אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי הארדיסק חיצוני של seagate הדגם הוא st3500320sa מקריאה פה ובפורומים אחרים הבנתי שהדגם הזה נכלל על הדגמים הבעייתים ניסתי ללא הצלחה רבה להבין מה בדיוק עלי לעשות והאם הבעיה שלי היא אותה בעיה מדוברת, שכן אצלי המחשב כלל לא מזהה שמחובר אליו הארדיסק חיצוני.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כשאני אומר "שקט" אני מתכוון לרמה נמוכה של וויברציות. לא מפריע לי הרעש שנוצר בזמן קריאה/כתיבה. מהניסיון שלי יש הבדל גדול מאד בוויברציות שמייצרים הארדיסקים מסוימים לעומת אחרים. קניתי בעבר הארדיסק 500 ג'יגה של WD מסדרת BLUE, והוא נורא. אני יודע שלחברות הבכירות יש סדרת GREEN שהיא שקטה אבל איטית יותר, ואני מעדיף הארדיסק "סטנדרטי" שמאזן בין ביצועים יחסית טובים, לבין רעש מתון. בסטיקי יש מעט מאד דגמים, וגם לא ברור לאיזה סוג של "רעש" מתייחסים שם, לכן אני פותח את הדיון הזה. אציין גם שמאד רצוי שההארדיסק המומלץ יהיה מתוך האתר הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=26&newitem=true&osCsid=cgnvaslutep9h1ss739kibo9t4 שם אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הצורב הנ"ל ויש לי שאלה אליכם. הצורב הזה הוא "מפונק" , מה זאת אומרת? יש לי כמה סוגי דיסקים ריקים, ובכל אחד הוא נותן לי מהירות מקסימלית שונה, חלק X4, חלק X12 ,וכו" (ביטלתי את Power Burn) איזה סוגי דיסקים אתם ממליצים, ואתם יודעים שהוא צורב X24 בלי בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה לכונן SATA 150??? WD MAXTOR HITACHI
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הנה לינק למדידה: http://members.optusnet.com.au/beesa888/HDTune_Benchmark_SAMSUNG%20HD642JJ.png Test System: Intel Core 2 Duo E8200 A-data 2GB DDR2 800MHz Gigabyte P35-DS3P Nvidia 8800GT 512MB 2x Samsung F1 series 640GB Single Drive performance: Transfer Rate: Minimum: 57.7MB/s Maximum: 113.8MB/s Average: 91.8MB/s Access Time: 13.1ms Burst Rate: 166.1MB/s Cpu: 4.1%
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עיינתי במפרטים שהומלצו בפורום. מישהו יכול להסביר למה צריך כוננים קשיחים כל כך גדולים ( מעל 500 GB ׂ) לגרפיקה? התוכנות עצמן לא תופסות כל כך הרבה מקום. תודה שי
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
PCIe SSD האם יש משמעות ל PCIe ? אי רוצה לרכוש מחשב שמופיע שם שיש לו PCIe SSD ולא SSD רגיל. השאלה היא האם יש הבדל , ואם כן , מה יותר טוב? סלחו לי על הבורות, אני מרגיש שאני חייב לשאול לפני שאני רוכש http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM זה המחשב תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה מראש היתי רוצה לדעת האם יש תוכנה שאני יכול בעזרתה לזהות בודאות מי יצר את הכונן הקשיח שלי? מה שאני יודע שלפי תוכנה EVEREST הכונן קשיח זוהה כך WDC WD800JD-00LSA0 74 GB, IDE
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שמעתי טענה שיש משחקי מחשב שעלולים לעשות בעיות כאשר הם מוכנסים לצורב DVD בגלל שיש להם כל מיני אמצעי אבטחה נגד צורבים. המדובר הוא על משחקים מקוריים. האם כדאי לקנות שני כונני דיסקים כשקונים מחשב חדש- אחד צורב DVD והשני כונן DVD רגיל? או שכל העניין הוא סתם לא נכון? ??? אשמח לקבל לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני רק שאלה- נסיתי לחפש אך ללא הצלחה איך לעשות BOOT מ-USB לגירסה מוקדמת של HIRENS לדוגמא גרסה 9.3. אני מכיר את הדרך לעשות BOOT מגרסאות חדשות כמו 10.0 או 9.9. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקר ide למחשב הישן (פנטיום 3 ) כי הבקר שלו מעביר אותי על דעתי ועל דעת קוני .... יש למחשב הזה שתי בקרים מובנים , את הכונן דיוידי הוא מזהה בלי בעיה אבל את ההרדיסק(ההרדיסק די חדש של wd) הוא לא זיהה , מה לא עשיתי , ניסיתי בשתי הבקרים , שיניתי עמדות בכבל השטוח , בדקתי גאמפרים , ניסיתי מאסטר ניסיתי סינגל מוד עד שיצא לי לי עשן.... בסוף הצלחתי והמחשב זיהה את ההרדיסק , הכל טוב ויפה. התקנתי ווינדוס - בהצלחה , התקנה לינוקס בהצלחה והמחשב עבד כמו תותח ! היום אחרי reboot פתאום המחשב לא מזההה את ההרדיסק גם אחרי עשר ניסיונות בקצור אמרתי נקנה בקר וזהו עכשיו השאלה שלי האם אפשר שהמחשב יעלה ויעבוד מהבקר ללא בעיה ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית במחשב והחלטתי לעשות פרמוט. יש לי בערך 200GB של סרטים שאני רוצה לשמור ולא מתכוון להוריד (כולם ב-HD ולקח לי זמן). איך אני יכול להעביר (אפילו את כל הכונן, 324GB) למחשב אחר? חשבתי לקנות דיסק און קי של 500 אבל זה המון כסף, וגם מערכת הפעלה אני צריך...
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הלייט-און ואת תוכנת הצריבה Nero. כאשר אני מנסה לצרוב, אני מקבל רק אופציה ליצירת IMAGE. למה? האם אני צריך להגדיר ל Nero את הלייט-און כצורב? שלומי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ההארד דיסק שלי החליט לאמץ כמו סקטורים גרועים ונשארתי בלי זיכרון... יש למישהו המלצות על הארד דיסק ללפ טופ של דל משהו כמו 250 GB כמה שיותר אמין, וכמה שיותר זול? ומישהו יודע מתי ירדו המחירים, אם לא פה כי כולם נצלנים פה, אז בחו"ל?? תודה , נועה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב של אחי הבכור, מותקן לוח האם GA-K8NMF9. הלוח אם הנ"ל, תומך בSERIAL ATA אך רק 1.. הוא לא 2. רציתי לשאול.. אם אני יקנה כונן קשיח שהוא SATA2 כדוגמת: Western Digital WD3200AAKS... האם הוא יוכל להיכנס ללוח אם ולעבוד ללא בעיות? או שצריך כונן קשיח ישן של SATA1\IDE? האם כונן קשיח מסוג SATA 2 הופך את עצמו לSATA 1 במקרה הצורך?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במחשב שלי הם לא מופיעים , בלוח הבקרה/מערכת/מנהל ההתקנים , הם מסומנים עם סימן קריאה הסרתי אותם , עשיתי הפעלה מחדש , אותו דבר , החלפתי קבל IDE , לא עזר
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן, אולי תוכלו לענות לי. יש לי דיסק 1.8 SSD שאני רוצה למצוא לו מתאם לגודל 2.5 כדי להכניס אותו למחשב נייד.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר לחבר בכבל אחד שיהיה מחובר לצורב ולדיסק קשיח??
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארד-דיסק נוסף לזה שיש לי כעת. השימוש שלו יהיה בעיקר על המחשב, אבל אני כן מעוניין להעביר אותו בין מחשבים מדי פעם (נגיד פעם בחודש). שאלה נוספת היא אם יש הבדלי מהירות ביניהם... עזרה בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שבחלק מכונני הSSD ניתן לבצע באופן ידני TRIM. למען העניין אני מדבר על הדיסקים של INTEL, שמגיעים עם איזשהם TOOLS שמפאשרים לעשות את זה. השאלה שלי היא האם מדובר בתהליך שיעילותו זהה למה שנעשה בווינדוס 7 באופן אוטומטי? כלומר, אם אני מריץ TRIM ידנית נגיד פעם בשבועיים, וגם לא מעמיס מידע בדיסק- האם הדיסק יכול "לשרוד" הרבה זמן כמו בנסיבות אידאליות בווינדוס 7?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עד היום אני בטראומה מה Segate 7200.12 שהיה לי, איתו נפל כל החומר שאספתי במשך שנים. כיום הכל מגובה על מדיות של DVD, וכיום אני משתמש ב WD 640GB Black. אז לא היה לי מושג לגבי הגרסאות Black, Blue, Green. ההארדיסק שאני משתמש בו הוא משנת 2009 ומחזיק יפה. אני רוצה עוד כונן 1TB או 2TB ואני הולך לכיוון WD גרסת ה Green. אני יודע שהארדיסק זה בדר"כ מזל כמה הוא מחזיק. השימוש הוא לאחסון חומר נטו. האם ה Green אמור להחזיק יותר שנים מאשר Black לדוגמא? בגלל שהוא פחות מהיר, יש פחות ויברציות וכו'? אילו גרסאות של ה Green יש להם פלטה אחת של 1TB או 2TB? הבנתי שפלטה אחת יותר מומלצת מאשר כמה פלטות. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לארדיסק חיצוני TB אחד אני הולך לחלק אותו לשניים, חצי טרה לגיבוי וחצי טרה לנתונים אני מעדיף משהו חזק שגם אם יפול לא יקרה לו כלום, ועדיף במארז מאווור בעיקרון התקציב הוא 500 שח אבל אם צריך להוסיף אני יוסיף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-