אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם צורב DVD של LG ועוד כונן DVD רגיל של סוני. הכונן של ה LG עובד מעולה, שקט מאוד וקורא מהר את הדיסקים (אני חושב שזה H10K משהו) ואילו הכונן של SONY זוועתי. עושה רעש פי 2 יותר מכל המחשב כאשר אני פותח את WINDOWS, מרעיד את המארז, ויש מדי פעם שהוא לא קורא קבצי RW. *למדו והשכילו.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגטל מסוג 1TB שעושה רעשים של בייפים ולא מזוהה על ידי המחשב, מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לתקן אותה או לחלופין יודע אם בעיה זו נתמכת על ידי שירות לקוחות? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות קורא כרטיסי זיכרון....האם יש מכשיר הקורא את כל כרטיסי הזיכרון שיש....אם יש אז אני רוצה לקנות מKSP או מIVORY. ושהיה מחובר למחשב דרך USB. אני דיי מתבלבל בין כל מה שיש בKSP כי יש להם הרבה סוגי מכשירים כאלה. אבל אני רוצה אחד שיכלול את כל קריאת כרטיסי הזיכרון. זה דיי דחוף,אני מתכנן לקנות את זה מחר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus P5KPL-CM G31 והוא תומך ב תקן sata-2 . ברצוני להוסיף כונן שהממשק שלו sata-3 מסוג: Western Digital Caviar Blue 1000GB WD10EALX האם יעבוד? והאם לא יצור בעייה בעבודה ביחד עם כונן קיים שבתקן sata-2 ? הכונן הנל יותר זול מכונן אחר שלהם שבתקן sata-2 Western Digital RE3 1000GB WD1002FBYS אני יודע שלא יהיו הבדלים בביצועים, רק השאלה אם הוא זול יותר למה לא לקנות אם זה יעבוד.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אובוננטו כOS שניה ע"ג מחיצה דפולטית של 2.5 GB, כמובן שזה קטן מדי ואין אפילו מקום להוריד עדכוני אבטחה למערכת, פירמטתי את המחיצה ועכשיו יש לי מחיצונת של 2.5 GB ריקה, אני רוצה לפתוח מחיה של 20GB ללינוקס אבל באותה הזדמנות להפטר מה-2.5 או להרחיב אותה ל-20 או לספח אותה לאנשהו ולפתוח חדשה של 20, לצערי ניסיתי להשתמש בכלי של וינדוס ובעוד מספר תוכנות אך ללא הועיל, מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 500 GB עם חיבורים של 2*USB 2,FIREWIRE 400 ו- E-SATA השעלה שלי היא כזאת : למה צריך 2חיבורי 400 FIREWIRE? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני כחצי שנה את הכונן WD cavier blue 1T כי הייתי צריך עוד מקום במחשב. חיברתי אותו והכל היה בסדר עד לזמן האחרון. הכונן אינו מוגדר אצלי כראשי עליו מותקן הוינדוס אלא כמשני. יום אחד אני מדליק את המחשב והכונן נעלם ואינו מוצג במחשב שלי. פתחתי את המחשב,בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך אז הוצאתי והכנסתי את חיבור הSATA בלוח אם,והדלקתי את המחשב. הכונן הופיע אך לא היה לי אינטרנט,(מוזר oO) אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז הוא נעלם שוב. מה אתם חושבים הבעיה? לדעתי זה כתוצאה מכ-2 הפסקות חשמל באותו חודש כשהמחשב היה דולק,ואחרי הפעם הראשונה זה קרה לי שוב,אז רק הדלקתי מחדש והבעיה נפתרה. לדעתי הכונן לא נשרף. יש לי windows 7 (לא יודע אם זה עוזר..) תודה מראש. בר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, ביום ראשון הזמנתי דרך האתר של ivory את ה-F60 ואתמול שבאתי לבטל את ההזמנה נאמר לי שהחבילה כבר נשלחה. מה אתם אומרים? להחזיר את הכונן ברגע שאני מקבל אותו או להשתמש בו? אני ממש מפחד בעניין האמינות שלו.. נכנסתי לפורום תמיכה של החברה וכל ההודעות של מדברות על בעיות עם הכוננים האלה. לחלק המחשב קופא, לחלק נמחק כל הדיסק, בעיות ביצועים, בעיות שידרוג קשוחה ועוד המון המון בעיות נוספות. מה לעשות? יש כונן אחר אמין במחיר סביר כמו ה-F60? תודה!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום. התקנתי הארדיסק נוסף במחשב, מערכת ההפעלה עובדת והכל אני נכנס למחשב שלי ורואה רק את הארדיסק הישן שלי, לא נוסף לי שום אייקון חדש. נכנסתי למנהל ההתקנים והוא מזוהה וכתוב לי שהחומרה עובדת טוב (הארדיסק החדש) למה לא נוסף לי אייקון נוסף? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחרונה הNEC שלי שבק חיים ולא מוכן לקרוא שום מדיה, פשוט בדיחה עצובה אבל אני מתנחם בזה שאני לא היחיד שזה קרה לו, לא הראשון ולבטח לא האחרון. נשבר לי מהצורב הזה ואחרי שראיתי ששום עדכון קושחה לא עוזר החלטתי להשקיע בצורב חדש. טוב אחרי ההקדמה הקצרה אפשר לגשת לעניין, לNEC כמובן אני לא מתקרב שוב ככה שלא להציע בכלל, ל-LG אני גם לא מתקרב אחרי זכרונות ממש לא נעימים, ההעדפות שלי כרגע הן צורבים איכותיים (כמו פיוניר ופלקסטור) ולא איכפת לי לשלם על זה קצת יותר. מהירות הצריבה זה לא הדבר שהכי חשוב לי, מה שחשוב לי היא תמיכה רחבה בהרבה מדיות, זמן גישה מהיר וקריאה מהירה של דיסקים וכמובן דבר ראשון שהצורב יהיה אמין. הרבה זמן לא התעניינתי בתחום ככה שאין לי כל כך כיוון אבל אני יודע שהפלקסטור שירת…
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח של סמסונג 1 טרה, בן 3 וחצי שנים, האם הוא הלך סופית? הוינדוס מתריע לי כל הזמן על דיסק קשיח לא תקין ומציע לי לגבות...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי לצרוב דרך נרו\Alcohol 120%\ווינדוס וכל פעם הצריבה נכשלת (ניסיתי לצרוב קבצים שונים) מה יכולה להיות הבעיה? יש לי את הצורב של LG (קומבו עם dvd)
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
LH-20A1S , חדש יחסית, אין לו אפילו שנה. צורב לי מדיות דיוידי סבבה. אבל CD כול הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: תמיד אחרי כמה שניות מהתחלת הצריבה שומעים אותו מתחיל לעבוד ואז הוא כאילו מפסיק ומשמיע רעשים. עריכה: פרטים על הצורב מ-KProbe2: Bus Type ATAPI VID LITE-ON PID DVDRW LH-20A1S F/W Revision 9L09 Date Code 2008/02/13 10:14 FlashROM Manufacturer ID C2 FlashROM Device ID 14 FlashROM Type MXIC(MX25L1605) Region Region free Interleaved DMA Not Supported Command queuing Not Supported Overlap operation Not Supported IORDY …
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מסוימת כשאני מחבר איזשהו מתקן אחסון עם חיבור Usb, פעם הייתי מחבר את המצלמה שלי ואוטומטית היה מופיע הכונן החדש ברשימת הכוננים. עכשיו כל פעם שאני מחבר אותה המחשב מבקש ממני להתקין רשימה שלמה של התקני אחסון אחד אחרי השני - cd rom, דיסק קשיח, usb mass storge device וכו'. אני צריך לחכות עד שזה מוצא את ההתקן לפעמים זה לקוח כמה דקות וזה משגע אותי. לפני כמה ימים קניתי דיסק און קי, ויש אותה בעיה כל פעם שאני מכניס הוא רושם לי "מזהה חומרה חדשה". העניין שבדקתי את זה במחשבים אחרים וזה לא כך. מה אפשר לעשות לגבי זה???
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD IDE JB 8MB buffer בזמן כיבוי המחשב יש רעש במשך חצי שניה בערך מהדיסק הקשיח אבל רעש שלא ניתן להתעלם ממנו. (רעש דומה למנוע חשמלי קטן). האם זה נורמלי? במידה ולא, יש תוכנה שיכולה לבדוק אם הדיסק תקין? תודה
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני קונה מ ksp כי כמעט כל אפשרות אחרת כרוכה בדמי משלוח, מה שיהפוך את הצורב ללא משתלם מבחינתי. אני מחפש את ההכי טוב והכי משתלם, בטווח המחירים שברשימה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגמים אבל אין לי תובנה אמיתית בעניין. יש את הדגם : Seagate ST3500320AS 290 שקל . נשמע טוב גם עם 32MB. Samsung HD642JJ איך הוא בהשוואת מהירות / אמינות ? 380 שקל. מנסיון גרוע במהלך השנים אני מעדיף לא להתעסק עם WD אלא אם תשכנעו אותי אחרת. -בהרבה מקומות נאמר שהסייגט רועש / חלק מהדגמים נטען כ"דפוקים". -יש שטענו על הסמסונג שהוא שדרוג של דיסק ישן ע"י החברה ולכן נתן ביצועים נמוכים של 66MB ולא 90 כמו שאמור להיות. -האם יש הבדל משמעותי בין 32 MB לבין 16MB (16 זה סמסונג. ? על מה זה משפיע ? כמה שנים אחריות יש לסמסונג לסייגט 5 הבנתי? מישהו יכול להמליץ ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש hd ibm 40 gb 120 gxp, וניסיתי לחבר לו אותו למחשב, אבל ה setup לא מזהה את ה hd בשום מצב, למרות שניסיתי את כל הקומבינציות של הג'מפרים, וגם לשים אותו בתור master וגם בתור slave. כמו כן כל בערך שני שניות ה Hd משמיע צפצוף, זה מעיד על בעיה כלשהי? או שזה דבר ידוע עם הסידרה הזו, ויש לזה איזה פיתרון?
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לכתבה שפורסמה כאן באתר : http://hwzone.co.il/hardware/news/142337 אני מעניין לרכוש 2 יחידות של SSD mSATA מדגם M6M של חברת Plextor לנייד שלי MSI GE70 2OE. אין צורך להסביר כי מבחינת שיקולי המחיר: בארץ יחידה אחת בנפח של 256G עולה בסביבות 1180 ש"ח ועוד מדובר במוצר מהסדרה הקודמת M5M אז עדיף לי כבר לחכות ולקנות את המוצר בחו"ל. הדבר היחיד שממנו אני חושש הוא מהפן של האחריות, אם אני עומד להשקיע הרבה כסף אני מצפה שתהיה לי אחריות במקרה של תקלה ח"ו, ולמרות שבגרסה החדשה שמו דגש על אמינות לזמן ארוך. עדיין זה הנושא היחיד שבגינו אני מתלבט. לפי הכתבה המוצר אמור להיות נגיש בסביבות האביב/פסח ובאותו זמן אני גם אהיה בחו"ל לשם חופשה ועל הדרך לרכוש את המוצר. הייתי מאד שמח לשמו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש הארד דיסק פנימי 4 טרה 7200 RPM לשימוש ביתי רגיל, שיהיה אמין ולא רועש מדי, בסביבות 500 ש"ח, או הארד דיסק 3 טרה באותה מהירות במחיר יותר משתלם אם יש כזה. מצאתי הארד דיסק בטווח הזה של HGST, שקראתי שיש להם הארד דיסקים סופר אמינים, אבל זה כונן NAS, יש לכונן כזה חסרונות במחשב רגיל? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הכוונה לדיסקים SATA כמובן. אני פשוט מבולבל בגלל סדרת ה RAID של WESTERN DIGITAL. מה ההבדל בין הדיסקים האלה לכל השאר?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד לpc ? לפי מה שאני רואה אין לו כלל חיבור למתח רק כבל נתונים צר למתרחב לIDE בקצה השני.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני הולך לשפץ את המחשב רציני אז רציתי לדעת איזה הארד דיסק הכי חזק והכי טוב היום (ולמנהלים אל תגידו לי ללכת למפרטים ממליצים לא היה ממש אופציות)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-