עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by or_y,

שלום, אני רוצה לקנות שניים חיצוניים או לחילופין שניים פנימיים וקופסא לחיבור חיצוני. אני רוצה נפח של 2TB ממשק USB, אם יהיה רשת זה נחמד, לא צריך eSATA. אגב, אני יכול לקנות מNEWEGG אם זה עוזר מבחינת המבחר. חשבתי על: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817173043 + http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136514 על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. יש לי win vista ושני כוננים: C ו-D. על כונן C מותקן מערכת ההפעלה והוא מלאה כמעט עד אפס מקום וכונן D הוא כונן שונות שבו יש הרבה מקום פנוי (הוא לא ריק!). אני רוצה להעביר זיכרון (משהו כמו 10GB) מכונן D לכונן C (ויש בכונן D 10G פנויים ויותר). ביאזה תוכנה אני צריך להתשתמש? ניסתי כבר את Partition Magic ומשום מה אני חושב שזה לא עוד על win vista. ניסיתי את Paragon Drive Backup והוא מחייב שכונן אחד יהיה ריק לגמריי. מישהו מכיר עוד דרך, שעובדת?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  3. תקראו את זה.... http://www.digit-life.com/news.html?117136#117136 לא יודע אבל זה יותר מרשים אותי...

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by dids22,

יש לכם המלצות? תודה

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  5. Started by deqution,

שלום לכולם, יש לי 2 HD במחשב. אחד של 150 אחד של 250 . יש ברשותי HD נוסף בגודל 500 G והוא מהיר מהשניים האחרים. ביצעתי בדיקה ע"י : CrystalDiskMark מיכוון שאינני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה מחדש ביצעתי disk cloning ע"י התוכנה : EaseUS Partition Master 9.1.1 Home Edition כפי שהומלץ פה באחד האשכולות. ויש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח להעביר את הHD של ה 250 ל HD של ה 500 במלואו, אני מצליח להעביר אותו אבל הוא מחייב אותי לחלק אותו. 2. ביצעתי בדיקת מהירות HD אחרי ההעברה ואני מקבל תוצאה דומה לפני שעשיתי Disc Cloning (שיפור של 3-5 MBPS) האם יש תוכנה שפשוט מעבירה ללא אילוץ חלוקה? ומדוע אני מקבל תוצאת מהירות דומה אם לפני ההעברה היה שיפור של 30+- MBPS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  6. Started by dyn,

שלום, חיברתי למחשב שלי הארד דיסק ממחשב ישן, מותקן על ההארד דיסק הזה מערכת הפעלה של XP. (במחשב שלי מותקן WINDOWS 7) אני רוצה לפרמט את ההארד דיסק הזה אבל קודם לגבות את כל המידע ממנו, חיברתי אותו למחשב שלי עם מתאם USB, נפתחו לי במחשב שלי 2 הכוננים של ההארד דיסק, מכונן D שלו אני מצליח להעתיק את כל הנתונים, אבל משום מה מכונן C שלו, של מע' ההפעלה אני לא מצליח להעתיק שום דבר, כל פעם שאני מנסה, ההעתקה מתחילה ואז פשוט נסגרת... ניסיתי הכל, לקחתי OWNERSHIP שמתי לי את כל ההרשאות על ההארד דיסק ושום דבר לא עזר... פשוט לא נותן לי להעתיק את המידע מכונן C של ההארד דיסק הזה... משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? יש איזושהי דרך אחרת להעתיק את כל המידע מכונן C של ההארד דיסק?? תודה ענקית, וסליחה …

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  7. Started by idan,

הארדיסק שלי כמו מצפצף כזה שאני מדליק אותו או שאחרי שהמחשב היה ב IDLE אני משתמש בו הוא מצפצף שוב זה לא ממש צפצוף זה כמו תיקתוקים כאלה.. ההארדסיק הוא של MAXTOR 80 GB 7200 RPM

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by outburst,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור אימג' משלושה מחיצות לקובץ אחד ושיהיה ניתן לפתוח את הקובץ ולשחזר ממנו בדיוק שלושה מחיצות חזרה עם כל המידע בדיוק , יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  9. היי, יש לי PS2 , יש לי גם הרבה דיסקים מקוריים, לדיסקים יש נטיה להסרט אצלי. אני חשבתי אולי לצרוב אותם עם צורב דיוידי על דיסק +R בביטסטינג של DVD ROM וככה שהPS2 יקרא אותו בלי MOD CHIP יש סיכוי שיעבוד? או שהPS2 לא מטומטם כמו נגן די וי די בייתי?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  10. שלום לכולם ראיתי קוראי כרטיסים בעל חיבורים של USB ESATA , האם פשוט מושכים כבל SATA מן הלוח ולחיבור ESATA ומחברים חשמל חיצוני וזה עובד? האם אפשר חשמל דרך הUSB ? תודה לכולם.

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  11. Started by Ashand,

יש לי HDD 120 MAXTOR IDE ולפעמים הוא עושה רעשים של קליק...האם זאת אומרת שהלך ההארדיסק??

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  12. Started by ZaKeN17,

אני מחבר diskonkey למחשב והוא לא מזהה, בכל החיבורים שום דבר לא עוזר... יכול להיות שיש איזהשהי הגדרה שסוגרת את כל החיבורים? מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

13. ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3) כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים. מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי? המון תודה, ורד

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by rotem20,

אני מחפש לקנות מארז חיצוני להארד דיסק שברשותי רציתי לדעת מה הגודל שאני צאיך לחפש ראיתי שיש 2.5 3.5 5.25 ו1.8 ברשותי כונן רגיל של WD 80GB לא לאפטופ PC רגיל רציתי לדעת מה הגודל...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by avivlevy,

אם אני רוצה לצרוב 18 קבצי מוזיקה שהם סה"כ 704MB ואני רוצה להכניס אותם לדיסק של 700MB.... איך אני עושה אתזה ? (דיסק לשמוע לא לשים את הקבצים בתוך WINRAR.....)

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  16. שלום, לפני כמה שבועות הלך לוח האם של המחשב הקודם שלי, זאת אומרת שאין לי אפשרות יותר לגשת לכל המידע על הכונן קשיח שבמחשב.. הוצאתי את הכונן הקשיח מהמחשב הקודם, וכרגע אני מחכה לקבלת המחשב החדש שלי. מאחר ואין לי גיבויים משמעותיים של רוב המידע החשוב לי שנמצא על הכונן, רציתי לדעת מה אתם ממליצים לעשות? האם להתקין את הכונן הקשיח במחשב החדש שלי? (אני לא התקנתי אף פעם כונן קשיח, ומפחד לגרום נזק למחשב החדש) האם אולי לקנות מארז חיצוני לכונן הקשיח ולהשתמש בו בתור כונן קשיח חיצוני? מה בנוגע לכל קובצי המערכת, האם הם שיקול שאני צריך להתחשב בו? (שלא יגרמו לנזק או להתנגשויות עם מערכת ההפעלה במחשב החדש) עריכה: מדובר על כונן קשיח WD1600JS מסדרת Caviar SE

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  17. Started by choochoo,

הי, אני מחפשת כונן עד 450 ש"ח. הכונן אמור להיות ללא חיבור חשמל נפרד (אין שקעים) ובנפח מקסימלי. המלצות? המדריך להשקעה בטוחה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. Started by Holography,

עדיפות לממשק eSATA ללא חיבור חיצוני לחשמל

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  19. Started by Armageddon1,

כלומר האם זהו צורב איכותי לדיסקים רגילים בנוסף לזה שהוא צורב DVD

20. רציתי בבקשה לדעת איך ניתן להציג את שורת הסטטוס של גודל הדיסק ב NERO v6.6.0.3 במידות של DVD ולא של CD רגיל? תודה :-) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  21. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני צריך להוסיף למחשב כ-2TB לאיחסון שישמשו בעיקר לאיחסון של קבצים גדולים (וידאו בעיקר). בגלל שהמטרה היא רק איחסון ולא ממש עבודה אני חושב שכל מיני נתונים כמו מהירות וזמני גישה לא רלוונטיים לי כל כך (אני צודק ?) לכן, מה שחשוב לי (על-פי סדר חשיבות) זה: אמינות, מחיר (יחס שקל\ג'יגה) ושיהיה שקט במידת האפשר. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by alexrebiner,

מוגדרים לי באייפון 2 חשבונות דוא"ל. בבדיקה של מקום האחסון בפלאפון ראיתי שהדוא"ל תופס כ- 9 GB. האם זה תקין ?

23. Started by kola,

שלום לכולם, קניתי הארד דיסק נוסף (מפורמט כבר מראש)... וחיברתי אותו למחשב כמו שצריך... אבל מסיבה לא ברורה הוא לא מופיע לי, לאחר שחיברתי אותה בהפעלה הראשונית של הווינדוס המחשב זיהה לי אותו ואמר שהוא מזהה רכיב חומרה חדש, אבל לאחר סיום זיהוי רכיב החומרה הוא לא מופיע לי במחשב שלי (הוא לא אמר שהרכיב הותקן ומוכן לשימוש), מדובר בשני הארדיסקים מאותו דגם, אני מעוניין שהארד דיסק שאני מחבר כרגע יהיה SLAVE הבנתי שכאשר אני מחבר הארד דיסק מפורמט לSATA אז יש בעיות עם זה... במידה ויש צורך זה הלוח אם שיש ברשותי asus m2n אשמח להכוונה תודה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by oneworld21,

שלום לכולם בחרתי לוח למחשב לצורכי גרפיקה P5ND2 SLI DELUXE של ASUS אני צריך מעל 1TB לחבר לו ברייד לשמירה על הנתונים הבעיה שרשום שם NVIDIA® MCP-04 Southbridge supports NVRAID - 2 x Ultra DMA 133/100/66/33 - 4 x Serial ATA 3 Gb/s - NVRAID: RAID0, 1, 0+1, 5, and JBOD span cross Serial ATA and Parallel ATA drives - Supports multi-RAID - Supports up to 8 drives for RAID function לפי מה שהבנתי אני יכול לחבר מקסימום 4 התקני SATA ואני רוצה לחבר 6 של 200GB כדי לא לבזבז יותר מידי נפח דיסק (כי רייד 5 מנצל הארד דיסק אחד לניצול מידע) במקום 4 של 400GB ואז אני יבזבז HD של 400 GB השאלות שלי הם: האם יש דרך טובה (אולי בקר SCSI או SATA) לעשות זאת ואם כן מה עדיף לי? אילו בקרים אתם ממליצים לי…

• 1 תגובה
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים