עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הארדיסק אחד במחשב, פתיחת קובץ RAR של 700 מגה איטית מאוד, עצירה בהתקדמות הפתיחה לכמה שניות ואז ממשיך וכשעובדים עם תוכנה אחרת היא נתקעת לרגעים ואז ממשיכה לעבוד וכו' מה הכי סביר שהבעיה? המחשב עובד בסדר כאשר אין שימוש בהארדיסק (פתיחת FIREFOX תהיה איטית אבל ברגע שזה בזיכרון זה עובד מהר) עריכה : התוכנה של WD לבדיקת שגיאות בהארדיסק מוצאת את הארדיסק תקין וכל הדברים ש SMART בודק "עובר"

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by משה א.,

אני מעוניין בדיסק של 500GB וראיתי שאתם ממליצים על ST3500418AS. מצאתי אותו בKSP במחיר של 280 ש"ח ויש לי שתי שאלות: 1 האם יש דגם ספציפי של הHD הזה שאני צריך לבקש- הכוונה היא היא האם יש פה משהו בסגנון של הכונן של WD3200AAKS -WD שיש בו דגם חדש עם פלטה ודגם ישן עם שתי פלטות ורק לפי הסיומת אפשר לדעת את זה 2 האם ישנה דרך לזהות שזה דגם חדש ולא מחודש/מתוקן מלבד ההבטחות של אנשי החנות שאני לא ממש סומך עליהן (לא משהו נגד KSP ספציפית אלא ניסיון אישי עם חנויות מחשבים)

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by FireStar,

שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני חווה איטיות במחשב שלי. למשל כאשר אני מנסה לפתוח סרט , לוקח לו בין כמה שניות לדקות לעלות, וכן לפעמים בהעלאת תוכנות המחשב קופא לפרק זמן מסויים. עשיתי בדיקה לכונן ב HD Tune ובשורה C5 current pending sector קיבלתי את הערך 536. האם הכונן מתקרב לסוף חייו? האם יש אפשרות לתן את הבעיה? תודה

4. הסיפור הוא כזה, דוד שלי התקשר אלי לפני איזה זמן, אמר שהצורב שלו משום מה לא צורב דיסקי DVD (מדגם Sony NEC Optiarc AD-5170A, וכמו כל אלה שמסתיימים ב-A מדובר בצורב ATA\IDE). גם Nero וגם imgBurn המשובחת לא הצליחו לצרוב איתו DVDים. פירקתי מהמחשב שלי את צורב ה-DVD שלי (Pioneer DVR-111D, גם IDE), חיברתי אצלו, והצורב שלי אצלו כן הצליח לצרוב DVDים. זה שלל בעיות במערכת ההפעלה שלו, ובמדיות שבהן הוא השתמש. השארתי לו את הצורב שלי, והוא נתן לי כסף לצורב חדש, אחרי שכנוע מצידי שזה הצורב לאור רקורד האמינות האיום ונורא של NEC ואני חושב שגם של Optiarc. קנינו לו Samsung SH-223F ב-ZigZag2000 (חנות מעולה, אגב, מוכרים ידעוניים וחביבים, ועושים את העבודה כמו שצריך) לאחר התייעצות בסטיקי פה בפור…

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  5. Started by barlevi321,

שלום לכם!!! רציתי לדעת קצת כל כונן blu ray: מה זה הכונן הזה למעשה? מה השימוש בו? ועם יש מאמר בנושא הזה אני אשמש!! בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by dima79p,

שלום רב ! האם מישהו מכיר מעביר מ ide ל s-ata ? לפי מאמרים שקראתי ב אתר של ABiT הוא מתאים לדיסקים ultra ata 100/133 IDE וללוחות עם הכנה ל SATA (לדוגמא NF7 -S) . האם זה הגיעה לארץ ו כמה זה עולה ? לדעתי זה פתנט נהדר לעבור ל SATA בלי שיהיה צורך ב דיסק קשיח SATA ולעבוד 1.5 GB.S

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by toniviner,

בנתיים צמצמתי את הרשימה ל WD 320GB MY PASSPORT ויש לי כמה שאלות: יש 3 אפשרויות Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDME3200TE Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDMEB3200TE Western Digital My Passport Elite 320GB USB 2.0 WDML3200 הם מסודרים לפי מחיר ואני לא מבין מה ההבדל בנייהם כי ההבדל במחירים הוא בסביבות ה50 שקל בין הראשון לשני וכ100 שקל בין השני לשלישי. אז מה ההבדלים? והחי חשוב, האם אני יכול להתקין אליהם מ"ע הפעלה ולהעלות את המחשב מהם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  8. Started by BENNY-L,

אני מתעניין בזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7476 ויש לי את http://www.amazon.com/Thermaltake-Aluminum-3-5-Inch-Enclosure-ST0016U/dp/B00375YV1E ללא ESATA האם השילוב הזה יעבוד? SATA3 תומך לאחור?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by mikilz,

שלום, הזמנתי את הצורב הנ"ל כחלק מהזמנת מחשב, היום הגיע המחשב עם כל רכיביו והאריזות של הרכיבים בנפרד. רק הצורב הגיע ללא אריזה או דיסק התקנה, בנוסף לא רשום samsung בפאנל הקדמי. על גב הצורב ישנה מדבקה התואמת למדבקה המופיעה בסקירה של המוצר באחד האתרים. האם לעוד מישהו זה הגיע ככה או שיכול להיות שזה מזויף? ראיתי באחד האתרים שיש דבר כזה BULK וזה אומר שהמוצר מגיע ללא אריזה, באתר בו הזמנתי לא היה רשום שום דבר כזה. תודה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by alon83438,

שלום! אני משתמש בDISK ON KEY לשם גיבוי. בהגדרות של תוכנת הגיבוי צריך לבחור את הכונן אליו יעשה הגיבוי. בפעם הראשונה שעשיתי גיבוי עם הדיסק און קי, הוא קיבל את האות :F . וכך הגדרתי את תוכנת הגיבוי והכל עבד מעולה. מאז, בכל פעם שאני מכניס את הדיסק און קי, הוא מקבל אות אחרת, נאמר :K או :L, אך תוכנת הגיבוי עדיין מנסה לגבות על כונן :F שכמובן שאינו קיים. יש דרך בה אני יכול "לכפות" על הדיסק און קי אות מסוימת, כך שהוא לא יחליף אותיות כל פעם מחדש? תודה רבה וחג שמח!

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. שלום לכם צורב דיוידי מסוג NEC A355 קיבל סיבוב וצורב רק CDS ניסיתי לצרוב עם כמה תוכנות וכל פעם זה נדפק בהתחלה (5 אחוז או 3) במקרה הטוב במקרה הרע הDVD לא מזהה בכלל שהוכנס אליו דיסק DVD רק ומבקש להכניס דיסק לצריבה מה הולך פה? O_o

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by shay360,

שלום לכולם! מישהו מכיר איזה מאמר לחלוקה נכונה של הדיסק הקשיח? אני מתכוון על חלוקה למחיצות למשל כמה להגדיר למערכת ההפעלה ולאיזה מחיצות כדאי להפריד? למשל סרטים לבד ומוזיקה לבד? או דברים כאלה.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by niv212,

שלום, לפני כמה ימים קיבלתי DOK של סאנדיסק. ואתמול הוא פשוט הפסיק לעבוד. אני רואה במחשב רק את המחיצה של הU3 שגם הוא לא רץ והמחיצה של האחסון פשוט חסרה. בdisk managment הוא מופיע כשטח לא מוקצה וכשאני מנסה לפרמט אותו הdisk managment פשוט קורס. (אני רץ על ויסטה 64 ביט). ניסיתי על מחשבים אחרים עם XP ועליהם הוא עולה ואפשר לפרמט אותו כמו שצריך אבל על הויסטה הוא לא מוכן. בנוסף כשאני מחבר אותו לפני הדלקת המחשב אז הוא כן מגיב, אבל ברגע שאני מנתק ומחבר מחדש הבעיה חוזרת. אשמח לעזרה בנושא.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. Started by Black_eagle,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב DVD עדיין לא יודע אם LG או NEC. חיפשתי בכמה אתרי חנויות ולא מצאתי שמוכרים שם את ה DVD RAM . מישה יודע מה המחירים של DVD RAM? והאם כל הדיסקים של DVD הם RW? כלומר שאפשר למחוק אותם לכתוב עליהם שוב? ושאלה אחרונה האם שווה לקנות יותר LG או את NEC? האם התמיכה ב RAM חשובה? תודה.. ( עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות עדכניות)

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  15. Started by wooper,

איך אפשר לדעת אם הצריבה מדויקת פשוט שמתי לב שדיסקים שצרבתי עליהם לפני שנתיים כבר לא עובדים ניסיתי לבדוק בcd -speed אבל זה לא מדוח טוב על השגיעות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by I.Robot,

שלום. יש לי NEC3500A וDVD שקורא רק דיסקים בפורמט -(כולל -RW), האם אני יכול איכשהו לשנות את הBOOKTYPE של הDVD+RW לDVD-ROM(שאותו אין בעיה לקרוא)? האם לאחר מכן אני אוכל למחוק את הדיסק ולצרוב עליו שוב? האם יש צורך לצרוב FIRMWARE חדשה?(כרגע יש לי את הרשמית). ולבסוף, דרך איזו תוכנה אני אוכל לעשות זאת בהנחה שזה אפשרי.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by POD,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=78&scat=271&tcat=34 תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by yonni,

יש לי כונן 200GB SATA של MAXTOR. כמעט בכל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, הכונן נעלם, ואני צריך לכבות ולשחק עם המגעים בחיבור של הכבל עם ההרדיסק. לאחר מכן הכל עובד כרגיל. יש לציין שזה קורה רק כאשר מדליקים את המחשב, ואף פעם לא קורה אחרי שהמחשב עולה, באמצע עבודה. מה שכן זה בטוח שרק לשחק עם המגעים מביא למציאתו מחדש. אם אכן לדעתכם זה בעיה של המגעים בהרד דיסק, איך אני יכול לשלוח אותו לתיקון או להחליף אותו מבלי לאבד את כל מה שיש לי עליו וזה כולל מערכת הפעלה ואין סוף קבצים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by Biatch,

דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. אני מנסה לכניס כמה סרטים והוא מזהה אותם כתקליטורים ריקים וניסיתי את כל ה CODECK וPOWER DVD אין כלום מה יכולה להיות הבעיה הצורב DVD הוא חדש של NEC . יש למישהו רעיונות? עדכנתי FIRMWEAR וכלום הוא לא מזהה בכלל שיש דיסקים!!!! טוב פרטים נוספים: יש לי את הסרט של החתונה שלי על DVD-R של חברת פורטיס(הסרט מהצלם לא משהו שאני עשיתי),הצורב DVD שלי הוא NEC 3520A הסרט עבד בנגן DVD בייתי וגם על הנייד שלי וחלק מהסרטים עבדו על גם על המכשיר הנ"ל אבל לא עוד. ניסיתי לעדכן קושחה ולא עזר. אולי סוג הדיסקים לא תומך? אולי אי אפשר לראות בצורב DVD סרטים?? אני דיי מיואש!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. Started by Motix,

האם הסיגייט הזה הוא הכי מומלץ? http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=2256&siteurl=http%3a%2f%2fwww.1pc.co.il%2fproduct-5104-Seagate_Barracuda_7200.12_4000GB_ST4000DM000.aspx&modelid=847534&prodId=1844011286&platform=2 האם המחשב שלי יכול בכלל לקבל הארדיסק יותר מהיר מהסיגייט?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  22. האם אני יכול לפרמט HDD של מחשב אחר במחשב שלי ואחרי זה להתקין XP (בלי דרייברים ותוכנות) ואחרי זה להחזיר אותו למחשב המקורי שלו? השאלה אם הוא יפעל ואם המחשב שלי יזהה את ה HDD שלי? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! היום קניתי הארד דיסק חיצוני של סמסונג "stoy station" בנפח 1TB. בהדרכת המרדיך שלכם לפירמוט ההארד דיסק החיצוני ל NTFS. בחרתי בשיטה השנייה המופיה במדריך, כלומר, פירמוט דרך 'המחשב שלי' ולא דרך CMD. הבעיה היא שהפרמוט נמשך כבר שעתיים ונראה כי זה לא ממש מקדם. מה עלי לעשות? לעצור באמצע?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  24. Started by SeaMonster,

לפני כמה ימים הגיע אלי הכונן החיצוני של Seagate , הבעייה היא שכבל ה USB שמגיע איתו קצר מידי, אני לא יכול להניח את הכונן על השולחן. ברשותי כבל USB באורך של מטר (מהמצלמה הדיגיטלית). האם זה הייה בטוח להשתמש בו עם הכונן הקשיח? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  25. הדגש הוא על מהירות במשחקים ובהעברות קבצים כבדים (סרטי HD, קבצי ISO וכו'), לא אכפת לי שיהיה רועש ויצרוך יותר חשמל, אני רוצה את הכונן הכי מהיר עד 450 שקלים. ראיתי גרסאות של 640GB שעולות פחות מ500GB וכאן ההתלבטות איזה כונן קשיח לקחת בהתאם לתקציב. אני מוכן להתפשר על 500 אם הוא יתן ביצועים עדיפים על ה640 החנות - עדיפות למשהו בת"א אבל אם יש משלוח שמקבל מזומן אז לא משנה לי. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/5960 האם הוא מספיק או שיש יותר טובים? האם יש דרישות מיוחד ממערך RAID? או שיש לי הכל (רשום יש מפרט עדכני בפרופיל) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.