עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by xytkhi,

אהלן יש לי 2 אופציות לרכישת HDD שניהם 500 GB ושל WD 1.הסדרה הירוקה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=607 2. הסדרה השחורה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=552 מחפש את האחד שיביא לי ביצועים הכי טובים של קריאה/כתיבה ובכלל שיהיה טוב יותר. איזה מהם לרכוש? תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. Started by yair_gobani,

מישהו פעם השתמש בדיסקים של BENQ (CDR) ויודע מה האיכות שלהם ? ומה יותר טוב BENQ או SILVER LINE ? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by DennisZ,

שלום, אני רוצה לקנות DOK בנפח של 32GB וצריך להחליט מה האופציה האופטימלית התקציב הוא עד 200 ש"ח. יש את זה: Corsair Voyager Short 32GB USB 3.0 בKSP: http://ksp.co.il/?uin=15775) ש גם את הלא SHORT באייבי בכ7 ש"ח יותר: http://www.ebay.com/itm/32-GB-Corsair-Voyager-USB-3-0-flash-drive-CMFVY3S-32GB-rugged-durable-housing-/271036052185?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item3f1b01f2d9. מה ההבדל ביניהם? ויש גם את זה: Kingston 32GB DataTraveler Elite USB 3.0 שמבחינת נתונים יבשים הוא פחות טוב ועולה יותר. חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר מהיר. מה דעתכם? מה אתם ממליצים? יש אולי אופציות אחרות?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  4. חשבתי על מדיות של ורבטים! אבל יש עדיפות למדיות של + או -? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. החברה האמריקאית מביאה את השם BarraCuda גם אל עולם כונני האחסון שאינם זקוקים לחלקים מכאניים נעים לכתבה

6. Started by Jesper,

יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by OmerNeu,

שלום לכולם וצהריים טובים. יש לי HD ישן שעובד WD800 עם 80GB ואני רוצה להפוך אותו לחיצוני. אחד השאלות היא איכות המארז החיצוני חשובה? (או פשוט לקנות משהו פשוט מKSP?) מה יהיה ההבדל בין איכות המארזים? ואם איכות המארז חשובה אשמח לקבל המלצה למארז לא יקר שיעשה את העבודה. תודה רבה, עומר

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by shevah,

שלום לכולם, ניסיתי לצרוב דיסק DVD עם NERO 8 וקיבלתי את הודעת השגיאה לעיל, מה שמוזר זה שחמש דקות לפני צרבתי בהצלחה דיסק DVD אחר. מהלוג: 3:36:16 PM #25 CDR -1064 File Writer.cpp, Line 306 Invalid block address D: PIONEER DVD-RW DVR-215D אם צריך אעלה את כולו לכאן. אציין שניסיתי שני דיסקים שונים ושניהם נהרסו עם אותה השגיאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  9. אז ככה ,תמיד שאני מפרמט אני משתמש בדיסקט שצריך להכניס אותו לפני הפרמוט וללחוץ F6 ואז לבחור קבצים כאלה..בקיצור אין לי את הדיסקט הזה עכשיו ואני צריך את הקבצים האלה... מישהו פה גם משתמש באותו דרך כמו שלי?ויש לו את הדיסקט ? ועכשיו נגיד אם אני מנסה לפרמט אז זה אומר שהקובץ txtsetup.oem לא נמצא אולי אני רק צריך את הקובץ הזה וניסיתי לחפש אותו ולא מצאתי מי שיכול שיעזור לי בבקשה תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by BONO,

הגעתי למסכנה שכדאי לי בסוף לקנות בארץ ואני עדיין לא יודע של איזה חברה ודגם אז מי שיכול לעזור לי תודה תשלחו דגמים טובים אחר כך אני יבדוק תמחיר

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  11. שלום. אני מתלבט בין קניית HD אחד גדול לבין קניית 2HD קטנים יותר וחיבור שלהם כמאסטר וסלייב... נכון לעכשו יש לי שני HD שמחוברים בטור. על אחד (:C) מותקנת מערכת ההפעלה ותוכנות שרות למינייהן (אנטי וירוס, אופיס...), וגם כל המשחקים והמוסיקה שלי (). על הHD השני יושב האימיול (:E) ומוקצה שטח יחסית קטן (כ-10GB) בשביל משתמשים אחרים במחשב (:F). השאלה שלי היא, האם הסידור הזה (אימיול שרץ תמיד ברקע וכותב על דיסק אחד, דפדפן\ משחק+מערכת הפעלה+AV+... שרצים במקביל על דיסק שני) בריא יותר ומהיר יותר ממצב שהכול רץ על אותו הHD. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by Konst1988,

שלום לכולם. יש לי הארדיסק של סמסונג HD160JJ ולאחרונה בדקתי את הטמפרטורות שלו, והם נראו לי די גבוהות. במנוחה, אחרי שהמחשב דלוק כשעה, יש לו 48. במאמץ, למשל DEFRAG מגיע ל 52. אני זוכר שבימים עברו, ואני חושב שאפילו בקיץ הטמפרטורה הייתה פחות מ 40. ניקיתי אבק במארז ושאר המאווררים, וזה הוריד את הטמפרטורה ל 48, מקודם זה היה 50. שאר הפרמטרים שתוכנות דיאגנוסטיקה רושמות על הארדיסק הם מעולים. האם ההארדיסק תקין? ממה נובעת עליה זו בטמפ? אני יודע שאפשר להוסיף מאוורר בקידמת המארז, וזה כנראה מה שאעשה, אבל למה זה קרה? בלאי?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  14. Started by alexrebiner,

מוגדרים לי באייפון 2 חשבונות דוא"ל. בבדיקה של מקום האחסון בפלאפון ראיתי שהדוא"ל תופס כ- 9 GB. האם זה תקין ?

15. למישהו יש מושג איפה אני יכול לקנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by Thunder-Head,

אני משתמש בלוח האם Asus P4P800-Deluxe ואמרו לי שלא צריך להתקין שום דרייבר מיוחד כדי להפעיל על הארד דיסק S-ATA ווינדוס. לכן, התקנתי על ההארד דיסק שהוא S-ATA את הווינדוס וכשאני מנסה לאתחל מההארד דיסק לאחר ההתקנה רשום לי: Reboot and select boot device. מדוע אני לא מצליח לאתחל דרך ה-S-ATA ?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by SugarFreeBoy,

אוקי שמתי לב שיש המון רעש ומהומה סביב "איזה מדיה הכי טובה ביחס למחיר שלה" אז הבנתי שFORTIS זה ממש לא זה, וחבל (כי את הצורב אני עתיד לקנות מKSP, ושם מוכרים את המדיות האלו) עכשיו, על אילו מדיות אתם כן ממליצים? ואיפה אפשר לקנות אותן? הצורב הוא ה3520A. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  18. הי, מתכוון לרכוש כונן חיצוני שרוב הזמן יהיה מחובר למחשב ופה ושם יהיה נייד. האם חיבור eSATA (שיהיה בנוסף ל- USB 2) עדיף באופן משמעותי על פני USB 2 או שהדיסק מוגבל במהירות מסיבות אחרות וזה בעצם לא משנה ? תודה, shenig

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by AboveBeyond,

שלום , מעוניין בדגם ST2000DM001 האם זה דגם שנחשב "בסדר" אני זוכר שהיתה סדרה לא טובה של סיגייט הדיסק ישמש לאחסון חומר - סרטים תמונות והרבה מוסיקה מערכת הפעלה מותקנת על SSD תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by מר מקלדת,

אם אני קונה דיסק של SATAII עם 16MB באפר האם אני יוכל לעבוד איתו ב-IDE/ATA (אין לי SATA)? כלומר צריך לקנות או לחבר חוט ל-IDE/ATA וזהו, ואז אם אני יקנה מחשב חדש אני יוכל להשתמש בו ב-SATA? כמה עולים חיבורים כאלה? אגב מה ההבדל בין IDE לבין ATA? זה אותו דבר רק בשם שונה? אם לא איך אני יוכל לדעת מה יש לי?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  21. יש לי לוח אם שתומך במערך RAID... כאמור יש לי 2HDD X500GB.. שתיהם של WD.. אבל מדגם שונה (בניגוד למה שרשום בחתימה.. ) האם אני יכול ליצור מהם מערך RAID? ואיך אני עושה את זה? פשוט משנה ב BIOS את האופציה של ה RAID? או שצריך לעשות עוד משו?

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  22. Started by Thunder-Head,

ההארדיסק SATA שקניתי לא מזמן היה מג'ומפר על Disable Spread Spectrum Clocking. יש גם אפשרות לג'מפר את ההארדיסק שיהיה PM2. קודם כל מה אלה הדברים האלה אם מישהו יודע, והאם אני צריך לשנות את הג'אמפר או פשוט לא לגעת ולהשאיר אותו איך שזה ?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  23. היי איזה צורב מומלץ עד מחיר של 200 שקל פלוס מינוס? רק אציין שאני לא צורב הרבה. תודה

• 7 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.