עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by TermiNal,

בזמן האחרון גיליתי שמתחיל להיגמר לי המקום ב40 GB שלי . הכונן שלי הוא של מקסטור ומתחבר ל ATA133. אני מתכוון ביחד עם המחשב מחול אולי להביא עוד כונן מקסטור 40 GB שמונה מ'ב קאש וכמובן חיבור לSATA. האם תיהיה בעיה לחבר ת'כוננים כי אחד ATA והשני SATA ? איך כדאי לחלק ? תווינדוס על הSATA בגלל המהירות ? שווה תכסף ? ומממ,אילו אותיות מתאימות במקרה של 2 הארד דיסקים ? והכי חשוב איך מגמפרים אותם ? ומה זה עושה הגיפור הזה ? עכשיו יש לי כונן DVD-ROM וגם צורב. איך כדאי להגידר את כולם ( Master,slave... ) כולל איך להגדיר ת'HD's ? תודה לכם.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  2. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by SmurFin,

קניתי ארדיסק חדש לא מזמן, אחרי הרבה זמן הבנתי שהוא הסיבה לשריקה במחשב מאיזה סיבה זה קורה ומה יש לעשות לפני שאני זורק אותו בחנות כי לא בא לי לפרמט שוב ולהתקין

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  4. תודה רבה לכל מי שעזר לי (בעיקר נייק) לקבל את ההחלטה אם לקנות חיצוני או פנימי, ובסופו של דבר איזה פנימי לקנות. הוא כרגע מותקן במחשב שלי. בBIOS שני ההארדיסקים שיש לי (WD 250 שעליו נמצא למעשה כל מה שהיה במחשב עד עכשיו), והחדש, מופיעים כmaster, שניהם מחוברים בחיבור SATA2 ישר ללוח אם. הWD מופיע כmaster 0 והברקודה כmaster 2 יש גם master 1 שהוא ריק, ויש 3 4 5 ריקים, 6 שהוא הדיוידי, ויש לו slave שהוא הצורב. זה בסדר, או שאני אמור לחבר אותם אחד לשני ולהגדיר slave? עוד שאלה קטנה, שמעתי איפשהו שלהארדיסק חדש עדיף לתת שירוץ עם המחשב איזה יומיים שלושה ורק אז לפרמט אותו ולהתחיל להעביר אליו דברים. זה נכון או זה שטויות? תודה.

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  5. שלום. אני מתבלט האם מערך 0 raid יתן ביצועים טובים יותר עם 2 דיסקים של 40gb 7200rpm 2mb. מאשר דיסק אחד של 80gb 7200 8mg? בנוסף במידה ואני אתקין מערך מה תצורת החיבור האופטימלית? ide 0: master: 40gb slave: none ide 1: master: 40gb slave: none או: ide 0: master: 40gb slave: 40gb ide 1: master: none slave: none תודה מראש לכל העוזרים! עריכה: ה-80 הוא דיסק שעובד כבר למעלה מ-3 שנים לעומת ה-40 שעדיין בתולים.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. קניתי דיסק און קין 32GB חדש, באריזה כתוב 5 שנים אחריות בשפה אנגלית.שאלתי את המוכר כמה שנים אחריות הוא אמר לי 3 שנים אחריות בישראל.באריזה שכתוב באנגלית 5 שנים אחריות זה רק בחוץ לארץ. האם בעל חנות מחשבים אמר נכון והוא צודק וזאת אמת? למה הוא לא נותן לי אחריות 5 שנים לפי שכתוב באריזה בשפה אנגלית? מיכאל

7. Started by semuel_t,

הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by kobibo,

בעבר הוצג בפורם תוכנה עבור צורבי DVD של LG שיודעת באופן אוטומטי לגשת לאתר של LG ולהוריד את גירסת ה Frimawer האחרונה שקיימת. מישהו יכול בבקשה להביא אותה שוב...לא מצאתי. האם מומלץ יהיה לעדכן ? ברשותי צורב מדגם LG 4163b .

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  9. Started by puGs,

שלום לכולם. ברצוני למצוא הארדיסק חיצוני למשפחה שלי, הדרישות הן כמובן אמינות אריכות ימים ומקום אחסון. הכונן ישמש בתור גיבוי לקבצים של המשפחה (לצערנו אין כבר מקום על ההארדיסקים הפנימיים) כך שאיבוד המידע עלול להיות קריטי. רצוי שהנפח יהיה 500 GB ומעלה ובמחיר שפוי. תודה רבה רבה מראש!

10. יש פיונר 111,והוא צורב טוב. זה מה שחשבתי עד שגיליתי שיש כמה סוגים של הדגם הנ"ל,שתומכים בDVD עם RAM,בלי RAM,ושאר ירקות רציתי לדעת סופסוף 1. מיהו פיונר 111 הטוב ביותר? 2. והאם יש בכלל צורב שבאותו מחיר שלו אבל טוב יותר? 3. ואם כבר מדברים,באילו מדיות כדאי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  11. Started by ViPeRT,

יש לי מחשב נייד ישן של HP דגם: DV6160ea בתוכו יש הארד דיסק 80GB של חברת FUJITSU דגם: FKL-MHY2080BH הממשק שלו הוא SATA 1.5 לפי מה שהבנתי. אני רוצה להחליף את הארד דיסק ולא מצאתי בעל ממשק 1.5 האם הארד דיסק SATA 2 יעבוד על המחשב הזה? אפשר המלצה לגודל 320 GB?

12. Started by israelsze1,

שלום לכם. יש לי DOK חדש של Kingston 125GB ניסיתי לפרמט אותו ל NTFS (היה exFAT), ומאז הוא מראה 0KB נפח פנוי. כל נסיון לפרמט מחדש נכשל. איך אפשר להציל את ה DOK? תודה ישראל

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם הוא השקעה טובה במהירויות של 48\16. פן נוסף הוא הרעש שלו האם מישהו שמע או יודע

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  14. Started by shorlakk,

שלום חברים, אני חדש כאן ומבקש עזרה. התחדשתי בHDD WD 500GB עם חיבור SATA. פתחתי את המחשב על מנת לחברו. צריך 2 כבלים, אחד גדול יותר ואחד קטן יותר [כתום]. אז זהו שגדול יותר יש לי פנוי, אך על הלוח יש 2 יציאות קטנות כתומות ששניהם תפוסות על ידי הדיסק קשיח הנוכחי שלי, שאני רוצה להשאירו [החדש הוא בנוסף] וע"י הצורב. מה עליי לעשות? איך אחבר אותו? תודה!

15. יש לי כונן קשיח של מחשב ישן יותר והייתי רוצה להפוך אותו לכונן הקשיח שלי, כאילו שכל הדברים שלי יהיה עליו והמחשב שלי יהיה די ריק, עכשיו פה הבעיה מתחיל, האם זה אפשרי לעשות את זה דרך כבל? אם כן אשמח אם תתנו לי מחירים ו\או המלצות. דרך אגב שחכתי לציין שהמחשב החדש הוא מחשב נייד בגלל זה לא אוכל לחבר אותו ישירות. תמונה של הכונן: '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/26c8b5b977.jpg '>http://www.2send.us/"] http://www.2send.us/uploads/2790519957.jpg תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by Gamer4Life,

איזה CASE יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  17. אני מנסה לכניס כמה סרטים והוא מזהה אותם כתקליטורים ריקים וניסיתי את כל ה CODECK וPOWER DVD אין כלום מה יכולה להיות הבעיה הצורב DVD הוא חדש של NEC . יש למישהו רעיונות? עדכנתי FIRMWEAR וכלום הוא לא מזהה בכלל שיש דיסקים!!!! טוב פרטים נוספים: יש לי את הסרט של החתונה שלי על DVD-R של חברת פורטיס(הסרט מהצלם לא משהו שאני עשיתי),הצורב DVD שלי הוא NEC 3520A הסרט עבד בנגן DVD בייתי וגם על הנייד שלי וחלק מהסרטים עבדו על גם על המכשיר הנ"ל אבל לא עוד. ניסיתי לעדכן קושחה ולא עזר. אולי סוג הדיסקים לא תומך? אולי אי אפשר לראות בצורב DVD סרטים?? אני דיי מיואש!

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by kobi007,

אז ככה יש לי דיסק קשיח רגיל של SEGATE 1.5 TB הדיסק עבד טוב כבר שנה, היום פתאום שהדלקתי את המחשב היה מסך כחול לשנייה(לא הספקתי לראות מה היה כתוב) ואז עבר לדף שכתוב בו שיש שגיאה בווינדוס עכשיו הדיסק מזוהה בביוס ובמנהל ההתקנים, אבל למשל שניסיתי לעשות תיקון באמצעות הדיסק של הווינדוס או אפילו לנסות לפרמט הדיסק לא מזוהה שם אז ככה שאני לא יכול לעשות כמעט כלום מה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה, קובי.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  19. שלום רב, אני מנסה לתקן מחשב שעמד זמן מה בלי שימוש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס ואחרי ההפעלה המחשב נתקע. הדיסק הקשיח עצמו מחובר בכבל SATA. האם זה אומר שהדיסק הרוס? עשיתי ריסט לביוס אבל זה לא שינה כלום. המחשב amd 64 athlon 3000+ gigabyte ga-k8vt800 צורב כונן קשיח WD

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by Dj Roei,

יש לי צורב של AOPEN דגם CRW4850 הבעיה התחילה לפני חצי שנה אפילו יותר עד עכשיו לא טיפלתי בזה כי לא היה לי שום צורך בצורב. אני מכניס לו דיסק מלא של שירים הוא לא קורא אותו אפילו כל דיסק הוא לא קורא אני מכניס תדיסק המנורה בצורב מהבבהת בלי סוף עד שמוציאים תדיסק אשמח אם תעזרו לי תודה

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  21. Started by noam-r,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח WD 80Gb 7200rpm ATA100 8MB Buffer ואני רוצה לחלק אותו למחיצות אני מתלבט באיזה גודל לעשות כל מחיצה אני חשביתי על 30 50 או 20 60 המחשב ישמש למשחקים גלישה באינטרנט ושמיעת מוזיקה אני הולך להתקין עליו winXP ואופיס XP אם מישהוא יודע מה יהיה הכי יעיל שיגיב...

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  22. השתמשתי בכבל IDE של הצורב וחיברתי גם לכונן החדש שהוספתי... חיברתי לחשמל הכל... לא ניתקתי שום דבר, לאחר שהדלקתי את המחשב הצורב לא עבד וזה מוזר כי לא ניתקתי שום כבל.. מה יכולה להיות הבעיה? שהשתמשתי בכבל IDE אחד לשתי כוננים ?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. Started by ^alon^,

אני מעוניין לקנות צרוב די וי די.... כמה אמור לעלות לי? איזה לקנות? מה היכולות שלו....זאת אומרת אפשר לצרוב עליו רק סוג מסויים של קבצים.... האם אני יכול לצרוב עליו סרטים מסוג AVI/MPEG....... האם אפשר לצרוב קבצים מסוג NRG....... וכו' וכו'.... תודה מראש... אלון

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by deqution,

שלום לכולם, יש לי 2 HD במחשב. אחד של 150 אחד של 250 . יש ברשותי HD נוסף בגודל 500 G והוא מהיר מהשניים האחרים. ביצעתי בדיקה ע"י : CrystalDiskMark מיכוון שאינני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ביצעתי disk cloning ע"י התוכנה : EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition כפי שהומלץ פה באחד האשכולות. ויש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח להעביר את הHD של ה 250 ל HD של ה 500 במלואו, אני מצליח להעביר אותו אבל הוא מחייב אותי לחלק אותו. 2. ביצעתי בדיקת מהירות HD אחרי ההעברה ואני מקבל תוצאה דומה לפני שעשיתי Disc Cloning (שיפור של 3-5 MBPS) האם יש תוכנה שפשוט מעבירה ללא אילוץ חלוקה? ומדוע אני מקבל תוצאת מהירות דומה אם לפני ההעברה היה שיפור של 30+- MBPS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים