אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי צורב NEC 3550A ובסלון DVD די מעפן של פרוסאונג ג'רמני (LOL). על איזה מדיות אני צריך לצרוב כדי לראות בסלון? ואיך אני יודע באיזה פורמטים הוא תומך או לא?
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי הארד דיסק חיצוני של WD שעובד על כל המחשבים חיברתי אותו למחשבים בבית למחשבים אחרים והוא עובד בלי בעיות .. רק שבמחשב אחד של חבר שלי הוא לא רוצה לעבוד , הבעיה הוא לא ביציאות ה USB של המחשב כי חיברנו כמה דברים אחרים והם עבדו . מה יכולה להיות הבעיה ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
לפני כשבוע, נהרס לי הרד דיסק ראשי של המחשב (יש לי בנוסף עוד 2X2TB), החלפתי אותו ב crucial m4 128GB. לאחר התקנה של וינדאוס 7, אחד מההרדיסקים של ה 2TB, לא הופיע לי (המחשב זיהה אותו, אך לא הופיע הכונן במחשב שלי), והייתי צריך "להדביק" לו קידומת (או איך שלא קוראים לזה) F: דרך disk manger של וינדאוס - ומאז הוא הופיע יחד עם כל הקבצים שהיו בו. עכשיו לבעיה: אני שומע מוזיקה דרך נגן foobar2000 שנמצא בכונן ה SSD (C:), כל קבצי השמע נמצאים בכונן ה 2TB, (F:) כאשר אני מפעיל שיר בפעם הראשונה, התוכנה נתקעת, הדיסק קשיח עושה קולות כמו של מטוס ממריא, ולאחר כמה שניות המוזיקה פועלת (ברצף לכל השירים ביחד, כלומר, לא נתקע יותר) ומדי פעם יש רעשים של תקתוקים קטנים מהדיסק קשיח. עשיתי לו בדיקה דרך וינ…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
?LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8? ?LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black? אני מחר הולך לקנות ב KSP ואני רואה שהמליצו פה באשכול של הצורבים המומלצים את הצורב LG GSA-H22N ופה בשני הצורבים הבאים אחרי ה H22N* הוסיפו באחד K ובשני B אז מה ההבדל בניהים בעצם ? הם אותו המחיר
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הייתי אתמול באופיס דיפו ויש להם מבצע בקופות: 10 מדיות של ורבטים ב-34 שקלים. כלומר 3.4 ש"ח למדיה גם למי שקונה בכמויות קטנות. הערה:המדיות מגיעות ב"עוגה" ולכן צריך שיהיה איך לאחסן אותם(נרתיק או קופסאות ריקות). במחירים כאלה לא צריך לחשוב פעמיים-ורבטים זו הבחירה הנכונה. נ.ב.:אני לא עובד אופיס דיפו.(סתם בשביל הידוע )
-
כלומר, יש לי 5 דיסקים קשיחים במחשב ואני רוצה להעביר אותם מחוץ למחשב אל תוך מארז מיוחד של דיסקים קשיחים. יש דבר כזה? מארז שאפשר לשים בתוכו כמה דיסקים קשיחים, מאווררים ויציאת USB למחשב. שאלה נוספת, מישהו מכיר את מארזTAGAN TWIN-ENGINE BLACK http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_2819&products_id=21088 יש ביקורות עליו?(לא מצאתי)
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן 3.5 עם חיבור IDE. יש לי מתאם IDE ל-USB. אני חושב לחבר אותו באופן קבוע לקבל מתח מהספק ושייכנס לאחת היציאות USB. האם מישהו רואה בעיה בחיבור קבוע שכזה? אני יודע שיש מארזים חיצוניים אבל אני רוצה שיישב באופן קבוע במארז רק שאני לא יודע אם חיבור כונן קשיח באופן קבוע ל-USB זה תקין. תודה
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש קסטות גיבוי מסוג TRAVAN גודל 10 GB משום מה טייפ זה לא מכיר בקסטות 4 GB שיש לי עם מ"ה XP עם מ"ה 98 הוא עבד גם עם קסטות 4 GB הבעייה היא שיש לי קסטה אחת בגודל 10 GB אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש כאלה קסטות אני אשמח אם הוא יעדכן אותי תודה מראש מייק ???
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות הרדיסק חיצוני בנפח של 250-300GB. האם משהוא יכול להמליץ לי על חברה מסויימת. כמה תכונות חשובות שהיו לו.......... 1. חיבור fierweay וחיבור USB2 2. שיתמוך בשימוש בMAC ו PC בתודה מראש עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הטכנולוגיה החדשנית שתאפשר להקטין עוד יותר את האלמנטים המגנטיים שבעזרתם נשמר מידע בכוננים מכאניים תהיה מוכנה לפעולה רק בעוד כמה שנים כוננים מכאניים אולי מאבדים מההילה החיובית שלהם עם כל יום שעובר (ומביא איתו מחירים נמוכים יותר ויותר עבור כונני SSD מהירים הרבה, הרבה יותר), אך בסופו של דבר הם עדיין כאן איתנו וכנראה לא ילכו לשום מקום בעשור הקרוב לפחות – בתור אמצעי האפקטיבי ביותר לאחסון "קר" של מספר גדול של תמונות, מסמכים או קבצי וידאו. אי לכך ובהתאם לזאת, אנחנו ממשיכים לעקוב ולהחזיק אצבעות להתפחויות טכנולוגיות שיוכלו לספק לנו כוננים מכאניים משתלמים וטובים יותר – וכעת מתקבל מידע על כך שאחת מהטכנולוגיות המבטיחות ביותר בתחום, ה-HAMR עליה כבר סיפרנו לכם כמה פעמים בשנים …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש להורים, עם כונן SSD 120GB בלבד (במחשב היום הם משתמשים אולי ב60-70 אחרי 5 שנים שהוא אצלם). אני מתכנן להתקין בו WIN7, office2010 וכמה תוכנות רגילות לפתיחת PDF, סרטים, מוזיקה וכו' התלבטתי אם בכלל כדאי לי לחלק את הדיסק למחיצות, כי עד היום, כדי שמשהו יגיע למחיצה D, אני הייתי צריך להגיע וכחלק מפעולות ה"שימור" הפשוטות להעביר את התמונות, והמסמכים לשם ולייצר להם קישור. הם לא השתמשו בזה. נראה לי שעדיף לעשות את זה בעיקר לצורך אפשרות פירמוט עתידית, ומאחר וWIN7 מאפשר להזיז מסמכים בברירת מחדל לכונן אחר. השאלות הן ככה: א. כמה מקום כדאי להשאיר למערכת ההפעלה והתוכנות? ב. אחד השימושים העיקריים בנפח אכסון משתנה זה אאוטלוק עם אין סוף אימיילים מסוג FW.. האם ניתן לומר לתוכנה לשמ…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז קניתי דיסק קשיח חדש למחשב WD1200JB ( 8MB BUFFER,7200RPM( חיברתי , קינפגתי , פירמטתי , יצרתי מחיצות - הכול הלך טוב. הורדתי את התוכנה של data lifguard ואכן לפיה הדיסק תקין . אבל כול פעם שאני מכבה את המחשב הדיסק קשיח משמיע מעיין "תק" כזה ופשוט רציתי לדעת אם זה נורמלי (במיוחד אם לאנשים אחרים שגם יש את אחד הדגמים של WDXXXXJB זה גם קורה) נ.ב. לפי האתר של "ווסטרן" הרעשים הם אכן נורמליים : Normal drive sounds include: Whining noise during drive spin-up Occasional clicks during data access Hard clicks during a head park operation (shutdown or sleep mode)
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם רצתי לקנות דיסק חיצוני של 1 טרהבייט שכולל יציאת esata התלבטתי בין השתיים ובסוף הזמנתי את הסייגיט לצערי מסתבר שהדגם הזה אזל מהמלאי בארץ והולכים להחליף אותו בדגם חדש, אותו הדבר לגבי הmybook home שהוא גם הוחלף בדגם חדש אך ללא יציאת esata אשמח לדעת איזה דיסקים יוצאים שהולכים להחליף את הסדרות הנ"ל והערכה אם ניתן למתי יגיעו לארץ תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי חברה, שאלה לי אליכם בנושא החלפת דיסק קשיח ב360. בעקבות תגובה של ת'רד שלי כאן בנושא העברת מידע בין דיסקים קשיחים של 360 גיליתי שאני יכול לשדרג את הדיסק הקשיח לבד. קניתי wd scorpio blue בגודל 160 ג'יגה והתקנתי אותו. אתמול, אחרי 5 ימי עבודה הדיסק שבק חיים באמצע משחק GTA, בדקתי אותו במחשב ואכן הוא לא מזוהה אפילו בשלב ה-BOOT. זה מרגיש כאילו המנוע בכלל לא מתחיל. בכל אופן השאלה היא האם אתם חושבים שסתם נפלתי על דיסק פגום או שיש סיכוי לחוסר תאימות בין הקונסולה לדיסק? כעיקרון אני חושב שמדובר במזל גרוע אבל עדיין הייתי שמח לדעתכם. תהליך ההתקנה ב-XBOX דורש השמת קובץ מפתח שנועל את הדיסק כך שרק 120 ג'יגה זמינים לשימוש (מגבלה שהושמה ע"י מיקרוסופט - החתימה הדיגיטלית ששמים על הדיסק ב…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קורה לי הרבה שאני מנסה לגשת למידע על הדיסק ומיד כשאני מנסה לפתוח קובץ אני מקבל מסך כחול לשניה (לא מספיק לקרוא מה רשום) והמחשב עושה ריסטרט. מה זה יכול להיות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי לכולם יש ברשותי 2 הארדיסקים, 1. Western Digital 500GB 2. SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB עשיתי בנצ' בעזרת HD Tune.. וזה התוצאה של ה SAMSUNG 1TB זה הבנצ' של הWD 500GB כמו שאתם רואים זה רק ל READ, לא יכלתי לעשות ל Write כי זה העלאה לי שגיאה שאני צריך למחוק את כל המחיצות.. אז רציתי לדעת מה זה בעצם אומר והאם זה טוב?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בכונן של ווסטרן דיגיטל AAKS 320 כמה חשוב לשים מחיצות אם בכלל, יותר נוח לי להשאיר בלי מחיצות, הוא משמש רק למידע לא להפעלה או אפילו משחקים... תודה רום
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום האם יתכן שהצורב הנל מגיע ללא שם החברה עליו כמו איזה גנרי?? הזמנתי מחשב עם הצורב הגיע המחשב ואני מופתע שלא לראות את השם SONY NEC על החזית היתכן?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
סיגייט 1000/750 גיגהבייט. או ה640 גיגהבייט של WD. עיקר ההתלבטות היא מצד הביצועים, ולא מחיר לג"ב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל המלצה על דיסק קשיח תקציב: 800 שיהיה 80 G לפחות, אבל אם אפשר יותר אז למה לא איזה אתם ממלצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בחלק ממפרטי המחשב, ראיתי שיש כאלו ששמים את מערכת ההפעלה על דיסק ניפרד. למה זה טוב ? האם יש דרישות מיוחדות מדיסק קשיח למטרה זו ?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם מישהו ניסה כבר את OCZ Core 128GB 2.5" SATA-II Solid State Hard Drive (OCZSSD2-1C128G)? רציתי לקבל התרשמות ממישהו, הכונן הזה אמור לתת גישה מהירה לקבצים מסוג random seek reeds (סוג הקבצים איתם חלק מהמשחקים עובדים וספציפית world of warcraft). אשמח לדעת יותר על כוננים מסוג זה. האם כונן מסוג זה יכול לשפר ביצועים במשחקים? מתי כדאי להשקיע בכונן SSD? האם כדאי להשתמש בכונן SSD ככונן יחיד, או ככונן משני?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN דגם CRW4850 הבעיה התחילה לפני חצי שנה אפילו יותר עד עכשיו לא טיפלתי בזה כי לא היה לי שום צורך בצורב. אני מכניס לו דיסק מלא של שירים הוא לא קורא אותו אפילו כל דיסק הוא לא קורא אני מכניס תדיסק המנורה בצורב מהבבהת בלי סוף עד שמוציאים תדיסק אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב ד.קשיח נוסף עקב חוסר מקום במחשב. רוצה לקנות 1TB, פנימי, מהיר למשחקים, חשבתי להמשיך עם המסורת ולקנות HDD של Western Digital. שמעתי שהקשיחים הללו מומלצים: Western Digital 1TB 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS וגם זה: Western Digital 1TB 3.5 16Mb Buffer SATA II WD10EACS מה דעתכם ועל מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-