עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. היי, קניתי עוגה של 50 דיסקים של VERBATIM X8 באמריקה ביחד עם NEC3500A וקיבלית בחנות גם 5 DVD-R של RIDATA על ה-R הNERO צורב בכיף אבל על ה+R הוא לא נותן לי לצרוב.. למה? ניסתי לשנות בNERO INFOTOOL את התאימות ואני לא מצליח.. הנק תומך ב+R אז להמ זה לא עובד? כתוב על העודה שזה מתאםי לחומרה של עד X12 זה לא קשור נכון? תודה מראש, ניר.

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  2. ?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? אני מחר הולך לקנות ב KSP ואני רואה שהמליצו פה באשכול של הצורבים המומלצים את הצורב LG GSA-H22N ופה בשני הצורבים הבאים אחרי ה H22N* הוסיפו באחד K ובשני B אז מה ההבדל בניהים בעצם ? הם אותו המחיר

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  3. Started by dennis14,

לינק - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7091 השאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. Started by DrowNz,

שלום לכולם. סוף סוף, לאחר תקופת זמן די ארוכה, הלכתי וקניתי את ה LG 4163B, אני מאוד מקווה שעשיתי את הבחירה הנכונה, אבל שמעתי עליו רק המלצות! אוקיי, עכשיו רציתי לקבל ממכם כמה המלצות לשימוש בצורב הנ"ל, היות וכבר הרבה זמן לא צרבתי, רציתי לדעת את הפרטים הבאים: א. מהי התוכנה המומלצת לצריבה עם ה LG, נארו? ב. מהן המדיות המומלצות לצורב הנ"ל? ג. מהן מהירויות הצריבה המקסימליות תוך כדי שמירה על האיכות? ובדרך, אני אשמח לקבל כמה טיפים שימושים, אני נורא מודה לכולם

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  5. האם יש מוצר שהוא מארז להארד-דיסק, עם חיבור חשמל עצמאי, שמתקשר עם רשת מחשבים אלחוטית ב-wi-fi בלי להיות מחובר למחשב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. יש לי 8 הרדיסקים של SAS והם קצת רועשים ואני מחפש מגירות או דרכים להשתיק אותם יש לכם רעיונות?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  8. אם מישהו יודע אשמח שיסביר

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. Started by dima79p,

שלום רב ! האם מישהו מכיר מעביר מ ide ל s-ata ? לפי מאמרים שקראתי ב אתר של ABiT הוא מתאים לדיסקים ultra ata 100/133 IDE וללוחות עם הכנה ל SATA (לדוגמא NF7 -S) . האם זה הגיעה לארץ ו כמה זה עולה ? לדעתי זה פתנט נהדר לעבור ל SATA בלי שיהיה צורך ב דיסק קשיח SATA ולעבוד 1.5 GB.S

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by frankish,

שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  11. Started by BENNY-L,

אני מתעניין בזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7476 ויש לי את http://www.amazon.com/Thermaltake-Aluminum-3-5-Inch-Enclosure-ST0016U/dp/B00375YV1E ללא ESATA האם השילוב הזה יעבוד? SATA3 תומך לאחור?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by duk4u,

אולי אני לא מחדש, אולי כן. בכל מקרה אשמח לתגובות... http://www.drobo.com/products_demo.aspx

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Black_eagle,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב DVD עדיין לא יודע אם LG או NEC. חיפשתי בכמה אתרי חנויות ולא מצאתי שמוכרים שם את ה DVD RAM . מישה יודע מה המחירים של DVD RAM? והאם כל הדיסקים של DVD הם RW? כלומר שאפשר למחוק אותם לכתוב עליהם שוב? ושאלה אחרונה האם שווה לקנות יותר LG או את NEC? האם התמיכה ב RAM חשובה? תודה.. ( עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות עדכניות)

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  14. Started by idanohh,

אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש sata 2 עדיף ... בשביל המחשב החדש שלי ... אני מעוניין לקנות מ ksp את הדגמים הבאים : ?Hitachi? - ?Deskstar 80GB Sata II? או את ה ?MAXTOR? - ?80GB (8MB) SATA II 7200RPM? עכשיו מישהו יודע אם ההיטאצ'י הוא 8 מגה באפר ו 7200 rpm ? כי לא כתוב ... למרות שנראה לי שבקשר ל 7200 rpm זה דיי ברור... אם כמובן אין 8 מגה אני לוקח את המקסטור אגב מה אתם חושבים ? אלו הארד דיסקים טובים ? אגב רציתי לדעת אני בחיים שלי לא נגגעתי ב sata 2 הזה .. האם זה על אותו עקרון כמו IDE ? פשוט מחברים וההארד דיסק מזוהה ? או שצריך דרייברים ל DOS ול WINDOWS... ? יותר חשוב לי לדעת את זה לשלב של ההתקנה של הווינדוס החדש ?

15. יש לי 2 הארד דיסקים: אחד SP2504C והשני WD2500JS (שניהם 250GB) אני יכול ליצור מהם כונן RAID אם אני אחבר את שניהם ביחד? ואם כן - האם המהירות תהיה כפולה, ולגבי המקום האם יהיה לי 250GB עדיין משניהם (במקום 500GB)? בנוסף, איך אני מגדיר אותם כ RAID והאם הקבצים שהיו לי עליהם יילכו לאיבוד (יש לי פחות מ-250GB סה"כ בשניהם יחד)

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  16. קניתי כונן קשיח של WD SATA 120 GB ושאני עובר מאתר לאתר או שיש פעולה של העברת נתונים מהדיסק שומעים ממנו רעשים כמו שהיה לי בישן , זה תקין ? SATA זה 150/s נכון ? אם כן למה המחשב רושם לי ATA 100 ? ככה הוא מזהה אותו שהמחשב עולה ... בביוס רשום IDE/RAID וזה על IDE הקטע ששאלתי מאיפה שקניתי אמרו לי שלרייד אין שום קשר ושזה לא הופך את הדיסק ל SATA מה עושים ? איך גורמים לכונן הקשיח לעבוד בתור SATA 150 ?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. שלום! טוב...הבעיה היא כזו - יש לי כונן קשיח WD גרין SATA3 אני מחבר אותו ללפטופ דרך מתאם USB עשיתי לו בלפטופ (ויסטה) initialize והתחלתי לגבות לתוכו קבצים... ממש מלא קבצים.... חיברתי אותו למחשב הביתי (חלונות7) דרך SATA והמחשב לא רואה כלום... הייתי בשוק. הוא אומר לי לפרמט. מייד חיברתי ללפטופ דרך מתאם USB והקבצים עדיין שם. נרגעתי. חלקית נרגעתי... כי מה זה עוזר לי? אני לא יכול לגשת לשם מהמחשב הבייתי. מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by kobibo,

רציתי לדעת אילו צורבי DVD או יותר נכון האם אחד מהסוגים הבאים יודעים לצרוב ב Overburning במדיות רגילות, כלומר יודעים לצרוב גם על מדיות של 800-900MB ? 1.LG 4163b 2. Nec 3500A 3. Nec 3520

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. אני מנסה לכניס כמה סרטים והוא מזהה אותם כתקליטורים ריקים וניסיתי את כל ה CODECK וPOWER DVD אין כלום מה יכולה להיות הבעיה הצורב DVD הוא חדש של NEC . יש למישהו רעיונות? עדכנתי FIRMWEAR וכלום הוא לא מזהה בכלל שיש דיסקים!!!! טוב פרטים נוספים: יש לי את הסרט של החתונה שלי על DVD-R של חברת פורטיס(הסרט מהצלם לא משהו שאני עשיתי),הצורב DVD שלי הוא NEC 3520A הסרט עבד בנגן DVD בייתי וגם על הנייד שלי וחלק מהסרטים עבדו על גם על המכשיר הנ"ל אבל לא עוד. ניסיתי לעדכן קושחה ולא עזר. אולי סוג הדיסקים לא תומך? אולי אי אפשר לראות בצורב DVD סרטים?? אני דיי מיואש!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

משתלם או לא?? תודה! http://www.getit.co.il/Group/47529 עריכה: שכחתי להוסיף לינק למוצר בפעם הראשונה שרשמתי הודעה כרגע זה כבר לא בתוקף, אבל בGET IT מןכרים עכשיו את אותו המוצר בכמה שקלים זול יותר אפילו, מה שמטריד אותי פה זה שהספק שלהם זאת חנות "סנסור", לעומת מה שהיה במכירה אחרת אחריות הייתה אצל הספק. עריכה2: ראיתי עכשיו שהאחריות בעצם היא של היבואן הרשמי.

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  21. Started by uzana2004,

שלום לכולם... קניתי הרד דיסק של היטאצ'י(80 GB)והמחשב לא מזהה אותו. ניסיתי להחליף את ההרד דיסק הקיים בהרד דיסק החדש ועדיין המחשב לא מזהה אותו. האם בטוח שההרד דיסק פגום או שיש עוד משהו לעשות. אולי יש משהו שצריך לעשות כדי להפעיל את ההרד דיסק של היטאצ'י?

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by ice2k,

שלום. יש לי בדיקה של הארדיסק SEAGATE בגודל 1 TB מהסידרה החדשה 7200.12 (שתי פלטות של 500 ג'יגה ו 32 קאש). משום מה יש שני דברים שנראים שהם לא על 100 אחוז (חוץ מטמפרטורה אבל הוא כרגע בחוץ ללא מאורר ישיר), למעשה אפילו יש אזהרות וצריך לציין שמדובר בכונן חדש שאפילו לא נוצרו עליו מחיצות והוא סה"כ עבר איזה בדיקה וחצי של MHDD ו שליש בדיקה של סיגייט TOOLS. מישהו יכול לעזור לי לפענח מה בדיוק אומרות תוצאות הבדיקה ובעיקר שני הסעיפים שנמוכים יותר ? מדובר בבדיקה שיש בSPEEDFAN (אשמח לשמוע על תוכנות יותר מומלצות). הסיגייט זה התמונה הראשונה, התמונה השנייה היא של כונן ישן יותר בערך בן 2 של WD שגם שם אני לא מבין מה המשמעות והאם יש משהו לא תקין. תודה לכולם . [attachment deleted by adm…

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  23. הדגש הוא על מהירות במשחקים ובהעברות קבצים כבדים (סרטי HD, קבצי ISO וכו'), לא אכפת לי שיהיה רועש ויצרוך יותר חשמל, אני רוצה את הכונן הכי מהיר עד 450 שקלים. ראיתי גרסאות של 640GB שעולות פחות מ500GB וכאן ההתלבטות איזה כונן קשיח לקחת בהתאם לתקציב. אני מוכן להתפשר על 500 אם הוא יתן ביצועים עדיפים על ה640 החנות - עדיפות למשהו בת"א אבל אם יש משלוח שמקבל מזומן אז לא משנה לי. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/5960 האם הוא מספיק או שיש יותר טובים? האם יש דרישות מיוחד ממערך RAID? או שיש לי הכל (רשום יש מפרט עדכני בפרופיל) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by er0101,

תחסכו את החוות דעת שלכם על החנויות- יש סמסונג 203 ב99 ש"ח בKSP / ב95 ש"ח באייבורי. אגב, יש במלאי בסניף KSP ר"ג, קניתי אחד ואז חבר ביקש שאקנה לו גם

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by daaanfi,

יש ברשותי כונן חיצוני קשיח מתוצרת WD מדגם My Book Premium ES Edition WD5000H032. בימים האחרונים כל המחשבים בבית לא מזהים אותו. הוא כרגע מחובר בחיבור הפיירוייר שלו. איך אני יכול לדעת אם הבעייה היא בחיבור ,בחוט או במכשיר עצמו? (אין לי עוד דברים עם חיבור פירווייר). יש בכונן גם חיבור eSATA אבל בלוח האם שלי יש חיבור SATA/SATA2 ולא eSATA. האם יש מתאם שאני יכול להשתמש בו כדי שהכונן יפעל דרך חיבור זה? תודה!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים