עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, יש ברשותי SSD 250GB ועוד כונן מכני בגודל 1TB. נכון להיום אני מנצל רק 100GB מה SSD. חשבתי לחלק את הכונן ה SSD למחיצות כך שתיהיה לי מחיצה בגודל של 30GB ואז אני אשתמש בה כדי ליצור SRT intel לכונן המכני ובכך לשפר את הביצועים שלו. מה אתם אומרים? יעיל? מומלץ?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by yair1920,

מה היתרונות של SATA2 והאם באמת רואים הבדל משמעותי בביצועים? השאלה שלי נובעת מתוך בעיה... האם לבחור בלוח אם (ל-AMD) בעל SLI אך ללא SATA2 או הפוך עם SATA2 אך ללא SLI תודה!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by Zeev86,

אני רוצה לקחת זכרון נייד להתקנת Windows7. האם ההתקנה של מערכת ההפעלה יודעת לקחת מהירות של USB3 מבחינת הדרייברים? או שזה עובד רק לאחר שאני מתקין את מערכת ההפעלה עם הדרייברים הנלווים?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  4. מדובר בפיוניר אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום לחברי הפורום מזה יום המחשב הנייד שלי לא מזהה DVD ריק המוכנס אליו לצריבה לא בנרו ולא בסייר החלונות. הצורב מדגם NEC ND-6500A מזהה DVD צרוב ועוד יותר מעניין CD-R וגם CD-RW ריקים או מלאים בחלקם. הצורב עבד עד לפני כמה ימים לשביעות רצוני המלאה. המעניין הוא שאת הדיסקים הריקים ניסיתי לבדוק גם על מחשב אחר וגם שם הם מזדהים כריקים כלומר אין כל אפשרות לכתוב עליהם 0 כתוב ו 0 פנוי. אגב ניסיתי מדיות מכמה חברות TEAK - MAXDISK עם אותה תוצאה. עוד מוזר שזה קרה פתאום ללא כל פרובוקציה מצידי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים אבל הXP לא מזהה דרייברים כאלה על המחשב ובדיסקטים המצורפים למחשב לא מצאתי דרייברים מתאימים. אודה על כל עזרה ועצה מכבי אשמח אם אקבל גם הודעה בדואל MAKABI_48@YAHOO.COM

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by Omerole,

WOW http://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2396

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום חבר שלי הביא לי כונן של WD כדי שאני יעביר אליו כול מני דברים עכשיו הוא היה במערכת קבצים של FAT32 ועשיתי לו איתחול מהיר לNTFS בגלל שאיתחול רגיל הוא ניתקע לי במשך שעות על אותו מצב. עכשיו כשאני מנשא להעביר קובץ גדול הוא פשוט מראה לי את השגיאה שבתמונה משהו יודע למה ואך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by mosabr1234,

חיברתי כרטיס בקר SAS במחשב וחיברתי הארד דיסק SAS.(התקנתי את הבקר) לא מצליח לראות הדיסק מה עלי לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by JohnnyBravo,

אפשר בבקשה מדריך קצר,בעברית,איך מעדכנים את ה-fw.חייב לעדכן אותו?,או שאפשר פשוט לדלג על העיניין הזה.שם באתר רשום שאם אתה מעדכן אז אין אחריות( ??? ) http://www.crucial.com/uk/support/firmware.aspx דרך אגב הדגם הנ"ל הוא 2.5" Crucial m4 SSD ואם אני הופך אותו לכונן ראשי(os) אז אני צריך לעדכן אותו שוב? אה כן,איך אני מעדכן אותו?

10. אם זה לא המקום לבקשות דרייברים אז תעבירו. אני מחפש דרייבר לצורב DVD של LG דגם GSA-2164D למערכת הפעלה Windows 98, תודה למי שמוצא!

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  11. Started by shevah,

היי, אני חווה העברה איטית של קבצים לכונן הנייד. אני מדבר על 4MB/S. ניסיתי לשחק עם מנהל ההתקנים וכיוונתי את המדיניות לביצועים גבוהים אבל עדיין אני חווה את האיטיות הזאת לעיתים קרובות. מישהו מכיר פתרון?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by 8-Ball,

אני מתכוון לקנות צורב דיוידי...אבל רוב הפעמים אני אשתמש בו רק לצפיה בסרטים ולא לצריבה.. האם יש משהו בזה שלא בריא למכשיר? משהו שיגרום לו להתקלקל יותר מהר? עדיף לקנות DVD ROM וDVD RW בנפרד? ואם אני קונה צורב...של איזה חברה כדאי? איזה חברה ואיזה מהירות..? תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  13. אם הוא עולה טיפה יותר אז זה בסדר כי אינ מכיר יבואן ואולי הוא יציע לי מחיר יותר זול

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. Started by dennis14,

לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7091 השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. לדוגמה זה: Western Digital 80 Gb 7200 ATA 100 8 Mb Buffer

16. בעקרון, כל מה שאני צריך זה להעביר איתי איזה 40 ג'יגה תוכן, אני עובר לארה"ב, וזה יוצא יותר משתלם מDISK ON KEY (יחס מחיר\נפח). חבר שלי חוזר מארה"ב בעצמו עוד שבועיים - הנה האופציות: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010150414&page=1&bop=And למרות זאת, חשבתי לקנות איזה 160 ג'יגה בארץ, איך זה ? http://www.lifelaptops.co.il/sale.asp?pid=100 אגב, זה SSD ? תודה מראש עריכה: איך זה שבNEWEGG: Fantom G-Force GF400EU 400GB External Hard Drive - Retail עולה 60$ בעוד Fantom MTT160 160GB 5400 RPM External Hard Drive - Retail עולה 65$?! בגלל שהוא יותר קטן ?

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  17. Started by מר מקלדת,

אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  18. יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by israelsze1,

שלום לכם. יש לי DOK חדש של Kingston 125GB ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS (היה exFAT), ומאז הוא מראה 0KB נפח פנוי. כל נסיון לפרמט מחדש נכשל. איך אפשר להציל את ה DOK? תודה ישראל

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  20. נתקלתי בכונן של ווסטרן דיגיטל p10,האם הוא מומלץ לכונן גיבוי? הלוח אם שלי gigabyte b360h-d3h 1151

21. Started by Kerberos,

מחפש תוכנת סריקה (כמובן לתקן TWAIN), עבור מ"ה WinXP שתתמוך בחיבור SCSI. אם מישהו זוכר - משהו בסגנון VistaScan. הכלי שמגיע עם XP די עלוב. מכירים ?

22. Started by ראדון,

של איזה חברה הכוננים קשיחים הכי מומלצים וטובים Western Digital או Seagate ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by scheinerman,

קניתי את הצורב הנ"ל... ויש לי בעיה ממש מוזרה... התקנתי אותו והכל נראה טוב ויפה אבל... הוא לא נותן לי לצרוב על המקסימום... יש דיסקים שהוא נותן ולחלק לא.. למשל דיסק CD-R רגיל של TEAC הוא נותן מקסימום X40 במקום X48 ודיסק DVD+RW של ממורקס הוא נותן מקסימום X2 במקום X4 הדיסקים עובדים מצויין בצורבים אחרים.. כמו כן עדכנתי גירסא... למישהו יש מושג מה יכולה להיות פשר התקלה? תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  24. Started by davidpc,

קניתי היום הארד דיסק 2 טרה בייט . כרגע המחשב לא מצליך לזהות. גם בביוס לא מראה.

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  25. אני רוצה לפרמט את המחשב אבל לפני אני רוצה לצרוב כמה תקיות יש לי דיסקים שכתוב עליהם cd-r80 min plus extra 20 min 700mb 900 עכשיו השאלה שלי היא האם הדיסקים הם 900MB ??? ואיך אני צורב על דיסק כזה ??? יש לי Nero Express 5 5 9 9

• 2 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים