אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום , מעוניין בדגם ST2000DM001 האם זה דגם שנחשב "בסדר" אני זוכר שהיתה סדרה לא טובה של סיגייט הדיסק ישמש לאחסון חומר - סרטים תמונות והרבה מוסיקה מערכת הפעלה מותקנת על SSD תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו שמע-מכיר את החברה simmtronics של הארדיסקים אשמח לקבל חוות דעת או מה יותר כדי סיגייט או סימטרוניקס 1 מהשניים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
נראה לי שאחד מההארדיסקים שלי הולכים לעולמם- איך בודקים אם הם קרובים לסוף? הם משמיעים רעש בטירוף. באמצעות תוכנה שבודקת אותם? תקשיבו יש לי כונן אחד של 250 ואחד של 200 ג'יגה, אז יש שם חומר ממש חשוב ואני רוצה כבר לדעת מה קורה עם זה. נראה לי יש תוכנות איחוי או משהו כזה, אך אף פעם לא התענייתי. האם כדי לבדוק באמצעות הדרך הזאת? והאם כדי להתמיד עם האיחוי?(או איך שלא קוראים לזה) תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הכי מומלץ היום לקנות זה 160 GB , SATA , 8MB BUFFER נכון?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כדי להתקין WINDOWS אני צריך תקליטור עם הדרייברים פעם נתנו לי דרייבר אחד אבל הוא עושה לי בעיות אני רוצה את ההכי עדכני ואת ההכי טוב איפה אני יכול למצוא או שמשהו יכול לתת לי את ההכי חדש
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם עשיתם פעם overburn לדיסק דיוידי ? כמה מגה הוספתם? והאם זה לא פגע לכם בצורב? האם אתם חושבים שאני יכול להוסיף עוד 20 מגה לדיסק דיוידי בלי לפגוע בכונן? בנוסף רציתי לדעת איך יכול להיות שזה פוגע בצורב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
???המחשב שלי חדש ב BIOS הוא מזהה את הצורב אבל בווינדוס לא יש לי ווינדוס ויסטה אולטמייט ניסיתי לשנות את האותיות של הכוננים אבל שום דבר לא עזר, ולא כל כך בא לי לפרמט את המחשב (הרבה עבודה יש שם 400GB חומר) תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצות לכונן שקורא וצורב בלוריי בחיבור SATA. האמינות מאוד מאוד חשובה לי, כיוון שאני קונה בEBAY ואין לי כוח (ורצון) לשלוח לארה"ב בגלל בעיות. שקט וצריכת חשמל נמוכות, גם יעזרו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דחוף, לפני כמה ימים הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שהדלקתי שוב את המחשב, הוא לא הצליח להעלות את הווינדוז. התקנתי את הווינדוז מחדש אחרי שפירמטתי את הכונן הדפוק, מתוך ידיעה שהכונן הקשיח עם כל המידע החשוב נמצא בכונן אחר, אבל שאיננו עם מערכת הפעלה. לאחר התקנת הווינדוז ניסיתי לשוב אל הקבצים בכונן שלא נדפק, והם נעלמו באורח מפתיע (פתאום יש כמה ספריות שהן - ACCESS DENIED - לא ברור מדוע). ניסיתי לעשות FIXMBR דרך ה-RECOVERY של התקנת ה-XP, אולם לאחר שהמחשב הודיע כי הוא כתב מחדש את MBR, עדיין לא מצאתי את הקבצים... אני אשמח אם מישהו יעזור לי, אני נואש..כל העבודות הסמינריוניות שלי שם, ביחד עם עוד מלא מלא מלא קבצים שאספתי במשך שנים... אנא עיזרו מואב
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מעטים יודעים, שבדיסקי פלאש מכל הגוונים, בניגוד לדיסקים מכניים - מערכת ההפעלה אינה שולטת על כתיבת המידע, אלא קונטרולר חומרה. ולכן אין אפשרות לתוכנה למחוק פיסית את התאים המדויקים בהם אוכסן הקובץ. לפיכך, אף תוכנה מהתוכנות הקיימות היום שמוחקות קבצים בודדים על ידי secure erase (מילוי מקום הקובץ במידע) לא תעבוד בדיסקי SSD. למשל, מי שמשתמש ב-CCleaner למחוק את היסטורית הגלישה באופן בטוח, לא יוכל לעשות זאת ב-SSD. הדרך היחידה היא לעשות זאת היא למלא את כל המקום הפנוי בדיסק בבת אחת - דבר בעייתי ב-SSD מכיון שאורך החיים שלו מתקצר משמעותית עם כל כתיבה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי SanDisk 8GB שנקנה בסין. הפסקתי פרמוט שלו באמצע ומאז אני לא מצליח להשתמש בו. ב-Windows הוא מזוהה אך מוגדר כמוגן בפני כתיבה. ניסיתי ב-Linux אך הוא לא מזוהה שם. מה אפשר לעשות בכדי להצילו?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הכרטיס משמש אותי בתור הרחבה לIriver e100 וכשאני רוצה לחבר אותו למחשב עם מתאם רגיל המחשב לא מזהה אתו בכלל. כשהוא נמצא בתוך הE100 הוא עובד סבבה.. איך זה?
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
זה יותר מהיר אבל עולה פחות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=2234 זה עולה יותר אבל פחות מהיר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=1728 im yesh lahem hamlazot aherot le zorvim ad 400 shekel esmah lishmoa avak ani madif et asus tnx
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2325&CatCode=405 בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
האים מימשק SATA 2 הוא צוואר בקבוק לדיסק RPM 7200 ?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בפרויקט קטן, אני מעוניין לבנות cloud פרטי בבית. אחד כזה שאני אוכל לגשת אליו מכל מקום, המטרה היא גישה נוחה לקבצים שיושבים על המחשב. הגישה לרוב תתבצע דרך הטלפון (אייפון) והמחשב חיצוני שלא נמצא ברשת הביתית, זאת אומרת יש צורך בגישת web. הפלטפורמה האפשרית להתקנה היא windows. - אין לי כוונה לרכוש nas יעודיי ניסיתי כמה דרכים מוכרות : owncloud - הרצתי דרך docker לצערי לא הצלחתי לאפשר לו למשוך קבצים ישירות מתיקיה במחשב אלה כל קובץ שמועלה לשרת נשמר על הכונן הווירטואלי שנוצר ע"י ה docker. nextcloud - בדומה לowncloud tonido - נראה כמו אופציה טובה אבל לצערי לא נתמך יותר כך שכבר מרבית הפונקציות לא עובדות עליו. אשמח להמלצות חדשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי במן האחרון יש צפצוף מוזר, מן "על קולי" כזה שיוצא מהמחשב. אני חושד שזה מהדיסק הקשיח כי לפעמים כשהוא טוען לפייג' פייל דברים כבדים (משחקים וכו' - אז מתחיל הצפצוף). מישהו נתקל באותה תופעה/ יודע על מה מדובר? האם הכונן שלי Seagate barracuda ST380011A - 7200rpm 2mb נדפק? ד"א- האם זה כונן טוב??
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הם הגיעו ואכן אלה CMC MAG E01 לכל מי שרצה לדעת, שנחשבים דיסקים לא רעים בכלל. אז יש X8 טוב במחיר טוב.
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות עכשיו הארד דיסק שיהיה גם מהיר וגם יחסית זול לג'יגה. אני קונה מNewegg וזה הכונן שחשבתי עליו: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=property&DEPA=0 Maxtor MaxlineIII, מאה ג'יגה לפלטה, 16 ג'יגה קאש וNCQ, אם אי פעם אני אעבוד עם ICH6. הוא עולה 0.733 דולר לג'יגה לעומת 0.595 של כונן 200 ג'יגה, 8 מגה, SATA וכונן של 160 ג'יגה, 8 מגה, SATA עולה 0.606 לג'יגה (כאלה הייתי קונה 2). בשביל השוואה, ראפטור 36.7 עולה 3.05 דולר לג'יגה וה74 ג'יגה עולה 2.06 דולר לג'יגה, אני יודע שקשה להשוות בגלל שלראפטור יש את חצי זמן הגישה אבל עם ביצועי העברת נתונים כמעט זהים, אני בספק אם הוא שווה פי 4 או פי 2.8 (37 או 74 ג'יגה בהתאמה), כשאתה צריך לא רק ביצועים אלא מקום א…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תגידו הארד דיסק חיצוני יכול להיות פיתרון טוב לאיכסון וניגון (במחשב) של סרטים? או שיהיו קרטועים? במחשב יש חיבור USB 2 והתקציב שלי הוא עד 700 שקל... השמח גם לקבל המלצה
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לא מזמן שמתי את הכונן במחשב שלי בתור CD הוא איטי עם זמן תגובה איטי מאוד וכשאני מנגן בו סרט DVD עם תוכנת POWERDVD במקרה הטוב התמונה קופצת ובד"כ לא רואים בכלל וגם האודיו קופץ, כאשר אני מנגן קבצי VOB גרך הסייר הוא מנגן אותם בסדר. יש לציין שזהו כונן שתומך ב ULTRA DMA 100 והוא מחובר בכבל מתאים והגדרות DMA פועלות, עדכנתי את ה FW לגרסא האחרונה והמעודכנת של ASUS אך ללא הועיל, החזרתי את הכונן הישן של פיוניר והוא עובד בסדר וקורא מהר יותר וכו'. מה לדעתכם הבעיה עם האסוס הכונן אומנם לא חדש אך בקושי השתמשו בו.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-