עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shmoolik_y,

שלומלום אנשים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני של 500GB ורציתי לשמוע אם למישהו יש המלצות או הארות לגבי הסוגים שיש כרגע בשוק. בגדול המטרות (כפי שבוודאי כבר תארתם לעצמכם... ) הן גיבוי מידע חשוב (כגון מסמכים, תמונות ומדיה כללית). כמובן שבנוסף אני מתכוון לגבות את הדברים החשובים באמת על מדיות דיגיטליות. הכונן ישמש כנראה גם לאחסון סרטים. החיבור חייב להיות USB2. תקציב - איזור ה- 700-800 ש"ח חיפשתי קצת ומצאתי את זה: http://www.wdc.com/en/library/dual-option/2879-001168.pdf מה אתם חושבים? תודה, שמוליק

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by DJZamix,

נגיד יש לי סרט די וי די מקורי שאני רוצה לעשות לו גיבוי אני יכול באמצעות צורב DVD לצרוב אותו??(יש לי עוד כונן DVD נפרד) או יש איזה הגנה או משו כזה? ואני מתכוון לצרוב אותו DVD עם כל התפריטים והתוספות לא XVID או SVCD תודה מראש.... נ.ב כמה בערך עולה היום מדיה של צריבה חד פעמית לDVD?? חבילה של 50 ככה.. ותגידו שווה צורב DVD של LG במהירות 16 ב230 שקל??(חדש)

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  3. נשבר לי דיסק בסידי רום הצלחתי לפתוח עכשיו אם יש אחריות צריכים להחילף לי אותו?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by tomeryh,

הבנתי לפי רוח הדברים פה שצורב כדאי לי לקנות את זה של ליט און דיוידי גם כדאי לי ליקנות שלהם?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  5. אז ככה אני עומד בפני החלטה של לקנות הרד דיסק... הדרישות הם SATA II ו200GB וכמה שיותר שקט... איזה חברה נותן ביצועים טובים וגם שקט?? Samsung Western Digital SEAGATE MAXTOR HITACHI או חברה אחרת??

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! היום קניתי הארד דיסק חיצוני של סמסונג "stoy station" בנפח 1TB. בהדרכת המרדיך שלכם לפירמוט ההארד דיסק החיצוני ל NTFS. בחרתי בשיטה השנייה המופיה במדריך, כלומר, פירמוט דרך 'המחשב שלי' ולא דרך CMD. הבעיה היא שהפרמוט נמשך כבר שעתיים ונראה כי זה לא ממש מקדם. מה עלי לעשות? לעצור באמצע?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  7. לקחנו לסיבוב את הכוננים המובילים של Western Digital לגיימינג ויצאנו מרוצים עד מאודלכתבה

8. Started by ^eranet^,

יש לי WIN VISTA 32bit וכל פעם שאני מחבר USB למחשב הוא אומר לי שניתן לעבוד יותר מהר עם ה-USB; לא משנה לאיזה כניסה אני מכניס, יש לי 7 כניסות וכולם ככה. מצורפת תמונה: מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את הבעייה? -תודה מראש!-

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. Started by gal1,

למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי במדויק איך לחבר צורב???

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by Bessmertniy,

האם יש גם להרדיסקים אפשר לעשות update ל firmware שלהם????

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  11. Started by mani007,

שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. אז אני רוצה לקנות עוד כונן קשיח למחשב נראה שזה מה שאני רוצה חחח קייצר אני רוצה עוד כונן עם הפח של 250-300 ג"ב אז אמרו לי להגיד איזה חיבור יש לי אז יש לי את זה IDE, לפי מה שזה מראה לי פה הנה: http://img89.imageshack.us/my.php?image=idexr8.jpg אז מה אתם מציעים לי לקנות ? ואני מעדיף שזה יהיה מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399 ואין לי כוח לאלה שיגידו שזה אייבורי וזה מעפן לא אכפת לי זה הכי קרוב אליי וגם אני משער הכי זול... אז מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  13. אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by Yossi Yemin,

שלום חברים, אשמח לעזרתכם בפרויקט קטן, אני מעוניין לבנות cloud פרטי בבית. אחד כזה שאני אוכל לגשת אליו מכל מקום, המטרה היא גישה נוחה לקבצים שיושבים על המחשב. הגישה לרוב תתבצע דרך הטלפון (אייפון) והמחשב חיצוני שלא נמצא ברשת הביתית, זאת אומרת יש צורך בגישת web. הפלטפורמה האפשרית להתקנה היא windows. - אין לי כוונה לרכוש nas יעודיי ניסיתי כמה דרכים מוכרות : owncloud - הרצתי דרך docker לצערי לא הצלחתי לאפשר לו למשוך קבצים ישירות מתיקיה במחשב אלה כל קובץ שמועלה לשרת נשמר על הכונן הווירטואלי שנוצר ע"י ה docker. nextcloud - בדומה לowncloud tonido - נראה כמו אופציה טובה אבל לצערי לא נתמך יותר כך שכבר מרבית הפונקציות לא עובדות עליו. אשמח להמלצות חדשות תודה מראש

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by baruch28,

היי אני צריך דיסק קשיח נוסף השאלה שלי לגבי הדגמים שאני יביא פה היא: האם זה בטוח יתאים ללוח שיש לי כיום (אסוס צ'יפסט 945) או שיש צורך לבדוק את זה. והאם יש הבדל משמעותי בתוצאה שיתנו לי כל 1 משני אלה. הראשון: WD1001FALS השני: WD10EARS האם זה אמור להתאים ללוח? אני שואל כי אני רואה שזה SATA3 והדגם השני האם הוא יתן תוצאות עבודה יותר טובות מכיון שהוא עם זיכרון מטמון של 64 קצת בלגן אבל אני מקווה שמישהו יגיב

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by dog,

בהמשך להודעה קודמת בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351810.0 טכנאי סידר לי את הרייד לרייד 1 (מראה ) לאור ניסיון העבר הלא טוב אני מנסה לוודא שאכן המחשב שלי כרגע ברייד 1 (למיטב הבנתי גם ברייד 0 וגם ב-1 אראה רק דיסק 1 במחשב שלי או בניהול הדיסקים ) נכנסתי לבקר הרייד בשלב הפוסט וגם מקריאת האמור שם לא ברור לי באיזה רייד אני נמצא, אני מצזף צילום של מסך זה בקובץ המצורף, אשמח אם מישהו יעזור שאדע בוודאות [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by VL,

זה המפרט של המחשב שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio לוח אם: INTEL ROCKLAKE 865 הבנתי שלא כל הארד דיסק יתאים לי למערכת , איזה HD אתם ממליצים לקנות למערכת הזאת עד 280 שקל אפשר לחרוג ל-300..

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. Started by Matrix-Hacker,

ערב טוב אני כנראה קונה צורב חדש בגלל שהצורב הנוכחי שלי נהרס ( פתחתי דיון בנושא פה ) ואני צריך המלצות לצורבים התקציב הוא עד 300 שקל והצורב צריך להיות שחור . שמעתי שהצורבים של Lite-On הם צורבים ממש טובים ואמינים מה דעתכם על הצורב הזה - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=28_205&products_id=1503 האם הצורבים האלה באמת אמינים וטובים או שכדאי להסתכל על חברה אחרת ?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by X7-007,

אני רואה את ה SSD החדשים מעוניין לקנות אחד על מה אתם ממליצים ? אפשר להגיד שאלו הכי מהירים נכון ? Corsair Force Series GT 240GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail CSSD-F240GBGT-BK Sandisk Extreme 2.5'' 240GB SSD SATA III Retail SDSSDX-240G-G25 Intel 180GB SSD 520 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CW180A3K5 Retail SSDSC2CW180A3K5 מבחינת המספרים שהם רושמים ב IOPS כלומר אין לי בעייה של השקע 1500 בערך על SSD שיהיה מעולה מכל הבחינות, גם מקום גם ביצועים למשחקים וכו' אני אתכנן אולי מערך RAID0 אז אולי אני אקנה עוד אחד, השאלה אם כדאי לקחת אחד יקר ומהיר או 2 במחיר של 1, שאלה מאוד קשה כי בסופו של דבר יהיה יותר מקום אם אני אקח 2 אבל הביצועים יהיו יותר טובים בהשוואה לאחד. ואם אפשרי לרכוש או…

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  20. קניתי לאבא שלי ארדיסק חיצוני Seagate External Desktop Drives הוא מחובר בחיבור USB2 הבעיה שעושים ריסט הביוס פשוט עוצר במסך הראשי שלו וכל לחיצה לא עוזרת... רק עם מוציאים את הכבל של ה USB ולוחצים על כפתור הריסט אז זה עובד... וכשהוינדוס עולה שוב אפשר להכניס את הכבל והכל עובד טוב... מה אפשר לעשות???

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. Started by BONO,

הגעתי למסכנה שכדאי לי בסוף לקנות בארץ ואני עדיין לא יודע של איזה חברה ודגם אז מי שיכול לעזור לי תודה תשלחו דגמים טובים אחר כך אני יבדוק תמחיר

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  22. Started by arkadur,

איזה צורב עדיף מבין השניים? האם ה215 שווה תוספת של עוד 10 שקלים? או שעדיף להשאר עם ה212 "הישן והטוב"?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. שלום. אני מתלבט בין קניית HD אחד גדול לבין קניית 2HD קטנים יותר וחיבור שלהם כמאסטר וסלייב... נכון לעכשו יש לי שני HD שמחוברים בטור. על אחד (:C) מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות שרות למינייהן (אנטי וירוס, אופיס...), וגם כל המשחקים והמוסיקה שלי (). על הHD השני יושב האימיול (:E) ומוקצה שטח יחסית קטן (כ-10GB) בשביל משתמשים אחרים במחשב (:F). השאלה שלי היא, האם הסידור הזה (אימיול שרץ תמיד ברקע וכותב על דיסק אחד, דפדפן\ משחק+מערכת הפעלה+AV+... שרצים במקביל על דיסק שני) בריא יותר ומהיר יותר ממצב שהכול רץ על אותו הHD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  24. המערכת היא WIN7 64 ביט ומותקנים במחשב מספר דיסקים. לאחר ההתקנה החדשה של מ"ה הופיעה תופעה מרגיזה, אם לא ניגשים לכונן במשך זמן מסוים אז הדיסק מכבה את עצמו ונכנס למצב חסכון וזמן העלייה שלו בחזרה הוא מספר שנייות. מה שמרגיז הוא שלא ניתן להגדיר את מצבי החסכון באנרגייה לדיסקים שונים אלא ניתן לבחור הפעלה/הפסקה של אופצייה זו בלוח הבקרה/ניהול הספק. מה שהייתי רוצה הוא: -לקבוע זמן כיבוי לכל דיסק בנפרד. לאפשר את כיבוי הדיסקים רק כאשר שומר המסך פעיל, כאשר הוא מפסיק אז להפעיל את כולם מחדש בצורה אוטומטית. יש אפשרות לזה?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by blackcoma,

יש לי צורב Nec ND3540... ויש לו הגנת Region חומרתית. איך אני מוריד אותה ? ( אני יודע שתוכנתית אפשר להשתמש ב - AnyDVD, אני מדבר על החומרתית )

• 10 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים