אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הייתי אתמול באופיס דיפו ויש להם מבצע בקופות: 10 מדיות של ורבטים ב-34 שקלים. כלומר 3.4 ש"ח למדיה גם למי שקונה בכמויות קטנות. הערה:המדיות מגיעות ב"עוגה" ולכן צריך שיהיה איך לאחסן אותם(נרתיק או קופסאות ריקות). במחירים כאלה לא צריך לחשוב פעמיים-ורבטים זו הבחירה הנכונה. נ.ב.:אני לא עובד אופיס דיפו.(סתם בשביל הידוע )
-
שלום לכולם בשבועיים האחרונים אני חווה איטיות במחשב שלי. למשל כאשר אני מנסה לפתוח סרט , לוקח לו בין כמה שניות לדקות לעלות, וכן לפעמים בהעלאת תוכנות המחשב קופא לפרק זמן מסויים. עשיתי בדיקה לכונן ב HD Tune ובשורה C5 current pending sector קיבלתי את הערך 536. האם הכונן מתקרב לסוף חייו? האם יש אפשרות לתן את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לפענח את העניין הזה ולא מצליח. היה לי כונן קשיח רגיל. הכל עבד מצוין. רכשתי SSD. Patriot Pyro מאז, המחשב עובד כראוי, והביצועים לעניין. מצב AHCI פעיל, והכתיבה/קריאה = מטוס. א-ב-ל, כאשר אני מכבה את המחשב, ואז מדליק מחדש, לא קורה כלום! אפילו האור של העכבר ושל המקלדת, שבד"כ נדלקים מייד, לא פעילים. מצאתי רק דרך אחת לתקן את העניין, וזה על ידי העברת ספק הכוח למצב OFF, ואז ל ON מחדש, ופתאום המחשב מתעורר לחיים. לדעתי מדובר בבעיה של הכונן, כי המחשב לא הראה שום בעיה כזאת לפני החלפה לכונן החדש. אבל כדאי גם לשאול: האם יש סיכוי שקשור לכרטיס קול? גם הוא יחסית חדש. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי שני יציאות usb בדלת של המחשב ועוד 4 מאוחרה עכשיו חבר שלי שיחק לי במנהל ההתקנים אני חושב וזה נראה לי גרם לביטול ה-usb זאת אומרת שהם לא מזהים כלום שאני מחבר כבל פשוט כלום כאילו הם לא עובדים.. אין אפילו את הרעש של החיבור.. איך אני מחזיר אותם שהם יעבדו לי?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מתי לעזעזל יהיו HD שלא יאטו את העברת קבצים בין USB לHD במחשב שאני מעביר במקביל לדוגמא שאני מכניס את הפלאס USB שלי למחשב כדי להעביר שירים כדי לשמוע במערכת באוטו ואני מעביר במקביל כמה תיקיות באותו זמן זה מאט את ההעברה פי 50,אם אני מעביר תיקיה תיקיה זה לוקח 2 דק' ולא 25 דק'. יש תקווה שהקטע הזה יפתר ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני הרדיסקים בנפח 80 גיגה כל אחד, RPM 7200, SATA 2. וכרגע הגדרתי אותם דרך תפריט ה-RAID שעולה אחרי ה-BOOT. הגדרתי 40 גיגה לכונן C ואת כל היתר לכונן D, כלומר יש לי שני RAIDים, ה-RAID הראשון לוקח 20 גיגה מכל הרדיסק ויוצר כונן C ב-RAID 0 ה-RAID השני לוקח 60 גיגה מכל הרדיסק ויוצר כונן D ב-RAID 0 השאלה שלי היא מה עדיף מבחינת תצורת ה-RAID איך שאני יצרתי אותם, או ליצור RAID ככונן C שמשתמש בכל ה-80 גיגה מכל דיסק ולקבל דיסק אחד הנפח של 160 גיגה ב-RAID 0, ואז דרך ה-WINDOWS לחלק אותו לשני כוננים ? מה התצורה העדיפה ? האם שניהם יתנהגו אותו דבר ? (מבחינת ביצועים) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רכשתי קורא כרטיסים חיצוני ורכזת USB2. על שניהם מצויין מפורשות USB2. ב-Device Manager מופיע USB2, אבל קצב העברת הנתונים לא נראית לי מהירה כמצופה. לדוגמא ניסיתי להעביר קבצים ל-Disk On Key של M-Systems שעובד גם הוא ב-USB2 וקצב העברת הנתונים היה נמוך למדי (לפחות מה שנראה לי). מדידה של קצב העברת הקבצים (לפי המידע המופיע ב-Total Commander) הנה העברה מהמחשב ל-DiskOnKey כ-555 Kb/s. בכיוון השני מה-DiskOnKey אל המחשב הגעתי לכ-950-980 Kb/S. האם זה קצב העברת הנתונים ההגיוני ל-USB2?
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש sata 2 עדיף ... בשביל המחשב החדש שלי ... אני מעוניין לקנות מ ksp את הדגמים הבאים : ?Hitachi? - ?Deskstar 80GB Sata II? או את ה ?MAXTOR? - ?80GB (8MB) SATA II 7200RPM? עכשיו מישהו יודע אם ההיטאצ'י הוא 8 מגה באפר ו 7200 rpm ? כי לא כתוב ... למרות שנראה לי שבקשר ל 7200 rpm זה דיי ברור... אם כמובן אין 8 מגה אני לוקח את המקסטור אגב מה אתם חושבים ? אלו הארד דיסקים טובים ? אגב רציתי לדעת אני בחיים שלי לא נגגעתי ב sata 2 הזה .. האם זה על אותו עקרון כמו IDE ? פשוט מחברים וההארד דיסק מזוהה ? או שצריך דרייברים ל DOS ול WINDOWS... ? יותר חשוב לי לדעת את זה לשלב של ההתקנה של הווינדוס החדש ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום אני יודע מה זה master וslave אבל מה זה primary channel and secondary channel?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן מערכת חדשה (מבוססת קונרו), ואני מעוניין ב HD קטן (80GB) למערכת הפעלה + תוכנות. יש לי כרגע HD 200GB DIAMODMAX 10 SATA, שאותו אני מוסיף ככונן אחסון בלבד + PAGEFILE על המחיצה הראשונה שלו. תמליצו לי בבקשה על HD 80GB שישמש אותי לצרכים הנ"ל...
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
http://www.digital-digest.com/dvd/articles/dvdspeed.html
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שניים חיצוניים או לחילופין שניים פנימיים וקופסא לחיבור חיצוני. אני רוצה נפח של 2TB ממשק USB, אם יהיה רשת זה נחמד, לא צריך eSATA. אגב, אני יכול לקנות מNEWEGG אם זה עוזר מבחינת המבחר. חשבתי על: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817173043 + http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136514 על מה אתם ממליצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
ואם הוא לא טוב או אפשר להחליף לדגם טוב יותר בעלות מינימלית אני אשמח לדעת...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח של WD SATA 120 GB ושאני עובר מאתר לאתר או שיש פעולה של העברת נתונים מהדיסק שומעים ממנו רעשים כמו שהיה לי בישן , זה תקין ? SATA זה 150/s נכון ? אם כן למה המחשב רושם לי ATA 100 ? ככה הוא מזהה אותו שהמחשב עולה ... בביוס רשום IDE/RAID וזה על IDE הקטע ששאלתי מאיפה שקניתי אמרו לי שלרייד אין שום קשר ושזה לא הופך את הדיסק ל SATA מה עושים ? איך גורמים לכונן הקשיח לעבוד בתור SATA 150 ?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו צורבי DVD או יותר נכון האם אחד מהסוגים הבאים יודעים לצרוב ב Overburning במדיות רגילות, כלומר יודעים לצרוב גם על מדיות של 800-900MB ? 1.LG 4163b 2. Nec 3500A 3. Nec 3520
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
לפני כשנה רכשתי דיסק חיצוני MyBook של WD. האמנתי שזו חברה אמינה ושהקנייה תהיה לעניין. ובכן, התאכזבתי. הדיסק קרס ואני משקיע עכשיו עבודת נצח בשיקומו. לכן, אני מחפש דיסק חיצוני אחר, בנפח דומה, אך אמין יותר. מה לדעתך כדאי לקנות?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משום מה החיישן כל הזמן מראה 50 מעלות ומעלה על ידי ניטור ערכי ה s.m.a.r.t אבל כשאני נוגע בכונן הוא בקושי חם! הייתכן שהחיישן הפנימי דפוק?
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הארדיסק שלי כמו מצפצף כזה שאני מדליק אותו או שאחרי שהמחשב היה ב IDLE אני משתמש בו הוא מצפצף שוב זה לא ממש צפצוף זה כמו תיקתוקים כאלה.. ההארדסיק הוא של MAXTOR 80 GB 7200 RPM
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה ידוע על הרד דיסק 120 maxtor 7200 rpm 8 mb באפר, איך הוא בהשואה לW.D אותו סוג ואותו מחיר 544 שח שניהם רק שWD יהיה רק בעוד כמה ימים ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב , רכשתי כונן קשיח 2.5" שמיועד לסטרימר . חיברתי אותו למחשב PC באמצעות USB TO SATA לצורך פירמוט הוא מזהה את הכונן (G) וטוען שלא ניתן לפרמט כי אין מדיה מה עושים ? מצורף צילום מסך
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש כונן שישמש בתור כונן ראשי (ווינדוס,תוכנות, ובעיקר צפייה ואחסון של סרטים ומוסיקה). נפח של 1.5טרה נראה לי הגיוני, ולכן שקלתי לקחת את הHD154UI ,שמומלץ בפורום רבות , אבל יש לי קצת חששות לגבי הביצועים שלו בתור כונן ראשי - 5400rpm , קצת יותר חם מכוננים אחרים מסוגו, וכו'... אז השאלה היא אם החששות שלי לא מבוססים והוא יכול לעבוד בתור כונן ראשי , או שמא יש המלצה אחרת ? האמינות והשקט של הכונן חשובים לי, ומבחינת מחיר - לא הייתי רוצה לעבור את ה700שח , אבל אם יש תמורה אז התקציב יישתנה בהתאם... ולשאלה אחרת - כמה אמור לעלות שחזור מידע (דיסק של 250 ג''ב)? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא
-
- 7 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
חברים אני צריך בבקשה עזרה ....האם מישהו יודע שמע או מכיר תוכנה שתרחיב לי את המחיצה שעליה מותקנת הויסטה מבלי לפגועה במערכת ההפעלה...האם מג'יק פארטישן מסוגל לזה? כי ממה שאני זוכר לא....תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
האם אפשרי ליצור מכונן קשיח מפוצל (C ו-D) חזרה כונן אחד רק ©?? תודה לעוזרים....
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-