עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה החיישן כל הזמן מראה 50 מעלות ומעלה על ידי ניטור ערכי ה s.m.a.r.t אבל כשאני נוגע בכונן הוא בקושי חם! הייתכן שהחיישן הפנימי דפוק?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח אם מדגם ABIT IP35 Pro, לפי מה שראיתי, יש לו SATA2. יש לי HD של סמסונג 650 גיגה שמקפיץ הודעות על כך שאינו תקין ויש להחליפו. ההודעות קופצות גם ב WIN8 וגם בתוכנה HD TUNE. חשבתי לקנות HD בנפח של 2 טרה. שני הדגמים שעלו על הפרק הם: Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX או Seagate Barracuda Green 2000GB ST2000DL003 ראיתי ששניהם עם SATA3, האם צפויה בעיה לחבר אותם? זה הולך להיות הכונן הראשי של המחשב, כמובן שאחלק אותו למחיצות. בהנחה שללוח אם אכן יש רק SATA2, האם יש טעם להשקיע בכוננים מהירים יותר? שאלה אחרונה, יש לי אפשרות לקנות את הכוננים בארה"ב ושמישהו יביא לי אותם לארץ, ח.י. אומרים שלא יתנו אחריות על הכונן של סיגייט שלא נקנה בארץ. מישהו יודע מה המצב לגבי …

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by dragon772,

אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  4. שלום לכולם!!!! רציתי לדעת אם מישהו קנה את הדיסק הזה?? יש המלצות? ביקורות? איפה הכי כדאי לקנות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  5. בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  6. שלום מחשב נייד LG LS55 בן שלוש אוטוטו כמה חודשים לא קורא דיסקים מסוג DVD - עושה רעש ומסובב אותם אך לא מזהה. צרובים- מקוריים- כל פורמט של תוכן - לא משנה. לגבי CD אין שום בעיה. היות ועדיין באחריות מסרנו לחברה שטענה שיש בעיה בתוכנה ולא בחומרה. עשינו פירמוט - לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך פותרים אותה - סה"כ מחשב מצויין וזו בעיה מציקה...

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Patriot 16G XT BOOST 150X USB2.0 DOK אני שוקל לרכוש אותו .לא ראיתי הרבה תגובות עליו ברשת. איך הוא מול המקבילים 16GB ? תודה מראש אדי

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  8. רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  9. בזמן האחרון התחלתי ליתפוס "גלים" של מהירויות מתוכנה שציפיתי ממנה למהירויות כאלו הכי פחות (מדובר על הפרד כמובן) ומצד שני עלי ליצרוב את מה שאני מוריד על מנת לפנות מקום בHD ועל מנת להעביר את המדיה ממחשב אחד שלי לאחר. איני רוצה להפסיק את פעילות הפרד או פעילות דומה לכך מישום שזה יעלה לי ביוקר מבחינת המהירות. לכן שאלתי היא, האם ניתן ליצרוב מידע כלשהו בזמן שהמחשב עסוק בפעילות אחרת כגון פרד פתוח אשר מוריד וכו'? והאם הדבר לא יגרום לבעיות קריאה או בעיות כלשהן עם הדיסק הניצרב? Thank You

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  10. אני עוקב כבר הרבה זמן בדיונים החמים על כוננים ה 640.וה"כוכב" העולה הוא הסמסונג.ואחריו ה WD .האם אפשר למצוא גם את הסיגייט בארץ במחיר שפוי בחנות טובה.כי עדיין לא ראיתי אף חנות שהביאה לארץ את הכונן הנל. אשמח לתשובה - כי פוקס ונועה כבר מוכרות ה WD במחירים טובים.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by ankond,

בוקר טוב לכולם. לפני כמה ימים התעסקתי עם חיבורי הIDE שלי במחשב אבל רק עם ה 60/100 לא נגעתי ב33 שמתחבר לfloppy, אחרי יומיים שמתי לב שהמנורה של הfloppy כל הזמן דולקת, מהרגע שאני מדליק את המחשב ועד שאני מכבה אותו... הכנסתי דיסקט ניסיתי להיכנס אליו והוא אומר לי שאין דיסקט בכונן, ככה זה עם כל דיסקט... החלפתי כמה חיבורי 33 ואותו סיפור עם כל אחד מהם, עד ששמתי את החיבור של הפנטיום 1, שלי, אז המנורה הפסיקה לדלוק. עכשיו כשאני שם דיסקט הוא אומר לי כזה דבר: A:\ is not accessible no id mark was found on the floppy disk ככה הוא אומר לי עם 4 מתוך 5 דיסקטים, דיסקט חמישי הוא כן הצליח להפעיל אותו נורמלי. כמובן שניסיתי להחליף floppy אותו סיפור, הבעייה לא בזה. בקיצור אני כבר התייאשתי אני לא …

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by pure perfection,

יש לי הארד דיסק חיצוני של WD שעובד על כל המחשבים חיברתי אותו למחשבים בבית למחשבים אחרים והוא עובד בלי בעיות .. רק שבמחשב אחד של חבר שלי הוא לא רוצה לעבוד , הבעיה הוא לא ביציאות ה USB של המחשב כי חיברנו כמה דברים אחרים והם עבדו . מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. Started by gns,

קוונטום 20 גיגה מקולקל מבחינה טכנית לא חשמלית לצורך לימודים

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. הארדיסק אחד במחשב, פתיחת קובץ RAR של 700 מגה איטית מאוד, עצירה בהתקדמות הפתיחה לכמה שניות ואז ממשיך וכשעובדים עם תוכנה אחרת היא נתקעת לרגעים ואז ממשיכה לעבוד וכו' מה הכי סביר שהבעיה? המחשב עובד בסדר כאשר אין שימוש בהארדיסק (פתיחת FIREFOX תהיה איטית אבל ברגע שזה בזיכרון זה עובד מהר) עריכה : התוכנה של WD לבדיקת שגיאות בהארדיסק מוצאת את הארדיסק תקין וכל הדברים ש SMART בודק "עובר"

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  15. איזה צורב DVD עדיף לקנות: LG Electronics GSA-4120B Dual Layer DVD±R/W/RAM Super Multi Drive Bulk או NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk אני יודע שהNEC הוא יותר מהיר, אבל כיום אין בכלל מדיות באותה מהירות. וגם הLG יכול לכתוב בDVD-RAM ולפי מה שהבנתי זה כמו הארד דיסק על מדיה. בקיצר אני רוצה לדעת איזה DVD יותר משתלם, גם לעכשיו וגם לעתיד - שיצאו דיסקים יותר מהירים ומדיות שתומכות בDL.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by pergola,

אם כרגע יש לי דיסק קשיח WD של 1TB ואני יקנה עכשיו דיסק קשיח WD בנפח אחר.. 2TB לדוגמא.. זה יעבוד לי במערך Raid? או שצריך לקנות משהו ספציפי?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. Started by harfar,

שלום אני קונה מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ודיסק SATA II כנראה WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS. יש לי מהמחשב הקודם דיסק SATA I בגודל 120 ג'יגה. השאלה שלי היא האם תהיה בעיה לחבר את שניהם ביחד או שלא אמורה להיות בעיה. תודה

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by kobibo,

בעבר הוצג בפורם תוכנה עבור צורבי DVD של LG שיודעת באופן אוטומטי לגשת לאתר של LG ולהוריד את גירסת ה Frimawer האחרונה שקיימת. מישהו יכול בבקשה להביא אותה שוב...לא מצאתי. האם מומלץ יהיה לעדכן ? ברשותי צורב מדגם LG 4163b .

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  19. Started by alon83438,

שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by DAVIDKI19,

HDD: Mobile 2,5" 500 Gb 5400 SATA Hitachi 8МБ Travelstar (NCQ) (HT0A57915) HDD:500 Gb 5400 (2.5") USB 2.0 Samsung 8 Mb, White (HXMU050DC/GW2) HDD: Mоbilе 2,5" 500 Gb 5400 SATA Samsung 8Mb HM500JI

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. Started by shay360,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by GNR,

היי , כשאני צורב דיסקים (גם DVD וגם CD) וצורב במהירות המקסימלית של הדיסק, אז הצורב אף פעם לא מגיע למהירות שהגדרתי , למשל הוא מתחיל לצרוב בx6 ומקסימום עולה לx12 (למשל בDVD). מה הבעיה שהמחשב לא מסוגל לצרוב יותר מהר ? אני משתמש בדיסקים של maxell וגם ניסיתי של verbatim. תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  23. היום קניתי צורב די וי די LG דגם GSA-H10A אני מאמין שאתם מכירים את הפירוט עכשיו התענוג עלה לי 200 שקל האם זה שווה?? עכשיו חיברתי אותו למחשב ההתקנתי תנרו אקספרס שבא על הדיסק שבא עם הצורב עכשיו כל פעם שאני בא לצרוב הוא נותן לי הודעה שכדי לי להפוך את זה לDMA ואני מסמן בV את הכוננים והוא נותן הודעה שצריך להפעיל את המחשב מחדש ואני מפעיל ואז הוא עוד פעם אותה הודעה עכשיו ניסיתי לעשות NO אחרי זה שהוא הקפיץ עוד פעם תהודעה על הDMA והוא פתח תחלון צריבה פתחתי פרוייקט SVCD עכשיו משום מה הוא לא נותן לי לסמן V בצ'ק בוקס של האפשרות לעשות תפריט לדיסק ושאני צורב (בנתיים ניסתי רק צריבה רגילה לא על מדיה של DVD) הוא נותן לי לצרוב רק על מהירות 4 !!!!!#$@$ מה זה למה זה?? מצטער עם חפרתי תודה מראש…

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  24. http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6295&perur=0 לא רשום עליו פרטים או משו.. בגלל זה לא יודע אם זה שווה

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  25. Started by yaron1000,

איך המדיה קוד הזה בדיסק PRODISC לפי מה שהבנתי ב DVD זה די טוב לפי אתר הזהhttp://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm זה המדיה קוד של דיסק רגיל של 700 מגה של LG שחבר שלי אומר שיש ליד הבית שלו בחדרה מוכרים 25 דיסקים של LG ב20 שקל במבצע השאלה שלי אם LG גם טובים בDVDמדיה כי אני זוכר שראיתי פעם בבאג שאם די זולים ומה המדיה קוד של דיסק DVD של LG תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים