עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זכרון לנגן MP3 שלי ואני יודע שהוא תומך בMMC וSD בגודל של עד 1GB. התקציב שלי לעניין הוא עד 500 ש"ח, ולא שקל יותר. השאלות שלי הן: * האם יש עדיפות לאחד מהם מבחינת ביצועים (מורגשים,לא בבנצ'ים)? * האם נגן יכול להיות הבדל בין כרטיס זכרון מהיר יותר למהיר פחות בנגן MP3? אם כן, מאיזה בחינה? * האם בדיוטי פרי יש כרטיסי זכרון שגם זולים מבארץ וגם טובים יותר? (אם כן, תציעו כי אבא שלי טס מחר להולנד ) http://www.sakal.co.il/jsp/index.html ולסיום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס זכרון שכזה. [glow=white,2,300] תודה רבה רבה לעוזרים[/glow]

2. היייתי קצת על המחשב והוא עבד די מוזר... פתאום כול המחשב נתקע והתחיל את עצמו מחדש. מה שמוזר שלא הכרטיס מסך היתחמם, לא שיחקתי אוו משהוא ובנוסף לכך שמעתי את ההרדיסק כאילו שמדליקים תמחשב והוא מתחיל לעבוד. יענו, הוא התעייף נכבה ונדלק מחדש מעצמו... זאת בעיה נפוצה? אוו שזה קורה מדי פעם?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. היום קניתי צורב די וי די LG דגם GSA-H10A אני מאמין שאתם מכירים את הפירוט עכשיו התענוג עלה לי 200 שקל האם זה שווה?? עכשיו חיברתי אותו למחשב ההתקנתי תנרו אקספרס שבא על הדיסק שבא עם הצורב עכשיו כל פעם שאני בא לצרוב הוא נותן לי הודעה שכדי לי להפוך את זה לDMA ואני מסמן בV את הכוננים והוא נותן הודעה שצריך להפעיל את המחשב מחדש ואני מפעיל ואז הוא עוד פעם אותה הודעה עכשיו ניסיתי לעשות NO אחרי זה שהוא הקפיץ עוד פעם תהודעה על הDMA והוא פתח תחלון צריבה פתחתי פרוייקט SVCD עכשיו משום מה הוא לא נותן לי לסמן V בצ'ק בוקס של האפשרות לעשות תפריט לדיסק ושאני צורב (בנתיים ניסתי רק צריבה רגילה לא על מדיה של DVD) הוא נותן לי לצרוב רק על מהירות 4 !!!!!#$@$ מה זה למה זה?? מצטער עם חפרתי תודה מראש…

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by davidpc,

קניתי היום הארד דיסק 2 טרה בייט . כרגע המחשב לא מצליך לזהות. גם בביוס לא מראה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום אני מחפש כבל SAS http://zimply.com/StarTechcom-18-Sas-29-PIN-To-Sata-Cable-SAS729PW18-SCSI-Cable.html?z=/sf-1/pid-54728781 חנות בארץ, מישהו יכול לכוון אותי? לא מצאתי אחת כזאת... הזמנתי לפני חודש מאיביי ועדיין לא הגיע המחיר של 2 כבלים כאלו עלה לי 5 דולר כולל משלוח אבל נראה לי גם שלא יגיע....המוכר באיבביי הינה חנות עם ציון ותו תקן אמינות של איביי... תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. הוא ניקנה לפני כחצי שנה מFOXPC. תמונה: http://i25.tinypic.com/maktn9.jpg ERROR SCAN: הכל תקין HEALTH: הכל תקין מה עושים במצב כזה?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by ishayw,

אז ככה הצורב המדובר הינו בן חודשיים שלושה לא משנה עם איזו תוכנה אני צורב אודיו ב90% מהצריבות יש קפיצות בשירים(וזה חשוב לי מאוד כי אני DJ) התוכנה BURRRRN שהייתי מאוד מרוצה ממנה החליטה שהיא נכשלת כמעט בכל צריבה (דיסק לפח) והNERO פשוט צורבת עם קפיצות גם במהירויות איטיות פעם זה לא היה ככה...(הצורב הנ"ל מחליף דגם ישן יותר של סמסונג אני לא זוכר איזה בדיוק אבל הוא נפטר בשיבה טובה...) מה אתם אומרים איפה במחשב הבעיה? מותר לציין שבזמן צריבות לא עובדות תוכנות במקביל למרות שכשהמחשב היה חדש(3שנים...) לא הייתה בעיה לצרוב על מהירות מירבית ולהפעיל תוכנות במקביל המחשב הוא P4 2.8 (1024mb(256*4 אם יש דרישה לעוד נתונים אנא ציינו בתודה מראש ישי

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by The_Wolf,

מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שאלה בכותרת 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7280 2. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=9230 איזה מהם עדיף? טנקס -עריכה- אשמח לתשובה מהירה לפני רכישה כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by ice2k,

שלום. יש לי בדיקה של הארדיסק SEAGATE בגודל 1 TB מהסידרה החדשה 7200.12 (שתי פלטות של 500 ג'יגה ו 32 קאש). משום מה יש שני דברים שנראים שהם לא על 100 אחוז (חוץ מטמפרטורה אבל הוא כרגע בחוץ ללא מאורר ישיר), למעשה אפילו יש אזהרות וצריך לציין שמדובר בכונן חדש שאפילו לא נוצרו עליו מחיצות והוא סה"כ עבר איזה בדיקה וחצי של MHDD ו שליש בדיקה של סיגייט TOOLS. מישהו יכול לעזור לי לפענח מה בדיוק אומרות תוצאות הבדיקה ובעיקר שני הסעיפים שנמוכים יותר ? מדובר בבדיקה שיש בSPEEDFAN (אשמח לשמוע על תוכנות יותר מומלצות). הסיגייט זה התמונה הראשונה, התמונה השנייה היא של כונן ישן יותר בערך בן 2 של WD שגם שם אני לא מבין מה המשמעות והאם יש משהו לא תקין. תודה לכולם . [attachment deleted by adm…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים יש לי כרגע הארד דיסק 300 ג'יגה, מותקן על מחשב גיימרים, הוא אצלי כבר 3 שנים ואני חושש מקריסה ואיבוד כל החומר שעליו, לכן החלטתי לקנות הארד דיסק חדש. קיבלתי המלצה מאיש מחשבים על ה 1 טרה של טושיבה 64 ביט 7,200 RPM ומחר אני אמור לקבלו. אני רוצה להעתיק את כל הקבצים מהישן לחדש, אפשר לכלול 1. בפנים גם את הווינדוס? 2. האם אפשר אח"כ להשתמש בישן כגיבוי קבוע לחדש בלי שזה יאט את המהירות? 3. האם אני צריך לתת תשומת לב לחיבורים קיימים (נראה לי SATA 2) כמו בכרטיסי זיכרון? 4. האם זה משנה שהמהירויות והכל שונה בין ההארד דיסקים בכדי שיעברו באותו המחשב? תודה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Classify,

לאחרונה הכונן שלי החליט לעשות טררררררררררררר.. הורדתי את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic הרצתי QUICK TEST והכל עבר יפה, עכשיו אני מריץ את ה-EXTENDED.. בעקרון רעשים מההרדיסק זה סימן שסופו קרב, אבל אם זה עובר את כל הבדיקות של WD, מה זה אומר? עריכה: בסוף זה היה המאורר אז אם אפשר תמחקו את ההודעה הזאת בבקשה.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. שלום לכולם, האם יש הבדל מהירות בין הדיסקים הבאים? והאם ארגיש בשיפור ביצועים אם אחליף את הWD (שעליו מותקנת WINDOWS XP) לדיסק SATA 2? כרגע מותקן על הWD וינדווס, האם כדאי להתקין את הXP על דיסק SATA ולהריץ ממנו את מערכת ההפעלה או שזה זניח? הדיסקים שמותקנים: WD 80GB ATA100 8MB SEGATE SATA 320GB 16MB MAXTOR SATA2 160GB 8MB תודה רבה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by KL-xXx,

שלום לכולם עשיתי בפעם ראשונה RAID 0 לשני HD של 250GB כל אחד והשארתי אותם ככונן אחד ©. א. כשהתקנתי WINDOWS 7, אז בתחילת ההתקנה (כשבוחרים על איזה כונן להתקין) נאמר לי ש-WINDOWS לוקחת 100GB לקיבצי מערכת ועושה מזה כונן. לא הבנתי למה ואיפה הוא, כשב-WINDOWS אני לא רואה אותו? ב. דבר המוזר עוד יותר, שאותו הכונן עם RAID 0 ב-WINDOWS אני רואה בעל קיבולת של 500GB ולא של 250GB כפי שציפיתי. למה? תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by mani007,

שלום רב יש לי צורב חיצוני דק usb multiburner3 שכתוב עליו שהוא מחברת philips & benq אני מצליח לצרוב כול סוג של דיסק אבל מהסוג הנ"ל אינני מצליח אני משער שזה בעיה של עידכון קושחה אבל אינני מוצא שום עידכון קושחה המתאים למכשיר הנ"ל אולי זאת לא בעיה של קושחה אוליי זאת בעיה של משהו אחר צריך את עזרתכם בברכה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by erez.kr,

שלום, יש לי הארד דיסק פנימי ישן ואני מעוניין לקנות לו כונן חיצוני (IDE - 3.5) ולהשתמש בו באופן שוטף - ע"י חיבורו למחשב נייד. כלומר לא לצורך גיבוי - המטרה היא למעשה שישמש כ-הארד דיסק ראשי. אמנם הוא לא יכיל את מערכת ההפעלה ה-window אבל כן יהיו עליו קבצי pst של outlook, ומסמכים שאני יוצר ישמרו עליו, כמו גם קבצי שאני מוריד מתוכנות שיתוף למיניהם. האם זה "בריא" להשתמש בכונון לצורך הזה? גם מהבחינה הזו שהשנאי יהיה תקוע בשקע באופן רציף כל הזמן. וגם מהבחינה הזו שה"כתיבה" בו תהיה די מאסיבית - קבצי outlook, קבצים הורדה ומסמכים ישמרו עליו תול כדי עבודה. מה דעתכם? תודה! ארז

17. Started by yousux,

התמונות הנ"ל הם של הארד דיסק של מחשב נייד קטן. לכאורה לפי המפרט נראה שזה אמור להיות דיסקים של 2 וחצי אינץ', אבל בתמונות (זה התמונה שהצלחתי להשיג) נראה שזה חצי גודל. מישהו יכול לעזור לי בזיהוי (למרות איכות התמונות) של גודל הדיסק (פיזית), חיבור הוא כנראה IDE רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. שלומות, בבעלותי WD 200GB SATA, נקרש מ KSP, כאמור כל הזמן הטמפ שלו הייתה מאוד גבוה.. הוא תמיד על 50 מעלות... שזה נראה לי גבוה מאוד להרדיסק.. עכשיו לא מזמן שמעתי שישנה תופעה שגילו ש KSP מוכרים הרדיסקים משופצים וכמדומני בהרדיסק שלי מתחת זה כזה הציפו מלוכלך ונראה כיאילו הוא קצת "נמס" כזה... שאלתי היא כזו האם ישנה דרך שאוכל לגלות אם ההרידסק שלי אכן ממוחזר \ משופץ ולא באמת חדש? במידה וכן מה אכול לעשות וכיצד אפנה ל KSP עם האחריות בכל מקרה אני מריח משהו מסריח עם הסחורה שלהם, ואני מקווה שאני לא הולך להריח בזמן הקרוב את הריח השרוף של ההרדיסק שלי ! בכל מקרה אשמח לעזרה אם יש איזה ברקוד מיוחד לממוחזרים או משהו שאוכל לגלות תודה וחג סוכות שמח

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. לאחר שהמערכת נפלה לי (הדיסק הקשיח מת לי) ניסיתי להתקין את ה-WinXP על דיסק חדש, לאחר שהוצאתי את הישן כמובן. אלא מה, בזמן התקנת WinXP למערכת שבה הדיסקים מוגדרים כ AHCI יש להכניס דיסקט דריוור בזמן ההתקנה וגיליתי כי כונן הדיסקטים שלי כנראה תקול או שכבל המתח דפוק. האם ניתן להשתמש בכונן דיסקטים חיצוני (USB) בזמן התקנת WinXP? האם תוכנת ההתקנה תזהה אותו כ A וכונן דיסקטים תקין?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  20. החלטתי לפתוח דף חדש - להתקין XP מחדש, להתקין RAID1 לזוג דיסקים של 1.5T, אבל לפני זה יש לי מספר שאלות ספציפיות שלא מצאתי להם מענה במנואל והרשת. 1. האם חובה לפרמט את שני הדיסקים של 1.5T לפני התקנת הXP? 2. יש על הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551 זוג חיבורי GSATA סגולים. האם הם חיבורים יעודיים לבקר של ג'יגבייט לRAID? או להשתמש בבקר של אינטל ICH9R ולהתעלם מהסגולים? האם ניתן לחבר למחברים הסגולים דיסקים SATA רגילים? בהנחה שאני אשתמש בזוג הדיסקים של טרהוחצי, האם אני יכול לחבר דיסק אחד לסגול והשני לרגיל? 3. ראיתי שצריך להשתמש בדרייברים יעודיים מדיסקט פלופי. בCD של הלוח אם מופיעים בתיקיית BOOTDRV דרך להעתקה ואחרי זה ב…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  21. אצלי ההרדיסקים עשו די הרבה רעש אז במקום לבזבז 200 שקל על כלובים שמשתיקים את הרעש פשוט סיבבתי סביבם 2 גומיות והחזרתי לכלוב של ההרד דיסקים וזה עזר בהחלט

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by shay33,

שבת שלום יש לי הרד דיסק WD 120G לפני שבועיים בערך מחקתי את כל הHD בשביל ליצור מחיצות חדשות+התקנתי הארד דיסק חדש. התקנתי על כונן C וינדוס XP sp2 מאז התחילו הבעיות. כונן D היה בערך 90 G עם קבצים בתוכו. תמיד אחרי ריסט כונן D נמחק זאת אמרת לא מאותחל מחיצת C נשארה כרגיל ניסיתי לליצור את המחיצה עם PMAGIC ועדיין נמחק.. זה כבר קרה בערך 3 פעמים *ניסיתי לשחזר קבצים עם recover my files. מה צריך לעשות? תודה ;D ;D

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by galh_5,

מה ההבדלים ביניהם? לי יש WD2500KS האם הפסדתי שלא קניתי JB ??

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  24. שלום לא מזמן קיבלתי צורב DVD וכאשר שמתי אותו היה לי כבר צורב רגיל..כרגע יש לי זוג צורבים על המחשב. מאז ששמתי את הצורב החדש הישן הפסיק לצרוב ונתקע ב5 אחוז. אז אני רוצה עכשיו לצרוב עם החדש ואני לא יכול כי נרו ככל הנראה מתייחסת רק אל הישן.. מה אני יכול לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by pavel19,

היי חברה יש לי 3 כוננים c d f ויש לי דיסק קשיח של 250 ג'יגה, בסי 46 ג'יגה בדי 93 ג'יגה ובאף גם 93 ג'יגה ביחד זה 232 ג'יגה, עכשיו השאלה לאן נעלמו שאר ה18 ג'יגה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.