אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש בנפח של טרה, רציתי לקבל המלצות על אחד טוב בדגש על שקט ואמינות. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם הצריבה מדויקת פשוט שמתי לב שדיסקים שצרבתי עליהם לפני שנתיים כבר לא עובדים ניסיתי לבדוק בcd -speed אבל זה לא מדוח טוב על השגיעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום האם יתכן שהצורב הנל מגיע ללא שם החברה עליו כמו איזה גנרי?? הזמנתי מחשב עם הצורב הגיע המחשב ואני מופתע שלא לראות את השם SONY NEC על החזית היתכן?
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN דגם CRW4850 הבעיה התחילה לפני חצי שנה אפילו יותר עד עכשיו לא טיפלתי בזה כי לא היה לי שום צורך בצורב. אני מכניס לו דיסק מלא של שירים הוא לא קורא אותו אפילו כל דיסק הוא לא קורא אני מכניס תדיסק המנורה בצורב מהבבהת בלי סוף עד שמוציאים תדיסק אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש הרדדיקס חיצוני טוב 320 גיגה משהו בסיסי וטוב תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש ורצי לדעת איזה הרדיסק הכי שקט בגודל בין 160-250 gb תודה
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי כונן קשיח 2.5" שמיועד לסטרימר . חיברתי אותו למחשב PC באמצעות USB TO SATA לצורך פירמוט הוא מזהה את הכונן (G) וטוען שלא ניתן לפרמט כי אין מדיה מה עושים ? מצורף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
תראו הWD שלי עומד למות ועברו כמעט שנתיים מאז שקניתי את המחשב. אחרי שהחילוץ קבצים היה איטי ביותר והHD עשה רעשים, ובכללי המחשב נהיה איטי יותר הרצתי PCMARK2002 וזה מה שקיבלתי ... למי שלא יודע HD חדשים מקבלים 1100, ואני לפני הבעיה קיבלתי 800 עם שלי. אני רוצה לקנות 80GB חדשים, זה מספיק לי. ברור שאני לוקח 8MB באפר. אני מתלבט אם לקחת שוב WD או לקחת Seagate עוד התלבטות היא אם לקחת SATA או לא. הלוח שלי תומך Sata. מה אתם אומרים, דרך אגב חשוב לי מאוד השקט והאמינות. העניין מאוד דחוף לי, כל תשובה תתקבל בברכה. הWD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=38 SATA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_152&products_id=1952 ה…
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני מחפש הארד דיסק נוסף (להרחבה של ספריית סרטי הHD שכרגע נמצאת על המחשב) נכון להיום היא תופסת בערך 500GB כך שהכונן שאני מחפש צריך להיות בעל קיבולת של 1.5T לפחות (עדיפות ל2TB - כי בוודאות זה ימולא 8) ) העניין הוא שאני לא כזה בקיא בכוננים קשיחים חיצוניים חשוב לי שיהיה אמין ככל האפשר (אני יודע שאין שום אינדקציה על הנושא.. אבל ככל האפשר) עדיפות לכונן בעל חיבור של USB3.0 או eSata (בתקופה הקרובה כנראה ייקנה מחשב חדש שיכולל יציאת USB3.0) בהתחלה הסתכלתי על מס דגמים: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1QEAEDF593 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 אבל אז ראיתי ביקורת נורא לא טובה בZAP על הWD ובסמסונג בכלל אין דגם... כך שיצאתי מבולבל... :-\…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן התחילה לי בעיה מוזרה בצריבת data DVD עם צורב DVD של LG 4163 כשאני צורב IMAG הוא מצליח יפה מאוד, גם לפעמים כשאני צורב DATA הוא מצליח ולפעמים לא. אני לא יכול לשים את האצבע על גורם שמשפיע על הבעיה.. אני צורב עם מדיות LG X8 ומשתמש בנרו 6 יש רעיונות? אגב צרפתי LOG Ido Id0 1A21-7543-6787-2748-8730-0229 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\PROGRA~1\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B>Version: A103 - HA 1 TA 0 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive bu…
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה עזרה ....האם מישהו יודע שמע או מכיר תוכנה שתרחיב לי את המחיצה שעליה מותקנת הויסטה מבלי לפגועה במערכת ההפעלה...האם מג'יק פארטישן מסוגל לזה? כי ממה שאני זוכר לא....תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי יש ברשותי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג. זה הדיסק: http://www.novocom.co.il/index.php?content=product&pid=490&cid=55&bid=0&tid=73 יש לי אותו כ-9 חודשים בערך. שמתי לב לאחרונה שכשהוא עובד הוא עושה רעשי נקישה כאלו, נוקש קלות ממש.... יש עליו עדיין אחריות. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני מחפש SSD לא פחות מ120GB עד 550 ש"ח. חשוב שיהיה אמין. מה אתם אומרים על הintel 330 או הסמסונג 840? מי עדיף? אילו עוד SSD מומלצים יש לי בתקציב הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני אקדים ואומר שזאת שאלה קצת טיפשית, אבל אין לי ברירה, קניתי לי הארדיסק של מקסטור וכאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שאין בכלל שקע לחיבור חשמל, איך אמורים לחבר את זה? תודה מראש, האידיוט.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני כרגע במצב דיי קריטי .חיברתי כרגע כונן של 80 גיגה לבקר חיצוני של הלוח שלי SI והגדרתי אותו בתוך הבקר במשהו שניקרא SPARE מאותו הרגע כל המידע שהיה עליו הוצפן או נמחק.אני אציין שלפני זה הפכתי את הכונן לדינמי מתוך סקרנות ולא ראיתי שום שינוי בביצועים שלו. הכונן עדיין מכיל את המידע שכן הוא לא פורמט והוא לא ריק כי רואים שיש עליו מידע בנפח של מה ששמתי עליו לפני הטעות הזו. מה עושים כדי לשחזר או להחזיר את החומר???.אשמח לעזרתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה, דוד שלי התקשר אלי לפני איזה זמן, אמר שהצורב שלו משום מה לא צורב דיסקי DVD (מדגם Sony NEC Optiarc AD-5170A, וכמו כל אלה שמסתיימים ב-A מדובר בצורב ATA\IDE). גם Nero וגם imgBurn המשובחת לא הצליחו לצרוב איתו DVDים. פירקתי מהמחשב שלי את צורב ה-DVD שלי (Pioneer DVR-111D, גם IDE), חיברתי אצלו, והצורב שלי אצלו כן הצליח לצרוב DVDים. זה שלל בעיות במערכת ההפעלה שלו, ובמדיות שבהן הוא השתמש. השארתי לו את הצורב שלי, והוא נתן לי כסף לצורב חדש, אחרי שכנוע מצידי שזה הצורב לאור רקורד האמינות האיום ונורא של NEC ואני חושב שגם של Optiarc. קנינו לו Samsung SH-223F ב-ZigZag2000 (חנות מעולה, אגב, מוכרים ידעוניים וחביבים, ועושים את העבודה כמו שצריך) לאחר התייעצות בסטיקי פה בפור…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
בנתיים צמצמתי את הרשימה ל WD 320GB MY PASSPORT ויש לי כמה שאלות: יש 3 אפשרויות Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDME3200TE Western Digital My Passport Essential 320GB USB 2.0 WDMEB3200TE Western Digital My Passport Elite 320GB USB 2.0 WDML3200 הם מסודרים לפי מחיר ואני לא מבין מה ההבדל בנייהם כי ההבדל במחירים הוא בסביבות ה50 שקל בין הראשון לשני וכ100 שקל בין השני לשלישי. אז מה ההבדלים? והחי חשוב, האם אני יכול להתקין אליהם מ"ע הפעלה ולהעלות את המחשב מהם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום , מעוניין בדגם ST2000DM001 האם זה דגם שנחשב "בסדר" אני זוכר שהיתה סדרה לא טובה של סיגייט הדיסק ישמש לאחסון חומר - סרטים תמונות והרבה מוסיקה מערכת הפעלה מותקנת על SSD תודה לעוזרים וגמר חתימה טובה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
סיגייט הכריזה על דיסקים קשיחים מסדרת ה-DB35 בפורמט 3.5 אינץ', הנעים במהירות 7,200 סיבובים לדקה, למקלטי וידיאו (DVR) ומוצרים נוספים, עם טכנולוגיית הדרייב טראסט - DriveTrust. סדרה זו הינה הראשונה המאפשרת ליצרני מוצרים אלו לנעול דיסק קשיח למערכת, ובכך גם מאפשרת למכור מכשירי DVR המגנים את התוכן המוקלט מהעתקה בלתי חוקית והפצה, במקרה והדיסק מנותק מן המערכת. ברבעון הראשון של 2007 צפויה השקתה של סידרת הדיסקים נוספת: זו של ה- Momentus FDE 5400.2 המגיעים עם טכנולוגיית דרייב טראסט, אך מיועדים למחשבים נישאים. טכנולוגיית ה- DriveTrust מגבילה את פעולות האבטחה לדיסק הקשיח, ובכך יתרון בהטמעה. המשתמשים זקוקים לסיסמא בלבד על מנת לקבל גישה מלאה לדיסק. לכל דיסק מהסוג החדש, שבב מיוחד המבצע ה…
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אמרת לבחור בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69244.0(שננעל בנתיים) בקשר לPIONEER DVR- A07 " ייצרו אותו עם הכנה לזה - משמע, אתה יכול לעדכן את הBIOS של המכשיר באמצעות תוכנה שתופיע באתר של פיוניר, ובכך לעדכן את הצורב שלך לצריבה ב 2 שכבות. אל תשכח שעדיין לא יצאו מדיות כאלה, כך שיש עוד זמן..." יש לי את הAO6 איך אני יכול לדעת אם גם הוא עם הכנה לצריבת דיסקים "דו שיכבתיים"
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי צורב פנימי . המחשב שלי שבק חיים אבל יש לי את הנייד של העבודה ואני רוצה לחבר אליו את הצורב. אני יודע שיש מארזים חיצוניים לצורבים אבל הם מאוד יקרים. האם יש פתרון זול יותר? ידוע לי על כבל |IDE ל-USB. מישהו מכיר את הכבל הזה? בתודה מראש אמיר
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחיצה שיש לי (FAT32) לNTFS אבל לא יודע מה לעשות שאני מגיע לפה: (זאת לא המחיצה של הווינדוס) אגב יש סיכוי למחקית הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הרדיסק WD 500GB מדגם WD5000AAKS-65YGA0. לאחרונה ההרדיסק התחיל להרעיש בצורה מחרידה.. בימים האחרונים אני נתקל באיטיות האם הארדיסק אומר לי ביי ביי? ולהתחיל לחשוב ללכת להשתמש באחריות? תודה, משה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-