSD טווח מחירים של 300-500 שקל (יותר קרוב ל 300 מל -500..) חשוב לי כמובן מהירות, אבל הכי חשוב לי זה אמינות - שיחזיק מעמד, לא יתבלבל, לא יתחמם מדי, לא יינעל ושאר צרות שקורות עם התקני אחסון.... חברה אמינה ומוכרת יש למישהו המלצה על מוצר ספציפי? כי נאבדתי לגמרי עם כל הדגמים הקיימים.... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-