עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Omerino,

שלום לכולם יש לי הארד דיסק שמחובר לראוטר שהוא כונן המדיה שלי דרך הסטרימר בוקסי אני נכנס לכונן לספריית הסרטים הבעיה היא שחלק מהסרטים מופיעים כרבע מהגודל שלהם ולכם לא ניתן לנגן אותם עד הסוף כאשר אני נכנס ממחשב אחר לכונן הסרטים נראים בסדר מישהו מכיר את הבעיה? עצות/פתרונות יתקבלו בברכה עומר.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. ואיך אני יודע שמה שאני קונה זה לא מזוייף כי שמעתי שיש הרבה זיופים בתחום הזה. http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=136&cat=1 ואיך המחיר?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  3. Started by בזיק,

אני מתכוון זהים לגמרי במפרט, כולל נפח כאשר מותר שיהיו מיצרנים שונים? או שאולי צריך שגם מס' הדגם יהיה זהה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by mechubar,

בהמלצות הפורום מופיע כונן 2 טרה HD204UI , אבל הוא עם 5400RPM השאלה שלי היא, האם אין כונן דומה של 7200RPM במחיר קרוב? או שזה לא משמעותי. על הכונן צפויים להיות סרטי HD, אולי משחקים וכו'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  5. ראיתי Seagate 120GB SATA במחיר נמוך בצורה מחשידה כאן: http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=51 ב 400 ש"ח. מה לא בסדר? (ד.א. בתמונה כתוב BARACUDA ATA100 אבל נראה לי שהם סתם זרקו תמונה של סיגייט) לא כתוב גם כמה זמן אחריות... צריך להתקשר לשאול.... מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  6. חוקרי אוניברסיטת בן גוריון פיתחו דרכים יצירתיות במיוחד להוציא מידע ממחשב שנותק מהרשת, וגם דרך מעניינת להעביר אליו מידע לכתבה

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  7. Started by The_Wolf,

Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX לבין Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EARS והאם ההבדל שווה הפרש של 100 ש"ח במחיר? האם ההארדיסקים הנ"ל נחשבים לאמינים ושקטים? תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by Hr44,

אני רוצה להפוך את המחיצה שיש לי (FAT32) לNTFS אבל לא יודע מה לעשות שאני מגיע לפה: (זאת לא המחיצה של הווינדוס) אגב יש סיכוי למחקית הקבצים?

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  9. אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  10. באזור שלי יש רק מוכר אחד והוא לוקח על הדיסק פאקינג 15 שקל! משהו מכיר איזה חנות באזור המרכזת?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  11. יש כונן שמתקרב אליו http://global.ebay.com/SEAGATE-FREEAGENT-GOFLEX-SLIM-USB-30-HARD-DRIVE-320GB/230709804009/item ואם אפשר במחיר שפוי :]

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  12. יש לי לוח אם MSI 865?PE NEO2-S (שני ערוצי SATA-1 ו4 וIDE ). ואני רוצה סוף סוף DVD. אשמח לקבל המלצה לDVD עם יחס תמורה/מחיר גבוה. יש לציין שאני מעוניין שהוא ימשיך איתי למחשב עתידי לכשיהיה לכן אם יש צורך במתאמים למחשב הנוכחי ידעו אותי. החנות היא IVORY.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by idoyi,

קניתי צורב דיוידי לא מזמן ורציתי לדעת אם לדיסק דיוידי אני יכול להכניס כל חומרה שאני רוצה בנפח של 4.7 גיגה או רק סרטים?? תודה...

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  14. יש לי בבית 2 מחשבים, אחד עם צורב DVD של NEC ואחד עם צורב DVD של SONY (אם זה משנה לכם מה הדגם המדוייק תשאלו ואני אבדוק) בכל מקרה, בתקופה האחרונה כל הדיסקים שצרבתי לאוטו יצאו מקוטעים (בכל מערכת שבה השמעתי את זה), צרבתי תמיד על מהירות 8X הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים שלי (TEAC), אתמול הייתי חייב לצרוב סרט מאוד וכשניגנתי אותו בDVD בסלון הסאונד היה מקוטע, קניתי חבילה של דיסקים מחברה אחרת MULLER, וגם אז יצא הסרט עם סאונד מקוטע. לקחתי דיסק של TEAC וניסיתי לצרוב במחשב אחר=צורב אחר, ושוב הסרט יצא מקוטע, לקחתי מחבר דיסק של חברת GOLD GPT וצרבתי עליו במחשב הראשון וגם זה יצא מקוטע. רוב הצריבות היום במהירות 8X, אחת או שתיים היו במהירות 16X, בכל מקרה אני לא ממש מבין מה קורה פה ואיפה בד…

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  15. שלום. תכונות כמו ה AS SSD Benchmarks, ודומותיה, מציגות 4 נתונים: Sequential Read + Write 4K 4K-6Thrd Access Times השאלה שלי היא זאת: כצרכן מן השורה (פה אני מתכוון לאדם ששימושו העיקרי במחשב הוא שימוש של גלישה, עיבוד תמלילים, צפייה בווידאו, ושאר ירקות), איזה מן הנתונים הללו צריך לעניין אותי יותר, ואיזה פחות? זאת אני שואל משום שנהגתי להסתכל על נתוני ה Sequential Read/Write, אך חבר זרק לי באוויר שנתונים אלה פחות חשובים מה 4K למשתמש הביתי. אשמח לשמוע את דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  16. מדובר בפיוניר אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. קניתי מקסטור 1TB היום. העברתי אליו קבצים. כשאני מנסה לנתק את הכבל דרך האייקון: SAFELY REMOVE HARDWARE, אני מקבל את ההודעה הבאה: THE DEVICE 'GENERIC VOLUME' CANNOT BE STOPPED RIGHT NOW. TRY STOPPING THE DEVICE AGAIN LATER. סיימתי להעביר קבצים, ולכן לא יכול להיות שהדיסק באמצע עבודה. מה הסיבה ואיך אני פותר את המצב?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  18. אני קונה שבוע הבא מחשב והולך להתקין בעצמי את הוויסטה... האם אפשר לחלק הארד דיסק של 250GB לשלוש מחיצות בהמהלך ההתקנה? ומה ההבדל בין "להקצות", שמונח שמופיע במדריכי התקנה ובין לחלק? או שצריך בכלל תוכנה ייעודית?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  19. שלום שלום תראו יש לי בעיה חמורה עם כרטיסי זכרון... אז זה מה שקרה: רכשתי מכשיר של סוני אריקסון מדגם W810I לאחר בירורים ברשת, היה חשוב לי שהמכשיר יתמוך בכרטיס זכרון בנפח 4 גיגה אכן מצאתי הודעות בפורומים הרלוונטיים של אנשים שדיברו עם היצרן בנושא ואושר שהמכשיר תומך, כמו כן הודעות של אנשים שהתקינו זכרון כזה בטלפון הזה ואפילו בטלפונים ישנים יותר שאינם תומכים בכרטיס רשמית ולא היו להם בעיות. אפילו מצאתי די הרבה מפעילות סלולר בחו"ל שמוכרות את הטלפון עם כרטיס 4 גיגה מותקן כבאנדל. סוג הכרטיס הוא מסוג Memory Stick Pro Duo אגב השבוע רכשתי את הכרטיס המדובר, וקצת לפני זה קורא כרטיסים של LEXAR, שאמור ליהיות איכותי וגם עלה לא מעט. כשמילאתי את הכרטיס ב-MP3-ים, לצורך נסיון, הבחנתי בכך שלאחר…

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  20. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  21. Started by r1sk,

שלום לכולם, לאחרונה בן דודי הקטן התעסק לי בביוס-p6t deluxe v1 שלי. אתמול ניסיתי לצרוב דיסק בצורב ה-LG GH22NS שלי כמו שעשיתי מאז ומתמיד ונדהמתי לגלות שהמחשב לא מזהה את הכונן בכלל... כלומר הכונן מקבל מתח ופיזית פועל אבל לא מזוהה ע"י המחשב... נכנסתי לביוס וראיתי שבבוט זה לא מזהה לי בכלל כונן. עשיתי RESET לביוס ולאחר מכן הופיע כונן בשם ATAPI CD/DVD שבסטארטאפ המחשב ברוב טובו מודיע לי שהוא בכלל לא קיים @_@ לפני שנסיתי בכלל משהו העדפתי לפנות למומחים ממני... הצעות? חיבורים רופפים? בעיה בלוח-אם? יש לי אחריות על הצורב אבל למי יש כוח באמת למסור את כל המארז לשבוע בשביל צורב ארור... תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב. נ.ב - הצורב הוא SATA.

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  22. Started by א,

קראתי את הנעוץ, אבל מאחר ומדובר במחירים זהים, אשמח לעזרתכם. Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 מחיר: 270 ₪ כל אחד Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 Western Digital Caviar Blue 1TB 64MB 7200RPM Sata III WD10EZEX מחיר: 330 ₪ כל אחד מה עדיף בכל אחד מהנפחים?

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by Jesper,

יש לי סרט DVD (לא משהו מוגן בזכויות יוצרים - סרט על מחנה קיץ של אחותי) שאני צריך לשכפל, אבל הסרט שוקל 300 מגה יותר מהקיבולת של מדיית DVD-5. איך אני יכול להוריד קצת מהאיכות כדי שהסרט יכנס למדיה? ועם איזו תוכנה? נרו יעתיק לי גם את התפריטים והנספחים לסרט?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  24. שלום. אני מחפש DOK מהיר עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל. המטרה היא הצגת סרטים ב-DVD ובמכשירי מדיה אחרים כאשר הסרט נמצא על הדוק. חשוב לי שכאשר אני מריץ אצ הסרט על הדוק לא יהיו תקיעות או משהו ולכן אני מעדיף משהו מהיר (אם זה בכלל קשור..) תודה חשבתי על ה-SanDisk Cruzer 4GB איך הוא?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים