עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by sbab,

שלום חברים, אני רוצה לרכוש 2 כוננים קשיחים 3.5 בנפח של 2TB לטובת NAS שישמש לגיבוי ואחסון כל המדיה הביתי וכן יזרים מדיה בידורית למשתשים ברשת הביתי (לסטרימר, טלוויזה חכמה, לפטופ), מתלבט בין שני הכוננים הבאים: 1. Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 = ש"ח 496 2. Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX = ש"ח 543 איזה משניהם מומלץ יותר? האם יכולה להיות בעיה בביצועים של כונן ירוק לצורך הצגה תקינה של סרטי HD? המחירים הם מחירי KSP באילת, שם המחירים הטובים ביותר שמצאתי (ללא המע"מ), האם יש המלצה למקום שמוכר זול יותר?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  2. שלום לכולם, האם אני יכול לצפות בסרטים בפורמט BDRIP או בפורמט-איכות HD דרך DOK או כונן קשיח חיצוני? הכוונה לחבר את זה לLCD שבסלון דרך כניסת הUSB שם. לא ראיתי ששי באתר פורום שעוסק בזה אז בגלל זה שאלתי פה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  3. Started by dragon772,

אני צריך צורב DVD שצורב דיסקים עם שיכבה כפול באיכות טובה IDE, ראיתי את 2 בצורבים המומלצים ה 116D וה LG GH22NP20 והמחיר של ה 116D שם אפילו לא קרוב.. הכי קרוב זה ב KSP ב 135 שגם שם אין להם באף חנות את המוצר במלאי וגם לא יהיה, כך שהמחיר הכי זול שיש זה 160-170 קיצר מה עדיף לקנות את ה 116D ב 160-170 או להסתפק ב LG GH22NP20 שעולה איזה 120 שקל? שוב השימוש העיקרי הוא צריבת דיסקים עם שיכבה כפולה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  4. Started by ophir555,

יש לי מחשב ובו צורב 4550 NEC קיבלתי כונן נוסף של החברה 3550 האם יש טעם להרכיב את הצורב הנוסף באותו מחשב (לדוגמא, לחסוך זמן בהעתקה ישירה מכונן לכונן לא דרך ההארד דיסק) או פשוט לתת אותו מתנה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  5. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה בן דודי הקטן התעסק לי בביוס-p6t deluxe v1 שלי. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק בצורב ה-LG GH22NS שלי כמו שעשיתי מאז ומתמיד ונדהמתי לגלות שהמחשב לא מזהה את הכונן בכלל... כלומר הכונן מקבל מתח ופיזית פועל אבל לא מזוהה ע"י המחשב... נכנסתי לביוס וראיתי שבבוט זה לא מזהה לי בכלל כונן. עשיתי RESET לביוס ולאחר מכן הופיע כונן בשם ATAPI CD/DVD שבסטארטאפ המחשב ברוב טובו מודיע לי שהוא בכלל לא קיים @_@ לפני שנסיתי בכלל משהו העדפתי לפנות למומחים ממני... הצעות? חיבורים רופפים? בעיה בלוח-אם? יש לי אחריות על הצורב אבל למי יש כוח באמת למסור את כל המארז לשבוע בשביל צורב ארור... תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב. נ.ב - הצורב הוא SATA.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  6. אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by bbnbbn,

האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  8. מה ההבדל בין הצריבה במינוס לפלוס כלומר איך אני יודע איזה מכשיר כן יכול לקרוא את הדיסקים וגם תגידו אני יכול לצרוב על דיסק dvd קבצים בפורמט של vcd אבל בקיבולת של 4.7 גיגה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  9. רכשתי את הצורב הזה, והופתעתי לגלות שבנרו זה לא מאפשר לי להעלות את מהירות הצריבה מעל X4 הדיסקים שאני משתמש בהם הם סילבר ליין עם תמיכה במהירות 8...(הצורב מסוגל לכתוב על 16). למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 820 צפיות
  10. אהלן, יש לי כמה שאלות על גיבוי לפני החלפת מערכת ההפעלה: 1) איך אני יכול לשלוט על איזה קבצים אני רוצה לגבות ומאיזה לשכוח? 2) נניח גיביתי מה שאני רוצה, איך אני יכול למחוק באופן כולל את אחד מעותקי המידע (הרי גיביתי, עכשיו כל דבר יש פעמים) כדי להמנע מכפילות מידע? 3) בהחלפת מערכות הפעלה האם בכלל צריך לגבות, או שיש דרך סתם לשמור תוך כדי הימנעות מכפילות מידע ואז מחיקת עותק (מי יודע, אולי ctrl+s יפתור לי הכל )? אשמח להיענות, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  11. צורב DVD יכול לקרוא סרטי דיוידי וגם לצרוב DVD וגם CD על 700 MB?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  12. Started by Sygnus,

ברצוני להוסיף לדיסק c עוד כ 2 ג'יגה האם אפשר להוסיף ממחיצה אחרת בלי לשנות את c: כלומר כך שכל הקבצים יישארו בה והמערכת תמשיך לפעול כרגיל בלי התקנה מחדש ? האם אפשר דרך Disk Management של ווינדוס ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by pergola,

אם כרגע יש לי דיסק קשיח WD של 1TB ואני יקנה עכשיו דיסק קשיח WD בנפח אחר.. 2TB לדוגמא.. זה יעבוד לי במערך Raid? או שצריך לקנות משהו ספציפי?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  14. Started by idoza,

שלום לכולם רכשתי דיסק קשיח חדש 500 GB של WD במחשב שלי כרגע מחובר ב SATA 250 WD כניסיתי לחבר את החדש שמתי לב שאין לו כניסה לקבל מתח כמו לישן IDE השאלה שלי היא מאיפה הוא מקבל מתח(חשמל) האם אני צריך לקנות מתאם ממתח של IDE למתח של SATA? ובכלל מה עם הג'מפרים הם לא קיימים אצלי בכלל תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. אם מישהו יודע אשמח שיסביר

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. Started by HitmanW,

שלום לכולם, שמעו יש לי ד.קשיח 160GB של MAXTOR בחיבור SATA. 160GB כבר לא מספיק לי אז אני שוקל לקנות עוד 160GB או אולי אפילו 250. לפי מה שהבנתי אם מגדירים מערך RAID אז המידע משני הד.הקשיחים נמחק. יש דרך שאני מוסיף עוד ד.קשיח בלי שהמידע ימחק? או נגיד בלי מערך RAID? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  17. אני יודע שאין הבדל משמעותי מבחינת הביצועים בינהם, אבל חבר שלי טכנאי אומר שבלוחות אם מסוימים ההארדיסק SATA מהיר מבחינה משמעותית מההארדיסק הרגיל.. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by semuel_t,

הכונן יוצר בנובמבר 2003, והגיע עם גירסת קושחה (firmware) של QS0C. והגיע ללא הלוגו של החברה מוטבע עליו : עכשיו... איזה אפשרויות אני משנה ב-Nero על מנת לבצע OverBurn? קראתי שגירסת הקושחה שלי עושה בעיות (לי עדיין לא) לכמה אנשים..? זה נכון? והגירסה הכי טובה כרגע היא הקודמת (QS0B) ? האם יש פה למישהו גם כונן בגירסה זו? איך הביצועים ואיכויות הצריבה? תודה.

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by composite,

שלום לכולם! זה זמן רב שאני עובד על Windows 7 כשכל ההגדרות בביוס הן למצב IDE. בהתחלה לא הצלחתי לחבר הארדיסק חיצוני דרך הוט פלאג (מדובר בכונן קשיח רגיל שמוכנס למגירת 3.5") ורק אחרי שהתקנתי את ה- Gigabyte RAID Configurer, סוג של דרייבר, הוא עבד. עכשיו החלטתי להתקין Windows 7 מחדש. לפני שהתחלתי הגדרתי הכל בביוס ל-AHCI, כי הבנתי שזה עדיף, אבל לא הצלחתי לבצע boot בכלל! לא מדיסק ההתקנה של הוינדוס, לא למערכת ההפעלה עצמה, וגם לא הצלחתי לחבר הארדיסק חיצוני! כמובן שכשהחזרתי בביוס ל- IDE הכל עבד. כרגע עצרתי את הפרמוט ואני מנסה לסדר את זה. 1) מה לעשות? למה זה לא עובד? 2) למה אני בעצם צריך להגדיר AHCI אם הצלחתי לעשות הוט פלאג גם עם IDE ופתרון תוכנתי? 3) אם יהיה לי RAID בעתיד אז ב…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  20. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=262&cat=3232 כתוב שם שהמדיה היא מדגם yuden000 t02 מכיוון שבלתי אפשרי למצוא בארץ VERBATIM תוצרת YUDEN , אני חושב שהFUJI האלה הם המדיות הכי טובות שאפשר להשיג כרגע מה אתם אומרים? אם עוד אנשים כאן רוצה להזמין אז תרשמו אולי נקמבן איזה הנחה טובה

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  21. כדי להתקין WINDOWS אני צריך תקליטור עם הדרייברים פעם נתנו לי דרייבר אחד אבל הוא עושה לי בעיות אני רוצה את ההכי עדכני ואת ההכי טוב איפה אני יכול למצוא או שמשהו יכול לתת לי את ההכי חדש

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. מתי לעזעזל יהיו HD שלא יאטו את העברת קבצים בין USB לHD במחשב שאני מעביר במקביל לדוגמא שאני מכניס את הפלאס USB שלי למחשב כדי להעביר שירים כדי לשמוע במערכת באוטו ואני מעביר במקביל כמה תיקיות באותו זמן זה מאט את ההעברה פי 50,אם אני מעביר תיקיה תיקיה זה לוקח 2 דק' ולא 25 דק'. יש תקווה שהקטע הזה יפתר ?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. במה הצורבי DVD של לייט און יותר טובים מהקודמים? אל תגידו לי להריץ סריקה כי מהסריקה לא מצאתי כלום

• 9 תגובות
    • 820 צפיות
  24. חוקרי אוניברסיטת בן גוריון פיתחו דרכים יצירתיות במיוחד להוציא מידע ממחשב שנותק מהרשת, וגם דרך מעניינת להעביר אליו מידע לכתבה

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  25. Started by Gamer4Life,

איזה CASE יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים