עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by duk4u,

אולי אני לא מחדש, אולי כן. בכל מקרה אשמח לתגובות... http://www.drobo.com/products_demo.aspx

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by kipi25,

שלום, אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות. יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו. תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...

• 10 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by lipa,

תודה

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  4. Started by Biatch,

דבר חשוב זה שיגיע עם תוכנה להצפנת מידע כמו פה אבל הבעיה זה שיש לו הגבלה כל פעם ל1 gb http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767649 ומה אתם אומרים על הכונן הנ"ל ?? יש המלצות אחרות ? גם הצעות של 3.5 יתקבלו מצאתי עכשיו את הכונן הזה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=2GUHXMT010EAG22&cfm=DA37E373 עם ממשק usb3.0 וכתוב שם זוכה מדלית זהב מאתר HWZONE

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  5. איזה עדיף מבין שני הצורבים האלו? מה יותר אמין? 1)asus drw-1608p3s 2)lg GSA-H22N מחפש תשובות נכונות ואמינות....תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by shahar07,

יש לי לוח אם של asus p5wdh כרגע ישנם 2 כונניםברצוני להוסיף כונן ולהמוף אותו לראשי ועחיו להוסיף מערכת חלונות, איזה פעולות אני אמור לעשות ? האם מספיק רק לחבר אותו ב sata 1 או שצריך גם לשנות עוד משהו מעבר לזה ?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by mhartal,

יש לי דיסק און קי SanDisk 8GB שנקנה בסין. הפסקתי פרמוט שלו באמצע ומאז אני לא מצליח להשתמש בו. ב-Windows הוא מזוהה אך מוגדר כמוגן בפני כתיבה. ניסיתי ב-Linux אך הוא לא מזוהה שם. מה אפשר לעשות בכדי להצילו?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  8. שלום ברשותי כונן של LG מהדגם שכתבתי למעלה, GH24NS50.. בעבר הצלחתי לצרוב דיסקים כפולי שכבה אבל היום לא ! כשאני מכניס דיסק כפול, הכונן מהבהב, המחשב נתקע כשאני לוחץ על הכונן או עושה משהו שקשור לכונן, תוכנות צריבה גם כן נתקעות... המערכת הפעלה שלי היא WIN7 ULTIMATE 32BIT אני לא יודע מה הבעיה, כל היום ניסיתי למצוא אותה.! החלפתי כוננים עם כונן ליטאון ישן שיש לי שגם הוא תומך בשכבה כפולה, שידרגתי גירסא.. מחקתי תוכנות של התקנים ווירטואלים כמו דמון טולס (IMGBURN מצא עם זה איזה בעיה.. משהו SPDT) בקיצור אני כבר ממש נואש, חושב כבר על לפרמט את המחשב.. וזה ממש נורא לגבות עכשיו 250 גיגה. ! בבקשה עזרה אני נואש כבר..

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  9. חבר שלי טוען שצריבה על מהירות איטית זאת צריבה איכותית זאת אומרת אם במקרה יהיה קבצי מוזיקה אז סאונד יותר איכותי או במקרה של תמונות אז איכות יותר טובה וכו' האם הוא צודק?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. זה יותר מהיר אבל עולה פחות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=2234 זה עולה יותר אבל פחות מהיר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_213&products_id=1728 im yesh lahem hamlazot aherot le zorvim ad 400 shekel esmah lishmoa avak ani madif et asus tnx

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by golde,

האים מימשק SATA 2 הוא צוואר בקבוק לדיסק RPM 7200 ?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by RJ1,

כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות
  13. יש לי שני דיסקים קשיחים אחד של הווינדוס והשני יש איתו פתאום בעיה. הכונן של הווינדוס נקרא אצלי I: שזה הדיסק קשיח הראשון , והדיסק קשיח השני הוא D עד לא מזמן.. המחשב פתאום שינה את D לC! עכשיו כשיניתי בחזרה את C לD פתאום נהייה לי שני כוננים של הדיסק קשיח (לא שפיצלתי) כלומר יש לי C וD שזה אותו דיסק קשיח (גם כן אותו נפח כך ועם אותם הקבצים) עכשיו שאלתי היא איך אני משאיר את הכונן בשם D בתודה manor

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by greenich,

אני רוצה לצרוב הרבה דיסקים בשביל משהו לחברה שלי,קייס עם סרטים.צרבתי כבר בערך חצי מהדיסקים שרציתי במשך שבועיים בערך ורק לפני שלושה ימים בדקתי אחד מהם על הDVD.לא עבד.דיסק אחר,אותו DVD-לא עבד.DVD אחר,אותו דיסק-לא עבד.והבעיה לא הייתה ב-DVD. ככה שהבעיה היא בדיסקים,הם של TEAC על מהירות של 18X, עם 4.7GB על 120 דקות.DVD-R. אז השאלה שלי היא איזו חבילת דיסקים הכי כדאי לי לקנות?מאיזו חברה ועל כמה מהירות צריבה,שיהיו 4.7GB .מחיר זה לא בעיה. אשמח לתגובה מהירה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  15. קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום, אני מתכוון לקנות עכשיו הארד דיסק שיהיה גם מהיר וגם יחסית זול לג'יגה. אני קונה מNewegg וזה הכונן שחשבתי עליו: http://www.newegg.com/app/ViewProduct.asp?submit=property&DEPA=0 Maxtor MaxlineIII, מאה ג'יגה לפלטה, 16 ג'יגה קאש וNCQ, אם אי פעם אני אעבוד עם ICH6. הוא עולה 0.733 דולר לג'יגה לעומת 0.595 של כונן 200 ג'יגה, 8 מגה, SATA וכונן של 160 ג'יגה, 8 מגה, SATA עולה 0.606 לג'יגה (כאלה הייתי קונה 2). בשביל השוואה, ראפטור 36.7 עולה 3.05 דולר לג'יגה וה74 ג'יגה עולה 2.06 דולר לג'יגה, אני יודע שקשה להשוות בגלל שלראפטור יש את חצי זמן הגישה אבל עם ביצועי העברת נתונים כמעט זהים, אני בספק אם הוא שווה פי 4 או פי 2.8 (37 או 74 ג'יגה בהתאמה), כשאתה צריך לא רק ביצועים אלא מקום א…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. היה לי הרדיסק: Samsung 160gb ATA133 8mb SpinPoint P80 קניתי את ההרדיסק מכוון שטמפרטורה נמוכה ושקט חשובים לי, וההרדיסק ענה על הציפיות. שלחתי אותו למעבדה עקב בד קלסטרים, ובמקומו הציעו לי: Maxtor 160gb ATA133 8mb DiamondMax10 אני יודע שמבחינת שקט וטמפרטורה הסמסונג עדיף בהרבה, השאלה אם מבחינת ביצועים ואמינות המקסטור נותן שיפור ניכר ושווה להתפשר עליו, או לעמוד על שלי לקבל הרדיסק זהה למה שקניתי (דבר שיכול לקחת שבועיים בערך לפי מה שאומר הטכנאי). רב תודות!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  18. Started by alexgo,

יש לי כרטיס זיכרון של 8G. לאחרונה הוא נתקע, המחשב מזהה אותו אבל לא נותן לגשת לנתונים ומבקש לעשות אתחול. בשום מחשב שלא ניסיתי לא הצלחתי לבצע אתחול לא ל FAT ולא NTFS שאלתי האם יש איזו שהיא דרך להציל את הכרטיס? לא אכפת לי מהנתונים..תודה

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  19. איזה מבין שני הארדדיסקים החיצוניים הבאים מומלץ? דיסק חיצוני Maxtor OneTouch 4 500GB 5 שנות אחריות גודל ''3.5 נפח 500GB 7200RPM 16MB Cache Buffer חיבורי USB 2.0 משקל 1.0Kg כולל תוכנת גיבוי 319 ש"ח (Ivory) חמש שנות אחריות Maxtor Basics Personal Storage 3.5 Inch External Portable U01H500‎ Hard Drive 3.5-inch External USB 2.0 Capacity (Model #) 500GB (STM305004EHAB01-RK / U01H500) RPM 7200.0 Cache Buffer 16MB 8MB Seek Time < 9.0 ms Sustained Transfer Rate up to 480Mb/sec data transfer rates Operating Temp 5C to 35C (41F to 95 F) Dimensions 1.75 x 6.0 x 8.75 inches Weight Weight 2.6 lbs (1.16kg) AC Voltage 100-240 VAC Compatibility PC 320 ש"ח (KSP) שלוש שנות אחריות

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  20. חשוב לי שיהיה בגודל 2.5" כי אני מתכוון לנייד אותו. התקציב נכון לעכשיו הוא 500 ש"ח פלוס מינוס. מצאתי את זה בזאפ (זה הדיסק הכי זול). איך זה? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767649 תודה רבה, ערן.

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  21. Started by Jesper,

יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by Gnome,

איך שאני יודע אז ה PIONEER אמינים וטובים. אז רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על הצורב DVD הזה ?PIONEER AO6 DVD+R/-R x4 (kit)? ואם למישהו יש אותו אז האם הוא מרוצה? אשמח גם לקבל המלצות על עוד צורבים טובים במחירים של עד 970ש"ח (אפשר קצת יותר) ד"א: למה יש הבדל כזה גדול במחירים בינו לבין ה BOX? דרך אגב המחירים לקוחים מ KSP... תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by Zvuv,

באתר היצרן מציינים בפרוש 5 שנים אחריות לסדרת ה Black בארץ הקודש לעומת זאת רוב החניות נותנות רק 3 שנים למרות שחלק כן נותנים 5, למשל: http://www.mor-pc.co.il/index.php?_a=viewProd&productId=98 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=15235 האם זה תלוי ביבואן ואם כן, מי נותן 5 שנים ? ובנוסף אשמח לחוות דעת לגבי MOR. גם 5 שנים וגם מחיר הכי נמוך. האם הם מייבאים בעצמם ???

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by jiddisch,

יש לי שני דיסקים קשיחים, אחד מדגם ST3500418AS והשני מדגם WD5000AADS. אני משתמש בטכנולוגית RAID-0 SATA לצורך שיפור ביצועים. מקריאה באינטרנט הבנתי שה-WD מהסדרה הירוקה מאוד איטי, לכן אני מתלבט לקנות עוד ST ולהשבית את ה-WD. רציתי לשאול האם מדובר בשיפור משמעותי וניכר לעין? ודרך אגב אני ישמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל בין הירוקים לכחולים?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by jonkerbox,

שלום, יש לי מחשב ישונן שאני לא משתמש בו, ואני רוצה לעשות מן מחשב הורדות שאוכל להשאיר אותו דלוק כל הזמן. הבעיה היא שהכוננן הקשיח של המחשב הוא בסה"כ 30 GB ןזה לא מספיק בשבילי. לכן אני רוצה להוסיף/להחליף כונן קשיח. אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד. צירפתי את מפרטי המחשב: System Specs Type of system: Desktops/Servers Bus Architecture: PCI Hard Drive Bus: Ultra ATA-66 Native OS: Windows 98/2000 CPU Type: 650MHz Intel Pentium III Memory Specs Standard Memory: 128 MB (removable) Maximum Memory: 256 MB Memory Expansion: 2 sockets Memory Comments: PC100 SDRAM DIMMs תודה רבה, JONKERBOX[br]פורסם בתאריך: 9.10.2009 בשעה 22:26:31 האם הכונן הזה מתאים?:http://www.archmemory.com/ram…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים